Új privát üzeneted érkezett!

A Karazmával nem lett volna gond,rosszkor akartam szülni.:-)
A szülésznő fájások alatt azzal biztatott,ha lenne kilincs az ablakon,kiugrana.Kész kabaré volt.
Nem volt hosszu menet,de kemény.Bence 4780g volt,elég nehezen bujt ki.

Kép

Kép
hajnus

Hajni,
kertész! Kép Az olyan jó lehet! Kép És itt, ebben az AWF-ben mennyire "kertészkedtél" a szó szoros értelmében?
Ide is szeretnél majd visszamenni?

nadine81

Jééé, 4780?? Hát így megértem, hogy nem volt könnyű az a rövidke idő...
Ki akart volna kiugrani? Õ, a szülésznő?
Párod bent volt veled?

Bocsi, ha ennyit kérdezünk, de te most újdonság vagy ám!! Kép

nadine81

Semennyit sem kertészkedtem,autoalkatrész gyárto,de szeretem.Jo a fizetés és a barinőm is ott dolgozik.Ja,a szülésznő.Én meg csak bologattam.A párom benn volt most is és 8 éve is.
A Pindurkának még a kulcscsontja is eltört.

Kép

Kép
hajnus

Ja kos gyerek...
Az enyém oroszlán, kos ascendens.
(dupla tűz, dupla akarat, dupla annyi esés-kelés) Kép
de aranyosak a kosok nagyon, én szeretem őket (felnőttbe is)
Vendég

Hopp, akkor eltévedtem a növényeknél! Kép És délutános műszak nincs is? Az jó, nem? Párom a Veluxnál dolgozik, két műszakban. De a fizu itt is jó, és közel van. Kép
Eltörött a kulcscsontja?? Húú, ilyet már hallottam, bár akkor úgy, hogy el kellett törni... Kép Egyik sem jobb a másiknál...
És észrevenni ebből még valamit?

nadine81

Vero,
az ascendens, az mi? Hallottam már, de sosem néztem utána, hogy mi az, mitől függ, stb..

nadine81

Hajni!Az én kulccsontom is eltörött a születésemkor és azóta is érzékenyen érint ha valaki hozzáér.Érdekes,nem fáj de utálom ha közelítenek felé!Kép
Ez biztosan megmaradt mint negatív emlék.Ilyen módon bármelyik babánál megmaradhatnak emlékek.
Hol dolgoztál ezelőtt?
A Hajnus fotók a tiétek a fotóalbumban?

KépKép
eszti76

Erika!Én a Nagy Bálintnál szültem és szerettem volna babaúszásra járni de mire a Szonja uszodaérett lett az uszi bezárt és mire újra kezdték én már nem figyeltem oda.Kép

KépKép
eszti76

Gabó!
Merre jársz?Nem jellemző rád,hogy ennyi ideig nem írsz!Hiányollak!KépCsak nem randid van a közös Vin
Dieselünkkel?Kép

KépKép
eszti76

Állando de.Igazábol csak annyit mondtak,hogy eltört.Hogy hogyan azt nem.De már meggyogyult.Pár hét az ilyen "pici" babáknál.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!
Szegény pici Kép! Nagyon nagy baba volt! 8 éves a nagyobbik?

Közel laksz hozzám és a Katushoz. (Én a Pócsi utcában ő meg majd megmondja! Kép)
Katus, ma nem tudtam volna menni kávézni, egész nap babacuccokat alakítgattam, meg mostam vasaltam meg főzni is kellett, hú de hosszú nap volt. De kösz a hívást! Könyvet visszacseréljük jövő héten valamelyik nap. Ez a hét húzós lesz majd mesélek...

Ascendens a felkelő nap jegye, a pontos születési óra kell hozzá, és ki lehet számolni.
A Szonja például kos és oroszlán asc pont az Áron fordítottja! Kép :o

Van erre is weboldal, mert különben nagyon nehéz kiszámolni, valami efermeridák vagy mi a szösz kell hozzá, csillagászok állítják össze.
Ha érdekel írok majd róla többet...
KépKép
Vendég

Eszti, a nyáron zárt be? Mert ha mi most elkezdjük, és nyáron szünetel, nem tudom van e értelme.

Képzeljétek, apa magával vitte Alízt a haverjához. Kiváncsi vagyok mit alakítanak. Kép

Veró, engem érdekel.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Veró,engem is érdekel.8 éves volt okt-ben és ő is nagy sullyal született,4400gr.
A fotóalbumban nem mi vagyunk.
Katus te hol laksz?

Kép

Kép
hajnus

Most mennem kell egy picit dolgozgatni,sajnos most nincs idő kifejteni az ascendenst, de este 8 körül visszajövök akkor írok róla!
Sziasztok!
Vendég

Miért, be szokott zárni az uszi? Úgy tudom csak szüneteltetik a babaúszást nyáron. Mondjuk az ugyanaz, mintha bezárna...

