Új privát üzeneted érkezett!

Kataa,
Solymi is épp 101 cm Kép

Nyuszi,
Hol is van most a Jégkorszak játszóház? Asszem érdekelne minket a dolog Solymival. Csongi még mindig beteg, úgyhogy ő szertem marad itthon apával.
Hajrá cipőbolt!

Zit
parazita

Zita

Bocsika, nem irtam?
A Sugarban van. Jottok?Kép
Nem vagy rajta az Msn-en?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi,
Persze, most már beugrott, hogy ott van... Igen, szeretnék menni Solymival. Kép Hány órától?

Zit
parazita

Hali!

Megvagyunk, csak éppen nem érek rátok! Sajnos! Egyszerűen nincs időm leülni a gép elé, amikor meg lenne, akkor már olyan fáradt vagyok, hogy inkább húzok aludni!

Remélem mindenki jól van, visszaolvasni nem nagyon tudok.

Banyóci, Halacska
Óriási gratula a pocaklakókhoz!!!!!! Kép

Nyuszi
Milyen üzlet? Tiétek?

Nekem is van egy hírem! A mi családunk is bővül egy új taggal!!! A profilban meg lehet kukkolni! Kép FIÚ
Névötleteket várok.

Puszi: Forti

Kép
Kép
forti

Panda!

Azért a Móricz és a Jász utca elég messze van ám!
Már beterveztem, nem fáradság.
(Beni miatt mindenképpen be kell mennem.)
Késő du. hívlak, hogy merre jársz, hol futhatunk össze. Nekem Sz.Miklós-on is OK.

Forti!

KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Köszi Kép! A holnapi napom kész káosz lesz, a férjem betervezett valami konyhabútor nézegetést is, szóval momentán egyáltalán nem tiszta a kép, hogy mi is lesz. Várom a telefont...

Forti!
Cuki Kép! Jó hallani rólatok! Esetleg egy talira ráérsz? Épp szervezödik...

ÉÉÉÉS a nagy hír: a mai napon férjecskémnek sikerült eladnia a Warezunkat Kép!

Megyek aludni, mert holnap rendkívül mozgalmas szabadnapom lesz...

Jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Szombati tali Kép jegyeztem a dolgot, elméletileg kirándulunk aznap (állítólag szép idő lesz, vasárnapra mondott esőt), de ha úgy érünk haza, akkor mi is beugranánk.

Forti! Új családtag nagyon aranyos!!!Kép Kép Mennyi idős? Nagyon cuki!!! Gyerekek nem nyúzzák nagyon?

Gumicukor! Ne hari, de ma sem megyünk a CD-ért, Gyuri Taksonyban van du. 2-ig. Azt hiszem az lesz a vége, hogy bemegyek én Márkkal valamelyik délelőtt jövő hétenKép

Hű! Sasha! Nemsokára megszületik a bébiKép Van valaki, aki értesítesz majd a nagy hírről?

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

A most szombati talira bizti nem megyek, mert ma utazunk a párommal Visegrádra wellness-elni, vasárnap jövünk, akkor este még lesz egy színház. úgyhogy hétfőre ki leszek purcanva Kép

magdi
nem gond, itt vannak a cd-k, jössz, amikor tudsz, csak előtte csörögj ide, mert jövő héten egy csomó megbeszélés lesz, nehogy ne legyek a helyemen.

most rohanok, még ezer mindent kell itt bent elintéznem.
szép hétvégét!
az én msn elérhetőségem: gumicukor_26@hotmail.com

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!
Na, voltunk a konyhásnál. Mivel még sosem csináltattunk konyhát, nem tudom, hogy jó ajánlatot kaptunk-e. Az elözö asztalos 310 ezerért csinálta volna (a legolcsóbb bútorlapból, anyaggal együtt), ez picit drágának tünt. A konyhánk 230 cm hosszú, de a tüzhely L-alakban kapcsolódik a konyhabútorhoz, és a tüzhely mellett "visszakanyarodik" a munkalap, de azalatt nincs fiók v. ilyesmi, és csak 130 cm, nem 230. Szóval, gyakorlatilag U alakú (vagy inkább JKép?). Meg a hütö fölött is lesz 1 kicsi szekrény. Szóval, nem túl nagy az egész, olyan lakótelepi méretü. A lényeg az, hogy ahol most voltunk, ott a legolcsóbb lapból 260 ezerért csinálnák, az eggyel jobb minöségüböl 280-290 ezer lenne (anyag, munka, beszerelés, minden benne van). Számítógéppel megtervezték, tétlesen lebontották, mi mennyi (nettó-bruttó ár), nagyon korrekt volt. Ez az ajánlat számomra sokkal jobban hangzott, de sajna, nem tudom mihez viszonyítani.. Arra nem nagyon van idönk, hogy árajánlatot kérjünk 5-6 helyröl, szóval hamarosan döntenünk kell.
Ja, és csak úgy kíváncsiságból rákérdeztünk a fára is, bár az anyagi helyzetünk ezt nem engedi meg, bármennyire is ez volt az eredeti tervben Kép. Fenyöböl kb. 350 ezer, cseresznyéböl viszont 600 ezer körül lenne, a köztes fákból (bükk, tölgy stb.) 500 ezer magasságában. De ezt nem választjuk Kép.

Nyuszi!
Van már neved? Mármint a boltnak.

Megyek, mert ez a kis hisztizsák itt visít.

Panda

panda
Halásztelek

A most szombati talira bizti nem megyek, mert ma utazunk a párommal Visegrádra wellness-elni, vasárnap jövünk, akkor este még lesz egy színház. úgyhogy hétfőre ki leszek purcanva Kép

magdi
nem gond, itt vannak a cd-k, jössz, amikor tudsz, csak előtte csörögj ide, mert jövő héten egy csomó megbeszélés lesz, nehogy ne legyek a helyemen.

most rohanok, még ezer mindent kell itt bent elintéznem.
szép hétvégét!
az én msn elérhetőségem: gumicukor_26@hotmail.com

KépKép
KépKép
gumicukor

Forti

Kép Nagyon huncut vagy ezzel a titokzatos uj csaladtaggal... csodalkoztam is, mert emlekeztem, hogy Ti megalltok egy gyerkocnel. Mi van veletek, miert nem irsz? Sok a dogod???Kép
Gyerekcipoboltot fogok nyitni nemsoka. Szivesen latlak majd vevoim soraban bar ha jol tudom Foton van ilyen. Legalabb is Siesta bolt asszem.

