Új privát üzeneted érkezett!

Ditke,
igen mi járunk babauszizni minden vasárnapKépKép
nagyon-nagyon szupi, nem győzöm reklámozni az egyik legjobb döntés volt, hogy elkezdtükKép

hát szokniuk kell, de az is lehet hogy egyből imádnákKép

sokan járnak két gyerkőccel, bár ikrekkel senkiKép
és olcsóbb is a tesós bérletKépKép

megpróbálunk mi is eljutni, ha Dorkának sikerül kicsit tovább aludniaKép

Era,
megvan a szajréKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Ditke!
Köszi a kedves vendéglátást!Kép
Anna hazafelé a kocsiban azt mondta:
"Jó volt Csenge-Petráéknál lenni, és ilyen igazi nyuszit akartam"KépKép

Krisz!
Köszi még1x a cuccostKép

Gabi!
Nem alszik Marci délután túl sokat, és azért alszik el este nehezebben?
Én (gonosz anyaKép ) azért szoktam egy kicsit szabályozni Anna alvását, hogy mindenkinek jó legyenKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Szuper volt a taliKép köszi Ditke!Kép

Dorka elnevezte Tappancsnak a kutyitKép
még mindig szunyálKép

Era, nagyon szivesenKép

csoportképKép
az egyetlen amin mind a 4 csaj rajta van 1xreKép

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok,

óóó nagyon édik a lányok, sajnálom, h lemaradtunk a buliról Kép Még mutizzatok képeket!!!! A kis tricikliket honnan vettétek Ditke? Most akarok Marcinak én is szülinapra...
És ha már itt tartunk Kép Körkérdés: sztetek milyen értelmes ajándékokat lehet venni 2. szülinapra? Marcinak már tényleg minden van, a család viszont üldöz azzal, h milyen ajándékot vegyen... Nekem meg fogalmam sincs... Kép

Ma már ott is kellett ebédelnia bölcsiben. Marci 4 tányér főzit evett meg Kép) Nem ismertem rá...Igaz is, Era ahogy jöttünk haza pont egyszerre fordultunk be a Görgeynél Kép

A délutáni alvás nálunk 2 és fél 3 óra . Sajnos ha ébresztem iszonyú nyűgös, vagy éppen csak annyira kómás, h abszolut nem hajlandó meg sem mozdulniKép Volt egy időszak (úgy 2 hét), h csak egy órát alhatott, viszont akkor is 11 után aludt csak el, így feladtam, mert iszonyu nyűgösen ébredt mindig. de volt már minden, korai vacsi, minden lámpa leolt, mese, dal, minden.. semmi hatás Kép Sztem nem fárad el eléggé. Nyáron 9re simán aludt mindig, mióta beszorultunk van ez az esti bulizhatnék Kép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Tényleg jó volt a tali, a csajok ma alig nyafogtak, teljesen fel voltak dobva!Kép

Gabi!

A tricikliket a Corában vettük, pontosabban apukám. Tudod, egy nagyaapa nem tud nemet mondani, ha az unoka rámutat valamireKép pedig a csajoknak ez még óriásiKép
Esti alváshoz nem tudok hozzászólni, nekünk az elalvással sosem volt gond csak az átalvássalKép
A bölcsihez gratulálok!

Jó éjt!
Ditke
ditke62

Edina és a többi babaváró "sorstársam"!Sziasztok!

Nem tudom,hogy mennyire vagytok babahodozó-kendő pártiak, de én akarok venni. Csak azért írok nektek, mert találtam (véletlenül) egy jó és olcsó ajánlatot, ha érdekel benneteket, tudpk küldeni róla tájékoztatót. Ne értsétek félre, nem keresek rajta.csak a kismama-újságban olyan drágán adják, itt jelentősen olcsóbb. Ne fizessétek ki, ha nem muszáj.Ha érdekel, írjatok!
Sziasztok!
pancsika

Sziasztok!

