Új privát üzeneted érkezett!

Hali,

Timi,
Gratulálok a picihez Kép Miért vagy veszélyeztetett terhes?

Egcsi,
Manó is szereti a halakat, anyunál ez napi 5szöri program h megy megetetni őketKép A játszótéren a madárkákat kergeti nagy lelkesen.

Anikó,
Nem akarom elkiabálni de lehet h lesz valami javulás szemölcs ügyben. Múlt pénteken elkezdünk szedni egy másik bogyót és 3 nap után bepirosodtak a szemölcsök. Felhívtam a dokinőt, azt mondta h ez jó jel. Figyeljem mi történik és hívjam egy hét múlva. ANNYIRA NAGYON SZERETNÉM HOGY ELMÚLJON!!!!
Egyébként lehet h csak húsvét után vannak nyuszik, már nem emlékszem. Csak azt tudom h felnőtt fejjel mindig el akartam menni amikor láttam a tv-ben Kép

Eszter,
Volt Olivér pénteken?

Orsi,
Ti hogy vagytok? Gazdag vagy már?Kép

Most eltűnök anyukámékhoz holnaptól majd szombaton jövök vissza, addig írjatok sokat.

Puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Hú, szombaton bekukkantottam, látom sehol senki, na mondom nem is írok én se.. aztán behoztátok :-)

Andi,
drukkolok a szemölcs múláshoz.. jó lenne már megszabadítani tőlük a törpét..

Timi,
gratula kistesóhoz, a koraszülés miatt vesznek téged előre veszélyeztetettnek, nem?! Fel a fejjel, lásd a jobbik oldalát, így legalább fokozott figyelmet kapsz!

Eszter, tényleg, mi volt a bölcsiben?

Anikó,
már én is gondolkodom az áttérésen, de végülis januárban még csak szopizott, kb 2 hónapja van a tápszer, gondoltam azért v.mi átmenet nem árt.. különben is melyik a jobb, a műanyag tej, vagy az instant por? Hja, kérem.. egyik jobb mint a másik.
Amúgy nem rajongok a tejért, férjem se nagyon, néha meg kell nézni, nem romlott- e meg (a tartós persze) és én bele nem kóstolok.. Úgyhogy ez még a dillemma tárgya. Bár mostanában több tej fogy, én is többet müzlizem, puliszkát csinálok, a pasijaim szeretik reggelire, és Levi amilyen kis válogatós, ebből legalább sokat eszik. Szóval úgy néz ki, csak nem romlik meg az a liter tej, amit felbontok, így nem kell aggódjak amiatt hogy bele kell kóstoljak esetleg a romlott tejbe.. brrr..

Amúgy amikor a dokimnak mondtam hogy szoptatok, semmi ellenállást nem tapasztaltam, pedig felvérteztem magam rá.. Orsi, nálatok mi volt?

Egcsi, pótgyerekek.. nekik sem lehet könnyű, de neked sem. Legalább gyakorolhatod a több gyerekes anyuka szerepet :-)

Vera, hímzés :-) lássuk a képet!
Bevallom engem is vár július óta egy 3/4 gömb puzzle, arra hogy befejezzem. Már vanegy hasonló gömböm, ami földgömb, még Levi előtt kaptam, persze készen is volt, mignem a legutóbbi költözésnél (ahol óvatosan cipeltük külön kézben a gömböket) Levi hipp- hopp rátalált, hogy jé, egy labda! Majd eldobta- a szívem is megállt- behorpadt az Antarktisz. Gondolhatjátok, zárt gömb, nem lehet csak úgy visszacsinálni, csak ha szétnyitom. Na, ez is rám vár :-( Labda..

Rita, helyes Kittyről a kép, ha márc végén nem derül ki az UH- n Tüncibaba neme, megyek 4D-re azonnal! Annyira szeretnénk már tudni. Férjem meg van győződve, hogy puncis :-)
Ha lány, Tünde, ha fiú még nincs nevünk, de a tünci a tündér becézése is, ezért merjük így hívni. Hamarosan kiderül!

ahogy kicsi fiam mondaná, ENNYI
megyek, még dolgom van,
sziasztok

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

MeseKép
Behorpadt az Antarktisz..Kép Már megint itt felejtették a "gyerekeimet", úgy áll a helyzet, hogy többet vannak itt mint otthon.Kép Néha úgy néz ki a ház mint ahol két tornádó söpört végig...

AndiKép
Drukkolok a szemölcsök ellen!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

SziasztokKép

Csak 5 percem van, mert fő a kaja.Kép

Anikó, Mese
Dokim meglepően jól vette a szopit, főleg az után, hogy még a baba előtt nagyon nem ajánlotta! Még az első vizsgálaton kérdezett rá, akkor elmondtam mindent, és azt is, hogy figyelem magam és ha bármi van, akkor leállunk. Azóta nem kérdezte, én meg nem mondtam, mert minden ok, így nem aggódok.Kép És nagyon örülök, hogy ilyen simán ment a dolog!Kép

Egcsi
Én a gyerekeket sajnálom nagyon!Kép Milyen családban nőnek fel!

Timi
Óriási gratula!!!Kép És ne aggódj a veszélyeztetettség miatt, szerintem is csak elővigyázatosság! Tudod, jobb félni, mint megijedni!Kép Minden rendben lesz!Kép

Andi
Szurkolok, hogy végre ez a bogyi használjon!
Sajna még nem vagyok gazdag, nemrég néztem az OTP-t és még nem utalták át.Kép Remélem a héten meglesz!

Mese
PusziKép

Ennyi voltam!

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok!

Csak gyorsan ez lesz ha elkészülökKép

Kép

Mese!

Nálunk vagy 6 1000-2000darabos kirakó van összeöntve,az lesz majd jó móka kiválogatniKép

vera

KépKép
viranka

sziasztok,

Vera, tényleg te mondtad hogy a neten is találok mintákat? hol? Ezt hímzed? komoly munka, nem mondom! Nagyon tetszik!

megettem egy fél konzerv lazacos olivabogyót :-) le nem tagadhatnám hogy terhes vagyok :-) nyamm

Orsi, akkor jó, bár lehet hogy elfelejtette a dokid? de akkor már nincs is értelme neki emlegetni :-)

Egcsi, te ezt most online csinálod? tényleg szegény kölkök, vajon ők ezt hogy élhetik meg..

pusz a többieknek is
Mese

ps. mit szóltok, csak nem itt a tavasz??!!!!!!

babafalva.hu vonalzó
meske

Sziasztok lanyok!

