Új privát üzeneted érkezett!

Csilla,
Boldog névnapot Gáborkának!!!!

Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat!!!!
Nálunk du lesz a buli, Apa ha hazajön, majd megajándékozzuk, meg én Apát. Még be kell csomagolnom!!!!
És persze hétvégén sátoros ünnepek lesznek... Nagymamám szombaton, barátaink vasárnap, úgyhogy össze kell szednem magam és kanyarintanom egy kis sütit!

Kép
dianab

sziasztok!

köszönjünk mi is a névnapi jokivánságokat és nektek is Boldog névnapot Dia!

most megyünk sétálni a gyerekekkel, mert Boni itthon maradt ma..utána majd irok..
csak egyetlen gondolatot engedjetek meg..

Kérlek Ildi, ne haragudj meg, nem okoskodásképpen irom::

de ha választanom lehetett volna és nem a sors dönt helyettem, rendes házasságban élnék és ugy akartam volna gyereket (csak nekem sem jött össze évekig), akkor is igy utolag legalább 5-6 évet várnék, mert sokkal de sokkal jobb, ezerszer több hátránya van a kis korkülönbségnek, gondolj csak bele, a nagyobbik nem akkor alszik mikor a kicsi, nem tud csöndben maradni, mindig felébreszti a kicsit, nem tud még neked segiteni, ha sétálni akartok és elfárad a nagy hova teszed? cipeled? járművekre is nagyon nehéz két gyerekkel feljutni (de ez nem korfüggő, csak tapasztalat)tény h kis körkülönbséggel meg lehet oldani a munkahelyre való gyors visszajutást, és nem kérdezik meg tőled mint tőlem tették, h anyuka akar még gyereket..???

Nekem jó, ha éppen nem hisztis a lányom nagyon sokat segit, imádja a tesót, de rossz oldala h ilyenkor nagyobb a testvérféltékenység..most is ő van Gáborkával, és jól megvannak..mondhatom nyugodtan h jobban elvannak mint anyummal..szóval én biztos h ha ujra vállalkoznék babára, lenne társam, ujra várnék legalább 5 évet, számomra ez optimálisabb..de mindenki másképp gondolja, van akinek a két pici jobban bejön..egy barátnőm kislánya most volt 3 éves a fia meg egy, és neki sem könnyű, szinte egész nap egyedül volt velük..

de tényleg ne haragudj, csak annyira szerettem volna ezeket leirni neked,mielőtt elindulunk..

Judit, Dia és Évi!!

visszajövünk irok, igérem..

ne haragudjatok..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Évi!
De jó,hogy jöttél!

Örülök,hogy jobban vagy!

Nem tudom milyen matricákat írtam,de nem vettem matricákatKép
Szalvétákat vettem,meg egy pár díszt ablakra,ajtóra,majd ha felrakom,majd lefényképezem,oké?
meg vettem egy füzetet,amiben kis kreatív dolgok vannak húsvétra,majd azokat szeretném megcsinálni,kis kosár,meg szalvéta tartó,meg tojástartó,nagyon jópofa dolgok.
Kicsit korai még,vagy nem?

Dia!
Jó bulizást nektek!
Gyere mesélni majd,ha tudsz!
Mit sütöttél?
Ez egy sütifaló társaság,igaz lányok? Vevők vagyunk a fini sütike receptekre.

Csilla!
Dehogy veszem okoskodásnak,tudom,hogy a jó szándék vezérelt!Kösz,hogy leírtad a véleményed,én csak tanulok a sok véleményből.

Miért van otthon,Boni? Miről maradtam le?Kép

Ja,tegnap kapott még egy házikótKép A keresztszüleitől. Ez is az Auchan-ból.
Labdák vannak benne,és jó világos,mert hálós az oldala. KépKépKép
Az egész lakás egy játszótérré kezd alakulniKép
Kép
Kép

Ildikó
ilgya1

Judit!

számomra elég meglepő h egy házaspár külön kasszán legyen..nálunk azelőtt ugy volt, h az én fizetésemből kitisztáztuk a rezsit, csekket, és az övéből éltünk, persze mindig hagyott a számláján pénzt,de sosem tudtam mennyit keres pontosan, vagy h mennyit hagyott rajta. Viszont nem duskáltunk amugysem a pénzben, mert szalagmunkában dolgozott..azokat pedig nem fizetik halálra..Kép de mégsem voltunk külön kasszán..de persze nem is szólnék bele, csak meglepődtem rajta, mindenki másképp csinálja.. Kép

De durva dolgokat irtál, nem is gondoltam h vannak férjek akik ilyenek, de mit szóljak én, engem meg itt hagytak..inkább csendben maradok. Remélem nagyon hamar rendbe jönnek a dolgok, és csupa jóról számolsz be nekünk, nagyon drukkolok!!Kép

Pelus: nekem csak a liberő jött be, Boninál meg a pampers.

Ildi!

én Horváth Mihálynál szültem, igy utolag nem voltam tulságosan megelégedve vele pedig már évek óta ő volt a dokim, de szerencsémre a fiam olyan gyorsan jött, h nem is nagyon kellett a doki..Kép Kép A szüléstörténetedre én kiváncsi lennék, de szerintem a többiek már tudják, ezért ha esetleg megmondod h hol olvashatom el, megtenném..általában szeretem végig hallgatni másokét, és nem szoktam megijedni, pedig hallottam már ezt azt..

KépKép

Tesó miatt meg ne aggodj, talán nagyon rákoncentrálsz és azért nem jön össze, velem is ez volt a baj, meg persze a hormonjaim.. azután spontán összejött.

Dia!

ismerek olyanokat akik gyógyszer mellett lettek terhesek és szerencsére egészséges babáik lettek, inkább választották azt, mint az abortusz, és kockáztatni azt h nem lehet több baba..én is megtartanám. persze nálam is lennének kritériumok, mert egy nagyon beteg gyereknek nem biztos h meg kellene születnie..de inkább bele sem gondolok. Kengurut nekem utálta Gábor, Boni viszont szerette. Mindkettő másképpen fejlődött, egyik sem kuszott, mászott, mindkettő ugyanakkor állt fel, de pl. fogzás is másképp történt. Gábornak most, Boninak 13 honaposan jött ki azelső foga. Ne aggódj, amit a gyerek magától megtesz azt nem szabad megakadályozni, de erőltetni semmiképpen sem szabad. Kengururól még annyit, h nekem abban ment tönkre még jobban a derekam, szóval ha egy picit is fáj a derekad nem javaslom, de ezt neked kell eldönteni, én csak leirtam a véleményemet. A babához szeretnék még annyit irni, h neked is van tesód ugye? nem tudom milyen a viszonyotok de nekem nagyon hiányzott h nincs. és most nagyon örülök h én megadhattam a lányomnak h neki lett testvére, de ez persze az én álláspontom, nem tudom a te helyzetedbe bevállalnék e még egyet, nem valószinű..de hátha csoda történik és megváltozik a párod.

Egy kép a tesókról és Boniról nyáron.:
Kép

Ma nem tudom h fent leszek e a skype-n, küldj egy smst ha jó neked.

Évi!
én szeretném ha mégis lenne tali, persze csak ha mindenkinek sikerüle megoldania. Nagyon örülnék ha átküldenéd a recepteket, tudod a mailcimem? ugyanaz mint az msn nevem. köszi előre is.

Most h voltunk sétálni és találkoztam ismerősökkel olyan cikis volt beszélgetni, ugye most elől nincs 5 fogam. kinos, de elmagyaráztam mi a szitu, és keddtől már nyugodtan vigyoroghatok..de jó h tul leszek rajta..ha fiatalabb lennék biztos jobban odafigyelnék a fogaimra, és a gyerekeimet is igy nevelem, alapos fogmosás..Boni igy is hajlamos elsumákolni, nagyon oda kell rá figyelni.

puszi nektek.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla!

A szüléstörténetem elolvasható:
itt

Én is elolvasnám a tiédet!Kép

Nekem is elől mű a fogam,sajnosKép(Szerencsére csak a fogamKép)
Én is utáltam mikor le volt csiszolva ,persze,én is akkor futottam össze rég nem látott ismerősőmmel,átérzem,hogy milyen kínos voltKépEz Murphy tv.-e.Kép)

Dávid fogát amióta kibújtak azóta sikálom,mindenap most is,sőt,ha csokit eszik nagy ritkán,akkor is gyorsan megmosom,szerencsére csak vízet iszik,így nem pang a szájába a cukros lé(tea,üdítő) sem,sőt mi 6 hónapos kora óta szedünk fluorid tablettát.(ZymafluortKép)Ettől picit foltosak a fogai(fehér folt,picike,nem látványos),de csak közelről,amúgy vírít olyan fehérek.Még mindig jobb,mintha fekete foltjai lennénekKép
(Csak azért irom ezt,mert sokan kifogásolják a fluorid tabit,a folt miattKép)

Köszi neked is a biztatást tesó ügyben! Megpróbálok nem agyalni rajta,de nehezen megy,ha egyesek nosztalgiázni hívnak az aranyos babafótókkalKépKépKép
Nem ismerem a dokidat,sajnálom,hogy nem voltál 100 százalékosan elégedett vele.Pedig egy életre szóló élmény részesei,ezért minél emlékezetesebbé kéne tenniük a mamák,papák számára,persze minél szebbé téve,és nem az ellenkezőjeKép

Édesek a tesók!
Látszik a Bonin,hogy mennyire szereti a Gáborkát!
Én is nagy tesó párti vagyok.Kép

Pusz.I
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:

Tücsök zeneKép Tök jó lehetettKép
Ne aggódj Dávid belefog jönni nem sokára!!Megszokja aközösséget ahelyet és akkor már ő is fog játszani.Flóra is ilyen ,itthon gyönyörűen beszél, játszik.Ha idegen helyen vagyunk megkukul.Csak idővel oldódik fel úgy, hogy elkezd játszani, de beszélni nem bíztosKép

Már egy csomó helyen hallottad bíztos: Ne koncentrálj ennyire a tesóra!!!Kicsit feletkezz el róla hátha akkor össze jön!!!

Judit:

Lost érdekelKép Küldheted majdKépKép
jó volt beszélgetni veled Msn-en reggel!!!

