Helloka!
Eszti,
basszus most látom, hogy már tegnap este írtál a könyvekről...
Én meg nem sokkal előtte léptem le, mert nem volt semmi mozgás idefent. Reggel meg be sem kapcsoltam a gépet, mert korán indultam Sopronba. Először vérvétel, aztán NST utána pedig UH.
Szóval ma nem jött össze, de a jövő kedd tuti jó nekem is. Már be is írtam a naptárba!
Jujj, de a jövő kedd az 4-e kedd, ugye? Az lesz legközelebb kedd...
És elviheted ám egyből mindkét könyvet, én már nem is emlékszem mikor olvastam őket utoljára, és most egy darabig biztosan nem is fogom. Meg az az igazság, nem is vagyok olyan típus, hogy egy könyvet többször is elolvasok... Filmet inkább megnézek, de könyvet... Azt nem annyira...
Fertőbozon van valaki ismerősöd? Délelőtt voltál erre?
Ági,
ejj, csak nem palotában laktok, hogy ennyi ablaka van??
Nem semmi, nem csodálom, hogy még csak a felével vagy meg. Nekem néha még ez a 8 db is soknak tűnik...
Pedig csak összvissz 8, nem alul és felül is 9-9!
Gabi amúgy már előkerült!
Mire elmúlt volna teljesen a lila folt a szemed alól, jött egy kötés az ujjadra...
Valld ám be nyugodtan, ha verekedős vagy!
Erika,
jó utat nektek, gondolom már elindultatok.
Kicsit elkéstem...
A fogyókúrával kapcsolatos akaraterő nekem is mindig a béka segge alatt van, mindig is ez volt az egyetlen bajom, bármivel is próbálkoztam.
Természetesen neked is írok, ha esemény van! Te is velem osztottad meg, amikor Alíz megérkezett!
Nicika,
most hülyén hangzik, de attól még igaz, hogy sajnálom a bimbódat!
Az jó, hogy maga az egész melled már nem fáj, de a bimbó sem lehet jobb... Nekem továbbra sincs semmi előtejem... Ilyenkor mindig te jutsz eszembe, hogy neked már tök korán tök sok volt!
Most a kórházban hallottam egy nőt mesélni... Kedden császárral szült és még mindig nincs teje...
Gabi,
no, megkerültél! Gratula a vizsgádhoz, már műteni is tudsz??
A fütyisapkához külön gratula, így ebben a formában még nem hallottam...
Jóslók még nincsenek, legalább is szerintem nincsenek...
Néha érzem, hogy fájogat a csontocskám odalent, vagy legalább is érzem, hogy van. De ezek még nem azok. Gondolom én...
Mindjárt írom, hogy mi volt ma a dokibácsinál, csak ezt elküldöm...