Panda

Most keresek neki nevet.OTLET????
Gumicukor azt mondja legyen Nyulcipo.Kép

Zsuzsa

Ja, beindultam, megneztem nehany kiado bolthelyiseget, meg most megyek egy konyvelohoz beszelore.KépDe azert meg van dolog , papirok, engedelyek, arubeszerzes, reklam, stb.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Lehetne egy tábla a bolt bejárata felett, amint egy Nyuszi a kiscipőket próbálgatja, vagy lép egy pici cipőcskében. Ezt egy jó grafikus sec-perc összedobja.
vagy csak a Nyúlcipő felirat és mellette az a régi típusú kovácsoltvas céhtábla egy bocskorral. az olyan hangulatos is lenne.
amikor szezon van, akkor az árcédula a kirakatban lehetne karikor vmi kartonból kivágott karácsonyfa, vagy hópelyhek a cipők mellett, tavasszal meg virágok, nyáron fagyi stb.

na, én jól elképzeltem Nyuszi boltjátKép

na, pusz

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!Kép

Nyuszi boltjaKép Lehetne akár ez is a neve a boltnakKép Tök arin hangzik. Most azon gondolkodom, hogy a Micimackóban Nyuszi háza hogy néz ki, de arra jutottam, hogy ő oduban lakikKép Pedig lehetne a kirakat a Százholdas Pagony, és közte elrendezgetni a kiscipőket. Na én is jól beindultamKép

Nyuszika! bérelni a helységet nem ráfizetés? Én anno virágboltoztam és a bérleti díj miatt egyszerűen nem jutottam egyről a kettőre. Persze megvolt a havi fizetés, de nem nagyon tudtam spórolni.
Nem tudtok valamit átalakítani a házatokon? Garázs, pince, akármi.... egy ktg-el kevesebb.Kép

Na, pusza:
Magdi

Magdi
mléna

Nyuszi!

Nyuszi boltja!!!!!!!

sasha

Kép
sasha

Sasha

Jo otlet.Kép Csak az a baj, hogy rajtunk kivul mas nem tudja ki az a Nyuszi. A godiek meg foleg nem. De a nyulcipon pl. erosen gondolkodom.Kép

Gumicukor

Nnna, neked is inkabb valami kreativ teruleten kene dolgoznod, bar a szamtech is eleg kreativ tud lenni.KépKépKép
Tok jok a kirakatos otleteid.Kép

Magdi

Hat igen, az lenne a legjobb,ha sajat epuletben arulhatnek mert a kisebb uzletek berlete is havi 40 rugo also hangon, plusz rezsi. De most egy tetoterbeepites utan orulok, ha az arukeszletre ossze tudom kaparni a penzt.(hehe ezt most ugy irtam, mintha en keresnem megKép) Majd meglatjuk hogy megy a biznisz. ANyunak van ures garazsa, csak nagyon kiesik a forgalombol, tavol a foutcatol. Amiket meg neztem fouton vannak, van mellettuk posta, meg zoldseges, meg egyeb bolt, meg kozel van az ovi is,szoval nagy a gyalogosforgalom arrafele.
A sajat hazunkon meg pont eleget alakitgattunk....Kép Pincenk nincs.Meg ez a haz sem a fouton van.
Nem szamolok en sem oriasi profittal, de ha termel egy tisztesseges havi fixet, meg esetleg alkalmazottat is fel tudok venni kesobb es tudok a gyerekeim mellett maradni mar megerte. Ha meg bejon meg jobb.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok,

Nyuszi,
Bocsesz,de nagyon elhavazodtam bent azert nem irtam meg,de koszi hogy megtettedKép Vegulis minket mar ugyis szervezonek konyveltek el a csajokKépKép
Sajnos le kell mondjam a holnapi napotKép Alex lazasKépKép Ma telefonaltak a bolcsibol (pedig ma volt utoljara,jol idozitette az idei masodik betegseget.)hogy menjek, mert 38.5...
Szegeny elegge le van eresztve,sokat fekszik,de enni-inni azert birKép Nem tudom mi ez,mert mas tunete nincs, meghogy egyaltalan kezdhetjuk-e az ovit jovo hetfon?....Ugyohgy ha virus nem fertoznek senkit holnap.
De 29.-i mamitalit most mar hozzuk ossze tutira!!Kép

Nyulcipo nev szerintem is jo otletKép A bolt berles tenyleg eleg huzos meg ott is,szerintem az elejen jo reklammal megprobalhatod anyukad garazsaban is es halatod hogy bejon es nem a haszon nagy resze megy a bereltre akkor johet a fout beveteleKép

Banyoci
Koszike a szamot,elmentettem,es amint kitalaljuk mikor is, megyunk hozzatokKép

Sasha
Hu az mar mindjart itt van,pedig meg csak most irtad hogy kopogtat 3askaKépVarom izgalommal majd a korhazi elmenyeidetKép

Forti
Kutyuli nagyon cukiKép
Levi hogy birta az idei telet betegsegileg ???
Ne dolgozzal annyit,nem tesz jotKép

Na megyek,
Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Kataa

Tali Kép
Jobbulast Alexnak!

lanyok
Van valakinek munkaugyis ismerose, aki meg tudna mondani, hogy az Aruforgalmi szakon vegzett Kozgazdasz Diplomam megfelelo-e a kereskedelmi vegzettseg kategoriajanak, mert eddig senki nem tudott segiteni es ettol megorulok!!!!Pliz help! Ettol is fugg a bolt sorsa, mert ha nem, akkor el kell vegeznem valami boltvezetoi gyorstalpalo tanfolyast.

Zita

17.00-tol beszeltuk meg a talit.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Kataa,
Kár, hogy nem jöttük Kép. Gyógyulást Alexnek!

Nyuszi,
Kösz, megyünk!

Zit
parazita

Ismeri valaki a Groovy gyerekcipőket? Milyenek?

Zit
parazita

Kata
Kép Jobbulást Alexnek. Itt az ovinkban most volt egy ilyen betegség. Láz, más semmi de láz min, egy hétig.
Remélem nektek nem ez lesz.

Forti
Új családtag édiKép

Sasha
Drukk, hogy hármaska születése is szép élmény legyen!!

Zsuzsa
Én tudok gyerekfogorvost, akit érdemes felhívni!

