Új privát üzeneted érkezett!

Jajj, nem ám a korom 37!! Kép Kép .O

nadine81

Sziasztok!A Trefort téri ovit nézzük meg ma .5percre van.Ami még számításba jöhet az a pamut ovi,fernczy jános utcai ,zsilip utcai.Április 12-13-án kell beiratni valahova,most csak meg lehet nézni milyenek.Igazából nemtudom még melyik legyen.

KépKép
kola2

sziasztok!

Nadin! Anyuékhoz igen, busszal mennék!

Nercsi! Hetente mérjük! Kb. 20-30 dkg-ot hízott eddig hetente!

Katus! Szegény Máté! Hogy juttassuk el hozzád a képet? Holnap bevigye a Patrik?

KépKép
nicika

Zsanett, mi a pamutba járunk.
A két gyakorlóba nem alhatna ott, mert itthon vagyok tesvérrel, a trefort van a legmesszebb nekünk.

Nicika, talán 6hónaposan lehet elkezdeni az egyszerűbb hordozót, de elég kényelmetlen. Nekem is az volt, márton 4hósan 8kg volt, gondolhatod ki bírta félévesen cipelniKép
Janka meg utálta, már meg sincs.

Kép
Kép
Kép
amica

Hööö, ma belibbent csak úgy a védőnő... Szerencsére tegnap takarítgattam picit... Kép
Szerdán mentem volna hozzá, még megkérdezni egy-két dolgot, de akkor már nem kell... Kép
Holnap vérvétel Kép és NST Kép
Rákérdeztem arra is, hogy mi kell még azon kívül, amit fel fognak írni receptre, és azt mondta, hogy olajat vegyek meg popsikrémet. Először a Neogranormont mondta, utána pedig a Sudocreme-t. Vagyis azt mondta, hogy szerinte vegyek mindkettőt és meglátom, hogy melyik válik be. Sudocreme-ből is van picike, nem kell egyből nagyot venni. Holnap veszem őket.

nadine81

Amica!Igazából mi nekünk a pamut van a legközelebb de valahogy nem szimpi.Lehet,hogy azért mert kintről olyan ridegnek néz ki.Apa is ide járt,ezért ő azt mondja ide vigyem.Van udvaruk?Hányra lehet vinni a gyereket?és hányig lehet ott?Milyenek az ovónők?Bocs ,hogy ennyit kérdezek .,de kiváncsi vagyok,merthát ugye nem mindegy hova jár a gyerek 3-évig.

KépKép
kola2

Nadin!Ezek a védőnők már csak ilyenek.Én nem szeretem őket .Nekünk már a 4-ik védőnőnk van 3-éven belül.Szerencsére már nagyon régen volt.Egyáltalán meddig jönnek?
Amica!3-ra megyünk a trefort téribe hát kiváncsi vagyok.

KépKép
kola2

Viol, a sudocr-et beteszik mintának a babacsomagba amit a kórházban kapszKép!!!!!!!!!

Zsanett, van udvar, nem túl nagy, de jó. Kicsi ovi, egész szépek a csoportok, családias, mindenki ismer mindenkit. Az óvónők is rendben vannak. Reggel 6-tól délután 4, 1/25ig van talán ovi. Nézzetek be, bármikor belehet menni érdeklődni.
Márton nem szeret túlságosan oviba járni, de mi Jankával itthon vagyunk, ezt sem csípi, meg elég zárkózott természetű is, de jókat hallok egyébként erről az oviról. Janka is odamegy szeptembertől.
Mi itt lakunk nem messze tőletek a Csarnok utcábanKép
Amit elfelejettem, vegyes csoportok vannak, csak a Trefort tériben van a hagyományos három csoport korcsoportok szerint.

Nekünk ez már az 5.védőnőnk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Zsani,
amúgy szimpi a védőnő, csak eddig mindig bejelentkezett előtte... Nem szeretem ha meglepnek. Legyen az ismerős, rokon, idegen, vagy akár a védőnő. Azért legalább egy telefon.. De nem ám, mintha itt mindig kupi lenne Kép, csak általában (nappal) itt "élünk" a nappaliban (több hely, nagy TV Kép), és van, hogy sok minden cucc kint van... Kép

Amica,
köszi! Kép Jujj, akkor azt már ki is húzom... Kép Próbálgatni jó a minta is. Gondolom azért nem akkora minta, hogy egy alkalomra elég csak... Kép Vagy ha nem jó a popsinak, akkor az egy alkalom után is látható már?

