Új privát üzeneted érkezett!

Gabuska!

Ebbe a bölcsibe mi is voltunk, mikor még csak a Gábor volt meg. A szőnyeg, meg a csúszda volt ismerősKép De mi csak addig jártunk amíg jó idő nem lett, utána jöhetett a játszótér meg a homokozás.Kép bár akkor már Gabi nagyobb volt.

Szeretnék egy körkérdést feltenni!
Barátnőmnek gyűjtök hiteles infókat az István kórházi csecsemősök együttműködésével kapcsolatban. Nekem mindkét alkalommal nagyon jó tapasztalataim voltak, de ez csak 1 tapasztalat.
Nektek milyen volt, segítettek-e, mi a véleményetek róluk... úgy általában, hiszen többen is dolgoznak ott. Az első babáját nem sikerült szoptatnia és most nagyon szeretné a másodikat.

köszi
sasha

Kép
sasha

Sasha!
1 kivételével mindegyik nagyon segítőkész, csak kérdezni kell, ha kell százszor is be kell menni hozzájuk egy nap, mert megéri. Néha nagy rohanásban vannak, ezért úgy tűnhet, hogy mogorvák, de ezt nem kell magára venni az embernek. 1 van, aki gyárilag dilis, a külsejére már nem emlékszem.
Ha nyugi van az osztályon, akkor nagyon kellemesen el lehet dumálni velük és mindent megmutatnak.

Nyáron mi is inkább majd játszózunk meg strandolunk! Igaz Timi?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska
Melyik az az egy?
Csakhogy messze elkerüljem! Kép
...ja hogy nemtudod leírni... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
úgyis meg fogod látni...

Többiek, nem emlékeztek?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Először is a bölcsis képek!

Örülök,hogy megint itt vagyunk!Kép

Indulok pakolni!:KépKép

Livivel barátkozunk:KépKép
Kép
Megkóstóljuk az erős paprikát is:
Kép+++ jpeg +++ 394319 +++

Domiról készült kép csak úgy futás közben ,amikor megállt egy pillanatraKép
+++Kép
Miért nem fér a számba?Kép
Szilvi a bölcsi után:
Igy elfáradtam!Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok,

Korházváltáson gondolkozom es Sasha baratnem iranyitott ide erre a topicra.Fel is tette a korkerdest.Kép Koszi SashaKép
Doktornom: Dr. Gajdos Edit lenne.
Velemenyeket is szivesen varok rolaKép

Fontos kriteriumok nekem:
- szopiban maximalis segitseg adasa (az elsot is szoptattam de egy mellgyulladas miatt potlas is kellett.)
-Csaszar eseten bent lehet-e az apuka?
-Mennyivel a mutet utan kapja meg szoptatni a picit?

Koszi,
Kata

Kép
Kép
kataa

Lemaradt egy kép!

Szóval :Livi is megkóstólja az erős paprikát.Kép

Kép

Kép
novum

Sasha, én nagyon meg voltam elégedve a csecsemősökkel, EGY kivételével mind maximálisan kedves és segítőkész volt a nap bármely szakában (akár éjjel, akár hajnal).
Az az egy egy vörös hosszú hajú volt, nem tudom, hogy hívták. Többeket is kiakasztott a mogorva és flegma, goromba stílusával.

Gabi, nem rá gondoltál te is???

Húú, de jók a képek! Kép
Vendég

Mamac, engem Natasa anno óva intett egy vöröshajú démontól - akivel végülis nem találkoztam... talán ő lehet.

Kataa, nekem császárom volt e hónap elején az Istvánban (nem Gajdos dr-nál). Apuka nem lehetett benn, a szülőszobában várta, hogy oda vigyék neki felöltöztetni utódunkat.
A műtét után gyakorlatilag 1-2 órával rajtad fog csüngeni gyermeked...

Kép Kép
coolasa

Sasha, Mamacka!