Holnap én is igyekszem!

én

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

A kutyus a fényképen 9 napos, azóta idősödött másfél hetet. Április 23-án lesz 6 hetes, akkor hozzuk haza.
Még nincs nyúzva, majd májusban!! Kép

Zsuzsa
Nem véletlenül írtam így a hírt!!! Gondoltam hogy azt gondoljátok! Kép

Tali? Mikor lesz?

Kataa
Levi már lényegesen kevesebbet volt beteg, mint tavaly! De úgy látszik nála a január, február a kritikus. Megint volt 2x tüdőgyuszija és kb 3 hete egy krupp! Most éppen taknyos, de remélem nem fajul el a dolog.

Én dolgozom ezerrel, hétvégente anyuéknál Tasson bontjuk a nyaralót, mert újat építenek. Szal időm egy szál sem, sajna a Levire sem jut annyi amennyit szeretnék. Ezt Õ is érzi, de remélem hamarosan lassabb lesz a tempó és pótolni tudom nála a kiesett időt.

Ja igaz már nem aktuális de azért eldicsekszem vele, ezt én varrtam egy délután (pedig nem is tudok varrni):
Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Forti!

Engem a saját kutyusomra emlékeztet a bébikutyátokKép Õt Kevinnek hívják. Ezt a honlapot láttad már?
http://www.kutyanevnap.hu/

Halacska!
Köszi! Remélem szép élmény lesz a szülés, bár most ismét olyan vegyes érzelmek vannak rajtamKép Tudod, már szültem 2 gyerkőcöt és nagyából tudom mire számíthatok, DE mégsem, mert mindkét szülés más volt. Tehát ismeretlen ismerősként várom a szüléstKép

Kataa!
Köszi neked is. A kórházi tartózkodás alatt egészen más szemmel fogok nézni a csecsemősökre, az már biztosKép Legkésőbb egy hónap múlva már vadi új tapasztalataim lesznekKép
Alexnak jobbulást. Reméljük csak az 1-2 napos lázas víruskátok van! GyógymosolyKépKépKép

Nyuszi!

Nem voltam valami bőbeszédű, tudom. Nyuszi boltja megfogalmazást az előttem szólóktól lestem el és igazából a Százholdas pagony és mint Micimackó Nyuszika fogott meg. A kirakat mint Százholdas pagony és az olyan aranyos. Bocsi a szétszóródásomért, csak ...

Szoktatam írogatni az Istvános topikba, ahol olvastam, hogy meghalt egy anyuka a 2004 őszi babás topikból. Egyáltalán nem írogattam oda és igazából nem is olvastam, de mégis annyira letaglózott. Szerdán történt. Azóta visszaolvastam az összes addigi hozzászólását és nem hiszitek el, de nincs 1 éve, hogy felfedezték a petefészek cisztát-daganatot. Tavaly júniusban. Két gyerkőcöt hagyott itt apájukkal. Bizonyára a terhesség miatt is vagyok ennyire érzékeny, de sokféle gondolatok kavarognak bennem. Pl, ha (ne adj' isten) közülünk valakivel ez történne mi lenne, vagy, ha velem, vagy, vagy. Olyan megfoghatatlan rossz érzések ezek, de nem bírom őket megfogalmazni sem, mert nincs is rá szó szerintem. Bár lehet csak én vagyok béna kifejezni. Néha meg azon rágom magam, hogy mit rágom magam, mikor nem is ismertem és nem tudom a választ. Máskor meg belegondolok, ha pl az én két gyerkőcöm maradna anya nélkül, hát holtomban is megszakadna a szívem értük, hiszen mindkettő olyan anyás, hogy csak na.
Bocs, hogy árnyékot vetek a topikra, de vajon kinek beszéljek róla, ha nem nektek, hiszen Ti is babanetesek vagytok?!

Puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Sasha! Hálás vagyok, hogy felhoztad a témát, sajnos ezek a szörnyű események is az életünk részei, jó, ha tudunk róla beszélni. Én napok óta rágódom, annyi gondolat, fájdalom van bennem.
Én mindig elolvasgattam az őszi babás topikot. Lau hozzászólásait főképpen, tavaly nyár óta csendben drukkoltam neki, és nagyon megsirattam, amikor olvastam, hogy elment. Egy csomó érzelmet, gondolatot ébresztett fel, ami mindig bennem van, de most nagyon erősen felszínre törtek. Nagyon -nagyon sajnálom a családját, legfőképpen a gyerekeit. Innen, ismeretlenül is őszíntén együttérzek velük, részvétemet nem tudom szavakba foglalni.

Emlékszem, amikor anyukám küzdött ezzel a szörnyű kórral, sokat beszélgettünk az elmúlásról. Õ is minket féltett, a gyerkeit, az ittmaradtakat. azt mondta, hogy az fáj neki a legjobban, hogy nem érhet többet hozzánk, hogy nem mondhatja el, hogy mennyire szeret minket. Iszonyú érzés lehet ez egy édesanyának...

Ránézek a gyerekeimre, és már a tudattól elönt a hála, hogy mi egészségesek vagyunk. Tényleg nem számít semmi, a lényeg, hogy egészség legyen.

Puszi:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok

Én is ezért nem írtam már pár napja, mert nagyon megrázott a dolog, mivel én szoktam oda is írni, Lau kisfia egyidős Gellérttel és személyesen is ismertem. nagyon drukkoltunk neki, sajnos nem sikerült a betegséget legyőznie.
Hihetetlenül jó ember volt, sosem panaszkodott, továbbra is mindig írt nekünk, ha tudott. arra is volt gondja, hogy felhívja a figyelmünket, menjünk el a szűrésekre.
felfoghatatlna, hogy többé már nem írhat nekünk, nem talizunk, nem ölelheti meg a srácait.

lányok, tényleg vigyázzatok magataokra és a gyerekekre.

Kataa
Alexnek jobbulástKép

Nyuszi
Hajrá, látom megy a piackutatás és a brainstormingKép Nyúlcipő telitalálat.

sok pusz, jó hétvégét
judy

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Tényleg nagyon fájdalmas ilyet olvasni, néha én is elgondolkodom, "mi lenne, ha". Apukám 7 éves koromban halt meg, tudom, milyen nehéz egyedül gyereke(ke)t nevelni, láttam anyukámon. De egy apának talán 1000-szer nehezebb egyedül Kép.

