Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Bubek,
naggyon boldog névnapot kívánunk!!! Kép

Eszti,
nálunk esik. Kép Halasszuk???

Gabi,
micsoda aláírásotok van tegnap óta! Kép Hol kell???

Sasha,
bár nem ismerem a vezetékneveteket, de szerintem Gergő, vagy Péter. Kép

Gabi,
eszement jó Livi új sapija, tök nagycsajos a szerkója.

Na, most megyek kiszedem a manót az ágyikóból. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, itt nem esik, de lóg a lába. Kép
Halasszuk, végül is jó lesz az holnap is, nem?
Azért én ki fogok merészkedni, talán délután, hátha addigra jobb lesz az idő. Kép
Amúgy jó meleg van. Kép

Bubek, boldog Hajni napot! Kép

Dia, ne lepődj meg, bejelöltelek a wiwen. Kép K. Eszter Kép

Sasha, szerintem is Péter!

Novum, szép nagyon a kiscsaj a keresztelőn! Kép

Gabi, nagyon jó a repülős kép! Kép

Tegnap mértük megint Benyót. Megint 300-at nőtt egy hét alatt, már 4550-ek vagyunk. Négy és fél hét alatt másfél kilót hízott. Kép
Nyugodt vagyok. Kép

Puszi nektek.

ESzti
Vendég

Bubek,
BárcsakKép személyesen is átadhatnám, addig is csak így írásban BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK ÉS SOK PUSZI NEKED!

Ilba,
a profilban lehet aláírást beállítani.
Ez a sapi is a télen kapott kamionnyi örökölt ruci között volt, de - mivel sosem szerettem az ilyen "bohóc" sapkákat a gyerekeken - nem állt szándékomban ráadni Lívire, csakhogy a tavaszi sapija még egy kicsit nagy rá, ez pedig jó, így ismét fel kellett egyet adnom az elveimből.Kép Mikor ráadtam, azt hittem betojok, hogy milyen aranyos benne.

Eső?! Jaj ne!!!!!!!! Remélem a XIX. ker.-t nagy ívben elkerüli! Na jó, a többit is!

Milyen Beni új rucija, amit tagnap kapott?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska, még nem is mondtam, hogy én a XIX. kerületből "származom", anyukám ott született, és nőtt fel, apukám pedig Erzsébeti, XX. kerületi. Sajnos a nagyszüleim már nem élnek, így ritkán járunk arra, de nagyon szeretek arrafelé járni.
Vendég

Eszti,
KépKépKép

Amikor ráadtam, hatalmas viháncolásban törtem ki, Õ pedig ennek örül
Kép

Mama, mit álltok a teraszon, gyertek le a fűbe Ti is!
Kép

Timi,
egy kis hintázásban benne vagytok? Kábé 1 óra múlva?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Halihóóóó!

Egész 7végén takarítottunk, végre kész! Ablakpuceválás, függönyök, meg minden... Kész is vagyok rendesen. A férjem baromi aranyos volt, ő csinálta meg az ablakokat, porszívózott, meg az ominózus kicsi üveg gyűjteményét is letakarította. Ha mindezt én csinálom egyedül, 1 hét, mire a végére érek, plusz még jobban kidőlök. Ma már "csak" vasalnom kell.

Mamacka,
olyan piszok jól néznek ki a lekvárok, hogy hmmmm! Nagyon gusztusos a csomagolásuk isKép Kicsit kenjél már belőle a monitorodra, énmeg itthon lenyalogatomKép Hú, azért Neked se semmi a hasméreted, az eddigi fotókon nem látszott annyira, de a teraszon ücsörgősön már igenKép Nagyon szép!

Gabuska,
égnek álló haj és sapiKép A sorozatokból kifelejtettem a Rejtélyek városát és a Született feleségeket. A Jóbarátok meg megvan mind a 10 évad dvd-nKép A jövőhéten elkezdik ismételni a tv2-nKép NézhetedKép Livicsekről nagyon jó az összehasonlítós kép! Sztem abszolút nem változottKép

Novum,
gratula a keresztelőhöz! Meg voltál hatódva? Ki lett a keresztapa?

Sasha,
PÉTER!!!!!

Ilba,
jobban vagy már?

