Sziasztok!
Hétvégén végre költözhetünk a lakásunkba
, el sem hiszem. Csak olyan lassan telik most az idő, és olyan nagyon fáradt vagyok már. Hihetetlen, hogy végre nyugalmunk lesz.
Bea
Hogy vagy? Azt tudtam, hogy Kútvölgyi, csak a Mészárosban nem voltam biztos.
Kataa
Hogy sikerült a tolmácsolás? Biztos ügyes voltál
.
Maga az Ádám név nekem is tetszik, csak sztem nem hangzik annyira jól a vezetéknévhez. Mondjuk olyan rosszul sem
, de inkább valamilyen jobban becézhető nevet szeretnék. Majd meglátjuk, ötletünk még mindig nincs. Remélem azért szülésig sikerül valamit kitalálnunk
. Gyurcikám azt is mondta, hogy legyen Õ is Gyurci
. Utólag is Boldog szülinapot
!
A bicikli nálunk is gyenge pontja
. Vajon miért? Bárhol, bármikor...
Rit
Köszi
, aranyos vagy
. Jól emlékszem, hogy 6 héttel vagy előttem? (elvileg, mert gyakorlatilag a dokim szerint nem valószinű, hogy kihúzzuk végig
. bár ki tudja?)
Házassági kivonat
. Ez vajon mindenhol igy van?
Beszti
Igen, uram is igy gondolja, hogy harmadiknak kapok majd én is cinkostársat
. Majd meglátjuk
.
Attól is függ, hogy milyen magas az a "Nátán korú gyerek"
. Kor szerint én már a 16"-os bringát javasolnám. Gyurcim kb. 103 cm körül van, és neki ezt hozza majd a húsvéti nyuszi
. Kipróbáltuk és már jó lehet neki. Még a 12"-ost sem nőtte ki teljesen, az jó lesz tartaléknak a nagyihoz. Ha Nátán ilyen magas, vagy ettől magasabb, akkor semmiképpen sem szabad kisebb bringában gondolkodni. Csak halkan jegyzem meg, hogy a 14-es nem szabvány méret (kinai), igy azt meg főként nem javaslom.
Ilke
Lásd fentebb amit Besztinek irtam bringa ügyben. Amúgy mi az üzletben minden nap találkozunk ilyen "áruházi" bringákkal és nem csak gyerekméretben, amik nagyon hamar megadják magukat. És sajna az sem ritka, hogy eleve nem lehet úgy összeszerelni, beállitani, hogy balesetmentesen használni lehessen. Ez megint egy olyan dolog (mint a cipőtéma is
) amire érdemes egy picit több pénzt áldozni, de inkább SZAKÜZLETBEN megvásárolni. Hisz első a biztonság, meg a gyermek öröme
. Persze nem mondom, hogy törvényszerü mindenkinek nálunk vásárolni (van nagyon sok szaküzlet), de azt ugye tudjátok, hogy kedvezménye mindannyiótoknak van nálunk
?! Ja, és Ilke ezek olyan bringák, amik kiszolgálnak több gyermeket is
.
Én is szoktam kiabálni a gyerekkel
, de általában totál hatástalan vagyok. Ezért mindig meg is bánom, hogy "feleslegesen" veszekszem vele.
Judy
Nagyon jók a képek
.
Mennem kell, mert nyitás van, most megint csak ilyen össze-vissza levélre futotta
.
B.