Új privát üzeneted érkezett!

Amneris!
Zitusnak mielőbbi gyógyulást. Elzavartam a párom a géptől, mikor belekukkantottam, hogy írtál.
Azután láttam,hogy még mennyien.
Kedves Lányok akik, így vagy úgy részesei lettetek ennek a vitának. Én sem rég vagyok itt és szerintem mindenkit olyan szeretettel fogadunk, ahogy engem is fogadtak a többiek.
Nem kell itt megsértődni, de sokan vagyunk és, ha már gyereketek lesz rájöttök, hogy az örökbefogadás egy kényes és kicsit intim téma.
Tehát ne sértődjetek meg, szeretnénk, ha velünk lennétek!Az előzőekben leírt egyetlen szabályt kell csak betartani.

Rayo!
Nagyon szép a konyhád.
simineni

Hahó!

Ildikó,köszi a Zitus-képeket!GYÖNYÖRÛ BABA!
Amneris!Mielőbbi gyógyulást és "otthonlevést" kívánok és boldogságot a kis aranyossal!

Kép
csöpke

Rayo nagyon tetszik a konyhád!!!
Ez igazi fából van ugye?
Milyen jól fog kinézni ha teljesen kész lesz......
vicki

Tviky!
Két örökbefogadott gyerkőc ( 4 éves lány és 3 3/4 éves fiú) és egy 15 hónapos vérszerinti kisfiú.
steiff

Sziasztok!

Kép Ahogy e-mail-jeimet olvastam és a topik mai termését egyre jobban görbült le a szám. Nem szeretnék sokat hozzá fűzni, mert tudom, hogy senki nem akart senkit bántani! El ne tűnjön senki!!! Minden várakozó Kismamát és boldog Édesanyát szerettel fogadunk és várunk. Vannak olyan dolgok amit személyesen 2 perc alatt le lehet tisztázni és tovább lép az ember. Úgy gondolom ez is egy ilyen téma. A találkozón megbeszéljük, rendben?

Amneris
Gyönyörű Zitus, csodaszép arányos babóca. KépGratulálunk kedves SZÜLÕK!
Üzenet Zitusnak: Gyógyulj meg hamar, mert vár otthon Anya, Apa, a szép szobácskád, a pihe-puha ágyikó a cicusok és a kutyusokKép

Töltike
Örülök, hogy végre otthon vagytokKép Sok boldogságot NektekKép

Rvan
Igyekszem előkeríteni, felteszem a gépre újból és jövő héten küldöm, jó?

Kizsó
Neked nincsenek meg esetleg a gépen a sablonok?

Nikinozso, Ggabszi.KépKép
Én -5 nél lemaradtam. Már -6 ? Tényleg?szóljatok, mert akkor ünnepelnünk kell a bűvös 99-et. Nikinozso - valóban már -6?

Rayo
Csodaszép lett a konyhád, használjátok egészséggel!Kép

Hildus
Örülök, hogy minden rendbenKép

Megkaptuk ma a kulcsokat, nem rég értünk haza. Felszereltük a lámpákat, függönytartót. Jövő héten már szeretnénk meghírdetni. Majd hozok képeket. 3. emeleti lakás, lift nélkül. A téli ülepgömbölyítő, NutellásKép pihenő után (összeadva) 24 emelet fel és 24 emelet le + tehercipelés kicsit kifárasztott.KépMegyek is alukálni.

Simineni
Nem szeretnénk odaköltözni. A szomszéd kutyákat leszámítva jól érezzük itt magunkat. Két kezünk munkája mindenhol ott van. A betonozástól kezdve, a járólapozáson, festésen át a bútorszerelésig. Majd meglátodKép Tudom néha azt írom, hogy elköltözünkKép Néha mikor tele a hócipő úgy gondoljuk, megyünk, most csodaszép az udvar, ahogy a száraz fűszálak közül napról napra több zöld kukucskál ki hat ökrös szekérrel sem lehetne elköltöztetniKép. Lehet, hogy túlzásnak tartjátok ennyire előre gondolkodni, de leendő gyerkőceinkre/ gyerkőcünkre gondoltunk mikor belevágtunk. Simineni sajnosKép már mindent megvettünk. De júliusban otthon leszek és meglátogatlakKép ÍgéremKép

Ölel Mindenkit. Süni
süni_renóca

Sziasztok!

Nme nagyon van időm, és még tartozom egy csomó reagálással 3 nappal korábbról amit tanácsoltatok stb...

Norisz nyűgös, végre előbújt a 2. fogacskájaKép Már 1,5 hónapja készülödött, hisz látni lehetett.
Ráadásul fúrnak valahol és nagyon zavarta az is...

