Új privát üzeneted érkezett!

Nyuszi!
Látom, nagyon elszántad magad a cipöboltozásra Kép. Csak, hogy egy kicsit nehezítsek a dolgodon, én is leírom, hogy nekünk mi jött be Kép. Magyar gyártók közül az ASSO (régebben volt a Horil nevü cég, de azoknak mostanság nem látom a cipöit, ennek ellenére lehet, hogy van, csak mifelénk nem árulják, pedig ök is nagyon jók), külföldiek közül pedig leginkább a Killefeet. Ezek még megfizethetöek, bár nem a legolcsóbb kategória (kb. 7-9000 között vannak a cipök, függ az ár a mérettöl és attól, hogy szandi-e vagy rendes cipö).

Kínai cipö
Az én gyerekeimnek is van, játszósnak. Kínaiból is van várakozáson felül jó minöségü, nem is gondoltam volna. Kívül belül bör (de tényleg, mert Ádámnak nagyon izzadós lába van, csak a bör cipökben bírja rendesen, és ebben bírja). Szép is, és a kiképzése is jó. A müanyag edzöcipök tényleg gagyik, sokkal olcsóbbak is, mint a bör cipök.
Viszont én még mindig inkább adok egy olcsóbb, de új cipöt a gyerekre, mint egy agyonhasznált márkásat. De vannak, akiknek csak a márka számít...
Ja, még valami (Nyuszi, ha majd tanácsot kell adni cipövásárláskor...). Sok szülö szerintem rosszul gondolkodik, és megveszi a drága "hazajárós" cipöt több ezer forintért, ami max. 1-1,5 órát van rajtuk, amíg az oviba elmennek és hazamennek. De ez sok esetben csak ennek az idönek a töredéke. Benti használatra pedig megkapják a gyerekek az 1000 Ft-os kínaí "tutyit". Pedig jobb lenne, ha egy rendes szandált kapnának, mert nagyon sokat hordják, jóformán egész nap abban vannak, és elég lenne egy olcsóbb, kevésbé márkás hazajárós cipö. Persze, ez csak azokra vonatkozik, akik egy szezonban csak 1 pár drága (jó) cipöre tudnak költeni. Sajnos nagyon sokan vannak ilyenek, söt, olyanok is, akiknek egyre sem telik Kép.
De azért a kínait sem kell "legagyizni" élböl, mert lehet köztük találni jobbat is, amin én is meglepödtem, de így van.

Judy!
Jók a képek Kép. Nem vagytok betegek? Hurrá!

Nem tudom, mi lesz velem, most, hogy óraállítás volt. Eddig mikor hazaértünk, jöttünk is egyböl be, mert sötétedett. De már egyszerüen nem lehet öket bevonszolni az udvarról, és meg végképp nem tudok semmit csinálni. Jó, ha 6-kor bekeveredünk, vacsi, fürdés, alvás. Eddig, mikor hazaértünk, volt 1-1,5 órám a házimunkára, de ezután az sem lesz. Ma pl. vasalni akartam, de elmaradt, vasalhatok akkor, mikor elsludtak. De max. 1,5-2 órát vállalok be, a többi nem érdekel, így is hulla vagyok.

Na, picit csúsztunk, még meg kell szoknom az új idöbeosztást. Veszem ki öket a kádból, aztán alvás, mert Noéminek holnap úszás lesz.

Panda

panda
Halásztelek

Panda

A gagyi kinain a noname kinait ertettem, van sok cipoceg, aki markas cipot es itt most nem vilagmarkara gondolok kinaban meg Szingapurban gyartat.Ezt onnan tudom, hogy korulneztenm alaposan az Auchanben levo Humanicban. Namost az itteni kinai a noname gagyi cuccokat arulja.Tenyleg rossz minoseguek. En az itteni kinairol beszeltem ,nem altalanositok.:-)
Mi a Skippyt szeretjuk nagyon, mert elerheto ar es tenyleg jo minoseg.Az olasz.Nalunk Emi olyan szinten nem rugta szet eddig a cipoit, hogy Danny siman hordja.Persze nalunk is egyre tobb a lanyos cucc, amit nem.
Amugy koszi a velemenyeket.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Judy
Milyen volt a görizés?
Én a Hervis-ben vettem, CheeDah Force márkájú görkorit, fűzős, a bokánál + tépőzár van, felül meg olyan műanyag csúsztathatós csat, jó erősen tartja a bokát, és nagyon kényelmes. A térd, könyök, csuklóvédőt is ott vettem, egy kis zsákban volt mindhárom. Kettőt vittem a pénztárhoz, mert ent nem tudják kibontani, egy S és M-es méretet, és ott próbáltam fel.
Most hétvégén anyuéknál mindkét nap szupi idő volt és egy csomót görögtem, megtanultam rendesen a megfordulást, hátramenetet, mindezt egy kutya és egy motorozó kiskrampusz mellett. Egyszer sikerült a kezemet fullra belevágni a rózsabokorba, bele is állt a kézfejembe egy tövis Kép na meg kellemes izomlázam van a vádlimban, fenekemben, hátamban.
Anyuék nyuszija fog Daninak is hozni egy görit, tőlünk meg új sisakot és védőket kap.

Mléna
Kiabálás Kép Ezen jót nevettem Kép Én ha kiabálok, akkor visszapofázik a fiam, szóval nem sok tekintélyem van iyen téren... De azért többet szoktam nyerni. Remélem nem kapom vissza ha kamaszodik.
Neked a DVD itt lapul a táskámban, mikor juttassam el a tesódnak? Vagy jársz bent a városban vmikor?

