Új privát üzeneted érkezett!

Eszti,
jó a tapitok! KépKépKép
Ja, sportcsalád. Após: vizilabda, Anyós: úszó, András+én: kézilabda

Tücsökmami,
tööööök jóóóóó! Babaúszás! És mingyá kezdődik is! Majd mesélj!!! Kép
Légzésfigyelő: nekünk van, én nagyon szeretem, illetve megnyugtat. Úgy van beállítva, hogy kattog állandóan, éjjel felébredek, ha elfelejtem bekapcsolni és nem hallom a kattogását.
Utazás: én mennék kenguruval, de nem bírja a derekam. A tiéd milyen állapotban van? Kép Én ettől tenném függővé.

Kép
Kép
Kép
ilba

Novum,
nálunk is rossz a lift, és még mindig barna a víz.Kép
Az Animalen látva a filmeket én is gondolkodtam ezen.

Ilba,
a barátnőd babája jó húsban van. Olyan a karja, mint a Michelin gumiemberkéé.Kép És milyen kis goncsi, Beni épp nagy átéléssel falatozza a játékot, ő meg el akarja venni.Kép Aranyosak mindketten!
András meccsére?! Juj, de izgi! Wóóóóterpóló vagy valami más? A pénztárgép-szalagokat otthon ne felejtsd!Kép

Képzeljétek, ma annyira mintagyerek volt Lívi, egy hangos megnyilvánulása nem volt még. Voltunk lent kenguruval, megvártuk a villamosnál a férjemet, vártunk egy csomót, mert csak kábé tudtam, hogy mikor jön, de tök jó fej volt, nézelődött, néha nyögött egyet, de nem balhézott, hogy mi a csudát fagyoskodunk már itt muter, menjünk má' haza! Zoli tökre örült nekünk, nem vóóót megbeszélve a randi.
Holnap megyünk sógornőmékhez, remélem még tartani fog az "úgy csinálok, mintha jó gyerek lennék" korszak.!Kép

Jézusom, a Lenke néni meg visítozik a tévében?

Na megyek kiengedek egy kis vizet, hátha letisztul a fürdetésre. Hogy örül ennek a vízművek és a főtáv...

MA ESTE LESZ 20.50-KOR AZ ELSÕ RÉSZE A KISGYEREKEKRÕL SZÓLÓ FILMNEK A SPEKTRUMON!

Ez meg itten a Séta utáni idill Kondeléknál (eredetileg Knódel, de az ismerősök így mondják, mert így nem törik ki a nyelvükKép)
Kép
Kép
Kép
Kép
(Ja, és nem is Mikulás sapka!!!! Azé' mer' piros-fehér?! Na. Azért!Kép)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsökmami,
én nem vettem légzésfigyelőt, pedig nekünk aztán indokolt is lett volna, de én a gondolatától is írtózok. Nemtom miért. A Heimpaliban is rátették az ágyára, hát én rögtön ki is kapcsoltam. A szomszéd szobában egy kislány volt, neki otthon kétszer is leállt a légzése, az övé be volt kapcsolva és 5 percenként szirénázott tévesen, de olyan hangerővel, hogy azt hittem nyugtatót kell kérnem a nővértől. Ha nem a légzésleállás miatt, hát szívinfarktusban nagy eséllyel... Meg én már akkor együtt aludtam Lívivel, nappal meg fél percenként néztem rá, mikor aludt (de tényleg fél percenként!), úgyhogy feleslegesnek láttam venni. A doktornő jól le is szúrt, hogy ennyi pénzt érdemes lenne áldozni, és mikor mondtam, hogy nem a pénz miatt nem vettünk, sértődötten közölte: örülök, hogy magának nem számít a pénz. Szegény nem értette, pedig elmondtam neki is előtte, hogy ha 1 forint lenne, akkor sem kéne. Állandóan be lennék sz@rva, hogy mikor szólal meg.

