Új privát üzeneted érkezett!

Judit!

Tényleg mi van Bencivel?

Kép

Ildikó

Szia Évi!
Jól van ügyes vagy!

Dia!
Látom már te is alkotsz.
ilgya1

Hello,
írok majd, csak nem tudom mikor.
Gabikának jön a foga, fáj a kis ínye, üvölt egész nap a nyakamban, ölemben, semmi sem jó, dentit már 2x használtam, nem merem többet, úgyhogy.....

Puszka mindenkinek!

Évi,
leírnád a csiga receptjét? Ügyesek voltatok pénz ügyben!!!!! Flóra szupi kiscsaj!

Kép

Kép
dianab

Sziasztok!
Na, most aludtunk el, van kb 10 percem, tovább nem fogja bírni.
Kép
Sajnos, most ez van, ki tudja meddig.
Most a kerületis netes csajszi, Kati mondta a panadol szirupot, hát megpróbáljuk. Nincs más megoldás, mivel most adtam be a harmadik adag dentit és többet nem lehet.
Úgy sajnálom, olyan édes!

Kép

Évi,
köszi a receptet, tuti megcsinálom, már régóta kelt tésztát kívánok....olyan fincsi a kakaós csiga, a meleg házi csiga....
hmmmmmm..... Kép

Lányok,
bocsi ha vmi kérdésre nem válaszolok, kicsit kuszaság van a fejemben.
Kinéztem egy pierre carden kocsit, PS822B-R 22.990 Ft Két irányból tolható, vízszintesig fektethető,karcsú darab, 10 kg-sajnos nem találtam könnyebbet-lábzsákos meg egyéb extrák.
Most is az van kölcsönbe, nekem jó. És nem egy vagyon, ki tudjuk fizetni! Kép

Judit,
én örülök, h végre lehet vkivel ezoról dumcsizni!!!!! Nálunk tele van a lakás kristályokkal, mindenki még a férjem is hülyének néz, röhög rajtam, hogy mindent ki kell mérmi, nem mindegy hova teszed, stb, de engedi kilélnem magam és ez jó. Kép

Kép
dianab

Sziasztok!

Évi!
Ez naon guszta!Ez a Zita féle recept?Nem emlékszem,hogy az Msn-en válaszoltál volna.

Csilla!
Tök jó volt dumcsizni!

Dia!
Szegény kisfiú,mennek a gyógytündérek!Képés sok sok pozítiv energia!!!!

Biztos jól nézhet ki a lakásotok tele kristállyal.KépA sógórnőmet is hűlyének nézik a családban éppen e miatt.Szóval megértem,mit érezhetszKép

Judit!
Örülök,hogy nem komoly Benci baja!Gyorsan gyógyuljon ki belőle!!!!Neki is mennek a gyógytündérkék!
Kép

A húsvétot idéző ajtódíszeim:
Bejárati ajtó:
Kép

Emeleti ajtó:
Kép

Ildikó
ilgya1

Ildi!

most töltögetem le mait kértem tőled, köszi, remélem sikerül..kár h a jo dolgokat olyan hamar letörlik, egysezr volt egy nagyon szuper micimacis képernyőkimélőm, nem az a téli táj macival meg társaival..nem tudom ismeritek e, hanem egy nagyo szuper rengeteg ugrálo mackoval tigrissel stb. és nagyon jo volt azenéje..sajnos 3o nap után annyi lett neki..sajnáltam, és azota se tudom honnan lehetne leszedni. Kép

az ajtodisz nagyon szép de ezt már mondtam..

sajnálom h nem tudtam használni a webkmerát még gyakorolnom kell..

Dia!

az ezo érdekel engem is, meg a feng shui egy ideig olvasgattam róla főként mikor gabo kicsi volt, most csak egy szélcsengőm van, meg elefánt, meg egyéb ilyen dolgaim.. de nyugodtan beszélhetünk rola.. Kép

én is adom a dentit a kicsinek, de csak egyszer, mert szerencsére azért nekem nem sirdogált csak nagyon ritkán, inkább a pocija miatt mikor kicsi volt.

Judit!

örülök h bencinek nincs komolyabb baja, akkor talán egy két nap és ujra a régi lesz..Kép

Évi!

jo h mostanában tudtunk többet beszélgetni főleg ma, amikor végre mindenki itt ill. ott volt. H telt a délutánod? köszi a receptet!! Kép

már ennyi az idő? rohanok fürdetni Kép

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit!

jobbulást Bencinek!

ma mi is levegőzünk lehet egész nap, mert szépen süt a nap, ha tudok jövök!

mindenkinek szép napot és szép hétvégét kivánok!!!

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Ne haragudjatok,de megint szomorú a hangulatomKép

Meghalt a párom nagymamája,ma hajnalbanKép Szegény már nagyon beteg volt,de akkor is csak egy anyuka,nagymama marad.

Bencikének jobbulást!(Ja és tök ó a hangod!Kép)

A többi anyucinak is sok puszit küldünk,levegőzzetek ebben a szép időben!

Puszi:Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:
Nagyon jók az ajtódíszek!!!
Igen a Zita féle recept, mondtam msn-enKép

Sajnálom nagymamát!!!Kép részvétem!

