Sziasztok!
Fanni!
Jó pihenést!Nagyon drukkolok nektek!
Kiscsillag!
Jóisten szóljon belőled!
Nagyon izgi!Mindjárt itt a nagy nap.Érzel valamit?Bár ez olyan megfoghatatlan.Nekem a két inszemnél a Duphaston olyan tüneteket produkált...
Nagyon nagyon szorítok neked.
Angel 37!
Ha nem vagytok házasok,akkor közjegyzővel hitelesített élettársi nyilatkozatot kell beszeteznetek.Vidéken ez kb.15000 ft volt egy évvel ezelőtt.Szóval csak egy ilyen papírra van szükségetek.Mi meg majd drukkolunk nektek is!Belefér!
Képzeljétek az egyik ismerősömnek akinek el van záródva az egyik petevezetője,az I.Nőin volt inszeminációja .A 4 tüszője az elzáródott oldalon volt.Már dobog a pici szíve.Ezt csak azért írtam le mert mindig vannak csodák!
(persze nem velem szoktak megtörténni)DE MAJD MOST
Épp azt beszéltük a férjemmel,hogy tök jó lenne a nők hasára egy cippzár,egy mikroszkóp....Aztán kukucs...
De volt olyan fantasztikus ötletem is ,hogy esetleg ha napi 1 cm-t nőne a baba....mert olyan jó lenni hogy élnek -e.
Ez olyan mocsok dolog...ez a legrosszabb az egészben a várakozás...várakozás....várakozás.....
Egyébként jól vagyok,kicsit olyan a hasam mintha izomlázam lenne,de az inszemek itán is ilyen volt.Gondolom ahogy megcincálják a cuccost...
Ja és nekem mindegy hova rakom a golyókat így is kómás vagyok tőle....Igaz nem szédülök
Pihenő napokat tartok,úgyis alszom a bogyóktól.
Persze közben győzködjük a manókat hogy nagyon erősek,és nagyon ügyesek.
Egyébként olyan érdekes érzés volt tegnap látni őket.Annyira szépek voltak nem lehet hogy nem maradnak velünk.
Most eldugulok mert velem lesz tele a topik.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Vasárnap 1 éves házasok leszünk =ünnepelünk...NA de ilyen ünneplést
Sziasztok!
Gondolok mindenkire!