Új privát üzeneted érkezett!

Szia Doris!

Várom a beszámolót, addig is áruld el légyszives, hogy hogyan csinálod ezeket az extra vicces mosolygókat! én csak ilyet tudok: Kép sajnos Kép.

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

BMárti és Doris, köszönöm a vigasztaló szavaitokat!

Ma elrohantam a belgyógyászdoktornõmhöz és megmértük a vérnyomást, ma normális volt 12O/8O. Tegnap a terhesrendelésen 14O/8O. Jövõ héten kapok egy 24 órás vérnyomásmonitort, s abból majd kiderül mi is az igazság.

Mégegyszer köszönöm és majd beszámolok a fejleményekrõl.

Taháni
Taháni

TahániKép
Na látod-látod, nem eszik ám olyan forrón a kását... Kép Vigyázz MagatokraKép
BMártiKép
A gépemre vannak elmentve, ha gondolod nyaralás után átküldök Neked néhányat csak ma már nincs rá idõm sajna...Kép

Puszi: Doris
doris

Bocsi LányokKép
Az elmentett nevek alapján nem mindig tudom, hogy épp milyen arcocska kerül a szövegbe és ezért fordulhat elõ, hogy ilyen LÓ méretûek az ábrák....Kép

doris

Kedves Taháni! A vércukor értékhatár 7.8. Eddig minden oké. Ha ennél magasabb (nekem 8.6 lett), akkor már szénhidrát diétát kell tartani, ami szintén nem lehetetlen, bár önfegyelmet kiván. De ki lehet birni, s a babáért csak le bir mondani az ember lyánya a sütirõl? Kép Szóval ne aggódj, élvezd a pocakosságodat, úgyis hamar elmúlik. Nem hittem el én sem, de igy van; tegnap voltunk 4 hónaposak...

A szigorlatom 4-es lett... Teljesen ledöbbentem. Kép
bogyeszka

Sziasztok lanyok Kép
Azt hiszem, vegre megint allando vendeg lehetek itt, mert ma dolgoztam utoljara, ugyhogy aug. 15-ig mar csak itthon lopom a napot.

Mindenkinek gratulalok a babajahoz/ pocaklakojahoz, Katonak meg kulon drukkolok!!

Tahani: nekem is magas volt a terheleses vercukrom (10.9 mmol/l), de utana dietaval szerencsere rendezodott. Terhessegnel a vercukor erteke is lehet magasabb, es 7-ig fogadjak el normalisnak. Szerintem se aggodj, csak figyelj oda Kép Egyebkent nekem csak akkor volt magas a vernyomasom, mikor a vedono a csuklon merte valami digitalis csodaval, azota nem is engedem, csak higanyossal.

zsani (31-32. het, a pocaklako alberlo mar 1.7 kg)
zsani

Sziasztok!

Lányok olyan rendik vagytok, köszönöm Mindenkinek a bíztató szavakat és az infót a terheléses vércukorról. Õszintén szólva, ha most is a normál értékhatáron belül leszek akkor is továbbra figyelni fogok, mert nem szeretnék nagyon sok extra kilókat magamra szedni. Könnyen jönnek a kilók és nehezen mennek mióta lombikoztunk, a lombik elõtti gyógyszeres próbálkozások és a lombik alatt összesen 1O kiló plusszal kezdtem a terhességet, a 2O. hétig 4-5 kiló jött fel, de azóta is még 4. Kicsit már én is soknak tartom, ezért talán még jó is, hogy kicsit rám ijesztettek.

Bogyeszka elárulnád, hogy miket kell teljesen számûznöm az étrendembõl, az édességeken kívül természetesen.
Gratulálok a 4 hónapos kicsi fiúhoz és a 4-es szigorlathoz!

Taháni
Taháni

Sziasztok!

Doris! Jó pihenést, azután várom az élménybeszámolót és az arcocskákat! Kép

Taháni! Nekem is mindig magasabb kicsivel a vérnyomásom, ha fehér köpenyt látok! Kép

Bogyeszka! Gratulálok! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok!