Amneris!!!!
Látod látodKép)) Gondoltam én, hogy a Boldogság könnyei elárasztanak a nagy naponKép))
Ahogy az smsben írtamKép))
Hát nagyon meghatódtam én is, ahogy olvastalak, újra előtörtek az érzéseim stb... Veled együtt örülünkKép Ilyenkor a páromnak mondom, hogy jöjjön gyorsan és mindig látom rajta is a meghatódástKép
Olyan szép ZitusKép Istenem, mekkora boldogság isKép és az a pár nap olyan olyan hatalmas... Szóval hogy nekünk ez olyan mint a kismamáknak a kismamaság, hogy néha nosztalgiáznak, milyen jó is volt..Kép))
És hát ami utána következikKép)) Majd meglátod, nincs több könnycseppKép)) Legalábbis szomorúságból... izé tudodKép

Töltike!
Még édesanyább ÉdesanyaKép)) Sok Boldogságot Ádám baba érkezéséhez!!! Teljenek úgy a napjaitok ahogyan szeretnédKép
Kitartást a hivatali dolgokhoz, gyámhivatal, gyernmekvédelem, védőnői többszöri ellenőrzés stb... Kívánom a legjobbakat!!!

Rayo!
Kép)) Nagyon szép a konyhátokKép)) Nekem is azok tetszenek ahol vannak polcok is, a zártabb nem az én világom... (Tartozom még azokkal a képekkel is... bocsi)
Regike is olyan gyönyörűKép))
Már a múltkor is írtam a hozzászólásomban(ami elszállt), hogy ha nem feküdtek volna már egy ágyban Lilivel, akkor Reginek is udvarolna a fiamKép)) Gyönyörű kislány, és ahogy áll...
De hát azért egy topicban nem illik 2 lányba is szerelmesnek lenniKép (Na ezt jól megfogalmaztam)

Táblázatos dologhoz:
Ildikó nagyon jó volt veled dumcsizni, és olyan aranyos hangod van, annyira tetszikKép Már a hangod miatt is jó volt veled bezsélni, egyből jó kedvem lettKép

Kelimoni:
Neked is köszönök mindent!!!Kép Jó ez az Msn!
Gergőnek is kitartást, remélem ő nem fog ennyit szenvedni, mint Norisz!

Nem szeretném túlragozni a dolgokat, itt is leírom, hogy a többiek is tudják:
Naningával telefonon bezsélgettünk, örültem, hogy halad a sorszámuk... és felajánlottam neki, hogy átküldöm a táblázatot(Mivel nem volt időm megkeresni az adatos hozzászólást, és így egyszerűbbnek láttam).
Mivel már jó sok ideje ismerem, sajnos régi motoros a babavárás tekintetében, és tudom hogy többen személyesen is ismerik a táblázatból(nem csak én), és Gabika is ismeri Naningát, adatait szintúgy, nem gondoltam volna, hogy ezzel bárki bizalmát is irántam, elveszítem.
Tudtam, és megbezséltük, hogy már küldi is tovább Naninga az adatait Ildikónak, aki a táblicskunkat kezeli, és irányítja stb...
Kicsit rosszul esett Boszi írása... Úgy érzem én nem csak Ildikónak adtam bizalmat, hogy az adataim kezelje, hanem az összes fórumtársamnak aki benne van a táblázatban! Én ugyanúgy megbízok mindenkiben és tudom, hogy adataim titokban tartja, és azt is tudom, hogy ha valaki ugyanígy átadná a táblinkat másnak, az nem kerül illetéktelenek kezébe. Hisz mindneki felnőtt, és tud vigyázni a titokra, el tudja dönteni, hogy kinek adhatja meg és kinek nem...
Tudom, hogy hibáztam talán, meggondolatlan voltam, de nem érzem annyira hibásnak magam, mint ahogy írta Boszi...Ezért is gondoltam, hogy akkor ő engem teljesen bizalmatlannak tart, akkor kiszállok ebből a dologból...
Csakis Naningát tartottam olyna személynek akinek átadhatom, hisz ő úgyis benne lesz postafordultával...
Mégegyszer 1000 bocsánat mindenkitől!!!!!
Ennyire jó lombikos barátosném mint Naninga már nincs több... és egyébként is, tanultam az esetből.
Mivel a többiek kérték és én is nagyon szeretlek titeket, nem tudok tőletek megválni.
Kérek mindenkit ne haragudjon rám!!

