Új privát üzeneted érkezett!

Tiko Kép
Köszönöm!
Még nem tudom. Ma inkább 3-at gondolok... de holnap meglátjuk...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Ez 2-t vagy 4-t jelent? MÁrmint a ma inkább 3-t...

tiko

Tiko, Borsi!
Akkor hétfőn egyeztetünk kinek mi jó. Remélem azért sikerül valamit összehozni. Kép

*!
Igen én az egyik lombiknál utrot a másiknál duphastont kaptam. Kép Egyszerre is van hogy kapja valaki.
Már nem sokat kell várni és megtudjuk. NAgyon izgulok érted. Kép

Kavicska!
Nagyon nagyon nagyon jó hírek. KépDrukk hegyek mennek az apróságoknak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsi!
Neked is folyamatosan küldöm a drukkokat. Kép

Fanni!
Neked pedig holnapra nagy drukk.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko Kép
4-et csak 35 felett lehet kérni, azt is csak akkor, ha még egy csomó egyéb körülmény fennáll. Én pedig még "csak" 33 múltam Kép
Szóval 2-t vagy 3-at!

Zsebi Kép
Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni? A páromnál csináltak hormonvizsgálatot, de nem tudom mit jelentenek az értékek:LH4,9 FSH3,0 Prolactin 8,7 testosteron 9,9

Köszönöm!
rzsuzsika

Zsebi!

Oké, hétfőn egyeztetünk még. Kép

Fanni!

Jól emlékszem, hogy ez a 2. neked? Nincs a közelben tábla. Ha igen, elsőre mennyit kaptál vissza?

Zsuzsi!

Én sajna nem tudok segíteni.

Tiko

tiko

Zsuzsi!
Én sem tudok segíteni a páronak ilyet még nem csináltak, de van itt olyan lány akinek igen talán ők jobban tudják. Vagy még a www.oviklub.hun lehet lelni hormonos értékeket nem tudom férfi van-e nézzél szét.

Tiko!
Kérésed parancs itt az új táblba!

Kép
Kép
Kép

Andi!
Ha szeretél bekerülni a táblába két feltétel van rendszeresen jönni közénk és megírni a szükséges adatokat. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Lányok!
Aki nem olvassa a babás fórumot azokat tájékoztatom, hogy az öribabásoknak a listája előrrébb ment egy jó pár számnyit, ha jól alakul decemberre babások leszenk. Drukkolok nekik nagyon.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Köszi, bárcsak minden kívánságom így teljesülne Kép

Öribabásoknak én is drukkolok!!!

Tiko

tiko

Tiko!
Ha rajtam múlna így teljesülne itt a topikon mindenkinek egy kívánsága. Kép Gondolom tudod mire gondolok. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Naná, hogy tudom! Kép Sajnálom, hogy nem tudsz menni szerdán a konzira. Mikor tudsz menni legközelebb? Hát én már nagyon izgulok a hétfő miatt, pedig ez csak egy konzi lesz. Tényleg, a decapeptylt hasba kell beadni vagy izomba?

Tiko

tiko

Sziasztok!

Volt már valakinek stimulációja Suprefact helyett Marvelonnal? Ha a vérzés 2. napján kell elkezdeni szedni a Marvelont, akkor még ugyanabban a ciklusban megtörténik a petesejtleszívás?

Aki tud, segítsen ebben a kérdésben!
Előre is köszi nektek!

Sok sikert kívánok Mindenkinek!!!
crys74

Crys!

Nekem az volt, Marvelonos. SZedtem a fogi gátlót, utána +jött és utána kezdődtek a szurik. Úgyhgy a köv. ciklusban volt a punkció és az ET.

Tiko

tiko

El is búcsúzom mára, jó éjt mindenkinek!!!

tiko

Tiko!
Nem tudom mert én ezt a fajta szurit nem kaptam. Kép
Még nem tudom mikor megyek konzira. Kép

Crys!
Úgy van ahogy Tiko írta. Most beszeded a fogit utána megjön és utána kezdenek stimulálni és jön a pungi. Kép

Jó éjt!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kavicska Kép

ez nagyon jó, a végén csak jól alakult minden. hány sejtesek voltak?

Fanni Kép

Gondolom, ez minden várakozásodat felülmúlta Kép
Ha nekem 3 lett volna, biztos visszakértem volna mindet. Kíváncsi vagyok, hogy Te mára hogy döntöttélKép

Kép
zsuzsi73

KAvicska!