Ma egész nap nem tudtam jönni, mert a férjem elvitte a gépet karbantartani. Holnap megint nem leszek, mert Gyulára megyünk 3 napra kicsit kikapcsolódni. Hétfõn "találkozunk"!

Doris!

Megkaptad Elsa képét? Remélem igen. Nagyon-nagyon jó pihenést kívánok Nektek, legyetek aktívak Kép és ügyesek!
Várjuk az élménybeszámolót!

Sziasztok!
Rita
ritasol

Kedves Taháni! Addig ne kezdj szerintem a diétába, amig nem muszáj. Kép A lényege az volt, hogy meghatározott mennyiségû szénhidrátot kellett jutattnom a szervezetembe egy nap, de egy alkalommal csak kevés mennyiséget, hogy az inzulin meg tudjon vele birkózni. Ez volt napi hat étkezésre elosztva, tehát koplalni nem koplaltam. A macera a számolás volt, nem a kalóriát, hanem a szénhidrátot adott mennyiségû cuccban. Mit is kellett kifejezetten kerülni? A gyümölcsök közül a banánt és a szõlõt, az aszalt dolgokat stb. másra nem igazán emlékszem már. A súllyal kapcsolatban csak annyit, hogy én is elég barátságos kezdõ súllyal indultam, és, igaz a diéta mellett, összesen 6-7 kg ment fel rám. Azt hiszem általánoságban igaz, hogy akik súlyosabb léptekkel indulnak Kép, kevesebb megy fel rájuk menet közben. S inkább a terhesség alatt összegyûjtött kilócskák számitanak, nem a nyitósúly.
Minden elismerésem a kitartásotokért! Nem semmi erõpróbán mehettetek át, mig eljutottatok az eredményes lombikig! Megérdemled, hogy nyugodtan élvezd a pocakosság hátralévõ részét! Kép Szóval semmi pánik, csak odafigyelés! Kép
bogyeszka

Sziasztok LanyokKép

RitaKép Koszi a kepet megkaptam es tegnap irtam is Neked levelet...remelem megkaptadKép Ha nem akkor mar csak a szabim utan tudunk csevegni.
Ma megkaptam a 24. napi vervetelem eredmenyet. Minden a legnagyobb rendben van, tehat semmilyen hormongyogyira nincs szuksegemKép Az orvosom azt mondta, hogy pihenjunk, nyaraljunk es hozzunk ossze egy kisbabat...KépKép Ha megsem jon ossze a nyaron, akkor talalkozunk szeptemberbenKép

Mindenkinek koszonom a jokivansagokat es a legjobbakat kivanom. A pocisoknak kitartas ebben a nagy melegben a babazoknak pedig konnyu szulest es boldog babusgatast kivanokKép
Ket het mulva jelentkezemKép Puszi> Doris
doris

Bogyeszka: igy elfelejtetted mar a dietat? Hat szep dolog ez? KépKép
Amit meg jo szamuzni, az a szaraz huvelyesek, de ilyenkor nyaron szerintem nem is kivanja az ember...

Jo hetveget mindenkinek!

zsani
zsani

Sziasztok!

Bogyeszka és Zsani, köszönöm Nektek az infót!

Nem szeretném kifejezett diétára szorítani magam addig amig nem kell, csak szeretnék jobban odafigyelni a dolgokra, ezért kerülöm most inkább a sós felvágottakat, a kenyeret és a nasizást. Persze azért egy héten egyszer engedélyezek magamnak egy kis rosszcsontságot Kép

(Csak a hitelesség kedvéért jegyzem meg, hogy a babánk végülis spontán fogant, nem lombik. A második lombikra készültünk volna, vérvétel és egyéb vizsgálatok, amikor egyszerûen nem jött meg a vérzésem. Kétségbeesve mentem a dokihoz, hogy hozzuk meg a mensimet, mert mennénk a következõ lombikra! Rutin Uh-t csinált és gondolhatjátok mit éreztem, amikor megmutatta a petezsákot! Álmomban sem mertem volna gondolni az elzáródott petevezetõimmel, hogy egyszer én spontán terhes leszek! Csodák márpedig vannak!)

