Gabuska!
Nekem sűrűn eszembe jutsz, és ez a topik is, csak tudod nehéz egyszerre két fronton követni az eseményeket. Már elég régóta babanetezek, amióta terhes lettem az első babámmal. Ez 2002 február-április. Azért ez a 2 hónap eltérés, mert a két hónap az inkább csak olvasó üzemmód volt és csak áprilisban kapcsolódtam be igazán. De ennek is immár 4,5 éve
A Friss kismamák topikban keztem és mi akkori topikosok csináltunk egy "saját" topikot és ott vagyok leginkább jelen, de emellett azért vannak még kedvenc topikjaim (mit ez is), csak ide ritkábban jutok el
Azért két örökmozgó az két örökmozgó
Nem is tudom mi lesz 3-al
Az biztos, hogy az első gyerkőccel volt a leghúzósabb. A másodiknál már nem is értettem, hogy hogy nem volt időm semmire, hogy miért nem tudtam napokig főzni, miért szaladt a lakás, és úgy egyáltalán.
De aztán rájöttem, hogy mint mindenbe, a szülősködésbe, anyaságba is bele kell tanulni és bizony ez nem kevés időbe tellik. A második babával már ment minden mint a karikacsapás, nem stresszeltem semmin. Pl, hogy eleget szopott-e, van-e elég tejem, most miért sír, jaj, már megint nem sikerült a napirendet betartani
Mert bizony a Gábornál eléggé tág határok között mozgott az esti fürdetési idő. Este 6-10 között. Mert ha elaludt a szopiba én bizony fel nem keltettem, örültem, ha elaludt, iszonyat hasfájós volt, bizonyára ezért.
Ahogy meg olvasgatlak benneteket első babásokat, néha olyan nosztalgia fog el, pedig néha azt hittem, hogy a sírós-bukós-nyafogós korszaknak sose lesz vége és örökké így marad
Na már megint bő lére engedtem, pedig lehet a fele topiklakót nem is érdekli. Remélem ők tovább ugrottak
sasha + Gabi(3,5) + Dani(15 hó) + pocaklakó(36 hét)