Meg itt vagyok, meg nem repultunk el, majd Szombaton. Kép Csak most ertunk haza es tegnap is egesz nap a varosban maszkaltam. Inteztem az utazashoz szukseges dolgokat (biztositas, valuta, muzeumkartya, BKV kartya), vasaroltam ajandekokat a francia baratnomnek stb.. Ma meg voltam a dokinal, UH-n. Minden rendben van a babaval. Tokeletes minden: a mehszajam, a vizeletem, a cukrom, ugyhogy megkaptam az enegedelyt a repulesre. Kép Ma vagyok 29 + 4 napos es a baba 1550 gr. Kép
A gyerekszoba is elviszi minden idomet, de mar 3 fala elkeszult fetsve es tapetazva a bordure es teljesen egyedul csinaltam. Kép

Timi: Gratulalok a kistesohoz. Kép Annyi itt a kisbaba, hogy az fantasztikus. Kép

Mese: Nagyon kivancsi vagyok mar, hogy mi lesz a kisteso neme. Kép Hova mes 4D-re, ha nem derul ki a baba neme? mert nagyon ajanlom neked a 4D Ultrahangrendelot. Nagyon jok es precizek.
Csodalatos ez a tavasz! Kép

Andi: remelem bevallik a bogyo a szemolcsokre! Kép

Aniko: Koszonok minden infot. Kép Majd Szombaton repulok. Kép mar alig varom. Csak ugy szamolom a perceket, orakat es napokat. Kép

Na, megyek is. lassan vacsora van.

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

OrsiKép
Hát a jelek szerint a mi családunkban nőnek fel. Most is itt voltak 2 napot egyfolytában.Kép

MeseKép
Mit értesz azon, hogy online csinálom?Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Kostyika!
szemölcsök!!! jujj de jó is lenne!!!! Drukkk!

Vakili!
Igen, bagoly mondja.... Kép De a lényeg, hogy írsz!
jól vagytok?

Vera!
Nagyon édes a kép! Bár az biztos, hogy én hülyét kapnék tőle, ha hímezni kéne, inkább rajzolom! Kép
Puzzle! még a hajam is égnek áll bár pocakidőm vége felé, ha megint úgy befordulok mint Olivérrel, elvállalom a kiválogatást! Kép

Meske!
Ennyire nem tej? De tejtermék sem, vagy csak a tej van büntilistán?
Nálunk meg tejbárt lehetne nyitni. Pasiknak 2,8-as, 2in1-nak 1,8-as tejből két lityi. És van, hogy még aznap meg is iszom. Ám ha igazak a mértek, akkor kell is a kalcium! De erről lentebb....

Orsi!
Csak befut már az a jól megérdemelt!!! Kép
Hogy van az émelygésed? Elmúltak már?

Egcsi!
Én is a gyerekeket sajnálom. Na nem mintha neked könnyű dolgod lenne, szó se róla, csak olyan kis elhagyatottnak tűnnek a szülők részéről. Egyébként jó gyerekek? Eddig is így voltak, vagy hozzád kerültek először megőrzésre?

Timi!
Gratula!
Én egy kicsit lemaradtam, de ezek szerint az előző koraszülésed volt, és ezért most veszélyeztetettnek is indulsz a következővel?
Bocsi, már biztos mondenki képben van és én vagyok ilyen lemaradt....

Rita!
Előre is jó utat!
Látom te sem a pihizős kismamit adod elő! Kép

Olivér
Bölcsi jól ment pénteken, ám hétvégén előállt gyermek egy kis orrfolyással. Hétfőre úgy tűnt minden ok., így elmentem vele megint. Kicsit anyásabb volt, de nem sírt az elvállásnál.
Amikor érte menetem épp zokogott az ebéd felett és nekem sem ment a vígasztalás egykönnyen, de rejtéj volt mi baja. Azt mondták addig nem volt semmi gond. Aztán hazafelé rájöttem. Szomlyas volt! Elfelejtették kivenni a táskából a teáját, vizet meg nem hajlandó inni. Kipróbáltan előbb szárad ki, minthogy vízet igyon!
Most meg sikerült rájönnöm du. hogy miért is olyn kis "büdi" a gyerek szája. Eddig szegény Apát okoltam, hogy biztosan túl kíméletesen mostak fogat. Nem. Sajnos ronda genny van a manduláján és ezt csak ma vettem észre egy nagy ásításnál. Érdekes, mert az orrfolyáson kívül se láz, se rossz kedv, csak a gyengébb étvágy, de ez Olivérnél időszakosan megszokott.
El is csattogtam vele du. a rendelőbe, de mint kiderült csak egy fülész van és persze csak holnap du rendel. Egy "cseppet sem" bosszantott!
Ismerem sajnos a kórságot, és valóban tud ilyen kis nyugis lenni, de bármelyik pillanatban felugorhatunk 40-41fokos lázra amit le sem lehet húzni, és azt nem szeretném.
Bár mandulaműtétet sem szeretnék. Nem tudjátok, hogy manapság mi az orvosi álláspont ez ügyben?

Marci
Nagyon jól van és nagyon jó erőben.
tegnap dokibácsit is majdnem sikerült lebillenteni a székéről, pedig én szóltam, szerintem eme gyermek nagyobbacska, mint Olivér volt. Mire ő, nem ez a gyerek nem nagyobb, hanem jóval nagyobb! a combcsontnál annyit mondott "ez nem semmi", de az értéket már elfelejtette mondani.
Annak idején is módosítottak egy héttel minket, most megint egy hetet hozzácsaphatok améretek alapján.
Tegnap voltunk 33+6 az uh szerint pedig 34+5, de súlyban már 2500gr-ot mértek ami ugye 35 hetes értéknek felel meg.
Szóval ha nem bújik ki a 38. hétig, akkor ki fog lógni a lába a számon! Kép vagy valami...
Igazság szerint már most is igen keményen megy a box odabenn, így néha akaratlan is nyikanok egyet, és ezt felettébb furcsálják az utazóközönség többi tagjai, ha épp akkor történik, de tényleg fáj. A vígasz viszont, hogy alapvetően minden rendben és egészséges ő is én is, csak összecsomagolva kevés a helyünk! Kép

Megyek pihizni, mert a sok ugrabugra azért már kiüti a medencémet és hátamat estére az én kis zsiráfommal együtt!

Sziasztok!