ERIKA,
segítség!! Kép Most már belekeveredtem ebbe a házassági anyakönyvi kivonatos dologba. A kórházban személyesen kérdeztem meg, hogy mennyire legyen friss, azt mondták 3 hónap. Elmentem Fertődre kikérni, ott csodálkoztak, mert ők úgy tudják, hogy 30 nap. De azért kiállították. Ma megnéztem Sopron honlapján az ügyintézésnél az anyakönyvezéssel kapcsolatos dolgokat és ott is 30 napot írnak...
Szóval nekem most van egy, ami a 3 hónapban bent van, de a 30 napban nincs... Ti milyet vittetek?

nadine81

Nadine! Sudocrem minta a kórházi csomagban is lesz ám! Amúgy meg nagyon drága, de nagyon jó!

KépKép
nicika

Katus! Próbáltalak hívni telefonon, de nem vetted fel. A rajról lenne szó! Holnap be tudná vinni a Patrik Sopronba!

KépKép
nicika

Nadine, mi 30 napon belülit vittünk. Szerintem a szüléselőkészítőn ezt mondták nekünk. Már 37!!! Ha akkor szülsz mikor én akkor már 2 hét múlva babázhatsz! Kép Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nici,
köszönöm, már Amica is megsúgta az infot! Kép

Erika,
húú, akkor azt hiszem kérek még egy példányt Fertődön...
Neked a 39-en volt a nagy nap? Kép Azt hittem ott voltál már a 40-nél... Én is mindig úgy mondom, hogy ennyi meg ennyi hét, + - amennyit a kisasszony gondol... Kép Kép

nadine81

Figyu Mindenki,
Gabi biztosan megírta volna, ha bárkivel valami nem OK, nem? Mert ha a gép, vagy a net nem jó, akkor azért nem írhat...

nadine81

Már én is gondolkodtam, hogy kinek is írhatok majd... Kép Mert ide szerintem nem jövök fel, ha épp nincs bekapcsolva a gép...

nadine81

Viol, nekem a 39+1. napon jött Alíz. Akkor csak holnap babázhatnál. Kép Kép Bocs.
Ma voltunk dokinál. Most meg 2-szer annyit hízott mint kellett volna. Én már nem is foglalkozok vele. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,
most első olvasásra hirtelen nem értettem, miért is babázhatnék már holnap... Kép Aztán rájöttem, hogy két hét plusz egy nap, úgy jön ki a holnap... Kép Na jó, azt még elviselném... Pedig ma mondta a védőnő, hogy az ritkább, hogy normál, panaszmentes terhességnél korábban jönne... De azért előfordul... Kép
Kétszer annyit? És mikor voltatok utoljára? Vagyis mihez képest kétszer annyit? Ahhoz, ami a nagy könyvben meg van írva? Kép
Most mennyit nyom a latba a kis Alíz? Kép Vagy már nem is olyan kicsi... Kép
Tényleg, nem dobsz mostanában fényképet nekünk? Volt már jó pár hete annak, hogy láttuk...

nadine81

Sziasztok!

Kép

Kép
hajnus

Szia Hajnus! Kép

nadine81

Sziasztok!Amica!Köszönöm az oviról az infót.Virágnak tök tetszett a Trefort téri ovi,alig tudtam kirángatni.Mondták,hogy itt van a városba egyedül hagyományos csoportok.Előjegyeztettem de azért még megnézünk más ovit is.3-tól fél 6-ig ott voltunk.Én már úgy untam.
Hajni!István melyik suliba jár?

KépKép
kola2

Zsani,a Zsilip utcaiban hatalmas a tuljelentkezés.Ha nem a közvetlen körzetébe tartozol semmi esély.Isti a Szt.Istvanba jár(Kurucdomb)

Kép

Kép
hajnus

Hajni,én is odajártam suliba.Hallottam,a ZSILIP Utcairol,hogy nagy a túljelenkezés.Sajnos már az ovihoz is protekció kell.

KépKép
kola2

Isti a Halász utcaiba járt,nov-ben jelentkeztünk,másnap mehetett is.Hát olyan is volt.
Mi nagyon szeretjük ezt a sulit.Csak 17en vannak egy osztályban.