Tücsökmami,
és hova fogtok járni úszni? Beszámolsz majd róla, ugye? Biztos tök jó leszKép

Bocs, hogy most nem írok többet, de kicsit fájdogál a hasam. Olyan zsibbadtka vagyok. Meg még el akarok menni az Europarkba, venni pár dolgot. Többek között szőrtelenítő krémet a dm-benKép

Pááááá!

Kép
mancs

Ilba, Eszti,

ne haragudjatok, de én nem tudok menni, Bicskén vagyok a szüleimnél péntek óta és csak holnap megyünk haza, írni meg csak most tudtam.

Du még jövök.

Bubek, boldog névnapot!!! Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Szása,

ENZO!!!

(Azonban felhívnám a figyelmed, hogy mégiscsak jobb volna népszavazást kiírni a kérdésben, mert a babanetes véleménynyilvánítás ugyebár nem minősül reprezentatív felmérésnek..)

Kép Kép
coolasa

Apropó népszavazás!
Csak érdeklődöm, hogy azokat a kis fehér alapon zöld-fekete betűs szavazásra jogosító izéket Ti sem kaptátok még meg vagy csak mi hajítottuk ki a baumax-pennymarket-stb újságokkal egyetemben?
Mán csak azé', mer' mingyá' mönni kőőőő, osztan nem tugggyuk, hogy anélkül is lehet-e vagy mi.

Gyerök alszik 1 órája, pedig negyed kilencig szőtte az éjszakai álmokat. LE AKAROK MENNNNNNNNNI!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Már rég megkaptuk. De nyuggggi, anélkül is lehet menni, személyi+lakcímkártya kell. Csak tudd, hogy hová kell menned. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, esetleg délutáni séta? Itt már szép az idő. Kép
Vendég

Sziasztok! Kép

Mancs
Ha te már ablakot pucolsz akkor közel a vég! Kép Kép Kép Kép Kép Kép KépKépKép

Gabuska
Aranyos a sapi.... olyan mintha a harisnyáját húztad volna a fejére! Kép

Két Kocsisné Hajnink is van??? ...edddig nem is tűnt fel! Kép

Lldicsi
Lekvár köszöni a bókokat!
Nem egy nagy szám... csak le kell darálni és cukorral összefőzni... kb ugyanolyan arányban, vagy befőzőcukorral a leírás szerint...

Nálunk apa nagyon szereti... lehet narancsból is vagy keverve! Kép

Sasha
Nekem a Gergő és a Levente tetszik! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Minden Hajnalkának nagyon boldog névnapot kivánok!!Kép
Kép

Eszter!
Ok,köszi.Először gondolkodtam rajta,hogy ki is lehetsz.Kép

Mindenkinek köszönöm a visszaigazolást!Kép

Gabi,Timi!
Ma voltunk a bölcsiben.Még nem tudják most sem mikor lesznek adásban a skacok.Kép

Mindenkinek szép napot!Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Mamacka!
Légyszi,légyszi a receptet!!!KépKöszike.

Kép
Kép
lldicsi

Ennél jobban netudom leírni! Kép

1 kiló gyümölcs ledarálva szőröstül-bőröstül... + 1 kiló cukor összefőzni egy-két órát amíg besűrüsödik... kifőzött üvegekbe tölteni tetejére szalicilt.
Vagy veszel befőző cukrot és az alapján főzöd, akkor kevesebb cukor is elég.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Dia,
április első hetében lesz, megkérdeztem e-mailben a tévét.

Mi meg hintázni voltunk Timiékkel.
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dia,
április első hetében lesz, megkérdeztem e-mailben a tévét.

Mi meg hintázni voltunk Timiékkel.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Itt Bicskén hétágra süt a nap és gyönyörű kék az ég. Kép Andris meg kinn napozik a kertben. Sajna fényképet nem tudok készíteni, mert a gépet elvitte a férjem Kolozsvárra. ÉS még mindig ott van és nagyon hiáááááányzik. KépKépKép

Mi holnap megyünk haza, de szomabton jövünk vissza két hétre, mert megint elutazik a párom, így kevesebbet tudok jönni, mert apám lefoglalja a gépet. Nem hiszitek el, de játszik: Sim sity. Kép

Úgy néz ki, hogy a héten én nem tudok elmenni találkozni veletek (ILba és Eszti), de ígérem április közepe után bepótoljuk. Kép

Bubek, Mikor jössz? Mi szombatig vagyunk itthon.