Taháni
Taháni

Tahani: ez nagyszeru KépKép

zsani
zsani

Sziasztok!
Eddig nem igazán voltam benne biztos, hogy tényleg a baba mozgását érzem-e, de tegnap teljesen bebizonyosodott. Valószínûleg focista lesz a kis jövendõ, mert mindezt a délutáni focimeccs nézése alatt produkálta. Néha úgy belém villant az a gondolat, ha most már ezt csinálja akkor mi lesz késõbb. Esetleg Mike Tyson?
Moxi 20. hét
Mellesleg TORCH vizsgálatra is mennem kellett, ugyanis 7 éves korom óta folyamatosan vannak macskáim, sõt még kutyám is van. Körülbelül még 2 hét múlva lesz meg az eredmény
moxi

Sziasztok!
Moxi nagyon jó hogy már érzed a mozgását! A férjem mindig azt emlegeti, amikor õ elõször érezte - jó fültövön rúgta, mert éppen hallgatózott.
Kató mi újság van veletek? Olyan érzésem van, hogy már pénteken megszületett Ádám.
Zsani Ti mikorra várjátok a babucit és ki az orvosod - bocs, ha írtad már, de sajna nem emlékszem. Mi aug. 10-et céloztuk meg-legalábbis papíron.
A nyaralóknak jó pihenést, a többieknek egy kis hûvöset kívánunk.
Lekvárka (32. hét)
l

Lekvárka: te az Indexes lekvarka vagy? Mert akkor elöttem vagy a táblázatban kettovel Kép Én a 06.12-i táblázaton a 13. voltam (azóta ugye már ketten szöltek, úgyhogy elöbbre léptünk ,), csak nem akarom a nickemet itt reklámozni...

Szóval az orvosom Lévárdi dr., és aug. 15-re mondják a szülést az okosok. Ma voltam a dokibácsinál, és kicsit megrövidült, de még zárt méhszájat tapintott. Irt fel magnéziumot, hogy szedjem a biztonság kedvéért. Éreztem én, hogy lenn van a babuci feje, mert sokszor alig birok töle lépni, mert útban van Kép
Én szeretnék a kiirt idöpont elött megszülni, mert különben be kell feküdnöm a cukor miatt. Bár az én dokibácsim nagyon liberális, úgyhogy lehet, hogy engedményt tesz. Elég iszony elgondolni, hogy benn kellene senyvedni... brrrr.

Ti hogy birjátok a meleget? Én már itthon vagyok, minden ablak nyitva van, hogy huzat legyen, meg hidegvizes törölközökkel próbálom hüteni magam. Néha tényleg úgy érzem, hogy högutát kapok. Pedig egyébként birom a meleget..

Na, befejezem már a dumálást. Azt mondta az A. Szilárd, hogy pénteken már hüvösebb lesz, hát kivánom mindannyiunknak.

zsani
zsani

Szia Zsani!
Igen én vagyok az a lekvárka is. Remélem én csak aug.-ba szülök, mert a dokim júliusban szabin lesz...
Zsani szoktál járni szülés elõkészítõre ?
Tegnap voltam én is a dokimnál - szép zárt méh, megtartott nyakcsatorna, csak az nem tetszett neki, hogy sápadt vagyok. Ajánlotta, hogy este igyak 1dl vörösbort. Ne tudjátok meg, hogy diszkozott a picur este - de lehet hogy csak a meleg miatt - egészen 2 óráig alig aludtam és persze reggel 6 elõtt már felébresztett...
Még dolgozom, itt az új szobámban legalább hûvös van...
Szép napot mindenkinek!
Lekvárka
lekvarka

Lekvárka: még nem voltam szülés elökészitön, mert a férjemmel még nem tudtunk egyeztetni, meg amig dolgoztam, addig hétfön délután rendeltünk, és nem fért bele az idöbe. Jövö héten a Balcsin leszünk, de utána szerintem elkezdjük végigjárni. Ahogy a témákat figyeltem, egyáltalán nem fontos sorban menni...
Te jársz? Milyen?

zsani
zsani

Szia Zsani!
Szerintem egész jó - a legelsõ tetszett eddig,azon a férjem is ott volt,a többin csak én. Megnéztük a szülõszobát is, az utolsó kettõn nem sok új dolgot mondtak, legalábbis nekem.
Üdv Lekvárka
lekvarka