Dia:
A panadolt tényleg megpróbálhatod,most , hogy említetted én is azt adtam Flórának.
Dentinox-ot nem hazsnáltunk.

Amit küldtem az egy kalács recept és úgy formázod ahogy akarodKép Tegnap én csigát készítettem , de fontam is már.

Csilla:
jól telt adélutánunk, nagyon hamar elrepült az időKép Flóra is és én is jól éreztük magunkatKép
Receptet szívesen adtamKép

Judit:
Bencinek jobbulást!!!!

A kocsit nem a tescóban adtuk el oda csak lementünk vásárolni, majd utána vissza mentünk a használt ruhás boltba ahol a babakocsi volt.
A férjem kérte a panaszkönyvet és fél percen belül volt pénzKépKépKépKépKép

Mi kinnt ebédeltünk a teraszon, igaz nagyon meleg volt, mert a nap tűzött rendesen.
Flóra nagyon boldog volt, hogy a teraszon kajálunkKép
2 óráig kint volt az udvaron nemrég aludt el.
ma mosok , takarítok és pakolokKép
Gyönyörű idő van!!!!!!!!!!

Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Csak bekukk, mert bevallást kell csinálnom holnapra, és most kezdek neki, úgyhogy csak egy kérdés, azt este megnézem a válaszokat.

Hol keressek babakocsit?

Mert holnap lehet elindulnánk, ha nyitva van ahova kell menni.

puszka

Kép
dianab

Ildi!

részvétem! Kerestelek is, de a hugod mondta h nem vagy elérhető, majd jövőhéten ujra dumcsizunk..

Dia!

látom megint egyszerre vagyunk fent, azért reménykedem h jol fog telni a holnapi napotok és sikerül babakocsit venned, majd tegyél fel rola képet ok?az én kocsimra még nincs vevő..Kép

Évi!

régen mi is sokat ebédeztünk kint a levegőn, és nagyon szerettük..csakmost nem tudom megvalositani sajnos., viszont Gáborka jot aludt ebben a napsütésben babakocsiban, majdnem 2 ora hosszát!! A receptet még nem böngésztem teljesen át, de nagy hasznát fogom venni! Kép

ezt a képet meg probaképpen teszem fel:Kép

puszi mindenkinek, Csilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

ui. a kép kedvéért tettem a szájába életében elöször cumit és akkor elfogadta, másnap már nem kellett neki.. ezt azért irtam, mert azota sem cumizik és nem akarom h esetleg h..nek nézetek... de szerintem jo kép lett..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sziasztok!!

Dia:
Én innen nem tudok segíteni, hogy hol keress kocsitKép
Egy csomó online boltot tudok csak mondani ha kell??

Csilla:
Nagyon jó volt kint kajálni, flóra élvezte a legjobbanKép Este is ott akart enni, de akkor már hideg volt és nem ültünk ki.
Jó a kép nagyonKép

Ildi:
Jelentkezz majd,tudom, hogy most nem könnyű, de azért adj hírt magadról.

Judit:
Benci drága , hogy van??

Ma megyünk a szokásos ebédreKép Most már a nagyszüleim is itt vannak és nem mennek már visszaKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Köszi Évi!Aranyos vagy!

Nem akarok eltűnni,de ilyenkor nincs az embernek kedve nagyon csevegni.Nemrég meghalt a másik nagymamája is,most már csak egy papája van a páromnakKép
Akármilyen öreg volt,fájdalmas az elvesztéseKép

Dávidnak a legjobb,mert ő még fel se fogja,hogy mi van,nem is fog rá emlékezni,csak a fotók alapján.

Jó családozást neked! Örülök,hogy végleg hazajöttek a nagyszüleid,minden időt használj ki,amig velük lehetsz!

Csilla!
Nagyon édes Gáborka a keretes képen.
Nekünk is volt/van cumis képünk,ettől függetleneül Dávid se cumizott,szóval nem kell magyarázkodniKép

Mondta a hugom,hogy bejelentkeztél (Judit is már dumcsizott veleKép),de mire feljöttem már nem voltál. A szakdogájához keres anyagot a neten,úgyhogy sűrű vendég lesz nálam mostanába,nem kell meglepődni,ha helyettem ő lép beKép

Judit!
Remélem Benci túljutott a holt(mély)ponton,és már kifelé lábal a "betegségéből".

Dia!
Te már elkezdted a bevallásokat????
Hozzám is bejelentkezett már volt kolléganőm,akinek tavaly csináltam,és idén is rám tart igénytKép Van valami extra változás???
Abev-el csinálod az Internetről,vagy papíron?

Bkocsi:
Mi a Mega Toys-ba vettük mind a kettőt.Kép

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Évi!

köszi, még feldobok egy kettőt ami nagyon tetszett Gábornak, jokat mosolygott rajta.

Ildi!

engem is érdekel a bevallás, nekem nincs kivel megcsináltatni, nem is tudtam h ti ezzel foglalkoztok, nem tudnál segiteni? Vagy te Dia? még egy szük honap és muszáj beadni, ráadásul nálam elég necces a dolog, nem egyszerű..de ezt csak priviben!!