Ahogy mondod legalább fogyok egy kicsit, 3 kg -ot dobtam leKépKép
Szépek a virágaid nagyon!!!
Nekem nagyon tetszik Benci lány kabátjaKép Én tuti ráadnám a fiamra!!
Msn-en megbezséltük miért nem vettél fiúsat.Még mindig kattog rajta az agyamKép
Örülök, hogy a férjed kezd megjavulniKép
Szépek a virágaid!!

Csilla:
még nem jön a tesóKép Dolgoznánk rajta ha nme lenne mindig beteg valamelyikőnkKépKép
Idén már bíztos nem fog megszületni, de a január is jó lesz Kép

Olvasom hogy pelusokról volt szó, mi most egy ideje Penny marketeset használunk és egyáltalán nem rossz!!!!! Flóra kakije sem folyt ki belőle mikor hasmenése volt.
A márkásak közül nálunk a liberó vált be inkább, a pamperst nem tudtam becsatolni a pocakjánKép
Legközelebb én nem veszek ilyen drága pelusokat.A Dm-est nem szoktam venni, mert innen meszse van, meg a bíztonsági őr ott liheg a nyakamba!!!!! Ezért nem szeretem.
Gratulálok Gábor fogacskájához!!!!!!!!!

KeszKép Majd szorítok , hogy sikerüljönKép Nekem is van jogsim lassan 10 éveKépAtya ég vénülökKépKép ,de nem szoktam vezetni.

Dia:
KertészkedésKép Hétfőn én is kint voltam az udvaron.Össze szedtem a levelest amit a múltkori nagy szél befújt az udvarba.Az utcán meg fél vödör kutya kakit szedtem össze, na ez felemelő élmény volt nagyonKépKép De már bíztos a vesztemet éreztem azért pörögtem ennyire.
Másnap le is törtem mint a bili füleKépKép

busz+babakocsi:
Hát én inkább gyalogolok fél órát a központig, mint egyedül buszozzak!! Hasonló okok miatt amit te is leírtál. Eddig 2x bszoztunk akkor is anyuval voltunk.
Egyedül nincs bátorságomKép

Mi volt a horror a szülésnél vagy elötte?? Anyós mibe kavart be??
Lemaradtma valamiről??

Sajnálom, hogy apa nem olyan megértő, hogy miért nem érsz rá főzniKép
Nekem is nagyon nehezen ment a főzés anno.Szerencsére azért az én férjem nem csesztetett és végül bele ment , hogy rendeljünk kaját.Már több mint egy éve úgy hozatjuk.Csak azt bánom,hogy miért nem flóra születésekor kezdtem rendelni.Nagyon jó lett volna.
Ahogy Judit mmondja sokkal olcsóbb így a kaa hármonknak mintha mindennep főznék, beváásárolnék. 380Ft-ot fizetünk 1 kajáért házhoz szállítással.

Babakocsi:
Nekem 4 kocsim volt. Az első egy roan.Ez tök szuper kényelmes meg minden , de nem fér be az autóba sok helyet foglal. Volt egy 2 funkciós chiccó, ezt olyan nehéz volt tolni, hogy majdnem megszakadtamKép Ezt kivittük a balatonra oda jó volt, amúgy is használtan vettük.
Egy esernyőre csukható kocsit is vettünk, hogy az autób ide oda rohangálni jó lesz.
Ezt sokáig használtuk, de ha több mindent ráakasztottam nehéz volt tolni és nem is bírta elKép
2 kocsit eladtam azon vettünk egy cam apolló kocsit,hát ezt vaalmi álom tolni olyan ól megy és akosara is tök nagy. flóra nagyon szeretiKép Igaz ő már csak a nyáron fogja hsználni,de majd a tesó megkapja.
Ennek a kocsinka nagyn örülök, mert végre sikerült olyat ennem ami megfelel.

Juditnak van könnyű, dönthető háttámlájú kocsija.Ha jól tudom azzal lehet buszozni meg minden??

Még van egy pár hsz hátra, de nem bírom egyszerreKépKép

Kimegyek megnézem apa mit ügyködik a hintánál.Mondtam neki tegyen fel még egy kampót a létrának isKép

Még jövök........

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hahó!!

Legözelebb ha halálomon leszek akkor is fogokjönni, mert ennyit gépelni, válaszolni, olvasniKépKép

Judit:
Én is vittem Flórát kenguruban, igaz csak 4 szer össz vissz,de nekem nagyon tetszetKép
Egyet értek veled, hogy babák másképp fejlődnek!!
Flóra is újszülött korától fogva tartott a fejét, 4 hósan jött a foga és megfordult, 6 hósan, felült, 7 hósan meg felállt. először kúszott, de már állt, aztán egy keveset mászott is.Egy éves szülinapjára már ment egyedül.Azóta meg sem lehet álítani.20 foga nem tudom mikor lett, ert az uccsó kettőt nem vettem észreKép

Ildi:
Nagyon szuper ez az ugráló vár!!!!!!!!!
Nem bántottatok meg csak dög vész puszítot nálamKépKépKépKép és már itt vagyokKép

Azon már én is elgondolkodtam, hogy mi van ha jön a tesó, hogy fogom én Flórát emelgetni???
Mert biza felkell venni, mert kis nyafis csajsziKépKép
Azzal kapcsolatban, hogy vissza fejlődik vagy megviseli a tesó érkezése lenne egy pár mondatom.
Semmi extra csak úgy elgondolkodtam.

Hallottam már arról én is ahol angy bepisilt vagy rossz, hisztis lett.de arról is ah,örömmel várta a tesót.
Szerintem ez a szülőn múlik, hogy a nagyobbik, hogyan fogadja a kicsit!!!!!!!
Flórával nagyon sokat beszélünk a pici babákról, hogy milyen picik, nem tudnak, menni, bezsélni, de majd megnőnek meg ilyenek. Látom rajta, hogy nagyon várja, hogy babázzon, nagyon szereti a pici babákat..
Nálunk nagyon bevált ha elmondom neki mi fog történni vele.Pl: mikor fog dkihoz mentünk elmondtam, hogy megnézi majd a fogacskáit, ki kell nyitni a száját, de nem fog fájni.
És mindent úgy csinált ahogy kellett,nem sírt még büszke is volt magára.
Az oviról is nagyon sokat beszélünk, sokszor elmondom neki, hogy én nem leszek ott, nehogy azt higyge együtt megyünk stb.

Már akkor elszoktam neki mondani, hogy mit miért csinálunk amikor még beszélni sem tudott.Mikor még nagyon pici volt. Most is sokszr lehet rá hatni ha rosszalkodik, hogy bezsélek a fejével.Persze vannak kívételekKép

Ez itt csak az én véleményem, tapasztalatom. Lehet, hogy másnak nem íhy alakult.
Sőt igazából azt sem tusom majd milyen lesz 2 gyerekkel, de nagyon várom és majd csak lesz valahogy.addig meg Flórázok és készülünk az ovira a tesóra, a nyárraKép

Valami ablak díszre vagy ilyesmire emlékeztem , hogy vettél.annyi matricát festettem, hogy már azzal álmodomKép
Jó ez a másik házikó isKép

Dia:
Te szegényKép jó el látott a sors az anyóssalKép Ahogy magamat issmerem én már leléptem volna.
Gonosz apa elmehetett volna agyógyszertárba igazán!!
Miért volt 12 perced? Nekünk szerencsére közel van gyógyszertár , bolt, ovi, suli, doktornő.

Jó bulizást!!!!

Judit:
Nagyon jó ez a képKép Anya és fia

Csilla:
gyerekek aranyosak a képekenKép

Flóra fogát én is próbálom sikálni.Most már szuperül megy!!!!!!
flórának sajnos az első 4 foga sárga a sok cumisüvegezéstől, de e van, ezért nem ölöm meg magam.Most azon vagyok, hogy ne romolojon tovább.Feketének nem feketék szerencsére!!!
Fluorid tablettát mi is szedünk kb egy éve, mert akkor jutott eszébe a dokinéninekKép

Flóra a kék, piros, sárga szineket felismeri.Körbe tudja rajzolni a kezét. Lassan egy hete pelus nélkül alszik délután.A cumis üveget is elhagyta a délutáni alvásnál, csak reggel és este kell neki.

Puszi mindenkinek, azt hiszem végeztemKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!!!!!
Jó hogy jöttél! Örülök hogy meggyógyultál és gratula a 3 kilóhoz, tök szupi! Édes vagy, ahogy mindenkinek mindenre reagáltál. Szépen sorjában.
Anyós bölcsiben gondozónő....szerinte ide nem is kell hogy járjon a védőnő, mert Õ itt van....ehhez képest, úgy kell szólni neki nyomatékosan, hogy minden kaja elött pelenkázza át a gyereket, meg ötször el kell mondani, hogy etesse meg, ha nem érnénk haza. Volt már hogy nem pelusozta át, volt hogy tiszta hányásosan hagyta a gyerek ágyát, nem szedte le a pelust, hogy ne ázzon át a lepedő is, volt hogy nem adott a picinek enni, mert már biztos jövünk, meg ilyenek. A profi egészségügyis anyósom....
meg hülyére szekált, hogy Õ fiú unokát akar, mintha rajtam múlna, aztán a 16 hetes uh-on Gáborka széttett lábakkal jelentkezett. Kis édes, tudta milyen stresszben vagyok, inkább gyorsan megmutatta milye van...imádom!!!!!

Ildi,
tök jó az a sátor is. Olyat is akarok!!!Meg olyan dühöngőt is!!!!

Judit,
leírod milyen kocsifd van? Esetleg képet is tudnál mutatni róla?

Képzeljétek, tök jó volt a netes kerületis csajszival talizni. Feljöttünk hozzánk, itt is voltunk, 11 hós a lánya, Gabika összes játékát kipróbálta, letesztelte, minden működik. Édes kiscsaj. Gabika is elvolt, nem hisztizett és most édesdeden alszik a majdnem 2 óra!!!!séta után.

Még nem tudom milyen sütit sütök, vannak ilyen pill alatti piskóta receptjeim, lehet nem szarozok. Haverok úgyis felzabálnak mindent, nekem meg időm nem sok.... de leírom szívesen legközelebb, mert olyan fincsi és könnyű piskótát tudok összedobni, hogy ihajjjj!!!