Erika,
ejj, ez izgi lesz. Mikor mentek el? Elvitte büszkélkedni, mi? Kép

nadine81

Sziasztok!Hajni!Igen a Zsolti május 6-án nősül.Nem tartom vele a kapcsolatot de multkor összefutottunk az utcán akkor mondta.jó nagy lett a babád.István örült a kistesónak?Feri hol dolgozik most?Milyen ennyi fiu közt?

KépKép
kola2

Na végigolvastam..., mennyi mindent írtatok maKép

Vero, másodszorra ne késlekedj, mert hamar meglehet ha az első is ilyen gyors volt! Nekem másodszor már két héttel szülés előtt voltak elég gyakori jóslóim, a szülés sokkal intenzívebb, egyben féjdalmasabb, de gyorsabb is volt, és az utófájások is kellemetlenek, de harmadszorra állítólag ez már a fájásokkal felér.
Nagyon hasonlóan indult nekem mint az "autós csajnál", hát nem is tudom most mi lesz velem két gyerekkel egész nap egyedül, férjem sokszor távol van és azt bizony nem lehet kiszámítani mikor kell indulni. Így is egy óra alatt meglett Janka, bár itthon még szöszmötöltem kicsit.

De Viol, te ne pánikolj ám, érezni fogod mikor kell menniKép

Üdv Hajni! Hát hatalmas babád lett! Jó egészséget nektekKép

Kép
Kép
Kép
amica

Viol, fél 6 fele mentek el. Már az ablakba lógok, mikor jönnek már. Nemhogy élvezkednék. Ezek szerint Alíz tudja hogy kell apánál viselkedni, ha apa ilyen jól bírja vele. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Amica,
remélem is, hogy időben észbe kapok... Kép Mondjuk a viccet félretéve, attól nem félek, hogy odafele úton meglesz, csak attól, hogy milyen lesz, amikor elkezdődik. Milyenek azok a jóslófájások?? Én még azt sem tudom. Legalábbis nem tudom, hogy éreztem-e már... Szerintem nem. Annyi van úgy kb 2 napja, hogy néha, amikor ballagok (akár itt, a lakásban), a lépéseknél érzem, hogy nyomja valami a szeméremcsontomat. Nagy valószínűséggel Dorka lesz az... Kép Na szóval ez sem fáj, csak érzem, hogy van. De maga a fájás, az milyen lesz? Mi az, ami fájni fog szó szerint? Medencém? Derekam? Csontjaim? Izmaim? Hajam szála is? Kép

nadine81

Erika,
lehet, hogy nem bírnak vele, csak nem mernek hívni!! Kép Pasik... Kép Ott is van asszonyka és gyerekek?

nadine81

Hajnus!

Mi a Füredi sétányon lakunk.
Azt az utcát, ahol anyudék laknak nem tudom, merre van.
Mi is új építésűben lakunk 2004 decemberében vettük, mi is meg vagyunk elégedve vele.

katus78

Szia Amica!Köszönöm.
Zsanett!Persze,örül az Isti.Állandoan ölelgetné.Néha kicsit erősebben is,mint kéne.A Feri a SWEEDWOODban dolgozik,már majdnem 5 éve.Ti jol vagytok?Milyen nagy lányod van már!Hogy megy az idő...

Kép

Kép
hajnus

Katus,az uj OTP házban?
Szerintem,ha jön egy fájás,nem lehet összetéveszteni semmivel.

Kép

Kép
hajnus

Nem tudjátok véletlenül mikor van a csipőszürés?Kedd és?A védőnő szerint csüt. a kisokosban szerda.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!

Igen ott lakunk.
Csütörtökön van, fél kettőtől

katus78

Köszi.Jövö héten kell mennünk a 4 hos kontrollra.

Kép

Kép
hajnus

Egyenlőre elköszönök.A fiuk rögtön megjönnek az uszodábol.Apa átveszi az uralmat az egyik,Isti pedig a másik gép felett.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus, akkor találkozhatunk, mert kell mennem a Mátéval, uh-ra.
Melyik nap mész, mert akkor megyek én is?

katus78

Hajnus!
Az apukám is a SweedWoodban dolgozik.Pneumatikus elektroműszerész.Laci bácsi a becsületes neve.Lehet,hogy Ferid ismeri is.Most éjszakás a héten!
Szóval lesz fotó?
Az újszülötteknél ezt a törést zöldgallytörésnek hívják és az a lényege,hogy a csont megreped de a csonthártya épségben marad.Mintha egy friss gallyat próbálnánk eltörni.