Ildi tudom mit érezhettek, és én is sajnálom,nálunk sajnos a sors ugy hozta már több alkalommal h amikor az unokák 3 évesek voltak akkor halt meg valamelyik nagymama, a sors kifürkészhetetlen..ez nálam és Boninál is igy történt, épp három éves volt januárban mikor a mamám áprilisban (4-én) meghalt, imádtam őt, ők neveltek fel. Jobba kötödtem hozzájuk mint a szüleimhez.
Az egyik nagyapám már nagyon régen 16 éve meghalt, a másik pedig épp akkor mikor terhes lettem Gáborral, ezért is kész csoda h az én kis drágám kibirta és megmaradt!! ÉLni akart!! Pedig sok mindenen keresztül mentem, de ezt amugy is sejtheted.

örülök h tetszik a kép, lementettem a kereteket, és pár képet csináltam,is még pluszban, kár h később már nem tudok keretezni,de a meglévőt ugy döntöttem h majd kinyomtatom fotopapirra, mert tündériek lettek!! köszi mégegyszer!

Judit!!

Benci jobban van? bizom benne h már semmi baja nincs,és ujab kis csinytevésekről számolsz be nekünk!!

Ha te leszel msnen szolj, és ha itt vagyok énis akkor tudunk dumcsizni, beszereltem egy webkamerát ujfent, de szerintem ebben sincs mikrofon..egyenlőre marad a beszélgetés..

KépKépKépKép

remélem nem sok belőlünk..szoljatok nyugodtan!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

judit!

pár éve én is közelről szemléltem a Dunát, ijesztő h milyen magasra emelkedik a viz szintje ilyenkor..nem lennék az ott élők helyében.. én igy is féle mikor jön az eső,mert mi pont olyan helyen lakunk ahonnan közre fog az eső, a kertünk magasabban fekszik mint aházunk, és közel az erdő is..

Sok sok gyogypuszit küldök Bencinek!!!
Kép

Ha tényleg szeretnéd teszek még fel képet, amit ma csináltam (ill. csak a keretbe helyeztem bele aképeket)..

puszi holnap jövök!

ui. még sem teszek fel képet, mert ma minden lefagy..talán holnap!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Ildi:
Tudom, hogy ilyenkor nincs az embernek kedve beszélgetniKép Ezért örülök, hogy jelentkeztél!!

Csilla:
Ezek a képek is nagyon jók, még Flóra is ide jött, hogy megnézzeKép
Nem sok a képKép

Judit:
Bencinek jobbulást kívánunk továbbra is!!!
Katasztrófa turizmus nagyon jóKép 2002-ben azt hiszem m is fennt voltunk, pont akkor áradt a duna augusztusban, és mi is lefényképeztük KépKépKép

Dia:
Sikerült babakocsit vennetek?

Ma délután elmegyek kozmetikushoz, mert már olyan csúnya a szemöldökömKép

Szép napot!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

azt hizsem mostanában ritkán leszek, (nem fenyegetés) csak minket legalábbis engem is ledöntött valami nyavalya, de szerettem volna beköszöni, ha pedig nem birom akkor nem törödve betegséggel jövök (ha másnem olvasni titeket)..nem tudom mi lehet, folyik az orrom, zug a fejem szédülök, torkom is fáj, meg lázas vagyok, és még ma várhatom a gyerekdokit vizitre (tuti most fog jönni h Gábor alszik), meg 5-8ig kreszre megyek..jaj nekem!!!

szivem szerint aludnék..

Judit!!

Benci h van?

Évi !

köszi, kicsit megijedtem, és igyekeztem tegnap azért feltenni képet, biztato szavatok után, de a gép letiltott..olyan dühös lettem.!!

Megyek is!!

puszi, és vigyázzatok mind magatokra!!!

anyuval még tavaly nyáron..
Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

itt még szőkén:
Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

bonirol:
Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

hisztiske:Kép

egyesével fel tudom tenni!!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

utazás:Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

gyerekekkel:Kép

most már tényleg megyek, remélem tetszünk nektek!!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

megint itt vagyok!

meglepi nektek, remélem tetszik és örömet szerzek vele!

puszi mindenkinek!

Ildinek!

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Diának!
Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Juditnak!

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Évinek!

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Ildi,
Õszinte részvétem!!!!!!!!

Az szja bevallásokat majd abev-vel csinálom, úgy szoktam. Most más volt. Anyukám visszaadta a vállakozóiát, azt kellett tisztázni, vallani Apeh-nak + a Nyugdíjfolyósító Intézetnek, még hátravan az önkormányzat. Nem volt egyszerű.... már itt van Apukám anyaga, az Övét csinálhatnám, csak idő kell és nyugalom, azt meg nem biztosítja a férjem. Most is hétvégén baromi nehéz volt, gyerek nyűglődött, apjuk nem nagyon bírta, állandóan kizökkentem, a végén már teljesen ki voltam akadva. Tudta milyen fontos jól megcsinálnom Anyunak, csak azért sem engedett nyugodtan dolgozni. Kép
Nagyon pipa voltam!

Csilla,
köszönjük szépen a képeket, tündérke vagy!!!! Szuperek ezek a keretek! Kép
Hogy ment a vezetés? Kép

Tudom, hogy nem voltál ma túl jól, azóta alakulgatsz? Küldöm a gyógy angyalkát:
Kép
Azért klassz volt picit dumcsizni!!!!!!!!!!
A bevallásodban segítek szívesen, csak írd meg mi van, attól függ, mennyire gázos! De segítek, megcsináljuk!!!!!!! Kép

Roxmort,
jó hogy felteszed a képeket a Dunáról, legalább látom mi van, mert én meg a tv...nem igazán talizunk mostanság....
Jobbulást Bencinek, kis édes! Kép
Küldöm a gyógyító angyalkát!