Ilke
Holnap megpróbálom a déli órákban elvinni a cd-t a párodnak, oks?
Többiek, hozzátok hogyan jusson el a keresztszemes CD?
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor

Nekem is masoltal vegul?
Most a heten dolgozik a ferjem Pesten, ugyhogy el tudna menni erte. A Hungaria hany szamban is vagytok? Egyik nap ebedidoben el tudna ugrani, ha a jo neked.Ures cd-t viszi.

Judy

Nagyon kiralyak a sizos kepek!!!

Ilke

Kutyaugy.KépDurva ez a 4 kutya.
Nekunk csak 4 szomszed van, pedig nagy telek, es ebbol egy betonfal (lattadKép) nem zavar vizet a fauzem tulaja.
AMugy a msik szomszdunk most panaszkodott, hogy sokat ugatnak a kutyaink, bevallom neha engem is zavar, el is fogjuk vinni oket nemi oktatasra, valszeg unatkoznak. Meg nem art engedelmesseget is tanulniuk, nekem 2 gyerek mellett sajna nincs idom tanitgatni oket, pedig rajuk ferne. Apjuk meg orulunk ha itthon van.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi
Igen, másoltam, meg Besztinek, Ilkének és Pandának is.
Hungária krt. 128 Siemens épület, portán kell szólni, hogy kihez jött, onnan szólnak nekem és kimegyek. Õcsi Karol

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicukor!

És mikor vagy?
Nekem az egész család beteg különböző mértékben (kivéveén), nem tudom mikor jutok oda. Bár ma a párom is itthon van...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Ilke!

Ja, szegény kis kandúrka, szörnyű milyen emebreke vannak. De ő pici macska ráadásul.
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=106976

Emma is imádná egyébként, de én nem merek macskát tartani, épp azért mert elütik, elcsavarog stb. De ha mégis tartanék is csak lányt egyébként, ivartalanítva, merta akndúrok végképp csavarognak, verekednek.

Cipő: Emmának eddig szandál mindíg siesta volt, mert még viszonylag megfizethető és jó. De most már komoly bajban vagyok, mert ha a mostanit kinövi már 27-es kell és képtelenség 27-esből olyat kapni ami tépőzáras és van sarok része. Azok már mind sarok nélküliek, abban meg még olyan ügyetlenül megy.

Félcipője meg téli cipője viszont már sokféle volt.
Most úgy örültem hogy lesz elephanten a Deichmannben megfizethető áron, erre csak a közepes szélességű cipőket tartják, Emmára fel sem ment egyik sem a zárt cipők közül, pedig szerintem nem extra széles a lába.
A skippy szerintem nagyon változó minőség, vettem már nagyon jó skippyt neki, de van olyan amit rá nem adnék. Nem egy homogén, megbízható márka.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Beszti
Egész héten 9- 16:30-ig bent vagyok. Péntek kivétel, akkor csak 2ig. Jövőhéten is uígy.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Solymi végre mehetett oviba, erre most Csongi lázas és köhög. De még ezt is kibírom, csak a kötőhártya ne jöjjön vissza...

Cipő: Solyminál nagyon kell ügyelni a jó cipőre, mert lúdtalpra hajlamos (mint az apukája Kép ), úgyhogy ez az egy dolog, amit megveszek neki csillió-billió pénzért is. A Siesta jó volt, de ha a 27-estől már nem olyan jó, akkor baj van...

Zit
parazita

Gumicukor!

Köszi a CD-t!KépKép

Banyóci!

Milyen kerékpárt érdemes venni egy Nátán korú gyereknek?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

PandaKép
Köszi, most kivételesen nem vagyunk betegekKép bár a kicsi taknyos.

Gumicukor
Én a Decathlonban vettem a korimat. védőfelszerelés még nincs, úgyhogy egyelőre a lakás, plusz udvaron gyakorolom, szomszédok nagy derüléséreKépKép már javadolták, hogy mehetek a tecsóba görkoris munkaerőnekKépKép
nálunk rollert hoz a nyúl NagygénekKép
rózsabokorKépKép

pusz
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Gumicukor! Holnap elméletileg megy a városba a Gyuri. Szólok neki, hogy menjen be a DVD-ért.

Nyuszika! Skippy cipőnk nekünk is van. Szeretem, de most tavaszi cipőkből nem azt vettem, mert túl keménynek találtam a talpukat. Végre eljutottam EGYEDÜL a Deichmann-ba, nagyon jó cipőket árulnak megfizethető áron. Kinéztem a cipőket és másnap célirányosan mentem a gyerekekkel. Nórinak Adidas edzőcipőt vettem 6500-ért. Plusz vettem neki egy csajos cipőt 3ezervalamennyiért, olyat amit szoknyához is fel tud venni. Én már nem úgy veszem a cipőket, hogy majd Márk örökli. Nóri iszonyatosan elkoptatja a cipőket, az ovis benti cipője 2 hét után úgy nézett ki, mintha 3 gyerek hordta volna előtteKép Ráadásul Márk nő mint a bolondgomba, 23-as cipőt hord, + neki nagyon magas a rüsztje, széles tappancsa.Kép

Panda! nagyon nagy igazságot írtál, én is azt néztem, hogy a legtöbb gyerek benti cipője sima 1000 ft-os tornacipő. Pedig az van fél-egész nap a lábukon.

Mi egész nap játszózunk-kertezünk, tegnap meg is történt a csoda: Márk születése óta ELÕSZÖR Mind2 gyerek átaludta az éjszakát!!!! Nem kellett pisilni, kakilni, inni senkinek. Én azért többször felébredtem és hallagtóztamKép

Szép estét Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Zita

Mi is betegek vagyunk, Emit ugyan viszem oviba, o nem veszes, de kicsit kohog, de Dannynek dol az orrabol a takony es o is kohog.Szerencsere nem lazas.
Jobbulast Nektek is!
Pont ezt mondta a minap egy anyuka, hogy a cipore nem sajnalja a penzt. Hat ezert akarok en jobb minoseget arulni.

megyek vacsiz/tat/ni

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Csajok!

