Új privát üzeneted érkezett!

Töltike!
Egy kő már leesett. Hallottad a koppanást.
simineni

Töltike: Úgy látom jól sikerült az esti buli, mert 4-esben voltatok. KépKépKép Szuper lehet!Kép

Siminemi: Ilyen mindenütt van, sajna, néha azt szidják, aki a legtöbbet tesz az ügyért, mégha nem is ő a felelős a bakikért.

Ildi: Kész lett a házim Kép, de nagyon nehezen Kép ja és bizti nem jó, de rávettem magam legalább az olvasásra.Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok Lányok!

Töltike: Mostmár visszavonhatatlanul kétgyermekes anyuci vagy.Kép

Amneris: Gondolom, Zita Apuci nem kapott még soha ilyen gyönyörű névnapi ajándékot.Kép

Rayo: Látod, Regina mennyi mindenre kész van.Kép Ha nem lenne az a fránya, nagyfokú szülői féltés.Kép Vigyázni csak mi tudunk a picurkákra.Kép

Jó főzést az új konyhádban.Kép

Lányok! Ezek a sorszámok úgy haladnak előre...Képöröm olvasni.Kép Még jó, hogy Nikinozsó közhírré teszi a változásokat, amik ezáltal közkinccsé válnak.Kép

Boszika: Örülök, hogy megvagy. Nagyon jó volt beszélgetni Veled.Kép

És képzeljétek: Ildikó Vivienjének hallhattam a hangját. Tüneményes leányzó.Kép Azóta is a fülembe cseng: Szia Mónika! KépKépKépKép
És Bálint integetett nekem.KépKépKépKép

Muszáj leszünk rágyúrni egy kiscsajra.Kép

KépKépKép Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok Lányok!

Süni! Te egy tündér vagy, hogy így összegeztél bennünket, szorosan haladunk egymás mellett. És az a jó, hogy mindenki úgy éli át a másik boldogságát, mintha vele történt volna. Amikor Amneristől megkaptuk a hírt, valamelyikőtök írta, hogy azért aludjon éjszaka. Hát elkel hogy mondjam, hogy én sem tudtam könnyen elaludni, mert Amnerisre gondoltam és arra hogy valyon mit érez.

Amneris! Gratulálok Zitushoz!!!! Legyetek nyagyon boldogok!

Steif! Nektek miért nincs és nem is lesz sorszámotok? (Ha nem veszed tolakodásnak)

Marci_anyu! A második gyereknél milyen a rendszer?
Mi is kettőt szertnénk, azért érdekel.

Lányok! Azt szeretném megkérdezni, hogy valamelyikőtök szoptatta-e az örökbefogadott gyermekét? Milyen gyógyszert kellett hozzá szedni, és mennyi ideig, és az okoz-e súlygyarapodást? Ha kivitelezhető, én szeretnék szoptatni. Előre is köszönöm a válaszokat.

Tviky

Kép
tviky

Töltike! Csak hogy végre jelentkeztél, itt már nagyon aggódott mindenki érted.

Örülök, hogy minden rendben ment.

Kép
tviky

Sziasztok!

Van egy percemKép, így bekukantottam!

Ancsúr, hogy te milyen ügyes vagy! Tegnap a skypi után még vasaltam 11-ig! Gondolom a számvitellel is akörül végezhettél!Kép

Tviky
a szoptatással kapcsolatban az Ágacska tanfolyamon mondták, hogy van homeopátiás szer a tejtermelés megindításáraKép, de mellette tápi is szükséges! Felírtam, hogy mi a neve, ha érdekel megnézem!

Kelimoni, Boszi
benneteket is el lehet érni skypin? A táblázatban nem emlékszem, hogy benne lenne...

Kép
madri

Tölti, de jó, hogy már négyen vagytok! Kép

Amneris, miattad kukkantottam be....szerintem mindenki nagyon várja a híreket Zita babáról!

Ha ma sem tudom meg a sorszámomat...Kép

Kép
Kép
ggabszi

Nem lettem "féloldalú", mert egy csodatelefon segített: a borítékon 165 van, ebből kell levonni 5-öt+ most tudtam meg, +1-et.
Ha így megy tovább a body mellé vehetem a többi cuccot is!! KépKép

Nagyon szépen köszönöm a telefonbeszélgetést, Nikinozso!