Beszti!
A tapétabordür nagyon klassz, már fent van a falon. Mégegyszer köszi Kép! Hanna jobban van?

Zit!
A Groovy cipök kiképzésileg jók (tartják a bokát, hajlékony a talpuk), de csak 1 szezont bírnak. Ádinak volt ilyen cipöje az oviban, és, bár nem nötte ki, másikat kellett vennem, mert egyszerüen szétment. Igaz, jóval olcsóbbak is, mnt a többi cipö. Nekem csak a tartóssággal volt gondom, de az is lehet, hogy csak Ádám gyilkolja agyon a cipöket, más gyerköc nem (bár, ezt nem hinném Kép). Noéminek is vettem ilyen márkájú bakancsot télre, nem hordta sokat (tudtam, hogy nem fogja sokat hordani, így a tavalyi télböl okulva most nem költöttem 9000 Ft-ot bakancsra), inkább csizmáztunk a télen a hó miatt. Az ö cipöje kifogástalan állapotban van, pedig azért játszott benne rendesen az oviban.
Okosabb lettél???

Zsuzsa!
Ráhibáztál Kép! Tényleg azért vettünk Wartburgot, mert építkeztünk, és ezt a férjem nem sajnálta nyúzni Kép. Csak furi, hogy 3,5 éve 350.000 Ft-ért vettük, és most 95.000-ért tudtuk eladni Kép. Igaz, használtuk is rendesen. Tulképp mehetett volna bontóba is, de az elmúlt hónapokban (mikor még nem tudtuk, mikor kapjuk meg apósomék kocsiját) rengeteget költöttünk rá (vadi új kipufogó, felújítattuk a kuplungot, sebváltót, zöldkártya, 3 új gumi), és legalább a javíttatások árát szerettük volna visszakapni Kép.

Forti!
Jó a jelmez Kép! Azért néha írhatsz magatokról Kép!

Délelött megírtam a spanyol tesztet, hát, meglátjuk. Miért kezdtem el, jó ég?! Nem tudná valaki megmondani, hogy lehettem ennyire ostoba?

Na, mentem vasalni,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok
Zita
a Siesta kis-nagyker a váci uton a 13kerben van a RÉNO udvarban ahol brendon üzlet is van itt kiszolgálnak lakosági vásárlokat is és olcsobb mint ha bárhol máshol venéd meg én csak itt veszek a fiuknak cipöt .

Tali
én is megyek április 29 nekem is jo Kép

Nyuszi
nekem nyuszi boltja joban tetszik én már szlogent is találtam hozá Kép NYUSZI BOLTJA A MEGFIZETHETÖ CIPÖK BOLTJA Kép .

Lányok
drukojatok hogy ne találjanak semmi komolyat imikénél mert a mostani laborlelete amit csináltatam vashiány miatt felemás eredményt hozott nem vashiánya van viszont vérszegény és emiatt valoszinüleg szivzöreje lett .

pusz csics
csics

Sasha!

Mintha valaki olyan (Apaa) kocsit hirdetne, amit kerestél (igaz 40 e Ft-ért, de új)...
http://www.babanet.hu/cgi-bin/discus4/show.cgi?tpc=30&post=875683#POST875683
Vagy rosszul olvastam?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!

De drága vagy, hogy gondoltál rám!!! Már a hírdetés napján megvettük.Kép Volt egy használt is 33-ért, de akkor már inkább egy újat 40-ért... És tényleg az volt, úgy legóztuk összeKép

sasha

Kép
sasha

Sasha!

Hurrá!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Tegnap nagyon kész voltam. Délelőtt nem bírtam magammal, folyamatosan morogtam és kiabáltam valamiért, de mindenkivelKép Délutánra párom szalonna sütést szervezett anyósékkal. 4 körülre ígérték magukat. Egész nap a két gyerek valami fantasztikusan ráérzett arra, hogy mire ugrok. Folyamatosan rohantam a Dani után, mert minden "nemszabad" dolgot megtalál, a Gabinak meg ha 6x mondtam is el akkor se fogta fel... Aztán a Danit lefektettem aludni kb negyed 1-kor, mert már nagyon fáradt volt. 20 perc múlva halál kómásan, nyűgösen, nyafogva kijött a szobából és nem bírtam vissza altatni. Ezen a ponton tetőztem én is idegileg. Mindehhez, egész délelőtt olyan szinten görcsölt a pocakom alsó része, hogy azt hittem leszakad. Néha keményedett is, de ezt már megszoktamKép HIába na, azért még a játszón is megbámulnak az anyukák, mikor elkezdek futni a nagy hasammalKép, mert ez azért sűrűn megtörténik.
Nem gond. Aztán délután fél 2 körül apa elvitte a Gabit magával vásárolni én meg lenyomtam a Danit. Aludtam vele kb 20 percet és semmi bajom nem volt utána, de akkor már a hátam közepére se kívántam a szalonna sütést. 3-kor kezdtem el egyáltalán valamit is csinálni, mert egész délelőtt nem jutottam hozzá.
Ezen a ponton kiderült számomra, hogy jövő hét végén a szülinapomra semmilyen vendégeskedést nem szeretnék. Neeem.

Jajj, képzeljétek, nagy dolog történt a Gabi életében! Tudjátok szobatiszta volt ő, és tudta szabályozni a kakát, de míg más gyerek jön, hogy kakilni kell és az anyja viszi a wc-re, addig a Gabi a pelenkát kérte.
Szerdán már nem adtam neki pelenkát (éjszakára azért még kell), csütörtökön meg nagyon szemétnek éreztem magam. Volt hiszti, ellenkezés, összevissza kiabálás, érthetetlen kántálás. Sajnos bevetettem egy nagyon durva dolgot is a cél érdekében, benyomtam neki egy glicerines kúpot, hogy nehogy besüljön neki. Mert ahányszor csak ráül a wc-re elmúlik az ingere. Na aztán csütörtökön csak kijött az a fránya kaki a klótyóba. Õ húzta le és mivel, ha kakál akkor kizavar bárhonnan, így csak onnan tudtam, hogy tényleg sikerült, hogy a feneke kakás voltKép
Másnap is még kérte a pelenkát... aztán jön visitozva, hogy már ki is jött a kaka. Gyorsan ráültettem a wcre, és tényleg kint volt már a vége, de még nem teljesen.
Tegnap meg már úgy jött, hogy "kakálni kell a wc-be"!!!! Eddig mindig a kakálni kell a pelenkába felkiáltással jöttKép