Most megyek, Apjuk mindjárt jön, és ovációval kell fogadnom, hisz Õ is Gábor!

Puszi mindenkinek!!!

Kép
dianab

Dia!

megint csak nem irigyellek, szegény, tényleg kijutott neked is. De érdekességképpen leirom, saját tapasztalatomat, h nekünk eddig csak akkor kellett 4-5-6 pelus egy nap, ha mindig kakált Gábor, mert alapjáraton keveset iszik, keveset pisil, és kb. 2-3 pelus elég egy napra, de ugyanigy volt Bonival is. Ez nálunk nem kóros, a védőnő szerint sem. Nekem ezért fura mikor minden kismama mondja h etetés előtt peluscsere, meg h mennyi fogy. HÁt nem tudom , van mikor egy nagycsomagos libero elég 3 hétre.. persze utána mindig behozza a lemaradástKép

Ildi!

A fogtabi engem is érdekel, de szerintem én ráérek ha már több lesz neki. Egyenlőre várjuk a fogakat, ahogy elnézem tényleg nemsoá itt a 2.

Teso: irigykedem, és nem csak rád. NEm tehetek róla, de én is ugy vagyok vele, h ha pocakos anyukát látok, vagy pici babát elérzékenyülök, most tudtam meg h egy régi barátnőm aki az első babáját várta 3 éve, és jo dolgában "szakitott " velem, most a 2. fiát várja, nemsoká szülni fog..én szivesen vissza gondolok a szülésemre, de ezek közül csak Gáborkáéra, mert Bonival többet szenvedtem, még ha csak másfél órát tartott akkor is..Ha mindenki ugy érzi szivesen megirom itt, akár mindkettőt, vagy priviben...de megjelent mindkettő a kismama ujságban, egyik 2ooo juniusi számban a másik a 2oo6 januáriban. HA esetleg megvan valakinek, el olvashatja ott..

az ugrálóvár nekem is nagyon tetszik, csak nem tudok eljutni az auchanba..Kép

Kresz: én is ott fogok vizsgázni kreszből meg forgalmiból..ugy félek..hiába tudok vezetni, szerintem addigra mindent elfelejtek..van kocsim, azon gyakoroltam mostanában, persze csak úgy "fű alatt"!

Évi!

Irigyellek h tudtál msnezni Judittal, én már többször probáltam, de minden reggel csak azt látom..nincs gépnél.. sőt mostanában senki sem msnezik velem..Kép na jó, néha nem hagyom bekapcsolva, meg én is el vagyok havazva, nem rosszindulatból irtam..Kép
Csak ugy beszélgetnék, de ahogy elnézem napjaimat, mégsem a legideálisabb az esti órák, inkább a délelőtt, csak hát akkor ti nem értek rá.

Pelus: én is kiprobáltam már legalább 6 félét, meg ugy is indultunk neki a hazajövetelnek akorházból, h vettem négy félét, kiprobálásra és abbol csak a libero és pampers jött be, de az utobbi pár hónapja katasztrófális lett, igy maradt ez az egy. Ha lenne 3. babám nem tudom milyet használnék, azt hiszem ujra tesztelnék, hiszen itt is látszik minden gyerek más, ahogy apelus is..egy közös van benne, nem olcsó és nem ujrahasznositható..

Köszi a gratulációt a foghoz!

Tök jó h neked van egy szupi babakocsid irigyellek, én most szóltam a bababoltos csajszinak h eladnám, ha tud rá vevőt szóljon, mert a gracos nem jön be.

Kaja: ahog yolvaslak titeket egyre jobban érzem, h én is rendelni fogok kaját, nálunk is elég zürös a helyzet, Gáborka szerintem lassan az én adagomból enne, vagy neki főznék, Boni meg a suliban eszik, hétvégén meg főznék, nekünk ugyis madár adag kell..de meséljetek milyen, gondolom nem olyan mint amit magunk főznénk, de azért jó, ehető?

Flora beszéd: én pont ugyanilyen vagyok Boninak is sokat beszéltem, és tapasztalatom h kell is, sokkal értelmesebb a gyerek, és sokkal hamarabb meg ért mindent, és hamarabb is tanulm eg beszélni. Gábornak is rengeteget beszélek, és nagyon okos. már egy két dolgot megért, ha megkérdezem h hol vana nagymacija,m egmutatja..ha a fogát kérdezem azt is, sőt, egyik nap a szájába maradt egy pici kifli maradvány, és cicizni akart, nem tudott (vicces volt, mert annyira akart cicizni), és akkor mutatta a száját h nézzem meg, és hát oda fel volt ragadva a kifli, de semmi komoly nem történt, kivettem, és vigan ciczizett utána. Ma nemrégen meg talált egy kis noteszt, látja bonitól h ő is ir, rajzol, és elvette a tesótól a ceruzát és megprobált firkálni ő is..annyira édes volt.

Cumisüveg: kicsit régebben irtam h Boni 5 évig cumisüvegezett, mi majdnem rámentünk, mert én is féltettema fogát, csak kakaó kellett, meg tea, bár egy időben a tej volt a menő..nehéz volt leszoktatni róla. És még akkor is napi 3szor kellett neki, ugyhogy ti nagyon jó uton haladtok, nagy gratula hozzá!! és ahhoz is h ilyen ügyesen felismeri a szineket!
Viszont Boni korán lett szobatiszta, másfél évesen már az volt, teljesen. Gáborral tuti nem igy lesz.

Előző hszemhez nem tudtam feltenni még egy két képet, de remélem most sikerül..

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

gaborka egy hosan, ki a nagyobb?Kép

menyasszonyként..Kép

bocsi, csak szeretettem volna megosztani ezeket még veletek..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Még valamit elfelejtettemKép

Gáborjainknak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!
Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Ma kinn voltunk egy órát a kertben, Gabóca alcsikált én meg apjával ganéjoztam, mert minden csupa falevél,madzagok, drótok, kis vasrudak....anyós cuccai szanaszéjjel, képzeljétek még üveggolyókat is találtam! ?????? Érthetelen hogy kerültek a kert közepébe! Aztán okos párom meggyújtotta a faleveleket, akkora füst lett hogy menekülni kellett, most jó büdös vagyok. A gyerek épp akkor ébredt, mikor anyós konyorgált körülötte, meg tutujgatta. Elkezdett üvölteni, erre anyós jaj jaj megyünk anyához! Épp fejeztem be egy munkarészt, gondoltam, két percet még kibír a gyerek, erre anyós csak mondja. Mondom neki, most így koszosan nem tudok vele mit kezdeni én sem, tologassa, gyorsan kezet mosok és viszem. Nem értem, a profi egészségügyis gondozónő, beparázik, ha elkezd sírni a gyerek.....

Holnap lesz a nagy Gábor party, akkor jön a csapat. A családom lemondta, Anyámék betegek, a Mamám meg azt mondta neki fontosabb a Nagyapámhoz kimenni a temetőbe, nem jön ki mégse. Hát erre nem tudok mit lépni.....
Úgyhogy holnap sütök.
Csomó mindent kapott már Gabóca, csörgőket, meg egy kiságyra rögzíthető szuper tükrös csörgős zörgős készségfejlesztő izét, hosszú lapos színes vmi, egy bodyt, rugit, kiscipőcskét, szóval hullott az aranyeső....

Csilla,
a pelustémára. Ez gyerek meg szülőfüggő szerintem, hogy ki mikor hogyan cserél pelust. Én azt vezettem be, hogy minden kajcsi elött csere és be is vált. Ha hiszti miatt kihagyom a cserét, tuti kaja közben annyit pisil, hogy minden olyan lesz, kijön a pelusból. Meg higiénia mániás vagyok, nem szeretem, ha pálik a pisis pelusban sokáig a kukaca, és én forralt vízes vattával le is szoktam törölni mindig elöl hátul, mielött ráadnám a tisztát. Nagyon vigyázok a kis bőrére, az enyémet örökölte, így elég érzékeny és vacak.

Judit,
nem hagyomány, csak mindenkinek tetszik a Gábor név. Nálunk a párom akarta, én Benedeket szerettem volna és az elején úgy is volt, hogy a 2. neve Benedek lesz. Aztán a fájások alatt meggondoltam magam, mondom, nem szúrok ki a gyerekkel, hogy 2 névvel kínlódjon, így csak Gábor lett. Persze nem tetszik enkinek, csak a férjemnek, mivel, az apám, az öcsém és a nagyapám(volt) is Gábor... gondolhatod.....ezért hívom sátoros ünnepnek, mert tiszta kanossza volt eddig is, de most....

Évi,
babakocsi+busz témához:
én is inkább gyalogolok, csak az a gond, hogy Pestszentimrét és Pestszentlőrincet egy barom nagy erdő válassza el. Ahhoz hogy kultúráltabb, több boltos, klasszabb helyeken tudjak vásárolni meg nézkelődni, át kéne mennem az erdőn gyalog. Hát én még nem találtam utat, meg félnék is az erdőn át egyedül, a Piroska is hogy járt.... no de komolyan, biztos tele van csövessel. Szóval nem pálya. Hát, ha nagyobb lesz a pici, akkor a másik kocsival talán jobb lesz, de most megyek, fejek, aztán megnézem azt a kocsi típust, amit Judit ajánl.

Puszi mindenkinek!!!!

Kép
dianab

Judit!

Szinyei képe a Majális, de köszi, ezt még senki nem mondta.inkább egyedülálló képet választottam, jobb ha nem látjátok az exemet.

Benci nagyon ügyes, mostmár tuti h nem lesz gondotok cimisüveggel..lehet h én nem voltam elég határozott anno?..

Szüléstörténet: kicsit hossszú lenne megirnom, ezért megirom wordbe, és majd bemásolom jó? Te is megirod a tiedet? Kép

A virágaid gyönyörűek, biztos szép az erkélyetek, de gondolom jobban örültél volna neki h aközös programot talál ki nem?

Tesotéma: remélem lesz lehetőséged rá és lesz Bencinek kistesója..én speciel szerettem terhes lenni, Gáborka születésével sem volt semmi gond (előre csak annyit h álomszerűen született nagyon gyorsan és vizben), én igy be vállalnék még párat..de csak álom maradKép Kép

Teszek fel képet majd én is a babakocsinkról, arrol ami nagyon bevált nekünk.

