Új privát üzeneted érkezett!

Sasha!

Köszi a kimerítő választ névre, házra vonatkozóan!Kép Jó hely ám az, ahol most laktok, még ha nem is az Ady túloldala! Sokat bicikliztem ott, most meg tologatom a kiscsajt arrafelé.
Nincs kedved feldobni képet a Fiúkról?Kép Hú, és a két kutyuska megvan még?Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti,
szerintem ma jött el a mi napunk!!! KépKépKép
Igyekszem mindennel, szerintem 11 körül tudunk ott lenni. Jó úgy?
Majd megírom, hogy mikor indulunk.
Ha Nektek ez picit késő, akkor a Duna parton a Jászai felé ha elénk jönnétek ... KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek, tök jó a jövő hét, majd egyeztessünk, hogy melyik nap és mikor jó neked. Kép

Ilba, mai séta? Itt süt a nap!
Vendég

Ilba, nagyon egyszerre gondolkoztunk. Kép 11 jó lesz, nekünk ahhoz úgyis hamarabb kell indulni. Oké, elétek megyünk. Azért elteszem a számod, mert ha esetleg szél lenne a Dunaparton, akkor a Pozsonyin közelítek... Kép
Vendég

Oké! A hülye Sláger rádió itt mindenféle felhősödésről és esőről beszél, de én nem hiszek nekik. Kép
Én is eltettem a számod, szerintem fél11 körül indulunk. Muszáj megvárnom a mosógépet, Beni persze ilyenkor kaksizta össze az egyetlen hálózsákját. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Eszti!!!!
Beni telihányta a nappalit, etetőszéket, magát, meg kell fürdetnem. Nem tudok elindulni. Kép
Majd írok. Most folyik a fürdővíz.

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Reggeli: sk gyártott sajtkrém 2 kiflivel+ újhagymávalKép Valamint kisebb pocifájdalmak, bár ez tényleg még javában az "elég kellemetlen, de nem fájdalmas" kategória. Mintha le akarna szakadni az egész. Családtagok szerint megy lejjebb a hasam folyamatosan. Nem tudom, én mindig látom, nekem nem tűnik fel.

Ilba,
aztán rájöttem én is, hogy mire kérdeztél konkrétanKép Már kihevertem a sokkotKép Meg fogom nézni az Auchanban és a Tescoban is ezt a szorítót. A Megatoysban nincs, tegnap megnéztük.

Novum,
igen, ez lesz a következő lépés, a gyógyászati segédeszközök boltja. Elvégre hasi műtétek után is van, amikor javasolnak ilyen szorítót, és gondolom, nem 8000-be kerül. Majd meglátjuk. Nem tudom, Lőrincen hol van ilyen bolt, de a férjem azt mondta, utánanéz.

Gabuska,
megbeszéltem a gyerkőccel, hogy április 2. előtt ne jöjjönKép 2-án a férjemnek vizsgája lesz Gyöngyösön, úgyhogy azt még ki KELL várnia. Utána meg összeszorítom a combomatKép De ha esetleg, netalántán váratlanul és hamarabb beindul az egész, és még a bnetre sincs időm írni, akkor küldök Neked SMS-t, és itt közölheted a nagy hírt, hogy szülni megyünkKép Pancsis képek:KépKépKép

Mamacka,
hiába nyalogatom a monitort, nem jön át a lekvár ízeKépKépKép Kantáros gatyó:Kép

A Slágeren napok óta felhősödést és esőt mondanakKép
Tegnap egyéb sokk is ért: délután felkerekedtünk, hogy ebben a szép napos időben kiülünk a Zilah kávézóba (Kispestiek, ismerős?) a gesztenyefák alá, és eszünk egy fagyit. Ez egy gyönyörű, századeleji, exkluzív kávézó-cukrászda-étterem, mesés kerthelyiséggel. Odamegyünk, erre még nincs kirakva asztal a kertbe. Na nem baj, majd leülük padra, fagyival úgyis mindegy. Bent kiderült, hogy fagyi sincsKép Elmentünk egy másik cukihoz, az meg be volt zárvaKép Maradt a Meki, jobb híján beértük egy karamellás fagyival, de természetesen ott se voltak kirakva asztalok meg székekKép Mi vittünk ki székeket, és ültünk ki a napra. A sok birka meg bent ült a kajaszagban, klímában, zúgásban. És mindenhol szinte ufonak néztek, hogy ki szeretnénk ülni a napra. Megbuggyantak az emberek?Kép
Ma este talizom a barátnémmal a Lurdyban. Valszeg utoljára ilyen státuszbanKép Jól kidumáljuk magunkat. Úgyhogy kíváncsi vagyok, hányan ugranak majd az 1-es villamoson átadni a helyetKép A férjem is elvihetne, de mit csinál ott addig, amíg mi pletyizünk?Kép No, majd kiderül.

Puszi mindenkinek (kicsit hagymaszagú vagyok)KépKépKépKép BocsiKép

Kép
mancs

Gabuska:
nagyon jók a lavór-Livi képek Kép milyen sok haja van már.

Timi:
Szilvike tényleg mint egy kis angyalka a keresztelős ruciban.

Ilba:
jobban vagytok már? mi volt ez? csak kihányta, ahogy az enyém szokta vagy beteg is? ha igen akkor nagyon-nagyon szurkolunk, hogy gyógyuljon meg. A kérdésedre válaszolva igen szopizunk, és
újra visszatértünk a 3 óránkénti szopira. Most nem fejek, nem szaporítok, mert minden áldott éjjel eláztattam a melltartót, a betétből csurgott a tej. Jövő héten kedden elmegyek a védőnőhöz mérésre, és majd kiderül hogy hogy eszik, addig próbálok nem aggódni. De azért szokásosan 3-4 percet ha szopizik, kivéve egy két napja. Lehet hogy most kevesebb a tej, és tovább tart kiszippantani.

és most következzen egy két Gergő szösszenet:

nekem még nem sikerül megfordulnom, és ez úgy bosszant:
Kép

Nagypeti Kispetije Tücsökmami Gergőjével:
Kép

Jó satyeszom van?
Kép

Hajrá Újpest! KépKép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Gabuska!Kép

Bocsi a "kimerítő válaszért", biztos nem egyszerű végigolvasni ahogy hetet-havat összehordokKép Becsüllek a kitartásodértKép Igyekszem magam visszafogni, de ahhoz képest, hogy eddig halálosan lusta voltam írni, most meg... nemtom mi van?!
Kutyusok? Megint belekérdeztél egy regénybe, no jó egy kis novellába!Kép
Na az úgy van, hogy nekünk csak 1 kutyánk van a Kevin aki tehénmintás tacskó. A westi az meg az anyósoméké, de mivel kényszermegoldásként náluk laktunk 2 évig, így egyszerűbb volt rávágni, hogy igen, két kutya van, mint mindenkinek elregélni, hogy mi a felállás. Úgyhogy 1 kutya van, de az őrzi a házat, mintha midig ezt csinálta volna. Mikor kint van és valaki elmegy a kerítés mellett arról mi tudunkKép Nem gond, csengőnk az úgyis csak most lett megcsinálva.

