Sziasztok!
Már megint lemaradtam,mint a borravaló
Megpróbálom követni Évi módszerét,de nem ígérek semmit.
Évi!
Örülök,hogy meggyógyultál,és sikerült bepótolni a lemaradásod
Flóra nagyon szépen fejlődik,biztosan megállja a helyét ősszel az oviban.
Dávidnak is tanítgatom a színeket,kicsit korai még,de hátha rögzül valamennyire.Szoktunk olyat játszani,hogy az építőkockákat kiborítjuk és kérem,hogy mutassa meg a pirosat vagy akármilyen színt, és adja ide nekem.És van mikor el is találja.Olyankor megdícsérem és nagyon büszke magára
Minket is bezavart az óra átállítás,fél 9-kor keltünk
Délután is elhúzodott az alvás,így anyóst kellett fölrángatni,mert mentem angolra és őkegyelme még aluszkált.Ezt úgy nem szeretem,meg is jegyezte,hogy persze,mert későn keltetek
Úgy látszik ő még sose aludt el
Délután kimentünk a játszóra,itt is elnéztem az időt,mert a telefonomon nem volt átállítva az idő,és este fél 8-ra értünk haza,fél 7 helyett
Olyan szép idő volt ma.
Remélem így is marad.
Dia!
Remélem jól sikerült a Gábor napi buli. Utólag apának is boldog névnapot kivánok.Vettél neki valamit?
Sok hasonlóság van anyósaink között
Sőt mi is egy udvaron lakunk,csak külön szinten,szerencsére nem kell átmászkálnunk egymáson,így is elég,hogy mindennap találkozunk.
Mondjuk valahol meg jó,mert sokat vigyáz a Dávidra,és el is halmozza mindennel,de képtelen megérteni,hogy régen másképp mentek a dolgok.
Pellushoz csak annyit mondanék,mint személyes tapasztalat (itt a Judittal kell egyetértsek
)de éjszaka én sosem tettem tisztába.Ezáltal is tudja megkülönböztetni az éjszakákat a nappaloktól,mert nem az történik vele,mint nappal.De látom nálatok nincs gond az alvással,így vedd semmisnek az írásom
Mi volt az ortopédián?
Velem még sose volt anyós sehol a gyerekkel.Mármint orvosnál,csak a telekre mentünk le együtt.
Csilla!
A januári kismama az megvan,megfogom keresni benne,mostmár még kiváncsibbá tettél. Hogy hogy mindkettőt berakták?Talán benfentes vagy?
Ne félj a kresz (vezetés) miatt,nagyon ügyes leszel. Szorítunk neked!!!!!!!
Fogtabit mi már akkor szedtünk mikor még foga sem volt,pont hat hónapos korában kezdtük el.És a mai napig kap egy tabit mindennap a D vitaminnal és a Vitakolannal együtt délben
Egy fél évre elegendő van a kis dobozban,kicsit húzós az ára,de megéri
(Most nem tudom mennyi pontosan,de drágállottam azt tudom
)
MSN
Tényleg mostanában kevesebb idő jut erre,de épp mondtam az Évinek,hogy megbeszélhetnénk egy időpontot,ami mindenkinek jó nagyjából,és akkor mindannyian dumcsizhatnánk egy kicsit. Mondjuk minden héten szerdán este 8-10 ig,ez csak egy példa természetesen.Mit szóltok?
Olyan édes Gáborka a képen,kis picike az a nagy plüss mellett elveszik.
Szép mennyasszony voltál!
Mint egy festmény tényleg!
Nagyon belejöttél a képfelrakásba!
Mi szeretjük nagyon,olyan hangulatos lesz az oldal tőle!
Sajnálom,hogy börtönbe érzed magad,ez nem jó!
Milyen nagyüzem indul be????
Judit!
Tényleg kezd a lakásunk egy játszóházhoz hasonlítani
Már várom a tartós jóidőt,hogy ki tudjak rámolni a kertbe
Már a kis házat ki is vittem a teraszra,de a többinek is már kinéztem a helyet.Igaz mostanában apáék a kertet és az udvart kövezni fogják,de van még szabad hely a játékoknak.
Gyönyörűek a virágok,de Pistikét még mindig nem látok
Ma te sem voltál valami aktív,remélem nincs semmi baj!
Itt egy pár játszóteres kép:
Már kint vannak a hinták is.
a homokozás nagyon jó móka:
Csúszdázni is jó volt:
Jó éjt mindenkinek!
Ha minden igaz holnap elviszik a gépem.
Na nem ezt
Nem kell megijedni!
Ildikó