Eszter 33+7 (vagy mi)

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

SziasztokKép

Na, a Vészhelyzet előtt jövök egy kicsit.Kép

Vera
Ez a minta szuper!!! Kééérem széééépen!Kép És hogy haladsz?Kép
Én is felraknám az enyémet, de most nem engedi a mellékletet.Kép

Mese
Én most egy jókora adag milánói makarónit cuppantottam be, és most kidurranok és lelkiismeretfurdalásom van.KépKép Sajna én is előadom a jól megkívánok dolgot, de eddig még nem volt sűrűn! Oda kéne figyelnem, mert a ma reggeli mérés szerint már +3 kg-nál tartok és szerettem volna egy kicsit tovább megtartani a +2-őt.
A dokim tuti nem felejtette el a szopit, nem az a fajta! Szerintem érezte rajtam, hogy komolyan veszem a dolgot és tényleg nem kockáztatnék, viszont amíg nincs semmi gond, addig miért vonjam meg Gergőtől azt, amit annyira szeret(ünk)?Kép

Rita
Azért nagyon vigyázz magadra, magatokra az úton! Biztos szuper lesz! Mi még 16 éves koromban voltunk Párizsban, áprilisban és fantasztikus volt tavasszal!!! biztos nagyon jól fogjátok magatokat érezni!Kép
Nagyon ügyi vagy a gyerekszobával kapcsolatban! Én tuti nem lennék rá képes! Amúgy mikor csinálod? Lili hagy?

Egcsi
Azért nem semmi! De Titeket is csodállak, hogy fel tudjátok vállalni! Nekem valahogy nagyon kell a saját kis világunk meghittsége! Olyan jó, mikor este együtt vagyunk csak mi hárman! Én biztos nem bírnám ezt!Kép Úgyhogy le a kalappal előttetek!Kép

Eszter
Émelygés egyelőre úgy néz ki elköltözött és én ennek NAGYON ÖRÜLÖK!!!!Kép
Sajnálom Olivér manduláját, remélem nem lesz láz belőle!
TeaKépKép Gergő meg a teát nem hajlandó meginni, pontosabban az Apja mentateáját imádja, de amúgy Õ szinte csak vizet iszik. Néha bontok Neki Hipp gyümölcslevet, de nem minden nap, mert akkor egyre kevésbé issza. A víz a tuti.Kép
Marcikád szép szál legényke lesz! De ne aggódj, Gergő sem lógott ki a végén, pedig ráhúzott 4 napot.Kép És ismered a méreteit!Kép

Hát Lányok, mi hétvége óta, szinte egész nap kint vagyunk! Imádom ezt az időt!!!Kép Olyan jól feltölt energiával!Kép Gergő is tök jól elvan, estére meg szuperül lefárad, így ma is fél órával hamarabb fürödtünk és aludtunk és az is pillanatok alatt ment!Kép Félek kicsit a lehűléstől, mert nem fogunk tudni ennyit kimenni, de csak 1-2 napot mondanak, remélem igazuk lesz!Kép

Na, ennyit bírtam most.

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

EszterKép
A történet elég kacifántos. A nagyobb kislány, az csak az apukáé, igazi anyuka lelépett. Csecsemőkorában a kislány vándorolt babysintértől babysintérig, egyszer otthagyta valahol anyuka több napra, nem jelentkezett, így a felvigyázó kihívta a Gyámügyet. Majdnem örökbeadták, az apukának komolyan meg kellett harcolnia, hogy nála maradhasson. A mostani csaj akivel együtt él a pótmama, rendes csaj egyébként, de hát itt mások az elvárások az anyákkal szemben. Van egy közös 7 hónapos kislányuk, neki én vagyok az első babysittere.
Sajnos rengeteg egyedülálló apuka van gyerekkel, mert az egyenjogúságot ezen a területen is komolyan veszik, a nőci lelép szívfájdalom nélkül. Már amelyik olyan. Volt egy másik apukám is két gyerekkel, ott is lelécelt a mama.Kép

Olivérnek jobbulást!

OrsiKép
Csak nem tavasz van végre otthon is?Kép
Néha nehéz a 3 gyerekkel, főleg, ha be vannak indulva. Szerencsére nem egyszerre akadunk ki a férjecskémmel, úgyhogy átsegítjük egymást az akadályokon. Különben is edződnünk kell, mert feltett szándékom, hogy 3 saját lurkónk lesz! Bár apának csak 2 emlegetek, de a korom előrehaladtával nagyobb az esélyem az ikrekre.Kép
Egyébként mostanában a férjem is jobban besegít a gyerkőcöknél, játszik velük, a kicsit babusgatja és természetesen jelzi, ha valamelyik bekakált.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Azt nem is újságoltam, hogy a fiam belepisilt reggel a bilibe!!!Kép Nagy tapsviharral jutalmaztuk és elhalmoztuk dicséretekkel, puszilgatás minden.Kép Eddig az volt a menetrend amikor bilire ültettem, hogy ült egy kicsit, majd felpattant, elrohant és a szőnyegre pisilt.Kép Persze nem eröltetem a dolgot, remélem jótékony hatással lesznek egymásra a gyerkőcök és mindkettő hipp-hopp szobatiszta lesz.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
Bilizéshez gratula!Kép
Lelécelős AnyukákKépKépKép Szegény kis manók, Õk nem tehetnek semmiről és már kis korukban így indulnak.Kép
Tavasz: de igen, mondjuk most már beborult.

Szegény kis Mókuskám meg a klassz idővel szépen bekapott egy hányós-hasmenéses vírust, úgyhogy ma már nem tudom hányszor öltöztünk át mindketten, már sikerült az ágyikójába is hányni, meg a szőnyegre....és baromi sz..ul van szegény, fáj a pocija is.Kép Szegénykébe már nincs semmi, így már nem is nagyon tud semmit kihányni, így mikor rájön az inger, csak öklendezik és sír.Kép Annyira sajnálom szegénykét! Nekünk ez az első ilyen és nagyon rossz így látni!Kép Szerencsére Karcsi itthon marad ma, áttette a mai óráit egy másik napra, mert Gergő folyamatosan ölben van és én már nem bírom szegénykémet.Kép
Dokinénink ellátott minket jótanácsokkal, meg Hipp sárgarépa-rizsnyákos lével, remélem hamar túl leszünk rajta! Kicsit félek az éjszakától!Kép

Megyek is.

puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

OrsiKép
Szegények!Kép Nálunk is tombolt ez a vírus egy hónapja. A fiúk nagyon rosszul voltak, Pár napig hánytak és utána még legalább egy hétig ment a hasuk. Nálunk is volt átöltözés jó párszor. A lányok is betegek voltak, még jó, hogy én kimaradtam a szórásból. Enyhe hányingerrel megúsztam. Kitartás! Berci velem aludt, mert éjszaka is többször hányt.Kép
Mihamarabbi jobbulást! Remélem ti nem kapjátok el!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

OrsiKép
Hogy vagytok?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok lanyok!

Latom, most milyen kevesen vagyunk. Kép Nekem mentsegul annyit, hogy pakolunk es festem a gyerekszobat. KépBar ez utobbival mar kesz vagyok.