Mindjárt kutatok pár képet a srácokról...

sasha

Kép
sasha

Na szóval.
Gyerök úgy döntött, nem eszik reggel. Én ezerrel elkezdtem fejni, aztán adtam neki oda. Csakhogy úgy nyelte, én meg úgy tömtem, hogy végre jóízűen, igaz kanállal, de eszik, hogy szegénykémnek szerintem sok volt és a vége előtt 3 percel hányikált egy keveset. Nem baj, folytattuk lassabban, erre rá 1 percre szerintem még a tegnapi is kijött belőle. Még az orrából is folyt. Ilyen még sose volt.

Hááát, Gabi, Jucus, Tücsökmami és a többi érintett Anyuka! LE A KALAPPAL ELÕTTETEK!!!!! Csak akkor tudja meg az ember, hogy ti mit csináltok végig, mikor tapasztalja a saját bőrén.

Szerintem nem beteg tehát, hanem szarul ettünk.
Levittem egy fél órára azért, még alszik a kocsiban, szerintem tök éhes lesz, mikor felébred.

Itt egyébként fúj a szél, beborul időnként, én kimondottan fáztam, remélem Beni nem, ma mentünk anorák nélkül ki először.

Egyébként rég írtam a szopiról, hát még mindig nem nagyon hajlandó enni, éjjel igen, meg fürdés után félkómásan is, és van amikor cicin tudom elaltatni, de egyébként kanalazunk. Nem tudom mi lehet, de néha már nagyon kivagyok tőle. A tej is kevesebb, amit nem csodálok, szinte csak a mellszívó ingerli a cickót. Olyan jó lenne még 1 hónapot valahogy kihúzni!!!

Na elég belőlem, megyek ebédelni, míg alszik.

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs, azzal kapcsolatban, hogy hányan ugranak majd az 1-es villamoson átadni neked a helyet, kívánok nagyon-nagyon sok sikert. Saját szerény tapasztalatom ugyanis az volt, hogy a 39. hétben még végig álltam metrón és buszon is. És bár nem szeretnék "bezzeg a mi időnkben" hangulatot kelteni, nem egyszer előfordult, hogy a piros 76-os buszon, amivel az örsről hazáig, rákosligetig az út kb 40 perc, így ha vkinek sikerült élete kockáztatásával a végállomáson ülőhelyet szereznie, akkor azt - nyilván nemzetbiztonsági okokból - elszántan őrzi, amíg le nem száll, szóval a 76-os buszon úgy éreztem, én vagyok a Láthatatlan Ember Felesége, mert a 35. hét körül senki nem - öhöm - vette észre, hogy nem csak alaposan beebédeltem, ellenben az utazóközönség minden tagja magasabb prioritású elfoglaltságoknak szentelte minden figyelmét, gondolok itt arra, hogy üveges tekintettel meredjenek a semmibe, vagy aprólékosan tanulmányozzák az ablaküvegen elhelyezkedő koszfoltokat. A legviccesebb az volt, mikor egy hölgy kb 25 perc múlva észbekapott, és átadta nekem a helyet, amit én köszönettel visszautasítottam, mivel közben világossá vált, hogy őt is csak azért szállta meg a szociális ihlet, mert megérkeztünk az ő leszállóhelyéhez. Így én hálás mosollyal emlékeztettem arra, hogy a buszon lévő ülőhelye nem képezi magántulajdon tárgyát, így arról, attól tartok, nem is végrendelkezhet.. természetesen meg volt sértődve.
Szóval úgy tűnik, bizonyos tömegközlekedési eszközökön az ember nem lehet eléggé terhes.....

Kép Kép
coolasa

Coolasa KépKépKép Velem dettó így volt, csak az általában a tömött 4-6-oson.

Ilba, sajnálom a hányást, jobbulást nektek és kívánom, hogy visszaszokjon a cickóra.

És képzeljétek, úgy néz ki visszajött a tejem, pedig már a tápszer is ott figyel a szekrényben. KépKépKép
Andris meg az ellenkezője, cicifüggő, ha lehet, legyen a szájában, ...
Nem tudom nektek, akiknek megjött már, volt-e ilyen, de mintha ezzel függne össze a kevesebb tej... Az ízét viszont nem nagyon kifogásolta. Kép

Bubek, nekünk egyelőre jó, ha közbejön valami, mert közbejöhet, mivel a férjem valószínű szomabaton elutazik, akkor időben szólok. Kép

Livi baba még mindig nagyon drága!!! KépKépKép

JA, igen két dologhoz is hozzá akartam szólni:
Légzésfigyelő: nekünk nincs és nem is érzem nagy szükségét a 25 m2-en, mivel az ágya közvetlen a mienk mellett van és sokszor még velem is alszik.
Meg én egy kicsit marketingfogásnak gondolom, de nem akarom megsérteni a használókat, meg egy bukós, refluxos gyereknél mégiscsak más a helyzet.

Haskötő: nekem nem volt, és vissza is ment a hasam szépen, pont akkorára amekkora volt, vagyis nem teljesen lapos. Kép
Sztem ez is felesleges pénzkidobás, de ez csak az én véleményem. Kép

Remélem, senkit nem sértettem meg!!!

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Ma voltunk bent a munkahelyemen Szilvivel.Most nem hagyta magát megdögönyözni,mert rögtön sirt ahogy valaki átvette.Az egyik kolleganőmtől kapott egy fogkefe készletet, DM-es,van benne foginymaszirozó.és két pici fogkefe.A maszirozót már ki is próbáltuk,tetszett nekiKép

Ilba:
Remélem már minden rendben Beni körül!Végül találkoztatok Esztivel?