Láttam Dec8-at az RTL Híradóban! Kép

Luca! Gyere írjál, hogy mi van veletek!!

Én alakulok, majd jövök és írok, de most élvezem a tavasz minden percét! Kép

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Beszti!
Köszi a cd-t Kép! Kár, hogy nem voltam itthon, megmuntattam volna a rezidenciát Kép. Na, majd legközelebb.

Gumicukor!
Ez a cd egy kincs! Nagyon köszi. Bár, még csak végigfutottam rajta, de már most láttam egy csomó dolgot, ami felkeltette az érdeklödésmet Kép. Este tüzetesebben is átnézem.
A "csere cd"-t valahogy eljuttatom.

Na, mentem is,

Panda

panda
Halásztelek

Panda!

Még lehet, hogy hamarosan találkozunkKépKép, ugyanis megkérdeztem a lakberendezőnket (Kép hú, de nagyképűen hangzik) bordür ügyben, és ajánlott két helyet. Ha útba esik holnap, akkor benézek (ha jó áron van, akkor hívlak telefonon és szívesen meg is veszemKép, OK??). Mennyi kell?
Hanem megy(nem tudunk eljutni), akkor megadom az elérhetőségüket...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Nyuszi,
Gyógyuljatok meg! Látod, cipő-ügyben én vagyok az egyszerű nép hangja Kép

Csongival 1,5 órát toporogtunk a gyerekorvosi rendelőben... Õ egész jól bírta, pedig lázas is volt, de én teljesen kikészültem lábilag meg derékilag, meg idegileg. Most már remélem, hogy tavasszal már nem leszünk többet betegek.

Zit
parazita

Gumicukor!Kép

Én az "All Our Yesterdays"-eknek örültem nagyon.KépKép
Tényleg, ezekből kinyomtatva látszik minden rendesen? Nekem képernyőn eléggé kivehetetlenek a szimbólumok.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Judy,
Nagyon jók a képek, gyönyörű helyen voltatok!

Gumicukor,
CD-t sajnálom, mert holnap elutazik külföldre a páromKép.

Manó,
Nagy sajnálatomra apa lebeszélt egyenlőre a cicáról, mert ugye itt vannak ezek az ebek, ha beraknék a kertbe egy cicát, akkor nem tudom mi lenne a végeKép, szóval míg le nem fedjük a kerítést addig várunk.

Banyóci,
Bicaj engem is érdekelne, amit tavaly kapott Lili, az sajnos megadta magát, így szeretnénk venni, most már egy olyat, ami olyan, hogy még Bala is használni tudja majd későbbKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!
Jó rég voltam már megint.
A Petrát elvittem csütörtökön az oltásra és a doktornő megvizsgálta az Olivért is és minden rendeben volt, erre pénteken az Olivér elkezdett köhögni és folyik az orra. Vasárnapra be is lázasodott és ma meg elvittem a szemészetre mert a szeme meg begyulladt. Már 4 napja alig aludtam mert nem kapja szegény a levegőt.

ParaZita
Van valami jó ötleted, hogy hogyan lehet könnyen a szemébe csepegtetni mert nekem valahogy nem nagyon megy. Hiába feszítem szét neki ő nagyon erősen becsukja.

Nyuszi
Méretek: Petra 95cm és 12,20kg
Olivér 85cm és 10,20kg
Mit is mondtál mekkora Dani, hogy azt mondták rá hogy kicsi?

Már nem tudom, hogy ki írta a homokozót de nekünk 2x2m -es van és ez elég nagy. Nyárom mikor volt a Petrának a szülinapi bulija akkor 10-en simán elhomokoztak benne.

Na megyek visszaolvasok egy kicsit.

Ági
petra2

Beszti!
Hívj nyugodtan Kép. 3db 5 m-es csíkra van szükségünk. Ha tegnap fel tudtál volna jönni, láthattad volna Noémi szobáját. Nagyon szép lett, magam is meglepődtem. Kíváncsi vagyok, melyik üzleteket ajánlotta nektek a lakberendező. A Planalto-ban és a Tapétacentrumban nincs, a Tapéta centertől még nem kaptam választ az e-mailemre. Ja, ha a 3x5m 6000 (max. 7000) Ft körül van, akkor jöhet.

Na, mennem kell,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Milyen cd nagy kincs?KépKépKép Valakinek nincs kerttervező? Kivi lennék mit lehet belőle kihozni.

Teganp vettünk egy fa homokozót Emmának, este lelazúroztuk, Emma úgy segített, egy csomót dolgozott vele. Holnap ovi szünet van, remélem nem lesz ilyen szörnyű idő mint most mert akkor bajban leszünk.

Ilke!

Sebaj, igazából én is gondoltam rá hogytalán ilyen szomszédság mellett nem olyan jó a macska. Írtam, elviekben én is szeretnék, de mivel főút mellett lakunk nem vállaom be, majdnem mindne nap látok elütött macskát a Pesti úton.
Még a kutyákért is aggódom, pedig ők nem tudnak kiszökni elvileg, most már egy hete nem szobakutyák, hanem kint vannak az udvaron nappal.
Ha ilyen harci eb lenne a szomszédban még őket semmerném kint hagyni, mert szerintem simán ugorják a kerítést ha okuk van rá az ilyen kutyák. Hű, tényleg nagyon sajnállak titeket e miattKép

Magdi!