Úgy tűnik meggyógyultunkKép

Most ez a legújabb kedvtelése BercinekKép
Kép

Kihez küldjem még??? Kép)

Ja és kitalálta, hogy az állatkáit magára pakoltatja...
Kép

Krisz! Mikor van a Katicában foglalkozás? A héten nem mentek valamikor Dorkával, mert akkor szívesen megnéznénk mi is Bercivel. Amúgy meg az ovira én is kíváncsi leszek. Még kb. egy hét és kiderül.

Ditke! Látom a képen, jól sikerült a tali, a bicajok bejáratódtakKép Remélem a héten már mi is ott leszünk a talin.

Gabi! Alvásügyben én semmilyen ötletet nem tudok adni, sztem Bercinél rosszabb alvó gyerek nem nagyon van. Most éjszaka is kétszer fenn volt, tegnap du. egyáltalán nem aludt, szóval ha megtudsz valami jó ötletet, akkor én is vevő vagyok ráKép

Na megyek, mert Berci hiányol.

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Orsi!

Jó ez a takarítófiú... ha megint nálunk lesz a tali, otthon ne maradjatok!!!Kép

Lányok, kérni szeretnék egy kis segítséget:
Feltettem egy képet a www.fantabamboocha.hu/pedialist.asp oldalra. 612-es sorszámú, Ditke62 néven fut, egy egér meg két macsek. Szeretnélek megkérni benneteket, hogy szavazzatok rám egy 10-essel, vasárnap éjfélig lehet szavazni, dvd lejátszót nyer az első 3. Nagyon szeretnék benne lenniKép Vasárnap lesz a szülinapom, jó lenne ajándéknakKép
Szóval ha van egy kis időtök, dobnátok nekem a 10-eshez egy pöttyöt? Előre is köszi! Egy gépről csak 1x lehet szavazni.

Ditke
ditke62

Sziasztok,

Orsi

takarító Berci itt is nagy segítség lenneKép

pénteken van 10től a katica, ha nem pénteken lesz a tali akkor elmehetnénk, mi is olyan régen voltunk márKépKép

Gabi,
szülinapi ötletem nem nagyon van. Valami klassz járgányt esetleg?

Ditke,
ment a 10-esKépKép

(hogy bukkantál erre rá???? biztos valamilyen csomagoláson voltKép)

Krisz
krisszie

Ditke!

Szavaztam hátha lesz egy szép szülinapi ajándékodKép

Sok sikert !

Móni
ducijuci

sziasztok!

Ditke!

szavaztam rád! nagyon jó kép. remélem sikerülKép

Mit szóltok ha pénteken nálunk lesz a tali. de látom, hogy menni akartok a katicába is ugyhogy lehet csütörötkön is.nekem egyenlőre ugy tünik, hogy jó.

Orsi!

mi is voltunk a katicában. minden nap van a héten csütörtök délelőtt kivételével. ezért gondoltam, hogy akkor lehet a tali. mi egyszer szombaton voltunk. akkor 10-kor kezdődik egy 1 órás kis éneklés meg bábiozás gitár kisérettel. Florinak tetszett szerintem a héten megint elmegyünk. ja és 700 ft egy alkelom, de csak a gyereknek kell fizetni.

pénteken voltunk uh-on.flori is jött. nagyon élvezte hogy pötyinek lehet látni a kezét lábát, meg ahogy mocorog. szegénykém aludt volna és nagyon rossszul érintette, hogy mi meg őt akarjuk
nézegetni. Annyira gyönyörü a kisfiam, hogy máris beleszerettem.mindene rendben van és nagyon kis formás ficko Kép

Pancsika!

engem érdekelne a kendő. a cimem renci@tvnetwork.hu

sziasztok
megyek vasalni és pakolgatniKép szalad a ház

enci
renci

Sziasztok!