Gabi:
Megkaptad a képeket?Én igen, kösziKép
Micsoda strandot rendeztetek tegnap!KépNagyon nyári hangulat volt nálatok!
Tegnap ezek szerint azért nem sikerült a délutáni séta,mert ti már hamarabb voltatok lentKép
De nem baj,mert megvártuk Tibit és együtt jöttünk haza!Kép
Hogy tetszett Livinek a lepke?
Holnapi program?
Mancs:
Mi is fagyizni szerettünk volna,de még seholsem volt fagyiKépKi ért ezt?Pedig mi is két helyre is elmentünk,végül a MACTH-ba vettünk jégkrémetKép

Tücsökmami:
Gergő nagyon édes!!A fülei pedig ennivalóak!!KépKép
A mi babakocsinknak is teljesen le volt eresztve a kereke,már hetek óta igy jártam és baromi nehéz volt tolni,de most kész van.Szilvi keresztapukája felfújta,mondta ,hogy az egyik kerék igencsak elgörbült,hogy igy használtam.
És ne legyen rossz kedved,ebben a szép időbenKép

Coolasa:
Jó ez a történet!Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok,

Ilba, hogy vagytok? Remélem holnap sikerül végre találkozni, nagyon jó idő volt! Kép
Kitartás a szopihoz, és ne stresszeld magad, mert azt is megérzi Beni!

Novum, amint olvasod, sajna elmaradt a találka. Kép De sebaj, előbb-utóbb majd csak összejön.

Gabi, merre vagytok??

Gergő szuper édes, annyira aranyos! Kép

Mancs, bár idáig nem érződik a hagymaszag, de azért egészségedre! És még most egyél minden olyat, amit később a szopi miatt nem ehetsz! Kép Nekem már nagyon ínyemre lenne egy kis bableves, dehát egyelőre csak álmodom róla.
Tegnap este rántott husit ettünk petrezselymes krumplival, és már majdnem a számba tettem a hozzá való csalamádét, amikor is rájöttem, hogy hát ez meg káposzta.......ne tudd meg, milyen szomorú voltam......
Kép Kép
Hogy viseled az utolsó napokat?
Vendég

Sziasztok!

Készítettem pár tök szép húsvéti üvegmatricát, jól elbíbelődtem vele...

Coolasa,
igen, már én is tapasztaltam, hogy nem adják át a helyet. Se a metrón, se a buszon, villamoson, seholKép De megoldódni látszik a dolog, Ember elvisz a Lurdyba, a barátném meg hazahozKép Nehogymá' a legnagyobb tömegben, 1/2 5 és 5 között bkv-vel zötykölődjek...Kép

Ilba,
jobb már a helyzet? Szorítok!!!Kép

Tücsökmami,
irtó édi gyerek ez a Gergő! Olyan aranyosan tud figyelni!Kép

Vvolga,
a légzésfigyelővel én is hasonlóképp gondolkodom... A frászt hozná rám, és nekünk is a hálószobában van egyenlőre a babaágy, úgyhogy szinte velünk együtt fog aludni. Érdekes, Anyukám is ezt mondta a haskötővel kapcs-ban, hogy szerinte ez is marketingfogás. Mert a hasizomzatnak és a bőrnek az a jó, ha magától dolgozik meg azért, hogy visszahúzódjon. Nem pedig le van szorítva, mert úgy nem erősödik a hasfalad, mert mindig tartja vmi. Nem tudom. Ennyi pénzt TUTI nem fogok kiadni érte. Nem sértettél meg!!!Kép

Lányok, a szopival kapcs-ban: tudjátok, hogy én még nem tudok érdemben ehhez hozzászólni, csak azt tudom, amit a védőnőm mond mindig, ő egyébként abszolút szopipártiKép Szóval azt mondta, hogy a tejtermelődésnek és a szopizásnak is megvan a maga ritmusa, amit ha hetekre vagy hónapokra bontunk le, akkor egy hullámgörbét kaphatunk. És meg lehet figyelni ezeket a hullámokat, hogy hol a mélypont: 1 hónap, 3 hónap, 6 hónap... Azt mondta ő is, hogy általában akkor van a gond, amikor megjön, vagy megjönne a kismamának, mert a hormonok továbbra is működnek, csak másképp. És ezt a baba is megérzi. Õ azt javasolja ilyenkor, hogy folyamatos fejéssel fenn kell tartani a tejtermelést, hogy kapja az agyunk az üzenetet: szükség van tejcsire. Kemény ez az időszak, de utána megint jó lesz, csak át kell vhogy vészelni. Azért tudom ilyen "jól" már ezeket, mert aggodalmamnak néhányszor már hangot adtam, és ő mindig ilyenekkel nyugtatottKép de azért majd koppintsatok a fejemre egy jó nagyot, ha pár hét vagy hónap múlva itt rinyálok holmi szopigondok miatt!Kép

Mancs (39+1) Kép Csak hogy magamban is tudatosítsam a dolgotKép Még mindig nem fogtam fel asszem teljesen, hogy már bármikor ANYA lehetekKép

Kép
mancs

Eszti,
heheheKép pont ezért eszem ilyeneket, hogy most még megtehetem... Bizony, hiányozni fognak a jó kis tömény kaják! Amúgy elég jól vagyok, délelőtt picit fájdogált a hasam, de már elmúlt. Viszont a szeméremcsontomnál egyre keményebb a helyzet, mostmár nemcsak vízszintből való felkelésnél akar szétrepedni, hanem szinte mindig. Bár ezzel kiegyeznék... A szülésre a csontok helyezkedjenek el az optimális pozícióba, hogy ne akkor kelljen nekik rövidebb idő alatt szétcsúszniKép

Novum,
remélem, a 7végén már észbekapnak a vendéglátósok, és lesz fagyi, meg kerthelyiség!

Kép
mancs

Gabuska, Novum!

A lakóhely szerinti Kispesti fórumba írtam a jómúltkor, Ti invitáltatok ide, szívesen csatlakoznék. Ti Kispesten merre laktok? Vannak még itt más kispestiek is?
Rita
picuri

Kép
ÍME A KÉT ROSSZCSONT

Kép
sasha

Sasha!
Köszi!!!!
Kicsit mintha megnőttek volna, a profilodban lévő képhez képest! Nem semmi!!!!!!

Ilba,
remélem, ez csak valami előrehozott áprilisi ROSSZ tréfa és holnapra már el is felejtitek!

Ma kétirányú nagyszülőzést tartottunk, először Zoli papa, majd Gabi mama sétáltatta az unokát, én meg itthon robotoltam!Kép
Ma 100 ml almát ivott Livicsek, és alig jött ki valami!Kép

Timi, Dia,
holnap megyünk bölcsizni, ha Ti is! 10 óra?
Megkaptam a képeket, köszönöm! Lepkét szeresssssük!Kép

Szia Picui!Kép
Mi a Deákban lakunk, a Spar mögött.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs Kép
Akkor egyetértünk veled is és az anyukáddal is. Amit leírtál, anyukám is pont ugyanazt mondta, és ő tapasztalatból tudja, mert a gerincműtétje után ún. fűzőt kellett hordania és azután teljesen leengedett a hasa, pedig azelőtt nem volt neki két gyerek után sem. Kép

Húúú, már a 39. hetet is betöltötted, akkor már tényleg mindennapos vagy. Kép Egyél jókat és pihenj sokat, aztán ezekre már úgysem lesz időd. Kép Viszont tényleg anya leszel. Kép

FAgyiiiiiiiiiiiiiiiii. KépKépKép Imádom!!!