Kép

Kép
hajnus

Hát az jó,legallább tudnak velük foglalkozni.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Hat megint annyit irtatok, hogy csak ugy körülbelül tudtam visszaolvasni!

Hajni!!

Üdv nalunk a topicban!! Az en kislanyom jan. 19-en született Laranak hivjak!! Majusban lesz ket eve, hogy kiköltöztem Ne.-ba, de elötte Sopronban laktam.

Nercsi!

Lara meg nem kapott oltast, majd apr.24-en megyünk dokihoz megint kontroll vizsgalatra es akkor kapja elsö szurijat!

Viol!

Sajnos a jo idöt mar en sem elvezem, mert itt megint sz.. idö lett! Kép

Bocsi mindenkitöl, hogy mar nem vagyok itt olyan sokat, de egyszerüen nincs idöm. Ma delelött Dieter unokatesojanak a felesege volt itt a kislanyaval. ( Tudjatok ö szült Amerikaban!)
Tünderi ez a ket kis picuri együtt! CSak bamultak egymast nagy szemekkel. Aztan delutan fenn voltam a haznal kitakaritottam az autot es megneztem mennyi mindent csinaltak mar a fiuk miota nem voltam ott! Kép

Nicika!

Nalunk tökre bevallt ez az edeskömenytea, mondjuk Laranak talan 5-ször fajt a hasa idaig.
Nekem egyebkent a vedönö ajanlotta a teat. Mindenhol masok a velemenyek, de tudom, hogy mi is azt kaptunk meg mikor kicsik voltunk.

Kép
Kép
reni76

Reni,
akkor most nem a jó idő miatt nem voltál... Nem baj, készülődjetek csak, izgalmas, amikor az ember a saját háza körüli teendőkkel tud foglalatoskodni! Kép Mi még ha nők is vagyunk, akkor is találunk valami magunknak valót egy épülő ház körül. Vagy talán pont azért találunk, mert nők vagyunk! Kép
És most hogy álltok? Mi van még hátra?
Az unokatesó kislánya mennyi idős? El tudom képzelni a két kislányt együtt. És mi lesz később, amikor már másznak, pakolnak, stb! Kép És mindezt együtt. Úúú, hülye vagyok... ők kint laknak akkor Amerikában? Mert akkor sokat nem lesznek nálatok...

nadine81

Reni!
Remélem hozzánk nem jön a ti rossz időtök.Már kezdek kipakolni Szonja szekrényéből téli cuccokat.
Mi a neve a kiscsajnak?Meddig maradnak nálatok vagy nem nálatok laknak ilyenkor?
Egyébként édeskömény teát én is adtam a tiltás ellenére Szonjámnak de én is úgy láttam jobban lett tőle.Kép

Viol!
A múltkor említettél 2 db Deean R Koontz könyvet.Utánanéztem és nincs meg nekem.Kölcsön kérhetném?KépPersze nem egyszerre.
Holnap megyek Bozra és ha lesz kedvem kocsikázni akár Hegykőig is lemegyek érte.Mit szólsz hozzá?Kép

KépKép
eszti76

Katus!
Megvan a Fűrész 2 DVD-n kéred?Érdemes megnézni!Kép
Kicsi Máté,hogy van?

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Nekialltam a tavaszi nagytakaritasnak, mert egy kicsit jobb lett az ido, ezert nem voltam tegnap. Egyelore meg csak a haz fele van meg, mert olyan rohadt sok ablak van a hazon, hogy egyelore a fennti szintet tettem rendbe. Csak fennt 9 ablak van (es lennt meg 9 Kép) es ezekbol 14-en 5 cm szeles lamettaju fa redony, amin frankon megul a por. Szoval lamettankent leporszivoztam a redonyoket, meg ablakot pucoltam. Most sokkal jobban erzem magam, habar a fele meg hatra van.

Tenyleg a Gabi merre lehet? Nem kuldott sms-t senkinek, hogy mi van?

Eszti!
SZonjanak tovabbra is tetszik az ovi? Ez a gyomorfajas nagyon rossz lehet. En a multkor csinaltam magamnak egy paradicsom, uborka, lila hagyma salit, es ontetnek olival olaj es bazsam ecetet tettem ra. Utana ugy egett a gyomrom!