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!
Tölti: Együtt örülök Veled!
Boszi: Nagyon-nagyon hiányollak! Mi újság a gyerkőcökkel? Mekkora a pocaklakó már?
Süni: Drága vagy, hogy aggódtál értem. Az eredményem jó lett. Nagy kő esett le a szívemről.
Jiny: Ne haragudj, de nem volt még eddig időm válaszolni. Tegnap egész este egyedül voltunk Hannával és amikor elaludt (egy nagy hányás után-teljesen kész vagyok), akkor már nem volt erőm írni. Igyekszem bepótolni a hétvégén. Hétfőn viszem vissza a gasztrora, tuti, hogy ebből gyógyszer lesz, mert semmi nem változott.
Naninga: Remélem nem haragszanak meg a többiek, hogy elárulom, de kisebb vita kerekedett a táblázatról. Eddig úgy volt a táblázat elküldése, hogy aki szerette volna megkapni a táblázatot, az először elküldte az adatait, illetve azt, amit szeretne viszontlátni a táblában Ildikónak, ő beleszerkesztette és mindenkiével együtt visszaküldte illetve elküldte mindenkinek. Szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha Te is elküldenéd az adatokat neki és akkor ő elküldi a táblázatot. Remélem nem haragszol meg. Ezt lehet bizalmatlanságnak is nevezni, óvatosságnak, bárminek, egyszerűen arról van szó, hogy akkor érezzük bebiztosítva magunkat, ha az aki a táblázatot kéri cserébe "teljesít" vagyis ő is bizalmat ad bizalomért cserébe. Hogy értsd: én nagyon óvatos vagyok, soha nem rakom fel ide a kislányom fotóját, próbálom óvni a családomat. Az ok egyszerű: az életetadó számítógéppel dolgozik, nem nehéz neki megtalálnia itt bennünket és ráadásul eddig már 2 levelet is küldött. Ugye nem bántottalak meg?
Lányok: Tegnap feljelentkeztem a skypera. Igaz, semmit nem tudok kezdeni vele, mert a technika nem áll a rendelkezésemre egyelőre, de igyekszem beszerezni a szükséges alkatrészeket.
Hildus
Vendég

Lányok!
Táblival kapcsolatban van egy észrevételem.

Létezik olyan is a tábliban, akiről hosszú ideje nem hallottam. Lehet, hogy ez az én hibám, az is lehet, hogy olvas minket. Mindegy, birtokolja az adatainkat.

Viszont vannak olyanok, akik oszlopos tagjai a topicnak és nem szerepelnek a tábliban. Valamiféle konszenzusra kellene jutni, hogy milyen "feltételekkel" kerüljön be valaki a híresneves táblinkba.Kép Nem úgy értem, hogy ki kell érdemelni a dolgot, nem erről van szó.

Ildikó nagy odafigyeléssel gondozza az egészet, talán rá lehetne bízni, kinek ajánlja fel a lehetőséget. Persze, ha vállalja. És mélben lehetne az egészet bonyolítani anélkül, hogy az a topicon megjelenne. Mert valaki ír lelkesen egyszer, aztán bekerül a tábliba és eltűnik.

Várom a véleményeteket! Jót és rosszat egyaránt.Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Elfelejtettem! Kép

Madri: Ma feltelepítettem a skypet, be is jelentkeztem. Egyenlőre azt sem tudom, mit kell vele kezdeni. Ahogy néztem, hasonló, mint az msn, tehát webkamera és fülhallgi/mikrofon kell hozzá.

Egyenlőre még küzdök az msnnel, de ígérem, lassan megoldom ezt a gordiuszi csomót is.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni: Juj, de jó! Akkor tudunk majd beszélgetni! Tényleg mit is kell beszereznem hozzá? Kell webkamera is?
Vendég

Hildus!
Örülök, hogy jól vagy! Hannának nem próbáltad a Normaflore-t???Ez nem gyógyszer, hanem baktériumok vannak benne és a bélflórát rakja helyre! (Bocs, ha már volt róla szó, nem olvastam most mindent vissza)Regi most semmit nem hízott, pedig eszik, azt hiszem lemozogja!
8120gramm! Ez van!!!Kép

Tölti!!
SzuperKépKépKép

Boszi!
Vannak reggeli rosszulléteid, émelygés? Vagy semmi ilyesmi??? Remélem, jól vagytok!Kép

Lányok!
Köszi a Skype-os meghívást, de sajna nem korlátlan az internetem és biztosan írtam már, hogy tesóm Kanadában él! Szóval ez csak annyit jelent, hogy vele szoktam msn-ezni, így eléggé lemegy a nethasználatom! BocsiKép Így írni tudok, de beszélni nem Kép

Tábliról: azt hiszem abban igazatok van, hogy csak az "oszlopos tagoknak" kellene bekerülni! És ezzel nem hiszem, hogy megbántanánk valakit is, mert a családját mindenki félti és védi!Kép

Puszi
Kép

Kép
rayo

Nikinozsó, Amneris!

Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült aláírni a papírokat, és a kis Zita már végleg Amneriséké lett. Még egy nagyon sok boldogságot kívánok a családnak!