De ez nem jelenti azt, hogy bármiféle ellenérzésem van azzal, akinek van! Sőt! De én egyszerűen félek tőle.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
be van festve a hajad? Nem azé mer nem jó, csak kíváncsiságból. Kép
Nekem akkor is kicsi törpmiki! KépKépKép És még a nózija is piri séta után. Kép
Írtam mailt! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ajánlom is hogy ellenérzés mentes legyen heee! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Az én fiam ilyen jól érzi magát az ágyamban:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Nekem kimaradnak a sorozatok.
Eddigi életvitelemmel azért, mert munka után még 1-1 tea mellett váltottam meg a világot kedvenc barátnőimmel, így 10 előtt csak elvétve értem haza, ráadásul, biztos ami biztos, kb. 3-4 éve kiköttettük a kábeltévét önvédelemből, tv-függőség megelőzendó/orvosolandó (attól függ, hogy épp melyik családtagról nyilatkozunk). Szóval azt sem tudom, mi az a sex és newyork. Annak idején a twin peakset néztem, ill. a colombo meg agatha christie megfilmesítések tudnak lázba hozni, de azokat (már) nem igazán adják azon a 3 kincstári tv adón, ami nálunk fogható (mi, rtl, tv2). Ja, és megvan a southpark első 4 évad, azt egy időben faltuk, részben most is, bár a tízezredik megtekintés után már viszonylag kevés meglepetést tartogat..

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Igérem holnap próbálok vissza olvasni,bár nagytakarítást terveztem.Csak azért ugrottam be,hogy én is leírjam a kedvenc filmjeimet.Kép
No szóval mostaniak:Vészhelyzet,Gyilkos sorok,Rejtélyek városa,Jóban rosszban,Helyszinelők(mindegyik),Született feleségek,Animal planet-en kígyós filmek,Spektrumon főzős műsorok.Kép

Régebben:Lost,Barátok közt,Hetedik mennyország,Szívtipró gimi,Halálbiztos diagnózis a többire nem emlékszem.Kép

Szóval elég tv függő vagyok,voltam.KépKépKépJó éjt mindenkinek!A pasim fél 7 óta ruhástul alszik"remélem reggelig".KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

hír: Ma kenguruval elsétáltunk anyósékig - kb 15-20 perc gyalog - és vissza ue, és annyira élvezte Marci, hogy mind a kétszer belealudt félúton! KépKép

És most - ami még soha nem volt - és most először egy kicsit kétségbeestem (de nem nagyon, Gabi! Kép) - szóval Marci az előbb aludt el egy kb fél órás háromnegyedórás olyan sikító ordítás után-amilyet még soha nem produkált. Ráadásul most a pelenkázón alszik. De tényleg oylan volt, hogy egyszerűen nem értettem mi van. Valami fájt, és nem tudom mi? Lehet a foga? Csak akkor nyugodott meg kicsit, ha a behajlított kisújjamat tettem a szájába, és azt szopizta. És aztán így is aludt el. Tiszta gáz. Mit kell csinálni ha jön a foga és így ordít? Dentinox? csak az a jó? Van itthon egy Gingisol nevű ilyen ecsetelőnk az nem jó? (szegfűszeg olyaj van benne). Az is jó lehet? Nincs itthon Dentinox...Kép
És hol ecseteljem? És hogyan? Fülpiszkálóra kell tenni? és az egész ínyt körbe? Segítség!!!Kép
Szorsi, ha esetleg olvasol, akkor most segítsél, és Jucus, és GAbi, és akik már "fogasok"!
Köszíííííí!!!!

És mi van ha nem a foga volt, csak már annyira elfáradt, hogy elaludt. Nem tudom. De ha nem az akkor micsoda? Volt már iylenetek hogy a gyerek üvölti hogy baj van, de nem értettétek, hogy mi a baj? Ez valami nagyon szörnyű érzés!!! Eddig álatlában 5-10 percen belül mindig rájöttem a dolgok nyitjára, és ez jó érzés volt, és azt hittem - én naív - hogy ez így is maradhat...KépKépKép

Jucus, remélem már te is jobban vagy!!!Milyen jó, hogy a gyerekek nem kapták el!!!KépKépKép

Tücsökmami,
majd télleg írjál az úszásról. Ha jó akkor a jövő hónapban esetleg megpróbáljuk mi is.Kép
Légzésfigyelő: Én nem tudtam úgy aludni, hogy Marci a 2 méterre lévő kiságyban alszik. Mindig felkeltem, és megnéztem, hogy ő jól van-e. És azon izéltem, hogy ez a légzésfigyelővel is így lenne...szóval Marci velem alszik....
Most nem írok többet, felébredt, és ordít megint....

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, Noémi az én ujjaim szopogatására hajlandó csak 3-4 napja némi szünetet beiktatni a napközbeni pityergésbe, melynek intenzitása a velőtrázótól a békés hüppögésig terjed. És neki 2 hetesen valszeg nem jön a foga...