Ismerős, régen szinte új űllapotban raktam el a cipőket, most meg leamortizálja rendesen. De a ruhákkalígy van. Épp néztem hogy lassan eljutunk oda hogy nem tudom a barátnőm kislányának kölcsönadni a kinőtt ruhákat, mert lukas.

Cipő ügyben egyet értek, hányszor olvasom a babaszobán hogy használt cipőt árulnak, oviba még jó meghatározással. Én ezt sose értem. Nekem emmának csak otthoni, udvari cipője vana mi rosszabb, bár az se rossz, csak műbőr. De a váltószandálja az oviba mindíg jó minőségű, hiszen abban van a legtöbbet. A bölcsiben volt egy kislány akinek a papaucsára kötöttek egy gumit , hogy a bokájánál is fogja, és az volt a benti cipője.Kép

Zita!

Igazából van 27-es siesta, de vagy csattos, vagy a bokáját nem fogja. Én már ősszel is alig találtam megfelelőt, végül kaptam egy 26-os siestát, ami nem az a fajta siesta mint a többi, nem harántemelős, nem tudom ismeritek e, na mindegy, az nagyobb fajta mint a sima siesta, így lett tépőzársa sarokfogós cipője Emmának. De most a következő mérettől előre félek.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!
Hétvégén végre költözhetünk a lakásunkbaKép, el sem hiszem. Csak olyan lassan telik most az idő, és olyan nagyon fáradt vagyok már. Hihetetlen, hogy végre nyugalmunk lesz.

Bea
Hogy vagy? Azt tudtam, hogy Kútvölgyi, csak a Mészárosban nem voltam biztos.

Kataa
Hogy sikerült a tolmácsolás? Biztos ügyes voltálKép.
Maga az Ádám név nekem is tetszik, csak sztem nem hangzik annyira jól a vezetéknévhez. Mondjuk olyan rosszul semKép, de inkább valamilyen jobban becézhető nevet szeretnék. Majd meglátjuk, ötletünk még mindig nincs. Remélem azért szülésig sikerül valamit kitalálnunkKép. Gyurcikám azt is mondta, hogy legyen Õ is GyurciKép. Utólag is Boldog szülinapotKép!
A bicikli nálunk is gyenge pontjaKép. Vajon miért? Bárhol, bármikor...Kép

Rit
KösziKép, aranyos vagyKép. Jól emlékszem, hogy 6 héttel vagy előttem? (elvileg, mert gyakorlatilag a dokim szerint nem valószinű, hogy kihúzzuk végigKép. bár ki tudja?)
Házassági kivonatKép. Ez vajon mindenhol igy van?

Beszti
KépKép
Igen, uram is igy gondolja, hogy harmadiknak kapok majd én is cinkostársatKépKépKép. Majd meglátjukKép.
Attól is függ, hogy milyen magas az a "Nátán korú gyerek"Kép. Kor szerint én már a 16"-os bringát javasolnám. Gyurcim kb. 103 cm körül van, és neki ezt hozza majd a húsvéti nyusziKép. Kipróbáltuk és már jó lehet neki. Még a 12"-ost sem nőtte ki teljesen, az jó lesz tartaléknak a nagyihoz. Ha Nátán ilyen magas, vagy ettől magasabb, akkor semmiképpen sem szabad kisebb bringában gondolkodni. Csak halkan jegyzem meg, hogy a 14-es nem szabvány méret (kinai), igy azt meg főként nem javaslom.

Ilke
Lásd fentebb amit Besztinek irtam bringa ügyben. Amúgy mi az üzletben minden nap találkozunk ilyen "áruházi" bringákkal és nem csak gyerekméretben, amik nagyon hamar megadják magukat. És sajna az sem ritka, hogy eleve nem lehet úgy összeszerelni, beállitani, hogy balesetmentesen használni lehessen. Ez megint egy olyan dolog (mint a cipőtéma isKép) amire érdemes egy picit több pénzt áldozni, de inkább SZAKÜZLETBEN megvásárolni. Hisz első a biztonság, meg a gyermek örömeKép. Persze nem mondom, hogy törvényszerü mindenkinek nálunk vásárolni (van nagyon sok szaküzlet), de azt ugye tudjátok, hogy kedvezménye mindannyiótoknak van nálunkKép?! Ja, és Ilke ezek olyan bringák, amik kiszolgálnak több gyermeket isKép.

Én is szoktam kiabálni a gyerekkelKép, de általában totál hatástalan vagyok. Ezért mindig meg is bánom, hogy "feleslegesen" veszekszem vele.

Judy
Nagyon jók a képekKép.

Mennem kell, mert nyitás van, most megint csak ilyen össze-vissza levélre futottaKép.

B.

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Ma éjjel is aludtunkKép Kép!!!! (Nóri fél9-től reggel 8-igKép) Recept: reggel kimegyünk a kertbe, és kisebb-nagyobb megszakításokkal este 6-ig kint vagyunkKép
Most épp azt néztem, hogy milyen ruhát adjak Márkra. Reggel szakadt az eső,jó nagy sár van. Sajnos fúj a szél, de muszály kimenni, egyfolytában az ablaknál áll és orditozza, hogy "KI"Kép

Szomszédok: Nekünk 3 van, 2-nél van kutya, de nem "ugatosak". Én inkább azt utálom, hogy séta közben egy-egy kertben olyan hülye kutyák laknak, vicsorogva ugatnak, morognak. (Ha nem lenne kerítés egy harapás lenne nekik a 2 gyerek.) Tényleg Félelmetesek, Nóri sajnos nagyon fél tőlük. Van olyan, hogy teljesen lehátrál a járda széléig, ami igen veszélyes. Márk a másik fele, ő vagány csávó, nem fél a kutyáktól. Õt meg azért féltem, mert néha nagyon közel megy a kerítésekhez. Én meg idegbajt kapok, mire hazaérünk egy 10 perces sétából (sajnos nem tudom elkerülni ezeket a kerteket, pont az utcában vannak)

Képzeljétek Nóri csoportjából már ketten bárányhimlősek. Utánaolvastam a neten és most azon drukkolok, hogy kapja el ő is, állítólag gyerekkorban jó túllenni ezen a betegségen, sokkal enyhébb lefolyású, mint felnőttként.