Eszti, Ilba sajnálom, hogy nem tudok találkozni veletek, ráadásul még munkám is van most, jól el vagyok havazva. Kép

Sasha, helyesek a fiaid, és ahogy olvasom jön a harmadik, nem semmi. .Kép Gratulálok!

Rita, üdv. közöttünk, írj magadról valamit!

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabi:
Oké! 10óra a bölcsi előtt!

Picuri!De jó.hogy jelentkeztél!
Én az Irányiban lakom,közel a piachoz.
Ha megnézed a táblázatunkat láthatod,hogy ki merre lakikKépEgy kicsit feljebb keresd!

Sasha:
Nagyon szépek a gyerekeid!Jó kis eleven lurkók lehetnek!Kép

Kép

Kép
novum

Lányok!

Képzeljétek Szilvinek jön a foga!!!!!!!!!!
Most vettem észre,hogy már lehet érezni egy recés részt!Kép

Kép

Kép
novum

Sziasztok

Nálunk elkészült a gyereksarok.
Rakok fel képeket.
Apának már csak egy pelenkázó feltétet, meg a kádra való kiskád alátétet kell bütykölnie.
Kórházi pakk nagyjából becsomagolva... Kép

Holnap este megyünk ctg-re... apa is jöhet! Kép
...hát rólunk ennyi...

Én nem tartom marketing fogásnak a légzésfigyelőt vagyis természetesen ebből is bizniszt csinálnak, de a bölcsőhalállal kapcsolatban eléggé hiányosak az orvosi ismeretek... nálunk baráti körben már történt tragédia úgy, hogy az egész család gyerekorvos... no a másodiknál már ők is beszerezték... és nem éjjszaka halt meg a baba hanem délután etetés után.
Én így sokkal nyugodtabb vagyok... igaz nekünk ingyen szerzett após valami alapítványon keresztül.
A haskötőt nemtudom... de én úgy képzelem, hogy segít a dolgokon... régen homokzsákot raktak a pocakra.

...apa elmerengve...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Timi,
biztos gondolta, hogy egy kis 7 hónapos zöldfülű nehogy már megelőzzön!!!KépKépKép

Gratulálunk!!!

Jöhet a sült csirke!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

...elegem van a babanetből... Kép

Sziasztok

Nálunk elkészült a gyereksarok.
Rakok fel képeket.
Apának már csak egy pelenkázó feltétet, meg a kádra való kiskád alátétet kell bütykölnie.
Kórházi pakk nagyjából becsomagolva...

Holnap este megyünk ctg-re... apa is jöhet!
...hát rólunk ennyi...

Én nem tartom marketing fogásnak a légzésfigyelőt vagyis természetesen ebből is bizniszt csinálnak, de a bölcsőhalállal kapcsolatban eléggé hiányosak az orvosi ismeretek... nálunk baráti körben már történt tragédia úgy, hogy az egész család gyerekorvos... no a másodiknál már ők is beszerezték... és nem éjjszaka halt meg a baba hanem délután etetés után.
Én így sokkal nyugodtabb vagyok... igaz nekünk ingyen szerzett após valami alapítványon keresztül.
A haskötőt nemtudom... de én úgy képzelem, hogy segít a dolgokon... régen homokzsákot raktak a pocakra.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

...ez a hálóban a bölcsője...
Kép
Kép

...apa elmerengve...
Kép

...kórházi cókmók...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,

nagyon szép a babasarok, és irigyellek érte, sajna nálunk nincs hely ilyesmire, remélem, talán a kistestvérnek majd lesz. Kép
Nézd, ha megnyugtat a légzésfigyelő valakit, akkor vegyen, szerezzen be.
Nekem mindig az jut ilyenkor eszembe, hogy sok ezer éven át is felnőttek a gyerekek vhogy meg a mi nemzedékünk is légzésfigyelő nélkül, sőt eldobható pelenka nélkül is. (Persze én is eldobható pelenkát használok...Kép) ÉS még manapság is milliók nőnek fel... Persze rettenetes tragédia lehet egy gyerek elvesztése emiatt, de talán az meg volt írva, nem véletlen történt. Kép
Szóval nem akartam ebből vitát indítani, csak annó Tücsökmami kérdezte a véleményeket, no én meg leírtam, amit még eddig nem tettem, ugyanis a korosztályos topikban majdnem mindenki vett, kivéve néhány többgyermekes anyukát. Kicsit túlzásnak tartom a sok megvennivalót a gyereknek, akik felnőnek különösebb cuccok nélkül is, mert a legfontosabb nekik a szeretet, az odafigyelés és a folytonos foglalkozás és játék.
NA most ezt jól megmondtam, ne vegye senki magára, csak már nagyon bennem volt... Kép

Amúgy pont most akarok ágyat venni neki, mert amit kölcsönkaptunk, az lemegy anyuékhoz. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Hááát, ez tényleg kicsit vitatkozónak sikerült... Kép

Egyébként azt akartam még írni, hogy látom, van ikeás foteled, ami nekünk is van, és nagyon jó szoptatós fotel. Kép

Tücsökmami, már akartam írni, hogy Gergő nagyon édi, főleg ahogy befalja az alsó ajkát. Kép Azt Andris is szokta csinálni. ÉS nagyon örülök, hogy helyrejöttek a dolgok. Kép
Megmérted a kocsikabátot a hétvégén?

Kép Kép
Kép
vvolga

Vvolga,
sztem egyáltalán nem írtál semmi bántót, meg Mamacka sem! Továbbra is mindannyian mondjuk el, miről mit gondolunk, végülis nem vagyunk egyformák, az milyen uncsi lenne, ha mindenki mindenre azt mondaná: igen, szerintem is.

Ami engem illet, nagyrészt a magam örömére, illetve a magam igényeinek kielégítésére vásárolok fűt-fát a gyerkőcnek, pl. a kádba rakható ülés sem az ő, inkább a mi kényelmünket szolgálják, mert meggebedekKép, ha nekem kell fognom ezt a kis piszkoskát, mert még mindig nem hajlandó egyedül ülniKép. Meg tegnap a csattogó lepkét sem azért vettem meg, mert szegénykének nincs mivel játszani, csak elfogott a nosztalgia. Persze, ha nem 550 forint lett volna, hanem több ezer, eszembe sem jutott volna elhozni.
Egyébként én inkább a vásárolós fajtához tartozom, mint a nem vásárolóshoz, de általában az óóócsóóóóó helyeken költöm a pénzt, mintpl. kínai bolt, 100 forintos ha valami konyhai, fürdőszobai cucc kell, műszaki cikkekből is mindig az olcsóbbat vesszük (persze jól meg is sz..juk általában...).

