Sziasztok!
Kostyika!
szemölcsök!!! jujj de jó is lenne!!!! Drukkk!
Vakili!
Igen, bagoly mondja....
De a lényeg, hogy írsz!
jól vagytok?
Vera!
Nagyon édes a kép! Bár az biztos, hogy én hülyét kapnék tőle, ha hímezni kéne, inkább rajzolom!
Puzzle! még a hajam is égnek áll bár pocakidőm vége felé, ha megint úgy befordulok mint Olivérrel, elvállalom a kiválogatást!
Meske!
Ennyire nem tej? De tejtermék sem, vagy csak a tej van büntilistán?
Nálunk meg tejbárt lehetne nyitni. Pasiknak 2,8-as, 2in1-nak 1,8-as tejből két lityi. És van, hogy még aznap meg is iszom. Ám ha igazak a mértek, akkor kell is a kalcium! De erről lentebb....
Orsi!
Csak befut már az a jól megérdemelt!!!
Hogy van az émelygésed? Elmúltak már?
Egcsi!
Én is a gyerekeket sajnálom. Na nem mintha neked könnyű dolgod lenne, szó se róla, csak olyan kis elhagyatottnak tűnnek a szülők részéről. Egyébként jó gyerekek? Eddig is így voltak, vagy hozzád kerültek először megőrzésre?
Timi!
Gratula!
Én egy kicsit lemaradtam, de ezek szerint az előző koraszülésed volt, és ezért most veszélyeztetettnek is indulsz a következővel?
Bocsi, már biztos mondenki képben van és én vagyok ilyen lemaradt....
Rita!
Előre is jó utat!
Látom te sem a pihizős kismamit adod elő!
Olivér
Bölcsi jól ment pénteken, ám hétvégén előállt gyermek egy kis orrfolyással. Hétfőre úgy tűnt minden ok., így elmentem vele megint. Kicsit anyásabb volt, de nem sírt az elvállásnál.
Amikor érte menetem épp zokogott az ebéd felett és nekem sem ment a vígasztalás egykönnyen, de rejtéj volt mi baja. Azt mondták addig nem volt semmi gond. Aztán hazafelé rájöttem. Szomlyas volt! Elfelejtették kivenni a táskából a teáját, vizet meg nem hajlandó inni. Kipróbáltan előbb szárad ki, minthogy vízet igyon!
Most meg sikerült rájönnöm du. hogy miért is olyn kis "büdi" a gyerek szája. Eddig szegény Apát okoltam, hogy biztosan túl kíméletesen mostak fogat. Nem. Sajnos ronda genny van a manduláján és ezt csak ma vettem észre egy nagy ásításnál. Érdekes, mert az orrfolyáson kívül se láz, se rossz kedv, csak a gyengébb étvágy, de ez Olivérnél időszakosan megszokott.
El is csattogtam vele du. a rendelőbe, de mint kiderült csak egy fülész van és persze csak holnap du rendel. Egy "cseppet sem" bosszantott!
Ismerem sajnos a kórságot, és valóban tud ilyen kis nyugis lenni, de bármelyik pillanatban felugorhatunk 40-41fokos lázra amit le sem lehet húzni, és azt nem szeretném.
Bár mandulaműtétet sem szeretnék. Nem tudjátok, hogy manapság mi az orvosi álláspont ez ügyben?
Marci
Nagyon jól van és nagyon jó erőben.
tegnap dokibácsit is majdnem sikerült lebillenteni a székéről, pedig én szóltam, szerintem eme gyermek nagyobbacska, mint Olivér volt. Mire ő, nem ez a gyerek nem nagyobb, hanem jóval nagyobb! a combcsontnál annyit mondott "ez nem semmi", de az értéket már elfelejtette mondani.
Annak idején is módosítottak egy héttel minket, most megint egy hetet hozzácsaphatok améretek alapján.
Tegnap voltunk 33+6 az uh szerint pedig 34+5, de súlyban már 2500gr-ot mértek ami ugye 35 hetes értéknek felel meg.
Szóval ha nem bújik ki a 38. hétig, akkor ki fog lógni a lába a számon!
vagy valami...
Igazság szerint már most is igen keményen megy a box odabenn, így néha akaratlan is nyikanok egyet, és ezt felettébb furcsálják az utazóközönség többi tagjai, ha épp akkor történik, de tényleg fáj. A vígasz viszont, hogy alapvetően minden rendben és egészséges ő is én is, csak összecsomagolva kevés a helyünk!
Megyek pihizni, mert a sok ugrabugra azért már kiüti a medencémet és hátamat estére az én kis zsiráfommal együtt!
Sziasztok!
Eszter 33+7 (vagy mi)