Köszi a szavazatokat. Most 5. vagyok, de elég nehéz tartani, mert a többiek mindig nyomják rám az 1-estKép Pedig már szerintem minden létező ismerősöm szavazott.
Azért még reménykedek, messze még a vasárnapKép

A csütörtöki tali nekünk megfelel!

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ha csütörtökön lesz a tali, akkor mi megint nem tudunk menni, nem lehetne pénteken, ahogy szokott??? Kép

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Orsi,
bocsi én kavartam a napokkalKépKép

maradhat a pénteki talinap!!!
csak a katica miatt vetettem fel, de az megoldódni látszikKépKép

Enci,
de klassz lehetett az uhKépKép képed van a pasiról?Kép

a szombati nap a katicában tényleg nagyon jó, Dorka is imádtaKépKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Ditke!
Én is szavaztam. Remélem összejön a szülinapi ajándék!

Enci!
Nekünk jó mindkét napKép
Tegnap majdnem 2 órán át vasaltam, mert hagytam összegyűlni, de nagyon....közben beszélgettem, és a kezem is megégettemKépKépHiába na, öregszem, már csak 1 dologra tudok koncentrálniKépKép

De jó, hogy minden OK volt az UH-n!!

Gabi!
Szülinapra: Lego repülő (mint a Dorkáé), tricikli, boxzsák, rajztábla??
Mikor van pontosan Marci szülinapja?

Orsi!
Nagyon édes BerciKépKép

Csajok! Nekem is kellene egy kis ötlet a nemsokára 3 éves csajnak szülinapra!
Olyan nehéz ajándékot venni, mert eljátszik egy lavorral, meg ronggyal egész napKépKép na plussz a fantáziája, ami nem ismer határtKépKép

Nadine!
Zsani mit fog kapni?

Ja még 1.
Meg van a Született feleségek 1. és 2. évad, aki kéri izzítson péntekre DVD-t. Elvileg 2-re ráférKép

Vár a takarítás... délben jön haza a csaj első vonatos kiruccanásáról, tiszta lakás várjaKép

Era

Era
Kép
era75

Nekünk is jó a péntekKép

Köszi a szavazatokat, most 2. vagyok!
Ez már jó, az első 3 nyerKép

Ditke
ditke62

Sziasztok,

alig bírtalak benneteket végigolvasni, olyan sokat írtatokKép helyesKép

Mi kicsit elmentünk nagymamámhoz, vasárnap este jöttünk haza.

A képek nagyon tetszenek, olyan nagyok már a gyerkőcökKép

Taliban mi is benne vagyunk pénteken.

Ditke,
szavaztam én is, úgy látom, most a 2. vagyKép

most mennem kell......

manóka
manóka

Sziasztok!

Ditek én is szavaztam!

Era
Hát nálunk Zsani meg GRéti fog kapni ajándékot, mivel május 30 Zsani névnapja, június 3 Zsani szülinapja, és június 10 Gréti névnapja. Így mi egy kerti fa játékban gondolkodunk ami ugye nem a legolcsóbb, de mindenképp praktikus nekik. Most mi próbálunk arra törekedni míg picik és nem értik meg hogy mi is a szülinap-névnap lényege (hogy nem egyszerre van nekik, csak majdnem) hogy olyan ajándékokat kapjanak amit mind a ketten tudnak használni. Mint most Gréti szülinapjára kapta ezt a dühöngő ugrálóvárt, imádják. Na most jól kisegítettelek mi? De amúgy Annának van normál 12-es BMX-e? mert az is jó ajándék már nekik. Zsaninak is van olyan 3 kerekű triciklije, azon toljuk mostanában Grétit, Zsani meg tekeri a BMX-et. EGyébként egy lavórral ejátszik nálunk is van. Mind a két lány egy egy kis törölközővel nyomul, takarítanak, törölgetnek, csomagolnak bele.

Tali... mi is mennénk, én is meggyógyultam...

Na megyek szétszedem a csajokat...