Kép Kép
coolasa

Ilba,
nincs, a vége még a Lívi előtti vörös lenövése.Kép
Sötétmahagóni voltam, nagyon szerettem, de 2004. dec. óta hozzá sem nyúltam. Most ilyen felemás undormány.
Ilyen volt eredetileg:
Kép
Ez meg a máhágóóóóóóni (mesenézés a cicával):
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én is leírom a kedvenc sorozataimatKép

Jóbarátok!!!!!!!!!
Egész DVD megvanKép

Hetedik menyország,Született feleségek
A Sex és NY az HBO-n néztem és ott vége is lett ha jól tudom.

Régebben:
Beverly Hills 90210, Twin Peaks, Dallas, meg sok hülyeségKép
Isaura...

Kép

Kép
sajtine

Bubek:
részvétem a sírás miatt, rájöttél mi lehet a baj?
csak nem jön a foga 3 hónaposan. Bár Marci mindent hamarabb csinál Kép
a cumi sem segített? nálunk az egyelőre csodaszer sírás ellen

légzésfigyelő tanácsok: köszi. még hezitálok.

Gabuska:
ez mikori sziget? a mobilod kinézetéből gondolom, többéves KépKép

Ilba:
Beni nagyon sokat változott, nagyon nagyfiús Kép

Jóéjt mamikák! Kép
Vendég

Hát ennyit változott:
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, köszi a hsz-t. Ha 9,6 kg a ti kocsitok, akkor lehet, hogy az volt a baj, hogy én a mózeskosárral felszerelt változatot próbálgattam és ezért éreztem nehezebbnek, bár az eladónak nem volt annyi esze, hogy tájékoztasson arról, a sportkocsis verzó könnyebb-e. Mindegy, az ára miatt különben sem jön szóba, hacsak nem jön szembe egy leárazott darab. Különben nekem is nagyon tetszett.

Coolasa, most vettem észre, hogy nem reagáltam a szerdai kórházi felhomályosító előadásokkal kapcs. hsz-edre; én eddig hármat meghallgattam, ebből nekem is az egyik a videós volt, amitől én is egy kicsit bepöccentem, hogy ezt most miért, de előtte már voltam 2 másikon, amelyekről bár nem állítom, hogy minden szavukat aranyba kellene foglalni, de hallottam egy-két olyan dolgot, ami miatt úgy éreztem, érdemes volt elmenni. És mivel régebben is mindenki egyhangúan a videós részt tartotta a legrosszabbnak, meg úgy látom, most is, talán érdemes elmenni a többire is. Mindegy, ha senki nem tudja, hogy hol tartanak, megpróbálom telefonon megtudakolni, és megírom itt is, Mamacka, hátha még neked is belefér.
Egyébként szerintem arra is jó a dolog, hogy egy-egy orvost is meg lehet így ismerni, meg mellékesen sok mindent meg lehet tudni a kórházról.
Még annyit, hogy az a benyomásom, a témával kapcsolatos infok jelentős része valóban nélkülözhető, de sajnos mindig csak utólag derül ki, hogy melyik része.
füge

lányok, orrszívó ügyben kérnék gyorssegélyt - mielőtt túlzottan kiderül az idő, és séta ürügyén mindegyikőtök ködbevész....
szóval mi a véleményetek a kézi pumpás verzióról?
vannak ellenérvek az elektronoshoz/elemeshez képest?

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
az első pár hétben elég volt a kézi, aztán elektromosra cseréltük, a porrszívóra köthető változatig még nem jutottunk. Most még elégnek tűnik. Sokáig alig szívott, de kiderült, hogy mi csináltuk rosszul.

Tücsökmami,
étá diáksziget 2001. Ezt a telcsit most Apu használja, semmi baja. Siemens A35-ös. Igaz, csak telefonálni lehet vele, semmi plusz, de neki ez is elég.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

KépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Coolasa,
nekünk porszívós van, de még csak szájjal szívtuk neki és eddig még nagyon bevállt.

Kép
Kép
Kép
ilba

Köszi a sorompós válaszokat...