KépSziasztok Lányok!!Kép
KépKöszi mindenkinek hogy drukkoltatokKép
Újra itthon vagyok, de már ketten jöttünk haza!
Lekvárka majdnem eltelálta juni 13-án csütörtök hajnalban megszületett Ádám 3100g 51 cm-rel.
Jól vagyunk csak ne lenne enyire meleg!
Doris jól járt az idõjárással.
Bogyeszka gratulálok a 4-es szigorlathoz nagyon ügyi vagy!
Majd még irok de fáj még a popom.
Puszi mindenkinek Kató
katalinka

Kató!
Tengernyi gratuláció, és sok-sok tejecske
moxi

Szia Kató!

Óriási gratula nektek! Sok tejecskét és jó egészséget kívánok mindkettõtöknek! Majd ha már nem lesz gond ülnöd, várjuk ám az élménybeszámolót! Kép

BMárti

BMárti
bmárti

Kato: én is gratulálok Kép

zsani
zsani

Kato, én is gratulálok, mesélj majd, milyen volt! Kép A kórház, a dokid, a szülésznõk, csecsemõsök.
bogyeszka

Kedves Andi és Mindenki!
Már-már feladtam, hogy bármit is találok ebben a topicban, hiszen tele van off dolgokkal, mikor megleltem Andi szuper összeállítását az orvosokról. Köszönöm minden rászoruló nevében! Hatalmas munka, de óriási segítség.
A többiektõl pedig azt szeretnémkérni,hogy magánügyeiteket intézzétek már máshol, mert a sok szemetelésselpont a topic lényege veszik el!
Köszi!
Szandra
Szandra

Ja,és még valami, iszonyú idegesítõ ez a sok smile!
Szandra
Szandra

Sziasztok!
Kato nagy-nagy gratula!
Szandra nem kell pont ezt a topikot olvasnod ha nem tetszik.... én úgy gondolom, hogy a magánügyek nélkül nagyon személytelen lenne és ha a többi XY szülészet topikot megnézed ugyanez a helyzet.
Lekvárka
lekvarka

Kedves Szandra!
Talán szemetelés, de pont ezzel a szemeteléssel tudjuk, próbáljuk visszaadni azokat a véleményeket, érzéseket, hogy milyen is a Margit kórházban szülni, terhesgondozásra, szülésfelkészitésre járni, és ezzel másoknak is segiteni.
Lekvárkának igaza van, nem kell ezt a topikot olvasni, ha nem tetszik, vagy hozzál magaddal seprût, kislapátot. A smile-t pedig ki kell érdemelni.

bogyesz.felhúzta.magát
bogyeszka

Sziasztok lányok!

Köszi mindenkinek, aki hozzájárult a táblázathoz (mindig frissítem, ha van mivel, csak ritkán írok).
Azóta nekem is sikerült orvost választanom. Még csak egyszer voltam nála, ezért még nem írnék róla véleményt, de az elkövetkezõ hónapokban lesz alkalmam megismerni, ugyanis idõközben én is babás lettem. Kép))) Jövõ héten megyek a terhesgondozóba, kíváncsi vagyok az elsõ benyomásamról a Margit Kórházzal kapcsolatban, ugyanis még sosem jártam ott.

Szandra,
Köszi a dícséretet, örülök, hogy segített a táblázatom, de azért a többi egy kicsit durva volt... Nekem pl. tetszik, hogy a margitos kismamák így figyelnek egymásra, örülnek egymás babájának vagy megvígasztalnak valakit ha kell. Az élménybeszámolók is unalmasabbak lennének, ha mindenki szigorúan csak a tényeket írná le.

Jó hétvégét mindenkinek,
Andi
aandi

Sziasztok!

Andi! Gratulálok, és jó pocakosodást kívánok neked! Kép

Szandra! Kép!