Sorozatok, én sem vagyok nagy függő: Twin Peaks-fan voltam-vagyok-leszek, de főleg DAvid Linch miatt. Az egyik kedvenc rendezőm. Kép ÉS a Szívek szállodáját kedvelltem. Amúgy nálunk is csak 3 csatorna van otthon, úgyhogy nincs nagy választék: Bariközt és Vészhelyzet. Kép
Itt Anyuéknál 1000 csatorna, de időm itt sincs több.

Mindenkinek kellemes sétálást kívánok.

Ps. Szilvike, nagyon szép voltál a keresztelődön, gratulálok!!!
A mienk nyáron lesz.

Kép Kép
Kép
vvolga

Nagy nehezen sikerült lefényképezni:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi! Ezt hogy csináltad?! KépKépKép
Éééééééééééééééééédi!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi, tyűűű, egy ideig gondolkoznom kellett, vajon melyik testrészt is fényképezted le, aztán rájöttem..... Kép Kép

Gratulálunk! Kép
Vendég

Gabi!
2 póló, 1 body, 1 kertész gatyó, ami pont jó most, így ki kell cserélni, 1 sapi nyárra, ami a tarkót is védi és Anyóséktól Olaszországból kapott egy esőanzugot, tök jó.
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Olvastam,hogy tegnap mindenki fáradt volt!KépHát én is ,igy reggel még visszafeküdtem Szilvivel és majdnem lekéstük a hintázástKép

Bubek:
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!Kép

Mindenkinek köszönjük a keresztelős Szilvi dicséretétKép

Mancs:
A férjem tesója és felesége lettek a keresztszülők.
Hát időm nem volt,hogy meghatódjak,mert Szilvi olyan nyűgös,sirós volt végig,hogy nem győztem nyugtatni.Persze cicizni szeretett volna,de az jó nézett volna kiKép
A nagyszülők sirtak helyettem is!Kép
És kaptunk a keresztelőre fülbevalót Szilvinek!!Úgyhogy most fő a fejem,hogyan kerül a fülébe.

Ilba.
Látom megint nagyfiús szerkókat kapott Beni!

A hintázásnál én is fényképeztem,nemsoká felrakom!

Gabi!Micsoda szuper kép lett Livi fogáról!!!Ügyes vagy!

Kép

Kép
novum

MegjöttemKép Lesújtó hír fogadott a Mc Donaldsban: elfogyott a rántott mozzarellagolyóKépKépKép Pedig már napok óta rá voltam állva, erre tessék! Brühühühü!!!Kép A kiszolgáló csaj is sajnálkozva nézett rám, látván nagy pocimatKép

Gabi,
tök jó ez a kép, gratula!!! Ott a pici kis rizsszemKép

Mamacka,
nem én, hanem a férjuram pucolta az ablakokatKép Nekem maradt még épp elég más. Egyébként tényleg lehet vmi ebben a fészekrakó-ösztönben... Fel tudnám forgatni és átrendezni az egész lakástKép A citromnak a héját is bele kell darálni?

Bementem az Europarkba a Babaházba, nézni hasszorítót. Én nem bugyit szeretnék, hanem csak "sima" szorítót. Hááát, van... Chicco, 7990-értKép Ez elég húzós ár. Van vkinek vmi jobb (olcsóbb) ötlete erre? Gondolom, lehet kapni másfajta haskötőket is, amiket hasi műtétek után szoktak javasolni... Azokat kb. mennyiért lehet beszerezni? Mert ez drága. És úgy vagyok vele, hogy ha hasszorító bugyit veszek, az se lesz kevesebbe, mert a legolcsóbb, amit láttam, 3500 volt. Aztán ugye nem 1 bugyit hord az ember állandóan...

Dobtak be hozzánk Spar és Interspar prosit. Abban van, hogy április 1-én, szombaton minden üzletükben a bébiételek, babapiskóták, babaruhák, babaholmik a készlet erejéig 15% engedménnyel lesznek kaphatókKép Hajrá!

