Sziasztok!
Ildi,
Õszinte részvétem!!!!!!!!
Az szja bevallásokat majd abev-vel csinálom, úgy szoktam. Most más volt. Anyukám visszaadta a vállakozóiát, azt kellett tisztázni, vallani Apeh-nak + a Nyugdíjfolyósító Intézetnek, még hátravan az önkormányzat. Nem volt egyszerű.... már itt van Apukám anyaga, az Övét csinálhatnám, csak idő kell és nyugalom, azt meg nem biztosítja a férjem. Most is hétvégén baromi nehéz volt, gyerek nyűglődött, apjuk nem nagyon bírta, állandóan kizökkentem, a végén már teljesen ki voltam akadva. Tudta milyen fontos jól megcsinálnom Anyunak, csak azért sem engedett nyugodtan dolgozni.
Nagyon pipa voltam!
Csilla,
köszönjük szépen a képeket, tündérke vagy!!!! Szuperek ezek a keretek!
Hogy ment a vezetés?
Tudom, hogy nem voltál ma túl jól, azóta alakulgatsz? Küldöm a gyógy angyalkát:
Azért klassz volt picit dumcsizni!!!!!!!!!!
A bevallásodban segítek szívesen, csak írd meg mi van, attól függ, mennyire gázos! De segítek, megcsináljuk!!!!!!!
Roxmort,
jó hogy felteszed a képeket a Dunáról, legalább látom mi van, mert én meg a tv...nem igazán talizunk mostanság....
Jobbulást Bencinek, kis édes!
Küldöm a gyógyító angyalkát!
Évi,
még nem volt időm a receptet kipróbálni, de akkor is fogok sütni, mert nagyon szeretnék már kelttésztát enni....csak még várnom kell picit...
Lányok,
bocsika, egész hétvégén raff alatt voltam, a babanet miatt, így nem mertem a gép közelébe se menni.
Ráadásul Gáborka alakított. Éjjelente mászik, hozzá nyög és nyüsszög, ha beért az ágy végébe, így ha zaj van én lesem minden mozdulatát, hogy vissza tudjam pakolni hiszti elött. Nappal meg a kis ínye fáj, így akkor meg rázogattam egész nap, hogy megnyugodjon. Közben a halom házimunka.....
a vasalás a kedvencem.....
Babakocsi ügyben semmi még, nem tudtuk megoldani a picire vigyázást, talán majd most hétvégén....
Vannak elképzeléseim, megnézzük a gyáli piacot, ha ott nincs, akkor a mega toys helyén nyílt outletet, ha az sem, akkor most nyílik szombaton a brendon itt nálunk. Ennyi, nem tudom hol lehet még olcsó és jófajta kocsit találni... kicsit le vagyok tőrve. Beleéltem magam, hogy már a héten mehetünk erre-arra, aztán ez van. Én ilyen adj uram isten azonnal típus vagyok, nem bírom, ha várnom kell. Megőrjít.
Mondjuk, hulla vagyok, így örülök, ha van fél óra nyugtom, csak akkor is, úgy elterveztem már mindent....
Hát... majd. Szóval, Judit, megyünk a Töpivel, megyünk!!!!!!
Képzeljétek, Gabikának nem kényelmes már a baby novás cumi, kicsi a feje és nem tud kényelmesen enni. Így ma le kellett cserélnem az egész állomány aventre, hát nagyon örültem neki, jó sok pénzbe került. Viszont, szépen eszik, kis drágám, és ha ránézek, feledem is már a vásárlást.
És felhasználtuk a dm-s 15%-os kupont, vettünk 3 csomag jumbó pelust, meg egy csomó mindent, meg volt a nagybevásárlás!
Megyek, ikapcsolom a gépet, mert a pici nyűglődik, nehogy felébredjen. Én meg megpróbálok aludni egy jó nagyot. Mindig reménykedem.....
Puszi