Orsi: A gyerekszobat csak akkor csinalom amikor Lili alszik, marmint a bordure ragasztasat. A festest hagyja csinalni, nem nyul bele, nem bantja. Kép De ezt is csak akkor amikor epp nem setalunk. Mindig egy kicsit csinalok, de igy is kesz lett. Kép A kesz allapot meg csak a burdure alatti reszre vonatkozik. Meg hangulatossa fogom tenni, csillagok es mintak festesevel a bordure felett, de ezt majd akkor amikor mar pontosan tudni fogom, hogy hol lesz az agy es a tobbi butor.
Jobban vagytok mar? Gergo jol van?

Eszter: Hat igen, en se vagyok az a pihenos tipus, de Lili mellett nem is lehet. Kép Es nagyon szeretek dekoralni. Kép

Imadom ezt a szep idot. Kép

Na, akkor kep az eddig kesz Lili szobajanak falairol. Nem olyan jok a fenyviszonyok.
Kép
Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

RitaKép
Nagyon klassz a szoba!KépÜgyes vagy!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!
Csak egy pár sort,most apuéknál vagyunk,és már nagyon álmos vagyok.Kép

Rita:gyönyörű a szoba! Én nagyon szeretem ezeket a színeket.KépÜgyeske vagy!
Holnap utaztok? Nagyon jó utat Nektek és vigyázz Magatokra!Úgy szeretnék én is elmenni apával egyszer.Mondjuk Geri is nagyon élvezné,szereti a műemlékeket,múzeumokat,templomokat a kis Okoskám.Kép

Timi:gratulaaaaa! KépÉn mind a hárommal veszélyeztetett voltam,de egyáltalán nem zavart.Így még jobban vigyáznak rád,ez nem valami megbélyegzés.

Eszter:jobbulást Olivérnek! Kép

Orsival beszéltem,már jobban van Mókuska.

Andreáék azóta is folyamatosan betegek,mire az egyik fiú meggyógyul,a másik összeszed valamit.Kép

Andi:jaj de jó,drukk megy tovább!!! Kép

Egcsi:tartsd a frontot továbbra is,csak beindul újra a topic.Olyan jó,hogy visszatértél!!!! Kép
Párod egyébként hogy viseli az idegen gyerekeket? Az enyém jól elvan velük,de azért 48 óra az nem semmi.Én biztos nem bírnám.Kép Sokan foglalkoznak kint "gyerekmegőrzéssel"?Vagy van más módja is a gyerekek elhelyezésének?

Na,ennyire futotta,puszi a többieknek is:

Anikó
vakili

SziasztokKép

Csak röviden, mert eléggé fáradt vagyok. Több, mint 3 órát vártam a kórházban a dokira, Karcsinak már el is kellett mennie a ma esti koncertjükre, így Õ sem látta kisprüntyit. És sajna én sem, mert a kórházban máshogy van a monitor. De reménykedtem, hogy most összejön a videó, és nem hiszitek el, de megint nem sikerült! Valami összeesküdött ellenünk, mert ez volt a 3.UH és még 1 felvétel sem sikerült. annó Gergőről az összes fel lett véve, szegény kis prüntyikémről meg eddig semmi.Kép Ráadásul mots vittük a videókamerát, hogy azért majd biztosítékkképp Karcsi kameráz, de mivel nem tudta megvárni....szóval kicsit szomorú vagyok.Kép
De nem nagyon, mert a lényeg, hogy picurkánkkal minden ok, tarkóredő teljesen ok, meg a többi is!Kép Április 12. AFP, aztán megint UH, de arra már tuti kamerával megyünk!!!Kép

Rita
Nektek nagyon jó utat és vigyázz nagyon magatokra! És érezzétek nagyon jól magatokat!Kép
A szoba gyönyörű, nagyon ügyes vagy!Kép

Egcsi
Köszi, már jobban van Gergő, igaz ma a hasa megyegetett többet, de már nincs láza, így remélem a hétvégén teljesen rendbejön. Nem nagyon eszik, de azért szopizik ha máskor nem este, így tudom, hogy valami kis "anyag" jut a szervezetébe.Kép

Na, kifújtam.Kép

Puszi mindenkinekKép

Orsi

avocado

OrsiKép
Sajnálom, hogy nincs képed a babáról.Kép Ilyenkor olyan rosszul esik az ember lányának, rákészül, meg minden...na, de lényeg, hogy minden OK vele! Választottatok már nevet neki?
Jó, hogy Gergő szopizik, de ne aggódj, ha fogy is valamennyit, hamar összeszedi utána. Lényeg, hogy ne száradjon ki.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szia Egcsi!Kép

Aranyos vagy!Kép Már elmúlt kicsit a csalódottság, de először nagyon rossz volt látni, hogy megint nem sikerült a felvétel!Kép főleg, hogy most én sem láttam, nincs elraktározva az agyamban. De tényleg az a fontos, hogy minden rendben a babával!
Nevünk az már régen van, ha kisfiú, akkor Péter, ha kislány, akkor Flóra.Kép

Na, csak ennyire futotta. Hulla vagyok, elég ramaty éjszakánk volt, remélem nem ismétlődik meg, mert lassan kipurcanok.Kép

PusziKép

Orsi

avocado

OrsiKép
Tetszenek a nevek, főleg a Flóra.KépMég mindig megy Grergő hasa? Most Bercié is, de azért, mert jön a foga(megint). Még jó, hogy csak 2O jön nekik most...
Most szabadnapom van én is pihizek és zsibbasztom mindjárt az agyam a Megasztárral.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi!
Mit jelent a szabadnap Neked? Ilyenkor Bercit is átvállalja apukája,vagy csak nincsenek más gyerekek?
Megasztár:én is függő vagyok.Kép Neked van már kedvenced? Úgy örültem,hogy végre kiesett az a ripacs.

Orsi:ez olyan rossz,hogy nincs felvétel.Kép nálunk csak az első nem sikerült,de attól is tök ideges voltam.Kép A 3 órás várakozást meg felháborítónak tartom!!!
Tarkóredő Kép
Szép neveket választottatok.
Mi van Gergővel? Az Õ fogyása miatt én sem aggódnék.Kép Szerintem meg sem látszana Rajta,olyan jól néz ki.