Viol!Szonjával júniusban mehettünk volna és július végén karbantartás miatt bezárt.KépMajd idén megtanul úszni.Kép

Erika!Na,megjött már apa és lánya?KépÉn is izgatott voltam amikor először tolta át a férjem az unokatesójáékhoz kisKópházára.Minden zökkenőmentesen zajlott.Kép

KépKép
eszti76

Hajnus!
Az apukám is a SweedWoodban dolgozik.Pneumatikus elektroműszerész.Laci bácsi a becsületes neve.Lehet,hogy Ferid ismeri is.Most éjszakás a héten!
Szóval lesz fotó?
Az újszülötteknél ezt a törést zöldgallytörésnek hívják és az a lényege,hogy a csont megreped de a csonthártya épségben marad.Mintha egy friss gallyat próbálnánk eltörni.

Viol!Szonjával júniusban mehettünk volna és július végén karbantartás miatt bezárt.KépMajd idén megtanul úszni.Kép

Erika!Na,megjött már apa és lánya?KépÉn is izgatott voltam amikor először tolta át a férjem az unokatesójáékhoz kisKópházára.Minden zökkenőmentesen zajlott.Kép

KépKép
eszti76

Vagyis a csont eltörik!A többi helyesen lett leírva!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Viol!
OLyan mint a mestruacios gorcs, csak ez jon, aztan elmulik a hasad aljaban. Szoval lehet merni, hogy mikor kezdodik, es mikor mulik el. Nem hinnem, hogy elsore azonnal orult gorcsokkel inditanal. Nekem a Bencevel egesz halvany kis gorcsok votlak kb. 10 percenkent. Ezek aztan kb. 5 ora alatt erosodtek fel annyira, hogy mar a derekambol huzott amikor a "csucsan" volt a fajas, es kb. 2.5 percesek voltak amikor a korhazba ertunk. Ekkor sem volt elviselhetetlen, de mar nem tudtam pl. beszelni kozben. Akkor lett kemeny amikor elfolyt a magzatviz es a feje a mehszajon volt kozvetlenul, de akkor kertem az EDA-t.
Az, hogy feszul a szemeremcsont csak annyi, hogy ereszkedik lefele szerintem.

Kép
Kép
agi

Hajni,
úúú, usziba én is úgy mennék már! Kép

Ági,
köszi! Kép Így most már van valami elképzelésem... Kép A legjobb az, hogy "Nem volt elviselhetetlen, de beszélni pl. már nem tudtam közben..." Kép
De ha ereszkedik lefelé, attól még messze is lehet a dolog, nem?

nadine81

Eszti,
jó éjt! Kép

nadine81

Viol!

Nekem a 28 héten már le volt ereszkedve, igaz az miatt kellett is kellet feküdnöm, de így is a 36 hétig bírtam.
Én azt olvastam, hogy az utolsó hónap folyamán illeszkedik "száll" le a baba feje.

Már készülődikKép, de ez még nem jelent semmit, izgulsz?

katus78

Jó éjt!

katus78

Nekem kb. 5 hettel szules elott kezdett ereszkedni, minden heten nagyobb terpeszben tudtam csak jarni. A vegen mar mint valami seggbe rugott kacsa ugy mentem. Kép Szoval lehet, hogy pont a kiirt idore jon meg a leanyzo! Kép

Kép
Kép
agi

Katus,
igen, én is olvastam, hogy ez az lehet, hogy készül, de én még akkor is olyan távolinak érzem. Kép Nem izgulok egyáltalán még, sőt, várom, hogy izgalmassá váljon. Kép Szívem szerint már mennék... Kép

nadine81

Még 3 hét... Kép Na jó, meg pár nap... Kép Na jó, mindjárt megnézem... Kép

23 nap! Kép

A szalagomat nem tudom beszúrni ide... Kép pedig máskor már sikerült... Kép Mindegy, a lényeg, hogy 23 nap! Kép

nadine81

Katus,a jövő héten megyünk,mindegy mikor.Beszéljük meg!
Nadine81=Viol?Gyogyuszásra jár a nagyfiam,de nagyon szuper.
Eszti,az én Ferim meg állando éjszakás.
Nekem is nagyon hamar leereszkedett a hasam,aztán ráhuztam 10 napot.

Kép

Kép
hajnus

Csak bekukucskáltam.Bence végre alszik,megyek én is.Jo éjszakát!

Kép

Kép
hajnus

Hajni,
igen, én én vagyok! Kép Szóval Viol. Kép
Általánosban nekem is járnom kellett gyógytornára is meg úszni is, pedig azt mondták nincs gerincferdülésem, csak rossz a tartásom... De az uszi jó volt! Kép
Húú, én ráhúzni nem akarok! Kép

nadine81

Jó éjt! Kép

nadine81

Tényleg hol a Gabi?

nadine81

Na megjöttem, gyerekeztem leírom az ascendenst:

Kép
Az Ascendens a keleti horizonton felkelő jegynek éppen feljövő foka a születés pillanatában vagy a Föld horizontjának és az ekliptikának, a Nap pályájának a metszéspontja..(magyarul a születés pillanatában felkelő jegy.) A külvilág felé mutatott arcunkat mutatja, szemben a napjeggyel, (az amit mindenki tud magáról például február Vízöntő stb) ami a belső tulajdonságainkat mutatja inkább.