Drukkolok. +++++++++++++++++++

FAnni!

Én is nagyon kíváncsi vagyok a döntésedre. Én is kettőt akartam vissza, de a drnő rábeszélt a 3-ra.

Zsuzsi!

Hogy vagy? Pihengetsz?

tiko

Lányok Kép

Mára a már ki tudja hány embikéből ketten vannak ún. kompakt morula állapotban, s a dokim már a telefonban győzködött, hogy csak őket kérjem vissza. Ha jól olvastam, ez úgy a 160-200 sejtes állapot, s 12-ig ez még tovább is nőhet. Hja, 12-re megyek Kép
A többieket szerinte még 1-2 nappal tovább kellene hagyni osztódni, mert azok még nem tartanak itt... de persze a részleteket majd ott, helyben mondja.
Na most jól feladta nekem a feladatot. Ráadásul egyedül megyek, a párocskámnak dolgoznia kell Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!
Szia! Én eddig csak olvasgattam, itt nekem egy 25 hetes lombikbaba csücsül a pocimban, illetve szétrúgja a házat, anno okt.20-án volt a transzferem és mi kettőt kértünk a 4 megtermékenyült petesejtből, ma már úgy gondolom, hogy hármat kellet volna kérni, általában egy a veszteség! Erről is el kell gondolkodnod! Ma már máshogy csinálnám. Ki a dokd?

Kép
anid

Fannika Kép
Ma van a nagy nap!! Juhéj!! Gondolok rád és szorítok, hogy minden rendben menjen és drukkolok, hogy megtapadjanak a babák!!! Kép Aztán gyere mesélj!! Izgulok érted, nagyon nagyon!!! Kép

Kavicska Kép
De jó hír!! Kép Nagyon ügyes, életképesek akkor a picurik, ha még egy beindult, na Õ lesz a befutó! Kép Aki ennyire élni akar, az élni is fog!!! Kép Drukk drukk drukk!! Kép

Zsebi Kép
Köszi szépen, akkor megnyugodtam! Igen, mindjárt itt a nagy nap! Kép De mostmár, hogy ilyen közel van meg inkább félek a tesztől. Kép Eddig vártam, de most már inkább jobb lenne, ha el se jönne az a nap! Mindegy, lesz ahogy lesz.

Ezt a 35 év felett 4, nem igazán értem. Alatta miért nem lehet 4-et vissza kérni?? Nem is tudom, de valaki nemrég éppen 4-et kapott vissza és szerintem ő sem volt még 35 éves. Csak alá kellett neki írni valamit. Akkor hogy is van ez???

Ma megint borús az idő, úgy látszik egy szép nap és egy szomorú. Kép Olyan, mint az én hangulatom, hol ilyen, hol olyan. Most akkor megint egy szobafogság, de legalább sokáig itt leszek veletek és izgulok Fannikáért!! Remélem hamar jön és mesél!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Lányok Kép
Juuj, de izgi, most olvastam a másik topikon, hogy Stella már bent fekszik a kórházban!! Kép Hatalmas drukk neki!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Anid Kép
Aranyos vagy, hogy ezt leírtad, köszönöm. Én is abban bízom, hogy 2 szép embrikéből lehet legalább 1 szép baba. Gratulálok Neked hozzá!
A helyzet az, hogy január vége óta küzdök mindennapos -és valójában elég súlyos- gerincbántalmakkal és tegnap a gyógytornászom is igyekezett a 2-re rábeszélni... Ma meg a Kaális dokim... nyilván más miatt... szóval meglátom Kép Még van 2 órám eldönteni Kép

* Kép
Köszi a drukkot én is küldöm ám folyamatosan!

Már csak "utána" jelentkezem majd!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Nehéz döntés, de drukkolok nagyon!!!!! Kettőből is lehet akár még 2 baba is simán!!!

*!

Tudom, hogy egyre nehezebb a várakozás, de el fog telni ez a pár nap és kiderül, hogy milyen szerencsés vagy és sikerült! Pozitívan próbálj hozzáálni!!!

Stella!

Milliónyi drukkot küldök!!!
Tiko

tiko

Fannika Kép
Nagyon várlak, szorítok folyamatosan és köszi a drukkokat!! Kép

Tiko Kép
Próbálok, próbálok!! Kép Köszi a bíztatást!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Fanni

Ez nagyon jó hír, olvastam, hogy itt már 50 % az esély, hogy sikerül Kép már biztos ott vagy, gondolok rád.