BMárti

BMárti
bmárti

Sziasztok LányokKép
Nagyon hiányoztatok de isteni volt a nyaralásunkKép Persze az elsõ nap megjött...de még ez sem szegte kedvemKép
KatóKép
Elsõként óriási Gratula NektekKépKép Jó egészséget és sok-sok tejcit kívánokKépKép
BMártiKép
Szerintem csak a jövõ héten lesz idõm elküldeni a pofikákat de nem felejtettelek ám elKép
SzandraKép
Ne vedd a szívedre a topikunk tartalmát hisz nem csak azért jött létre, hogy az orvosokról és korházról csevegjünk, hanem azért is, hogy íly módon információt cseréljünk és barátokat szerezzünkKép Nagyon megszerettük ám itt egymást és természetes, hogy minden érdekel bennünket ami a Másikkal történik vagy történtKép Gyere közénk gyakrabban és meglátod milyen klassz kis csapatot alkotunkKép Néhány nap után már Téged is érdekelni fog, hogy kivel mi tröténtKép

Mindenkit puszilok és bocsánat, hogy nem reagáltam mindenre de még nem volt elég idõm az orvasgatásraKép

Doris
doris

Hát meggyõzetek Lányok!

Andi, mekkora a baba? Én is találtam orvot, 1x voltam nála,és jövõ héten szintén terhesgondozás! Én 10 hetes vagyok kb.
Ha van kedved, írj a címemre, sza.part@axelero.hu
Szandra
Szandra

Szia Szandra!

Örülök, hogy meg tudtunk gyõzni. Kép Gratula a babához! Kép
Én most 8 hetes és 5 napos vagyok. Múlt héten egy kicsit naív voltam, amikor azt írtam, hogy ezen a héten megyek a terhesgondozóba, pénteken nagy önbizalommal felhívtam õket, hogy akkor mennék amint lehet, erre közölték, hogy július 17.-én menjek csak. Kép Ezen egy kicsit meglepõdtem, mivel addigra már 11 hetes leszek és nem tudom, hogy normális-e, hogy akkor van az elsõ laborvizsgálat. De ha Te most 10 hetes vagy, akkor ezek szerint nem csak nálam van ez így.
Egy kissé türelmetlen típus vagyok, nem is tudom, hogy fogom kibírni a következõ UH-ig úgy, hogy nem tudom, hogy jól van-e a pici. Persze miért nem lenne jól, csak hát mégis aggódom...

Andi
aandi

BMártiKép
E-mail-eket küldtemKép Remélem nem nagyon akadt ki a levelezõd tõlük...Kép
SzandraKépAndriKép
Gratulálok a babócáitokhoz és nagyon boldog babavárást kívánok Nektek isKép (Szandra, remélem nem leszel dühös a smile-k miatt)Kép
BogyeszkaKép
Mi hír Rólatok? Hogy vagytok?
Vikiékrõl tudtok valamit?

doris

AndiKép Bocsi, hogy fent elütöttem a nevedKép

doris

Sziasztok Lányok, köszi a gratulációkat!
Én az elsõ babámmal nagyon szar helyen szültem, remélem hogy a rémálom nem ismétlõdik meg.
Voltam 1x az új választottamnál, nagyon szimpatikus volt,remélem így is marad...
Majd ha jobban megismerem,akkor írok részleteket.
Szandra
Szandra

Köszi Doris, megvagyunk. A babócza egyre élénkebb, sokat forgolódik, beszélget, ritkantgat, nevetgél. Kép Voltunk tegnap uh-n, szerencsére mind a csipõjével, mind a belsõ szerveivel minden rendben van. A rosszabb hirek: sajnos a tejem erõteljes apadásnak indult, pedig mindent elkövettem ennek megállitására, talán csak az õsi indián tejtáncot nem jártam el, az esõtánc után. Igy most tápszerrel egészitünk ki, már amennyiben átlag etetésenkénti 120 g-ot kiegészitésnek lehet tekinteni. Viszont van is eredménye, múlt héten 500 g-ot hizott! Én ezt a mennyiséget tejjel csak 5 hét alatt tudtam elérni. Még persze amikor dömping volt. Valamint naponta egyszer kap gyümölcsöt, már egy fél almánál tartunk. Kép Ma, ha találok õszibarit, megkóstoljuk azt is.
bogyeszka