Töltike!
Milyen volt az első éjszaka két gyermekes anyukaként?! Biztosan nem unatkozol, de ha lesz egy kis időd, írj, hogy vagytok (részletesebben)Kép

Nagyon jó olvasni, hogy most beindult a sor, és csak úgy csökkennek a sorszámaink, ezt szeretjük látni, igaz?!Kép

Sajnos nekem még mindig elég sok munkám van, ezért írni nem mindig, de olvasni mindig sikerül a topikot.

Szép napot!

Rvan

Kép
rvan

Napok óta nem volt időm netezni, de ilyen örömhírre szívesen benéznék gyakrabban!!!! Kép

Drága Amneris Anyuka! Sok boldogságot kívánok az egész családnak és kívánom, hogy Zituska minél hamarabb otthon lehessen veletek a családi fészekben!

Mindeninek sok pusz,
Di_ti
di_ti

Süni!

Én kértem az állatfigurás sablonokat, persze csak ha nem okoz gondot, akkor kérem.

Köszi, hogy így összefoglaltad melyikünk hol áll a sorban, így jobban tudunk egymásért is izgulniKép
Már én is nagyon szeretnék 100 alatti sorszámot, de még az kicsit messzebb van...

Kép
rvan

Ildikó! És mindenki, aki angolul tanul!
www.kismamaweb.hu

Regisztrálni kell és mehet a kurzus! Puszi

Kép

Kép
rayo

Kelimoni, Hildus, Ildikó és a többiek!

Én itt a fórumon többször kértem, hogy megkaphassam a táblázatot és beleírhassak, de erre senki nem reagált, és igazábol nem is tudtam mi a módja a bekerülésnek.
Tudom, hogy sokan vagytok, vagyunk, és nem lehet napi szinten követni a hozzászólásokat.
Én a Vickivel együtt végeztem a tanfolyamot, nála vagyok leinformálható, de akkor sem haragszom meg, ha csak a nickname alapján tudok veletek kommunikálni.
Én a jótékonysági koncert óta csatlakoztam hozzátok Vicki javaslatára, és ugyan azóta kevesebb GDP-t állítok elő, de könnyebb a várakozás.

Mindenkinek szép napsütéses hétvégét kívánok.

Tviky

Kép
tviky

Tviky: Azt hiszem, ismerünk már.Kép Hisz rendszeresen írsz, a GDP meg nem lényeg, nem ezen múlik a világ.Kép
Nem hiszem, hogy bárkit le kellene informálni, nem erre van szükség. Inkább arra, hogy megvárjuk, aki ír, az valóban gyökeret ver e a topicban. Ha nem, nem fontos, hogy tudja az adatainkat.

Ildikó, aki a tábli mamája kicsit elfoglalt mostanában. De ha ideje lesz, biztosan megkapod tőle a szükséges kérdéseket. Addig légyszi légy türelmes.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kelimoni, köszönöm a reagálást. Türelemből van bőven, minden téren. 14 éve élünk együtt a férjemmel, és kb 10 éve várunk a "csodára". Különben napi szinten 70 ember munkáját koordinálom, hozzájuk is kell némi türelem. Tehát igérem, hogy Ildikót és kivárom. Nagyon köszönöm, a pozitív hozzáálásodat.

Kép
tviky

Sziasztok

Látom a táblázat kérésem kicsit felkorbácsolta a kedélyeket KépKép
Nem volt szándékomban senki adatain csámcsogni az biztos, sőt ki is töltöttem az enyémekkel is és vissza küldtem Ildikónak . Ha gond akkor töröljön belőle és semmi probléma részemről , de sajnos nem tudok mindig itt lenni, műszakban dolgozom és most is kosárlabda meccsre rohanok 2 óra múlva . Szóval idegyökerezni nem fogok de az biztos hogy rendszeres olvasótok voltam és leszek táblázat nélkül is . ( A másik nagyon sok ismerősőm van nekem itt a lombikosról nem hiszem hogy mentegetőnöm kellene bár ki előtt is ez most csak úgy kikívánkozott )

Szép napot mindenkinek

Naninga
naninga

Sziasztok!
Jól vagyunk, csak 3 napig kórházban dekkoltam vérnyomás és cukor kivizsgálás miatt. Reggeli rosszullét nem volt, jól érzem magam. A zárójelentés szerint a baba mérete "ujszülöttfőnyi". Most a 13 héten vagyunk.
A többiek megvannak. Bobi is elég jól viselte a távollétet, fél délután hiszti, és minden rendbejött.
Tviky, ha visszafelé keresel, Ildikó hozzászólásaiban megtalálod, hogy milyen adatokat kér és milyen címre kell elküldeni azokat.
Boszi
szuperboszi