Naningát meg már olyan régről ismerem...
Akkor találkoztunk először, mikor a Kaáli Intézetbe mentünk jelentkezni babyprojectre... Leszálltunk a buszról, és ők is a Kaáli felé vették az irányt... Párommal azt suttogtuk, hogy talán akkor nem is vagyunk egyedül(addig olyan egyedül éreztük magunkat meddőnek)... Aztán beértünk az Intézetbe, a váróba... és a sok sok pár... Jajj.. Valahol jó volt, hogy nem vagyunk egyedűl, valahol meg rossz, hogy ennyien küzdenek.
Aztán egy másik fórum lombikos topicjában megbeszéltük Naningával, hogy találkoztunk! Attól fogva mi jóban vagyunkKép És még műtét után feküdtünk egy szobában is, ennyire sok a véletlen az életünkben, és most is itt vagyunk(azóta tartjuk a kapcsolatot), EGYÜTT, sajnos ugyan, de örülök, hogy megismerhettemKép)))

Puszi mindnekinek, megyek a kisfiamhoz, hisz nyügős, és apuci ott van, de nekem is muszály vele lennemKép

Puszmusz, és örüljünk a BOldogságoknak!!!!!
(Majd jövök még képekkel meg miden... most vágólapra is helyezem a hsz-t)

KépKép
napsugaracska

Sziasztok!

Amneris
olyan megható volt olvasni az első "találkozásotokról". A fényképeken a kicsi Zita gyönyörűKép Még a férjem is megjegyezte, hogy ez a lány még újszölöttnek is gyönyörűKép (szerinte minden újszülött csúnyaKép) Itt köszönöm meg Ildikónak a képek továbbítását is. Mielőbbi gyógyulást kivánunk a pici lánynak!

Rayo
a konyhád nagyon szépKép Ha mindennnek megtaláltad a helyét, akkor laktad be, egy igazi konyhában mindig "zajlik" valami Kép

Sünike
egy családi házban mindig van munka és mindig ki lehet találni valami újat! Egy nő sosem lehet igazán elégedett a körülményeivel, mindig változtatni akar, ebbe a költözési láz is beletartozik. Most éld ki magad!

Ancsúr
ügyes vagy! Máskor is beszélhetünk és akkor is ilyen jó eredményeket érhetsz elKép

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép
madri

Vicki!
Fenyő a frontja, bútorlap a többi! Sajna olyan drága a tiszta fenyő, hogy számunkra megfizethetetlen lett volna!

Sugi!
Muszáj a sok zárt rész, mert nincs külön spájzomKép és sok a "kacat", amit el kell tüntetni!!!
Hát az udvarlós témára még visszatérhetünk kb. 20év múlvaKép Vajon akkor mit használunk majd a net helyett???

Lányok!
Már -6?! Lassan be kell szereznünk a határozatot újra, mert szól Gabika, mi meg sehogy nem állunkKépKépKép

Ildikó!
Nem nézted az angolos oldalt? Bár gondolom, igen elfoglalt vagy!

Tölti!
Mi újság? Mennyit eszik a nagyfiú? Hogy birod a dupla anyaságot?

Simineni!
Köszi! Bocsi, de lemaradtam, hogy mi lettél? A csajok gratuláltak neked, igaz?????( Le vagyok maradva, mint a borravaló)

Ancsúr!
Köszi! Én is így voltam a vizsgáknál! Utáltam is magam érte! Akkor megfogadtam, hogy nem tanulok többet, de most észreveszem magamon, hogy hiányzik valami agytorna...

Csöpke!
Én mindenhol ezt a nevet használom nicknek. És sokan kérdezik, hogy honnan jött. Nos, bármit írtam, foglalt voltKép Igaz, Ancsúr???!!!
Aztán akkorában még úgy gondoltam, hogy ha fiunk lesz, Rajmundnak fogják hívni és ez az egyik becézett formája(= Rayo). Ma már a Norbert mellett döntenék, esetleg Roland!!!KépNo nem nicknévnekKép
Neked honnan jött, mert úgy látom, nem a nevedbőlKép ?

Amneris!
Borzasztóan örültem a fényképeknek! Annyira édes baba Zitus! Nemsokára otthon fog alukálni és Lenke duruzsol majd nekiKépKépKép

Puszi mindenkinek

Kép

Kép
rayo

Ezeket egyszerűen muszáj feltennem! A "nyári babás" topikból van! Cím: ez van, mikor apa/ férfi vigyáz a gyerekre:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
rayo

RayoKép
Jók ezek a képekKép)) TetszenekKép Mennyire igazakKép
Pont azt írtam, hogy tetszik, hogy nincs teljesen tele... Természetesen pakolni is kell beleKép

KépKép
napsugaracska

Rayo!