BogyeszkaKép
Júúúúúúúúj, mennyi új és izgalmas dologról írtálKépKép Gratulálok a babukának a mutatványaihoz meg a kibõvített étrendetekhez isKép Sajnos szoptatással kapcsolatosan nem tudok Neked mit írni...talán más topikokban tudnak segíteniKép
Nagyon örülök, hogy jó lett a csípõszûrésetek eredményeKépKép
Velem annyi a "nagy" újság, hogy csütörtökön megyünk a KaálibaKép

doris

Szia mindenkinek!
Köszönöm mindanyiotoknak a jókivánságokat!Kép
LekvárkaKép
Köszi a lapot de sajnos csak most néztem meg, nagyon aranyos!
Andi, Szandra!
Örülök a pici pocaklakoknak, az elsõ laborvizsgálat nekemis csak a 12. héten volt, tehát nem vagytok lekésve semmirõl.

A szülésrõl!
Neken ez volt a második és mivel az elsõt is viszonylag rövid idõ alatt szültem meg a doki is az mondta hogy valószinû ez még gyorsabb lesz, hát neki lett igaza.
Szerdán még egésznap szaladgáltam délelõtt CTG a Dávid fiammal együtt hogy ne legyen egyszerü, utána játszótér, délután a csúcsforgalomban végig autoztam a pesti rakparton oda-vissza, mert be kellett mennem a fizetésemért, aztán haza vacsora készités, fürdetés stb...
11 körül végre sikerült lefeküdnöm és kicsit tv-ézni, de sehogy sem tudtam elaludni, nem találtam egyetlen kényelmes pózt sem.
1/2 1 felé arra lettem figyelmes hogy lehet hogy görcsöl a hasam elöször arra gondoltam hogy biztos azért mert túl sokat rohangáltam igy nem is foglalkoztam vele. 1/4 2-kor még nimdig görcsölt és mintha szabályos idõközönként jelentkezett volna, igy kerestem egy órát és 1/2 2-kor kiderült hogy ezek bizony 5 perces fályások. Felébresztettem Anyámat(mert a párom nem szeretett volna bejönni a szülésre) beraktam a táskába a még hiányzó holmikat és irány a korház.
Ugy 1/2 3-ra értünk fel a szülészetre minden csöndes volt sikerült felébraszteni a szülésznõket és jött a felvételi.
Rám kötötték a CTG-t közben pedig teték fel a sok hülye kérdést hogy hivnak, mikor menstruált utoljára stb.
Közben én mondtam nekik a huszadik hogy hivnak után hogy nekem ez már a második és hogy gyorsan szültem de nem izgatta öket, csak azzal voltak elfoglalva hogy ébresszem fel a babát mért nem nagyon akart mozogni a ctg alatt.
Nagy nehezen aztám hivták az ügyeletes orvost hogy vizsgáljon meg. Szerencsére normálisan vizsgált meg és mondta a szülésznõknek hogy azzonnal hivják az orvosomat mert már 4 ujjnyira nyitva vagyok és ha igy halad hamarabb megszülök mint hogy beérjen az orvosom. Gyorsan bementünk az egyik szülõszobára le kelett feküdnöm hogy ne hogy hamarabb szüljek mint hogy elõkészitenek hozzá mindent. Mire a lábtartot probálták felszerelni megérkezett a dokim õ gyorsan összerakta az ágyat (valami svéd új ágy amit minden féle poyban lehet állitani ahogy neked kényelmes) ahogy kész voltak már jöttek is a tolofájások majd a negyedik tolofájás után megszületett Ádám 3óra 35perckor.
A korházi bentartozkodás a két évvel ezelõtti viszonyokhoz képest jobb volt néhány csecsemõstõl eltekintve, viszont a védõnõ tenyleg nagyon aranyos és mindenkivel kedves.
Bocs hogy ennyit irtam de már igy is lerõvidettem a végét.
Sziasztok Kató
katalinka

