Gabuska!
Nem fog megsértődni a párom, mert nem olvassa a bnetet. A névadással kapcsolatban, meg... Nekem volt Gyuri papagájom,ismertem Pityut is, a kutyám Kevin, van Riska tehén, a volt szomszédunkban a kutyát Marcinak hívják, egy másikat Tominak, bár már meghalt... és még sorolhatnám. Pedig az István, a Mária a György, Márton, Tamás azért nem elítélendő nevek.
Az Enzo azért tetszik a páromnak, mert olasz név. Imádjuk Firenzét. Egyszer voltunk kitn 3 hónapot, hát az valami mesés volt, de régen volt.
Tudod, olyan nomád utazás. 1-1 hátizsák+hálózsák és hajrá. Aludtunk vonaton, parkban, kempingben, akárhol és közben körbejártuk egész olaszországot, de a fő kedvenc az Firenze.
Neve legkésőbb a fiatalúrnak a szülőszobán kiderül
És különben is. Ma is megkérdeztük a gyerkőcöt, hogy hogy hívják majd a kisöccsét és kapásból rávágta MEGINT hogy Dóra! Lehet hogy tud valamit
Igen itt maradtunk Kispesten. El se bírnánk hagyni. A párom is és én is itt nőttünk fel, és nem bírtuk elképzelni sehol máshol az életünket. Kertes ház, igen, csak éppen itt az Üllői út túloldalán, nem az Ady másik felén, pedig ott lenne az igazi. De hát a kispénzűek mit reméljenek. Örülünk, hogy ezt is elértük. Az állam is úgy támogatott minket, hogy ihaj! Meg van határozva, hogy egy használt kertesházat mennyiért lehet Bp-n venni és ha a fölötti az ingatlan ára (hiába első lakás) akkor kő keményen illetéket szab ki. Nem is emlékszem mennyi az árhatár, de azt tudom, hogy 800 ezres illetéket kéne befizetni és a max részletfizetési futamidő 2 év. Még jó, hogy nem tudtuk annyival előre, bár így félre sem tudtunk rakni rá, de így is 1 évbe tellett mire meg tudtuk venni és így is örülhetünk, hogy a volt tulaj megvárta.
A kert azért még nem tökéletes, momentán még az egyik sarka tele van sittel, úgyhogy a két szememnek ott kell lennie, nem csaphatom ki a gyerkőcöket csak úgy, meg már most küzdök a hangyákkal
A kis bestiák, ha csak egy kis morzsát találnak már jönnek. Úgyhogy a szobában nassi (keksz, akármi) szóba se jöhet, nehogy éjjel betámadjanak. Hát még meg kell tanulnunk a kertes házas életmódot, és még nagyon sok felújításra szorul. Pl a nappaliban a parkettát ki akartuk cserélni, denem eszik olyan forrón a kását. Picit megbontották és kiderült, hogy nincs aláalapozva és egy szőnyegre van rárakva a parketta és a szőnyeg alatt meg ki tudja mi van... lehet, hogy agyagpadló és azért vannak bent a hangyák
Szóval minden szépsége ellenére ennek is megvannak a hátrányai, de majd szép lassan, ahogy tudjuk csinálgatjuk. Így is nagyon sok elment a felújításra. Haha, gondolhatod, ha még a parkettát sem tudtuk kicserélni mi meló volt akkor még itt
És végre megvettem a babakocsit amit akartam. Persze helyette el kellett adnom álmaim kocsiját, de hát ez van. A Graco Quattro kocsit lecseréltem egy Graco tesókocsira. Szerencsém volt, mert ez a kocsi 60-65 ezer forint és most vettük 40-ért másodkézből, de még ki sem bontották. Most este legóztuk össze, még originált volt. Úgy örülök.
na megyek már aludni.
sasha