Na,puszi:Anikó
vakili

Vera:voltál a börzén? Szerintem nem volt nagy szám.Rengeteg turis volt kint,és nagyon drága volt.Meg tele volt kislány cuccal,úgyhogy nem sok mindent vettünk.De kikapcsolódásnak azért jó volt.Kép
Katicás képed tök édi,már akartam írni.Kép

Pussz:Anikó
vakili

AnikóKép
Csak nincsenek itt a lányok. Néha Apuka is vigyáz azért a gyerekre és ha nem is szabadnapom, de szabad órám van.Kép
Megasztár: Nincs kifejezett kedvencem, Varga Feri a fiúknál, Rúzsa Magdi és Szabó Eszter a lányoknál. Sokat számít mit énekelnek, mert van amitől a zsűri ájuldozik, nekem meg egyáltalán nem jön be. Az előző két műsorban volt kedvencem. Nem vagyok vájtfülű, így az sem zavar, ha néha hamisan énekelnek.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Visszajöttünk mi is a mamitól. Manó nagyon élvezte szokás szerint bár szerda óta hajnali fél 6 óta fennt van és én ettől megőrülök! Ráadásul ott mellettem aludt és most itthon nem hajlandó a saját ágyában aludni. Nem láttam a Megasztárt, most ki esett ki? Nekem is a Rúzsa Magdi a legszimpibb.

Eszter,
Eszembe jutott h manó volt ilyen kicsinek h hiába fejtem le a tejet amikor elmentem suliba, manó nem ette meg sehogy. Inkább addig nem evett ha nem szopizhatott. Ezért kénytelen volt Apa hozni őt a sulihoz amikor tehette h ne száradjon ki. Ilyen szempontból mennyivel jobb a tápszereseknek.

Orsi,
A Flóra nekem is tetszikKép

Rita,
Remélem jól érzitek majd magatokat. A szoba nagyon jó lett. Jöhetsz hozzánk is ötletet adni Kép

Egcsi,
Gratula a bilizéshez!

Most megyek, manó nyafog

Üdv
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Orsi!
Sajnálom az uh-t, de tényleg az a lényeg, hogy minden ok!
Nekünk is egyetlen egy olyan uh képünk van, ahol látszik is valami, a 12-hetes. A többin vagy a koponya átmérője vagy a rosseb tudja mi van.
Így jártunk. Igaz szerintem ez csak nekünk fog jelenteni valamit, mert azért mégsem fénykép, bár a 4D az már más tészta.
Jobbulást! Jobb éjszakákat!

Vakili!
Már jobban van Olivér, de hogy ne legyen uncsi, most valami iszonyat rondán köhög. AZ orra még mindig folyik, de a torka ok, legalábbis a szimat alapján. MAjd du. megmondja dokinéni hogyan tovább.

Rita!
Jó utat utólag is!
Tényleg aranyos lesz a szoba.

Kostyika!
Néha elméletben tényleg jobb a tápi, de azért hogy éjszakánként kotyvasszak... ááá
na meg mivel nálunk allergia is van a családban részemről, inkább egy kis kínlódás, csak egészségesek legyenek! Így is azon jár a fejem, hogy mi van ha a köhögés és orrfolyás a tavaszi pollennek köszönhető?
Így most drukkolhatok egy sima hurutért. Kép

Egcsi!
Pihizz is ha végre módod van rá! Kép

Sziasztok!

Eszter 34+6

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

sziasztok!

Eszter, 34 hét, már nincs sok hátra neked :-) de jó :-)

Orsi, majd legközelebb lesz képed, fel a fejjel, Gergőd már jobban van ugye? Én még nem estem át semmilyen komolyabb baba- betegségen- ill. Levi, max láz+ szarul vagyok mami, nem alszunk. A múltkor is dokinéni próbálta kihúzni belőlem hogy lázon kívül nem vettem észre semmit..csak sorolta, majd a végén mondta, jó- jó, nem kötelező tünetek, csak velejáróak :-) de Levi legyűrte hamar, apa hozta magával a gépről, de 2 nap múlva kutya baja nem volt. Max szerette hogy napi 3szor kell adjak neki Nurofent még 3 napig. Nyamm- nyamm, hiába mondtam, hogy nem édesség ez fiam, gyógyszer!
Bevallom, én mindig 15 cm-ről látom, és a doki magyarázza, mi hol van, és mekkora, aztán a végén egy jó kis képet csatol a papíromhoz. Azt mondta, ez jár hozzá. Néha előveszem, és megnézegetem a kis tücsköt. Olyan jó érzés. Most fogunk menni megint köv hétfőn, jön velem apa is meg Levi, mert szeretnénk ha látná is, nem csak puszilgatná kívülről. (meg dugja bele a köldökömbe a kis ujját, jajj) Csak aztán megmutassa magát!
Nekünk csak lánynevünk van, reméljük ez elég is lesz! Már nagyon izgulok!

Rita, bár már nem olvasod, de nagyon szép a szoba.

Egcsi, igen itt a tavasz nálunk is, méghozzá vasárnap óta ezerrel! szerintem még náhány hét, és nakunkon a nyár, ha ilyen tempóban jön. Vas nem volt rajtam kabát, tegnap meg 21 fok volt, este 7- kor!!!

Képzeljétek, tegnap voltunk az "Árpád Népe" nyilvános főpróbáján, nagyon szép volt, csak alig lehetett bejutni, akkora volt a tömeg. Ma van a bemutató, aztán azt hallottam ennyi- filmet csinálnak belőle. Csak a főpróbára a mi jegyünk 4000-os volt, nem érné meg még néhány előadás? az ki van zárva. Ki érti ezt?! A ruhák, a díszletek gyönyörűek voltak (főleg hogy a kivetítőkön közelről is mutatták) Levit meg leadtuk nagyinak éjszakára, de már itt van a kis szentem. Olyan furcsa, hazajöttünk éjjel, és senki a kisszobában :-( Lassan én jobban ragaszkodom hozzá, mint ő hozzám. (bár ez tudom, nem lehetséges!)

Andi, mi a helyzet szemölcs fronton?

Vera, hová tűntél???

Egcsi, gratula bilihez.
Többiek: ki hogy áll ezen a fronton? vegyek bilit? Én a nyárra gondoltam, bár igaz, közeleg ezerrel. véleméyeket kérek

na puszi

Mese

babafalva.hu vonalzó
meske

Szia Mese,

Bilitéma: én is nyárra gondoltam hogy elkezdem. Bár Balázs soha nem volt hajlandó bilizni, ezért a kertben csak egy alsónadrágban volt (először rövidnadrág is rajta, de őt nem zavarta a pisi, ezért gazdaságosabb volt nem adni rá). Szóval én megvárom a júniust.
Hol tartasz most (terhesség)?
Az én fiaim is szeretik a Nurofent.