KatóKép
Mégegyszer szívbõl gratulálok Nektek és sok-sok tejcsit kívánokKép Én még olvastam volna a hosszabbított változatot is...Kép Nagyon sok boldogságot kívánokKép

doris

Sziasztok!
Szandi és Andi nagy gratula a pocaklakókhoz!
Az én pocaklakóm nagyon-nagyon aktiv mostanság és reménykedem hogy aug. 10-ig jól fogja érezni magát és nem akar hamarabb megszületni...
Kicsit ritkábban kerülök net közelébe a jövõben mindenkinek szép napokat és amint tudok jelentkezem.
Lekvárka(34 hét)
lekvarka

LekvárkaKép
Gratula a mocorgó Babukádhoz és nagyon vigyázz MagatokraKép Pihenj sokat, akkor talán kivárja a Manócska az idejétKép Ha tudsz mindenképp jelentkezz, de ha nem sikeredne, akkor a lehetõ legjobbakat kívánom Nektek a szüléshez és sok-sok tejcit a BabukánakKép

doris

Kató: nagyon-nagyon gratulálok én is Kép))

Kicsit el voltam veszve, mert Balatonon voltam. Szerencsére a nagy meleget ott töltöttem, úgyhogy ott kibirható volt. A vizben annyit lubickoltam, hogy már a végén lelkiismeret furdalásom volt a Babuci miatt, de nem tiltakozott Kép Biztos neki is jó meleg volt a viz.

Lányok, volna egy kérdésem: milyenek a jóslófájások? Mert olyan jól leirják a könyvben, hogy vannak, de nemtom hogy milyen. Viszont nekem már a múlt héten is volt valami hülye gyomorgörcsszerü erös fájdalmam, amibe jól beleizzadtam, ma reggel meg aztán télleg, és kiváncsi vagyok, hogy ez jóslófájás volt-e v. csak az összenyomott gyomrom tiltakozott. Egyébként baromi nagy a pocakom, és nehéz Kép

A jövö héten is megyek még vissza Balatonra (ez lesz az utolsó hét, mikor el merek menni itthonról kicsit messzebbre), remélem jó idö lesz.

Addig is mindenkinek jó babázást, a pocakosoknak meg heveny együttérzés a meleg miatt.

Ja: képzeljétek, a hétvégén a férjem keresztapja kitapétázta a gyerekszobát. Mostmár lassan minden elkészül és megvan, csak apróságokat kell még venni (pelenkák, gyógyszertári dolgok, ilyesmi).

zsani
zsani

Sziasztok!
Kisegitenétek az infoval,hogy Andi nemrég emlegetett táblázatát hol találom? Nagyon köszönöm.
Pnünü
puposnünüke

Pnunu: Ha rákattintasz az 'Archiv2002. március'-ra, akkor ott a hozzászólások között biztosan észreveszed. Ennél pontosabban sajna nem tudom Kép

zsani
zsani

PnünüKép
Ide másolom Neked Andi levelének részletét ahol megtalálhatod a kért infókat:
www.tar.hu/andia/margit_orvosok.html (ez egy összefoglaló táblázat néhány adattal minden orvosról)
www.tar.hu/andia/margit.html (ez pedig a konkrét hozzászólásokat tartalmazza orvosonként csoportosítva)

doris

Zsani,Doris nagyon köszi szépen!
puposnünüke

Sziasztok!

Már egy ideje nem írtam, de azért olvastalak benneteketKép
Csütörtökön meglett az amniocentézis eredménye: minden rendben és megint egy pasival leszünk többenKépKép
Fel kell kötnöm a gatyámat, mert el leszek nyomva, ha nem vigyázok. Azért nagyon örülök neki, majd legfeljebb kényeztetnekKépKép
A nevében sikerült elsõre!!!! megegyeznünk: Balázs lesz.

Remélem, mindenki bírja a meleget, én már nagyon unom, ma meg különösen rossz napunk volt, Gergõ egész nap hisztizett, én meg nyûgös voltam. Csak délutánra lettünk jobban, mikor már nem sütött a nap ezerrel.

sziasztok, Rita 26
ritasol

RitaKép
Gratulálok a jó eredményhez és a PasikáhozKép Egyik Nõvérkém fiát is Balázsnak hívjákKépKép Kitartás Nektek... Ez a kánikula mindenkinek az idegeit próbára tesziKép

doris

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?