Kép
mancs

Na itten vagyok!

Köszönöm az érdeklődéseket, már jól vagyok. Szerintetek lehet az, hogy csütörtökön este eszem valamit és szombat, vasárnap vagyok tőle rosszul? Ettünk Mekis kaját és annyira szar volt, hogy (kapaszkodjatok meg Kép) még péntek este is itt figyelt 2 sajtburger a hűtőben.

Bubek,
Mikor jöttök? Nekünk a péntek nem jó csak, meg elvileg a holnap, mert akkor Esztihez megyünk sétálni. Ha az idő is úgy akarja. Kép

Eszti,
Holnap délelőtt? Ha nem lóg az eső lába? Itt ma hol süt, hol esik. Még akkor egyeztessünk.

Zsófid,
Örülök, hogy idetaláltál, sok sikert a dokiválasztáshoz!

Mamacka,
Nekem az utolsó hónapban a cickók nem bírták az XXS-esről az XS-es méretté növekedést. Kép De már egész szép. Meg a popó a +20 kilót, de szerencsére a bugyesz pont takar. Kép A hasamon egy pici csíkocska sincsen. Szóval nagyon lutri a dolog. Én terhesség alatt a szokásos kék nívea krémem használtam.
Fürdetés: a dokinéni által felírt gyógyszertári jön be nekünk a legjobban.

Gabi,
Babás film: akkor tudtam bekapcsolni, mikor pont vége volt. Még a feliratozást láttam. Kép

Timi,
Akkor mégegyszer, szépek voltatok/vagytok, gratulálunk! Kép
Szilvi milyen jól ül a hintában már! Kép
Livike is hintázott?
Tibimbó! Mizu? Kép

Sasha,
Neked ki az orvosod?

Tücsökmami,
Mi újság szopi ügyben?

Mancsi,
Jobban van a pocó?

Vvolga,
Nem akarok beleszólni (de mégis? KépKépKép), szerintem azért vigyázz a Nappal, elvileg, azaz ELVILEG, de tudom, hogy kivitelezhetetlen, 3 éves korukig nem nagyon jó, ha közvetlen Nap éri a kis bőrüket. És én is leégtem múlt héten, pedig az én bőröm sajna már nem egy bababőr. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

És jöjjenek a képek:KépKépKép

És még egy kis keresztelős kép:KépKép

Kép

Kép
novum

Ilba,
én mindig onnan tudom, hogy mi cseszte el a gyomrom, hogy rágondolok a kajára amit ettem, és amelyiktől felfordul a gyomrom. Amúgy már jól vagyok, kedden már simán ettem minden ugyanúgy. Vmi vírus volt, mondta a doki is, hogy van vmi járványKép Neked jobb már?

Novum,
keresztelős képekKépKép Nem tudom, mit szólt volna a pap bácsi, ha megszoptatodKépKépKép

Gabi,
hintás képekKépKép Énmeg ott villamosoztam és gondoltam RátokKép

S.O.S:!!! Hasszorító-ügyben segícsséééég!!!Kép

Kép
mancs

Ilba:

A filmet megismétlik kedden délután!

Mancs:
Ilyen bugyit nem lehet kapni gyógyászati segédeszközök boltban?De lehet,hogy hülyeség!
És kösz az infót SPAR ügyben!Kép

Kép

Kép
novum

Timi,
jajj, de édi Szilvi, mint egy angyalka! KépKépKép
Csak Szilvia maradt?
Köszi, ha Beni is engedi, akkor megnézem.

Mancs,
arra gondoltam, hogy reggel fájdogált a pocid. És még a Mekis sokk is ért, szóval, hogy vagy ezek után? Kép
Ez a Spar ugye nem elsejei tréfa? KépKépKép
Hasszorító: lehet, hogy hülyeség, de Cora, vagy Auchan?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:
Igen,csak Szilvi maradt,bár lehetett volna valamilyen szent nevét még választani hozzá,de nem kértük.
Szilvi mellett még egy babát kereszteltek:ő Bence Zoltán voltKép

Kép

Kép
novum

Köszi lányok minenkinek, este írok, mert most vendégsereg jön, és havas vagyok a tavasz ellenére...KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Most jöttünk meg a délutáni, csekély 2 és 3/4-ed órás sétából. Nagyon uncsi volt egyedül Timi!KépKép
Vettem Livicseknek egy csattogó lepkét (550 ft-ért). Nem gondoltam volna, hogy még az én életemben fognak ilyet árulni! Gondoltam, ha nem veszek Lívinek, egy életen át bánni fogom!Kép Még nem véleményezte, szuszókál.