Ahoz, hogy üzletet csinálnak-e a légzésfigyelőből, azt fűzném hozzá, hogy 100%-ig biztos vagyok benne, hogy a Heim Pál kórházba azért rendelnek be minden gyereket alvás- és légzésvizsgálatra, aki bármilyen okból egyszer bekerül, mert az elvégzett vizsgálatok után kapják a támogatást. Persze a kórház valószínűleg rá van szorulva, de én például tutira nem vittem volna Livit, ha előre tudom, hogy milyen lesz.
Épp azt hajtogatja most, hogy dededede! Szóval most jól rámcáfolt a kis huncutkám!Kép

Le is lövöm magam, később benézek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bár mi lenni Zöld majmokKép, de Gergő akkor is nagyon aranyos a csúúúúúnya lila sálba csavarva!

Mamacka,
ez nem semmi! Nagyon ügyes a férjed és tök jó ízlésetek van!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamacka, nagyon ízléses a lakás, nekem főleg a bölcsős képek a szimpatikusak. Már csak azt nem értem, mit keres bred pitt a heverőtökön....ja, hogy ő az építőmesters férj?
tényleg olyan a fészketek, mintha a lakáskultúra magazint lapozgatnám...pont az ilyen fotóknál szoktam olyasmiket gondolni, hogy "jó-jó, de kinek van ideje így berendezni egy lakást???"

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Timi,Gabi!
Ok,holnap 10kor a bölcsiben találkozunk.Kép

Rita!
Én a Széchenyi utcában lakom.

Légzésfigyelő:Szerintem nagyon hasznos találmány."Főleg az olyan paramamáknak mint én is vagyokKép"Mi vettünk egy 25eft-at,de nem bántam meg!!!!!!!Domi 1 éves koráig használtuk,pedig tudom,hogy 11 hónapos korig van csak a csecsemőhalál de én így voltam nyugott.Szóval ha az én véleményemre kiváncsi valakiKépne sajnáljátok rá a pénzt,mert tényleg életet menthet!!!!!!
Mindenkinek szép álmokat!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Mamacka:

Nagyon szép a pici fészke!A fenyő bútor a kedvencem,nálunk is van belőle a lakásban!És a kiegészitők is nagyon klasszak,a párnák,takarók,a forgóka!Áron baba már készülődhetszKép
A cókmók csak egy kis bőrönd?Nekem két táskám is volt!Vagy a többit majd a párod viszi be?

Rita:
Te merre is laksz?

Kép

Kép
novum

Timi,
befelé én is egy táskával mentem, kifelé meg hárommal!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kerestem még két képet amin együtt vannak, igaz decemberi képek...

Dani 1 éves
Kép

Karácsonyi csomagbontogatás
Kép

Kép
sasha

GabiKép

Amúgy én is vásárolgatok a gyereknek, főleg ruhát, de szerencsések vagyunk, mert a legtöbb dolgot kaptuk vagy kölcsönkaptuk.
Pl. már előre egy csomó ruhát és cipőt 2-3-4 éves gyerekre a sógornőmtől. KépKépKép
Szóval én sem vagyok az a nullszaltós típus, csak nem szeretem, hogy kihasználják a szülőket, akik mindent meg akarnak adni egyszem vagy kettő-három gyermeküknek. Mert én inkább utazni viszem majd, hogy lásson minél többet. Kép
A lepke egyébként tetszik és irigy-irigy. Kép
Ja és az a kádbetét is, mert nekem is leszakad a derekam a lassan 7 és fél kilós csemetém fürdés közbeni tartásától. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Halihó! Kép

Ezt a levelet 6kor kezdtem el írni ...

Megüt a guta!!! Már megint elfelejtettem a filmet! Pedig már Anyu is szólt reggel, hogy nézzem.

Sajtine,
Te jó ég, mit csinálsz éjjel kettőkor!!??
Gratula a szakdolihoz!!!
Mi van a kajcsival nálatok? Miket eszik Zsófi?
Almát adtál legelőször? És utána? Tejpépet kipróbáltátok?

Bubek,
És te éjjel háromkor?????
Jövő hét nekünk tökéletes a kedd kivételével. Szerda?
Már mééé apadna a tejcsi? Tudod, egyszer fent, egyszer lent ... Kép

Gabi,
Szóval szoktatod már a jányt a strandhoz? KépSzupi képek! KépKépKép
A pelenkázó fölött a nyuszi új?

Tücsökmami,
Úgy örülök nektek, de tényleg! Kép Majd figyeld meg, hogy esetleg ha megint csinál ilyet, nem-e 28 nap környékén jön-e elő. Mert akkor a hormonok dolgoznak.
Háát ez a satyeszos kép valami szenzációs! Ez az arc! Kép

Eszti,
A holnap nem jó nekünk, de jó a csütörtök is és a péntek is. Most már inkább nem ígérek semmit ...

Mancs,
39+1????? Hűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűűű! KépKépKép

Sasha,
Írtó édi lurkóid vannak! Kép

Timi,
Gratula a fogacskához! Kép Volt valami jele?

Mamacka,
Hát ezekhez a képekhez nem tudok mit írni, az, hogy szép nem adja vissza, hogy mennyire tetszik és hogy mennyire ügyesek, tehetségesek vagytok! Kép

Aranyosak vagytok, de ennyi idő alatt, mármint egy délután alatt nem lesz sajna jobb nálunk a helyzet. Beninek kutya baja hála Isten, de a szopi az továbbra is nyőgve nyelős. Nem értem, de kezdem feladni. Ma 3 óra elteltével mikor egyáltalán nem tudtam cicire tenni, 30(!)at tudtam kifejni. Nem lesz ez így jó. Persze a 10 liter tej ott figyel a fagyasztóban, ma be is vágtunk egy zacsival. Szerencsére elfogadja.
Viszont mikor ettem a tejpépet (merthogy le kell tesztelni, hogy mit fog később enni, ugye Kép), a kisujjam belemártottam, lenyalta, de úgy mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, íze. Lenyalta és játszott tovább. Viszont most este mikor almát ettem, az ujjammal úgy gusztustalanul beletúrtam (értitek, ugye?) és ezt aztán cuppogtatta. És húzta az ujjam a szájához és még kért, nyalogatta.
Hát lehet, hogy hamarosan elkezdem a hozzátápit. 2 hét múlva úgyis már 5 hónapos lesz.

