Sziasztok Lányok,
tegnap már nem volt időm - este meg már erőm sem -a képes beszámolóhoz, de Tücsökmami megtette helyettem!
Naggggggyon kircsi volt újra!!! Köszi szépen Tücsökmami!
Majd a képeket lécci mailen küldd el. Köszi!
Gabi, Timi, Dia,
a bölcsis képek nagyon jók már megint! Annyira jól érzik ott magukat a gyerkőcök! Már én is úgy várom, hogy MArci másszon, és akkor majd megyünk valahova mi is.
Tényleg érdekelne, hol jönnek ki az első fogak? Írjátok ezt meg lécci.
Sajtine,
akkor ezt szerintem megdumcsizzuk a jövő héten, hogy mikor menjünk, okés? Kivácsi vagyok én is, hogy milyen. Nagy színes betűkkel van kiírva, hogy játszóház, de mondom még közelebbről nem láttam...
Ilba, Eszti,
nem olvastátok az ötletemet? Nem is írtatok rá semitsenem...
Ja még Gabi, azt akartam írni, hogy jó volt a Livicsek-macsek sorozatot nézni. Már én is alig győztem olvasni a többi hozzászólást, hogy lássam mi a vége...
Azt nem is tudjuk, a macseknek mi a neve?
Lucvarek, Kataa
Nektek írom, hogy az István nagyon jó kórház.
A gyerekágyas szobák annyira nem szépek, de tiszták, és a 3 ágyas szobákban fürdőszoba is van.
A dokik is, a nővérek is nagyon rendesek. Nekem is volt egy csecsemős, aki nagyon kis szörnyella volt, de nekem egy rövid sötét hajú magas csajszi volt a "rém". Halál bunkó volt...
Viszont volt a többiek, akár csecsemősök, akár az osztályosokról van szó, mind kedvesek voltak. Kérdezni azt viszont KELL!!!! Muszály, mert szinte mindig teltház van ott, és ezért nagyon kevés idejük van egy kismamára. Volt, hogy kétszer szóltam azért, hogy cseréljék ki az ágyneműmet, mert nagyon beleizzadtam, és első nap össze is véreztem.
De más negatívumom talán nem is volt...
A dokim Dr. Ruttner Zoltán - és nagyon elégedett vagyok vele. Mondom, nehéz szülésünk volt (vákum, miegymás) és ő végig nagyon rendes volt. És a szülésznőm is.
Szóval szívből ajánlom nektek én is az István Kórházat.
Wolga,
a wiwes mailedre írtam mailt a telefonszámommal, várom a tiédet is, nálam van a cucc, holnap esetleg mehetünk...Csak meg kéne tudjam, hogy hova is???
Jucus!
Nagyon Boldog Szülinapot!!!!
Ilba,
Jók ezek a célok! Klasz, hogy így kitűzöl ilyeneket. Én úgy vagyok vele már, hogy a legfontosabb első 3 hónap megvolt - és kop-kop-kop- különösebb gond nélkül - és a többi már ajándék. Nekem is van még egy csomó fagyasztott tejci, szóval ha el is apad majd valamikor, akkor is tudom még adni neki egy kis ideig azokat - aztán meg már jöhetnek a többi kaják is lassan - lassan. Ha jól emlékszem Beni 6 héttel idősebb Marcinál, és ha ennyire ízlik neki az alma...
És akkor a mi képeink a taliról...