Eszti
Én nem tudom... nem lehet, hogy néha nem jelenik meg egyszerűen egy-két hsz???? vagy csak szimplán hülye vagyok! Kép
No sebaj legközelebb emailben érdeklődöm! Kép
Aranyos a tappancs!
Bezzeg amikor a bélyeghez kerestem senki sem tolongott! Kép
Babasapit én szívesen elfogadom(már ki is nőttétek?), csak nemtudom hol tudnánk találkozni... ebben eddig mi ketten nem voltunk valami profik! Kép

Hű micsoda sorozatpárbaj! Kép
Én egyedül a Jóbarátokat, Colombo bácsit meg a Vérhelyzetet élvezem... (az utóbbit családi egészségügyis háttérrel magyarázom) nem is lesz tv-nk egy jó darabig, később is csak, hogy babó tudjon jó kis rajzfilm videókat kuksizni anyai-apai gondos szűrés alatt... épp elég időrabló az internet...
Egyedül a paprika tv-t fogom sajnálni, meg talán a hír tv-t.

Füge
Én is dokiválasztás miatt mentem el az elsőre! Én voltam a pici pocimmal a kakukktojás! Kép

Ilba Gabuska
Jók az összehasonlító képek! Kép

Jucus
Jobbulást...

...és egy kis képes beszámoló!
Még friss meleg tegnapi! Kép

Kép
Kép

...randán kirepedtem... Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Tegnap citromlekvárt főztem... Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, a kirepedés miatti búslakodás úgy látom vissza-visszatérő költői kép nálad...én tengeri mosdószivaccsal dörgölgettem magam vaktában hetente 2x-3x, ahogy épp eszembe jutott, és csíkok, repedések nélkül kibírta az építmény. Szóval semmiféle misztikus grammja-arany-árában krémet nem használtam, és mégis. Szerinted nálad nem lehetne helyrehozni ezzel a költségkímélő módszerrel a mostani státuszt?

Kép Kép
coolasa

Sajnos helyrehozni már nem lehet ez így marad örökre... csak elhalványulhat.
Nem voltak illúzióim én a baba elött is elég repedtke voltam... cici, comb, fenék még a térdemen is vannak fogyáscsíkok, de, hogy ott mi a fenétől? (pedig azért olyan nagy hízások-fogyások nem jellemezték eddig i pályafutásomat) Kép

Annyira végülis nem estem kétségbe... nem készülök szépségkirálynőnek...
De azért azt nem szeretném ha az egész poci szétrepedne és leeresztve egy óriási kelt tésztára emlékeztetne...

Tényleg a mosdószivacsról jut eszembe... mivel fürdetitek a babákat? Vagy elég csak kézzel, fürdőkrémmel?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
mi kezdettől fogva fürdető kesztyűvel suvickoljuk Lívit, a fürdőlepedőkhöz általában van az is csomagolva. De vannak pl. a Rossmannban jó kis babaszivacsok. De a puszta kézzel való nekiesés is tökéletesen megfelel szerintem, kivéve a popónál.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, és a legjobb a fürdetőkrém, vagy ha nem érzékeny a bőre a babucinak, akkor a Gabi, mert abban van a legkevesebb vegysz@r. A Johnson's-t eddig még mindenki szidta, akit kérdeztem, beleértve a védőnőt is.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus.....persze, a GABI fürdetőkrémet reklámozod ....jó-jó, tudom, hogy százalékot kapsz minden eladott tubus után, de mégse kéne a családi vállakozást ennyire futtatni...

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Nem gondoltam volna, hogy még jövök erre mostanában. A párom beteg, Szonja meg annyra cicifüggő lett, hogy nem lehet róla leválasztani. Nekem meg elkezdet fájni a derekam meg valami nyilalást érzek alhasban, de már jobb mint tegnap.
No, elég a panaszkodásból!
Mamacka, dettó! Nekem is voltak régebbről elhalványodott csíkjaim. Még tizenévesen repedtem amikor hirtelen növésnek indultam. Viszont az én hasam köldök alatt komplett szétrepedtKép
Gabuska, veled is kezet foghatok. Én nem félek légzésfigyelőtől, de egyenlőre nem győződtem meg, hogy használnom kellene. Szonja egyébként 2 napja alszik a kiságyában utána meg mellettem. Nem mintha nem tudna reggel a saját helyén ébredi, de én Szonjafüggő vagyokKép Ja, a Johnsons nekünk bejött! A babafürdető krémtől kiszárad és hámlik Szonja bőre. Pedig elvileg pont a száraz bőrre jó. Ki érti ezt?! Viszont ha elfogy a mintánk akkor tuti kipróbáljuk a Gabit!
Bubek, szerintem dentinox vagy más rá az ujjadra. Ujjad be gyerek szájába és szépen bedörzsölöd az ínyét. Az ujjad szerintem (lásd Coolasa) szívesebben is fogadja mint bármi mást. Egyébként lehet fog, lehet más kellemetlenség. Az én tapasztalatom az, hogy a szopi mindenre gyógyír. Szona kakilni, pukizni is tud könnyek nélkül ha cici van a szájában. Gondolom az ujjammal is ez lenne a szitu.
Apropó Gabus, köszi a multkori cumis infót. Azóta annyira laza lettem, hogy vettem egy gumi cumit, mert a szilikon nekem nagyon keménynek tűnt. És láss csodát, azt nem mondom, hogy a lány rajong érte, de sokkal szívesebben fogadja. ennek ellenére ritkán használjuk (még).
Sorozatok: ER, Szívek szálodája, Kobra, Helyszinelők,... Sajno eléggé Tv függők vagyunk, de abban bízom, hogy Szonja növekedésével ez csökken majd.
N