Eszter, de izgi, mindjárt meglátod Marcidat! Bölcsi hogy megy?
Kérdezted hogy miért a nagy ellenállás bölcsi-ügyben, van-e a tapasztalat? Nincs szerencsére, ez csak az én bolondériám evvel kapcsolatban. Még oviba is olyan furcsa elengedni...
Tegnap voltam szülőin az oviban, na jó megkaptuk mi szülők a magunkét. A gyerekek hisztisek, neveletlenek, nem akarnak öltözni, udvariatlanok (pld. a fiúk nem előzékenyek a lányokkal), érdekli őket a nemiség, elfáradnak tornaórán!, a szülők elkényeztetik a csemetéket, stb. Majd közölték az óvónők hogy x ideje dolgoznak és a gyerekek mindig is ilyenek voltak, sőt a sajátjaik is. Akkor is mi van???
Szerintem a legnagyobb bajuk hogy az oviba gyerekek járnak.
Egyébként - valószínű - ha megszületik a kistestvér meg fog változni a bölcsihez való ragaszkodás. Nálunk még mindig figyelik egymást a fiúk hogy a másik biztosan meg oviba/suliba.

Andi, szemölcsök? Én már annak is örülök hogy ha reggel 6-ig nyugton maradnak.

Orsi, szép neveket választottatok.

Mióta kórházban voltunk a nagyokkal Dávid valami hihetetlen intenzitással ragaszkodik hozzám. Õszintén szólva nekem ez már sok. Nem elég hogy mellettem van, rajtam akar lógni. Ha nem veszem fel, akkor hisztizik. Édes, imádnivaló, szívesen foglalkozom vele, de olyan jó lenne egy kis levegőhöz jutni. Ha nem lát, jól elvan másokkal is, egyébként még az apja sem elég jó neki.

Sziasztok
Andrea
tandrea

Sziasztok!

Bilizés:Nem központi téma nálunk, mert még ráérünk. Reggel felkelés után ültettem rá és akkor sikerült.Kép Azóta is megkérdezem, hogy akar-e pisilni a bilibe és ha ráül jó, ha nem akar az is jó.Kép Igazából én is azt várom, hogy kisgatyában kicsphassam az udvarra...Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ja, elfelejtettem írni hogy Balázs akkor már majdnem 3 éves volt.

Most hallottam hogy Párizsban általános sztrájk van, elég nagy a felfordulás. Remélem azért Ritáék jól érzik magukat.
tandrea

Sziasztok!

Itt vagyok Parizsban. Nagyon szep es jo itt minden bar nem mondanam olcsonak. Van internetunk a lakasban, csak nagyon nincs idom irni. Reggel indulunk es mindig keso este jovunk haza. Azert olvastalak benneteket egyszer mar. Kép
Jol vagyunk, a sztrajk elkerul minket, nem arrafele setalunk. Az ido nem olyan mint otthon, de eddig is csak tegnap volt idonkent felhoszakadas, de szerencsere akkor lent voltunk eppen a metroban, vagy bent voltunk egy templomban vagy muzeumban. Azert idonkent kisut a nap is, szoval szerencsenk van. Kép Lilivel nem konnyu. Sokat hisztizik, mert nagyon apas. De errol majd kesobb. Kép Azert nem rontja el a napunkat. Kép
Na, megyunk reggelizni, aztan indulas. Mai programm Invalidus es az Eiffel torony. Kép

Puszi nektek Rita

Kép
Kép
trita

SziasztokKép

Jövök már egy pár sorra, de nem sok lesz. Olvasgattalak titeket, de elég sz.. napjaink voltak, így csak ennyire futotta. Karcsi is lerobbant, hétfő estére már elég rosszul volt. Nekem hétfőn délelőtt elkezdett fájni a gyomrom, de kedden is csak ennyi volt, meg oltári gyengeség, mára egész jól lettem. Igaz, azért nem vagyok az igazi, de elvagyok. Remélem ennyivel megúszom ezt a vírust! Gergő szerencsére már 2 napja teljesen ok, de Karcsit is jól leverte, szegény egész nap fekszik, de legalább már a hasa nem megy annyira! Csak kilábalunk belőle! A doki azt mondta Karcsinak, hogy ez egy olyan kis sunyi vírus, hogy akkor fertőz, amikor már jön ki belőle az ember, ezért most kapta el Gergőtől.Kép
Ezt leszámítva minden ok, szombaton beszerelték a riasztót, aztán ha rendbejövünk, akkor elkezdünk a többi után is menni (kapu, stb.), meg a kertnek is nekiesünk. Azért el tudnánk költeni kétszer ennyit isKép, de már ez is óriási, hogy ezek a dolgok meglesznek!

Egcsi
Bili: nekem is azt mondta a védőnő, hogy még ráérünk, majd a nyáron, mikor már meleg van, akkor próbálkozhatunk. Azért nagyon élvezném, ha már nem kéne pelenkázni, mire jön a kistesó!

Mese
Már én is nagyon izgulok, hogy kukis, vagy puncis!Kép
Gergő is állandóan puszilgatja a hasamat, nagyon édes!Kép

Rita
Élvezzétek ki az utazást!Kép

Eszter, Anikó
PusziKép

Andrea
Nevek:köszi!Kép
Levegő: igen, néha én is érzem, az a furi, hogy mostanában olyankor, mikor hosszabban szopizik, vagy éjszaka is. És jön egy pont, amikor elkezd idegesíteni a dolog.Kép

Na, túlteljesítettem magam.Kép

Puszi mindenkinek, remélem most már majd tudok jönni!Kép

Orsi
14+1

avocado

Hali,

Csak egy rövidet,
Orsi,
Te írtad h Gergőnek magas a lábfeje? Úgy tűnik h most már manónak is, felpróbáltam rá v 15 pár cipőt és egyik sem megy rá a lábára. Ahol az őszit vettem az a bolt megszűnt így most meg vagyok lőve. Te vettél már neki tavaszi cipőt? Hol? Meg van itt egy bolt de ott a legolcsóbb cipő is 8000 Ft és ennyi pénzt nem nagyon szeretnék kiadni. Még a Deichmanban találtam egy sporcipőt de "túl rózsaszín" mondjuk árban jó mert csak 3000 Ft.
Na megyek aludni mert mostanában olyan fáradt vagyok én is.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

AndiKép
Bercinek is magas a lábfeje. Apukától örökölte(ezt is). Elég nehéz nekik cipőt venni az igaz.Kép
Kitartás, biztosan találsz valami jó cipőt, jó áron.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

