Sziasztok,
réges régen nem írtam
Nagyon szépen köszönöm a jó is ötleteket. MOst a diavetítőn is gondolkodok, bár apukám szerint a gyereknek nem lesz nagy szám, csak a saját gyerekkorom szeretném ha viszzatérne
Kerti játék, lego szuper ötlet. Tricikli is lesz
Azért még jöhetnek az ötletek
Mi szépen lassan szokogatunk be...Már szépen félnapozunk, sírás persze szokott lenni, kedden 15 perc, tegnap 5, ma meg addig sírt szegénykém , míg be nem zártam az ajtót, aztán szépen megnyugodott. Ebédnél hamarabb mentem, bekukucskálok, hát a gondozók körbeugrálták Marcit, mert úgy evett, h. közben mondogatta. "nyamm, nyammm, finom". A néninek minden búcsúzáskor puszit ad, és ma már olyan kis vidáman várt, nem is volt nyűgös... azt mondták, ez a reggeli dráma a 2 évesek beszokásának jellegzetessége, és természetes dolog.. Azért én jól meg lennék nélküle
Ovi ügyben már én is tájékozódgatok. Mi most a Táncsics utcait lőttük be
Hallotatok róla már vmit? És ti melyik ovikról hallotok jókat?
Az alvásunk hála az újbóli reggel, este kifulladásig levegőzésnek rendeződni látszik ( hú de kacifántosan fogalmaztam ezt
) Ez csupán annyit jelent, h 10-re mindig alszik a Manó
Nálunk ez már paradicsomi állapot
Bár most meg a bölcsi miatt éjjel nyugatlanul alszik, de hátha lassan ez is csak megszünik...
Enci,
olyan izgalmas ez az uh dolog
Pötyikének van már lehetséges neve?
4 liter folyadék
Most végig gondoltam, h az majdnem 3 üveg ásványvíz... jesszus...
Ditke,
én is szavaztam, bár nem írta ki, h sikerült... Akkor most tényleg szavaztam???
Ha beszoktunk szépen, akkor majd mi is mennénk talizgatni megint... Addig is tegyetek fek képeket légyszi
Hadd irigykedjek
Jajj, és olyan régen akartam már kérdezni a smileykat ti hogy teszitek fel? Nekem csak a
meg a
sikerül... Vannak vmi kódok?