Viol!
Most mar nagyon a finishben vagy, nade annyira keszen allsz, hogy nem erhet meglepetes. Kép

Katus!
SZornyu, hogy minden ejszakatok ilyen sz.r. Kép Hol a foga miatt, hol a betegseg miatt. Ugy sajnallak, mert tudom milyen az amikor hosszutavon nincs kipihenve az ember.

Zsani!
Melyik az a Trefort ter? Tiszta hulye vagyok, a neve tok ismeros, es nem ugrik be.
A Zsilip utcai a foiskola gyakorlo ovija, plusz nemet nyelvu, nyilvan azert olyan nagy a tuljelentkezes.

Hajni!
Udv itt! Irjal kicsit magadrol. Hany eves vagy? En 33 leszek lassan, es 10 eve Kanadaban elek, de elotte 23-at Sopronban eltem, es tovabbra is Sopron a vilag kozepe nekem! Ket fiam van, Bence 5 1/2, Balint 1 eves. Meg 2.5 honap es megyek haza veluk a nyarra. Mar alig varom!

Nicika!
Szopi hogy megy? Ill. a suly gyarapodas azt mutatja, hogy jol, csak a fajdalom hogy all?

Tegnap elvagtam az ujjam es most egy bazi kotes van rajta, nem tudok rendesen gepelni. Bocs az elutesekert!

Kép
Kép
agi

Sziasztok!

Viol!
Megírtam a tel számomat a freemail címedre.

KépKép
eszti76

Sziasztok!!
Eszti jobb már? Mikor így fogyózol, mennyit sikerül ledobni? Velem az a baj, hogy az akaraterőm = 0. De ha már nem szoptatok, be kell vetnem valamit. Te meg csak óvatosan!

Viol, igen, kicsit érthetetlen voltam. Azért még ne babázz!4 Még várj egy hetet minimum!! Olyan izgi!!Kép Kép Majd üzizz nekem is ám, főleg ha nem leszünk itthon húsvétkor!! Én is hadd örüljek nektek! Győrbe nincs netünk.

Ági, akkor te sem unatkoztál. Ez a nagy ház hátránya, bár elhanyagolható az előnyeivel szemben.
Ujjadnak jobbulást!!

Megyek pakolni, mert délután megyünk haza!!!!! Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!
Tegnap megmértük Szintit: 4240 gramm, tehát 1 hét alatt 24 dkg-ot hízott. Ja és 54 cm! Kép
A cicim már nem fáj, de sajnos a mellbimbóm igen. Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Itt vagyok ám csak tegnap vizsgáztam eü-ből"sikerrel"addig meg nem volt nagyon kedvem irogatni.Meg most,hogy itt a jó idő stinte csak este vagyunk itthon akkor meg apa uralja a gépet.
Köszi jól esik,hogy hiányoltatok.Ha nem harakszotok csak nagy vonalakban olvastam át azt a 800 oldalt amit írtatok!
Mi jól vagyunk Levi 9kg 65dkg alig hízott valamit egy hónap alatt,de nem is baj.annyi bajom van csak,hogy mióta át kellett állítani az órát nem bírok a gyerekkel.Akár mikor kel fel reggel szinte az egész délelőttöt végig hisztizi.Azért is szoktam vele elmenni már délelőtt itthonról,mert a kocsiba legalább el van.Nem tudom ki volt az a barom aki ezt az állítgatást elkezdte.

Nadine!Nekem is van kengurum bár mi ezt már később vettük mikor Levinak már nem kellett merevítős egy sima kis egyszerű kenguru.Lehet benne felém nézve és kifele nézve.Nem semmi a sztori amit leírtál.én nem is tudom mit csinálnék ilyen helyzetben.Szerintem totál bepánikolnék.Mi a jó öreg gumikával védekezünk"utáljuk mind a ketten",de ami fog. gátlót lehet szedni szopi alatt az nekem nagyon nem volt jó állandóan véreztem tőle.Olyan nyavaját"most nem jut eszembe a neve"nem akarok meg nem is ajánlotta,hogy viszonylag rövid időn belül akarunk kistesót.Úgyhogy maradt a fütyisapka.A pihenő szék nagyon jó dolog ismerőseim mondták.Ha lesz kistesó akarok majd neki venni.Vannak már joslófájások?

Nicika!Nagyon szépen fejlődik Szinti baba.Hétről-hétre rengeteget változik.

Eszti!Valószínű előbb nálam járt az álompasi.Megvolt a nagy kibékülési vacsi anyóspajtival?Nemsokára mész dolgozni ugye?Várod már?Gondolom igen is meg nem SZonja miatt.