NAdine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

akkor legyen pénteken a tali. nekünk megfelel!

ma voltam a dokinál, hogy megbeszéljük az uh-eredményeit, mert pénteken nem tudott fogadni(zsinorban mütétje volt) .megint láttam pötyikét.éppen ivott és integetett akezeivelKép

sajnos jobboldalon vesetágulatom van 12és 7 mm.ugyhogy most napi 4 liter folyadékot kell innom meg vesetornát kell végeznem Kép

Móni!
te mint szakértő szerinted ez mennyire komoly?azt mondta Major , hogy vigyázni kell, meg arra hogy be ne lázasodjak. remélem nem lesz semmi probléma. most az van hogy rendszeresen nézi majd.

Era!

ajándék ötlet most nincsen de gondolkodom és nyitva tartom a szemem.
voltam ma az oviban, kár hogy nem jöttél nagyon jó volt és most egy kicsit el vagyok bizonytalanodva.az ovonéni nagyon szimpatikus volt.holnap megyek megnézem a párját is. elhivtam zsoltit is hogy ő mit szol nehéz lesz a döntés.
te nem tudnál eljönni? nemkell végig ott lenni. akár mikor el lehet jönni.

Krisz!

tényleg szupi volt az uh.még nincs rola kép, hanem a 3d-s uh-ra akarunk elmenni 24-28.hét között majd akkor rakok fel képet

ma szabad este van a csaj ott maradt a mamánál, majd holnap délelőtt megyek érte.

megyek kihasználom az estét

sziasztok
enci
renci

Kisgyerekeseknek:

Új játék van a PampersnélKép :
2005.10.01-2006.03.31 között született babáknak:
A Pampers Active baby Midiés Maxi pelusok vonalkódjait kell beküldeni ajándékokért. A vonalkódokat csak a szervező által kiküldött gyűjtőlapra felragasztva lehet beküldeni, nem fénymásolható. Gyermekenként max. 2 játék igényelhető.
Pontértékek: óriás csomag: 2 pont, jumbo pack: 3 pont
10 pontért formaevő dobozka, fecsegő telefon, 16 pontért pancsimanó fürdetőjáték, zenélő formabedobós csiga, 28 pontért sütifaló kincsesbödön vagy 36 pontért zenélő csodamasina (járássegítő) igényelhető. Beküldési határidő dec.31. Szállítás 2-3 hó.

Szóval ne dobjátok el a peluszacsit, még jól jöhetKép

Ditke
ditke62

Enci,
tényleg volt ovilátogatás??
na erről megint megfeledkeztem úgy látomKép
melyik ovónéninél voltál? milyen volt?

Floresz hogy bírja a mamánál alvást?

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Krisz!
Nem a Görgey utcaiban volt Enci.

Nadine!
Milyen az az ugráló? Van róla fotó?
Ha jösztök pénteken, el tudnád hozni a SpongyátKép?
Most kapott Anna BMX-t. Az Apája megvette neki, mert Anna beleszerelmesedett a nagy biciklibeKép
Így az is kilőve.
Mi is gondolkodtunk a kerti hintán.....

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Látom oviba készül egy két baba. Ha valakit érdekel a Görgey utcai tudok ajánlani ovónőket. A 2 nagyfiam odajárt.

Móni
ducijuci

Sziasztok!
Szeretnék tőletek egy kis segítséget kérni. Én nyíregyi vagyok, de jól ismerem Debrecent, oda jártam egyetemre. Szeretnék cipőt venni a lányaimnak 27-es kell nekik, de itt nem kapok. Tudtok ötleteket adni, mert szívesen átmegyek. Nem akarok nagyon drágát, mert 2-t kell vennem. Segítsetek, ha tudtok. Köszi
Melinda

Melinda
Kép
Kép
hajme

Sziasztok!

Ma láttam a sarki ovin kiragasztva hogy pénteken 10-12-ig ovilátogatás, valami nyílt nap féle lesz. Ha esetleg érdekel valakitKép
Ja, a Babits u-i oviról van szóKép

Ditke
ditke62

Móni!