Az Ascendens
A felnőtt ember személyiségének meghatározó része, éppen ezért bizonyos pszichoterápiák (pszichodráma, viselkedésterápia), vagy pszichológiai irányzatok (tranzakcióanalízis) ide helyezik a hangsúlyt, azaz a lelki problémákat a perszónából (Ascendens) kiindulva igyekeznek megoldani.

Ennyi dióhéjban itt van hosszabb akit érdekel:
Perszona, Maszk, Nyilvános Én (1. ház csúcsa) Jung azonos nevű fogalmához közelít. A személyiség külső működésének bizonyos jellemzőit jeleníti meg. A mások által ismert Ént képviseli, amit nyilvános bemutatás és értékelés tárgyaként felmutat az egyén. Fizikai és pszichológiai szinten értelmezhető (megjelenés, fellépés, szerepjáték). Eszköz, amelynek révén kapcsolatba kerülünk vagy hatással vagyunk a embertársainkra.
Az Ascendens jegye jelzi, hogy a Radix tulajdonosa milyen módon nyilvánul meg és hogyan hat másokra. Megvilágítja, hogy milyen képet akar mutatni magáról a Te-nek. Azt is megmutatja, hogyan fogja az élet eseményeit megtapasztalni, hogyan fog másokra reagálni, és milyen módon lesz aktív. (A Descendens azt fejezi ki, hogyan viselkedik a kapcsolatok tekintetében, mit vár el azoktól, illetve milyen típusú emberek vonzzák őt.)
Az a ház, ahol az Ascendens uralkodója (a horoszkóp ura) található, a középpontban áll az adott személy életében. Nagyon fontos tényező, amelyet alaposan meg kell vizsgálni. Jelzi azt az életterületet, ahol legegyértelműbben megnyilvánul. A jegy azt teszi felismerhetővé, hogy milyen módon színeződik át a fellépés.
Az Ascendens közelében álló planéta szintúgy nagy jelentőséggel bír. Erős befolyással van arra, ahogyan az életet érzékeli, és ahogyan megmutatja önmagát.

Itt lehet kiszámítani, kicsit kell tudni angolul, ha nem megy segítek. Elküldik angolul e-mailben, sok blablával a lényeg ami a végén van, ír egy latin szót az a jegy, amiben a nap állt. Pl ha ARIES akkor kos...

http://my9s.astrology.com/scripts/runisa.dll?AO.655492:FREEPERSONAL:1735798551:AHCFREE,?ice=ast&fp,cfree

Remélem menni fog!
Jó éjt mindenkinek!

(+Itt van egy kis (nagyon rövid) leírás, ha már tudod mit keresel:
http://ezobaba.uw.hu/asztroac.htm)
Vendég

Vero,
köszi, mindjárt kutakodok! Kép Jó éjt Neked is! Kép

Erika és Amica,
akkor tudtok valamit a streptococcusos dologról? Délután írtam, bemásolom megint:

"És megvan mit akartam még tegnap este kérdezni!!
Erika,
neked nézte valaki azt szülés előtt (vagy terhesség vége felé), hogy jelen van-e a szervezetedben az a streptococcus baktérium (lehet, hogy nem is baktérium és nem is így kell írni... ) izé? Az, ami hüvelyi szülésnél megfertőzheti a babát, és elég komoly gondokat okozhat...

Nici,
te végülis miért nem itt csináltattad? Nem nagyon mutattak rá hajlandóságot? Vagy csak ha már épp ott voltál abban a másik kórházban, akkor rákérdeztél?

Amica,
szerinted Berkes néz ilyet magától? Vagy kérdezzek rá?"

nadine81

Na de ha mindenki bevágja a szunyát, akkor lépek én is. Kép De még várom a párom! Kép
Jóccakát! Kép

Viol és Dorka 36+5 Kép

nadine81

Viol, semmit sem tudok róla, mármint, hogy nézik-e...

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!Látom mindenki megy aludni.Virág is most feküdt le.Jó későn.
Hajni!Köszönöm mi jól megvagyunk.A táncsics mihály utcába lakunk.Nagyon gyorsan megy az idő az biztos.Feri jól bírja az éjszakázást.Hogy tud aludni a babátol?
Viol!Ha eljön a szülés ideje ugyis észre veszed nem lehet összekeverni semmivel.Párod délutános?

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?