Sziasztok!
Satuk,
én az Anita fehérneműboltban vásároltam kismama melltartót, az eladó nagyon kedves volt, azt mondta, hogy a szoptatósat csak 3-4 héttel a szülés előtt érdemes megvenni, mert nem lehet tudni, mennyit nő még...
Éva,
sok mindent mondott, viszonylag kevés volt az újdonság. Kevés só, sok fehérje, 3 óránkénti étkezés, mindent alaposan meg kell mosni (még az aszalt gyümölcsöt is! én ezt nem tudtam), rozskenyér, tehéntúró és tojás szuper, sok sok zöldség és gyümölcs. A primőrökre én is rákérdeztem, azt mondta, hogy mindig ki van írva, mit honnan hoznak, ha spanyol paradicsomot veszel pl, akkor az jó, mert ott üvegházban már megterem. De a rost szempontból mind jó, a vegyszerek meg... ha nagyon tartasz tőlük, vegyél biot, bár az meg drága... de mindjárt itt a tavasz, mindjárt jönnek a jó hazaiak.
A zacskós leves a só és a mű dolgok miatt nem javasolt, inkább a híg leveseket ajánlotta ez a hölgy,a mit te főzöl otthon. Főzelék is fontos, de nem üresen, mindig kell feltét, ami nem muszáj, hogy hús legyen, jó a tojás is. (én eddig üresen ettem...) A gyümölcsjoghurt is jó nassnak, meg a túró rudi is
amúgy meg kevés zsírosat, sok sok folyadékot... stb stb
szerintem ezeket mindenki kb. tudja, aki olvasott már az egészséges életmódról, nekem a fehérje és a mosandó aszaltgyümölcs volt nagy meglepetés.
Én is voltam laktózérzékeny, csak kinőttem.
Ezért napi 2 dl tejnél nem szabad többet innom, nehogy a baba is az legyen.
De ha van konkrét kérdésed, keresd fel ezt a hölgyet, nagyon kedves.
most nem jut eszembe több minden, pedig jó sok mindent mondott...
és volna egy kérdésem is. Ti vettetek/használtatok szűkítőt az autóshordozóba? Vagy elég egy kiflibe hajtott vékony pléd a baba köré?
szép napot mindenkinek!
Jube 27+6