Engem érdekel, hogy milyen tapasztalatod volt a Görgey ovival kapcolatban.
Akik most fogják vinni a kiscsoportot,
Aranka néni,
egy néptáncos (a nevére nem emlékszem)
egy énekes
és egy idősebb.
Na, hátha a többiek jobban emlékeznek a nevekre, mert nekem a névmemóriám szörnyű. A felsoroltakból is látszikKépKép

Melinda!
Huhhh, ez nagy falatKép
Esetleg Deichmann a Tescoban, néha vannak jók a kínaiakban is.
Konkrétan nem tudok segíteni, mert szombat délelőtt tervezzük, hogy veszünk Annának cipőt.

Kata!
Szombat délelőtt te fogsz dolgozni?Kép

Ditke!
Enciék voltak megnézni a Babits ovit is, de még nem beszéltünk, hogy milyen volt.
Majd holnap...

Feltéve, hogy gyermekem is úgy akarja. ma voltunk a Jubileumi játszótéren, és hazafele meghallotta a szirénazó majmot. na ekkor úgy döntött, hogy Õ az állatkertbe akar menni ( negyed 1-kor). Én persze nem akartam, így 3/4 órát üvöltött a drága, mert nem mentünk el.
Most azt mondta, ha felébred megyünk, hááát remélem elfeljtiKépKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Era,
nah igen én is itt gondolkozok, talán Timi néni volt az énekes és Gabi néni volt a népitáncos, a 4. nem fogott meg annyira így a nevét sem tudomKép

Móni,
igen érdekel minden infó az ovirólKépKép

Melinda,
Katánál a Jancsi és Juliskában sztem nézz körül nagy válszaték van nála. A Miklós utcán vanKép
A deichmant én is ajánlom ha olcsót akarsz venni és több tippem nincs, olcsó és cipő itt Db-ben nem nagyon fordul elő együttKépKép

ja és a Deichmanban forgalmazzák az elefanten cipőket, ez azért elég klasszKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

A Görgey oviba úgy tudom minden vegyes csoportba lehet jelentkezni, mert onnan ballagnak gyerekek. Nagyon jó ovónénik a 8-as cs. Tanyiné Margónéni és Szilágyiné Mariann aki a ovoda vezetője is egyben.A keresztlányaim most ebbe a csoportba járnak.
A néptáncos az Gabi ő is nagyon rendes és sokat foglakozik a gyerekekkel.
Kimondott kiscsoportos oviról ha megtudok valamit akkor írok. A sóginőmet kérdeztem és azt mondta utána érdeklődik.

Móni
ducijuci

Sziasztok,

réges régen nem írtamKép Nagyon szépen köszönöm a jó is ötleteket. MOst a diavetítőn is gondolkodok, bár apukám szerint a gyereknek nem lesz nagy szám, csak a saját gyerekkorom szeretném ha viszzatérneKép Kerti játék, lego szuper ötlet. Tricikli is leszKép Azért még jöhetnek az ötletek Kép

Mi szépen lassan szokogatunk be...Már szépen félnapozunk, sírás persze szokott lenni, kedden 15 perc, tegnap 5, ma meg addig sírt szegénykém , míg be nem zártam az ajtót, aztán szépen megnyugodott. Ebédnél hamarabb mentem, bekukucskálok, hát a gondozók körbeugrálták Marcit, mert úgy evett, h. közben mondogatta. "nyamm, nyammm, finom". A néninek minden búcsúzáskor puszit ad, és ma már olyan kis vidáman várt, nem is volt nyűgös... azt mondták, ez a reggeli dráma a 2 évesek beszokásának jellegzetessége, és természetes dolog.. Azért én jól meg lennék nélküle Kép

Ovi ügyben már én is tájékozódgatok. Mi most a Táncsics utcait lőttük be Kép Hallotatok róla már vmit? És ti melyik ovikról hallotok jókat?