Timi,
jók a hintás képek! Meg a keresztelősök is! Tényleg nehezen fogtam vissza magam, hogy ne abajgassam egy kicsit Szilvit, de ő biztosan közel sem élvezte volna annyira, mint én.Kép Nagyon aranyos, amikor jó kedve van! (Na, ez most úgy jön ki, mintha egyébkén nem lenne aranyos.)

Ilba,
nagyon jók a cuccok!
Mi kábé egy éve voltunk utoljára mekiben, de csak salátát mertem enni, nehogy elvigyenek a gyámügyesek.Kép

Mancs,
hatodikáig ne engedd ki Petyát, ha kell, toldd vissza!Kép

Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs
Akkor lehet, hogy ő fog szülni! Kép
Én mindenképpen Anita hasleszorítót fogok venni vagy jobb esetben kapni... biztos, hogy nem olcsó viszont az is biztos, hogy jó! Kép

Ilba
Nekem a nagy rokizás után repedt ki... lehet, hogy egy kicsit lassúbb tempót kellett volna felvennünk... Kép

Olyan meleg van mintha már nyár lenne... voltunk fagyizni apával...
Előkerestem egy kismama kertészgatyómat amit olyan 16. hét körül vettem és akkor úgy néztem ki benne mintha rámszakadt volna a sátorponyva... erre mostanra meg már kinőttem... Kép jó befektetés volt...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba, okesz, holnap majd beszélünk.
Kép
Vendég

Mancs, én is Anitára hasleszorítóra szavaztam, bár a fehérneműs verzióra, és abszolút megérte az árát /HUF 7800/ (igaz, nem tudhatom, e nélkül hogy festenék)

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Köszi a tippeket névügyben. Mondam a páromnak (egyébként nekem is ezek tetszenek: Péter, Gergő, Tamás, Levente) A többi az inkább a páromnak, illetve a majd kisebb listából könnyebb selejtezni címmel kerültek be.
Páromnak a Zénó és az Enzo tetszik, de nagyon.

Ilba!
Ez érdekes, mert én csak terhesgondozásra járok ugyanahhoz a dokihoz. Az előző 2 terhességemnél is így volt. Szülni meg majd bemegyek, ha eljön az időnk és annál, aki épp ott van. Az elsőnél túlhordtam, így a kezelőorvosom írt egy orvosi javaslatot (beutalót) szülésindításra. Itt Horváth Tamás doki volt az ügyeletes. Másodjára 1 héttel előbb indultak meg a fájások, így csak szimplán beállítottunk szülni. A doki nevét mindig elfelejtem, és mindig meg kell nézzem, de most nincs kéznél az a doboz (kb 2,5 hete költöztünk). Õ is nagyon készséges volt, békénhagyott és mindent elmagyarázott. A szülésznő is más volt, és itt sikerült a gátvédelem is. Most harmadjára mi lesz? A kettő közül valamelyikKép Tudod a költözés, lakásvásárlás, felújítás, elötte meg a pénzgyüjtögetés miatt nem állt módomban felfogadni egy orvost, hogy majd legyen bent. Feleslegesnek is bizonyult így utólag. Másik gondolatom meg az, hogy minden ügyeletes orvos valakinek a fogadott orvosa, tehát valakik megbíznak benne, mint mindegyik orvosban.
Az összes Istvános doki jó fejnek bizonyult, már akikkel összefutottam.
És hány olyan születéstörténetet hallani/olvasni, hogy a fogadott orvos lekéste a szülést, vagy valamilyen oknál fogva nem volt bent, aztán meg varratszedésnél tartotta a markát... Felém nem nyújtogatta senki a pracniját, a két szülésből csak az egyik szülésznő kapott egy ajándék kosarat, mert sikerült a gátvédelem. Tudom ez így nagyon smuccignak hangzik, de hát volt/van helye a pénznekKép A doki meg csak letette azt a bizonyos esküt.Kép

további kellemes estét mindenkinek, remélem kiélveztétek ezt a jó tavaszi időt. Mi is kint voltunk a kertbenKép

Kép
sasha

Sasha,
jé, elköltöztetek? De Kispesten maradtatok? És KERTES HÁZBA?! De jóóóóóó!