Évi,
még nem volt időm a receptet kipróbálni, de akkor is fogok sütni, mert nagyon szeretnék már kelttésztát enni....csak még várnom kell picit...

Lányok,
bocsika, egész hétvégén raff alatt voltam, a babanet miatt, így nem mertem a gép közelébe se menni.
Kép

Ráadásul Gáborka alakított. Éjjelente mászik, hozzá nyög és nyüsszög, ha beért az ágy végébe, így ha zaj van én lesem minden mozdulatát, hogy vissza tudjam pakolni hiszti elött. Nappal meg a kis ínye fáj, így akkor meg rázogattam egész nap, hogy megnyugodjon. Közben a halom házimunka..... Kép
a vasalás a kedvencem.....

Babakocsi ügyben semmi még, nem tudtuk megoldani a picire vigyázást, talán majd most hétvégén....
Vannak elképzeléseim, megnézzük a gyáli piacot, ha ott nincs, akkor a mega toys helyén nyílt outletet, ha az sem, akkor most nyílik szombaton a brendon itt nálunk. Ennyi, nem tudom hol lehet még olcsó és jófajta kocsit találni... kicsit le vagyok tőrve. Beleéltem magam, hogy már a héten mehetünk erre-arra, aztán ez van. Én ilyen adj uram isten azonnal típus vagyok, nem bírom, ha várnom kell. Megőrjít.
Mondjuk, hulla vagyok, így örülök, ha van fél óra nyugtom, csak akkor is, úgy elterveztem már mindent.... Kép

Hát... majd. Szóval, Judit, megyünk a Töpivel, megyünk!!!!!!

Képzeljétek, Gabikának nem kényelmes már a baby novás cumi, kicsi a feje és nem tud kényelmesen enni. Így ma le kellett cserélnem az egész állomány aventre, hát nagyon örültem neki, jó sok pénzbe került. Viszont, szépen eszik, kis drágám, és ha ránézek, feledem is már a vásárlást.
És felhasználtuk a dm-s 15%-os kupont, vettünk 3 csomag jumbó pelust, meg egy csomó mindent, meg volt a nagybevásárlás!

Megyek, ikapcsolom a gépet, mert a pici nyűglődik, nehogy felébredjen. Én meg megpróbálok aludni egy jó nagyot. Mindig reménykedem.....Kép

Puszi

Kép
dianab

Ez az egyik...

Kép
dianab

Ez a másik, a harmadik marad.

Kép
dianab

Hülye babanet törölte az összes bigyót, amit felraktam!!!!!!!!!!!!!!

Kép
dianab

Ja nem, feltette vhogy 3x...bocsika!!!!!!!!

Kép
dianab

Sziasztok!!

Csilla:
jobbulást kívánunk!!!! Együtt érzek veled, mikor belázasodtam nem tudtam felkellni seKép
Gyógy tündérek mennek!!!!

Ez a lepkés kép is nagyon szuper!!!
köszi a Flórás képet már elis mentettem a múltkor én is csináltam egyet mindjárt megmutizom.

Minden topic baba nagyon szép ezekben a keretekben(és persze anélkül is)Kép

Judit:
Bencinek továbbra is mennek a gyógy tündérek!!!!!!!!!!!!

amúgy mi 2002-ben nem azért voltunk fennt, hogy a Duna vízállását fotózzuk hanem mewgismerni BudapestetKép voltunk egy csomó helyen,Terror háza, vár,libegő stb.jó volt nagyon csak nekem nagyon nagyon büdös és az allergiámmal küzdöttem amíg ott voltunkKép

Dia:
Ráérsz kipróbálni a receptet.Csak nyugi ha Gábor és az időd engedi próbáld megKépAz éjszakai produkció ismerős Flóra is ezt csinálta, teljesen kivoltamKép

Ildi:
Jelenkezz ha tudszKép

Reggel beírattam a lányomat az ovibaKép Retargikus állapotba kerültem, mert olyan mintha most születet volna és már az oviba megyKép Olyan gyorsan eltelt ez a 3 év.
Mindenki nagyon kedves volt.Egy óvonéni játszott a gyerekekkel akit elvittek a beíratkozásra.Először flóra nem akart semmivel se játszani, a noszogatásunkra elkezdett játszani, de nem bezséltKép Majd bementem beíratni addig játaszott az óvonénivel.Ott voltunk 1 órát a végén már beszélt isKép Megnéztünk egy csoportot is ahol a gyerekek éppen rajzoltak.
Persze a kis Wc-ket is megnéztük, szerintem ez tetszett neki a legjobban.Nagy örömmel konstatállta, hogy leér a lába majd a wc-éről és tényleg olyan pici mint ahogy mondtuk.
Alig bírtam hazarángatniKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Én itt vagyok!!!!

Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóó

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Judit, Évi!

nekem is rossz volt mikor boni bölcsis majd ovis lett!! de szerette a gyerekeke meg z ovit. ugy elmegy az idő. Gábor is is most született és jövőhonapban egy éves lesz!!!már kinéztem neki az ajándékot! nálunk csak a gyerekek kapnak ajándékot, tortát! ez igy alakult!

szörnyü lehet annak aki a duna közelében él, és vannak akik turista látványosságknt keresik fel!! Itt nem rátok céloztam!!!!!!!!!!!!!!

Judit!!

tök jo h a mesék terén hasonlo a gondolkodásunk, én is felveszem amikor tudom a régi jo meséket amiken felnöttünk, meg a timon és pumnbat, de miota van upc azota Boni megvan "veszve" a minimaxért meg társaiért..ott pedig nem csak szép erőszakmentes mesék vannak..

Évi!

Nagyon édes a lánykád, jobban áll neki eza keret, meditáltam sokat rajta h melyiket válasszam forumost babáinknak, de azért nekem igy is tetszett!!

Köszi a gyogytündéreket!! kcisit jobb a helyzet, leszámtva azt a pár száz zsepit, meg h éjjel többször is felébredek, alig kapok levegőt!!na mindegy majd tulélem!!

Gáborral nem tudom mi van, állandoan ordit a tegnapi nap nagyon megviselte ésm ég holnap is suli, most is már ordit!!!

mennem kell,,

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Biztos nagyon utáltok,hogy állandóan eltűnök,hol ezért hol azért,de tényleg annyi zűr van körülöttem mostanában.Kép

Pedig tényleg jó érzés tartozni valahova,még így éteren keresztül is.

Csilla!
Nagyon köszi a meglepi keretes képet! Nagyon kedves tőled!

Édesek amit csináltál Gáborkáról (és Bonié is) én is gyorsan mentettem el magamnak mielőtt eltűnne a gépemről a progi. Kár hogy a húsvétost nem engedi,pedig olyan szép húsvéti üdvözleteket lehetne kreálni belőle.Lehet hogy megfogom rendelni,ha nem túl drága.

És egyáltalán nem sok belőletek,ez egy képes forum,imádjuk a képeket!KépNe is gondolj ilyeneket! Fiatal anyukád van!
Jól állt a szőke!

Nagyon szép kislány Bonita!
De a hisztis kép Gáborkáról is nagyon tetszik.

Remélem jobban vagy! Mennek a gyógytündérek!

A bevallást látom Dia elvállalja!

Judit!

Imádom a képeidet! Neked fótósnak kellett volna menned!Lenyűgöző képeket gyártasz!
Az ősziek Benci oldalán,meg most ezek,valami eszméltlen,a Benci képekről nem is beszélve!

Köszi a hiányolást,de sok minden összejött ebben a pár napban. A temetés is csak jövő hétfőn lesz,sajnos.Jobb lett volna hamar "túllenni "rajta. Szegény gyerekei,megint felszakadnak a sebek!KépKépKép

Mazsola és TádéKép
Mi is elhoztuk a sogórnőméktől videon,de még nem raktam be a Dávidnak. Egyelőre a reklámok nagyon menőek nálunk,ha az megy a tv-ben (pl. esti hiradó előtt) nem lehet elrángatni.
Tervezem,hogy leülök vele,de még a Minimaxon lévő kis aranyos mesék sem kötik le,csak a könyv.

po-póóóóKépKépKépKépKép

Évi!

Sikerült eljutnod kozmetikushoz?

Szóval Flóra már kipróbálta,hogy milyen is az ovi.?????Nem utolsó szempont,hogy tetszett neki ott. Kiváncsi leszek milyen gyorsan fog beszokni,drukkolok,hogy nagyon ügyesek legyetek,és könnyen átvészeljétek a kritikus időszakot!

Dia!

Köszi neked is a részvét nyílvánítást!

Velem is előszokott fordulni,hogy elküldi 3x is az üzit,de látom kicselezted,és kitörölted a fölöslegeseket. Kár,hogy nem látszana az ikonok.Kép

Amúgy régóta könyvelsz?

Tényleg Ouutlet lett a Megatoys helyén???? Na ne! Ezt sajnálnám!
Hol nyilik Brendon? Az biztos közel lenne hozzánk is,ha hozzátok közel van.

AventKép
én is arra esküszöm!

Ne irigyellek az éjszakáitokért,drukkolok,hogy mihamarabb túlesettek rajta!

BabakocsiKép
Mindenképpen újat akarsz? Mert a babaszobán például nagyon jó cuccokat lehet kifogni alig használtan,és persze fele áron. De online is lehet újat rendelni. Ha kell majd keresek címeket neked.

Most mennem kell,de megpróbálok sűríteni az itléteimen!

Ildikó
ilgya1

sziasztok!!

Judit:

Jók a képek!!

Igen csak szeptembertől fog járni.
Flóra is nagyon szereti a régi meséketKép

csilla:
Flóra is minimax-ot nézi.Szerencsére nincs olyan sok öldöklős mese rajta.
Gáborka lehet, hogy beteg lesz?? Vagy időváltozás lesz??

Ildi:
Örülök, hogy a lehetőségekhez képest jól vagytok!!!
Igen voltam kozmetikusnál, hétfőn délután.