Katus!Jaj,de sajnálom a kis Mátét!Igen nehezen lábal ki belőle szegény.Miket adsz neki?Fogacska?Én is csak azt tudom tanácsolni mint a többiek,hogy mikor Máté alszik te is próbálj meg aludni,mert teljesen ki fogsz purcanni és az senkinek sem lenne jó.Se neked se Máténak!!

Hajnus!Üdv köztünk jó,hogy gyarapszunk.Mire Esztiéknél lesz a kertiparti ki kell majd bérelni a szomszéd telkét is.De ez nem baj!!KépKépKépKépTi merre fele laktok?Rólunk röviden csak annyit van egy 10-hós fiam Levente 2000-óta élek Nagykanizsán,de szívem vágya,hogy újra otthon élhessek.Hol dolgozol?

Ági!Hát nem irigyellek ekkora házat rendben tartani pláne két gyerkőc mellett.Ott milyen az idő?Nálunk most egy kicsit borús,de remélem nem fog esni,mert be kell mennem a gyerekkel a városba tegnap vettem neki egy tavaszi satyót,de igen nagy lett ki akarom cserélni.Meg megyünk megvenni neki az etetőszéket is.Gyerkőcök jól vannak?

Most így tömören ennyi ha valakinek nem írtam elnézést próbálom magam utolérni.
Vendég

Gabó, de jó hogy jelentkeztél, és hogy minden ok veletek. Gratulálok a vizsgádhoz, csak így tovább! (és most egy kis hátbaveregetést képzelj!!)
Minket is megviselt az óraáttállítás, azóta Alíz este megint hisztizik, mikor el kéne aludnia. Szerintem ettől van, pedig fokozatosan csináltuk. Mire átállnak, addigra meg visszaállítják azt a hülye órát. Kép

Itt is rossz idő van esős..uuuuuutááááálooooomm. Kép

De azért szép napot!

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!Mi már 6-hetesen adtunk teát Levinek ugye akkor nyár volt.Van kimondott csecsemőknek granulátum.Szerintem nyugottan adhatsz neki.Az én védőnöm és dokim is ajánlotta.Van egy babaszakácskönyvem ott pl. azt írják,hogy 6-hetesen adható nekik gyümilé.

Eszti!Itt a hegyen van egy sor szőlő,gyümifák,málna eper,egres most kaptunk kiwifákat,szeder és zöldségek.
Vendég

Elbúcsúzom,apa mindjárt megjön, nemsoká inulunk!Jó hétvégét mindenkinek!!!

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!
Ha fogyózom úgy csinálom,hogy délig nem eszem csupán iszom(tea,Capuccino,kávé,víz)aztán eszem egy kis kicsi szénhidrát tartalmú ebédet majd este 5 körül szénhidrátmenteset(sali vagy hús v.felvágottv. tojás v. gyümi)
A gyomrom mára már megjavult de még nem merem terhelni.
Egyébként a gyerek dokinak soha nem tudsz megfelelni hízásügyileg.Írtad,hogy állítólag most meg sokat hízott.Ne is törődj velük!Annyit eszik és ezzel együtt hízik Alíz amennyit ő akar és neki megfelelő.Nálunk is ugyanez lejátszódott.

Gabóca!
Gratula a vizsgádhoz!Nem is volt olyan nehéz ugye?
Mi meg már azt hittük,hogy bedöglött a géped.
Egyébként a múlt hét vasárnapján nem mentünk le az anyóshoz ebédelni hanem étteremben ettünk.Bennem még volt egy kis durca de aztán estére már nem maradt belőle semmi.Ja,azt érte el az anyósom az akciójával,hogy Szonja nem mer beleülni a kádba mert a hajmosástól retteg és hiába mondom neki,hogy nem lesz akkor is állva marad.Azelőtt tudod úgy is mennyit játszott a kádban az állataival.Talán még visszafordítható.Tehát tegnap este szidtam az anyóst mint a bokrot.(persze csak magamban).

KépKép
eszti76

Viol!
Megkaptam az üzit.Akkor kedden megyek.Kép
Kíváncsian várom a híreket a pocakból.
Ilyenkor busszal mész?Megy veled valaki?

Erika!
Érezzétek jól magatokat!Kép

Katus!
Mizujs a kis mosolygós Mátéval?KépTe,hogy vagy?Tudsz picit pihizni?