Gumicukor! Megy a férjem valamikor délelőtt a DVD-ért. Még1x köszönöm!!!

Megyek, mert egyre hangosabb a "KI" kiáltásKép
Magdi

Magdi
mléna

Petra,
Végső esetben az a módszer, hogy a szeme belső sarkába cseppentesz, és amikor kinyitja, befolyik neki... Csonginál leginkább ez működik, mert ő is görcsösen összeszorítja a szemét, és üvölt, mint a fába szorult féreg...

Banyó,
Gratula a kéglihez! Kép

Én is teljesen ki szoktam akadni magamon, amikor üvöltök meg hisztizek a gyerekkel - de néha már nálam is betelik a pohár... Különben nálunk is a szeretgetés válik be, végső esetben pedig elkezdem Solymit vonszolni a hideg zuhany irányába, és akkor általában lecsillapul.

Zit
parazita

Magdi
Nálunk is van 2 bárányhimlős a csoportban, lehet, hogy már több is, nem tudom. Azt tudja valaki, hogy rám meg a babára lehet e valamilyen hatással?

Zit
KösziKép. Nálunk is ez vanKép, hideg zuhany-pohár vizKép "fenyegetésnek". Főként uram szereti ezt hangoztatniKép.

B.

KépKép
KépKép
banyóci

Sziasztok!

Emma 104 cm és én is látom hogy már nem az igazi neki a 12-es bicaj, de egynlőre még marad, mert egyrészt nem ahzsnálja sokat, másrészt most annyi mindne kell hogy nem futja, főleg nem jóra.

Bari:nálunk is van a csoportban, úgy látszik most van szezonja. Banyóci, én úgy tudom ha te voltál már baris akkor nem veszélyes, csak ha még nem voltál. A babát ha te voltál véded, nem kapja el bent.

Szomszéd nálunk is 3 van, érdekes, valahoyg el sem tudom képzelni hogy lehet nem 3KépKépKép de biztos csak én vagyok béna. Az én kutyám is ugatós sajnos, de 20 cm-es szőrpamacs. Viszont be nem áll a szájaKépSzerencsére a szomszédok szeretik.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok
Megjottem a 2 napos videki turatolKép Roppant faraszto volt ,viszont nagyon jol sikerult,nem egtem be sot fonokom dicsergetettKépKép Alex jott elem az allomasra,nagyon tetszettek neki a vonatokKép Nekem mar kevesbe a lepusztult Keleti PU,nagyon elkeserito ahogy kinez...kulfoldi kollegaim szeme kikerekedett rendesenKép

Cipo temaban nalunk a Dr.Leo volt eddig,de mivel szepen helyrehozta amit kellet,most kapott egy Adidast,de csak csilli villi ciponekKép A benti szandalja is DrLeo.A teli csizmaja Goretex volt,nagyon bealt hogy nem azott be a legnagyobb hoban semKépAz oszi cipoje meg oviba jo neki tavasszal,nem hasznalta sokat KépKép

Sasha
Ahgy mondod,nagyon jo aron vannak,anno az enyem meg 50ezer volt,most mar feleerti s lehet ugyanolyat kapniKép

Ilke
Hat ez nem semmi,hogy meg vereb felek is a kutyak,en azert probalnek veluk beszelni hogy keritsek el ok kerten beul biztonsagosan,mert az O erdekuk is ez.Kivanom hogy talaljatok vaami jo megoldast hamarKép

Judy
Nagyon szepek a kepek,es ugyi voltal ket gyereket a hegyen managelniKép

Panda
EN is igy vagyok hogy eddig volt ido fozni,de mult het ota csak sotetedeskor jon be ugyhogy most hetvegen fozok tobb felet hogy legyen mit kivenni a melybol.

Beszti
Csaladnak jobbulastKép

Banyoci
Pont a hetvegen neztunk egy sport boltban 16-os bicajt es mar Alex is tudja hajtani.
Kb arat tudsz mondani?Mert mondtam ferjecskenek hogy ha veszunk csak nalatok,mert abban megbizokKép
Sok erot a koltozeshez es vigyazz magadraKép

Magdi
Gratula az alvashozKépBarihimlohoz hajraKép

Zsuzsa
Alexnak is van res a foga kozt ( bar nem nagy, de latszik) a dokino,(mert pont hetfon ment vele apa)szerint tejfogaknal ez meg nem baj csak mosni kell rendesen,es nem torvenyszeru hogy a vegleges fogaknal is lesz.

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Gumicukor! Nemrég telefonált a Gyuri, hogy valami balhé van a városban, lezárták a Hungária krt-t. Dugó van, ezért inkább ma nem megy arra. Viszont egyéb ügyek miatt muszály lesz bemennie a városba a héten, majd megírom, hogy mikor.

Zsuzsa! Nekem a tejfogaim között hatalmas rés volt (első két fog között), aztán az állandó fogaim között is. De ahogy nőttem, formálodott a fejem isKép, a fogsorom is helyrerázodott, és mindenféle szabályozás nélkül eltünt a rés. Kérdezz rá egy fogorvosnál, szerintem ez nem olyan nagy probléma, amit szabályozni kellene.