Kép Kép
natasa1975

Nálunk most a csúcs a járóka. Kép És rájöttünk, hogy ha az erkélyhez teszem, látja Beni az autókat, a buszt és a villamost. Teljesen odavan értük. Lehet, hogy busz, vagy villamos vezető lesz? Kép
Papa meg még éppen virágot is ültet át.
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

Köszi, aki fogazáshoz, síráshoz hozzászólt.Kép
Tücsökmami, köszi! Kép
Képzeljétek, mint az kiderült - Marci éhes volt. Dehát szopi után voltunk negyedórával úgy, hogy már nem kellett utána neki a cici!!!! És mégis. Úgy szopizott utána, mint aki már 3 napja nem evett. Azóta semmi baja. Kicsit nyűgi amikor elalszik, ezt betudtam annak, hogy már eléggé bepörög a játékokra.
Dehát ez eszembe sem jutott - én nemis értem hogy miért, mert én is mindig cicivel nyugatatom meg, ha nagyon keserves a sírása valamiért - hogy éhes lehet???!!! Szopi után???!! Na látjátok, most nekem is az van egy kicsit bennem, hogy a gyerek a hülye anyja miatt szenvedett. És tényleg. Dehát ezt is megtanultam. Remélem azért ebből nem lesz nagyon sok, és rájövök hogy mi baja mindig időben, gyorsan. Legalábbis amíg elkezd beszélni...

Na jól van ennyit erről.

Sorozatok: Nem nagyon nézek iyleneket, de ha igen (amíg pocis voltam), akkor ezeket: Helyszínelők, Miami helyszínelők, Jóban-rosszban, meg a hetedik menyország. Ja meg az Animal-en a vicces állatok. kétféle sorozat is van abból asszem.
De nálunk inkább a hoki, a foci, a kézi-, v. kosárlabda megy. Abból meg van annyi, hogy ne nézzünk igazán mást...Kép

Ilba,
ti tényleg jó sportosak vagytok...És András versenyszerűen űzi a kézit?
Milyen volt a meccsen a Benimuti?Kép

Mamacka,
mi kézzel fürdetünk, csak a fejét szoktam átdörgölni kicsit a kesztyűvel, azt is csak akkor ha koszmós.most nem az.

Coolasa,
Orrszívó: mi is porszívósat vettünk, és ma használtuk először, és Apa is szájjal szívta, és eddig teljesen okés.
És te tudod, hogy Noémi miért sírdogál?

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabuska:
remélem nem bántottam meg apukád telcsijét KépKép
2001? Juhé!!! Azon én is vótam asszem. Az volt az utolsó nyár, amikor még szabad ember voltam KépKépKép Ó de jó is volt KépKép Morcheeba koncert állat. Na jó nem nosztalgiázom.

Bubek:
sokszor én is találgatok mi Gergőnek a baja.

Mamacka:
neked még a lekvárod is olyan művészi Kép Citromlekvár? én még nem is hallottam ilyenről.
A csíkosodás pedig hidd el, hogy alkati dolog. Én 155 cm vagyok, de kb.85kg voltam pocakosan és mindösszesen egy függőleges csíkom lett, ami azóta is egyre halványodik. Pedig rettenetes nagy hasam volt. Ne foglalkozz vele, ami egyszer szétszakad, az szétszakad, te amúgy nagyon csinos kismama vagy KépKép
Vendég

Ilba,
Beni nagyon jó fej, változatlanul!Kép Irígy, hogy kilát az ablakon!

