Ez igen! Ezt nevezem termesnek! Szerintem egy ora siman volt amig vegigolvastam az osszes hozzaszolast!
Erika!
Nem mondom, te is csak ilyen ritkan mesz haza, pedig ott vagytok egy "kopesre". En meg azt gondoltam, hogy meg Europan belul is jobb mint ami nekem jutott. Nekem az nem hianyzik, hogy az anyosomhoz beugorjak, de az igen, hogy az Anyuhoz. Ehelyett van a messenger, igy –igaz gepen keresztul- beszelunk es latjuk egymast.
Eppen tegnap valtottam telefon szolgaltatot, es az uj helyen 3 cent Magyarorszagra egy perc telefon. Ez forintban kb. 4 ft 80 filler. Nevetseges osszeg.
Az eisenstadti tortenet nagyo jo! A Jasonnek is leforditottam. El tudom kepzelni a sofort, hogy mi jart az eszeben!
Vero!
Nagyo jo, hogy fejvegu a baba. Az adatokon ne agyalj sokat, mert az enyemek is olyanok voltak, hogy mar 36 hetesen 4.5 kilos kellett volna, hogy legyen, aztan megis 3610 g-mal szuletett. Persze tudom konnyu mondani, hogy ne izgulj, en is mindentol fraszt kaptam. Majd elokeresem az adatokat, csak nem tudom hova tettem oket.
Gabi!
Ez a baratfule vagy mi nagyon jol hangzik! Tok ehes lettem.
Nicika!
Jaj Istenem! Ez a fulladas szornyu lehetett!
Nem csodalom, hogy nagyon megijedtetek. Azert szepen lassan minden egyenesbe fog jonni am! Patrik hogy viseli mindezt?
A kezben altatasrol nem tudom hogy lehet leszoktatni. Nekem a Bence volt ilyen, es eleg hosszu ideig nehez volt vele. A napkozbeni kezben hordozast viszont egy piheno szekkel szerintem egesz jol meg lehet oldani. Azt oda viszed ahol vagy, kozben tudsz beszelni hozza, o lat teged, es megsem kezben van.
Az jo, hogy szepen hizik viszont!
A gatsebed meg mindig faj? A koromvirag szerintem is nagyon jo hamosito.
Nadine!
Megsem lett ho, pedig nagyon mondtak. En orulok, mert mar varom nagyon a tavaszt.
Nekem az "elso" alkalom mind a ketszer annyiban volt kellemetlen, hogy kicsit jobban feszult. Amugy nem veszes.
En is fogamzasgatlot szedek. Itt van olyan ami direkt szoptatas alatt szedheto, mert nem befolyasolja a tej mennyiseget. Ezt szedtem a Bence utan is. Annyi vele a "hiba", hogy nagyon pontosan kell szedni, mert par ora csuszas is hatastalanitja.
Ez aranyos, hogy Gabor ennyire keszenletben van!
A vizesedessel valoban nincs mit tenni a pihenesen kivul.
Eszti!
Tok jo, hogy anyossal rendezodott minden. Az szar lenne, ha fasirtban elnetek egymas mellett. Azert ez a "rarontas" a masikra nem tetszik kulonosebben. Azt kellett volna csinalni, hogy nyugodtan kimenni beszelgetni vele tok meztelenul. Akkor biztos eszrevette volna, hogy alkalmatlan a jelenlete. Vegulis az ember otthon azt csinal amit akar.
Jok a kepek! Az apas a legjobb!
Nekunk a heten szunet van az oviban (nem tudom miert nem a husvettal van egybe vonva?!), igy minden napra ki kell talalnom valamit, mert a Bence kisse tulporog kulonben.
A kep felrakason meg gondolkodom, lehet, hogy csak annyit csinalok, hogy egy napra felteszek a keptaramba egy monoklis kepet, ott megnezhetitek, aztan kiveszem.