Nyuszi,
Igen, már én is gondoltam a netes rucieladásra, csak még sohasem csináltam ilyet, nem is tudom ez hogy szokott működni
. Nekem is van egy régi osztálytársam, aki most terhes és már jelezte, hogy vevő lenne jópár dologra, de pl a babakocsira nem, így azt valszeg eladom majd, meg gyereküléseket...
Ügyi vagy, jó üzletpolitika, hogy mindenféle típus legyen, szerintem is ez a nyerő
. Én is igyekszem jó minőségű cipőket venni a gyerekeknek, kínait én sem veszek, inkább a Dr.Leo-t vesszük, főleg ha zárt cipőt keresek, egyébként meg a Melániát szeretjük még nagyon. De múltkor szerencsénk volt, mert nagy kiárusítás volt kiállított darabokból a Megatoysban és mindkét manónak vettünk cipőket. Most épp Lilinek keresek valami jó kis nyitott szandit bentre, mert eddig félig zártban volt, de most már jó lenne egy nyitottabb. Sajnos nekünk nem jön be, hogy egymás cipőjét hordják, mert hát nem egyforma neműek
(Lilinek ált. szép lányos topánkákat veszünk, kéri is
), de én ezért nem is nagyon vagyok oda megmondom őszintén, meg állítólag nem is egészséges.
Kert: hétvégén párom felásta majdnem a fél veteményeskertet (ami nem kis teljesítmény
), így most már én is nekiveselkedhetek és veteményezhetek. Elsőként én salátát akarok vetni, de úgy, hogy nem egyszerre, hanem mindig csak egy keveset, így folyamatosan lesz majd, nem egyszerre egy vagon, mint tavaly
. Virághagymát esetleg csereberélhetünk ha gondolod, nekem nagyon sok dália, krizantém van ha érdekel, meg pár olyan ami évelő gyökeres, de nem tudom a nevét, de szépek nagyon
.
Kataa,
Beszéltem ma az önkormányzattal és azt mondták, hogy ebben a kerületben nincs korlátozva a kutyák száma, hurrá
, sőt mivel nekik a jobb oldali kerítésük az engedélyük nélkül még csak nem is rakhatok fel rá semmit, még jobb
. Ez csak azért gáz, mert már ősz óta itt laknak és még csak nem is láttam őket, pedig mi azért mindennap kint vagyunk a gyerekekkel. Azért igyekszünk békésen megoldani majd ezt a dolgot, csak tartanánk már ott, hogy valami eltakarná azokat az ebeket
. Nem értek hozzá egyébként, de valami pit bull fajták lehetnek első ránézésre, brrrrrr, én úgy iszonykodom az ilyen típusoktól. Mi a békés, jó természetű kutyákat szeretjük, egyébként meg inkább cicakedvelőek vagyunk
, apropó, most nincs mert télen mindkettő elpusztult (az egyiket elütötték, a másikat meg a ház mögött találtuk meg, nem tudom mi történt vele), szóval ha valaki tud pici kandúr!!!
cicát akkor érdekelne minket.
Sasha,
Rendi vagy, köszi, majd mondom apának, hogy nézze meg hazafele
.
Egyébként mi is csak 1 szomszéddal vagyunk úgy igazán jóba, van akit alig látunk, mivel nem is jön ki a kertjébe, igaz meg is látszik, mert szinte egész évben derékig érő gaz van ott, pedig a ház olyan szép, hogy csuda. Ezért idén el is döntöttem, hogy szinte minden oldalon beültetem a kerítés előtti részt jó magas virágokkal
.
Bocsi, hogy így belelendültem az írásba, megyek is most már
.
Puszi,
Ilke