Márk másfél órát kinnt volt a kertben, ebben a szxr időben. Hívtam hogy menjünk be a házba, de nem akart bejönni, remélem nem fázott meg.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Panda!

Ezt a két típust találtuk (mindkettő versenyautós):
Árban 1600 Ft/5m.
Tetszik valamelyik?
Kép
Kép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Nagyon köszi Kép!!!! Ádámmal is lemeóztattam, és a fölsöt választotta Kép. Szóval, a fölsöböl kellene 3 tekercs. Az ára nagyon baráti. Hol találtátok? Én mindenfelé kerestem a neten is, de nem találtam sehol Kép. Arra meg sajna nincs idöm, hogy fogjam magam és találomra járkáljak tapétaboltokba.

Panda

panda
Halásztelek

Panda!

OK, holnap vagy utána megveszem.KépKép
Egyébként mint írtam nem találomra mentünk, hanema lakber. hölgy ajánlotta (mindig épp elég azt tudni, kitől kell megkérdezniKép), ezt a boltot magunktól bizos nem néztük volna meg, mert családi lakóházas utcák közötti kicsi sarki bolt (kis- és nagyker) a XIII. kerületben. Gondolom egy csomó tapétájukat rendelni kellene, de ezek épp vannak raktáron. Amúgy meg csak gyerekes bordűrből leg. 30 fajta volt náluk.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti!
Köszi Kép!
Én a netröl keresgéltem, 3 ígéretes üzletet találtam (Blaha, IV., és III. ker.), ezek közül egyben voltam, ott nem volt, a következö mélben írta, hogy nincs nekik, a harmadik nem válaszolt. Rengeteget jártam már utána, de sehol nem kaptam, a férjem viszont ragaszkodik hozzá Kép. Ha Ádám szobája is olyan jó lesz, mint Noémié, akkor megéri.
Pénteken már viszonylag korán (du.3 körül) itthon leszek, ha minden jól megy, a csütörtök nagyon necces, mert el kellene már menni Noéminek egy tavaszi sapit venni, és egy nadrágot, mert mindet kinötte Kép. Remélem, kapok Miklóson valamit, ami megfizethetö áron van. Annyi ruha kell nekik most hirtelen, hogy nem igaz: kabátok, nadrágok, cipök, sapik.

Kár, hogy vége a tavasznak Kép. Remélem, hétvégén jobb idö lesz, nem ilyen szomorkás.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok
Conti
én is orditozom sokszor velük és szigoru is vagyok sokszor velük hisztizések mind 2 részröl vanak hiszti engem sem érdekel .

Ilke
siesta kizárolog nagykerbe érdemes venni

Cipö
én csak siestát veszek petikénk mert azt imike is tudja hordani de még a siestát is szeretem olcsoban megveni igy inkább átutazom a fél várost cswak hogy olcsoban vegyem meg Pl petike tavaszi cipöje 5000ft volt a nagykerbe 9000ft ér anyiba került volna a boltba Kép szerencsére 1 évben 2x kell veni cipöt szandált +téli cipöje .

Panda
nálunk nincsen hazajáros cipö egy zárt cipö van amiben utcán,oviudvarán motorozik futkos és van egy szandál amiben a csoportszobában van. Nem kell több szerintem Kép .

Pusz csics
csics

Forti, Dec8 mi van veletek??????

Ilke, légyszi nézd meg, mikor lesz ott nyilt nap. Köszi!

Tegnap a bölcsiben az én kis Bettikém váltig álltotta, hogy az anyukája azt mondta, kimehet szoknyában az udvarra... Kiszakadt harisnyában várt délután, úgy látszik nem tudtak vele megbirkózni a gondozók. Annyira makacs mint az apja.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hali!

Most a keresztszemeseknek fog szólni, amit írok, a többiektől bocsKép.
Itt a következő keresztszemesem, még himzőkeretben:
Kép

Nem fogom ám állandóan mutogatni őketKép, de örülök neki.
Fonaltartás: múltkori beszélgetés után megkérdeztem a kézimunkaboltban, de ott egyfajta, nekem nem túl szimpit tudtak mutatni. Viszont a netem a DMC lapján találtam többfélét is:
http://www.dmc.com/majic/pageServer/02010100oy/en/ct/os/prid/449/index.html
És M.o-n is találtam egy helyet (www.kezimunkabolt.hu), ahol rendelhető. 2390 Ft, 50 db fonal fér bele, igaz kell hozzá fonaltartó rudacska (336 Ft/10 db).

Banyóci!

Bicaj: köszi. Konkrétabban?KépKép Márka, ár... Mit érdemes?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Csics,
Hol van Siesta nagyker? És ott egyéni vásárlókat is kiszolgálnak?

Solyminak majdnem minden nadrágja bokalengetős lett a tél folyamán Kép. Ma mennek színházba az ovival, alig tudtam mit ráadni.

Zit
parazita

Ja még egy:

Banyóci!

Nátán nem tartozik a magasabbak közé, 98 cm. Akkor neki 12-est vegyünk?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Magdi
Igen tegnap egy benzinkútnál volt vmi, egy tartűkykocsi gáz töltött fel és elfelejtette kivenni a töltőcsövet és úgy indult el, és ömlött a gáz. ezért mindent lezártak.
itt a cd bármikor jöhet, amit írtam időintervallumban.
Beszti úgy meglepett, egyszer csak bejött az irodába Kép pedig a portán mindig ide szoktak szólni, elvileg nem is lehetne bejönni, csak ha én kimegyek a vendégért. de nem volt gond, csak jót nevettem, azt hittem egy lelkes felhasználó jön be hozzánk és akkor láttam, hogy ki az Kép

mi holnap megyünk Visegrádra hosszú hétvégézni a párommal, Dani nagyiéknál lesz, sajna kicsit náthás vagyok, remélem azért tudok wellness-elni.

tegnap közgyűlésen is voltam, este 6-23:30ig ott voltunk. felbolydult méhkas volt... de sikerült egyezségre jutnunk.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok!