Ez olyan aranyos: nekem van egy saját Norbertem, meg egy Rolandom!!
steiff

Szia-szia Mindenkinek! Kép

Először is: visszaolvastam!!! Gyönyörűek a fényképek, annyira szépek a gyerekek! Kép

És akkor menjünk sorba Kép

Töltike: Nagyon örülök, hogy már négyen vagytok otthon, szívből gratulálok Nikikéhez és Ádámhoz, sok-sok boldogságot kívánok Hozzájuk! Kép És mesélj, hogy hogy boldogultok, Niki hogy viszonyul az öccséhez?

Simineni: Gratulálok az előléptetésedhez! Biztos vagyok benne, hogy egy nagyon klassz főnököt látnak majd Benned a beosztottjaid és tudom azt is, hogy a gyerkőceid nem fognak emiatt hátrányt szenvedni. Kép

Madri: Nagyon örültem, hogy tudtunk egy kicsit beszélni, annak pedig különösen, hogy szépen fejlődik a Kismanótok! Legközelebb kérjél pocakfotót, ha lehet! Olyan szép emlék lehet... Kép

Di_ti: Írj még!!! Kép Nagyon szépen fejlődik Máté, és milyen klassz, hogy már mosolyog Kép Újabb fényképet kaphatunk?

Kizsó: Köszönöm a kedves fogadtatást, jól esett! Kép Jó volt a múlt hétvége, vasárnap délelőtt olyat játszótereztünk, nagyon élvezték a gyerkőceim Kép Te lánykáid hogy vannak? Hmm, milyen rég tettél fel fényképeket... Kép

Kelimoni: Nagyon aranyosak ezek a gyerek-mondások! Nálunk ez a legújabb:
Én: Vivien, mi apa foglalkozása?
Vivi: Dolgozás.
Kép

Marci_anyu: Görkorizni??? Kép Tündéri lehetett! Nevetett nagyokat vagy koncentrált inkább? Kép

Rayo: Megnéztem a honlapot, köszi a linket!! Tényleg nagyon jó az oldal, regisztráltam is magam! Most, hogy vége lett a tanfolyamnak, hasznos, hogy tudok majd a neten is gyakorolni - állítólag elég hamar el lehet felejteni, amiket tanultunk Kép
Jujj, de szép lett a konyhád!!!! Ügyesek vagytok! Kép
A képek aranyosak! Kép

Szuperboszi: Jujj, nem jó hír, hogy kórházban voltál! Még jó, hogy nincs semmi baj. Tudsz pihenni a három gyerkőc mellett azért? (Ez hülye kérdés Kép) Vigyázz nagyon magatokra! Kép

Amneris: Melengeti a szívemet minden egyes sorod! Köszönöm, hogy leírtad az élményeidet, érzéseidet! Lélekben nagyon Veletek voltunk (azt hiszem, ezt írhatom mindannyiunk nevében) és annyira csodálatos, hogy egymásra találtatok Zitussal!!!! A fényképeket pedig köszönöm, e-mailt talán még ilyen örömmel nem is továbbítottam Kép Kép Kép Minden nap be tudtok menni Zitához? (Olyan szép a neve!!! Nekem van egy nagyon kedves barátnőm, ő is Zita.)

Süni: Jó nagy fába vágtátok a fejszét Kép Szívesen csinálod egyébként a felújítást?
A sorszámotok miatt pedig Veletek örülök Kép Mármint, hogy ilyen gyorsan csökken!

Napsugi: Zavarba hozol Kép Köszönöm.
ildi_ko

Teszek fel képeket Kép

Kép

Kép

Kép
ildi_ko

Sziasztok

Amneris, gyönyörű kislányod van. Köszönöm a képeket. Remélem minél hamarabb meggyógyul, és hazamegy Anyához, és Apához. Ahogy leírtad a találkozásotokat, abból hihetetlen boldogság sugárzik.Kép

Töltike, milyen érzés kétgyermekes Anyukának lenni? Sok boldogságot nektek.Kép

Rayo, fantasztikus az új konyhabútor, nekem is nagyon tetszik. Egy ilyen konyhában öröm főzni.Kép

Napsugaracska, nincs harag. Örülök, hogy itt maradsz velünk. Remélem Naninga is itt marad velünk és neki is szurkolhatunk amikor megérkezik a babókája.Kép Ez egy nagy család, és remélem együtt maradunk.Kép

Kép

Kép
Kép
atan

Ildikó!

Én még nem kaptam képet a kis Zitáról! Ki ne hagyjatok!!
steiff

Szia Rayo!

A nickemről: akkoriban így hívtuk itthon a babócánkat,aki egyszer megérkezik-csöpke, aztán gyorsan kellett egy név és ez lett.A lombikoson más néven voltam és azt az időszakot nagyon el akartam felejteni,így új nevet válaszottam. Nem akartam titkolózni,csak más nevet szerettem volna.Nagyjából ennyi.
Azért jó lesz,ha a nickekhez embereket is tudok kötni(vizuális típus vagyok)
Puszillak és a többieket is!