Sajnálom h nem sikerül msn-eznünk..

Dia!

pelustéma: nem tudok mit lépni rá, mindenki máskép csinálja.
Persze a ti esetekben ez más, nálunk nincs gond a bőrével.

Gábornév: nekem mindig is tetszett,ezért is válaszottam most ezt. De gondoltam Marcellra, Márkra, és Ádámra. Csak anno hagytam h az "apja" beleszóljon, és igy maradt Gábor. De nem bánom.Boni is az lett volna ha fiu lesz, de mivel lány igy adott volt (bár igaz h Timeaként mentünk be...és Bonita Boglárkaként jöttünk haza)

Anyós tényleg fura, de má rnem csodálkozom rajta, mesélted.. H ennyi esze legyen? én már attól kivagyok h ha anyum rágyújt és utána akarja megfogni a kicsit, nem engedem..

babakocsi.: én se mernék végig menni az erdőn keresztül, ráadásul tőlünk 4 házra már az erdő kezdődik..azért a farkastól én is megijednék..de hátha jóképű a vadász???
Kép

részvétem a holnapi nap miatt, nem lehet könnyű.

Évi!

köszönjük.! Szüléstörténeted megosztod te is velem?

puszi, jóéjt!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Gyorsan írok, mert még boltoznink is kell mielött megyünk anyuékhoz.

Dia:

Anyós, nem semmi egy nő az bíztos!! Együtt laktok velük? Melyen a házatok?
Milyen gyors piskóta recepted van??
Azért az erdőn én sem gyalogolnék keresztülKép Mégértem,hogy miért kell buszoznod.
Az arisa tényleg könnyű kocsi csak drága nekem et volt a bajom veleKép

Csilla:

A pelusozás tényleg mindenki másképp csinálja. Éjszakánként csak úgy 2 hós koráig cseréltem pelust.kivétel ha bekakilt. Napközben meg ha nagyon tele volt már. Nekünk inkább a liberó vált be , mert azt jobban tudtam a pocakján becsatolni.De a papmperst is vettem mikor melyik volt akciós. Sima pelusokat cdak akkor kezdtem kipróbálni mikor már nagyobb volt Flóra.
Tavaly nyáron és a tescós, a Lidlis egyáltalán nem rossz. Most penny-s pelust veszek, jól bírta Flóra kakijátKép Semmi se csurgott ki belőle.
A szülés történetedet bíztos olvastam, mert már 99 óta olvasom a kismamát.Majd előkeresem és újra elolvasomKép

Délelött vagyis ilyen körül Itt szoktam lenni.Legalábbb is 9-ig bíztos.Msn-ezhetünk.

Bababkocsi:Ennyi kocsi után már megérdemlek egy olyat amit szeretek is tolniKépKépKép
5 évig cumizott Boni???? Hát Flóra sem fogja még egy jó darabig reggel és este elhagyni az bíztosKép De az már nem akkora gondd akkor úgy is itthon van. Csak a délutániról leakartam szoktatni, mert az oviban se lesz.És most , hogy beteg volt nem kellett neki, mert félt, hogy hányni fog, én meg azóta se adom nekiKép
Flóra csak januárban kezdett szobatiszta lenni, de beszélni már nagyon korán kezdettKép

Jók a képekKép Tényleg olyan vagy azon a képen mint a festményKép A majális ahogy Judit mondtaKép

Én azért kíváncsi lennék az exedre KépKép

Judit:
A többi virágod is nagyon szép!!!Apa is rendi volt!!

Szüléstörténetemet megkeresem majd.

Flóra új cipője:
Kép

az én virágom:
Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!

Csak gyors bekukk, mert Apjuk lecseszett, hogy sokat ülök a gép elött. Mondom neki, nekem csak itt vannak barátaim, kikkel ellehetek, ne genyózzon már. Erre, hát Õ erről nem tehet, akkor is.... a pasiknak olyan könnyű.....!!!!

Pelus: igen, minden gyerek más és minden anyuka is. Én túlzásba viszem állítólag, de ezt csak itt hallom, Anyám szerint jól csinálom.
Nálunk bevált a pampers, a libero és a dm-es is. Most fogom kipróbálni a midi dm-est, ha jó abból vásárolok be.
És beiratkoztam a dm baba-bónuszra, hátha kisül belőle vmi jó....

Még nem jött senki bulizni, és szerencsére sütnöm sem kell, mert anyós annyi kekszes sütit csinált, hogy nem győzzük, így azt kapják a vendégek. Jövő héten úgyse úszom meg.
Leírom vmikor hétköznap a recepteket, tök jók!

Ma is voltunk sétálni, szép az idő, mentünk volna most is, de a töpi bealudt. Ma alig szunyált, így hagyom.

Évi,
két szintes családi házunk van, mi a tetőtérben, anyós lenn. Az a gond, hogy nincs még meg a külön feljáró, így az ebédlőből nyílik a lépcsőház és ott kell feljönni ide. A babakocsit lenn kell hagynom és a cipőket, kabátokat is. Párom minden este lenn van anyósnál, picit csevegni, amin persze én vagyok a téma.... szóval külön vagyunk de mégsem.

Kép
dianab

Sziasztok!

Igen Losztot játszottam a hétvégén,szerencsére nem bonyolodtak a szálak annyira össze,mint a filmbenKép

Most semmi képpen nem tudok reagálni az irásokra,mondtam is este Évinek,hogy úgy jártam ahogy ő,teljesen lemaradtam.De pótolomKép
Végre itt a jóidő,ilyenkor mi hétvégén általában nem vagyunk itthon.

Most hétvégén Tatabányán voltunk ,barátainknál.Nagyon jól éreztük magunkat kikapcsólodtunk egy kicsit,azért nem mindegyj,hogy nem mindent neked kell csinálni,főzn,mosogatni,sőt még a gyereket is lefoglalták,mível a kislányuk 10 éves elmúlt,nagyon ügyesen foglalkozott Dáviddal.A kisfiúk nagycsoportos ovodás,vele is tudtak már játszaniKép

Köszi a Losztot!

Nagyon szépek a virágok!

Gáborka is nagyon édes!És te Csilla jól nézel ki,mint mennyasszony.

Most mennem kell,apa is itthon van,de megpróbálok azért bekukkantani.

Ildikó
ilgya1

sziasztok!

tőlem is egy gyors bekukk, most ébredtünk nemrégen, és kezdődik napi rutin, azután még van egy csomó dolgom, de igérem jövök, visszaolvasok és irok..

puszi, és szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Judit,
köszi a Lost-ot!!!!

Már átalusszuk az éjszakát, így akkor peluscsere sincs, de mivel nem szlopál, így nincs több pisi reggelre, mint napközben. Mázlista vagyok.

Ma megyünk ortopédiára kontrollra, anyóssal.... jó lesz. Kíváncsi vagyok, mit mondanak. Szerintem továbbra sincs semmi baja, biztonság kedvéért azért megyünk.

Olyan klassz, hogy itt a jó idő, mi is sokat kinn vagyunk!

Pusza mindenkinek!!!!!

Kép
dianab

Sziasztok!!

Gyönyörű idő van!!!!

Az óraátállítás miatt 9-kor keltünkKép 10-kor már indultunk a játszótérre.
Délben jöttünk haza,Flóra jót játszott.

Mivel 9-kor lektünk így flóra még mindig lotyog a másik szobábanKép holnap fölkeltem reggel 7-8 óra között, ez azt jelenti, hogy nekem is felkel kellniKép
Eddig jó volt, mert fölébredt fél 8 felé, de most....
Nagyon élvezi, hogy kint lehet az udvaron.

Judit:
Köszi a lost beszámolótKép

Dia:
Így már értem miért van ott mindig az anyós.

Szép napot!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi!

nálunk is igy van, Gábor mindig fél 9-9 ig alszik persze ez függ attól is h felébred e amikor Boni öltözik és készül a suliba mert akkor eleve később fekszik vissza és később kel. ma pl. fél 10 után kelt fel, és f2után aludt el, de csak egy orát, most meg már lassan két órája alszik..mi lesz éjszaka, lassan vacsiznia kéne, meg fürcsizni, 8 fél 9 körül meg aludnia..azt hiszem ma minden borul.. Kép

majális: köszi..még soha nem mondta senki ezt rám.. az exemről majd küldök képet, de nem érdemli meg h a neten legyen, ezt kell h irjam..priviben küldök jó?

még nem jutottam el a szüléstörténetemhez,de ha akarod priviben megirom neked/nektek a cimét mindkét cikknek, végül is nem kell másnak is tudnia h kiről szól.. mailcimed? vagy magát a történetet, csak nehogy elriasszak valakit..

Cumisüveget végül ugy hagytuk el h Boni egy barátnőjéhez ment hétvégére, és "véletlenül" nem jött haza az üveg..nem is sirt utána. és nem hiányzott neki, bezzeg előtte, még a kukába is kidobtam esküszöm, még örült is neki, de utána mindig kihalászta..Kép Kép

Cumizni viszont egyik gyerekem sem cumizott..Kép

a szandi tetszik nekem is valami hasonlót kell beszereznünk csak épp fiusat, mert lassan már Gábornak is szüksége lesz rá...

Dia!!

tök jó h ujra átalusszátok az éjjelt, néha cserélnék veletek,mi most éjjel szinte 5 percenként fent voltunk és ugye mindig felébredtem mikor csatlakozott a cicizhez.. néha vissza sem akart aludni, nem tudom miért..annyira változoak az éjjeleink..már többször volt hajnalban eszébe jutott beszélgetni, tapsolni, meg felülni..utána magyarázhattam h éjjel van..néha bevált. Kép

Milyen volt a buli? párod hozta a formáját? h viselte Gáborka?

ortopédián mi volt? nekünk nem kellett menni, a dokinéni azt mondta minden okés a csipőjével, igy nem kellett elvinnem, minden honapban meg nézte..Boninál viszont automatikusan adta a beutalot, pedig semmi baja sem volt neki sem.