Tücsökmami,
jaj, dehogyis!
Én a Mirigyet élveztem a legjobban, meg Suzanne Vegat, Beatricét, Deák Bill Gyuszit és még sorolhatnám. Ja és a Jazz sátrat, ahova akármikor tévedtünk be, tök jó zenék voltak.
Az Illésre már nem jutottam ki holmi Livibaba miatt.Kép

Jól sült el a vendégeskedés, pedig délelőtt nem aludt a jány, 2-re mentünk, indulás előtt tiszta hisztikriszti volt a gyerök, meg az úton is nagyrészt (gyalogosan mentünk, kábé 25 perc), de a lakásban már megint elővette a mintagyereket! Hazafelé persze jól beszunyált, fel sem jöttünk még jó darabig, had aludjon a jó levegőn.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsökmami
Próbáld ki nagyon finom és nem egy nagy kunszt...
Tudom, hogy alkati... azért nem is voltak illúzióim csak titkon reménykedtem...

Gabuska
Köszi akkor megnézem a Rossmanban...
Mi is gyógyszertári cuccokban gondolkodunk az elején...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Coolasa!

Olvasva a tévénézéssel kapcsolatos ellenérzéseid, figyelmedbe ajánlom a Napi Ász nevű fantasztikus információs magazint, melyben péntekenként POIROT dvd-re bukkanhatsz, mindössze kétszázért. Ez az Agatha Christie sorozat, a televíziós változat, a felejthetetlen David Suchet-vel. (Ha van dvd lejátszód, persze.) És ma este (szombat), az m1-en elcsíptem egy Poirot-ot, hosszú film volt, még sírtam is rajta (persze, lehet, h csak a hormonok vad játéka megin'). Lehet, h rendszeres, én sem vagyok tévés, nem tudom.

De nem emiatt írok elsősorban, hanem, mert Ilba ajánlott téged, írván: Fedina Lauránál szültél pár hete. Én itt meg pont nyomozásban vagyok, merthogy ő a nőgyógyászom, és nagy valószínűséggel nála is maradok, és nála szülök várhatóan októberben, és töménytelen mennyiségű kérdésem lenne róla és a kórházról, a hasonló mennyiségű aggodalmam miatt.

Nem zúdítanám rád itt most ezeket, megvárom, míg válaszolsz, de annyit azért megkérdeznék előre, h jó orvosnak találod-e őt, és megéri-e azt a rengeteg pénzt, amit kér a vizsgálatokért. Mert amikor megjelentem nála pár hetes csírámmal a párnázott rendelőműintézetében, azt éreztem, hogy dollárjelek alakultak ki a szembogara helyén. Először elég felületesen kezelt, emiatt volt némi bonyodalom, és aggodalom szállt meg. Viszont nem szívesen keresnék már más orvost, ezer éve kezel.

Előre is köszönöm a válaszod! Zsófi
zsófid

Ilba!
Kösz az infót! Zs
zsófid

Helló!

Mamacka!
Nem akarlak elkeseríteni, csak egy tapasztalat. Én 2002-ben voltam először terhes és akkora hasam volt, hogy nem igaz.A 34. hét környékén kezdett kirepedezni majdnem ott ahol neked. Pedig felváltva kenegettem babaolajjal, stíra elleni Milupás krémmel, meg volt Avonos krémem is és mindig radíroztam, és mégis szétrepedt. Ennél többet nem tehettem. Aztán előre féltem egy újabb terhességtől, hogy mi lesz. De a második babával fele akkor hasam volt. A szüléskor volt akkora pocakom mint az elsővel 7 hónaposan és a csíkok mégcsak ki sem pirosodtak, magyarán nem repedtem semmit, és ha elsőre is ekkora a pocakom a terminus idejéig akkor egyáltalán nem is lettek volna csíkjaim. Szóval alkati kérdés és pocakméret kérdése is. Igaz, én sem készültem szépségkirálynőnek soha, de azért csak idegesítőek azok a halovány csíkok. Kelt tésztára még azért nem emlékeztet mert lefogynom sem sikerült és már a 3. baba van a pocakomban:D DE ha a legkisebb is 3 éves körül lesz, addigra csak sikerül lefogynom és TB alapon megcsináltatom a hasam. Több babát úgysem merek vállalni, mert fel is kell nevelni őket. Elvileg van rá mód, de még nem jártam utána, de a remény az megvan. Ha csíkos is, legalább kelttészta ne legyenKép