Naninga! Ne vedd magadra, nem személy szerint rólad van szó. Inkább arról, hogy megnőtt a kör, bővülünk, és el kell gondolkodnunk azon, hogy mit és hogyan csináljunk. Majd szépen konszenzusra jutunk, és megy minden tovább a maga útján, mint eddig is.
Boszi
szuperboszi

Tviky!
Mi csak akkor kaphatunk babát, ha adott baba a sorban állók közül senkinek sem "kell" a származása miatt. Ami nem hangzik tulajdonképpen rosszul, de ha azt nézzük, hogy ilyen eset csak egyszer volt idáig (6 év alatt), már nem is olyan reménykeltő a dolog.( Tudod nekünk már van egy rakás gyerekünk, és az egyesület csak 0, vagy egy gyerekes családoknak közvetít.) Ezért is vagyok egy kissé magam alatt, mert fantasztikus hogy a lehetőséget megkaptuk, de mennyi esélyünk van arra, hogy belátható időn belül még egyszer előfordul egy ilyen különleges helyzet?? Na és hát a Tegyeszünknél 3-4 évet mondtak, ami azért elég csücskös.Nem az a bajom, hogy várni kell, hiszen friss még az alkalmasságink, de nagyon nem látom az út végét.

Nincs véletlenül köztetek valaki Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből?
steiff

Hildus

Bocs a tiedet nem olvastam át teljesen most ugrottam vissza az elejére.
Jogos a bizalmatlanságod , de ezt akkor sem tudod kivédeni én írhatok bármilyen infót Ildikónak a hasamra ütve is akkor mi van vagy nyomozunk majd utána KépKép Én szerintem a legjobb helyről kaptam meg és büszke vagyok arra hogy olyan (ismerősöm ) barátnőm van mint Mosi akivel személyesen átéltünk jó pár dolgot és tudta hogy megbízhat bennem ne rá haragudjatok amiért elküldte de kitöltöttem vissza küldtem majd töröltem , ha mégsem kapom vissza akkor csak annyi a kérésem hogy a kölcsönös bizalmatlanság elvén az adataim törlődjenek .

És nem vagyok megsértődve mert Te tényleg nem ismerhetsz ahogy Kelimoni sem . Viszont van aki ismert és megbízott bennem és számomra csak ez a fontos KépKépKépKépKépKépKépés ezzel részemről lezártam a tábla kérdést ha visszakapom jó ha nem akkor úgy is KépKépKépKépKépKépKépKép

Naninga
naninga

Naninga: Nekem úgy tűnik, te már gyökeret vertél nálunk.Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Naninga, Tviky és mindenki, aki nincs benne még a táblázatban!!
Amikor a táblázat készült, még tényleg kevesebben voltunk, de egyre többen vagyunk, és ez nagyon jó!KépNagyon jó, hogy Ti is itt vagytok!

Kimondatlan elv volt, amikor például én is csatlakoztam a topichoz, hogy elküldjük az adatainkat, és cserébe megkapjuk a többi régebbi topiclakó adatait.
Mindenki valakinek az ismerőse, és valamilyen szálon kötődik hozzánk, de a táblázatban mindenki benne van, olyanok is, akit az adott személy nem ismer. A táblázat személyes adatokat tartalmaz, elérhetőséget és minden mást kibújva a nicknév nyújtotta névtelenségből, egyfajta bizalmat szavazva a többieknek, nem élnek vissza vele.
Szerintem nem szerencsés, hogy bármelyikünk elküldi valakinek, aki még nincs benne, mert így ellenőrizhetetlenné válik az egész!
Naninga, te nem adtad meg az adataidat ?... vagy nem értem, mi volt a baj!

Kimondatlan volt az is, de így működött, szerintem jól: Ildikó kezeli a táblázatot. Mindenkit Õ ír be és Õ küldi el az új táblázatot mindenkinek. Ez így egy kézben van, és nagyon jó!
Szerencsétlenül alakult, hogy Ildikó pár napig nem ért rá, de türelem,mindenki bekerül, aki elküldi az adatait, és ez szerintem nem az aktív topiclakóságtól kell, hogy függjön, hisz "szunnyadó tagok" is lehetnek egyik napról a másikra aktív topiclakók.
Szerintem a táblázatnak az a lényege, hogy szeretnénk megismerni egymást, többet tudni a másikról, esetleg más módon is felvenni a kapcsolatot a számunkra kedves topictárssal, így aki nem igaz adatot irna be, annak értelmetlen jelentkezni!! (Tudom, Te nem tennéd ezt Naninga, nem rád céloztam!)Sőt, akiben nincs meg a vágy arra, hogy közelebbről is megismerje a többieket, annak nem feltétlenül kell jelentkeznie és kibújnia a névtelenség mögül, így is maradhat szeretett topictag!