Kivéncsi leszek én is , hogy hogyan megy majd a beszoktatás. Remélem hamarKép
Azt elis felejtettem megkérdezni, hogy ha nem dologzom kvázi itthon vagyok akkor egész nap lehet vagy csak délig.
Május 30-án lesz szülői akkor majd megkérdezemKép

Ma megyünk délelöt a játszótérre.Alvás időben jövök.

Lépek most, mert sok a dolgom.

Dia:
Merre jársz?

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Megsértődtem a babanetre!!!! Mit güriztem a képekért és tök jók voltak erre..... mindegy. Csak délelöttönként van pici időm itt ülni, állandóan sétálunk, napjában 2x-3x, attól függ, hogyan alakul. Hétvégén meg állandó raff alatt vagyok, férjem mindig teszi a megjegyzéseket, hogy itt lógok....

Összehaverkodtam 2 anyukával is, az egyik pont velünk szemben lakik, 7 hós a kisfi, a másik meg a pont mögöttünk levő kertben, neki 2 nappal idősebb a fia, mint az enyém, és babaváró klubba is együtt jártunk, onnan az ismeretség. Kiderült, már többszőr látott, férje rögtön beazonosított, csak nem mert leszólítani. De nekem nagy szám van!! Így tegnap a közért után lkeptam. Pont mögöttem volt a sorban, így a zebránál mázlim volt.
A másik csajsziékat már rég el akartam kapni, csak sose voltak kinn. Hát 2 napja sikerült. Csak öszehozom a mamákat itt Pestszentimrén!

Ildi,
a soroksári auchannál a buy-way-nél nyílik a brendon most szombaton.
5-6 éve könyvelek és 3-4 éve vagyok irodavezető. SZJA bevallásokat már régóta csinálok a családnak.

Csilla,
remélem jobban vagytok!!!!!

A régi meséket én is imádom és azokat fogjuk előnyben részesíteni. Már van egy pár dvd-n, magyar népmesék, a Vuk, meg ilyenek. Én is élvezem, ha nézhetem, engem is lekötnek.

Judit,
nagyon gázosak ezek a képek, tegnap este megnéztem a tv-ben, hét szörnyű. Ha tudnék mennék én is segíteni! sAjnálom azokat az embereket nagyon, akiknek víz alatt az otthonuk.

Évi,
megértelek, rossz lehet hogy tudod, szeptembertől már nem Flóra lesz az egész napod. Én úgy megszoktam Gabikát, hogy egy óra is nehéz nélküle, ha meg több órát nem láthatom, teljesen bekattanok. Biztos túlzásba esem.... vagy ez a természetes, mert én megőrülök a fiamért!!!!Kép

Kép
dianab

Képek Gabikáról, ezek a legfrissebbek:
Kép
Kép
Kép

Kép
dianab

Judit,
anno én is jobban mentem a humán felé, az ELTE-re jelentkeztem 2x is magyar-angol bölcsész szakra, de nem vettek fel. Dolgoznom kellett és akkor jöttem rá, hogy a tanári diplomával nem fogok megélni, így beiratkoztam egy közgazdász suliba, 5-6-od évre és így lettem könyvelő. Néha olyan messze van tőlem, de mikor kapok egy jó feladatot, ami érdekes, akkor tök jól elmerülök benne. És hát meg tudok -tudtam- belőle élni. Még meglátom, szeretnék 3 évet itthon lenni a Töpivel, meglátjuk, férjem mennyire képes pénzcsinálásban. Kép

Talán ezért is imádom annyira a könyveket, az olvasást. Nekem az irodalom ad legtöbbet, mint kikapcsolódás. Hiányzik is mostanság.
Apjuk most fusizik sokat, így hétvégeken sincs nyugalmam, pihenőidőm.
Néha úgy érzem bezizzenek!!!!!
Kép

Jó szeles idő lett, nem merem kivinni a Kicsit, így marad a házimunka... Kép
Holnap megyünk dokinénihez, meg akarok beszélni vele egy-két dolgot. Képzeljétek, 210 ml tápit benyom a gyerek egyszerre!!! Most azt csinálom, hogy 2x napjában 50 ml tápi helyett gyümilevet adok. Így szép a kakija, csak féltem! 210 ml/ kaja?!?! Nekem olyan soknak tűnik. Szerencsére nincs baja tőle, aranyos, vidám, szépen fejlődik, könnyebb a kakilás is már, akkor is aggódom. Hátha mond vmi megnyugtatót dokinéni. Ha már ott vagyunk, biztos megmérik, kiderül minden rendben és nyugodt leszek!
Ezek a friss szülők! Biztos mosolyognak a rendelőben az ilyen aggódos mamákon.
Kép
Holnap megyünk babkocsit nézni a soroksári úti outletbe. Remélem találunk, mert hétfőn meg a nődokihoz megyek és be kellene dobnom a Picit a Deákra a Mamámhoz. És azért szupi könnyű kocsival biztos jobban menne... Kép

Csilla,
írd majd meg priviben, hogy mi legyen a bevallásoddal, mert akkor azt is le kell szerveznem.

Puszi mindekinek!!!!!! Kép

Kép
dianab

Sziasztok!!