Bevallom kapott érte ajándékot is, nagyfiúsat!
A névnapjára kapott egy kirakós könyvet. Micimackós és 4 oldalon 9 db-os kirakó van benne. Kis mesével körítve, nagyon aranyos és imádja! És a Daninak nem szabad odaadni, mert ugye megeszi, mert még kicsi.
Így csütörtökön kaka után elrobogtunk megvenni a 2. részét is és nagyon örült neki.
Apája előre megvett neki egy Micimackós 30 db-os kirakót is, hogy ha majd magától akar a wc-be menni akkor megkapja és annyira örült neki, nagyon aranyos volt. 3x megköszönte és közölte, hogy ő ezentúl mindig a wc-be megy kakálniKép Persze azt is tudja, hogy ez nem minden kakánál lesz így, de legalább jó dolgokat kapcsol vele össze.

Szóval most nagyon örülök,hogy végre megszabadultunk a "mumustól", mert már nagyon utáltam, talán ez a kisebb novella is kifejezi eztKép

Dani 2-3 napja nem köhög, nem folyik az orra, rendesen alszik éjjel(ez utóbbi a fül miatt lényeges, mert ha éjjel nyafog, nem alszik akkor az fáj neki) Szóval most úgy néz ki semmi baja. De 6-án kontroll a pulmonológián.
Kemény menet lesz. Délelőtt ott fogunk ülni legalább 2 órát és délután mehetek ctg-re.

Mindenesetre remélem ezzel le is zárult a betegséges korszak, mert 5 hónap folyamatos orrszívás és gyógyszerezés után már épp ideje lenne.

Kertesházban lakó mamik!
Nálatok van hangya?!Kép Nekem az eszem megáll, de komolyan! Sajnos a ház nagyon nagy felújításra szorult és bizonyos dolgokat nem sikerült kicserélni, mert több lóvé kellett volna hozzá mint gondoltuk. Ki szerettük volna cserélni a parkettát a nappaliban meg is vettük, mire kiderült, hogy nem olyan egyszerű ám az. Egy szőnyegre van ráparkettázva és nincs alatta alap! Tehát sok időt és pénzt megkímélve úgy döntöttünk, hogy majd a következő nagy felújításnál megcsinájuk, mikor a tetőteret is, mert akkor úgyis egybe lesz nyitva a mostani gyerekszobával egy nagy nappalinak.
Na igen ám, de most, hogy bent lakunk, kiderült, hogy a hangyák is bent laknak... A parketta alatt. Egész nap takarítok miattuk, mert ha kiszimatolnak valami kis elhagyott morzsát, m ár jönnek és olyat se csinálhatok, hogy az esti takarítást kihagyom, mert akkor meg hemzsegnek. Pont csütörtökön (mikor Gabi a wc-be kakált) elrobogtunk vacsi után a Tescoba megvenni neki a kirakós könyvet és én meg úgy gondoltam, hogy majd holnap reggel felpórszívózok és felmosok... hát nem. Máséfél óra alatt 4 helyen maroknyi hangya nyüzsgött (hiába a felsöprés) olyan dolog körül amit nem is értettem, hogy mi volt ott. És mint a futószalagon szállították a nem tudom mit a parketta alá... Felpórszívóztam őket és az összes kis repedésbe az ajtónál belocsoltam Domestossal, jó sok belefolyt! Azóta onnan nem látok hangya mozgást, de a konyhában pl rendszeresen látok portyázókat, és azoknak a fészkét nem tudom hol lehet, mert ott meg járólap van és teljesen fel van újítva..
Valami gyerekbarát hangyaírtó kéne nekem, amit bevisznek a királynőnek és kipurcan a boly. Mert azért ez túlzás, hogy a mindennapos takarítás este kell, hogy legyen. Alapos felpórszívózás és utána jó Domestosos vízzel felmosás. Erre most megyek ki a konyhába és most sepertem ki vagy 30 hangyát, de semmi kosz nem jött a lapára és nem is értem, hogy mi a fenére jönnek!?!?! Megőrülök! Meg nekem ez új, mert ugye a panelban nincsenek hangyák.

Jéé, eltünt a bokám. Megvan, a víz alatt fél centi mélyen, jó nagy gödör maradt ott. Még ez is.

pusz
sasha

Kép
sasha

Sasha

Ilyenkor tvasszal nálunk is jönnek a hangyák. Én egy Bio hangyairtó sprével szoktam befújni őket, ami nem veszélyes a gyerekekre sem. most egyszer fújtam be őket, azóta nem jöttek.
de volt, hogy durvábban támadtak, akkor kiraktunk kettő hangycsapdát. azóta nincsenek, mivel állítólag oda már többet nem mennek ahol ilyet kiraknak.

j

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sasha

Nekunk is van Micimackos kirako es imadjuk!!! Danny is probalja mar kirakni es egy-ket darabot sikerul is a helyere tennie...Kép
HAngyaugy.KépMAximalisan megertelek, nalunk is katasztrofa, Ilke is megmondhatja, neki nyafogok folyton a Skype-on. En is eleinte a Raid spray-t es habot hasznaltam. A spray csak osszetakaritani jo, kipurcannak tole es felmosok utana. A habot mar erdemes ugy fujni, mikor nincsnek otthon a gyerekek es jol kiszelloztetni utana, mert iszonyu eros, de altalaban hatasos 2-3 honapra.Egyenesen a repedesbe, ahol latod, hogy jonnek. Aztan volt hogy az is keves volt, na akkor vettem atlatszo szilikont, azt nyomom a jarolap es a labazat kozti fugaban levo lukakba. Mert az elozo lakok nem igazan szepen raktak le a jarolapot.
AMugy mindenre jonnek, leejtesz egy morzsat es ott vannak. En is hiaba takaritok folyton, hetente 5szor legalabb felmosok 2 takaritas kozt, az is eleg, ha Danny kicsopogteti az itatojabol a teat... es ha nem veszed eszre felszarad, de a cukor ott marad...
En azert most azt veszem eszre, hogy ahogy egyre jobb az ido , eltunnek. TAlan kint jobban erzik magukat. Vagy megtalaltam minden repedest...Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Juti!

Köszi, akkor keresek valami nagy bio boltot.