Továbbra is az a javaslatom, és kiváncsi vagyok a véleményetekre: ILDIKÓ KEZELJE A TÁBLÁZATOT, és AKI ELKÜLDI az ADATAIT, KERÜLJÖN BE A TÁBLÁZATBA! DE MÁS NE KÜLDJE EL SENKINEK!
Amíg egy kézben van, kezelhető, de ha mindenki beirkál és küldözget,akkor senkinél nem ugyanaz a táblázat lesz. Ez nem bizalmatlanság Naninga, szerintem csak technikai megbeszélés!Kép

Esetleg lehetne valaki közülünk, aki helyettesíti Ildikót, ha nagyon elfoglalt. Nem jó ötlet?

Kép
Kép
ggabszi

Bocs, előbb olvastam a topicot és csak utána a freemailemet. Úgy látom, ott már minden "megbeszélődött", én csak ismételtem az ott elhangzottakat.
Bocsi, még egyszer!
G.

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Lehet, hogy rám gondoltál Kelimoni(vagy a hozzám hasonlókra)? Már én is jó rég nem írtam, pedig valaha minden nap igyekeztem életjelet adni magamról. Most is azért van időm olvasgatni, mert betegállományban vagyok. Már nem bírom napi szinten követni az eseményeket és olyan sokan lettetek. Ami persze jó! Sok-sok minden történt velünk.

Azoknak akik még emlékeznek ránk: 126-os volt a borítékunkon, még mindenféle levonás előtt, de már úgy tűnik átmenetileg állunk csak sorba (jó hír a mögöttünk állóknak).

Ha úgy érzitek vegyétek ki a táblázatból. Nem szeretném, ha bárkinek is rossz érzése lenne miattam. Nem kívánom senki adatait birtokolni. Többen is felvették a kapcsolatot velem, ők ismerik az elérhetőségeim és én is az övéket. Persze sokatoknak már semmit sem mond a nevem, és valószínű az övék sem nekem. Szóval nem fogok megsértődni.
mony

Hú, nagyon felpörögtek itt az események... Én Ggabszival teljes mértékben egyetértek, vagyis, hogy aki elküldi az adatait, bekerül a táblázatba és megkapja a frissítettet, a "tábla-lakók" adataival. Én még csak feltételezni sem mernék ilyet, hogy valaki "áladatokat" ad meg, azért ez mégiscsak egy nagy család Kép Esetleg azt javasolnám, hogy akkor ajánljuk fel valakinek a táblázat lehetőségét, ha már itt egy kicsit megismertük, ha már kicsit hozzánk tartozik. Talán ezért is nem reagáltunk (reagáltam) azonnal minden táblázattal kapcsolatos hozzászólásra. Az alábbi adatokat kérjük szépen egyébként a táblázatba, a következő címre elküldve: kildi1@enternet.hu

Becenév
Név
Születési idő
1. alkalmassági határozat dátuma
1. gyermek neve
Születési ideje
Családba kerülésének időpontja
Honnan fogadtuk örökbe?
2. alkalmassági határozat dátuma
2. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
3. alkalmassági határozat dátuma
3. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
4. alkalmassági határozat dátuma
4. gyermek neve
Születési ideje
Honnan fogadtuk örökbe?
Lakhely
E-mail cím
Másik e-mail cím
Honlap cím
MSN
Megjegyzés
Fénykép (max. 3)

Naninga adatait megkaptam, úgyhogy szerkesztem az új táblácskát! Kép
ildi_ko

Sziasztok

Boszi és többiek

Ne vegyem magamra ?????????
Ez érdekes rajtam bukott ki a dolog tehát
1. bizalmatlanok vagytok velem szemben OK. Áldásom rá azért nem fogok a kardomba dölni nem az a tipus vagyok .
2. még ne is reagáljak rá ???
3.ki dönti el hogy érdemes bvagyok a táblázatra.
honnan tudom hogy más nem él vissza vel etc. senki nem lehet semmiben biztos.
Csak 1 valamit sajnálok hogy Mosit ilyen szar helyzetbe hoztam, amit már igazából ezek után nem is akarok .
Sokan vagyunk ?? leszünk még többen is . Nem kell engem sem szeretni sem elfogadni ezt megértettem , mint mondtam ezután sem lesz több idő idejönni mert egyéb elfoglaltságaim is vannak .
És ezennel részemről tényleg befejeztem
Ildikó kérlek töröld az adataimat én is töröltem a megkapott táblázatot ( ezt vagy elhiszitek avgy nem ) egyhamar nem kívánkozom erre KépKépKép

