Sziasztok!
Nme nagyon van időm, és még tartozom egy csomó reagálással 3 nappal korábbról amit tanácsoltatok stb...
Norisz nyűgös, végre előbújt a 2. fogacskája
Már 1,5 hónapja készülödött, hisz látni lehetett.
Ráadásul fúrnak valahol és nagyon zavarta az is...
Amneris!!!!
Látod látod
)) Gondoltam én, hogy a Boldogság könnyei elárasztanak a nagy napon
))
Ahogy az smsben írtam
))
Hát nagyon meghatódtam én is, ahogy olvastalak, újra előtörtek az érzéseim stb... Veled együtt örülünk
Ilyenkor a páromnak mondom, hogy jöjjön gyorsan és mindig látom rajta is a meghatódást
Olyan szép Zitus
Istenem, mekkora boldogság is
és az a pár nap olyan olyan hatalmas... Szóval hogy nekünk ez olyan mint a kismamáknak a kismamaság, hogy néha nosztalgiáznak, milyen jó is volt..
))
És hát ami utána következik
)) Majd meglátod, nincs több könnycsepp
)) Legalábbis szomorúságból... izé tudod
Töltike!
Még édesanyább Édesanya
)) Sok Boldogságot Ádám baba érkezéséhez!!! Teljenek úgy a napjaitok ahogyan szeretnéd
Kitartást a hivatali dolgokhoz, gyámhivatal, gyernmekvédelem, védőnői többszöri ellenőrzés stb... Kívánom a legjobbakat!!!
Rayo!
)) Nagyon szép a konyhátok
)) Nekem is azok tetszenek ahol vannak polcok is, a zártabb nem az én világom... (Tartozom még azokkal a képekkel is... bocsi)
Regike is olyan gyönyörű
))
Már a múltkor is írtam a hozzászólásomban(ami elszállt), hogy ha nem feküdtek volna már egy ágyban Lilivel, akkor Reginek is udvarolna a fiam
)) Gyönyörű kislány, és ahogy áll...
De hát azért egy topicban nem illik 2 lányba is szerelmesnek lenni
(Na ezt jól megfogalmaztam)
Táblázatos dologhoz:
Ildikó nagyon jó volt veled dumcsizni, és olyan aranyos hangod van, annyira tetszik
Már a hangod miatt is jó volt veled bezsélni, egyből jó kedvem lett
Kelimoni:
Neked is köszönök mindent!!!
Jó ez az Msn!
Gergőnek is kitartást, remélem ő nem fog ennyit szenvedni, mint Norisz!
Nem szeretném túlragozni a dolgokat, itt is leírom, hogy a többiek is tudják:
Naningával telefonon bezsélgettünk, örültem, hogy halad a sorszámuk... és felajánlottam neki, hogy átküldöm a táblázatot(Mivel nem volt időm megkeresni az adatos hozzászólást, és így egyszerűbbnek láttam).
Mivel már jó sok ideje ismerem, sajnos régi motoros a babavárás tekintetében, és tudom hogy többen személyesen is ismerik a táblázatból(nem csak én), és Gabika is ismeri Naningát, adatait szintúgy, nem gondoltam volna, hogy ezzel bárki bizalmát is irántam, elveszítem.
Tudtam, és megbezséltük, hogy már küldi is tovább Naninga az adatait Ildikónak, aki a táblicskunkat kezeli, és irányítja stb...
Kicsit rosszul esett Boszi írása... Úgy érzem én nem csak Ildikónak adtam bizalmat, hogy az adataim kezelje, hanem az összes fórumtársamnak aki benne van a táblázatban! Én ugyanúgy megbízok mindenkiben és tudom, hogy adataim titokban tartja, és azt is tudom, hogy ha valaki ugyanígy átadná a táblinkat másnak, az nem kerül illetéktelenek kezébe. Hisz mindneki felnőtt, és tud vigyázni a titokra, el tudja dönteni, hogy kinek adhatja meg és kinek nem...
Tudom, hogy hibáztam talán, meggondolatlan voltam, de nem érzem annyira hibásnak magam, mint ahogy írta Boszi...Ezért is gondoltam, hogy akkor ő engem teljesen bizalmatlannak tart, akkor kiszállok ebből a dologból...
Csakis Naningát tartottam olyna személynek akinek átadhatom, hisz ő úgyis benne lesz postafordultával...
Mégegyszer 1000 bocsánat mindenkitől!!!!!
Ennyire jó lombikos barátosném mint Naninga már nincs több... és egyébként is, tanultam az esetből.
Mivel a többiek kérték és én is nagyon szeretlek titeket, nem tudok tőletek megválni.
Kérek mindenkit ne haragudjon rám!!
Naningát meg már olyan régről ismerem...
Akkor találkoztunk először, mikor a Kaáli Intézetbe mentünk jelentkezni babyprojectre... Leszálltunk a buszról, és ők is a Kaáli felé vették az irányt... Párommal azt suttogtuk, hogy talán akkor nem is vagyunk egyedül(addig olyan egyedül éreztük magunkat meddőnek)... Aztán beértünk az Intézetbe, a váróba... és a sok sok pár... Jajj.. Valahol jó volt, hogy nem vagyunk egyedűl, valahol meg rossz, hogy ennyien küzdenek.
Aztán egy másik fórum lombikos topicjában megbeszéltük Naningával, hogy találkoztunk! Attól fogva mi jóban vagyunk
És még műtét után feküdtünk egy szobában is, ennyire sok a véletlen az életünkben, és most is itt vagyunk(azóta tartjuk a kapcsolatot), EGYÜTT, sajnos ugyan, de örülök, hogy megismerhettem
)))
Puszi mindnekinek, megyek a kisfiamhoz, hisz nyügős, és apuci ott van, de nekem is muszály vele lennem
Puszmusz, és örüljünk a BOldogságoknak!!!!!
(Majd jövök még képekkel meg miden... most vágólapra is helyezem a hsz-t)