Kiscsillag,

már csak egyet kell aludnod Kép nagyon drukkolok Neked!!!

Tiko

köszönöm kérdésed, dolgozgatok,de csak max 2-ig, mert most tényleg sok meló van, du pedig feküdni szoktam. hétfőn hányra mész?

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!

Amennyit tudsz azért pihizzél, persze szerintem az sem jó, ha egész nap fekszel.
Hétfőn 3/4 8-ra szeretnék odaértni, tudod, nincs időpontom, mert már nem volt. Viszek egy könyvet, remélem nem kell több órát várnom. És azt is remélem, hgoy mindent meg tudok beszélni a drnővel, nem fog lerázni azért, mert nincs időpontom.

tiko

Benéztem Fannika miatt, de látom még nem járt itt. Viszont akkor küldöm a drukkokat tovább mindenkinek és valószínű, hogy már csak vasárnap jelentkezem. Remélem jó hírekkel!!!

Kellemes hétvégét kívánok Nektek!!!
*

Kép
Kép
kiscsillag

Lányok Kép

Végül 3-at kértem vissza Kép
Ne is kérdezzétek és ne kérjétek hogy olvassam el a korábbi soraimat, a női megérzésem döntött, a doki szava ellen.
Csak az egyik lett "morula", a másik kettő pedig jó szerkezetű, 10-12 sejtes körüli. Ugyanis a másik morula nem volt annyira jó, így nem azt ajánlotta a biológus.
Ez van Kép
Megyek pihizni!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

SZiasztok Lányok!

A segítségeteket szeretném kérni egy kérdésben. Vagyis több is lenne, de most ez érdekelne leginkább.Kép

Ha nem vagyunk házasok, akkor milyen igazolást v. nyilatkozatot kér az intézet? Vagy házasság nélkül nem is foglalkoznak velünk?

Előre is köszönöm!

angel37

Sziasztok!
Sajnos tegnap nem tudtam benézni. De úgy látom, nagyon jól alakulnak a dolgok! Bíztatóan kezdődik ez a tavasz!Kép

KAvicskaKép
Fantasztikus, hogy mégis lett kettő visszaköltöztethető! Mindjárt jobban hangzika dolog!CSak beszélgess velük sokat, hogy kűzdjenek továbbra is ilyen erősen!Kép

ZsuzsiKép
Én hiszek a megérzéseimben, te is higgy bennük! Szerintem nem fogsz csalódni bennük!Kép Pihenj sokat, kíméld a hátadat, a drukkok mennek a piciknek az ágyazáshoz!Kép

KiscsillagKép
Mindjárt letelik az időd!!!!
Kép
Sajnos csak vasárnap este tudok jönni, de nagyon izgulok értetek!Kép

CrysKép
Nekem is MArvelonnal indult a stimu, és csak a következő ciklusban lett belőle punkció!

Borsi

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Fanni!
Jó pihenést!Nagyon drukkolok nektek!
Kiscsillag!
Jóisten szóljon belőled!
Nagyon izgi!Mindjárt itt a nagy nap.Érzel valamit?Bár ez olyan megfoghatatlan.Nekem a két inszemnél a Duphaston olyan tüneteket produkált...
Nagyon nagyon szorítok neked.
Angel 37!
Ha nem vagytok házasok,akkor közjegyzővel hitelesített élettársi nyilatkozatot kell beszeteznetek.Vidéken ez kb.15000 ft volt egy évvel ezelőtt.Szóval csak egy ilyen papírra van szükségetek.Mi meg majd drukkolunk nektek is!Belefér!Kép

Képzeljétek az egyik ismerősömnek akinek el van záródva az egyik petevezetője,az I.Nőin volt inszeminációja .A 4 tüszője az elzáródott oldalon volt.Már dobog a pici szíve.Ezt csak azért írtam le mert mindig vannak csodák!
(persze nem velem szoktak megtörténni)DE MAJD MOSTKép