Kép
csöpke

Én semKép
mera

Ajajj, visszavontam az előzőt, csak annyi volt a táblázatos levél, hogy most jött át a pici gyönyörű ZitaKép
Mielőbbi gyógyulást kívánunk Neki!
mera

Sziasztok!

Ildikó
Jó, hogy itt vagy újraKép
Nem felújítunkKép Egy teljesen újépítésű társasházban vettünk lakást. Azt újítottuk fel ahol most lakunk, a kertes házat. ( Mielőtt ide költöztünk anyóskáméktól.) Itt már csak a szokásos karbantartási munkák lesznek ebben az évben. FestésKép, bevallom inkább betonozokKép és a mi szobánkban parketta csere. Hosszú történet, sajnos rögtön első télen fel kellett szednünk három sort. Utólag kiderült, hogy fölöslegesenKép
Köszönjük a képeket, látom van segítség a konyhábanKép

Naninga
te se tűnj el kérlekKép
BARÁTOM=BARÁTUNK!!!!
Kép
Kép

Ma is megyünk rendezgetni, bútort összeszerelniKép

Nikinozso
Valóban -6?Kép Bocsánat, hogy újra ezzel zavarlak.Kép

Vigyázzatok magatokra, egymásraKép
Este bekukkantokKép

Ölel mindenkit: Süni
süni_renóca

Sziasztok Lányok!

A Gólyahír Egyesület új honlapja várja a Gólyahíres mamikat és a várakozókat, hogy a fórum oldalán az érdeklődők képet szerezzenek azokról a történésekről, érzésekről, amik a sorban állás, gyermekáldás kapcsán születnek/születtek.

Segítsünk a még hezitálóknak.Kép

http://www.golyahiregyesulet.hu/forum.php

Ne nevessetek ki, máris elbénáztam a dolgot. Kép Úgyhogy csak egyszer kattintsatok a "rendben" táblikára.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Most beszéltem NikinozsovalKép-5.Kép
Úgy, hogy továbbra is SünianyuKép és SüniapuKép a 100.Kép Mi nagyon örülünkKép

Szép napot mindenkinek:
Süni
Kép
süni_renóca

Most látom, hogy elindult a fórum a Gólyahír Egyesület honlapjánKép Nagyon örülök, de sajnos most már nincs időm írni oda. Este oda is bekukkantokKép
süni_renóca

Sziasztok!

Amneris: nagy gratula a kis Zitához, boldoggá tesz a boldogságotok! Mielőbbi gyógyulást a törpének!

Boszi: Vigyázz magatokra nagyon!

Süni: szuper, hogy ti is előreléptetek!

Puszi és jó 7végét mindenkinek!

Pirinyócska
pirinyocska

Amneris, Zitus gyönyörű baba, gyógyuljon nagyon hamar! Sokat gondolok rátok!

Bocs, Süni, én vezettem félre mindenkit a +1-el. Ezek szerint a tegnapi telefonbeszélgetésnél félreértettem Nikinozsót. Szóval -5. Akkor Ggabszi:160. A levél még mindig nem jött meg! KépKép

Mera, olyan rég halottunk rólatok! Azért látom olvasgatsz! Írj légyszí!!

Rayo, a konyha gyönyörű! Nekem főleg a téglás rész tetszik.

Mindenkinek sok puszi, hétvégén csak olvasok Amneris babája miatt! Hétfőn újra itt, veletek! Kép

Kép
Kép
ggabszi

Amneris: Gyönyörű kislány Zitus! Kép Remélem hamarosan hazakerül a puha kis ágyikójába!Kép

Ildikó: Hogy milyen ügyesen segít neked a nagylány!Kép Olyan szépek a tesóval együtt!Kép

Rayo: Én is mindenütt ezt használtam.Kép Mondjuk így meg nem felejtem el.Kép Kép Na és nyomon is lehet követni.Kép És természetesen én is megfogadom állandóan...Kép

Madri: Oksi! Kép De legközelebb beírom neked a házimat és megoldjuk együtt! Igaz a vasalással már gondban leszünk. Kép

Süni: Biztos most tavasszal minden gyönyörű!Kép Anyuéknál is olyan meseszép ilyenkor a kert. Kép és olyan jó illatú minden! Kép

Vicki: Neked van mikrofonod? Mert azt ki se próbáltuk, hogy úgy beszélgessünk!Kép

Mindenkinek nagy ölelés!Kép Ma megyek virágkiállításra!Kép És majd jól lefényképezzük anyuval egymást egy- egy szép virágkölteménynél!Kép

KépKép
ancsúr

Szép április 1-jét nektek! Kép Vigyázzatok, nehogy túl komolyan vegyetek ma valamit! Kép

Steiff: Elküldtem újból Zitus képét, nem tudom, mi lehetett tegnap a baj. Most megkaptad?