Manó
Köszi a baris infót. Én voltam kiskoromban, igy bizom benne, hogy tényleg védettek vagyunk. Gyurcin egyenlőre nincs még nyoma. 12-es bicajt sztem még tudjátok használni nyár végéig, igy tán ráértek jövőre nagyobbal foglalkozni.

Kataa
Igyekszem azért nem túlerőltetni magam, figyelek a jelekre. (sajna azért vannakKép)
Bringa: 17900 Ft-22500 Ft között van a listaáruk a 16-os méretű bringáknak. Mi elsősorban Hauser és Caprine márkát tartunk ebben a méretben, mert ezek a legmegbizhatóbbak. Kontrafékesek, ami nagyon fontos, mert egy ekkora gyerek még nem tudja igazán behúzni a fékkart. Ugyanolyan alkatrészekkel vannak szerelve, mint a felnőtt minőségi kerékpárok (nem műanyag).

Beszti
Ennek a boltnak az elérhetőségét én is szeretném majd elkérni, mert a Forma 1-es nagyon tetszikKép.
És igen, úgy gondolom, hogy akkor Nátánnak még a 12-es kellene. Azzal tudna biztonságosan kerékpározni. Ugye ilyenkor nem csak a bringa magassága, hanem hosszúsága is számit. Mi próbálunk arra törekedni, hogy csak olyat áruljunk ami tényleg jó és megbizható. A 12-es, legkisebb méretben CSAK a Hauser-t áruljuk pont ezért. Kontrafékes, gyárilag oldalkerekes, sárvédős, csengős. Egyik fajtája 13900 Ft, a másik 15900 Ft (listaár). És lehet, hogy jövőre már nagyobb méret kell majd Nátánnak is (sőt biztos), de mivel nálatok Hanna személyében ott az utánpótlásKép, igy nem haszontalan beruházásKép. Egyébként nálunk ez úgy szokott működni, hogy a nálunk vásárolt gyerekbiciklit, ha kinövi a gyerek/ek, akkor vissza lehet hozni és beszámitjuk a következő méret árábaKép.

Remélem tudtam valamelyest segiteniKép.

B.

KépKép
KépKép
banyóci

Beszti

De mutogathatod nyugodtan a munkaidat!Kép
Nagyon ugyi vagy, aranyos ez a macika. Akkor ezert nem irsz tul sokat mostanaban, mert sokat varrsz!Kép

En beindultam boltugyben. Mar talaltam 3 potencialis helyiseget, meg egy csomo cimet beszerzeshez. Meg konyvelo kell, meg nehany jotanacs, hogy milyen vallalkozasi format valasszunk. Emike jar oviba, szepen, nyafi nelkul. ANyu beteg, ugyhogy Dannyvel ketten vagyunk. Megyek is ,mert ebed kell nemsoka.Kép

Kataa

AKkor aprilis 29-et celozzuk meg taliugyben?
Ugy alakult, hogy megis itthon vagyunk a hetvegen, csak kedden 4-en utazunk.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Banyóci!

Én szívesen megvenném nálatok is (még az, hogy mikor aktuális, nem tudom, a páromnak is rá kell véglegesen bólintani, bár beszéltünk róla), ha adsz elérhetőséget...
Tapétabolt:
GÉTA CENTER - Tapéta nagykereskedés
1135 Budapest, Jász u. 95.
Telefon: 339-5691, 339-5692 Fax: 339-5693, Nyitva tartás: HP 8.30-16.30

Gumicukor!

Én nem akartam bemenniKép, gondoltam kihívnak (csak bemutatkoztam és mondtam, hogy téged kereslek), de már az első kérdés az volt, hogy jártam-e már nálad. Montam, hogy nem, erre megnézték hol vagy, kinyitották az ajtót és útbaigazítottakKép. Erre mit tehetttem?Kép
A minták nyomtatására nem válaszoltál...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Zsuzsa!

Rés a fogak között:
Az én fiaimnak is van. Gabinak "5 perc", a Daninak meg "10 perc" Kép Nem értem miért kéne ezt szabályozni. Gyerekkori fotóimon (ahogy emlékszem) nekem is látni rést, aztán amikor jöttek a maradandó fogaim a rések eltüntek. Sőt. Folyton nézegettem a tükörben a lapát fogaimat, hogy mennyivel nagyobbak mint a többi és szabályosan el voltam keseredve, hogy ez így marad örökreKép Erre nagyon élénken emlékszemKép Most még a fogselyem se fér be közé, ezt viszont bánom.

Nem tudom mit jelent az amit csinálni szeretne a doki a gyerkőc fogával, de nehogy a maradandó fogaknak meg ne maradjon helye, mert azok lényegesen nagyobbak, mint a tejfogak.

Kataa!
Lemaradtam? Milyen tali lesz?

sasha

Kép
sasha

Sasha

Nem lesz tali, hacsak valami gyorsan nem szervezodik a hetvegeig. Kataval beszeltunk rola, hogy aprilis 29-re kene egyet tenni, az jo messze van meg biztos mindenki raer....ugye?Kép Vagyis mikorra vagy kiirva?Kép

LAnyok

Van valakinek valami jo otlete mi legyen a cipobolt neve? Nekem csupa mesefigurak jutottak eszembe: Csizmas Kandur, Bambi, Bobita Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok,

Parazita
Bokalengetos gatya nalunk si van, olyan hirtelen nott most meg,hogy csak naKép101 cmKép

Gumcicukor
Pihenj sokat a hetvegenKép IrigyKépKép
Kozgyules nalunk is mindig maratoni...elkepeszto miken tudnak egyesek vitatkozni.