Az alvásunk hála az újbóli reggel, este kifulladásig levegőzésnek rendeződni látszik ( hú de kacifántosan fogalmaztam eztKép ) Ez csupán annyit jelent, h 10-re mindig alszik a Manó Kép Nálunk ez már paradicsomi állapot Kép Bár most meg a bölcsi miatt éjjel nyugatlanul alszik, de hátha lassan ez is csak megszünik...

Enci,

olyan izgalmas ez az uh dolog Kép Pötyikének van már lehetséges neve?
4 liter folyadék Kép Most végig gondoltam, h az majdnem 3 üveg ásványvíz... jesszus...
Kép

Ditke,
én is szavaztam, bár nem írta ki, h sikerült... Akkor most tényleg szavaztam???

Ha beszoktunk szépen, akkor majd mi is mennénk talizgatni megint... Addig is tegyetek fek képeket légyszi Kép Hadd irigykedjek Kép

Jajj, és olyan régen akartam már kérdezni a smileykat ti hogy teszitek fel? Nekem csak a Kép meg a Kép sikerül... Vannak vmi kódok?

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

SZIASZTOK!

akkor holnap jösztök?hát fél 10 után jöhettek. bár flori ma 10-ig aludt de nemszokott eddig, ugyhogy val.fél 10 re összeszedem a házat.
flori ma egész nap kérdezgette, mikor jönnek a gyerekek? nagy komolyan mondja ,hogy sokan leszunk de majd összehuzzák magukatKép

megyek mert tiszta nyüg délután nem aludt és teljesen dinnye egész nap.de nemsokára jön haza apa.hálaKép

sziasztok
renci

Enci!

Egy pontos címmel kisegítenél?Kép Nem látom a mail-címeddet, így csak ide tudok írni, remélem még olvasod. Ha nem, akkor kb-ra odatalálokKép

Ditke
ditke62

Ja, a címem meg lemaradt: tiedit@freemail.hu Kép
ditke62

Sziasztok!

Mi is megyünk holnap:o) Nekem csak a csengővel van gondom, azt már elfelejtettem, de sztem megtalálom majd.

Akkor holnap találkozunk!
Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Betegek voltak a gyerekek nen tudtam jönni.
Lányok ,ki szeretném árulni a bébi ruháinkat(56-92méret) beszerzési áron,bodyk,tipegők pizsamák,pólya betét ,pólyahuzat , zokni,kifogó,hálózsák,ha érdekel valakit szóljon .Azt tapasztalom hogy nálunk főleg az ovis korosztálytól,a kamasz méretig,keresik a ruhákat,ezért úgy döntöttem nem tartok bébit.A bodyk 300-600Ft között,mozognak (varrodától függően).A tipegőket,fejből nem tudom azokból több fajta van,kb1000-3500-ig.Ha van esetleg kereskedő ismerősötök aki átvenné, szóljatok.
Ezek magyar termékek(Lollipop,Pirinyó,Gaba,..)

Üdv:Kata
jázmin

Sziasztok!
Megint én vagyok,most olvastam vissza.Era,holnap szerintem én leszek legalábbis most úgy néz ki.Szólj rám mindenképpenKép
Kata
jázmin

Sziasztok!

Krisz, Era.

Az 1-es és a 7-es csoport lesz a kis csoport.
Az egyesben nem ismerem az ovónéniket közelebbről. Viszont a hetest az ajánlani tudom , ebben a csoportban van Gabi a néptáncos őt személyesen is ismerem mert az egyik gyereke az én kissebbik fiammal járt egy csoportba. Nagyon rendes és kreatív ovónő .

De szerintem be lehet menni és megérdeklődni milyen a csoport és szét is lehet nézni.

Móni
ducijuci

Kata!

