Jó estét mindenkinek!
Olyan régen nem írtam, hogy már egy egész litániát kellene felsorolnom mindekinek, amiket hozzá szerettem volna szólni mindenhez. Na ez is egy értelmes mondat lett...
Mamacka, nagyon édi a gyereksarok. Én is szerettem volna bölcsőt, de aztán örököltük a kiságyat (már a keresztfiaim is ezt használták 14 éve!!!
), és aztán lemondtam róla. Pedig azt mondják sokkal jobb mint az ágy az első isőben. Én még most is - pedig MArci elmúlt 3 hónapos - elringatom nagyon gyakran, és nagyon szereti - viszont a súlya már egy kicsit megviseli a karomat.
Gabi,
tök jók a valóros és a sapis képek. Akkor most már nincs is pancsi a nagykádban? Vagy ez csak olyan délutáni szieszta fürcsi volt?
Ilba,
mi újság van? Nekem is volt (vagy nem is tudom, lehet még van is) gondom a szopival, mert néha tényleg az az érzésem hogy nem elég, de aztán valahogya két cici mindig megoldja a dolgot tegnap este óta. Éjjel a nagy félelmemben felengedtem egy 70ml-s adagot, és ki is kellett öntenem, mert nem kellett odaadnom, és még fejtem is, most tart 80 ml-nél és még tart a 24 óra hajnalig. Azt még beleteszem.
Szóval remélem Beni tényleg csak rosszul evett, és most már rendben vagytok! És tényleg, pont eszembejutott a centi amit csináltál. Annak bizony már vége, és lám Beni még most is szopizik, vagy legalábbis anyatejet kap!! Nagyon ügyi vagy ám! Meg vagy dícsérve!
És remélem mostmár csak összejön a tali Esztivel!!!
Tücsökmami,
Gergőt meg kell zabálni!!!
Akkor holnap okés? Ma le sem mentünk, mert anyira fáradt voltam, szinte végig aludtam én is amikor Marci is aludt. Csak annyira voltam mindig ébren még, amíg ettem. És utána szusziztam én is. És még most is van bennem fáradtság, de ha du-onként tudok aludni egy órácxskát, akkor már helyére billennek a dolgok. Szóval majd hívlak telcsin amikor indulunk oké? Valamikor szerintem 11h- 12h körülre lehet tenni minket. Ha nagyon kaki az idő, akkor csak beugrom a cuccal, és már jövünk is, mert akkor nem mennék olyan messzire sétálni, rendben?
Na jó a többit majd telefonon megbeszéljük holnap.
Wolga,
ha holnap elhozom a cuccot, akkor nekem egyenlőre szintén maradhat a péntek. Majd addig még beszélünk/írunk. Egyetértek Gabival, és szívesen meghallgatok minfden véleményt, akár egyezik, akár nem az enyémmel. Mert erre való ez a fórum. Érvek - ellenérvek....és ez így jó szerintem...
Mancs,
neked nem is tudom már hogy mit akartam....ja megvan. 39-et betöltötted? Jaj, de jó, már alig kell várni, és láthatunk megint újszülött képeket!!! A tömegközlekedés az meg itt Bp-en egy kalap ...! Az emberek annyira de annyira elbunkósodtak az elmúlt 10-15 évben, hogy iszonyat. Áldom az eget, hogy van egy autónk, és hogy tudok vezetni. Mer úúúúútálom a bkv-t.
Coolasa,
még mindig mosolygok a stíluson. Elkezdted már a könyvet?????
Eszti, és Ilba te is,
akkor jövő hét, rendben? Lehet olyat is, hogy a Szt. István parkhoz megyünk mi is, és akkor 3-as tali... mit gondoltok?
Sasha,
a fiaid írtó édesek.
Nekem, bevallom a Zénó tetszik azok közül amiket írtál....Szóval én a férjed pártját fogom most...
Timi,
Gratulálunk a fogacskához!! Tényleg, hol jön ki az első fog? elöl? alul, vagy felül?
Na és akkor a hírek: Ma Marci képzeljétek el mászott 50 cm-t!!! De a karja még nem elég erős hozzá, ígya popeszt feltólva, és a talpán támaszkodva, szinte lépeget előre úgy, mintha nem lenne keze...és a fefét tólja. Persze ez baromira idegesíti, mármint hogy a feje nem emelkedik, és ezért még most is sirdogál közben, de azért már nem üvölt torka szakadtából. Biztos azért mert tudja, hogy halad vele.
Dia, ez a 11 hó ez tuti? És azt hallottam, hogy 8-9hónapos hora után már nagyon nem valószínű. De én még most is nagyon parázok emiatt. Néha felébredek éjjel, és teszem a kis mellkasára a kezem, hogy ugye emelekedik...És rettentően bízom abban, hogy Marci egy nagyon kis erős, masszív gyerkőc. Bár ez biztos nem számít ilyenkor, de én azért próbálom ilyenekkel nyugtatgatni a papanya mivoltomat...
Na és a vendégséges képek, amiket beharangoztam az éjjel...
A nagyfőnök mindjárt az elején megkaparintotta Marcit, és vagy fél órát elügyködött vele...
Biztos az utódomat látta benne..
Meg egy igazi nagymami, aki írtó aranyos kolléganőm bár csak pár hónapot dolgoztunk együtt, a lányya egy héttel előttem szült.
Anya feje egy tők jó szék!
Szép álmokat mindekinek, és remélem majd tudok azért jönni. Olvasom mindig amit írtok, csak írni...hát...kéne még egy-két óra egy napba...