Hát ilyen jól van az én kicsim, csak enni ne kéne. Illetve ha igen, akkor tapikat. Kép
Kép
Kép
És azért tudunk ám így is szopizni (éjjel és lefekvés előtt) Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vvolga, KépKépKép

Ilba,
Juj, de ari Beni! Főleg az utolsón!

Az kutya!!!!!!!!!! Nem új, hanem a játszószőnyeg másik oldala, így lehet faliszőnyegként használni.

Megyek, mert visít a jány.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Babaszoba köszöni a bókokat! Meg mi is! Kép KépKép

Coolasa
Megint jót nevettem rajtad! Kép
Amúgy azt megjegyeztük a férjemmel, hogy milyen jól mutat a szoba a fotón... életben sokkal rendetlenebb(de ha jól megnézed a konyhapulton ott egy guriga vc papír Kép )... meg egy csomó minden nem túl praktikus, de ebben a két helységben nehéz elrendezkelődni... no majd a saját lakásban... remélem jobban sikerül.
pl. a hálónkban van egy teakonyharész amit már többször megpróbáltunk beüzemelni de úgy elég macerás, hogy nincs víz(ráadásul folyton teleszórjuk az ágyunkat morzsával férjem meg morog, hogy böki a fenekét! Kép ... stb stb tehát annyira nem nagy szám de azért jól esik, hogy így dícséritek! Kép

A gyerkőc sarka is hagy némi kívánnivalót maga után pl. jobb lett volna ha a komód tetejére került volna a pelenkázó de akkor nem fért volna el a fotel a szobában... no sebaj ha minden jól megy csak 3 hónapot kell itt kibírni utánna kezdhetjük elölről a rendezkedést...

Ilba
Aranyos a kis kölök! Olyan nagyon fiús!!! Kép Kép Kép

Novum
Nem az csak a gyerekágyas cókmók de még nincs tele és már így is nehéz becsukni... van egy kissebb a szülőszobára + még egy zacsiba bedobálom apa holmijait meg a kajákat...

Volga
...én is csak a véleményem írtam le... nem azt akartam vele közölni, hogy mindenki felelőtlen aki nem vásárolja fel a legdrágább légzésfigyelőt a piacon.... de azért ha a saját gyerekemmel történne meg a tragédia arra nehéz lenne legyintenem, hogy hát igen biztos nem véletlen történt... már sokszor annyi is segít, hogy felriasztja gyereket...
Engem mindenesetre megnyugtat, de pl a sógornőm nem akarta használni őt idegesítette... egy évig a pincében hevert... nem vagyunk egyformák és ez így van jól. Kép

Sasha
Aranyosak a gyerkők

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó estét mindenkinek!

Olyan régen nem írtam, hogy már egy egész litániát kellene felsorolnom mindekinek, amiket hozzá szerettem volna szólni mindenhez. Na ez is egy értelmes mondat lett...Kép

Mamacka, nagyon édi a gyereksarok. Én is szerettem volna bölcsőt, de aztán örököltük a kiságyat (már a keresztfiaim is ezt használták 14 éve!!!Kép), és aztán lemondtam róla. Pedig azt mondják sokkal jobb mint az ágy az első isőben. Én még most is - pedig MArci elmúlt 3 hónapos - elringatom nagyon gyakran, és nagyon szereti - viszont a súlya már egy kicsit megviseli a karomat.

Gabi,
tök jók a valóros és a sapis képek. Akkor most már nincs is pancsi a nagykádban? Vagy ez csak olyan délutáni szieszta fürcsi volt?

Ilba,
mi újság van? Nekem is volt (vagy nem is tudom, lehet még van is) gondom a szopival, mert néha tényleg az az érzésem hogy nem elég, de aztán valahogya két cici mindig megoldja a dolgot tegnap este óta. Éjjel a nagy félelmemben felengedtem egy 70ml-s adagot, és ki is kellett öntenem, mert nem kellett odaadnom, és még fejtem is, most tart 80 ml-nél és még tart a 24 óra hajnalig. Azt még beleteszem.
Szóval remélem Beni tényleg csak rosszul evett, és most már rendben vagytok! És tényleg, pont eszembejutott a centi amit csináltál. Annak bizony már vége, és lám Beni még most is szopizik, vagy legalábbis anyatejet kap!! Nagyon ügyi vagy ám! Meg vagy dícsérve! KépKép
És remélem mostmár csak összejön a tali Esztivel!!!

Tücsökmami,
Gergőt meg kell zabálni!!!KépKépKépKép
Akkor holnap okés? Ma le sem mentünk, mert anyira fáradt voltam, szinte végig aludtam én is amikor Marci is aludt. Csak annyira voltam mindig ébren még, amíg ettem. És utána szusziztam én is. És még most is van bennem fáradtság, de ha du-onként tudok aludni egy órácxskát, akkor már helyére billennek a dolgok. Szóval majd hívlak telcsin amikor indulunk oké? Valamikor szerintem 11h- 12h körülre lehet tenni minket. Ha nagyon kaki az idő, akkor csak beugrom a cuccal, és már jövünk is, mert akkor nem mennék olyan messzire sétálni, rendben?
Na jó a többit majd telefonon megbeszéljük holnap.

Wolga,
ha holnap elhozom a cuccot, akkor nekem egyenlőre szintén maradhat a péntek. Majd addig még beszélünk/írunk. Egyetértek Gabival, és szívesen meghallgatok minfden véleményt, akár egyezik, akár nem az enyémmel. Mert erre való ez a fórum. Érvek - ellenérvek....és ez így jó szerintem...

Mancs,
neked nem is tudom már hogy mit akartam....ja megvan. 39-et betöltötted? Jaj, de jó, már alig kell várni, és láthatunk megint újszülött képeket!!! A tömegközlekedés az meg itt Bp-en egy kalap ...! Az emberek annyira de annyira elbunkósodtak az elmúlt 10-15 évben, hogy iszonyat. Áldom az eget, hogy van egy autónk, és hogy tudok vezetni. Mer úúúúútálom a bkv-t.

Coolasa,
még mindig mosolygok a stíluson. Elkezdted már a könyvet?????KépKépKép

Eszti, és Ilba te is,
akkor jövő hét, rendben? Lehet olyat is, hogy a Szt. István parkhoz megyünk mi is, és akkor 3-as tali... mit gondoltok?

Sasha,
a fiaid írtó édesek. Kép Nekem, bevallom a Zénó tetszik azok közül amiket írtál....Szóval én a férjed pártját fogom most...Kép

Timi,
Gratulálunk a fogacskához!! Tényleg, hol jön ki az első fog? elöl? alul, vagy felül?