AndiKép

Szia! Ne haragudj, a tegnapi hsz-ban nem írtam Neked de csak utólag vettem észre! Szemölcseitek?
Igen, Gergőnek is elég magas a rüsztje, Karcsinak is ilyen a lába. Én most vasárnap vettem Neki egy kis tavaszi cipőt, de tök véletlenül találtam az Auchanban. Nem is szoktam arra a részre menni, de valami most odavonzott és egyből megláttam ezt a kiscipőt és bele is szerettem! 2 Tépőzár van rajta, így szuper könnyen rá lehet adni, de elég magas a bokájánál, tehát tartja a lábát. És könnyű! Könnyebb, mint ami van, amit nem az utcára adok rá, hanem ha megyünk valahová. Mondjuk ez meg kisfiús, mert kék, de attól függ Neked ez mennyire zavaró. Az ára közepes, 4990 volt. És Gergőnek is tetszik, könnyen megy benne, látszik, hogy kényelmes a lábán! Annyira nem néztem körül, de azért volt elég nagy választék, hátha ilyen helyen találsz! Végül is az a fontos, hogy Te tudd, hogy milyen szempontok alapján keresel cipőt, és akkor itt is találhatsz jót! Persze biztos van gagyi is, de ez tényleg jó kis cipő!Kép
Ja! A barátnőm mondta, hogy a RENO udvarban van állítólag egy nagyker, ahol 23-tól vannak mindenféle kiscipők és 4-5 ezerért. Ott is megpróbálhatod. Õ azt mondta, hogy óriási választék volt, Siestától kezdve még ezer márka!
Sok szerencsét!Kép

PusziKép

Orsi

avocado

Sziasztok,
nagyon rég jártam erre,de sokat gondolok rátok.
Mi jól vagyunk,Mayát kivettem az oviból,így most ő is itthon van velünk.Nagyon élvezem.Kicsit féltem,hogy hogy bírom majd,de semmi gáz.Már egész jól eljátszanak ketten,és délután is alszanak,úgyhogy tudok takarítani,főzni,vasalni...stb.
Tomi nem is volt 2 hétig,hármasban voltunk,komolyan mondom jobban be tudtam osztani a teendőket,meg a programokat a gyerkőkkel,mint amikor itt van ő is,úgyhogy minden ment simán.Persze ezt neki nem mondtamKépSőt van egy kiskutyánk,a tesóm lepett meg vele minket.Havanese fajta,kis fehér szőrgombóc,a gyerekek imádják.Emiatt legalább nem szólnak a szomszédok.Igaz ő nem 'igazi' kutya,-Tomi szerint macska Kép-de nyúzni,babakocsiban tologatni,öltöztetni ezt is lehet.Kép
Maxi egy hete, este fürdés előtt képzeljétek belekakilt a bilibe.Azt hittem rosszul látok,de tényleg,és nagyon kibukott amikor beleöntöttem a wc-be és lehúztam.Azóta se produkál semmit.Pedig minden este előveszi a bincikét,és ráül,de semmi.Nem akarom erőltetni,majd ráér nyáron gyakorolni,de érdekes,hogy ő kezdte el a bilizést,és fürdés előtt mindig ráül.néha 1-2 csepp pipi kijön,de aztután hogy bemászott a kádba ott kiereszti.Beszélni folyamatosan beszél,de teljesen érthetetlen halandzsa az egész.Mondja,hogy mama,papa,tutus-kutyus,Manya-Maya,apa(ezerrel,mániákus apaista),tatao-takaroja...stb.Imádja a kismotort,ha kimegyünk sétálni,nekem az felér egy igazi futóedzéssel,mert úgy hajtanak,mint az őrült.Kép Haza persze meg cipelem mind a 2 motort,mert felfelé,már nem olyan könnyű tekerni.Kép
Maya sokat segít,nagyon aranyos,már egyedül takarítja a szobáját,még porszívózni sem enged.Persze azért nagyon meg kell néznem,mit hová pakol.
Röviden ennyi rólunk,puszi Nektek!!!

Szilvi-Nanda-Kép
nanda

Ja még annyi,akinek fent van a gépén,az MSN címem:
szilviasoos@hotmail.com

Puszi,Szilvi
nanda

Szia Nanda!Kép

De jó, hogy jöttél!!! Már tényleg nagyon régen voltál!Kép
Örülök, hogy ilyen jól vagytok!Kép És volt valami oka, hogy kivetted Mayát az oviból?
KutyusKép Nektek kellett nagyon, nem? Így még ha "csak macska" isKép, de legalább van!Kép
Gratulálok Maxi bilizéséhez!Kép

Van valami híred a taliról? Vagy már letettél róla? Jó lenne találkozni!

Puszi Nektek és gyere sűrűbben, ha tudsz!Kép

Orsi

avocado

NandaKép
Jó hallani felőletek!Kép Nálunk a férjem része a háztartásból, ha valami elromlik neki kell megszerelni, szóval nálunk sem okozna problémát, ha nem lenne itthon pár napig.Kép Úgy néz ki az új munkahelyén utazgatni is kell, úgyhogy szoktatom magam a gondolathoz, hogy ketten leszünk Macho Juniorral.Kép
A kutyus biztos aranyos és starapabíró is, ha bírja a nyúzást.Kép
Nálunk a reggeli és esti pisi megy a bilibe-eddig este nálunk is a fürdővízbe ment-kaki egyenlőre nincs. Próbáld ki, ha megengeded Maxinak, hogy ő húzza le a W.C.-t lesz-e változás. Nálunk Berci sorban áll mikor W.C-re megyünk, ő a lehúzó felelős.Kép
Nálunk is megy a duma ezerrel, Maugli nyelven.Kép Legújabb szava a "tápa"(cápa), a kedvenc DVD-jén még sehol sincsenek a cápák, de már teli torokból kiabálja, mert tudja mikor jönnek.Kép
Ne tűnj el nagyon!Kép

Cipőtéma: A fiacskám már pár napja a szandiját akarta állandóan felvenni, gondoltam megszerette. Egy fenét. Kinőtte a sportcipőjét és a szandi nem nyomja a lábát. Nincs két hónapja, hogy vettem!Kép

RitaKép
Biztos jó Párizsban,van egy csomó látnivaló...én is elmennék.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,
nálunk is nagy probléma a cipő,Maxinak olyan kis "bumszli" lábija van,az is 25-ös ,legalábbis a cipő.Abból is csak sportcipő.Próbálgattam neki "szeb fazonú" cipőket is ,de lehetetlenség belegyömöszölni a lábát.3 számmal nagyobbat meg nem akarok venni.Talán ha jön a szandál szezon.Kép
puszi,Szilvi
nanda

Hali,

Nanda,
Manónál is ez a baj, ami hosszra jó lenne abba nem tudom belegyömöszölni a lábát, amibe belemegy abban meg csónakázik. Most találtam neki egyet az egyik boltban, igaz 7900 Ft de elvileg elfogadják Robi egészségkártyáját így hajlok afelé h megvegyem. Ez is olyan szebb fazonú, játszócipőt sikerült kifognom egyet.

Orsi,
Köszi a tippet, majd megnézem az Auchanban is. Hogy vagytok? Pocaklakóról mikor fogsz tudni valamit a nemével kapcsolatban?
Ma voltunk a Vasúttörténeti Parkban, mert mától vasárnapig ott van a MoJaHo kiállítás, amin Robiék részt vesznek. Nagyon érdekes volt látni a régi gőzmozdonyokat, láttam olyan vonatot is amit ló húzott és voltak ilyen hajtányok is.