A Jonsons babafürdetőtől és krémtől az első fiam úgy kipettyesedett ahogy kell... Én fél éves korukig a doktornő által felírt fürdető kenőcsöt használtam. A Jonsonst az kb 3 hónapos korában próbáltam előaször és utoljára az első gyerkőcnél és azóta sem vettem semmit tőlük, csak a törlőkendőtKép A Gabi fürdetővel nem volt bajunk, de abból is van olyan amit nem ajánlanak x hónapos kor alatt.
Egy mászni nem tudó csecsemő meg úgysem lesz olyan hú de piszkosKép

sasha, aki néha erre vetődik és regényt írKép Bocsesz:D

Annyira be vagyok sózva már, mindjárt szülök, illetve még 4 hét, de már a 9. hónapot kezdem, és már nagyon-nagyonKép Értitek ugye?:D A terhességet nem lehet megszokni.

Kép
sasha

Mamacka!
Az Ujvárinál mennyit fizettek? A szülés összegét is megmondta? Õ nézi az ultrahangot is? Hol van a rendelője, és mikor lehet menni hozzá?

Köszönöm, ha informálsz, mert az én dokimmal nem vagyok teljesen megelégedve, de lehet, h tévesen, és jó volna vmi összehasonlító infó. Ha szükséges, még váltani is tudok.

Szia: Zs
zsófid

Sasha!
Épp ma jutottál eszembe!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Így lobog a haja repülés közbenKép
Kép

Ma elmegyünk a fotókért az Auchanba, Apa lesz most a kenguruKép

Kis szomszédasszonyunknak szép, napsütéses időt kívánunk a mai keresztelőjéhez!Kép

Nézte valaki a pénteki babás filmet? Jót mosolyogtam, amikor "Emily(?) 9 hónapos, lassan elkezd mászni...", eszembe jutott Szilvi, aki a maga 8 hónapjával az új szerkójában ácsorog!Kép
Az a baj, hogy az egész film egy nagy feltételezéshalmaz, de a babák írtó aranyosak, és azért érdekes is, csak sztem egy csomó mindent csak beleképzelnek.

Na pá!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Zsófi: profilomban látod a privát emaicímem - ne untassuk a többieket egyetlen orvos kivesézésével, akit ráadásul nem is ismernek.
Amúgy bármely kérdésedre bármikor, szívesen.... szóval érted.

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Hát megvolt a nagy esemény!Kép
Gabi,köszi a szép időt!Kép
Nagyon elfáradtam a rengeteg tennivalóban,megfogadtam,hogy jövő héten sok pihi lesz.Szilvi is érezte a feszültséget,mert rettentő nyügi volt a két nap alatt.
Végül is jól sikerült minden,de a fényképezés nem nagyon ment,mert én fogtam Szilvit,igy csak egy pár kép lett.
a pap bácsi aranyos volt,mindent hosszan elmondott,Szilvi a ruháját is megfogdostaKép
És egy pár kép:
Indulás előtt:
Kép
Úton a templon felé
Kép
Keresztapánál:
Kép
A keresztvizzel leöntés:
Kép

Kép

Kép
novum

Gabuska!Kép

Nekem sűrűn eszembe jutsz, és ez a topik is, csak tudod nehéz egyszerre két fronton követni az eseményeket. Már elég régóta babanetezek, amióta terhes lettem az első babámmal. Ez 2002 február-április. Azért ez a 2 hónap eltérés, mert a két hónap az inkább csak olvasó üzemmód volt és csak áprilisban kapcsolódtam be igazán. De ennek is immár 4,5 éveKép A Friss kismamák topikban keztem és mi akkori topikosok csináltunk egy "saját" topikot és ott vagyok leginkább jelen, de emellett azért vannak még kedvenc topikjaim (mit ez is), csak ide ritkábban jutok elKép Azért két örökmozgó az két örökmozgóKép Nem is tudom mi lesz 3-alKép Az biztos, hogy az első gyerkőccel volt a leghúzósabb. A másodiknál már nem is értettem, hogy hogy nem volt időm semmire, hogy miért nem tudtam napokig főzni, miért szaladt a lakás, és úgy egyáltalán.Kép De aztán rájöttem, hogy mint mindenbe, a szülősködésbe, anyaságba is bele kell tanulni és bizony ez nem kevés időbe tellik. A második babával már ment minden mint a karikacsapás, nem stresszeltem semmin. Pl, hogy eleget szopott-e, van-e elég tejem, most miért sír, jaj, már megint nem sikerült a napirendet betartaniKép Mert bizony a Gábornál eléggé tág határok között mozgott az esti fürdetési idő. Este 6-10 között. Mert ha elaludt a szopiba én bizony fel nem keltettem, örültem, ha elaludt, iszonyat hasfájós volt, bizonyára ezért.
Ahogy meg olvasgatlak benneteket első babásokat, néha olyan nosztalgia fog el, pedig néha azt hittem, hogy a sírós-bukós-nyafogós korszaknak sose lesz vége és örökké így maradKép
Na már megint bő lére engedtem, pedig lehet a fele topiklakót nem is érdekli. Remélem ők tovább ugrottakKép

sasha + Gabi(3,5) + Dani(15 hó) + pocaklakó(36 hét)