Csak kereskedőknek árusítod ki vagy magánban is?
Kép

Ditke
ditke62

Szia Ditke!
Adom magánba is,darabra,persze az gyorsabb lenne
ha egybe elvinnék.Szeretném a helyét minnél hamarabb,mással pótolni.Jövő héten tervezem kitenni akcióba,mert jövő hét végére kellenne a helye.Ma nem dolgozok mert a gyerekek megint betegek ,délután megyünk a dokinénihezKép
Holnap valószínű,hogy én dolgozok és a számitógépen utánanézek az áraknak.
Kata
jázmin

Sziasztok!

Köszi Enci a jó kis talitKép
Jól éreztük magunkatKép

Kata!
Írok majd mailt....
Jobbulást a lányoknak!

Gabi!
Örülök, hogy jól haladtok!
Smiley:
én még ezt tudomKép : és O

Táncsics oviról semmit sem hallottam, azt sem tudom merre avnKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!!

Én csak olvasgatlak Titeket, betegek voltak a csajaim, és így nehezen jutottam gépközelbe.

Ditke, sajnálom, hogy lemaradtam a múltkori taliról nálatok, mert jó lett volna megismerni titeket ( úgy könnyebb írni is), és ahogy láttam a te lányaid és az én kisebbem egyidősek. :-))
Egyébként én is szavaztam Rád, hátha sikerül!
És BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!

Kata, a bodyk engem is érdekelnének, én már amúgyis a vásárlóid közé tartozom, csak nem ismerjük egymást, a lányaimnak nálad vettem a tavaszi cipőjüket, én imádom az ASSO-t!És örülök, hogy megnyitottál!

Most küldök egy képet a 2 lányomról remélem sikerül - múltkor is probáltam, de akkor nem ment el - nem tudom miért! Kép(
suzy27

Õ Jázmin Kép ,Kép
suzy27

Õ Lilla KépKép
suzy27

Sziasztok,
sajnos, nem tudtunk menni, és csak most jutottam ide, hogy jelezzemKép
A férjem volt olyan rendes, és reggel felkelt a fiúkkal, hogy pihenhessek mér 1 órát, aztán nagyon-nagyon jó férj akart lenni, és le is vitte Imit a bölcsibeKép
Már nem is mondtam neki semmit.....
Szombaton a Mozartra van jegyen, erre tegnap este azzal jött haza, hogy ő akkor szombaton menne estétől reggelig dolgozniKép

Suzy,
nagyon szépek a lányok, gratulálok hozzájukKépKép

Taliról képeket kérünk ám!!!!

manóka
manóka

Sziasztok!

Suzy!
Nagyon szépek a lányaidKép

Manóka!
FérjedKépKépKépKép
MunkaKép
Hátha kezdésre hazaér!

Taliról nem nagyon készültek képek.
Kép
Van még egy pár, de azon Anyukák is vannak, és a személyiségi jogok.......KépKépKép

Ma este sütit sütöttem, volt ám segítségem..
Kép
És finom is lett a sütiKép
ha valakinek sütihiánya van jöhet, mert ezt az adagot soha nem esszük megKépKép

Era

Era
Kép
era75

Suzy!

Te írtál ugye nekem mailt,legközelebb szóljál rám ha bejöszKép
A bébicucokat holnap kiteszem mindet.
Nagyon szépek a lányaidKép
Kata
jázmin

Sziasztok!

Kata,
én is írtam méltKép
enyém csajnak borzasztó magas rüsztje és széles lábija van így az assok egyáltalán nem mennek rá. Találunk az Õ lábára is valamit szted?
Akkor valszeg mi is elnézünk szombatonKépKép

Móni,
ez annyira jóKép nagyon tetszett Imi a nagyon jófej apuciKépKép

én el is felejtettem fényképezni már megint, a manókat terelgettük igazábólKép

Era,
profi a segítségedKépKép
Dorka nem csípázza a háztartási gépeket, de ha rántottát csinálunk Õ keveri a tojásokat villávalKépKép

Suzy,
a csajok nagyon szépségesek!!KépKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Nagyon jó volt a tali!Kép
Köszönjük a vendéglátást!