Nekem szinte csak rossz tapasztalatom van, bár szerintem azért mert én nyuszi voltam, meg nem is voltam jól ugyebár a rettenetes fejfájásom miatt. De. Amikor először kértem segítséget, mondták jönnek, csak fürdetnek majd később. Nem jöttek. Másodjára kértem, akkor is mondták jönnek, még a szoba-ágyszámot is elkérték, nem jöttek. Harmadjára amikor a gyerekorvoshoz kellett bevinni, ott próbáltam kérdezgetni pl. mit csináljak, hogy ne csak cumizzon (már vérhólyag volt a mellbimbómon) hanem rendesen kapja be. Válasz: vállrándítás, ne engedjem a cumizást. (Ez mind különböző nővér volt)
Végül mások előtt jól lebaltáztak, hogy ha nem megy miért nem kérek segítséget. Én meg nyíltan nem mertem vitába keveredni, mert nyuszó muszó vagyok. De akkor ez nagyon-nagyon rosszul esett, ki is voltam borulva.
Persze nagyon sokan voltak az osztályon, nyugi nem volt, biztos idegesek voltak. De nekem mindent egy szobatárs mutatott meg.

Nyilván azért van sok ellentétes vélemény, mert kevesen vannak, akikre van idejük annak pozitív, a többieknek meg mint nekem hát....
Vendég

Sziasztok!

Bocs hogyha már nagyon unjátok, újra és újra leírni az Istvános élményeket, de az örökmozgó babám mellett képtelenség végigolvasni a régi üzeneteket. Egy szó, mint száz a következők érdekelnének:
- Szerintetek, ha Gyöngyösről megyek szülni már most (8 hetesen) orvost kell választanom és feljárogatnom, vagy bőven elég a vége felé keresni orvost? Itthon van olyan ismerős orvos, aki nem sértődik meg, ha végig kíséri a terhességem és mégis Pestre megyek szülni.
- Mennyire működik a gárvédelem az Istvánban. Geréb Ágnesék és a dúlák azt mondják 2500 szülésből 3-szor volt szükség gátmetszésre, a kórházakban ez miért nem működik. Gondoltam arra is, hogyha dúlát fogadnék ő talán segítene a gátvédelemben, de nem tudom mennyire működik ez, ha ott van a szülészorvos is, aki általában siet és ezért indokoltnak találja a gátmetszést (persze másra hivatkozva).
- Az Istvánban mennyire alkalmazzák a hasba könyöklést, hogy így segítsenek kinyomni a babát. És elvágják-e azonnal a köldökzsinórt?
- Állandóan együtt lehetek-e a babámmal, mert Gyöngyösön csak 3 rooming-in szoba van és ha nem férsz be, akkor szívás.
- Van-e alternatív szülési lehetőség, vagy csak hagyományos szülőszobák vannak?
- Van-e szülés előtt beöntés, borotválás?
- Milyen az osztály hangulata? Normálisan néznek-e ki a szobák? Kedvesek a nővérek, az orvosok?
- Tudtok olyan orvost ajánlani, aki kedves, vidám, hagyja hogy természetesen lemenjen a szülés és nem mellékesen nem pénzsóvár? Nem baj, ha fizetni kell, csak szerényen viselkedjen és ne lássam a dollárjeleket a szemében!

Most egyelőre ennyi! Előre is köszönettel!!!
lucvarek

Lucarek
Szerintem ez a kórház neked való...
Törekednek a gátvédelemre a szülésznők is nem kell dúla.
Van olyan doki aki rutinosan hasbakönyököl de akkor nem hozzá kell menni...
Állandóan együttlehetsz a babáddal sőt! Kép
Van alternatív szülési lehetőség, szép szülőszobákkal.
Nincs beöntés, borotválás.
A gyerekágyas szobák pocsékok sajnos... Kép
Szerintem itt mindenki megvan elégedve a saját dokijával... igaz én még csak most fogok szülni de Ujvári dokit csak ajánlani tudom.

Köszi lányok
Akkor a vörös démont kerüljük! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Coolasa,Tucsokmami,
Koszi a valaszokatKép
Na ettol feltem hogy nem lehet bent az apuka ..nekem ez eleg fontos dolog lenne.
Latom azert itt sem teljesen az a csecsemos valasztek mint ahogy varna az ember.
Pont azert jonnek at a SOTE -rol mert ott a csecsemosok nem segitenek semmit ugyanugy ahogy Tucsokmami mondta...
Ugyhogy varok meg infokat koszonettel hogy meggyozzetekKép

Kata

Kép
Kép
kataa

Halihó Kép!