Épp azt beszéltük a férjemmel,hogy tök jó lenne a nők hasára egy cippzár,egy mikroszkóp....Aztán kukucs...
De volt olyan fantasztikus ötletem is ,hogy esetleg ha napi 1 cm-t nőne a baba....mert olyan jó lenni hogy élnek -e.
Ez olyan mocsok dolog...ez a legrosszabb az egészben a várakozás...várakozás....várakozás.....
Egyébként jól vagyok,kicsit olyan a hasam mintha izomlázam lenne,de az inszemek itán is ilyen volt.Gondolom ahogy megcincálják a cuccost...
Ja és nekem mindegy hova rakom a golyókat így is kómás vagyok tőle....Igaz nem szédülökKépKépKépKép
Pihenő napokat tartok,úgyis alszom a bogyóktól.
Persze közben győzködjük a manókat hogy nagyon erősek,és nagyon ügyesek.
Egyébként olyan érdekes érzés volt tegnap látni őket.Annyira szépek voltak nem lehet hogy nem maradnak velünk.
Most eldugulok mert velem lesz tele a topik.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Vasárnap 1 éves házasok leszünk =ünnepelünk...NA de ilyen ünnepléstKépKép
Sziasztok!
Gondolok mindenkire!
kavicska

Fanni! én kaptam egyszerre Duphastont és Utrot is.

Kavicska! boldog évfordulot! Remélem szép ajándékot hoz a szerencse!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kavicska,
köszönöm szépen! Kép

Mi most még szokjuk ezt az új helyzetet (mert csak pár napos a hír), hogy csak mesterséges úton lehet babánk, de amint elszánom magam, hogy felvegyem a telefont és bejelentkezünk, lehet, hogy sűrűbben fogok jönni hozzátok!

Minden jót kívánok Mindannyiótoknak! Kép ++++++

angel37

Fanni!
Sztem jól döntöttél! KépPihizzél, hogy meg tudjanak ágyazni a picik, max. kettő Kép

Angel!

Mi sem vagyunk összeházasodva, nekünk is kb. annyiba került. De fel kell hívni több közjegyzőt, mert van, aki sokkal többet kér érte.
HÁt ha rám hallgatsz, akkor nem halogatod!
Nem olyan szörnyű ez az egész, csak lehet, hogy elsőre ijesztő. Küldök bátorító energiát ++++++++

KAvicska!

Örülök, hogy pozitív vagy és elmúlt a rossz kedved. Nagyon jó hozzáállás. Kép
Boldog házassági évfordulót!!!!

Tiko

tiko

Angel37

Nem kell a közjegyzőhöz menni (13-15k). A helyi/kerületi önkormányzat kérésre ad ki hatósági bizonyítványt (8 nap), hogy együtt éltek ( kimennek helyszinelni, kell 2 szomszéd... tanú nekik ) 2000 forintnyi illetékbélyeg az ára.
lazarus

Kavicska Kép, Tiko Kép köszönöm!

Kavicska Kép
Te álmos leszel az Utro-tól?
Rám nincs ilyen hatása. Vagy mást is kaptál?

Karmen Kép
Köszi az infot. Biztos van rá magyarázat, miért, de szerintem nem logikus. De nem is én vagyok a doki, szerencsére Kép

Zsebike Kép
Ha frissítesz, akkor 3 Manócska és teszt: 04.12 (vérvétel)
Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni Kép Kép

Az utrotól én is nagyon álmos voltam, de csak akkor, amikor nem kúpot kaptam, hanem tablettát. Állandóan elaludtam. Kép

tiko

Tiko,
köszi az infót és az energiát is! Kép Nem akarom sokáig halogatni, csak még nagyon új a hír, kicsit még szokunk kell a helyzetet...

Lazarus,
neked is köszi! Kép
De ez hogy van? Kijönnek, és nézik, hogy van-e borotva, gatya, két fogkefe, stb? Az nem baj, ha nem abba lakásba vagyunk bejelentve?

Tiko,
a közjegyző ugye nem jön ki helyszínelni? Kép

angel37

Angel!

Nem,dehogy! CSak alá kell írnunk előtte egy papírt, amin az van, hogy együtt élünk, közös a bejelenetett lakcímünk. Ennyi. Ez kerül kb. 15 eFt-ba.

Tiko

tiko

Hű, nade ahol most lakunk, az nem a bejelentett lakcímünk, mindkettőnké más... Akkor mégse fog menni? Kép

angel37

Nem tudom, közjegyzőt kell megkérdezni, ő biztos tudja. Lehet, hogy az nem is kell hozzá.

tiko

Lányok!
CSak egy nagyon gyors bekukucs! Holnap hajnalban utazunk le anyósékhoz.

