Sziasztok Lanyok!
Mar jo ideje nem volt alkalmam netezni, mert mar megint el kellett koltoznunk az Anyuhoz.
A valtozatossag kedveert most nem a beazas miatti bontas volt a ludas, hanem kemeny-gaz jott at a falon. Eloszor csak a rossz szagokat ereztuk, aztan azt hittem gaz szivarog -- a gazmuvektol nagy nehezen kijottek es semmit nem csinaltak.
Aztan csak nem hagyott nyugodni a dolog (a hiradoban latottak eberre teszik az embert) es ropke 15 telefon utan a Polgari Vedelem Katasztrofavedelmi Szolgalata kijott. Megallapitottak, hogy olyan rossz a helyzet, hogy azonnal el kell koltoznunk.
Az alattunk lakotol jon ez az egesz es a teljes helyreallitasra meg kb. 2 hetet kell varnunk, de 1 het utan visszakoltozhettunk. (Lepecseteltek a kalyhajat es nem futhet csak olaj radiatorral.)
Mire visszjottunk, kipakoltunk, kimostam mindent...stb, ujra puposodik a tapeta, vizes a fal.
Na itt mondom, hogy ELEG.
Engem mar nem erdekel, nem fogok 2 honapon belul mar 4-edszer elkoltozni. Most ugraljon mas.
A jo hir az egeszben, hogy megtanultam osszepakolni a csaladot. 1.5 ora es az egesz bagazs indulasra kesz. Mar joforman semmit sem hagytunk itthon.
Most mar mehetunk akar vilag koruli utra is!!
Vitka,
Koszi az infot. Az enyemek meg csak 4.5 honaposak, de osz magassagaban en mindenkeppen elkezdem a textil pelust. En 11 honaposan lettem szobatiszta es a testvereim is nagyjabol ebben az idoben lettek ejjelre is szobatisztak. Nem hinnem, hogy zsenik lennek. Inkabb a textil pelus "segitett."
Brigi,
Nagyon edesek a csajok! Nalunk 1 honap mulva lesz a keresztelo. Tudnal egy par jotanacsot adni? Mi ugy tervezzuk, hogy a noveremnel lesz a vacsi. Nalatok mi volt a menu?
Ditke,
Gratula a setahoz es az egyetemhez is. Nekem sem artana egy kis fejtagitas, de olyan lusta vagyok, hogy az nem is igaz. Majd ha motivaciora lesz szuksegem, Rad gondolok!
Marcsi,
Szoritok, hogy minden rendben menjen a picivel odabent es az ikrekkel idekint!! Egy nagy kalappal!
Na, most hogy ilyen jo az ido, mi is megyunk setalni. Sziasztok,
Heszter
Ui: Hogy lehet vicsorgos fejet csinalni?