Kép
sasha

Sziasztok!
ÁÁÁÁÁÁÁááááá,már meg se próbálok vissza olvasni,úgy is reménytelen.Kép
Domi a játszón van a keresztszülőkkel,hát gondoltam beugrom hozzátok.Kép
Lányok!Segítenétek,hogy kit,milyen néven találok meg a iwiwen??Már én is ott vagyok ám.Kép

Timi!
Nagyon szépek voltatok a keresztelőn,gratula hozzá.Kép

Mamacka!
Szeretném elkérni a citromlekvár receptét.Köszike.Kép

Érintettek!Holnap bölcsi???Kép
Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Hulla vagyok teljesen, két napja szarul is érzem magam (szédülés, fejfájás, hasfájás, de csak nem jön meg már másfél hete, jön a kistesó??? Kép), ráadásul ugye 1 órával kevesebb is van. Szóval bocsi, hogy nem reagálok semmire.

Eszti, Vvolga
akkor holnap? Persze csak ha nem esik az eső. Reggel egyeztessünk, hogy mikor esznek a lurkók, ok?

Szilvike,
nagyon szép voltál!!! Kép

Dia,
itt a tábla, benne a rendes nevekkel. Vagy nézd meg az ismerőseimet.
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ma köszöntötték Anyuék fel Benit:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, persze, ha nem esik holnap, mehet a séta, majd akkor délelőtt egyeztetünk.
Wolga?

Már én is fáradt vagyok, egész nap vendégségben voltunk, megyek.

Puszi

Eszti
Vendég

Hellllllllló!
Beállok én is a szűkszavúak sorába, mi is mindkét nap csavarogtunk, most fejeztem be a takarítást is, tiszta zombi vagyok!

Sasha,
csoda, hogy ekkora család mellett egyáltalán megtalálod a szgépet a lakásban!Kép Mi lesz a hármaska neve?

Timi,
örülök, hogy minden oké volt a keresztelőn, nálunk valószínűleg Zoli Anyukája fogja a nehezét végezni, ami ellen nem tiltakozomKép, de esélyem sem lenne elhappolni előle, mert kinyírna!Kép

Nem bölcsizünk holnap, igazság szerint nem szeretnék korán kelni, és inkább majd 12 után megyünk le SÜTKÉREZNI A 20 FOKBA!!!!!!!!!!!!!!

Égnek áll a sapkám tőletek!Kép
Kép

Apa máris napszúrást kapott? Minek a kenguru a kocsiban?!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

én csak annyit mondanék ma, hogy:

tavasz vaan tavaaaaasz, TAVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAASZZZZZZZZZZZZZZZ.

elnézést, nem egy részeg csalogány tört be a babanetre...de azért a ti érdeketekben mindenképp szerencsés, hogy nem hangos a fórum..

Kép Kép
coolasa

Helló!

Gabuska!

Hát, a netezés az a háztartás rovására megy napközben, ilyenkor meg a Dani alszik már a Gabi meg épp a Timon és Pumbát nézi. Holnap nincs ovi az óvónők továbbképzésen vesznek részt vagy mi a fenénKép A párom nem bírta elmondani rendesen.
Hármaska neve? Dóra! De az nem jó, mert megint fiú lesz.Kép Fiú név? Na az nincs. Illetve van egy kisebb lista, a közösen kiválasztott nevekkel, de dűlőre még nem jutottunk.
A nevek:

Gergő
Levente
Nátániel
Péter
Roland
Tamás
Viktor
Zénó
Eliot
Enzó

Ennek a fele a páromnak fele nekem tetszikKép
Eddig talán az Enzó a befutó, de még nem biztos mivel nekem annyira nem tetszikKép
Vége a mesének, megyünk aludni, juhhé.
sash

Kép
sasha

ilba!Kép
Köszi,megtaláltalak.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Sasha,
PÉTER!!!!!Kép

Kép