Nyuszi!
Neked is köszi! Én nem is tudom, hányszor takarítok 1 nap, majd ma utánanézek.Kép Az biztos, hogy az első egészlakásos felmosáson, pórszizáson már túl vagyok és még 1 biztosan lesz. Gabi fél 10-kor ébredt, reggeliztünk és utána a konyhát fel kellett seperni, felmosni. Na igen, de utána a Dani beleült a kutya vizébe és át kellett öltöztetni. Bent a szobában a szőnyegen, ahol elvileg soha nem esznek-isznak, vagy 20-30 hangya kóricált... Nem értem! Ott meg mit kerestek?
Hát nálunk az előző lakók valami rettenetesen koszosak voltak. Igénytelenek és szerintem soha nem takarítottak. Ugyanis még a két évvel ezelőtti festés nyomait is én takarítottam fel!
De azért az nagyon durva, hogy már mániákusan nézem a padlót, hogy nincs-e hangya, mert azonnal nyomom össze, nehogy hírét vigye a többinek, ha talált is valamit.
Ezek nem csípnek egyébként?! Attól félek, hogy bemásznak éjjel az ágyba a gyerkőcökhöz... brrr, a hideg is kiráz.

Köszi a tippeket tőled is. Majd megint valamikor rásózom anyámra a két gyereket, még szülés előtt és majd befújok azzal a habbal. Egy kb 70 nm házat telefújni elég 1 doboz?Kép Szilikon tippet is köszi.

sasha

Kép
sasha

Heló!

Dédi mondta, hogy sózzuk be ahol hangyát látunk! Mi majd csak a Balcsin tudjuk kipróbálni de ti próbáljátok már ki ugyan, kivi vagyok tényleg bejön-e. Ennél biósabbat nem tudok.Kép

Talis csajok! Annával most, fél 11kor keltünk fel! Isteni volt!Kép
én

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Ja, de annyira nem irigylésre méltó, hiszen éjjel vagy 10X megébredt és megint kiabáltam vele.Kép Õ csak azt kántálta, hogy nem adja oda a rózsaszín lufiját.Kép

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

HalacskaKép

Rózsaszín lufiKép Én nem tudok aludni 7-nél tovább, ha lehet semKép

Szomszédék, elég idősek, ők meg a cukros vizet mondtákKép Szirup sűrűségűre kell csinálni egy kis tálkában és azt mondták, arra még a királynő is kijön, csakhogy belepotyognak és megfulladnak... Azt mondták, két év elteltével sok-sok módszer kipróbálása után ez vált be.

sasha

Kép
sasha

Sasha

Ez a szirup is elég gyerekbarát, csak győzd felmosni a ragacsot.Kép
Amúgy én sem szeretem ezeket az élőlényeket mert hirtelen úgy el tudnak lepni mindent, hogy csak na.
A Balcsira vettünk olyan írtót, amit le kell tenni a földre, úgy néz ki mint egy eszkimókunyhó és abból a csalétket beviszik a királynő macának. Viszont nemtom, hogy ez mennyire bio, de működik, az tuti.

Nekem a legnagyobb epés időmben volt a szülinapi bulim. Szted élveztem?? Megértelek, teljes mértékben.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska!

Hát azt a ragacsos cukros izét tuti csak éjszakára teszem ki, majd egyszer, csak még készülök a látványra. Mint a mákos tészta...

Hát akkor már inkább ezerszer terhesen szülinapi buli, mint epével. Igaz nem tudom milyen lehet, de gondolom pihire sem múlik.Kép

üdv
sasha

Kép
sasha

Sasha,
Mi minden nyáron tele vagyunk hangyával - ne félj, nem bántják a gyerekeket... Tuti irtási módszert nem tudok. A fokhagymát is szokták ajánlani, hogy oda kell tenni a vonulási útjukba.

Kicsit el vagyok pilledve, Csonginak tör át a foga (kb. 4 felül), és nagyon nyűgös, folyton cipelgetni meg tutujgatni kell. Most végre talán alszik egy kicsit.

Zit
parazita

Haliho

Talis csajok

Nagyon jol ereztuk magunkat, egyik gyerek sem aludt el egesz hazaig!Dannyt meg ugy kellett lenyomni az agyban, azt hajtogatta:Jepujo, jepujo!
Bea

Rozsaszin lufi.Kép Emi meg egesz uton haza azt kerdezgette, hogy Anna miert vitte haza a sajat rozsaszin lufijat...Kép
Ma eszembe jutott Danny fiam, ahogy lelkesen martogatja a sult krumplijat Anna fagyijaba...KépKépKép

Zita

Szegeny Csongi!Kép Drukkolok, hogy hamar attorjenek azok a fogacskak. Ahhoz kepest tegnap nagyon kis nyugodt, szemlelodo baba volt!Kép A csalad masik fele meg ma is Szentendren volt? Solymi nem hianyolta a kutyajat?Kép

Sasha

A sima hangyak nem csipnek asszem, de nekunk volt mar szarnyas hangyank is bebe!Kép Egyik reggel tavaly nyaron arra ebredtunk hogy egy egesz raj zummog a radiator csovenek a fali bemenete korul... majdnem infarktus kaptam.
Eleg egy flakon boven, sokaig, nagyon eros a hab es keves kell es tenyleg jol szelloztess ki utana.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Mi is jól éreztük magunkat. Anna is mondta, hogy menjünk máskor is Pestre. Epém benyelte a sült krumplit, nem háborgott. Kop-kop.Kép

Zita
Tényleg, kutyi nem hiányzott??

Gumicukor
Wellness isteni volt? És mit néztetek, vagy épp néztek a színházban?

Kata
Nagyon eltüntél.Kép Alex jobban van?

Banyóci
Naon drukkolok, hogy tesó jól érezze magát bent és ne vágyjon ki 37. hét előtt!!

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Sziasztok,

Latom jol sikerult a taliKép Kik voltak vegul??Kepek???