Mostanában nem leszek skype és msn közelben valószinű és irni sem tudom mikor fogok, beindul a nagyüzem..és az apám a nyakamra fog járni, nem beszélve arról h jó nagy morgásnak tenném ki magamat, ha neteznék és észrevenné..na mindegy ez egy hosszú sztori, te tudod hiszen neked már mondtam emlékszel? Kép)

Judit!

ismerős helyzet a barátnők terén, képzeld több csajt ismerek, ismertem meg terhességem alatt, sőt sokkal együtt szültem, és nap mint nap tartottuk a kapcsolatot, az utobbi napokba, hetekben meg eltüntek, sőt a legszebb az egészben h SENKI NEM KÖSZÖNTÖTTE FEL GÁBORT!!! csak TI, és ez (részetekrő) nagyon jól esett, köszönöm, nekem mindig mindenki eszembe jut, csak minket felejtenek elKép és különösen azért örülök h nektek eszetekbe jutott, mert még nem olyan régen beszélgetünk egymással.. Kép

Ildi!

Irigyellek már megint ezt kell h irjam, én is szivesen kirándulnék, meg utaznék valamerre családdal, de nem is a társ a lényeg számomra, ugy vagyok vele h inkább egyedül mint valakivel rosszban..de néha ugy kiszabadulnék innen a négy fal közül, és csak időnként jönnék vissza, jo lenne külön lakni, de a legrosszabb az én esetemben h néha ugy érzem börtönbe vagyok..Kép Kép

mennem kell, puszi nektek!

ui: Gábor még mindig alszik..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Már megint lemaradtam,mint a borravalóKép

Megpróbálom követni Évi módszerét,de nem ígérek semmit.

Évi!
Örülök,hogy meggyógyultál,és sikerült bepótolni a lemaradásodKép

Flóra nagyon szépen fejlődik,biztosan megállja a helyét ősszel az oviban.
Dávidnak is tanítgatom a színeket,kicsit korai még,de hátha rögzül valamennyire.Szoktunk olyat játszani,hogy az építőkockákat kiborítjuk és kérem,hogy mutassa meg a pirosat vagy akármilyen színt, és adja ide nekem.És van mikor el is találja.Olyankor megdícsérem és nagyon büszke magáraKép

Minket is bezavart az óra átállítás,fél 9-kor keltünkKépDélután is elhúzodott az alvás,így anyóst kellett fölrángatni,mert mentem angolra és őkegyelme még aluszkált.Ezt úgy nem szeretem,meg is jegyezte,hogy persze,mert későn keltetekKép Úgy látszik ő még sose aludt elKép

Délután kimentünk a játszóra,itt is elnéztem az időt,mert a telefonomon nem volt átállítva az idő,és este fél 8-ra értünk haza,fél 7 helyettKép

Olyan szép idő volt ma.KépRemélem így is marad.

Dia!
Remélem jól sikerült a Gábor napi buli. Utólag apának is boldog névnapot kivánok.Vettél neki valamit?

Sok hasonlóság van anyósaink közöttKép
Sőt mi is egy udvaron lakunk,csak külön szinten,szerencsére nem kell átmászkálnunk egymáson,így is elég,hogy mindennap találkozunk.Kép
Mondjuk valahol meg jó,mert sokat vigyáz a Dávidra,és el is halmozza mindennel,de képtelen megérteni,hogy régen másképp mentek a dolgok.

Pellushoz csak annyit mondanék,mint személyes tapasztalat (itt a Judittal kell egyetértsekKép)de éjszaka én sosem tettem tisztába.Ezáltal is tudja megkülönböztetni az éjszakákat a nappaloktól,mert nem az történik vele,mint nappal.De látom nálatok nincs gond az alvással,így vedd semmisnek az írásomKép

Mi volt az ortopédián?
Velem még sose volt anyós sehol a gyerekkel.Mármint orvosnál,csak a telekre mentünk le együtt.Kép

Csilla!
A januári kismama az megvan,megfogom keresni benne,mostmár még kiváncsibbá tettél. Hogy hogy mindkettőt berakták?Talán benfentes vagy?Kép

Ne félj a kresz (vezetés) miatt,nagyon ügyes leszel. Szorítunk neked!!!!!!!Kép

Fogtabit mi már akkor szedtünk mikor még foga sem volt,pont hat hónapos korában kezdtük el.És a mai napig kap egy tabit mindennap a D vitaminnal és a Vitakolannal együtt délbenKép
Egy fél évre elegendő van a kis dobozban,kicsit húzós az ára,de megériKép(Most nem tudom mennyi pontosan,de drágállottam azt tudomKép)

MSNKép
Tényleg mostanában kevesebb idő jut erre,de épp mondtam az Évinek,hogy megbeszélhetnénk egy időpontot,ami mindenkinek jó nagyjából,és akkor mindannyian dumcsizhatnánk egy kicsit. Mondjuk minden héten szerdán este 8-10 ig,ez csak egy példa természetesen.Mit szóltok?

Olyan édes Gáborka a képen,kis picike az a nagy plüss mellett elveszik.Kép

Szép mennyasszony voltál!Kép
Mint egy festmény tényleg!

Nagyon belejöttél a képfelrakásba!Kép
Mi szeretjük nagyon,olyan hangulatos lesz az oldal tőle!

Sajnálom,hogy börtönbe érzed magad,ez nem jó!

Milyen nagyüzem indul be????Kép

Judit!
Tényleg kezd a lakásunk egy játszóházhoz hasonlítaniKép Már várom a tartós jóidőt,hogy ki tudjak rámolni a kertbeKép
Már a kis házat ki is vittem a teraszra,de a többinek is már kinéztem a helyet.Igaz mostanában apáék a kertet és az udvart kövezni fogják,de van még szabad hely a játékoknak.

Gyönyörűek a virágok,de Pistikét még mindig nem látokKépKépKép

Ma te sem voltál valami aktív,remélem nincs semmi baj!

Itt egy pár játszóteres kép:
Már kint vannak a hinták is.
Kép
a homokozás nagyon jó móka:
Kép
Csúszdázni is jó volt:
Kép

Jó éjt mindenkinek!

Ha minden igaz holnap elviszik a gépem.Kép
Na nem eztKépKépKép Nem kell megijedni!KépKépKép

Ildikó
ilgya1

Hello!

Itt vagyok. Ahogy olvasom az irományokat, jövök rá Gabika miért nyomja még mindig az ágyat. Az óraátállítás.....pedig ezek szerint le van téve elöbb, mégis ugyanúgy kel. Mindegy, nekem csak jó, most hogy rájöttem, majd úgy alakítom a reggeleim. Jobb késöbb mint soha...

Képzeljétek az utóbbi napokban, minden éjjel álmodok, és annyira eseménydúsak, hogy totál elfáradok reggelre. Egyik ezo-s szerint ilyenkor utaztatnak és dolgoztatnak minket, ezért nem jó ez a sok álom, mert ilyenkor energiát nyernek belőlünk. Észrevettem, mindjárt visszaalszom..... Állítólag a különböző szellemlények -fizikai síkon nem alakot öltők- között nagy harc van az energiáért, és ezzel a módszerrel is lopkodnak tőlünk emberektől. Hát engem hagyhatnának!

Lányok,
tök jók a képek, minden manócska ari!

Judit,
elfelejtettem megírni, hogy nekem is Egyiptom a mindenem. Olvasok is róla sokat, a National Geographicon nézem, ha van vmi, meg a Spektrumon. Vmikor mentünk is volna egyik barátnőmmel, csak nem volt hely, mert későn kezdtük el szervezni. Hát most már kimarad jó pár évig, majd ha újra fénykoromat élem!

Névnapozás:
elég érdekes volt, sokan lemondták, akik meg jöttek, kajáltak, ittak azt mentek. Ajándékot csak az egyik testvérpár hozott, az én legjobb barátnőm és a fárjem legjobb barátja. A többiek édesen mosolyogva közölték, hogy a gyereknek nem hoztak semmit, és a férjemnek is csak egy nagy tábal milkát. Nem vagyok harácsoló, csak azért kiakasztó, hogy mi állandóan kiteszünk magunkért, karira is pont nekik egy barom nagy szatyor ajándékot vettünk, mert hogy külön lakásba mennek a szülőktől és még nnics semmilyük, és hát a névnapozást is rendesen meg szoktuk ajándékozni. Úgyhogy picit szarul esett, főleg most, mikor minden kis apró ruhadarab számít, gyerek úgy nő, mint a gomba,de majd én is így viszonyulok hozzájuk.
Úgyhogy még jó, hogy nem sütöttem!

na megyek, mert töpi ébredezik.
Puszka

Kép
dianab

sziasztok!

Dia, amint látod mi is korán keltünk, pontosabban csak mi..de látom egyszerre kerültünk gép elé..gábor már javában kompozik, én meg itt alszom el a gép előtt..nem tudom rávenni h aludjon, jo sokat cicizett majd vigyorgo képpel felült, és közölte h keljek már fel..Kép

az ajándékozáshoz annyit, h Gáborom sem kapott senkitől semmit, még anyuéktól sem, mondván h még gyerek, majd ha nagyobb lesz, viszont anno bonit már az els névnapkor felköszöntötték.. mindegy, tőlem kapott egy kisvasutat, még tavaly előre megvettem az auchanba, de a mozdony hangjátol még fél..

ezek az emberek nem változnak má meg

Ildi!

meséltem már, de tudom milyen nehéz visszaolvasni olyan sokat, bővitem anyuék házát, 2 gyerekszobával, meg átalakitom, mert az én lakrészembe nincs fürdő meg konyha..őszre talán már lesz, igy most ezek közösek anyuékkal..Kép

Képeket ha tudok találót akkor rakok fel. de most nagyon álmos vagyok..msnezni én este 7 után már nem tudok, sajnos!

Dávidka nagyon aranyos, jo h nem fél a csuszdán, emlékszem boni mindentől félt, évekig, talán egy két éve mer hintázni, csuszázni, Gábor meg már most bátor, de tény h a gyerekeknek nincs félelemérzetük..ezt most jol leirtam, de ugye értetted??

bocsi lányok de most mennem kell, magamba kell döntenem egy kis kávét.. ha tudok jövök, nézzétek el nekem ha félreütöttem...