Gabi,
Bocsi a kutyustól, ha megbántottam volna, de ha kutya, ha nem, nagyon aranyos és látomást tetszik Livinek. Kép
Mennyi haja van Livinek! És mi van a popóján? Kép

Bubek,
Köszi a dicséretet, én is megveregettem 21-én a vállam. Kép Most a cél az 5 hónap, aztán majd lesz újabb cél. Sajnos már azokat a 60akat sem szopizza, egyszerűen nem fogadja el a cicit. Napközben már csak kanalazunk és fejek. Kis szaros, de így is imádom!!! KépKépKép
Voltál Tücsökmaminál? Képek?
Te Hajni! Figyi, jövő héten ha zsufi a program, küldd ide egyszerűen Marcit! Kép Mert ha így folytatja, akkor lassan menni is fog! Hihetetlen kópé. És nagyon jó a farmer szerkó!!! Kép

Tücsökmami,
Na, eszik a lurkó?

Vvolga,
Na, most miért kellett így felcsigáznod minket??!! KépKépKép
Mi nem kaptunk semmilyen pépet, hát én vettem Hipp őszi-banán pépet és úgy döntöttem, az első doboz az én gyomromban fog landolni, csak, hogy tudjam Beni mire számítson. Kép

Mancs,
Jó volt a vasalás? Kép

Sajtine,
És a Hipp bébiételt hogy vezeted be? Az összetevőket külön-külön megkóstoltátok? Vagy egyszerűen adtál neki keveset, és egyre többet? Mennyit eszik meg most 1 üvegből?
Milyen tápszert adsz neki?
Bocsi, több kérdésem most nincsen. Kép Védőnő hozzám sem jön. Kép

Timi,
Szilvinek olyan huncut nézése van! Annyira harapdálnivaló kiscsaj! Kép

Kataa,
Gajdos nagyon jó választás!!! Kép Sokan járunk hozzá itt.
Csecsemősök: kérdezni kell és akkor segítenek. Volt nekem is egy idősebb, vörös hajú, az nem volt szimpi, a többi rendes volt. Nekem volt 2 kedvencem is, ők még éjjel is körbejártak, hogy ki hogy van, miben segíthetnek.

Lucvarek,
Istvánban tudtommal az összes szülésznő a gátvédelmet segíti. Ahogy hallottam nagyon ügyesek. Dúlát lehet fogadni, ezt biztosan tudom.
Hát az én orvosomat tudom (Gajdos) ő nem könyököl hasba, és a köldökzsinort sem vágták el azonnal. Nálam csak azért picit hamarább, mert mi levetettük a vért és pont ott volt a futár. De így is rajtam volt először a baba elég sokat.
Babák állandóan veled vannak az összes szobában, vannak alapítványi szobák (10ezer/éjszaka azt hiszem), 3 és 5 ágyas szobák.
Van 1 alternatív szülőszoba, ehhez azonban szerencse kell, hogy pont üres legyen.
Beöntés, borotválás nincsen.
Orvosom pedig nagyon tudom ajánlani: Dr. Gajdos Edit

Kép
Kép
Kép
ilba

Ha nem szopizom, ilyen éhes szoktam lenni:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kataa,

én novemberben szültem és elég jók a tapasztalataim.
A csecsemősök is rendesek voltak, volt egy kifejezetten szimpatikus vékony, szőke nővérke, sajna a nevére nem emlékszem. Kép
Talán a vörössel is találkoztam, de nagyon undok nem volt. Igaz, velem több dolguk volt, oda kellett figyeljenek, mert 3. napra, amikor mehettem volna haza, Andris besárgult és kékfényezni kellett. Õk meg hozták be minden 3. órában szopizni.
Sőt olyan is volt, hogy az egyik fürdetés után megpuszilta a fiamat. Kép
Nekem inkább az osztályos nővérek nem voltak szimpik. Eléggé fájt a gátsebem és Panadolt szedtem, az egyik, mikor mentem kérni, ezt mondta szó szerint: Mit kell mondani?
De már előtte kértem szépen Panadolt.
Szóval elég nemtörődömök és nyeglég voltak.

