Sziasztok Lányok!
Továbbra is rendszeresen olvasgatlak Titeket, még ha nem is írogatok, azért "itt vagyok"
Engedjétek meg, hogy egy-két szót szóljak.
Először is, Bdina!
A Kútvölgyiben 30 napnál nem régebbi anyakönyvi kivonat kell!!!
Szoba téma:
Én a kiírt időpontban befeküdtem a kórházba, és vártam a nagy csodát, hogy mihamarabb megszületik a kisfiúnk. Nem alapítványi, 3 ágyas szobába kerültem, saját zuhanyzóval, ami a szomszéd szobával volt közös.
Nagyon rendes, normális szobatársaim voltak, úgyhogy nekem nem volt gondom.
Aztán a nagy várakozás közepette köv. hétvégén pénteken hazamentem /indultam/, mondván , itt úgysem fog történni semmi.
A nővérkék nagyon rendsek voltak, megígérték, hogy megtartják az ágyamat abban a szobában, még a motyómat sem kellett hazavinnem.
(Akkor még nem gondoltam, hogy aznap este újra visszatérek, 5 perces fájásokkal)
Én nagyon meg voltam elégedve a sima, normál szobával is, bár hangsúlyozom, hogy 3 ágyas volt, nem 5-6 ágyas, és előtte is, és szülés után is nagyon nagy szerencsém volt a szobatársakkal, mert nagyon rendesek voltak.
Jártam abban az alapítványi szobában, amiről Almavirág beszél... Tényleg nagyon szuper, mindennel fel van szerelve, amivel csak el tudjátok képzelni. A fürdő, hát, azt sokan otthon is megirigyelnék... Tényleg nagyon jó, de ebből csak ez az 1 szoba van, ez az egyágyas.
Ez az ún. VIP szoba.
7000 Ft / éj.
Ha szerencsétek van, pont üres.
Ill. vannak olyan VIP személyek, akik a kórházat igen erősen támogatják, akár egyénileg, akár szervezeti formában. Ha ezek a VIP személyek éppen befutnak szülni, vagy bármi más miatt, akkor nektek bizony menni kell ebből a szobából.
Gondolom, ilyenkor a 2 ágyas alapítványiba tesznek át.