Alex meg minfig lazas,napkozben nem es jatszik eszik iszik,mint rendesen,de estere jo magasra felmegy nekiKép Be van rekedve emelett,ugyhogy gyanitom inkabb meghult a mult heten amikor kivittek oket a bolcsiben.Ugyhogy a heten itthon maradunk vele apaval meg mamaval felvaltva.Mert persze pont ezen a heten mennek a kollegak tanfolyamra es en lennek a helyettesito is..De nem baj kedden meg szerdan bemegyek aztan a tobbit oldjak meg valahogy nelkulem.
Szombaton a Dunapalazaban voltunk vasarolgatni,amig itthon itthon tavaszi nagytakit csinalt a csajKép
Ma Z szulinapjan voltunk+etterembe enni,hat ezek ketten majd szet szedtek a helyet,a pincerek kinjukban csak mosolyogtak.Az en beteg gyerekem+ nyugodt ZalanKépKép

LEhet hogy az elmenesek sem tettek jolt neki,de napkozben semmi baja...Ugyhogy mostantol csak a dokihoz megyunk,bar az a baj hogy betegen sem mulik a mehetnekeKép
Nyuszi
Tuti kell boltvezetoi tanfolyam,meg diplomasnak is(talan a kereskedelmiseknek nem).De ez csak valami gagyi gyorstalpalo,par het az egesz.Onnan tudom hogy havaerom most nyit ettermet es oda jar.
Ja vettem Alexnak en is Skippy cipot most eloszor,nagyon vagesz es nem volt draga, 5ezer a Humanicban.

Forti
Levi kutyusod nagyon aranyosKép Gondolom o is nagyon az eredetinekKép De latom mar ezek a betegsegek nem viseltek meg annyira mint tavalyKép

Sasha
Anyu ecetet szokott onteni hangyak ellen es bevalik az isKép
Ok, koszi majd a beszamolotKépKép
Csak hogy a tobiek is ertsek,korhaz valtason gondolkozom,de nem nagyon valnek meg a dokimtol,bar az uj is nagyon szimpi(es mellette szol hogy a maganrendelesen gyorsan vegzek),de az istvan korhazrol gyujotm az infokatKép
Szornyu amit irtal,meg is neztem,hat nagyon megerintett az esetKépSajnos nem kozhely hogy az egeszsega legfontoabb a vilagonKép En i s cak miota Alex van kezdem erezni ennek a sulyat...Kép

Magdi
Ngyon meghatott ahogy irtal....

Na megyek,mert bar Alex alszik,apa most jott meg a baratnomektol a kuppal,mert hat ugye nem vagyunk mi erre felkeszulve es csak most fogyott el az elso doboz ami itthon volt mar jo ideje.
Kata

Kép
Kép
kataa

Nyuszi, Bea,
Náluk volt a pótkutya szerencsére... Csongi azért volt olyan nyugis, mert előtte már kiizgulta magát Kép
Viszont Solymi meg apa tegnap délutánra úgy belázasodtak, hogy na, és az azóta is egyfolytában lázasak - most alszanak...

Zit
parazita

Helló!

Képzeljétek! Kitettem este az "aprónépnek" a cukros vizet a kutya egyik olyan tálkájába amiben tudom, hogy bele tudnak mászni... Reggel még egy portyázó hangyát se láttamKép Utána a párom is csak 4 db-ról számolt be. Nem értem ám, de örülök neki.

Kataa!
Alexnak jobbulást és gyors gyógyulást. Nem hiszem, hogy estére a mászkálás miatt lázasodna be. Ha a sok füles és egyéb betegség mellett még jól emlékszem, akkor ilyen estére belázasodás nálunk is volt, de hogy melyik gyereknél és mikor?!Kép

Zit!
Neketek is gyors javulást!

Gabin reggelre 4 pötty jelent meg. Illetve 1-et tegnap már láttam a nyakán. Kettő az arcán (1-1 mindkét pofiján) És 2 a tarkóján. Én szúnyogcsípésnek néztem, ezért elvittem az oviba. Ott az óvónéninek mondtam, hogy van pöttyünk, nézze már meg. Azt mondta, hogy a bárányhimlő az inkább a fedett testfelületet kedveli, mármint pötty terén általában a hason, feenéken, hajlatokban jelenik meg először, nem az arcon. Megbeszéltük, hogy ez inkább szúnyogcsípés, és mivel bárányhimlőssel nem igen találkoztunk mostanság, játszóra se nagyon járunk...
Azt mondta még, hogy abban az oviban még egyik csoportban sem volt idén bárányhimlős gyerkőc. Más ovikban tombol, de ott nem, úgyhogy elvileg már várják, de örülnek, hogy még nem jöttKép

na megyek
sasha

Kép
sasha

Sziasztok!

Micsoda küzdőtérré változott a topikKép Hangyák kontra emberek. Tényleg nagyon bosszantó tud lenni. Mi anno hangyacsapdákat vettünk, de az csak olyan helyen jó, ahol a gyerek nem tudja megfogni. Ebben a házban még nincsenek hangyabandik, remélem nem is lesznek.

Szombati Taliról lemaradtunk, de mentségemre legyen mondva, hogy térdig legyalogoltuk a lábunkat. Szentendrére mentünk a Skanzenbe. 5 órán keresztül gyalogoltunk, mire körbejártuk. Hát, nem emlékeztem, hogy ilyen nagy...Kép

Vasárnap legnagyobb eseménye az volt, hogy Nóri ismét horgászott. ÉÉÉÉS teljesen egyedül fogott 3 (!!!!!) pontyotKép Kép Le is fotóztam a zsákmánnyal, majd felteszem a képeket. Igazi horgászcsemete. Márk is dobálta a kukacokat a vízbe nagy lelkesen. Jövőre ő is kap horgászbotot Apától.Kép

Minden kis-nagy betegnek jobbulást!!!!

Szerdán nyílt nap lesz az oviban. Hülye kérdés következik: Meddig illik ott lenni?

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok,
Bocsi, hogy nem tudtunk menni a talira, de mindkét gyerek lebetegedettKép, pedig nagyon szerettünk volna, az utolsó percig reménykedtem, hogy jobban lesznek, de sajnos nem. Végül Lili rosszabbul is lett a hétvégén, így oviba se ment. Meséljetek, milyen az a játszóház?

Gumicukor,
Párom már itthon van, jöhet a cdKép. Welnessért irigykedemKép.

Csics,
Hétvégén is nyitva van a Siesta nagyker?