Judit, Évi gyertek!

puszi szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

csilla:
Ma felkeltettem Flórát,mert ha megint 9-ig alszik akkor délután nem lesz alvásKép
de ahogy felült pepítót kért, és fogta a száját, hogy o,o száraz(ilyenkor kell menni beruzsozni a száját) de gyorsan nekiállt a kakónakKép
Cumiüvegről meg majd csak leszokik.

Ildi:
Mi még azzal a coloramma játékkal soktuk a színeket tanulni, ahogy te is mondtad,keresen egy pirosat stb, csak mi még kiegészítjük, hogy rakja le a helyére.
Mi is jó sokat játszóztunk tegnap és egész nap kint voltunk az udvaron.

Dia:
Névnap: Mi is így jártunk a tesómkkal.sógoraszsony névnapjára vettem normális dolog ők meg egy 300ft-os csokitKép Ezt még megemésztettem csak mikor aszülinapomra is olyat kaptam...
Na akkor utána én is így álltam hozzá az ajándékozáshoz!! de még így se tudtam rávenni magam, hogy egy olcsó bombonnal köszöntsem őket, inkább vettem rafaellót vagy vaalmi ilyet.

Ma is megyünk a játszótérrre, már kezd sütni a nap!!

Judit:
Merre jársz??

jók legyetek

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Tegnap csináltam egy pár keretes képet:
Kép

Kép

Dia!
Nem semmi amit írtál az energiákrólKép
Szerencsére csak ritkábban álmodok manapság,persze akkor mindig rémálom szokott lenni.
Hozzám aztán senki ne jöjjön lopkodniKépKépKép

NévnapozásKép
Nálunk meg az a baj,hogy már túlzásba van víveKép Mindenki túl akarja licitálni a másikat,mindig tök bajban vagyok,hogy mit is vegyek,ááááááááá .......tök gázos.Főleg anyósomnak,mert ő aztán nem mindennek örülKép

Csilla!
Biztos írtad már a felújítást bocsika,de elfelejtettem Kép
Most már így rémlik valami.
Akkor ne is számítsunk rád mostanság?????

Igen,értem a félelemérzetről amit írtál.Saját bőrőmön is tapasztaltam sajnos. Volt egy meredekebb csúzda,amihez nehezen tudtam odaférni,és csak felállítottam Dávidot,hogy majd leül és csúszik,erre ő elkezdett szabályosan legyalogolni a meredek csúzdán,ha a sógornőm lánya nincs ott hogy elkapja akkorát esik,mint egy ház.Egy pillanatra megállt a szívem az tuttiKép

Évi!
Bocs,hogy úgy elrohantam reggel,de Dávidot éppen etettem,és ha abbahagyom,akkor már nem kéri a többit.Alig bírtam rávenni,hogy azt a kevéskét egye még meg.

Jó,hogy nem kell főznötök,nekem annyi időt elveszKépZsolti biztos nem lenne benne,hogy rendeljem a kajátKép

Judit!
Hát persze,hogy nem érdekes,hogy nem pistike,csak hűlyéskedtem. Ezek még szebbek is!
Nagyon szép lehet az erkélyetek,legalább megfogom ismerni,ha véletelnül arra járokKép

Szerencsére nem akarja megkóstolni a homokot,de így is van mikor a pelenkájában is találokKép
Annyira élvezi,nem lehet elrángatni,tutti Benci is szeretné.
Ezek a homokozó készletek meg tényleg fillérekbe kerülnek.Sőt lehet használni a fürdésnél is őket.Persze nem homokosanKépKépKép

Na mennem kell főzni!

Írjatok,ha tudtok!

Ildikó
ilgya1

Hello!

Főzés:
hát nekem muszáj vhogy megoldanom, nem engedélyezi Gábor. Tegnap adott egy valag pénzt, hogy menjünk el a henteshez, vásároljak be, hogy legyen mit főznöm. Mert hogy a hűtönk is üres időnként, de ennek csak az az oka, hogy nem jutok el vásárolni. Múlt héten találtam egy hentest, csak ronda volt a baromfija, malackát vettem, de most fogom az utsó adagot fölhasználni belőle.
Csak ez a nagy szél ne lenne, mert Gabika utálja és csak üvöltene, ha kivinném, így most nem tudok vásárolni menni.
Ja és a kerületis csajszi mondott egy csemegét ahova szintén beférek babakocsival, így ma oda is mentünk volna. Hát majd....

Csilla,
még a kajához. Igen, van amelyik tök drága, de szeirntem, a food expressz jó, meg van sokfajta, ki kell kísérletezni, persze nem tudom felétek mik járnak. Itt Psztimrén még egy főzelékes is van, onnan ios tudnék hozatni. Persze csak tudnék, hoszen nem lehet.

Ezért bosszúból sárgarépa krém levest fogok csinálni!!!!!!!!!! Szerintem isteni finom lesz, de a párom utálja!!!!!! hihi gonosz vagyok!

Ildi, Csilla,
jó volt ma skypeolni, majd akkor du.

Judit,
akartam már kérdezni, hogy jó jó, nagy a lakás, de hány szobátok van?
A rezsit Benci után is fizetned kell?
Mert én most attól tartok, nemsoká anyós bejelenti, fizessük a 3/4-ét 2/3 helyett és akkor gellert kapok...... elkezdett nyavajogni, hogy sok a villanyszámla, meg a víz, meg a gáz, és a gyerek miatt. Nem is fűtök jobban, lenn is 2 konvektor van, meg fönn is, + neki gáztűzhelye van és állandóan használja, szerintem a fele lenne reális. A villany még oké, mert nekem van villanytűzhelyem, de mivel nincs időm, így alig használom. A mosógép viszont tényleg többet megy, úgy 2-vel, mint elötte.

Képzeljétek, vettem főzelékes cumit, mer már 50 g-ot ihatunk őszilevet. Erre tök vacak a cumi, mindig becuppan, és így nem tud Töpi inni rendesen. Pedig baby novás, és az eddig bevált.

Kép
dianab

Judit,
én nem sértődöm, nincs msn-em, csak skpeom.
Nálunk is most derült ki, hogy amióta itt vagyok, 2/3-át fizetjük a matávnak, pedig én csak 2 hónapja használom, amióta olyan csomink van, hogy du 4-től reggel 10-ig ingyenes Bp-en belül. Így azóta jól rá ülök, hogy bepótoljam, amit már egy éve fizetek a semmiért.....
Nem értem anyósom, 3-an élünk annyiból, mint Õ egyedül és mégis ennyi lóvét leszed rólunk!
A két szoba jó, azért barátságosabb, mintha egy lenne.
A sütizés nálunk olyan, hogy én ha sütök, akárkinek, ekérmiért, anyósnak mindig adok, de pl karácsonykor mivel én csak szenteste a vacsinál voltam lenn 5 percet-mivel 1 hetes volt a fiam-, így nem ettem az aprósütijéből, mert lenn nem volt rá idő, föl meg nem küldött a fiával. És ez csak egy pl. mindig ez van. Most azért kutyult vmit, mert a Gábor megkérte, különben mivel Jehova tanuja, nem ünnepel semmit, így meg is feledkezett volna a névnapokról. Tiszta gáz!

Megyek, mert Gabika ma baromi nyűgös és játszanunk kell, meg sátálni együtt meg ilyenek, különben....terror!!!!

Kép
dianab

Sziasztok!!

Judit:

Látom megvagyrok és ajlik az élet nálatok!!
család már nem is tudok mit mondani, keményíts be ha a csaj beköltözik!!

Ildi:

jók a képek!!

Nem gondd , hogy nem tudtál reggel msn-ezni tegnap. sokáig én sem tudtam volna maradni.

Dia:
Hát neked sem tudok mit írni, anyósKép

szép napot mindenkinek!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Mi Tücsökzenén voltunk délelőtt.Mostmár jobb volt a helyzet egy fokkal.
Vettem bérletet,így olcsóbb,és 6 hét alatt járhatom le.Kép

Elég későn keltünk reggel,és mégis kidőlt már délben.Szóval lefáradt a kincsem.Kép

Taliztam két helyi topikos csajszival is.

Holnap baba klub,de azt lehet,hogy kihagyjuk.

Most tanulok egy picit,de majd még jövök valamikorKép

Judit!
Te kis boszi!Nem semmi miket művelsz!Visszafelé mennek az órák??????,és durrannak a villanykörték???Te jó ég!
Tessék a sogórnő jelöltet elvarázsolni!!!!!

Sajnálom a párodat,hogy nem élnek a szülei,biztos másképp alakult volna az életeKép

Én is fosós vagyok,ami a csúzdát illeti,de ez olyan lankás,hogy meg is állt a gyerek útközbenKép Egy domboldalra alakították ki,és ha ki is esik,akkor a fűre. Nagyon jó megoldás.

Kicsit bátrabb voltam a másiknál,majdnem emg is lett a bajKépKépKép

Dia!Csilla!
Hát nem sokat tudtunk beszélni tegnap,de muszály volt levinnem a Dávidot homokozni,mert nem bírt magával.
Utána megmár túl késő lett,szerencsére Csillával még tudtam pár szót váltani.

Majd bepótojuk!

Évi!

Nem sok mindent írtál magatokrólKép

Puszi:Ildikó
ilgya1

Képek a kis tökösről:
Kép

Kép
dianab

még kép...
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
dianab

A piskóta recept:
25 dkg kristálycukor
25 dkg finom v rétesliszt - mindegy
20 dkg margarin
2 dl tejföl
1 csom. vaníliás cukor
1 csom. sütőpor
1 citrom reszelt héja
csipet só
gyümi a tetejére

A margarint felolvasztjuk és kihűtjük.
A cukrot az egész tojásokkal kikeverjük, hozzáadjuk a tejfölt, a citromhéjat, a sót és hozzáöntjük a kihült margarint.
A lisztet a sütőporral összekeverjük, apránként a masszához keverjük.
Lapos gyümitortaformát kikenünk margarinnal és beleöntjük a masszát.
Gyümit teszünk a tetejére.
Én egy ek kakaóport is szoktam beletenni, meg pici mogyorót...hmmmm...fincsi lesz.

Előmelegített sütőben megsütjük.

Próbáljátok ki!

Kép
dianab

Sziasztok!!