Távol áll tőlem, hogy megsértsem a férjedet (remélem nem olvassa a babanetetKép), de ezt a két nevet én inkább két kutyának tudnám elképzelni. Enzó nevű kutyaismerősömKép van is.

Végülis hogy fogtok dönteni? Kalap, pénzfeldobás, esetleg dobókocka?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Gabi!
Kööööösszzzi az infót.KépJuj de jó,juj de jó!!!!!!!

Mamacka!
Köszi a receptet,ki fogom próbálni.Kép

Huuuuuuullllllllllllllllllaaa vagyok!Egész délután Domi után rohangáltam a játszón,isteni idő volt.Kép
Szép álmokat!Puszó.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!
Látom javában folyik az élet ezen a topikon.KépInformációkat és tanácsot szeretnék kérni tőletek.Nagyon nem vagyok megelégedve a jelenlegi nőgyógyászommal és mivel jövőre szeretnénk kisbabát,gondoltam még időben keresek egy normálisat.A nehézséget az jelenti, hogy eddigi kórtörténetem elég macerás:hormonproblémák,sűrű fertőzés stb.Van olyan hogy 2hetente el kell mennem nőgyógyászhoz,ezért nem tudok magánrendelésre menni,ahol vizsgálatonként súlyos pénzeket akasztanak le az emberről.Hallottam és olvastam, hogy jó az István kórház szülészete és ha még egy jó dokit is tudnátok ajánlani az fantasztikus lenne.Nagyon várom a véleményeteket és előre is köszönöm!
Üdvözlettel:Ancsa
szornyella

Ancsa!

Szerintem mindenki a saját orvosát tudja jó szívvel ajánlani (tegnap tettem fel táblát, ott láthatod, hogy ki kihez jár), a kérdés már csak az, hogy ki rendel a magánon kívül a kórházban is ...
Sajnos én ezt nem tudom.
Az én favoritom Gajdos Edit.
Sok sikert! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Köszi, de sajna nem találom ezt a táblázatot.Kép
Biztos bennem van a hibaKép
szornyella

Nem tudom, érdekel-e valakit, de megérdeklődtem a kórházban, mi a téma szerdán, és azt mondták, a relaxációs előadás következik. Én ezt már hallottam, és ha valakinek nem túl nagy áldozat elmászni, szerintem érdemes.
füge

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sasha,
hűűű, így picit azért izgi, nem? De tényleg igazad van, hogy ha mindenki a saját orvosát favorizálja, akkor ezek szerint minden orvos okés. Mikorra vagy pontosan kiírva?

A ti gyerekötök is hamizza a lábát? Vagy ti adtok neki enni is? KépKépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Köszönöm a táblázatot Ilba!
Majd megpróbálok a kórházban érdeklődni,hogy ki rendel bent.
Jó éjt!
szornyella

Gabuska!Kép

Nem fog megsértődni a párom, mert nem olvassa a bnetet. A névadással kapcsolatban, meg... Nekem volt Gyuri papagájom,ismertem Pityut is, a kutyám Kevin, van Riska tehén, a volt szomszédunkban a kutyát Marcinak hívják, egy másikat Tominak, bár már meghalt... és még sorolhatnám. Pedig az István, a Mária a György, Márton, Tamás azért nem elítélendő nevek.
Az Enzo azért tetszik a páromnak, mert olasz név. Imádjuk Firenzét. Egyszer voltunk kitn 3 hónapot, hát az valami mesés volt, de régen volt.KépKép Tudod, olyan nomád utazás. 1-1 hátizsák+hálózsák és hajrá. Aludtunk vonaton, parkban, kempingben, akárhol és közben körbejártuk egész olaszországot, de a fő kedvenc az Firenze.