KépKép
eszti76

Helloka!

Eszti,
basszus most látom, hogy már tegnap este írtál a könyvekről... Kép Én meg nem sokkal előtte léptem le, mert nem volt semmi mozgás idefent. Reggel meg be sem kapcsoltam a gépet, mert korán indultam Sopronba. Először vérvétel, aztán NST utána pedig UH.
Szóval ma nem jött össze, de a jövő kedd tuti jó nekem is. Már be is írtam a naptárba! Kép Jujj, de a jövő kedd az 4-e kedd, ugye? Az lesz legközelebb kedd... Kép
És elviheted ám egyből mindkét könyvet, én már nem is emlékszem mikor olvastam őket utoljára, és most egy darabig biztosan nem is fogom. Meg az az igazság, nem is vagyok olyan típus, hogy egy könyvet többször is elolvasok... Filmet inkább megnézek, de könyvet... Azt nem annyira... Kép
Fertőbozon van valaki ismerősöd? Délelőtt voltál erre?

Ági,
ejj, csak nem palotában laktok, hogy ennyi ablaka van?? Kép Nem semmi, nem csodálom, hogy még csak a felével vagy meg. Nekem néha még ez a 8 db is soknak tűnik... Kép Pedig csak összvissz 8, nem alul és felül is 9-9! Kép
Gabi amúgy már előkerült! Kép
Mire elmúlt volna teljesen a lila folt a szemed alól, jött egy kötés az ujjadra... Kép Valld ám be nyugodtan, ha verekedős vagy! Kép

Erika,
jó utat nektek, gondolom már elindultatok. Kép Kicsit elkéstem...
A fogyókúrával kapcsolatos akaraterő nekem is mindig a béka segge alatt van, mindig is ez volt az egyetlen bajom, bármivel is próbálkoztam.
Természetesen neked is írok, ha esemény van! Te is velem osztottad meg, amikor Alíz megérkezett! Kép

Nicika,
most hülyén hangzik, de attól még igaz, hogy sajnálom a bimbódat! Kép Kép Az jó, hogy maga az egész melled már nem fáj, de a bimbó sem lehet jobb... Nekem továbbra sincs semmi előtejem... Ilyenkor mindig te jutsz eszembe, hogy neked már tök korán tök sok volt! Kép
Most a kórházban hallottam egy nőt mesélni... Kedden császárral szült és még mindig nincs teje... Kép

Gabi,
no, megkerültél! Gratula a vizsgádhoz, már műteni is tudsz?? Kép
A fütyisapkához külön gratula, így ebben a formában még nem hallottam... Kép
Jóslók még nincsenek, legalább is szerintem nincsenek... Kép Néha érzem, hogy fájogat a csontocskám odalent, vagy legalább is érzem, hogy van. De ezek még nem azok. Gondolom én... Kép