Süni: Jaj, bocsi, akkor félreértettem! Kép Azért az jó, hogy akkor most nincs olyan nagy meló ezzel az új lakással! Mi elkezdtünk most gondolkozni azon, hogy szocpol segítségével belevágnánk egy építkezésbe. Persze ez még csak gondolat, semmi konkrét. Csak barátkozunk a saját otthon gondolatával Kép

Simineni: Már akartam kérdezni, hogy mi lett végül a pólókkal a suliban? Jutott mindenkinek? Örültek neki a gyerekek?

Szupi, hogy beindult a fórum a Gólyahír Egyesület honlapján! Kép
ildi_ko

Ancsúr: De irigyellek! Én is úgy szeretem a szép virágokat! Amíg Bp-en laktam, a nagymamámat csaltam el mindig a virágkiállításokra (ő virágos volt és ő is rajong a növényekért). Kép Képeket mi is kérünk szépen!!!

Köszi, Vivien tényleg nagyon szeret segíteni! Kép A tésztagyúrással le lehet őt kenyerezni, nagyon-nagyon szereti! Itt meg ő találta ki, hogy nem a szaggatóval készíti a pogit, hanem késsel vág belőle négyzeteket. És tényleg olyan ügyi! Kép Hmm, elfogult vagyok? Kép
ildi_ko

No, akkor ez vagyok én! A nicknév mögötti teljes valómban!

Kép

Kép
rayo

Ildi: oksika, csak azt még elő kell hívatni, nem digitális a gépem, a telefonomhoz meg nincs olyan zsinor. De ha lenne se tudnám hova kell dugni...KépKép

Jinny: Figyuka jövő hét neked rázós? Tali? egy pincuri dumcsi?Kép

KépKép
ancsúr

Rayo: Olyan édik vagytok!Kép És milyen egyformán nevettek! Na meg a szemetek csillogása!KépKépKép

KépKép
ancsúr

Steiff!
Eddig nem is figyeltem fel erre!!!Kép Jó neked!Kép

Ildikó!
Hát..neked azért "kicsit" nagyobb konyhád van, mint nekemKép
Én is regisztráltam magam és hihetetlen, de Rayo néven! Van fórum is!!!Kép

Napsugi!
Ja!!! Bocsi! És pakolni azt tudok! Főzni már nem annyiraKépKépKép

Atan!
Köszi! Annyian mondjátok ezt a főzést, hogy meg kell majd tanulnom, nehogy szégyenben maradjak...

Csöpke!
Én is vizuális vagyok! Vizsgákon is mindig tudtam, hogy hol van az adott rész a könyvben, de hogy miről szólt...

Ggabszi!
A téglát édesapám rakta ki és nekem is nagy kedvencem!!!

Süni!
Hidd el, néhány nap múlva már azt fogod írni: Sünianya 99,..98,..97,..1!!!KépKépKép

Ancsúr!
Milyen volt a virágkiállítás? Várom a képeket! Sajna lakótelepn nem sok lehetőség van virágokra és mostmár Regi is felfigyelt rájuk, így a virágföld veszélyben van!!!Kép

Puszi

Kép

Kép
rayo

Amneris!
Lécci küldj nekem is képet a Pici Tündérről!
Teljes szívemből örülök Veletek a boldogságotoknak, és teljesüljön be végre az élet Vele!
Napsugi,
Lili még fogatlan üzemmódban, de ez remélem nem tartja vissza ifjú Lovagját???
Id

KépKép
idusamoja

Kihasználva, hogy Regi alszik, megmutatom nektek, mit csináltam anyukámnak Regi nevében anyáknapjára. Előhivatom felnagyítva és bekereteztetem:

Kép

Kép
rayo

Rayo!

Ez nagyon szép, ügyi vagy! Az anyukád biztos nagyon boldog lesz. Én is felregisztráltam az angolos oldalra, de még nem nagyon értem rá foglalkozni vele.(Meg nem is vagyok már kismama.)
Mindenkinek jó hétvégét, puszi az összes csöppségnek!
Megyek dolgozni, majd holnap este bekukk.
simineni

Süni!

Felfigyeltem a -6-ra. Ezt most a borítékos sorszámból kell levonni? Bocs, hogy ilyennel zaklatlak.

Amneris!
Gratulálok a babócátokhoz. Már mi is nagyon várjuk azt a pillanatot, amikor Gabika telcsizik, hogy van baba.

Rayo!
Ezek a sztárfotók? Öröm nézni.