Sasha,
Gratula a "nagy" dolgokhozKép!
Hangyusz ügyben együtt érzek, néha nálunk is vannak, most spec kicsit több, gondolom a tavasz miatt. De nyáron és télen totál eltűnnek. Most én is vettem azt a fehér kis dobozkát amibe bemásznak és utána elviszik a kp-ba a mérgetKép, remélem hat. Minden nap porszívózok és felmosok én is többször, fogalmam sincs nekem se hogy néha mire jönnek. Ha észreveszek egy olyan helyet, ahonnan kimásznak azt én is szilikonozni szoktam, mert azon tutira nem tudnak átjönni. A sót én tavaly kipróbáltam, de nem jött be, a fokhagyma sem, ellentétben a kertel, ott ahol fokhagyma van, ott hangyaboly a környéken sincsKép. A cukros vized akkor reggel tele volt hangyákkal?

Kataa,
Jobbulást Alexnak, hogy van most?

Conti,
Valszeg nem megyünk a héten oviba, szerintem csörögj rájuk, hogy mikor lesz nyílt nap, mert nem fogok velük találkozni.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Mi is itthon vagyunk még szerdáig tuti. Illetve Ádám biztosan. Én ma kiírattam vele magam szerdáig, telefonáltam az oviba, hogy csak csütörtökön megyek, erre közölte a kolléganöm, hogy jó lenne, ha szerdán is mennék, mert ö sem lesz, temetésre kell mennie. Most erre mit mondjak? Mondtam, oké, majd megoldom valahogy. Csak a nagyim épp holnap utazik pár napra vidékre, rá nem bízhatom, anyukám dolgozik, anyósék sem érnek rá Kép. Most mit csináljak? Elvileg betegállományban vagyok, így valszeg magammal viszem, ha már berángatnak dolgozni Kép. Na, mindegy.

Magdi!
Gratulálok a kis horgászpalántának Kép!

Jövünk hazafelé a HÉV-en Noémivel, és látott valami válsztási plakátot (fideszest), megbeszéltük, hogy mi mit jelent. Erre egy kicsit elgondolkodott és tök komolyan megkérdezte:
"Anya, a Fidesz az most a Gyurcsány vagy az Orbán?" KépKépKép Fogalmam sem volt róla, hogy a 6 éves gyerekem tudja, hogy létezik Fidesz, meg Orbán meg Gyurcsány. Bár a múltkorjában az MSZP-t emlegette Kép.

Na, ma is mennem kell vasalni, szombaton sajna nem értem a végére Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Hali

Gyorsan irok aztan pakolunk is. HAcsak estig be nem lazasodik valaki. Majdnem ugy volt hogy nem megyunk, mert szombaton anyuhoz ki kellett hivni az ugyeletet, ugyanis 40 fokos laza lett. Aztan szurit kapott es mondta a doki miutan megvizsgalta, hogy tudogyuszi. Kapott ab-t is. Ma mar egesz jol van laza sincs. NAponta vagy 4szer atmegyek hozza, rendet rakok, segitek furdeni, meg kajat kesziteni, vagy viszek neki. De ma mar fel is kelt. Persze hallani se akart arrol, hogy miatta ne menjunk. Jellemzo.KépMeg az angliai program is megvaltozott, mert nagyiek nincsenek jol, ugyhogy a parom novereeknel toltjuk majd zommel az idot es az oregekhez csak atugrunk egy napra. (par szaz km...Kép) Kivancsi leszek.
A napokban jol kirohangaltam magam, gyorsan vetettem borsot, repat, anyunal is, hogy ne csusszon egy hetet, meg ultettem viragot. Meg szegelylec kellett meg a parkettahoz. Persze meg nem lettek kesz. Ki is akadtam rendesen, jol kibogtem magam. De ha nem jon kozbe semmi, inkabb elmegyek ebbol a kuplerajbol, mert mar nagyon elegem van. Csak szegeny anyut sajnalom itt hagyni. Teleraktam a fagyasztojat, meg a hutojet kajaval, meg megkertem a baratnomet, hogy latogassa meg valamikor. Meg majd felhivom minden nap.
Sokat filoztunk a parommal hogy mi legyen, elbukni az osszes jegyet nem akartuk, csak ha nagyon muszaj. Most hogy anyu jobban van mar nem olyan veszes a dolog. Eltolni meg nem lehet a jegyeket kesobbre, csak sulyos birsaggal, meg egy honap mulva mar lehetetlen idokben indulna a gep. (hajnali 6kor, ami azt jelenti, hogy 4kor kene kelni...Kép)De igy is lelkiismeret furdalasom van azert.

Kataa

Harman voltunk a talin Zita csaladjaval, a mi csaladunk, meg Bea Pancsival, meg a helyes pocijaval...Kép A jatszohaz csak 6ig volt nyitva,mivel bezar az egesz Sugar. Fogtuk es atmentunk az Arkad mogotti jatszora, aztan meg az Arkadba ettunk egyet.

Sasha

Hajra! Vesszenek a hangyak!

Magdi

Nagyon ugyes kis horgasz Nori! Nalatok nem ont ki a Duna????

Panda

Kis politizalo Noemi...Kép

Na annyit irtam, hogy eleg is lesz a jovo hetre...

MENJETEK EL SZAVAZNI!!!Kép

pusz
Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszika
Jó utat és jobbulást anyukádnakKép Én elmegyek voksolniKép

Ilke, Parazita, Panda
Jobbulást Nektek isKép

Magdi
Ügyes a lánykádKép nem semmiKépfotótKép

Kataa
hogy vagytok?

Velünk nincs semmi különös. 7végén sokat kirándultunk, görkoriztam. meg a kertben bográcsoztunk, marhapörit csinált legnagyobbG.

juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hali!

Ilke!
Dehogy volt, egy darab se volt a cukros vízbenKép De sehol máshol... Persze délután, illetve a reggeli után nem pórszívóztam, csak sepertem, és a 1 cipő alá beestett, vagy betoltam valamit és dálutánra meg ott nyüzsiztek. Nem voltam alapos. Úgy látszik a mi hangyáink a kenyeret szeretik.

Panda!

A gyerek se hülye és ebből is látszik, hogy már a csapból is a politika folyik, pláne, ha még a 6 éves is így megjegyzi...

Nyuszi!
Hát igen, kissé hangyás lettem mostanábanKép
Szavazni?Kép Eszem ágában sincs, ugyanis totál tanácstalan vagyok. Én csak élni akarok, nem egy háborút eldönteni. Ígérgetnek mindent, fűt-fát,aztán amit csináltak, míg hatalmon voltak... Egyik se jobb, mint a másik, illetve rosszabb. Tehát

mennem kell

Kép
sasha

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?