Szemölcsök: képzeljétek megint ki vagyok akadva. Kijött a szokásos ekcémám és mentem vissza bőrgyógyászhoz és megemlítettem neki ezt az uszodaszemölcsöt. Helyből leszólta a homeós bogyót h úgysem fog segíteni és neki is az a véleménye h csak úgy fog elmúlni ha a saját szervezete legyőzi. Mivel mondjuk 50-nel nem bír csak 1-2 darabbal, ezért szerinte menjünk vissza a Heim Pálba egy újabb altatásos leszedésre, majd hetente menjünk hozzá és ő leszedi azt a pár darabot ami kijön + ad egy másik immunerősíőt és így kb 1 hónap alatt sikerülne megszabadulnunk a szemölcsöktől. Én már nem tudom hogy kinek higgyek Most arra jutottunk h egy hétre elutazunk, addig még adom a bogyót és utána kérünk időpontot a kórházba mert már tényleg nagyon nagyok és sok van megint.

Puszi
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

AndiKép
SzemölcsökKép A múltkor már javulás volt nem? Miért uszodaszemölcs? Hova utaztok?
Megyek alszom, mert ma reggel 3/4 6-kor keltek a lányok, azóta talpon vagyok.Kép Elromlott az alvókájuk vagy mi, bezzeg én aludnék, de a fiam nagyon sokat forgolódik, csapkod, szerintem megint-még mindig jön a foga. Mire elaludnék, a csöpség úgy dönt, hogy azonnal éhenhal, ha nem kap tápszert, ugranom kell, mielőtt felordítja a házat, szóval szeretnék egy éjszaka rendesen aludni...ma is reménykedem, hogy a mai lesz az.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hahó,
Andi...Kép
hol vetted a cipőt?
sz.
nanda

Hali,

Nanda,
ÉrdenKép Érdekel a pontos cím is?

Egcsi,
Cserszegtomajra megyünk holnap este, elvileg már ma mentünk volna csak még holnap is megyünk a kiállításra. ma rengetegen voltak, nagyon nagy nyüzsgés volt.
Ma manó is fél 6-kor kelt úgyhogy megyek is aludni mert hulla vagyok

Mindenkinek pusz
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,
Andi!
Igen érdekelne a cím,köszi!

Egcsi!
Jól emlékszem,hogy ti Amerikában éltek?
Még nem volt alkalmam olvasni,de régi emlékek között kutatva ez is beugrott!
Szeretnék emilcímet kérni tőled,mert néhány dologgal kapcsban érdeklődnék.Úgy néz ki ha minden összejön,jövő januárban mi is kimegyünk egy jó időre.Ti hol laktok? A többit majd emilben,nem szeretnék itt senkit sem untatni ezzel a témával.
Előre is köszi...

p.szilvi
nanda

NandaKép

Jól emlékszel.Kép Las Vegasban lakunk. Az e-mail cím a profilomban, érdeklődj!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Előkerültem,csak olvasóüzemmódban voltam.
Nem igazán volt jókedvem kicsit depis voltam,aztán olvastam az őszieknél mi történt Lauval,teljesen kiakadtamKép
De mostmár jobb a kedvem így írok Kép

Timi!
Gratulálok én isKépHogy vagy?Hányinger és egyéb terhességi tüneteid vannak?Suliban tesióra alól kapsz felmentést?Kép
Mese!
Én csak nagyon ritkán hímzek,Orsinak vannak jó képei ő tudja honnan lehet letölteni.n csak ha találok vmi jó rajzot akkor lementem,mint a katicást is.Hogy vagytok?Levi látta már a kistesót uh-on?Árpád népét én úgy hallottam h. vmi olyasmi lesz mint az István király(azaz filmesítve)
Orsi!
Mindkét név nagyon szép a Flóra nálunk is versenyben voltKépMindig a kedvenc kisbarátnőm jut eszembe rólaKép
Hogy vagytok?
Karcsi meggyógyult már?
Rita!
Ti itthon vagytok már?Nem semmi vagy hogy Párizsból bejelentkeztélKépIdőtök jó volt?
Nanda!
de jó hogy te is bejelentkeztélKépMiért vetted ki Maját az óviból?Ennyire rosszul érezte magát,vagy a társaság nem volt jó?Amerikába merre mennétek?Miami?Mikiék?
Andi!
Írd meg a címet,úgyis megyek mostanában arra,megnéznémKép
SzemölcsökKépMégsem hatottak a homeosbogyók?
Jó pihenéstKép
Tandrea!
Hogy vagytok?olyan ritkán írsz mostanságKép
Sajna nálunk is iszonyatosan anyás ha eltűnők akkor iszonyatos hiszti van és mint egy kismajom egyfolytában rajtam lógKép
Egcsi!
Miért pont Vegasba mentetek?Ott kaptatok munkát rögtön?Vagy már az egy "bejáratott hely" számotokra?
Anikó!
veletek mi van?Bencus hogy alszik éjszakánként?Tudsz vmennyit pihenni mellette?Gergő,KAta?
Mi jól vagyunk csak néha idegbaj kerülget,tegnap annyit káromkodtam mint amennyit mióta Míra megvan nem.Sokat vagyunk kint állandóan sétálunk,veszekedünkKép.
Már csak este szopizik,meg ha felkel éjszaka 1*Kép
Szerintem engem jobban megviselt mint őtKépDe mióta csak este szopizik sokkal jobban alszik,én kipihentebb vagyokKép
Májusban koszorúslány lesz nemsokára megyünk ruhát választani,próbálniKép

Pusz mindenkinek:Vera

KépKép
viranka

VeraKép
Mondhatjuk, hogy bejáratott hely, itt voltak barátaink akik segítettek a kezdetekben.(kölcsönkocsi, lakásbérlés) Lehet, hogy továbbállunk innen, de ez még csak terv.Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali,

Gyorsan bejelentkezem mert csak holnap reggel megyünk le.
Cipő: Nagyposta mellett van a Siker üzletház (Budai út nem tudom mennyi szám)és ott van bal oldalon két bolt is, Wink sporbolt és mellette még egy (én itt találtam két jót is)

Vera,
Sajnos nem hatottak és ez a doki azt mondta h nem hiszi h fognak de ha igen akkor azt publikáltassuk KépMert ő még nem hallott róla h valamitől is elmúltak volna. Szóval holnap kérek megint időpontot a Heim Pálba és akkor újra nekifutunk ennek a módszernek.Valahogy muszáj elmulasztani mert már augusztus óta szenvedünk és nem jutunk előre. Én is olvastam az őszi topicot, nagyon megrendültem amikor olvastam.
Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?