Neve legkésőbb a fiatalúrnak a szülőszobán kiderülKép És különben is. Ma is megkérdeztük a gyerkőcöt, hogy hogy hívják majd a kisöccsét és kapásból rávágta MEGINT hogy Dóra! Lehet hogy tud valamitKép

Igen itt maradtunk Kispesten. El se bírnánk hagyni. A párom is és én is itt nőttünk fel, és nem bírtuk elképzelni sehol máshol az életünket. Kertes ház, igen, csak éppen itt az Üllői út túloldalán, nem az Ady másik felén, pedig ott lenne az igazi. De hát a kispénzűek mit reméljenek. Örülünk, hogy ezt is elértük. Az állam is úgy támogatott minket, hogy ihaj! Meg van határozva, hogy egy használt kertesházat mennyiért lehet Bp-n venni és ha a fölötti az ingatlan ára (hiába első lakás) akkor kő keményen illetéket szab ki. Nem is emlékszem mennyi az árhatár, de azt tudom, hogy 800 ezres illetéket kéne befizetni és a max részletfizetési futamidő 2 év. Még jó, hogy nem tudtuk annyival előre, bár így félre sem tudtunk rakni rá, de így is 1 évbe tellett mire meg tudtuk venni és így is örülhetünk, hogy a volt tulaj megvárta.

A kert azért még nem tökéletes, momentán még az egyik sarka tele van sittel, úgyhogy a két szememnek ott kell lennie, nem csaphatom ki a gyerkőcöket csak úgy, meg már most küzdök a hangyákkalKép A kis bestiák, ha csak egy kis morzsát találnak már jönnek. Úgyhogy a szobában nassi (keksz, akármi) szóba se jöhet, nehogy éjjel betámadjanak. Hát még meg kell tanulnunk a kertes házas életmódot, és még nagyon sok felújításra szorul. Pl a nappaliban a parkettát ki akartuk cserélni, denem eszik olyan forrón a kását. Picit megbontották és kiderült, hogy nincs aláalapozva és egy szőnyegre van rárakva a parketta és a szőnyeg alatt meg ki tudja mi van... lehet, hogy agyagpadló és azért vannak bent a hangyákKép Szóval minden szépsége ellenére ennek is megvannak a hátrányai, de majd szép lassan, ahogy tudjuk csinálgatjuk. Így is nagyon sok elment a felújításra. Haha, gondolhatod, ha még a parkettát sem tudtuk kicserélni mi meló volt akkor még ittKép

És végre megvettem a babakocsit amit akartam. Persze helyette el kellett adnom álmaim kocsiját, de hát ez van. A Graco Quattro kocsit lecseréltem egy Graco tesókocsira. Szerencsém volt, mert ez a kocsi 60-65 ezer forint és most vettük 40-ért másodkézből, de még ki sem bontották. Most este legóztuk össze, még originált volt. Úgy örülök.

na megyek már aludni.
sasha

Kép
sasha

Ilba!

A Gábornál még izgultam, már amíg el nem szállt az egésztől az agyam. Kb a 30. hétig rágódtam, hogy melyik kórházat válasszam, melyik orvost... Persze közben folyamatosan olvastam az összes bnetes kórházas topikot. És ha hiszed, ha nem mindegyik topikban a "saját" kórházukat dicsérték, a saját orvosukat... Így nem tudtam dönteni, illetve tudtam. Eldöntöttem, hogy ha minden kórház jó és minen orvos jó, akkor nekem is jó lesz ami lesz. És igen, jó lett. Igaz nem voltak nagy elképzeléseim, elvárásaim, de nem bántam meg. Utólag azt mondhatom, hogy mivel nem volt fogadott orvosom, ezért senki sem vett félvállról, hogy ez egy másik doki betege, hanem teljesen normálisan bánt velem mindenki és ez így lenne mindenkivel szemben etikus.
Egyébként csak felfogás kérdése az egész, na meg egyén kérdése. Van aki el nem tudná képzelni, hogy idegennél szüljön én meg azt mondom, hogy az az orvos akihez terhesgondozásra járok az mégicsak idegen számomra, mert mit is tudok róla? Semmit, pedig már a 3. terhességemet kíséri végig, az aszisztense meglát és már tudja hogy hívnak, a doki szintén képben van, de ez még nem minden.
sasha