Na és akkor a hírek: Ma Marci képzeljétek el mászott 50 cm-t!!! De a karja még nem elég erős hozzá, ígya popeszt feltólva, és a talpán támaszkodva, szinte lépeget előre úgy, mintha nem lenne keze...és a fefét tólja. Persze ez baromira idegesíti, mármint hogy a feje nem emelkedik, és ezért még most is sirdogál közben, de azért már nem üvölt torka szakadtából. Biztos azért mert tudja, hogy halad vele.

Dia, ez a 11 hó ez tuti? És azt hallottam, hogy 8-9hónapos hora után már nagyon nem valószínű. De én még most is nagyon parázok emiatt. Néha felébredek éjjel, és teszem a kis mellkasára a kezem, hogy ugye emelekedik...És rettentően bízom abban, hogy Marci egy nagyon kis erős, masszív gyerkőc. Bár ez biztos nem számít ilyenkor, de én azért próbálom ilyenekkel nyugtatgatni a papanya mivoltomat...

Na és a vendégséges képek, amiket beharangoztam az éjjel...

A nagyfőnök mindjárt az elején megkaparintotta Marcit, és vagy fél órát elügyködött vele...KépKép
Biztos az utódomat látta benne..Kép
Kép

Meg egy igazi nagymami, aki írtó aranyos kolléganőm bár csak pár hónapot dolgoztunk együtt, a lányya egy héttel előttem szült. Kép
Kép

Anya feje egy tők jó szék! Kép
Kép

Szép álmokat mindekinek, és remélem majd tudok azért jönni. Olvasom mindig amit írtok, csak írni...hát...kéne még egy-két óra egy napba...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek
Nagyon sokat változott már a kisfiad! Kép
Bölcsőt mi azért vettünk, hogy eleinte mellettünk aludhasson... olyan kis szép és szerintem hasznos is... és ugyebár úgysem szeretnénk megállni egy gyerkőcnél.

Jó éjjt megyünk alukálni...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Wolga
Nem mértem végül le, odaadom Bubeknek, ti úgyis találkoztok, ha Andrisra nem jó, jó lesz Bubeknek Kép Bár ha ilyen marad az idő, nem is lesz rá szükség. Mi már kis dzsekiben (Snoopys, nagyon édi) nyomjuk. Kép 7,5 kg? atyaúristen Kép

Ilba:
együttérzek veled, nemszopi ügyben Kép, csak nem értem, hogy Beni miért fogadja el a lefejtet, ha az ugyanaz ami a ciciből jön. Furák ezek a kölkek igaz? A hozzátáplálásról a szoptatásért Egyesület lapján van egy hosszú cikk, olvasd el ha még nem tetted. Számomra sok hasznos infót adott, mit lehet, mit nem. Mondjuk én elég analfabéta vagyok az ügyben. Egyébként kár volt dícsérgetnem a Gergő evőkéjét. Megint kezdi. Pont egy hétig kajolt viszonylag normálisan. A múltkor is úgy kezdte, hogy először tépte a cicit, meg rángatta a fejét. Na ma este megint csinálta. Megpróbálok lelkileg felkészülni. De az én ciklusom egyébként soha nem ismerte a 28 napot, maximum az összevisszát. Lehet most is az a baj, bár nem jött meg, de ahogy a múltkor írtam olyan furi a hasam.

A Beni eszméletlen kíntornász pózokat vesz fel, nagyon mókás.

Mamacka:
Nekem is az jutott eszembe mint Coolasa-nak, hogy úgy néz ki a szobátok mint egy lakberendezési újság enteriőr rovataKép
én irigy-irigy

Gabuska:
a párom fia tekerte be a sálba, miután hazajött az Újpest-Debrecen meccsről. (mielőtt még azt hinnétek elengedünk egy 13 éves dugeszt egyedül egy focimeccsre - az osztályával volt KépKép) Még nagyon fűtötte az izgalom Kép

Sasha:
A babakocsid na gyon klassz vót, mire ráugrottam volna, eladtad. Kép

Bubek:
ugye jössz szerdán???? nagyon várunk. Sajnos a séta nekem kenguruban lesz (próbálkozunk) mert az egyik kerék kilukadt. Úgyhogy most nincs babakocsink. Most nem tudom hogy szomorú legyek, vagy örüljek? KépKép

Légzésfigyelőn még gondolkodom.

Mancs:
Hajrá!!!!!!!!!!!
Vendég

Bubek:
Milyen szép Marci, nagyon megnőtt! Hé de ha rossz idő lesz, attól még maradhattok kicsit ám, én nagyon szívesen látlak Kép

A nagyfőnököd szemüveg nélkül meg pont úgy nézne ki, mint az én főnököm Kép Úgy látszik ezek a főnökök hasonlóak mindenhol.

csákó
Vendég

Bubek, rendben. MAjd lelevelezzük, hogyan is legyen. Holnap jön haza a férjem és akkor minden kiderül.
Marci nagyon ügyes, már várom a talit, kíváncsi vagyok, mit szólnak egymáshoz. Kép
Jó lehet ilyen jó társaságban dolgozni, ahol a főnök is eljön meglátogatni. Egyszer majd személyesen elmondom nektek, nekem ki a főnököm - aki ilyet soha nem tenne, igaz, nem is szeretném, hogy meglátogasson -, mert "hírös" ember, s oszt nem csinálok neki ingyen reklámot.
Na most aztán kíváncsiak lettetek, nem? KépKépKép

Ilba, amikor kevesebb kezdett lenni a tejem, elkezdtük enni az almát és azóta is esszük, annak ellenére, hogy visszajött a tejcsi. Ne félj tőle, Andris is egyből szerette, se egy grimasz, se semmi, csak sasol, hogy mikor jön a következő kanál és mennyi van még a pohárban. Kép
Ti milyen pépet kaptatok? Nekünk Sinlacot írt fel a doki, de én még nem kóstoltam meg, mert akkor 4 hét alatt meg kéne ennünk, én meg még, ha nem muszáj, nem adnám neki.

Mamacka,
igazából nem neked szólt a véleményem, csak éppen le akartam már egyszer írni. Amúgy én is meg szoktam nézni, minden rendben-e, lélegzik...
ÉS hozzátartozik a történethez, hogy a szülést követő éjszaka két ok miatt nem aludtam: egyrészt gyönyörködtem a fiamban, másrészt percenként megnéztem, hogy lélegzik-e. Kép

Képzeljétek, ma beszéltem a kolozsvári barátnőnkkel, aki május 15-re van kiírva. Császár lesz, mert már elmúlt 40 és nem vállalják máshogy a dokik. Õ kérdezte, hogy mi a véleményem a szülésről, én meg elkezdtem lelkendezni, hogy egy csoda, nehéz ugyan, de amikor kibújik a gyermek, mindent elfelejtesz. ÉS tényleg, nem volt könnyű szülésem, de így van. Igaz, utána azt mondtam, többet nem szülök, de most nagyon máshogy gondolom. KépKépKép

Tehát hajrá finiselő Pocakos kismamik! Várjuk a kis kosokat! Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Ilba!