Timi
latimi

Sziasztok!

Rayo: Nagyon szépek vagytok, köszönöm!
Regi egy kis tündér,édes ez a képeslap!

Kép
csöpke

Sziasztok!

Napsugi örülök, hogy maradsz!!! Naninga remélem te is így döntesz!!!

Rayo szuper így is a konyha, igen én is tudom milyen drága a rendes fa.
Arik vagytok a képen, hogy hasonlítotok Regivel!!!!!
Tündéri az Anyáknapi meglepilap, ügyes vagy!!!

Ancsúr de jó progid van!!!! Én is imádom a virágokat. Legutóbb orchidea kiállításon voltunk a Vajdahunyad várában.
Rossz a mikrofonom de vesszünk egy újat és kipróbáljuk, jó???? Sokat gondolkodtam azon, hogy ennyi hasonlóság van kettőnk között.

Ildikó de ügyes a Vivien, milyen jó hogy már tud neked segíteni!!!!

Mera de jó, hogy itt vagy!!
Mesélj, hogy vagytok?? Már akartam mondani, hogy a kislányod neve az én kedvencem nevem!!!

Boszi vigyázz magatokra!!! Mi lesz a kisbabóca neve?? A gyerkőcök mit szólnak az újabb tesóhoz??

Kelimoni köszi az infót, megnézem a Gólyahíres társalgót is.

Lányok akinek volt megadva skype elérhetősége azt felvettem a listámba. Ha lesz mikrofonom szeretném veletek kipróbálni!!!!

Csöpke nekem nagyon tetszik a nickneved!!!!

Puszi mindenkinek és szép hétvégét!!!!!

Vicki
vicki

Sziasztok!

Van pár percem:-) Nikike kiment sétálni a Dédivel. Ádám elszunyókált.

Rayo! Nagyon szép az anyáknapi ajándék:-) Ügyes vagy.. Na és persze Regi gyönyörű.

Ildi_ko! Szépek a gyerkőcök:-) Vivien már nagyon kis ügyes lehet a konyhában:-)

Amneris! Gyönyörű baba a kislányod! Jobbulást kívánok neki.

Mi nagyon jól vagyunk. Nikike imádja Ádámot. Ha meglátja akkor egyből odatotyog és simi-simi Ádám kobakjára és ma egy puszikát is adott a kis fejére. Nem nagyon szokott puszikát osztogatni de most ezt magától adta. Majdnem elsírtam magam annyira meghatódtam.
Az igaz, hogy tegnap a félig elrágott répájával szerette volna Ádámot megkínálni:-) Tiszta szeretetből.. ugyhogy ugy érzem erre vigyáznom kell majd:-)
Az éjszakát végigaludjuk. Ádám 1x ébredt fel cuclizni de vissza is aludt:-)

Lányok!! Fantasztikus dolog 2 gyermekes anyukának lenni!!! :-))))

Pusz: Tölti

Kép

Kép
töltike

Tölti...

...nem is tudom, mit írjak, sírok...
Talán Nikike érzi ezt a testvéres dolgot.. Láthatatlan kötelék!
Nagyon sok hasonló puzsikat kívánok nektek!!!
Nagyon meghatódtam...

Mondjuk előtte elolvastam a Vitatkozzunk itt, topicot... Fifianyu írását, és már az is nagyon meghatott... Aztán ez a puszi...Kép

Rayo!
Regike gyönyörű még mindig, nagyon tetszik az ajándékod!!!! Honnan vana progi ha megkérdezhetem, annyira tetszik a kép?
Ja, és a lényeg, olyan szépek vagytok!!!!!
Regi teljesen átvette a mosolyod, tiszta anyja, mondhatniKép))

Ida!
Norisz üzeni, hogy nem a fogába szeretett bele a múltkor smeKép)) És ami késik nem múlikKépKép

Megnéztem a honlapot, amint kicsit több időm lesz én is írok...
És mikor lesz a magánfórum indulása?

KépKép
napsugaracska

LÁnyok!
A progit Ildikó ajánlotta!

Ha itt vagy Ildikó, segíts!!!! Nem tudom a webcímeket!!! Férjem meg nincs itthonKép

Kép
rayo

Sziasztok!