Kép
sasha

Sziasztok,
Gabuska, tündéri a fogacska Kép nagyon jó képKép
Sapitok is csúcsszuperKépmeg a lepkétek
én is elfelejtettem megnézni a filmet és csak azt láttam, hogy végeKép majd az ismétlést megnézem

Novum, nagyon helyes Szilvi babaKép
tetszik a keresztekő rucija
én most fogom megkérni az unokatesóm, hogy legyen keresztanyaKép (de még nem tudja)

Ilba, Beni nagyon cukiKép
Zsófi is szokta hamizni a lábát. Sőt hangosan cuppog és szopizza a nagylábaujjátKép
Ugylátszik mi se etetjük őt az igényei szerintKép

Mamacka, nagyon guszti a lekvárKép
kár, hogy én ilyeneket nem tudok

Bubek, boldog névnapotKép

Ha jó isten is úgy akarja akkor szerdán köttetem a szakdogámat. El se hiszem, hogy végeztem a rémregénnyelKép

Szornyella, én dokim is nagyon ari, de szerintem mindegyik szereti a pénzt sajnosKép

Mancs, köszi a bébi ételes infót

Az auchan fényképes akciót is köszi, nemtudom ki mondtaKép

Jó éjt

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!

Nagyon - nagyon köszönöm szépen a köszöntéseket!!! Aranyosak vagytok! KépKépKépKépKép

Kicsit hulla vagyok - és még a mosatlan túrótortás tányérokat sem rámoltam még elKépKép - de tök jó volt a vendégség. Tegnap takarítás, meg rendcsinálás volt, ma jöttek hozzánk a cégemtől nyolcan!!! - képzelhetitek, össz 6 db ülőalkalmatosság van a 45nm-es lakásban.Lógtak még a csilláron is.Kép Majdnem az egész banda itt volt. Most nincs erőm a képek áttöltéséhez, azt majd holnap. Marci is egy kis angyalka volt!!!

Tücsökmami, holnapra ígértem magam, de nem lehetne inkább szerdán? Most hogy kitakarítottunk, így most megint kell rendesen rámolnom, és holnap inkább egy kicsit pihiznék.

Wolga, hozzátok mehetnék pénteken, és Ilba hozzátok pedig majd a jövő héten a csillaggal. Ráér addig? És Eszti ha neked is jó még a pelus jövő héten...Akkor az jó lenne.

Marci is olyan idétlenül szopizik, hogy most először pótoltam egy keveset a hűtőből is, mert nem volt tej a ciciben...KépKépKépHát, lehet elapad, de a 3 hónapon túl vagyunk, és azt kívántam, hogy acsak ez legyen meg,a ztán már mindegy is, ha nem lesz elég. Még van egy csomó fagyasztott, aztán legfeljebb a tápszer....Jó lett volna kicsit tovább húzni, dehát azért még remélem egy kcist bírja majd a cicim még...Kép

Na jó, mégegyszer köszi lányok, nagyon jólesett Mindenkitől, majd holnap szerintem nem leszek már ennyire fáraadt, és akkor jönnek majd képek is.
Jó éjt, szép álmokat.

Ilba, Wolga, Tücsökmami, Eszti, lécci majd írjatok, hogy jó-e úgy a tali, ahogy fent írtam. Köszi.

Kép
----------------
B&M
bubek

Jó reggelt Bubek!

Nekem jó a szerda is. Én mindig hétfőn takarítok, de tegnap olyan rosszkedvem vót a jó idő ellenére, így aztán nem tettem, gondoltam majd ma hajnalban, mégse gyertek koszba. KépKép Így aztán most van időm. Csak legyen kedvem is. Azért volt kicsit rosszkedvem, mert állandóan szívok ezzel a qrva bkocsiva. Most épp leeresztett a kereke, és csak benzinkútnál tudjuk felpumpálni. Úgyhogy ma laposkerékkel megyünk sétálni. Majd ma a párom intézi.
Ja igen szerdán annyi programom van, hogy el kell sétálni egy közeli utcába, ahol van egy esetleges vevő a kocsira, de ezt majd közbeiktatjuk, ha téged nem zavar.
Most asszem vissza kell feküdnöm, mert nagyon álmos vagyok. Majd még írok mindenkinek.

Csaó:
Tücsökmami
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?