Banyoci
Koszi az arakatKép Amikor veszunk tuti nalatokKép Neki is jo meg a 12-es bringa,de nyaron jonnek az unoaktesok es nem lesz eleg bicaj a mamanal ugyhogy ugyis venni kell,jobb ha mar nagyobbat akkorKép

Nyuszi
Akkor lehetne akar most szombat is??? Ha mar itthon vagytok.Tobbiek?
De ha nem akkor legyen a 29.-eKép

Sasha
Mami tali lesz valamikor,gyere te is.Ha mar meglesz egy mjd mindenkinek jo datum kitalaljuk a helyet is.

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Beszti
Oké, általában mindig van több szinben is.
Big Bike
1148 Bp. Örs Vezér tere 18.
223-62-19 - üzlet
06-70-948-84-16 - Gyuri
06-70-389-10-65 - Én (Brigi)

Kataa
OkéKép, te is csöröghetsz előtte, esetleg, hogy milyen szinűt szeretnétek.

Pusz

KépKép
KépKép
banyóci

Halihó!

Ádám picit köhög, nem ment ma oviba, itthon volt apával. Nálunk meg csak 2 gyerek van az oviban, és a fönöknöm mondta, hogy mivel ugyis "beteg" a gyerek, maradjak itthon holnap Kép! Tök jó! Igaz, de. be kell mennünk a Móriczra, befizetni a köv. spanyol tanfolyamot, és du. megyünk át anyukámhoz, így nem tudom, mennyire leszek itthon, de legalább nem kell dolgoznom Kép.

Beszti!
Foglmam sincs, mi lesz a holnapi nappal, mikor leszek itthon, vagy mikor nem. Ha esetleg holnap szándékoztál megvenni a tapétabordürt, akkor lehet, hogy nem is kell fáradnod, megvesszük Ádámmal, mikor bent leszünk a városban. Ha már megvetted volna, akkor egyeztetni kell, hogy mikor tudom átvenni az árut Kép, mert nagyon gáz a holnapi napom. Bocs, de ez a köhögés és a potya szabadnap közbeszólt.

Nyuszi!
Tök jó, hogy így haladsz a bolttal! Miklóson van egy "Tipetupa" nevü cipöbolt, ellpohatod a nevét Kép. A "Futrinka" is mesés, és köze van a járáshoz Kép, bár elég idétlen. De szerintem azok is jók, amiket írtál. Emit kérdezted már? a gyerekeknek felettéb jó ötleteik szoktak lenni.

Panda

panda
Halásztelek

Kataa, Nyuszi!Kép

áprlilis 26-ra vagyok kiírva, de remélem addig naem tartunk ki egybenKép Bár ha jobban belegondolok, most sem tudnék menni. Annyira lusta dög vagyok márKép De még mindig nem híztam semmit.

sasha

Kép
sasha

Hali!

Banyóci
Ma láttunk a bicis bolt előtt Kép Illetve a férjem, mert én éppen vezettem. Hát nálunk meg imádja a kéziféket behúzni, a kontra nem akar menni.
Nekünk nagyon bevált a 12-es Hauser, amit ugye nálatok vettünk Kép Kicsit nehezebb az eleján tekerni, mint a kevésbé profikat, de egysezr belejön, utána már simán. Idn mi már le is vesszük a pótkereket, mert tavaly már szinte le sem ért. Persze először kipróbáljuk, hogy megy neki, de nem hiszem, hogy elfelejtette volna tavaly nyár óta.

Most még a motor a nyerő, de most már elővesszük a bringát is.

Beszti
Eddig amiket nyomtattam elég jó volt, persze van néhány kivétel, olyankor úgy szoktam varrni, hogy a notebook-on kinagyítom és arról nézem. Kép

Fogrés
Hát én is elég sercintős fogú voltam, mint a Sugár reklámban anno a csaj. Még a maradandó is sokáig olyan volt felül. Aztán ahogy nőtt ki a többi fog, szépen összenyomta, és most már nincs rés. Én még ilyen bemetszésről nem is hallottam. Nem felesleges ez? Az íny és az állkapocscsontozat is növekvőben van.

Nyuszi
Legyen „Nyúlcipő”, vagy „Nyuszi hopp” KépKép

Tali
29 elvileg oké.Mamatali vagy pereputtyos?

Sasha
Én akor leszek 30 Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Hali

Delutan kisebb tali szervezodott MOST SZOMBATRA.
(Kataa, Halacska jot dumaltunk az MSnen , Ilkevel a Skypeon)

KAtaa

ELfelejtetted kiirni, vagy csak nem volt idod?Kép

Szoval aki raer, most szombaton a Jegkorszakban talizunk 17.00-tol gyerekestul, van aki ferjjel is, mi negyen. BARKI csatlakozhat, akinek van kedve, akar gyerek nelkul is.Kép

Gumicukor

Tetszettek az otleteid.KépMarmint a bolt nevre.Kép
Hu de fiatal vagy...Kép
Kar hogy hetvegen nem vagytok, mert akkor el tudtunk volna ugrani a cd-ert. Nem tudja a ferjem, hogy megy-e hetfon Pestre dolgozni vagy itthonrol nyomja majd, de kedden reggel mar repulunk.Pedig nagyon kivancsi vagyok ra.KépHa megis bemegy es el tud ugrani erte, szolok.

29.-i tali az sztem mamatali legyen, nem?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?