Era!

Én is várom már mikor lesz még 4 segítő kéz itt a konyhában. Rám már nem is lesz szükségKép

Móni!

Az én apucimat nem lehet beiratni hozzátok továbbképzésre?Kép

Kata!

Sajna mi szombaton nem tudunk menni, suli vanKép De szerintem jövő héten benézünk-ha marad még valami és nem fosztják ki a lányokKép

Suzy!

Igazi hercegnőkKép
A következő talit majd összehozzuk, ami késik nem múlikKép

Mindenkinek köszönöm a szavazatokat, vasárnap éjjel kiderülKép

Remélem semmit nem felejtettem ki...

Ditke
ditke62

Sziasztok,
hihetetlen, de csend vanKép

Era,
az a huncut mosoly, mintha csak Imit látnám, amikor valami olyat szabad, ami felnőtt dolog, és igazából még nem is lenne szabadKép és milyen büszke Anna isKép

Az én fiam mostanában mosogatni szokott. Amikor rápakol a szárítóban lévő tiszta edényekre, akkor nagyon boldog tudok lenniKép

Ditke,
milyen továbbképzésre gondolsz? Ez a mai nap, sztem csak valami csoda folytán lehetett így. Mert egyébként, a férjem, max havonta 1x bírja kivinni a szemetet,és a cukor megtalálása is ha látnád, mekkora fejtörést szokott neki okozniKép
Tegnapelőtt pl azt nehezményezte a telefonba, hogy, habár, ő nem látja a szobába a gyerek nadrágját, én miért csak 2. "tippelésre" találom el, hova is tettem előző esteKép
Úgyhogy, max abban tudják magukat együtt képezgetni, hogy mennyire is nehéz egy apa sorsaKépKépKépKép

manóka
manóka

Sziasztok!!!

Ditke!!

Mégegyszer NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK NEKED!!! Kép)
Egyébként milyen suliba jársz szombatonként?

Lányok!
Köszönöm a lányaim nevében is a dicséreteket, de szerintem Mindenkinek gyönyörű gyerköce van - ahogy visszafele olvastalak benneteket, elbüvölő képeket tettetek fel a gyerekeitekről!!!!

Kata!
Igen, az emailt, annak idején én írtam!
Sajnos szombaton mi se tudtunk bemenni.

Jázminom megint belázasodott, de annyira , hogy végül algopyrint kellett neki adnom, mert semmi nem vitte le a lázát - állítólag most ilyen vírus van.Kép
A ráadás az volt, amikor tegnap este 10 körül elkezdett vérezni az orra, még jó, hogy bent voltam a szobában és észerevettem - persze ezután egész éjjel nem mertem elaludni, így most iszonyú fárdat vagyok!Járt már valaki így, mert nekem Lillának sose vérzett még az orra, így nagyon meglepődtem , hogy Jáminak vérzett - pedig csak kicsit náthás!

Szóval a kiárusítást csak holnap tudom megnézni, remélem Jámi már nem lesz lázas és napközben el tudunk menni, és remélem még maradt valami!

Era!
Én is alig várom, hogy ilyen segítségem legyen , mint Neked - sajnos Lilla már nem segít annyit, mint régen - mostmár csak ha nagyon kérlelem akkor segít, pedig régen ... hajaj!

Most megyek, Jázmin nem hagyja, hogy gépezzem!

Puszi: Zsuzsa
suzy27

Sziasztok!

Kata,
nagyon szép a boltodKépKép
szólj légyszi ha jönnek még szandik, hátha akad Dorkának is. Hiába néztem be a nagyon drága Siestába is de semmiKép

Era,
végül elfogyott a süti?Kép

Csajok,
egy gyerkőcmentes talihoz mit szóltok?Kép
nekem jól esneKép

Krisz
krisszie

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?