Ildi:
Nem sokat írtam magunkról, mert most semmi se történt.
Reggel mivel esett az eső, nem tudtunk menni a játszóra, de nem is bánom, mert nincs semmihez se kedvemKép

Kiválogattam a nyári göncöket,már megy a mosógépKéptudom még korai, de Flóra kapott apa kolléganőjétől egy szatyor ruhát és az is tele van nyári ruhákkal és azokat mindenképpen kikell mosni, mert cigi szaguk vanKép Gondoltam akkor kimosom azt is ami itthon van és még jó ráKép

Délelött még lementem , hogy elhozzam a pénzt amit a babakocsiért kaptam, de a nő nem volt ott.
Az agyamra megy már, nem azért hagytam ott a kocsit, hogy az áráért könyörögnöm kelljen!!!
Olyan ideges voltam, de a csajszi haját mégse kiabálhatam le, mert nem ő adta el(akkor még nem ő volt)
10-éről volt szó, hgy akkor viszi a pénzt aki megvett,még így is csak 14-körül mentem lóvé nuku.
Ma reggel elrobbant az agyam ide a pénzemmel!!
Utálom ha hülyének néznek , mert fiatal vagyok és jó a szívem!!!

Judit féle terápiaKépKép

délutánmegyek és egy pasi hozza a maradék pénzt,ajánlom, hogy ott legyen , mert kiabálni fogok.

Dia:
Nagyon aranyos Gábor!!

Ildi:
Ne parázz, Dávid hamar megtanul csúzdázni majdKép

Flóra már régóta csúsik, de csak tegnap mert egyedül lecsúszni, hogy nem kellett elkapnom, vagy a kezét fogniKép Olyan boldog volt, itthon is mesélte az apjánakKépKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Dia:
Most látom csak a süti receptedetKép
Majd kipróbálomKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

siet a babanet órája nálam most van 2 óraKép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hello!
Gondoltam rakok fel képeket, gyakorlok. Meg majd olyan mindenfélét is fel akarok tenni, majd azt is gyakorolni fogom, ígérem.
Sajnos Gabika max 2x 15-20 percet alszik nappla, és állandóan játszani kell vele, különben kiakad. De ez nem baj, imádok vele foglelkozni, csak így nem tudok írni, aztán lemaradok mint a borravaló....

Judit,
engem is nagyon érdekel az ezoteria, taroztam még a baba elött, egy ezos klubban jósóltam embereknek, aztán hogy jött a pici, más lett fontosabb. Egyiptomi taroval nyomtam, meg volt egy egyiptomim, és tündérkártyáztam.
Persze a kártyán kívül érdekel más is, az energiák, a feng shui. Gyógyítottam anno energiával, aztán történt egy kis szerelmi fiaskó és abbahagytam. A feng shuit nyomom most is, mindenhol kristályok lógnak, mindennek megven a maga helye, semmit sem lehet csak úgy odatenni, stb. Párom csak röhög rajtam!
Egyik barátnőmmel varázsoltunk is, negatív eredménye lett, persze utólag jöttem rá, akkor nem vettem észre. Eszembe sem jut hókuszpókuszozni, mióta tudom milyen súlya van. Anno, két tinilány...nem tudtuk mit teszünk.
Azt észrevettem, hoyha vmit nagyon akarok és azt megfogalmazom, hangosan kimondom, teljesül. Erre is véletlenül jöttem rá, azóta óvatos vagyok, csak nagyon nehéz. Lásd macskák.....

Tényleg sokban hasonlítunk....

Csajszik,
milyen a rendelt kaja?

Évi,
aranyos csajszi vagy! Hol üzletelgetsz?

Kép
dianab

sziasztok!

lehet h most megköveztek, de ugy elment az idő.meg dumcsiztunk diával,mert sajnos ti nem tudtatok jönni, és most megint csak kapkodás az életem..

szégyelem magam..Kép

Dia!

jo a kaja, meg nekem elég is..csak olyan korán hozzák..

Judit!
sajnáltam h eltüntél. de legalább gábor elaludt, fél 11kor ébredt fel..azota még kétszer aludt.. a máglyához én irok, holnap (ebben bizom), nekem 6. érzékem van/volt..

Évi!

sajnálom h nem tudsz jönni beszélgetni, tegnap egyszer láttalak de ugy eltüntél, mire irtam volna.. nincs skype-od?

Ildi!

tényleg keveset beszéltünk, de látod nekem sem mindig jo a reggeli orák, vagy az estik..annyira változo, pedig nagyon tetszett h juditékkal konferencia dumcsit folytattunk..

puszi mindenkinek, megyek mert Gábor és Boni ma együtt pancsizik a nagykádban..

joéjt

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit,
agykontroll tanfolyamot is végeztem. Úgy elmennék megint, mert nem gyakoroltam, és sokat felejtettem.

Kép

Kép
dianab

Bocs,lányok,de nem tudok írni.Le vagyok súlytva....KépKépKép
Mível Dávid 2004 októberi baba,gyakran szoktam olvasgatni a 2004 őszi babásokat,sok hasznosat tanultam már tőlük,de csatlakozni nem mertem sosem,olyan jól összeszokott társaságnak tűnnek,és teljesen ledöbbenten olvastam,hogy az egyik anyuka( Lau) meghalt.
Tudtam,hogy beteg,de erre gondolni sem mertem. Két gyönyörű fiút hagyott hátra.Belegondolni is szörnyű.KépKépKépNyugodjon békében!

Majd holnap jövök!

Ildikó
ilgya1

Sziazstok!
Olvastam én is, nem tudok mit mondani, szegény család.....ez szörnyű! LÁttam a két szép fiát és olvastam a férj üzeneteit, letaglózott.

Rendkívül szerencsések vagyunk!

Kép
dianab

lányok, mi történt?

én nem voltam nagyon netközelben gábor most is az ölembe szundizik..

mi történt azzal az anyukával? én is sajnálom, az én félelmem is ez, h itt kell hagynom idő előtt őket, nekik csak én vok..Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sziasztok!!

Judit:

Tegnap még nem kiabáltam velük, de ha holnap se lesz pénz akkor már igen!!!
Reggel megyek ha nincs pénz akkor megvárom amíg elmegy egy autómatához és felveszi.
Eladta a kocsit, hogy hogyan az nem érdekel 10-e rége elmúlt már!!

Newked még nem volt olyan érzésed, hogy hülyének akarnak nézni vagy pl becsapni???
Na én ezt már sokszor éreztem.És nagyon utálom ha így viselkednek velem!!
Először még úgy gondoltam jól van hát oda adta majd kifizeti ha arra járok, de nemKép

Dia:
Üzletelgetnék én , de folyton hülyének néznek, pedig ker,. végzettségenm van.De ilyen emberekkel nem nagyon tudok mit kezdeni és ez már a pofátlenság teteje, hogy könyörögnöm kell a pénzemért!!

Na jól van befejezem a panaszkodástKép

Amúgy tegnap azt mondta nekme Flóra, hogy felpróbákja azt a szoknyát amit a múltkor turkáltam neki és akkor elmehetünk a kocsmába és ott maradhatok!!

Lányok én annyire nevettem, röhögtem , hogy még a könynem is folyt.Flóra meg ott állt és grimaszolt, nem tudta mi van velemKép

Ezekhez avarázslós, ezotériás dolgokhoz nem értekKép

Csilla:
Tegnap jártam itt , de nme sokáig, bocs,hogy leléptemKép

Ildi:
Sajnálom a csajszit,de így ismeretlenül nem tudok mit hozzáfűzniKép sz@r az élet, ennyi!

Tegnap após vitt le a babakocsit intézni, aztán elmentünk apennybe sört meg kenyeret venni.
Kijöttünk bepakoltunk a kocsiba és pont arról bezsélgettünk, hogy az autó bezárja az első ajtókat ha hátul pakolsz nehogy valaik addig elöl kirámolja.
Erre após pajtás nagy lendülettel lecsapja Transporter hátsó ajtaját, majd kapkod a zsebéhez????
A kulcsot bennt hagyta csomagtartóbanKépKép Az ajtó amint leért bezáródottKépKépKép
Ott álltunk a parkolóban a kocsi meg bezárvaKép Megszkadtam a röhögéstőlKépKép
Após ideges volt mint az állat, én meg csak röhögni tudtam, hogy , hogy lehet ennyi esze, hogy a kulcsot lerakja.
Telefonálltunk apának, hogy menjen e a pót kulcsét és mentsen meg bennünket.
Flóra míg vártunk üdögelt a bevásárló kocsiban és meguzsonnázottKép
Közben találkoztam ismerősökkel vásároltatok?? Kérdezték, ahha igenKépKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi!

látszik h igazi csajszi Flora, már ruszoza magát..Kép a cumisüvegrol meg persze h leszokik, minden gyerek leszokik rola, ki előbb ki utobb..
milyen babakocsit adtál el? bababoltba vagy vakinek személy szerint..? én szoltam h az én egyik babakocsimat vihetik ha kell, 1oért megszámitom, csak vigyék...remélem lesz rá vevő..én bababoltba vittem

örülök h tudtunk/tudunk msnezni..!!!Kép

Ildi!

Nagyon jo volt ha kicsit megkésve is a konf. bezsélgetésünk, remélem lesz még rá lehetőségünk..nagyon tetszik az a kép Dávidról,h sikerült ilyen keretet választani hozzá? hol lehet ilyet találni?

félelemérzet: kiváncsi leszek h ha olyan helyzetbe kerülök h viselkedem majd a kicsivel, mert bonit már nem kell félteni, max. reggelente vagyok sikideg mikor kikisérem akapun és egyedül megy suliba..1o perc a buszig, ott a sok gyerek lökdösodik mindig félek h meglökik mikor ott megy el egy auto vagy a busz alá..kicsit félénk, és nem mer elsőnek felszállni sem a buszra inkább megvárja mig mindenki felszáll..Kép és persze ezen kivül vannak félelmeim vele kapcsolatba..és képzeljétek, már kezd nagylányosodni..Istenem még csak 7 éves!!!!

Fürcsi: Gábor fürdésnél mindig kacsázik, van két gumikacsája, meg vannak kiürült habfürdős flakonjaink..imád pancsizni..