Lucvarek,

A gátvédelem jól működik az Istvánban és ha szülésznőt választasz, akkor mindent el is követnek, már ha a gátad is olyan állapotban van. Nekem nem volt sajna - mivel a 20. héttől feküdnöm kellett -, így nem csak vágtak, hanem repedtem is... Kép
Nekem nem volt egyszerű szülésem, de senki nem könyökölt a hasamba, sőt. Én nyomtam ki egyedül a fiamat. Kép
A köldökzsinórt sem vágták el rögtön. Asszem először megszületett a lepény, addig a fiam a hasamon volt, aztán a férjem vágta el. Persze nem emlékszem korrekten mennyi idő telt el, ugye ilyenkor levesztjük az időérzékünket.
De utána, míg varrtak, végig ott volt a hasamon a fiam, még a cicit is megtalálta Kép. És az kb. fél óra volt, utána pedig csak egy rövid fürdésre vitték el, s megint 2 óra együtt. Kép
Annyira állandóan együtt lehetsz a babáddal, hogy én pl. bele sem tettem abba a kiságyba, ami az ágyam végében volt. Együtt aludtunk. Kép
Sztem nem annyira gázasak a szobák, persze nekem szerencsém volt, mert 3 ágyasban voltam zuhanyzóval, WC-vel. Kicsit talán szűk volt a hely. Kép
Ha jól emlékszem 5 szülőszoba van, abból egy alternatív, káddal, bordásfallal, szülőszékkel, stb.
Nekem az egyik szobatársam vízben szült. Kép
Nincs se beöntés, se borotválás. Bár én inkább szerettem volna, ha van beöntés, mert szinte rosszabb volt székletet produkálni a szülés után, mint szülni. KépKépKép Én másodszorra kérni fogok...
Úgy átlagban kedvesek a nővérek és az orvosok is. A szobáról meg már írtam.
Háát, az én orvosom kedves, vidám, jó a humorérzéke, és nem tartja a markát, összeget se mond a képedbe, rád bízza, mennyit adsz.
Ha érdekel, még írok priviben róla.
JA és én fél 11-kor mentem be szülni, ő délben érkezett és este 8-ig ott volt. A babám 18:21-kor született.

Ennyi, szép pocakosodást kívánok!

Kép Kép
Kép
vvolga

Lucvarek, ha ez meggyőz, én az első babámat gátvédelemmel szültem, és sikerült is! Kép Ha az Istvánba mész, jó kezekben leszel.
Én alapítványi szobában voltam, ott bent alhat az apa is, szuper jó! Kép
A többiek a többi kérdésedre válaszoltak, én csak ugyanazokat tudnám írni.

Egyébként pedig Geréb Ágneséket hagyjuk.......
Vendég

Jucus,
jól tudom? Tegnap volt?
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Eszti,
hirtelen belegondoltam, hogy hány babád is van? Mert ez úgy hangzott, mintha több lenne. KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, KépKépKép
Pedig lehet, hogy láttad már a környéken a bazi nagy Volvójával, ami általában a San MArco utcában parkol a Selmeci utca környékén. Kép

És fimon volt a pép? Kép
NAhát, mit eszik Beni?

Lányok, irigyellek titeket a bölcsiért meg a találkozásokért. Mindegyik csemete nagyon édes. Kép

Mancs, nem jössz hozzám is vasalni? Kép

Bubek, Tücsökmami, tali, képek???

Juhhhéééé, jön haza a férjem, már Magyarországon vannak. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Eszti, tényleg úgy írtad, mintha már 3 lenne. KépKépKép

Jucus! Tényleg? Isten éltessen soká!!! KépKépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Ki az a Geréb Ágnes?