Nos szokásomhoz híven, idétlen voltam, azt hittem, hogy 32 kockás a film a gépben, de 24 volt, így egy képet tudtam készíteni, mert pont úgy állt.Kép Viszont gyönyörű virágokat láttam, szebbnél szebb kompozíciókat, de azért meg kell mondanom előjött belőlem a gyarló Ancsúr, mert tavaly még sokkal szebb volt!KépKép

És anyunak megmutattam az összes gyermekképet itt a fórumon és az emilekben, nagyon tetszett neki!KépKépKép Nagyon várja már az unokát! Kép

Vicki: Kép Nekem sok alteregóm van. Kép Kép Bizti osztódok. Kép Na jó, csak mókázom. Kép

Töltike: Olyan jót mosolyogtam. Kép Annyira édesek lehetnek együtt! Kép

Latimi: -5 a 6 téves volt, ha jól tudom és a borítékosból kell levonni.Kép

Rayo: Nagyon ügyi vagy! Tavaly ezt mondtam el mamámnak, még keresem mit mondjak anyunak és mamának az idén amit még nem mondtam. Igaz a végén mindig átköltöm, mert elbőgöm magam. Kép De lehet hogy inkább írok egyet, már régen írtam úgy is. De egykoron antológiákban jelentek meg verseim, meg újságokban. Hol vannak a régi szép idők??? Kép Majd most visszahozom őket.Kép

KépKép
ancsúr

Lányok, egyre szétszórtabban fogalmazok, pedig nem vagyok ennyire béna. Kép

KépKép
ancsúr

A képekhez a http://www.galeriasoftware.com/ -ról kell letölteni a Collage makert, de nem tudom, hogy melyiket, szóval szerintem várjátok meg Ildikó hsz-t!!!

Kép
rayo

Sziasztok!

Bocsi, nem voltam most délután itt. Szóval a linkek, ahonnan a jó kis programokat le lehet tölteni:

http://www.download.com/Collage-Maker/3000-2192_4-10368987.html?tag=lst-0-1

http://www.frameshow.com/download.htm
ildi_ko

Sziasztok Lányok! Kép

Zitus fantasztikus tempóban gyógyul!! Olyan boldogság!
Az egyik nővérke szerint pont azóta javulnak ilyen rohamosan a leletei, mióta én ott ücsörgök az inkubátor mellett, és hajtogatom, hogy nagyon várjuk haza, és nagyon szeretjük....
Hát: nem tudhatom, de a szeretetnek mindíg is varázserőt tulajdonítottam - bár persze az antibiotikum ereje se kutyaKép

Szóval szépen javul a Kicsitündér!! Minden nap utazok hozzá, együtt vagyunk, aztán jövök haza, hogy itthon is készülgessek, mert ugyebár környezettanulmány, meg minden... Kép

Idusa! Drága Idusa! Kép

Már küldöm is a képet! Lásd magad is, hogy az álmom vált valóra ebben a kicsi lányban!
Mennyit áradoztam Lilikédről: hogy ilyennek képzelek egy kisbabát, aki a babakönyvből lépett elő, az én kis álombabám volt Õ! Kép
És most itt a kislányom, aki megtestesíti ezt az álmomat...KépKépKép
Szóval megy a kép! - Meg most én is mosogatni...Kép

Köszönöm a sok dícséretet, a sok-sok drukkot és aggódást! Megszolgáljuk ám, mert azért is jó gyorsan meggyógyulunk!! KépKépKép

Csók! - Amneris -

KépKép
amneris

Idusa! - Ajjajj! Kép Nem találom az emailcímedet!! Se a táblicskuban, se a profilodban... Mi legyen?

KépKép
amneris

Amneris: Kép Imádom olvasni a soraidat! KépKépKép

KépKép
ancsúr

Amneris: Imádom olvasni a soraidat!KépKépKép

KépKép
ancsúr

Na az előbb eltünt a hsz-em, aztán visszajött, bocsika!Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok!
Amneris: Gyönyörű kisbaba Zitus! Olyan jó olvasni a soraidat! Mintha egy másik Amneris lenne itt közöttünk. És ez valószínűleg így is van, egy boldog, büszke és aggódó édesanya ír nekünk. Olyan nagyon csodálatos ez!
Rayo: Nagyon szép az ajándék és a konyha is. Kicsit irígy is vagyok, hol van még az én konyhám?
Tölti: Csodállak! Nem lehet könnyű két pici gyerekkel! Irígyellek is, de remélem egyszer nálunk is lesz testvérke.
Ildiko: Gyönyörűk a gyermekeid!
Boszi: Sokat gondolok Rátok! Mikorra várjátok babót?
Lányok! Én ehhez a skype-hez teljesen sötét vagyok! Valaki felvilágosítani, hogy hogyan működik? Ildikónak küldöm a címet.
Na, megyek vissza tanulni és néha lopva bepillantok a gyerekszobába, ahol Hanna az előbb üldögélt és sírdogált, persze mélyen aludt. Csütörtök óta fel tud ülni bármilyen helyzetből és úgy látszik éjjel is ezt gyakorolja.
Jó éjt mindenkinek: Hildus
Vendég

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?