Dia:
Nagyon jó, hogy találtál kismamákatKép

Igazándiból nem rossz, hogy flóra oviba megy csak olyan hihetetlenKépPár hónapos volt úgy éreztem, hogy sose nől meg és tessék nemsokára oviba megyKép
Nem vagyok szomorú cska olyan megható!!!

Aranyos Gáborka a képekenKép

Judit:
Örülök, hogy Benci jobban van és újra vidámKépKép

Azért nem dolgozom ha flóra 3 éves lesz ,mert nincs hova vissza mennem.Új munkát meg fogalmam sincs, hogy hol és mikorra találnékKép
Azon vagyunk, hogy ezen mostanában még ne kellejen gondolkodniKép Remélem addigra összejön a tesóKép

Ha az anyuka otthon van akkor a gyerek délig lehet az oviban.Valami rendelet.
Nekem az teljesen megfelelne ha ebéd után hazhoznám, persze ha maradni akar akkor az is jó.

Én gyest kapok, mert nem volt munkahelyem közvetlen a szülés elött.Jó lett volna ha van valami, mert akkor több pénzt kapnék, de ez van.

Szerintem nem kevés az a 4 óra, mert ebéd után alszanak, aztán uszonna és már mehetnek is haza.
Ha hazahozam akkor nem ott alszik és nem ott uszizik szerintme ez nem baj.
Na majd eldöntöm addig még sok víz lefolyik a DunánKépKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Fölül ami van smile, én nem olyat akartam feltenni, csak sima nevetőset.... ezt sikerült! Még gyakorolnom kell! Kép

Kép
dianab

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Judit,
mi a foglalkozásod?
Ahogy olvasom soraid, NAGYON szerencsésnek érzem magam, hogy a férjem csak annyira genyó, amennyire. Te sokkal rosszabb helyzetben vagy! Nem értem a férjed, mi vitte rá erre a külön kassza témára. Olyan szemét dolog. Honnan találta ki? Nem tudnál vele beszélni? Vagy egy kis terápia.... Kép
Sokszor olyan nehéz. Én is most elhatároztam, hogy igenis megerőltetem magam és változtatok és megpróbálok jó feleség lenni, olyan kis engedékeny, elnéző, stb...erre szombaton megint nem lesz itthon, megy segít az egyik haverunknak, annak, aki nélunk két gerendát nem emelt meg, a párom meg most megy másodjára segíteni. Mindegy, nem is ez a baj, az ember segítsen ahol és akinek csak tud, de most megint egyedül leszek hétvégén és megint nem fogok tudni pihenni és megint csak hulla leszek, és.... Kép így nem tudok jó lenni....
Viszont netezhetek majd!!!!! Kép
DE akkor is igazságtalanság!! És csodálkozik, hogy kivagyok!!!! Ez olyan nehéz.

Lehet, hogy el is megyek itthonról a Picivel... ha meglesz az új kocsi....

Nekem tetszik a papírbili. Nagyon ötletesnek tartom, és tényleg van a dm-ben. Jó dolog.
Nem is tudom, milyen bilit veszek majd a fiamnak, igaz még odébb van. Mikor kell bilit venni? 1,5 éves korban, vagy elöbb? Mikor? Ti mikor vettetek?

Képzeljétek, már két napja TOTÁL KEVÉS a tejcim! Semmit nem tudok tenni, elapad, elapadt. Most már az a pici sincs ami eddig. Úgy sajnálom.
Kép

Kép
dianab

Felteszek vmi szépet, hogy mindenkinek jobb kedve legyen:
Kép

Kép
dianab

Judit,
jó azért nem akarnék ilyen áron karcsú lenni! Láttam a képeket, tök csini vagy, de annak nem örülök, hogy ilyen áron. Ezt én tényleg genyóságnak tartom a férjed részéről. Ha meg az én esetem nézzük... mindegy. Én talán azért fogyok le, mert állandóan ugrálok, jövök megyek és az idegi kimerültség is fogyással jár nálam, csak azért elkerülném. inkább nem eszem, fogyózom-hisz most már szt is lehet-, mint hogxy kiboruljak. Valahogy akkor is rendbe teszem a dolgokat, valahogy.... igyekszem.

Kép
dianab

Hogy mit ki nem találnakKépKép

Ennek Flóra bíztos örülneKépKépKép

http://www.mommyshelperinc.com/sipnsnak.htm

Ez is jó:
http://www.mommyshelperinc.com/strollerstrap.htm

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Judit!
Megnéztem a képeket,nagyon "klasszak"Kép,na nem azt élvezem,hogy mások szenvednek,hanem a fótók beállítottságára gondolok.
Szegényeket annyira sajnálom,egy percig nem lennék a helyükbe,gondoljatok csak bele,amiért egy életen át küzdöttek ,és harcoltak,az most úszik.Szörnyű ez a sok katasztrófa!Kép

Vedd fel Benci hangját és muti meg valahogy!!!! Én azzal a fránya videóval szenvedek már egy csomó hónapja. 10 hónaposan egy Hooligans számot végigtáncolt,és annyira meg akartam mutatni nektek,de nem megy. Nagyon nagy a terjedelme,és sehova nem tudom feltölteni.
A tojáspucoló segédemet viszont meg tudom mutatni. katt ide!

Jobbulást kívánok neked!Mennek a gyógytündérek!
Kép

Örülök,hogy visszatért a régi Benci,és ismét ilyen kis vidám.