Jucus!
Bóóóóóóóóódog Szülinapot!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Olyan vihar van nálunk, hogy már a szomszéd linóleumdarabja a mi erkélyünkön van. Erről nem volt szó!!!!!!!!!!!!!

Ilba,
ahogy elnézem Benit, ebből nemsokára fog lesz! A szobatárs Petikéteknek már kibújt az első, olvastad?Kép

Hol vagytok többiek?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba, Wolga, tényleg úgy írtam, pedig nem, csak egy van. Kép Kép

Bár ma úgy éreztem, mintha többen lenne, mert egész nap nem aludt, most bezzeg.... Kép
Vendég

Ez történt, amíg az előző hsz-t írtam. Amikor megláttam, azt hittem, megfojtom a macskát, de aztán rohantam a gépért...

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, olvastam. Meg hogy már mászik. Óriásbaba, azt hiszem 8 kiló.

Beni meg a frászt hozza ránk, mostanában hason kb. 5 perc után csuklik le a feje és nyöszög. Pedig már királyul tartotta magát. Vagy a popsit nyomja ő is felfelé és a keze ezt nem bírja? De annyira nem veszem ezt észre. Na mindegy. Már nézem, hogy hová lehetne vinni.

Most éppen kidugta a rácson a kezét és a lábát és kívülről próbálja a szájába rakni a lábfejét. Na persze ennyire ő sem laza. Kép Panaszkodik ezerrel. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
hát ez valami óriási! Pont ma küldött Anyu egy képet, várj, átküldöm.

Kép
Kép
Kép
ilba

Már itthon vagyunk, bár mi voltunk lent fél órát sétálni is, ebből 10 percet a postán töltöttünk, fel kellett adni a csekkeket. Most már ki is vasaltam.

Velem még az a vörös hajú démon is kedves volt, de tényleg szólni kell és fel kell keresni őket a problémánkkal.

Képzeljétek hétfőn voltam fodrásznál (készülődöm az esküvőre - tanu leszek ápr. 8-án). Először hagytam egyedül (nagyival) Petrát 3 órára, még szerencse, hogy vittem magammal fotókat, így is nehéz volt kibírni.

Rettentő sűrű a programunk, mindig vissza kell olvasnom. A hétvégét mindig a nagyszülőknél töltjük. Gondoltam rátok, mert anyósom a Szent István park közelében lakik, úgyhogy ott sétáltunk, szóval majd egyszer csatlakozom hozzátok.

Na Petra megint rájött, hogy a gép elé ültem és ezt ő nem tűrheti.

Üdv Mindenkinek

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ilba,
Livicsek is a kezei miatt nem tud még elindulni sztem, én is úgy látom, hogy még gyenge a karja. Viszont már rájött, hogy gurulva is lehet közlekedni, úgyhogy 2 másodperc alatt a szoba túlsó végében van, már pisilni is csak akkor megyek, ha alszik. A kiságyba esélytelen betenni, mert állandóan beveri a fejét, pedig jól körbe van rakva rácsvédővel.

Megnéztem a képet, tökariiiiiiiii!Kép

Közben pózváltás történt, már a csaj lábán fekszik:
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Bubek-Tücsökmami találka megvolt. A Marcus nagyon cuki, láttam ahogy mászik Kép nem semmi, Gergő meg csak nézett a nagy bociszemeivel Kép
Bubek nagyon aranyos volt, kaptunk egy halom melltartóbetétet. A kölkek nagyon jópofák voltak, főleg amikor a Gergő meg akarta enni a Marci kezét Kép
Itt vannak a fotók:
KépKép
KépKép
KépKép

Ja Gabuska:
Geréb Ágiék az otthonszülősök, biztos hallottál már róla.
Vendég

Az izgalmak egyre csak fokozódnak:
Kép
Kép
Kép
Kíváncsi vagyok, mit szól Livi, ha felébred: frászt kap vagy vigyorog?