Köszi a dicséretet, de azt hiszem, nem vagyunk egyedül, mert meg kell mondjam, itt valahogy minden babóca nagyon édes! Kép Tudom, közhely amit írtam, de ha így van?!

Bubek!

Köszi!
Mondom itt az uramnak, hogy van valaki akinek még tetszik a Zénó név, és a füle botját se mozgatja... Sims-ezik...

Tücsökmami!
Na haragudj, de hát jöttek érteKépKép Tudod, itt a babaneten már legalább 3-4 hete hírdetem, és most feladtam a babaszobára is és egyből jelentkeztek 5-en! Beszéltem az egyik mamival és másnap reggel már jötek is érte. Ajánlom hogy nézz be a Mega Toys-ba. Én ott vettem azt a babakocsit és még vanak nagyon jó kis Gracok. Ha nem babahordozósat szeretnél akkor nagyon jó áron vannak. Csak hát a fenébe is alig használtuk és máris el kellett adnom. Nem baj, tegnap este megvettük a korkülömbséges babakocsit. Vadonat új, vagyis már állt egy pár hónapot a garázsban, de originált volt. Még ki sem volt bontva, össze sem volt rakva soha, a kerekei, a tálcái, mindene az eredeti zacskójukban a dobozban. Este 7-kor látom a hírdetést itt a bneten és 9-kor már robogtunk is vele haza... Féltem, hogy úgy járok, mint azok akiknek sajnálkozó e-mailt kellett írnom, hogy bocsi, de már tárgytalan...

megyek alukálni, és "le kéne lőni" a fiamat is valahogy. Itt rajzol a kis átokKép
Lefektettem őket fél 10-kor, a Dani az simán elaludt. A kis szarzsák, mer fél 11-kor kitalálta, hogy neki bizony fáj a hasa és kakálni akar... Azóta persze kikakálta már magát, csak én ragadtam a géphezKép

sasha

Kép
sasha

Tücsökmami,
megnyugtatlak, én 13 évesen bérletes voltam a Fradi pályán, tök egydül mentem 1 évig, mert a bátyám a kömény maggal volt, nekem meg a nyugdíjas szektorban volt a tróóóóónomKép, úgyhogy külön mentünk.
No nem a balhés keménymaggal járt a Tesóm sem, sőt egyszer pont a lilákok vették el tőle a Friendly Franky Fans (barátságos fradi szurkolók - bocs, hogy lefordítom, csak biztos,ai biztosKép) feliratú lepedő méretű zászlóját.Kép
Na, keltegetem a gyerkőckét, el ne késsünk a bölcsiből.

Szijjjjllllyasztok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihó!

Remélem, tegnap kisétálta magát mindenki, mert undorító szutyok idő vanKép Én is akartam menni, de elmarad. Mostmár tényleg nem kerülhetem el a hétvége óta csúszó vasalástKép
Tegnap este tök jó volt, kidumáltuk magunkat a barátnémmal, és bkv-n se kellett mennemKép Férjem vitt, barátosném hozottKép

Mamacka,
nagyon szép a babasarok! Szeretem a fenyőbútorokatKép Nekem legfőképp a textíliák tetszenek, szép tarkák, vidámak. Ti csináltátok mindet? Az ágyra akasztható zsebestartóra nagyon irígy vagyok ám!!!Kép Szeretnék én is vmi ilyet még felhajtani, de olyat, ami igazán tetszik, nem kapok, vagy ha van, nem lehet beletenni semmit, mert kicsik rajta a zsebekKép

Gabuska,
Zöld majomKép voltam én is párszor... De én nem voltam olyan nagy Fradi meccsre járó mint Te, de azért néhányszor kint voltam, sőt, még vidéki meccsekre is jártunk. Focizott ott egy nagyon kedves barátom, és őt kísérgettük.

Rita,
én pedig Pestlőrincen lakomKép Üdv ittKép

Csajok,
köszi a bíztatást meg a drukkokat! Azért még ki kéne várnia a Törpicseknek az április 3-at. Nehogymá' április 1-én, a bolondok napján szülessen! 2-án meg a férjem vizsgázik, úgyhogy még azt is bent kéne töltenie. Utána viszont már jöhetKép

Kép
mancs

Sziasztok,

Ilba
kösziKép
Evéssel lassan-lassan haladunk.
Többnyire Hipp bébiételt adtam neki. Meg gyümölcsöt. Ritkán reszelek neki almát, körtét, de az úgy tűnik, hogy savanyú neki. Nem akarom megcukrozni.
Adok még neki tápszert is. Tejcsi már nem nagyon van. Reggel meg este szopizik, esetleg ha nyügi akkor délután is.

Mamacka
nagyon szép a gyerek sarok Kép
izléses színek, barátságos, ügyik vagytok

Gabuska
le tudnád írni nekem, hogy Livi, hogy eszik
óra, mit, kb. mennyit
Tőletek kell tanácsot kérnem, mert a védőnőm azóta is jön...

Szerintetek mikor lenne beadni a bébiket bölcsibe?
Zsófi annyira anyás. Hétfőn anyu vigyázottt rá, kedden apu és sirdogált míg haza nem jöttem.
Egyedül az apjával van el ha én nem vagyok ott.
Nem szeretném ha sírna mikor elválunk a bölcsibe.

Bubek
milyen nagyott nőtt a kis Marcus babaKép
leadtam az irománytKép
Te nem tudsz ilyen bölcsiről a kerületben ahova benézhetünk úgy mint Gabuskáék? Jó lenne.

Kép

Kép
sajtine

mos nemtudok sokat írni, mert Marci itt kalimpál az ölemben, csak annyi,
Sajtine,
van egy játszóház az Apollón, azt nem ismered? Én sem, csak kívülről láttam még. Oda egyszer elnézhetnénk együtt. Nektek sem, meg nekönk sem lenne messze...

Kép
----------------
B&M
bubek

Mancs
Igen a textileket én varrtam amit kapni lehet zsebestartó valóban nemjó semmire már én is néztem csak dísz zsebek vannak rajta... de nem olyan nehéz ám megvarrni... az enyémmel az volt a baj, hogy alig vitte a gép az anyagvastagságot... elég rosszul tűzte de azért remélem nem bomlik fel...
Még a képek hiányoznak a falról! Kép

Sajtine
köszi Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sajtiné,
reggel: 240 mili tápszer
ebéd: kb. 200 mili főzelék
uzsira: 210 mili rizspép gyümivel vagy simán
este: 240 mili tépszer