Naninga
naninga

Sziasztok Lányok! KépKépKép

Hát itt vagyok!! Most érkeztem haza, és már jöttem is hozzátok! Kép

Csoda történt velünk tegnap - IGAZI CSODA!! Kép

A találkozás leírhatatlan élmény volt: Mikor a kórházba értünk, először a babuskához mentünk - az intenzíven fekszik, és sajnos marad is minimum egy hétig, mert tüdőgyulladást kapott a belélegzett magzatvíztől...
Szóval szépen odasorakoztunk az inkubátora mellé: én, a kórházi védőnő, Gabika és a férjecském.
Hát: kb. ilyen sorrendben kezdtünk el sírni is a meghatottságtól!! Zita egy kivételesen szép kisbaba: szőke szösz a hajacskája, formás minden kis tagja és olyan szép kis pofija, fejecskéje van, amilyennel a könyvekben rajzolják a kisbabákat.
Éreztem, hogy Õ AZ!! Õérte történt minden - hogy ránk találjon!! Kép Sírtunk...

Ezután a nővérszobában találkozhattunk az életetadóval és kis családjával. Mellém ült a szüléstől még nehezen járó anya, beszélgettünk, meséltünk magunkról, a "miértjeinkről", mindvégig egymás kezét szorongatva - annyira értettem őt, és Õ annyira értett engem. Sírtunk - ezt látva sírt mindenki más is a szobában...
Meg is állapítottuk: "Micsoda két bőgőmasina vagyunk mi.. "Kép
Minden olyan tiszta és egyértelmű volt - olyan szép lélek, és jó ember Zituka szülőanyja!! Ott voltam, megismerhettem és éreztem, ahogy óráról órára megnyugszik - és megnyugszom én is.

Azt mondta, nagyon örül, hogy a szülőágyon meséltek neki a nyílt örökbeadásról - nem akarta Zitust magára hagyni!! De nem vihette haza, mert nem a férje a picike vér szerinti apukája...
Bár mindvégig titkolta a terhességét, mégis könnyek között súgta a fülembe: "Én azért végig úgy vigyáztam rá!"

Én is nagyon fogok vigyázni rá!!! Kép Õ az én kicsi rózsaszálam, és most másra se tudok gondolni, csak hogy egészséges legyen - hogy jöhessen velünk haza!! Kép

Álom volt ez a tegnapi nap! Aláírtuk a papírokat, mert az örökbeadóknak nem volt mindegy az ügyintézés hossza - nekünk se mindegy, mert fantasztikus boldogság, hogy Zituska mostmár hozzánk tartozik!
Olyan embereket ismerhettem meg a vér szerinti családjából, akiket szívvel-lélekkel becsülhetek!
Olyan kicsilányt bízott rám a sors, aki után álmaimban imátkoztam!KépKépKépKép

Imátkozom most is, hogy gyógyuljon meg! Kép

Majd még jövök! Ölellek benneteket!

- Amneris -

KépKép
amneris

Naninga: Én nem akartalak megbántani, és remélem eljön az idő, amikor megismerhetlek személyesen is. Csak én ilyen kis bizalmatlan lettem az utóbbi időben, de próbálok leszokni róla. Ugye nincs harag? Én csak azt szerettem volna mondani, hogy tartsuk be az eddigi íratlan szabályokat (amelyek mostmár úgy látom írottá válnak). Mert mi is nagyon szeretnénk megismerni téged, egyelőre a táblázat adatai alapján.
Mony:Mit jelent az, hogy átmenetileg álltok sorba????
Vendég

Sziasztok!

Szomorúan tapasztalom, hogy megint milyen rossz a hangulat a topikon! Nem is jó szó az, hogy rossz, inkább feszült! Kép
És szerintem azért, mert senki nem szeretett volna megbántani senkit, és mégis furcsa mód alakultak a dolgok.
Szerintem nem kéne senkiről rosszat feltételezni!
Remélem most nem gondolja senki, hogy könnyen beszélek, mert nekem nincs semmi veszteni valóm! Én szeretlek titeket és olyan rossz "nézni", és olvasni, hogy akadt egy kis bibi!
Napsugi! Én tudom, hogy Te nagyon érzelgős típus vagy, és hogy nem akartál rosszat, úgyhogy ne vedd ennyire a szívedre a dolgot! Kép És nehogy eltűnj, pont most amikor már mindjárt itt a találka ideje! Kép Na jó, még másfél hónap! Kép

Ezt nektek küldöm és kívánom, hogy mindenki megnyugodjon és minden olyan legyen, mint régen!
Puszi mindenkinek!
Kép
Kép

kizsó

Ildikó

de tudod mit hagyd csak benne , nehogy szó érje a ház elejét hogy én meg mégsem töröltem ki hagyd benne lécci ha még lehet

Köszi

Naninga
naninga

Sziasztok!

Én annak a híve vagyok, hogy mindent meglehet beszélni. Mindkét felet megértem de azt nem, hogy sértődés nékül ne lehetne megbeszélni a dolgokat.
Az októberi találkozó után csatlakoztam, tehát még új vagyok de szeretek veletek lenni és szeretném ha ez a jó csapat megmaradna és persze tovább bővülne!!!!!
Gabszival és Ildivel egyetértek jó a bevált szisztéma.
Naninga, Napsugi várunk továbbra is sok szeretettel benneteket!!!

Amneris meghatódtam ahogy a soraidat olvastam!!!!!!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Zitusnak!!!!! Annyira jó, hogy azt élheted meg amire vágytál!!!!!
Nagyon sok boldogságot kívánok és köszönöm, hogy megosztottad velünk!!
Várjuk a további híreket és nagyon szorítunk a kis tündérkétekért!!!!

Sok puszi:

Vicki
vicki

Amneris!

Bár én végig tudósítva voltam tegnap, mégis most hogy olvasom soraidat, lúdbőrődzik a hátam, a karom, és sírás folytogatja a torkomat!
Annyira örülök neki, hogy teljesült az álmotok!
Zitu meg biztos hamar meg fog gyógyulni, mert szeretné már látni a szép szobácskáját, meg mert veletek szeretne élni mostmár!
Nagy ölelést küldök neked itt az éteren keresztül!!!! Kép

Kép Kép

kizsó

Naninga! Túl rövid az élet ahhoz, hogy haragudjunk egymásra, ne legyél "durcás kismalac". Nem hiszem, hogy megakartak Téged bántani, nem is értem honnan indult a dolog. Én is újonc vagyok, még nálad is újoncabb.

Steiff! A rakás gyerek az mit jelent? Hányan vagytok?

Amneris! Én is veled imátkozom, vagyis értetek.

Ildikó! Küldtem az adataimat.

Kép
tviky

Drága Amneris!
Nagyon sok boldogságot kívánok és azt, hogy ez a pici lány minél hamarabb meggyógyuljon! Itt most abba is hagyom, mert a könnyeimtől úgysem látok.
Vendég

Naninga, itt tényleg nem arról van szó, hogy te személy szerint vagy más bekerülhet-e a táblázatba, hanem arról, hogy utána az adatokat ki-mikor-kinek küldözgeti tovább.
Eddig nem volt olyan - legalább is nem tudtunk róla - hogy Ildikón kívül valaki bárkinek továbbküldte volna a táblázatot.
Ez Ildikó reszortjává vált, és itt a topikon nagyon sokszor, sokan leírták már, hogyan is lehet bekerülni ebbe a táblázatba. Egyszerűen. Meg kell küldeni az adatokat Ildikó részére, ő frissíti a táblázatot, küldi, és ennyi.
Most már te is benne vagy névvel, címmel, talán fényképpel is, gondolom te se szeretnéd , hogy egyszer csak a Piripócsi Kis Rita csak úgy megkapja az adataidat, főképp a majdani pici babád adatait. Bár a mi "nénink" nem valószínű, hogy feljut az internetre valamikor is, de nem minden "néni" ilyen. Aztán olyanok adatai is benne vannak a táblázatban, akiknek még nem jogerős a határozatuk. Nekik sem akarunk rosszat, igaz?
Hiszen ezt a topikot titkon a gyámügy és egyes Tegyeszek is figyelemmel kísérik.
Szerintem most tisztáztuk az eljárásmódot, aki megsértődött próbál megnyugodni, hiszen senki sem akart senkit megbántani, és szépen folytatjuk az életet tovább.
Például örülünk Amnerisék pici Zitájának, és szorítunk érte, hogy gyorsan leküzdje a tüdőgyulladást, és várjuk a híreket Töltikétől az első napokról, és hogyan fejlődtek az ikrek, és még sorolhatnám.
Boszi
szuperboszi

KépAmneris!
Úgy örülök, hogy örülsz! Annyira jó, hogy Zita ilyen szép és boldog családba került! Aludj most sokat, mert ebből hiány lesz ezután!!!Kép

Kép

Kép
rayo

Amneris, köszönöm, hogy leírtad az első találkozást Zitával! Nagyon meghatódtam, és annyira örülök a boldogságodnak!
Remélem Zita baba hamar meggyógyul és minden rendben lesz!
Eljött a várva várt pillanat, és minden úgy történt, ahogy gondoltad: tiszta és egyértelmű volt, hogy Zitára vártatok.Köszönöm, hogy ilyen szépen fogalmaztad meg. Továbbra is nagyon szorítok tiszta szívemből értetek, szeretettel:
Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Még nincs teljesen kész, de rakok fel képet a konyháról! Hiányzik még az üvegbetét, a fogantyúk, a spotlámpabekötés, az apácarács a kazánnál. De egyenlőre ilyen:
Kép
Kép
Kép

Kép
rayo

Mony: Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam.
Tisztában vagyok azzal, hogy aki dolgozik, nem mindig tud olyan aktívan közreműködni a topicon, mint amennyire szeretne. Senki sem várja ezt el.
Nem követem, ki mennyit ír, írtam is, hogy lehet az én hibám is, esetleg nem emlékszem emberkékre.
Senkire sem gondoltam konkrétan. Kép

Naninga: Ne légy bosszús és maradjKép A kismamáknak árt az izgalom.Kép Egyre jobban megismerjük az új topicolókat.Kép És ez olyan jó dolog.Kép Így együtt drukkolhatjuk végig a várakozást. Úgyanúgy, ahogyan nekünk drukkoltak annak idején a többiek.

Napsugi: Ugye, nem gondoltad komolyan, amit írtál!
Boszi leírta a véleményét és ennyi. Emiatt nem lehet gond.Kép

Szerintem továbbra is bízzuk Ildikóra, mikor említi meg a tábli adta "lehetőséget"KépMindig úgy örülünk az újaknak. Maradjon is ez ígyKép

Amneris: Jobbulást a kislányodnak! Kép

Szokeszen túl vagyunk és most egymás ellen megy a harc?

KépKép
KépKép
kelimoni

Szia Mony! Csak akkor jó hír nekem a te "átmenetiséged", ha valami örömteli esemény miatt van így. KépKép S remélem így van!!
Puszi

Lányok, zökkenjünk vissza, légyszí, a békés és jóérzéssel teli topic- mindennapok világába!!!
Egy kis idegnyugtató és kedélycsillapító!
Kép
Gondoltam, ez az "örök recept" mindenre, Õ a csodakisded, csak beválik!!!KépKépKép

Kép
Kép
ggabszi

Mielőtt kilépek a topikból, rá szoktam nyomni a frissítre, hátha addig ír valaki! Már 2x ez történtKép Lehet, hogy ma délután ide fogok cövekelődni???Kép
Kép

Kép
rayo

Lányok: Nem lett túl sok ebből a táblázatos dologból? Én észre se vettem semmi gondot. De tényleg nem tudom, hogy most akkor mi alapján lehetne ezt eldönteni, hogy kinek legyen táblázat vagy kinek nem. Reggel mikor olvastam, még csak annyit gondoltam, hogy idegeneknek, bár akkor is néztem nagyot, hogy ugyan kinek kellene egy ilyen lista. Rajtam kívül senkinek, hisz mi akarunk egymással ismerkedni nem kivülállók. Szóval nem értem mi lett a gond igazán...

Naninga és a többiek: Szerintem ne tünj el, és ne vedd sértésnek, bizti nem annak szánta senki.

Amneris: KépKépKépKép Olyan szuper olvasni a soraid!Kép

KépKép
ancsúr

Rayo: Nagyon szép a konyhád!Kép

Mony: Tényleg ez mit jelent? Kép

Madri:KépKép Kész lett már kicsit hamarabb, azt hittem nem tudom, de hibátlan lett. KépKép De ez így szokott lenni, mikor szentül meggyőződöm, hogy nem ment, kiderül hogy mégis, mikor meg itthon csillagos 5-öst adok magamnak, kapok egy 1-est. Kép Úgy látszik nem tudom még magam értékelni.Kép

És lányok, bocsika hogy küldözgettem mindenkinek emilt msn-est, de gondoltam így lehet látni ha fel akarlak venni benneteket partnernek. Lehet hogy nem így van.

KépKép
ancsúr

Gabszi babájának tesójaKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Megint csak utólag olvastam az eseményeket, így csak annyit mondanék, hogy ez az egész egy igazi bizalmi dolog, mert persze előfordulhat,hogy illetéktelen kezébe kerülnek az adataink, de az meg mégsem lenne jó, ha ezért mindannyian titkolóznánk. Nekem pl sokat jelent egy "igazi" név(a nick helyett), mert így csak a "láthatatlan" kedves ismerősök vagytok.
Fontos nekem(ahogy-gyanítom-minden ittlévőnek) ez a topic, mégha új is vagyok és jólesik hogy befogadtatok, és fel sem merül a bizalmatlanság, remélem más részéről sem.
Néha,mikor minden rossz, ez a kapaszkodóm, a ti írásaitok,enélkül, úgy érzem, nem nagyon menne.
Szóval részemről NAGYON várom a találkozót, pedig nem sokat tudok rólatok, de majd május 20-án!!!!!
(akkor majd jól megismerkedem mindenkivel)
Puszi mindenkinek!!!

Kép
csöpke

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?