Vuka,
fényképet ide is hozzál magaddal!!!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Izgalmak: KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja! Itt is van vihar, az erkély előtti fa szinte vízszintbe hajlik. Kép Meddig bírja??? Kép

Jó Neked, hogy Livi most is alszik, Beni napok óta egyre kevesebbet hajlandó aludni, igaz ma több, mint 2 órát aludt az erkélyen, de egyébként már sokszor séta alatt is felébred, délután pedig pontosan 40 percet hajlandó aludni. Nem baj, mondjuk így 9kor már durmol általában.

Kép
Kép
Kép
ilba

Tücsökmami+Bubekmami!
Jujjujjujjujjujjujjujj de ott lettem volna! Marci tényleg mászik? Úgy frankón, ahogy köll? Atyaég!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsökmami-Bubek: tök jók a képek, csak mi hiányzunk róluk! KépKépKép
De tényleg, mindkét gyerkőc hatalmasat nőtt! Olyan jó lenne már talizni!!!! Nyarat akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
ez is alátámasztja a fenti elméletemet.Kép

Ahol Marci befogja Gergő száját, azt továbbküldtem Zolinak a munkahelyére!Kép (Még mindig ottan van lenni...)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mármint mi?

Kép
Kép
Kép
ilba

Várjuk a fejleményeket Livi ébredésekor Kép

Gyorsan 2 kép, aztán irány szopikázni:
Így fürdet a nagyi, és képzeljétek kifakadt az oltás helye. Ugye semmi teendőm nincs vele?
Kép

A két legfontosabb már megvan: a sapi, hogy ne törje le a fülét és a cumi, mert akkor nyugodtan lehet öltöztetni
Kép

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Gabus: ezek a képsorok már-már a híradóba kívánkoznak. Vagy legalábbis egy brazil szappanoperába, ez volt mondjuk a 1532-1540. rész, zanzásítva. Álehandró (a cica) érzelmileg közeledik Esmeraldához (Livicsek).
A tömeg követeli a folytatást!

Kép Kép
coolasa

Irigy vagyok én is Tücsökmamira és Bubekre!
Két ilyen szép fiú egy helyen és mi itthon csak sárgulunk Kép

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Ilba,
a nemalvás-fogzás közötti öszefüggésre gondoltam, mint dr. Huszár Nagyonértekhozzá Gabriella.Kép

Vuka,
köszi! Hát nem szép, hogy dugdosod előlünk ezt a szépséget! Neki is ott van már a damil a csuklóján!Kép
Bibivel semmi teendő!Kép

Coolasa,
KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

gabus: a helyzet egyre csak fokozódik.... tűkön ülve várom a végkifejletet.

Kép Kép
coolasa

A románc utolsó mozzanata:
Kép

Na, akkor vacsizzunk egyet!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

az az undok pizza közéjük állt....

Kép Kép
coolasa

Ez az undok pizza mentett meg az éhhaláltól! Az ebéd kevésnek bizonyult, lemenni nem tudtunk a tornádóKép miatt, így rendeltem egyet.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi, háááát, ez nagyon jó volt. Igazi lovesztori, nagggggyyyyon teccet! Kép

Bubek, Tücsökmami, édesek a gyerkőcök!

Vuka, örömmel látunk a Szt. István parknál, feltéve, ha mi is végre egyszer majd találkozunk. Kép

Jelentem, itt is vihar van, de nem kicsi. Még az ablakot sem lehet kinyitni, mert azonnal repül a fejünk.... Kép
Vendég

Micsoda izgalmak vannak ittKép
Úgy látom a macska is kiváncsi volt,hogy Te még meddig birod idegekkelKépAzért szépen elhelyezkedett.Birom a macskákban ezt az óvatosságot!Kép

Marci és Gergő csudajól mutatnak együtt!KépMilyen jó lesz ha a nagy talin,majd együtt fociznak!Kép

Ilba:
Sajna Szilvi se alszik már sokat.Most éppen egy félórát!Ráadásul addig mocorgott ,hogy már se a zokni se a gatya nincs rajtaKépIndulhatunk fürödni!

Jucus:
Boldog szülinapot!!Kép

Vuka:
Ez a Petra baba már megint hatalmasat nőtt!Kép

Kép

Kép
novum

Gabi:
És milyen pizzát rendeltél?Kép

Kép

Kép
novum