Drukkolok,hogy összejöjjön a fotótanfolyam!

Én is a férjem unszolására lettem könyvelő,mikor nem vettek fel a főiskolára (Idegenforgalmmi),akkor pályát/útírányt választottam.És elkeseredésemben ide lukadtam ki. Szerencsére jó munkahelyet sikerült találnom,mert egyedül még nem mernék elkezdeni könyvelni. A bevallásokat persze szívesen csinálom. Mostanába sokan megkerestek egyéni vállalkozó ismerőseim,de visszautasítottam őket,nem vagyok egy bevállalós típus,ebből a szempontból.

Dia!
Nagyon jók a képek Gáborkáról!Látom ti is fel vagytok tankolva játékkal.Kép

Én is úgy vagyok a könyveléssel,mint te,nem annyira vagyok oda érte,de vannak érdekes témák.

Köszi a Brendont!

Ne aggódj,sztem se eszik túl sokat a Gabibaba.Kép
Akkor rajtam is sokat mosolyoghattak a rendelőkben,mert én is parás vagyok!

Csilla!
Rég dumcsiztunk!

Évi!
Jó ez a papírbudi csak drága,ahhoz képest,hogy minden használat után el kell dobni. Az egyik kismamában is volt nem tudom melyik hónapban,ki is voltam akadva rendesen,hogy miket kitalálnak már. Asszem valami 600 ft körül volt az ára,de nem tudom pontosan.

Mondjuk utazáshoz biztos megéri befektetni,mert higiénikus,de mindenapi használatra kissé húzós.
ilgya1

sziasztok!

megvagyunk csak nekem is sok gondom lett mostanság!!!

jövök ha elaludt gabo, és visszaolvasok, válaszolok!!!

elöljároban:

Judit! ez tényleg nagy szemétség a férjedtől, akkor miért nösült meg?

Dia! irok!

Évi!

ha otthon vagy nem is engedik gh 4iglegyen oviban a gyerek ha teso van akkor se!

ildi!

jo h jöttél!tényleg rég, ha jo neked szolj és prob. jönni!

majd jövök, elnézést a hibákért!

ja még vmi, tegnapelőtt nekem sem volt tejem éjjel. és 2 napja gábor nem akar éjféltől aludni!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Judit:
Megnéztem a képeket.Tényleg nagyon jól tudsz fotózni.
A parlementes képnél még aférjem is felnézettKép Ki fényképezte?? Kérdezte.
Nagyon jó kép olyan képeslapra illőKép
Ügyi vagyKép

Remélem addigra tényleg összejön a tesóKép

Sajnálom, hogy nem egy igazi aranyos kedves férjed van, úgy megérdemelnéd!!!
És az nem igaz, hogy te hülye vagy!!!!!!!!!!!Hogy mondhat ilyet???
Az én férjemmel is vltak problémák, de azt tudod.Szerencsére mára megváltoztt, nem tudom mitől??? De jó , hogy ilyenKép Először nagyon gyanús volt, sőt bevallom még most isKépKépKép
De azért nem agyalok rajta, most kedves, rendes stb.Igaz segíteni nem nagyon segít, de igazából azt, hogy segítsen csak akkor várom el ha már elfáradtam, vagy Flóra egész nap frontos voltKép Na ilyenkor jól esik ha csinál valamit itthonKépKép amúgy nem várom el végül is ő keresi a pénzt és eltart bennünket!! Amiért nagyon büszke vagyok rá!!!
Most van másodállása honlapokat készít.végre azt csinálja mait szeret és amihez a legjobban ért a programozás.

Benci, hogy van??? Szívesen meghallgatnám mit monddKép

Dia:
Vettetek új kocsit??? Ahogy Ildi is mondta lehet egy csomó helyről a neten is rendelni.
Nekem is van egy pár címem ha kell megadom?

Az elhatározásod egy ideig jó és működik cska ha viszsa felé nem kapod meg azt amit szertnél akkor egy időután te sem teszel semmit, mert minek.
Azt olvastam valahol , hogy amit elvársz a párodtól azt neked is megkell adnod.
Mert ha látja, hogy te figyelmes stb vagy vele akkor egy időután ő is olyan lesz.

Ez nem okoskodás csak olvastam, gondoltam megosztom veled.

Ildi:
Ezeket az linkeket csak azért raktam fel, mert elvoltam ájulva, hogy mit kinem találnak márKép
Én sem vennék papír bilit.
a hosszú haj tényleg jobban áll nekedKép

Megcsináltam a tojás fámat majd mindjárt lefotózom és megmutatom nektekKép
Reggel az esőbe kellet boltba mennünk, most meg, hogy itthon vagyunk nem esilk és a nap is kukucskálKép
Vettem 3 db domestost 800Ft-ért meg nyuszi mintás műanyag tojást afámraKépKép Na nem cska ezekért mentemKépEzeket cska úgy megosztottam veletekKép

További szép napot mindenkinek!!!

Megyek takarítani, sikálni amíg Flóra alszik.

Csilla, Ildi:
jó volt a reggeli msnKép

Csilla:
végül nekem is lépnem kelett, mert a tesóm csöngetettKép
Jók voltak a képet emiket küldtél.
Pici lányként is aranyos voltálKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint