Kedves Naninga, Tviky és mindenki, aki nincs benne még a táblázatban!!
Amikor a táblázat készült, még tényleg kevesebben voltunk, de egyre többen vagyunk, és ez nagyon jó!
Nagyon jó, hogy Ti is itt vagytok!
Kimondatlan elv volt, amikor például én is csatlakoztam a topichoz, hogy elküldjük az adatainkat, és cserébe megkapjuk a többi régebbi topiclakó adatait.
Mindenki valakinek az ismerőse, és valamilyen szálon kötődik hozzánk, de a táblázatban mindenki benne van, olyanok is, akit az adott személy nem ismer. A táblázat személyes adatokat tartalmaz, elérhetőséget és minden mást kibújva a nicknév nyújtotta névtelenségből, egyfajta bizalmat szavazva a többieknek, nem élnek vissza vele.
Szerintem nem szerencsés, hogy bármelyikünk elküldi valakinek, aki még nincs benne, mert így ellenőrizhetetlenné válik az egész!
Naninga, te nem adtad meg az adataidat ?... vagy nem értem, mi volt a baj!
Kimondatlan volt az is, de így működött, szerintem jól: Ildikó kezeli a táblázatot. Mindenkit Õ ír be és Õ küldi el az új táblázatot mindenkinek. Ez így egy kézben van, és nagyon jó!
Szerencsétlenül alakult, hogy Ildikó pár napig nem ért rá, de türelem,mindenki bekerül, aki elküldi az adatait, és ez szerintem nem az aktív topiclakóságtól kell, hogy függjön, hisz "szunnyadó tagok" is lehetnek egyik napról a másikra aktív topiclakók.
Szerintem a táblázatnak az a lényege, hogy szeretnénk megismerni egymást, többet tudni a másikról, esetleg más módon is felvenni a kapcsolatot a számunkra kedves topictárssal, így aki nem igaz adatot irna be, annak értelmetlen jelentkezni!! (Tudom, Te nem tennéd ezt Naninga, nem rád céloztam!)Sőt, akiben nincs meg a vágy arra, hogy közelebbről is megismerje a többieket, annak nem feltétlenül kell jelentkeznie és kibújnia a névtelenség mögül, így is maradhat szeretett topictag!
Továbbra is az a javaslatom, és kiváncsi vagyok a véleményetekre: ILDIKÓ KEZELJE A TÁBLÁZATOT, és AKI ELKÜLDI az ADATAIT, KERÜLJÖN BE A TÁBLÁZATBA! DE MÁS NE KÜLDJE EL SENKINEK!
Amíg egy kézben van, kezelhető, de ha mindenki beirkál és küldözget,akkor senkinél nem ugyanaz a táblázat lesz. Ez nem bizalmatlanság Naninga, szerintem csak technikai megbeszélés!
Esetleg lehetne valaki közülünk, aki helyettesíti Ildikót, ha nagyon elfoglalt. Nem jó ötlet?