Mindjárt írom, hogy mi volt ma a dokibácsinál, csak ezt elküldöm... Kép

nadine81

Szóval... Kép

Apuval indultam be reggel, mert ilyenkor megy melóba, és akkor nem kell kiballagnom a buszra. Meg elég szarul mennek reggel a buszok, vagyis úgy, hogy vagy nagyon korán bent lettem volna, vagy úgymond későn, hogy NST-n is tök sokan lettek volna előttem. Bár így is voltak...
Vérvételre is korán odaértem, várnom is kellett.
NST-n már 4-en voltak előttem, és még ráadásul fel is torlódott a sor, mert hoztak egy új gépet (olyan 2,5 milla...), és a nőcike még a kezében fogta a használati utasítást, és úgy nyomkodta rajt a gombokat... És persze most hogy új gép van, nem jelentette azt, hogy eggyel több is, mert az egyik régit meg elvitték... Szóval nemhogy gyorsabban, inkább lassabban ment...
Én is erre az újra kerültem, hűű, tiszta digitális az egész, mocorgott is ma alatta a kiscsaj! Kép Persze ehhez az is kellett, hogy vérvétel után benyomtam a büfében egy capuccinot és egy szenyót! Kép Finom volt, és mennyi minden volt benne! Kép
Szóval az NST jó lett, a vérnyomim most kicsit alacsony. 94/60, pulzus 100. Általában mindig 100-110/70 a nyomi, most lement 100 alá... Nekem mindegy, nem éreztem magam másképp, mint máskor. A pulzus meg mindig ilyen magas, vagyis általában 90 feletti...
UH-on annyi történt, hogy nézte-nézte, és csak hümmögött, nyöszörgött... Kérdeztem: nem lett jobb? Azt mondta abszolút határeset, mert nincs rajt a lepény a méhszájon, de nem is ment el a közeléből, szóval érinti. Rá is kérdeztem, hogy úgymond "jobb" lenne, ha rajt lenne, mert akkor egyértelműbb lenne? Azt mondta igen, mert akkor tudjuk, hogy hogyan tovább (császár), de így még nem. Most úgy néz ki, mintha nem tudnánk mihez kezdjünk velem...
Ha elkezdek valamikor tágulni, vagy felfelé mozdul a lepény és az jó, vagy lefelé és az úgyis vérzéssel járna...
Egy hét múlva, amikor megyek NST-re, megint lesz UH is, és azt mondta aznap dönteni fogunk, hogy be kell-e feküdnöm-e vagy sem... Kép
De persze ha addig vagy bármikor utána véreznék, úgy fogalmazott, hogy szirénázva menjek és sürgősségi császár... Köszi...
A befekvést én nem nagyon szeretném... Illetve attól függ, hogy ő ezt hogyan gondolta. Mert ha úgy, hogy pénteken közli velem, hogy hétfőn feküdjek be, és mondjuk szerdán beindítja vagy császároz vagy mittomén, akkor befekszek. De ha csak azért fektetne be, hogy ott legyek és ott várjam, hogy mikor történik már valami, akkor azt nem. Hiszen panaszom nincs, ott meg nem akarom megvárni a szülés napját... Szóval csak azért, hogy ott nézzük egymást 2 hétig, azért nem akarok befeküdni. De ha neki konkrét terve van konkrét napra, akkor legyen... Ez majd egy hét múlva kiderül.

nadine81

Sziasztok!
Szia Ági,Gabó!Örülök,hogy ti is szivesen fogadtatok.Mi Sopronban lakunk,29 éves vagyok.Két fiam van,Isti 8 éves,Bence jövő héten lesz 4 hónapos.
Egy kis hozzászolás:én már akkor adtam az édesköményteát,mikor hazajöttünk a korházbol.Van akinél beválik,de sok baba még jobban görcsöl tőle.A gyerekorvosunk is tiltotta.
Nicika,mennyi idős a kislányod?Jol hizik.Bence hetente csak 120g körül.

Kép

Kép
hajnus

Viol,ki az orvosod?Amig dec-ben benn voltam majdnem 2 hétig ugy láttam,hogy 100szor is meggondolják a császárt és kivárják az utolsó pillanatot.Sajnos.De ne izgulj,mert az most nem tesz jot.Nekem se nagyon volt előtejem,talán egyszer vettem észre valamit.Szülés másnapján meg már 60grammot szopizott és csak ugy spriccelt az arcára a tej.Igaz egyből ittam a laktoherb teát.Nekem nagyon bevált.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus,
a Berkes a dokim. Fogadott doki, lehet, hogy azért akar biztosra menni, inkább minthogy közbejöjjön valami. Aztán lehet, hogy nem. Nem tudom. Azt én is hallottam, hogy a császárt nem erőltetik annyira. Amikor bent feküdtem, egyik szobatársamat (uccsó hétben) befektette a Szilvszter, mert annyira, de annyira picike volt a nő, illetve gerincproblémái is voltak, hogy megbeszélték a császárt. De aznap, amikor befeküdt, és UH-on volt, bement a főorvos, a Csécsei is UH-ra, és az ő (a nő) füle hallatára kaptak finoman össze (a két doki), mert a Csécsei nem akarta volna a császárt Szilveszterrel szemben... Szóval ő még a végén is belekotnyeleskedhet...
Izgulni annyira nem izgulok, inkább azt próbálom lassan eldönteni, hogy mi lenne jobb nekünk.
Úgy tényleg nem akarok befeküdni, hogy csak ott legyek...
Ha be akar fektetni, akkor csinálja meg és kész. Semmi kedvem heteket ott tölteni. Mert ha császár lesz, akkor az egy hét... Meg még előtte is? Csak úgy? Nem. Inkább itt várom meg a végét. Ha véreznék, úgyis tudnánk azonnal indulni, be van táblázva, hogy mikor ki van itthon, ki tudna vinni... Kép

nadine81

És Vero merre jár? Eszti tudsz valamit róluk?

nadine81

Viol, nem szeretném most elmesélni neked miért is lenne jó ha befektetnének. Én voltam egy hetet a győri patológián, hidd el nem nektek akarnak jót. Rohannom kell...

KépKépKép

Kép
Kép
Kép
amica

Viol, Jajj, elrontottam, nektek akarnak jót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocsi, eltévesztettem, szóval az a sziréznázva bemenés a te esetedben nagyon nagy gáz is tudna lenni!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica,
jujj, most akkor mi van?? Kép Kép
És mit csináltál te a győri patológián?? A patológia emlékezetem szerint egy csúnya kifejezés... Kép
Viszont azt nem tudom, hogy mi az az egetrengető nagyon rossz dolog, ami történhet? Úgy értem, elhiszem, de mi lehet? Tudsz te erről többet? Mert én laikusan azt mondom, annyi történik, hogy tágulok, és a lepény lefelé indul el, és lesz pici vérzés. De ez nem iszonyat gyors folyamat, nem? Mit tud odabent művelni? Vagy ha vérzik, akkor csak sok lehet?
Úgy emlékszem, amikor a terhesgondozóban találkoztunk, említettél valakit, hogy hasonló helyzetben volt, mint én, és nek isürgősen menni kellett, de úgy rémlik, hogy neki jobban rajt volt, nem? Vagy? Húúú, most már kíváncsivá tettél... Ha valamikor (bármikor az elkövetkezendő 1 hétben Kép) lesz pici időd, pár sorban leírod? Köszönöm! Kép

nadine81

Viol!
Veroról semmi infóm de remélem minden ok náluk.Mindjárt rá is csörgök.Vasárnap jönnek hozzánk mert Szonja 3. szülinapját ünnepeljük.
Köszi a könyveket és remélem addig nem akar befektetni a doktor bácsi.Kép
A keresztmamám lakik Bozon de szeretem azt a hátsó utat és van úgy,hogy csak úgy kocsikázom egy Hegykő-Kópházát.KépMa nem voltam mert nem beszéltünk meg semmit de semmi gond elvoltam a keresztmamámmal.Kép
Most húzok vasalni mert rendet akarok holnapra hagyni itthon mivel megyünk cápákat nézni a Camponába.Ezt kérte Szonja a szülinapjára.Kép
Imádja az állatokat és ott más trópusi és nem trópusi állat is van.

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést! Már jobban van a Máté, csak nagyon köhög, de reggel óta nem hányt szerencsére.
Mi is elkaptuk a Jocóval.

Eszti!

Nagyon boldog szülinapot kívánok Szonjának.
Köszi a filmet várom.
Nagyon jó utat holnapra, és természetesen jó szórakozást!

Vero!

Hiányzol!

Gabi!

Nagyon örülök, hogy "megvagy", és gratulálok a vizsgához.

Viol!

Én csak annyit fűznék hozzá, hogy egyet értek Amicavál.

katus78

Eszti,
addig nem fektet be, mert ez a kedd (a mi keddünk Kép) most lesz, amikor kiderül, hogy mi van, az meg pénteken, mához egy hétre. De ha mindeközben hirtelen húznom kéne, akkor bevágom a kórházi cumóba a könyveket is! Kép
Kocsikázni én is szeretek! Kép Vagyis vezetni! Kép De nem mindig van itthon hozzá kocsi (ami nem egy uccsó szempont... Kép), illetve a benzin sem olcsó. Nekünk az a kocsikázás, ha anyósékhoz megyünk, vagy ha valamiért Sopronba. Egyébként ilyenkor kérni is szoktam, hogy had vezessek, ő úgyis többet hajtja a kocsit, így meg nekem is megvan az örömöm! Kép
Hűűű, Campona? Ott még én sem voltam - na jó, sok helyen sem - de biztosan nagyon szuper! Kép Fényképezzetek ám! Kép
Szonjának boldog szülinapot kívánok, így előre is! Kép Lehet, hogy vasárnap nem jövök fel ide.

BOLDOG SZÜLINAPOT!!! Kép
Kép

Amúgy pedig jó utat nektek! Kép

Katus,
húúú, de rejtélyes voltál...
Na de lányok, ha tudtok valamit, amit én nem, még ha elrettentő, tessék ám elmondani nekem! Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?