Épitkezés: igérem nem hagylak itt titeket, de tény nem sokat tudok jönni, de vannak terveim, ha kell majd elcsenek valahonnan időt, (ha apám nem lát meg mert akkor nagy balhé lesz nálunk, sajnos elég zsarnok és amig épitkezem muszáj "szot fogadnom), ezért irtam h alig leszek de leszek!!! csak sajnálni fogom h nem tudok majd csetelni..

Azt az anyukát én is sajnálom..

Judit!

hiába szeretném kifejteni bővebben amit szeretnék nem megy..bele se merek godnolni mennyi mondanivaloval vagyok adosotok..

csak egyetlen hsz: mikor terhes voltam gáborral sokmindent előre megéreztem és bejött!! pl. még az elején amikor kb. 2,5 honapos terhes voltam, nemtudtam aludni, és láttam magam előtt h baleset éri a fiam apját, láttam a helyet, és mindent..5 perc mulva csörgött a telefonom:::baleset érte ott ahol megéreztem., totálkáros a kocsija..ő meg megy akorházba!!ijesztő nem? és ez tényleg igy volt..és még voltak ehhez hasonló élményeim de sajnos mennem kell!

De tényleg vigyázni kell azzal a mágiát végez, vagy szellemet idéz.. még a végén rossz sül k ibelőle..

az agykontroll tanfolyam engem is érdekelne, már ajánlották nekem, szerintem hasznát venném!

kisvasut: van egy mozdony, egy olajszállito, két szerelvény meg egy teherszállito hozzá, meg sinek amiket egymásba kell illeszteni, és olyan hangot ad mint egy igazi mozdony, sihuhu meg ilyenek..csak még fél gáborka de szép, és nemvolt vészes az ára (1800 ft)

Dia!

örülök h beszélgettünk, és bocsi h leléptem!

puszi mindenkinek, remélem mindenre válaszoltam!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello,
Judit,
igen, a babák elég sokáig "látnak" mindenfélét, pl a saját őrzőangyalukat is. Én anno mikor megszületett, ill. elindult, hívtam az őrzőangyalát és az enyémet is megkértem, most nagyon vigyázzanak ránk és segítsenek minket. Azóta is rendszeresen szólok nekik, mindig erősíteni kell, hogy biztos tudják mit kell tenniük. És persze imádkozom- a magam módján, nem vmi pap által bebiflázott szöveget- minden este Istenhez, és kérem küldjön sok sok angyalt, segítőt.
Gabikát pedig lefedtem védőbúrával is, amin csak segítő juthat át.
Ezek nagyon fontos dolgok, mert ilynekor még gyenge a lélek, nehezen ragad meg a kis testükben -ill. talán a test gyenge...nem tudom, csak h ilyenkor még nehéz- beköltözhet vendégszellem, lélek meg ilyenek. Nagyon kell rájuk vigyázni!
Főnöknőm kisebbik lányába pl mikor megszületett, még a kórházban beköltözött egy ilyen gazdátlan lélek és máig látszik a csajszin, néha olyan, úgy viselkedik, mintha nem is a földön élne, olyan elvarázsolt. Pedig kedves lány, most 28-29 éves, még ezos táborban is voltunk együtt, meg bulizni, szóval egyébként nincs vele baj.

Amióta terhes lettem nem tudok agykontrollozni, töpi akkor mindig bemozdult, csinált vmit.
Viszont a baba-mama kapcsolatanalízist csináltuk és jó volt, meg most is szoktam rá "úgy" hatni.

Csajszik,
nem tudom hogy leszek skype közelben, mert csomó a dolgunk, ha jó idő lesz, megyünk henteshez, boltba, babaruhákat nézni, ilyenek.
Megjött a pénz a tb-től!!!!!!11.16-02.28-ig. Azért több mint a semmi, csomó mindenre elég.
Elviekben már kiharcoltam az új bababkocsit, veszünk bébiőrzőt is vmi emeletes házhoz való szuper csodát. Tényleg nem tudtok vmi jót? Mert gagyit nem veszek. És kisrucikat kell neki venni, mert amiket kölcsönbe kaptunk, nem jók rá. Õ egy hosszú baba, a másik olyan átlagos volt, így minden ruha rövid és széles Gabikára.

Csilla,
tök jó volt dumcsizni!!!!

Puszka! Kép

Kép
dianab

judit!

ez frankon igy van! m reggel fel kellett kellnem a kaja miatt és akkor gábor mmegérezte mit akarok, és ez nem az első eset, h ráérez! mikor kicsi volt tényleg szerette a fehér dolgokat előszeretettel fordult mindig oda. tény h nem tudnám most használni az agykontrollt.

szerintem is jobb ha előbb elszámolsz tizig, bármilyen bosszanto is a leendő rokon, mert később megbánnád, én sajnos olyan vok h nem gondolkodom ami a szivemen az a számon..Kép
Kép

és ahogy kérted:
Kép

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

dia!

jo vásárlást, bár én is mehetnék...Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Én még mindig nem tettem túl magam a megrendülésen,olyan szörnyű igazságtalan mikor olyanok mennek el,akik még "nem fejezték be dolgukat a földön"Nagyon érzékeny vagyok ezekre a dolgokra,főleg azóta,hogy a családunkban is nemrég történt hasonló esetKépKépKép

Én elég realista ember vagyok,szeretek két lábbal a földön állni,remélem nem váltom ki senki haragját,ha csak kivülről szemlélem ezeket a misztikus dolgokatKép
Különben érdekes amiket írtok!

Nálunk a sógórnőm nagy rejkis,(le se tudom írni,te jó ég!!!!)
Meg sokat angyalozik.
Én nem zárkozom el a témától hangsúlyozom,de nem ismerem ezeket a dolgokat.Kép

Én elkezdtem a húsvéti díszeket felrakosgatni.

Judit!

Jó volt veled reggel beszélgetni (tegnap).

Jó lett a leves(frankfurti) füstölt cucc nélkül is,el is fogyott pedig csináltam egy egész nagy adagot,ma halat fogok rántani majonézes krumplival...

Csilla!
Itt van a cím a keretekkel,de ez demo változat és 15 napig él.
http://www.frameshow.com/

Dia!
Jó hogy tettél fel képeket Gáborkáról és magadról. Nagyon heyesek vagytok!

Sajnos bébiörzőben én nem tudok segíteni,mivel nem vettünk. Dávid velünk alszik a hálószobánkban,így nem volt rá szükségünk. Sőt én légzésfigyelőt se vettem.

Évi!
Csak kiabálj egész nyugodtan!!!!!
És áll ki az érdekeidért,mert sok "rossz" ember van a világon ,és csak ki fognak használni!

Ja,olyat ordított Judit tegnap a fülembe,hogy beszakadt a dobhártyám!!!!!KépKépKép (Vagyis beszakadt volna,ha mikrofonon keresztül dumcsiztunk volnaKép

Ildikó
ilgya1

Hello!

Hát ma nem megyünk vásárolni, nem jó az idő, esik. Pedig úgy beleéltem magam!!!!!!

Kép

Így marad a mosás...... nem túl felemelő....
Csináljunk vhogy jó időt!!!!!!

Kép

Esetleg egy természet-tündérrel?....

Na, ugye, fejlődöm!

Kép
dianab

Sziasztok!!

Csilla:
Roan jolly joker kocsit adtam el.egy hazsnált ruháshoz vittem el bizományba.

jó volt msn-en beszélni!!

Tegnap Flóra megtanult hason csúszva csúzdázniKépKép egy kislány elötte így csúszott na több se kellett nek, azonnal ő is úgy mentKép
Igaz mikor felmászik a létrán ott nem éri át e keze ,hogy mindkét kapaszkodót megfogja, de jól kitalálta , mert odamászik a csúzdáhozKépKép

Reggel elmentem a pénzért. Persze odamegyek lóvé sehol!!!!Sík ideg lettem szó szerint, még a kezem is remegett!!! A pasit telefonon keresztül lecsesztem, de rendesen, miaz, hogy nincs pénz, péntek délelött van bla bla bla. a boltban közben voltak, gondoltam had hallják kivel üzletelnek.
végül megállapodtunk abba , hogy majd idehozza házhoz.
elmentünk apával a tescóba.Aztán eszébe jutott, hogy vissza megyünk és beír majd a panaszkönyvbe. Na viszsa is mentünkKép Apa kérte a könyvet, hogy beírjon lám -lám csoda történt azonnal volt pénz!!!!!
Mondta a csaj ne haragudjak, hát nem haragszom, de többet nem viszek oda semmit, ennyi!!

Flóra is imád fürdeniKép A világ összes tusfürdőjét képes lenne elpancsolniKépKépMár úgy kell eldugni előle és résen lenni, nehogy kinyomjaKépKép

Azt a kisvasútat hol vetted??? Itt is megtalálhatom szerinted??? vonatot kell vennem Flórának húsvétra.

Judit:
Mi van Bencivel, elvitted dokihoz??

Flóra nem tudom honnan szedte a kocsmátKépKép???

Kihagyta ott a poharat??

Ebből nem igazán értem mi volt:
Reggel Ildi kapott a "kiabálásomból", ismét az el nem mosott, elegánsan otthagyott poharam a mosogatóban, olyan sunyi dolog, de nem szóltam, mert remegtem dühömben, és nem akartam olyat mondani, amit később megbánnék, majd ha lehiggadtam.

jó olvasni ezekről a boszorkányos, megérzéses dolgokról.Ildihez hasonlóan nem értek hozzá.

Dia:
bébiörzőt nem tudom milyet vagyél nálunk sem volt. Babakocsit végül milyet veszel?
a mosás is jó program, na csak vicceltem vásárolni én is jobban szeretek mint mosniKép
látom mennek a gifek üyes vagy!!!

Ildi:
Azért sikerült kiállnom az igazamért és megszerztem/tük a pénztKépKép

Csajok melyikőtöknek ígértem a babarecepteket???? Dia, Csilla???

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ez lemaradt:

A gyönyörűségeimKépKép
Kép

Judit:
azt nem értem, hogy most ki hagyta ott a poharat?? mert azt írtad poharam, de saját magadra mégsem lehetsz dühös???vagy igenKépKép

Flóra kocsmás beszólását nem tudom honnan vette nme is járunk kocsmábaKépKépKép

pusssz

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?