FAnninak, KAvicskának, Kiscsillagnak, Zsuzsinak továbbra is mennek a megadrukkok!Kép NAgyon jó, hogy megint ilyen sokaknak lehet szorítani!Kép
VAsárnap jövök! Addig is nagyon szép napsütéses hétvégét mindenkinek!
Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Szia Borsi!

Én azt hittem már elutaztál! Érezd jól magad, vasránap várlak!

Tiko

tiko

Borsi Kép
Köszi.

Tiko Kép
Akkor kár, hogy én nem azt kaptam, mert én ilyenkor valahonnan +energiákat rántok elő és alig lehet "lelőni".

* Kép
Holnap lesz a nagy tesztnap!
Nagyon drukkolok!
Puszi,

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Kiscsillag nem holnap tesztel, csak vasárnap reggel. Azt mondta utána jelentkezik.

Az elkövetkező 2 hétben mi a terv? MIt fogsz csinálni? DOlgozol?

Tiko

tiko

Tiko,
köszi, megpróbálom kideríteni!

Jó hétvégét Mindenkinek! Kép

angel37

Sziasztok!

Már én sem szájon át szedem az utrot,mert attól volt az a rosszullétem 3x 1 nap ami majdnem ájulásba torkollott,persze akkor is kiütött.
Wish mondta hogy a szájon áti és a hüvelygolyó ugyanaz,ezért persze rákérdeztem és mondták hogy tényleg ugyanaz.
Amióta nem a számba dugom legalább nem forog velem napi 3x a világ,de olyan jókat alszom 1-1 órát utána.....amúgy max napi 6-7 óra a kapacitásom,de most éjjel 8óra...meg a nappali 3....Jól bírom.Vár az is lehet hogy zajlik egy jó kis náthám...kitudja.
Megyek leiszom magam vörösborral-hogy biztos ne legyenek alvási problémáimKépKépKépKépKép
Soha nem szoktam inni!De ez most orvosi utasítás.
Kép
Jó éjt mindenkinek!
kavicska

Sziasztok!
Bocs, hogy csak néha idepofátlankodok, de nagyon szurkolok nektek! Kitartás a teszt előtt álloknak és azoknak is akik még javában a programban vannak! Én most itt tudtam meg,hogy az utro golyóktól álmos lehet az ember, na szép! Nekem az első 3 hónap állandó alvásban telt! Lehet, hogy ezért?
Kavicsak, te nem kapsz hozzá progi injekciót?

Kép
anid

Tiko Kép
Köszi az infot!
Talán megpróbálok olvasgatni a jövő héten, dolgozni nem igazán szeretnék, táppénzen vagyok. Valójában szeretnék dolgozni, mert lekötne, de egy állami háttérszervezetnél dolgozom... így nem kell mondjam ugye, hogy a választások miatt mindenki be van gőzölve. Szóval jobb a nyugi itthon. Az 1.-nél dolgoztam, s párszor jól fel is húztam magam Kép

Kavicska Kép
Akkor csak pihizz, ha az esik jól.
Mi ma sétát és valami nyitott helyen ebédelést tervezünk. Remélem, tényleg egész nap jó lesz az idő!

Anid Kép
Nyugodtan járhatsz ide, s írhatsz is, ha van kedved. Nem kell elnézést kérni. Mindig szükségünk van egy kis +energiára Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Angel37

Nem, kijön, és csak megkérdez 2 szomszédot akit te jelölsz ki.. ( és tanúként is aláír ), hogy valóban látnak-e X éve együttélni, mondjuk 2-3-4 éve, nem gond a külön cím, de az egyik fél állandó lakcim szerinti önkörmányzathoz kell menni, és ott is kel együttélni. Nem is kukacoskodnak.

Míg a közjegyző előtt büntetőjogi felelősséged tudatában jelented ki ugyanezt, Õ nem fog kimenni szimatolni, nem érdekli a közös bejelentett lakcím, csak az egyik fél állandó lakcímén X éve együtt éljetek. Nemtudom mennyi az X, amit figyuznak..

Az önkörmányzati megoldás teljesen okés, gyors, csak legyen 2 szomszéd akinek az orrára kötöd picit a gondod, miért is írnak alá.

Ha a pár albérletben él, tehát egyik fél címe sem az állandó lakcím ahol élnek, feltételezem a közjegyzői megoldás lesz járható.
lazarus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?