Sziasztok ÉDESANYA társaim
, és Kismamik akik nemsokára édesanyák lesztek mindannyian!
Most már jó a gépem, így tudok jönni sűrűbben...
Próbálom a lemaradásom behozni, és mindenkinek írni pár kedves szót!
Először is:
Gyezsu!
Gratulálok nektek, sok Boldogságot!!!
Töltike!
Nagyon örülök a Boldogságotoknak!!!
Én is egyből rád gondoltam, és arra hogy nemrég volt 1 éves Nikike és mekkora öröm lehet a tesó érkezése!!! Kívánom, hogy nagyon Boldogok és egészségesek legyetek!!!
És örülök, hogy még ÉDESANYÁBB lettél
Amneris!
Gratulálok a családtag hazatéréséhez!!!!
Matiba, Kleimoni! Köszönjük a képeket
Gyermekek gyönyörűek, a bújós kép nagyon ari, olyan igazi ÉDESANYÁS;)
Rayo!
Én is megcsodáltam múltkor Regit, nagyon szép kislány, az a tükrös bútor tényleg nagyon szupi!
Utoljára:
Engem nem nagyon izgatott az a hozzászólás... ÉN ÉDESANYA vagyok
Ha más nem így gondolja, megvan hozzá a joga... De nekem is van ahhoz, hogy meglegyen a véleményem!!!
Nekem inkább az a bántó, vagyis inkább kiakasztó, hogy van ember, aki beír egy fórumba és gonosz módon olyat, ami talán a legjobban fáj nekik...
Nme értem, hogy tud valaki így élni, ennyi gonoszsággal...
Azért remélem, volt valaha BOLDOG is...
Még nem írtam nektek egy dologról, úgy érzem e hozzászólásnak is hasonló a "mozgatórugója"...
Van egy ismerősünk aki mióta megvan Norisz, teljesen megváltozott. Neki is van 2 gyermeke is, a legkisebb még 1 év alatti.
A lényeg, hogy mióta hatalmas a Boldogságunk, azóta többször beszólogat stb... Nme részletezném a dolgokat, de rá kellett jönnünk a beszólásaiból(egyértelmű mondataiból), hogy irigy/féltékeny az életünkre.
Mi nem vagyunk visszaszólós emberek, optimistán, vidáman szemléljük az életet. Tény hogy mióta megvan Norisz életünk teljessé vált, Nagyon Boldogok vagyunk.
Sokat törődünk Norisszal, vigyázunk rá, óvjuk őt (persze nem túlbuzgóan), megadunk neki mindent amit csak tudunk... odafigyelünk a nevelésére, tájékozódunk mindenféle dologgal kapcsolatban.
Párom egyre többet van itthon, távmunkában.
Az életünk szép és harmónikus, vidám, gyerekkacagástól, és a mi nevetésünktől is hangos most már
(Direkt nem "röhögést" írtam, bár...)
Tényleg nem hiányzik semmi sme az életünkből a tesókon kívül.
Az ismerősünk sajnos már nem barátian fordul felénk, teljesen megváltozott... Állandóan hibát keres a mi dolgainkban, egyzserű kis hülyeségekbe köt bele, miért nem adok már tejet Norisznak és egyéb butaságok...
Elfogadom, hogy ő máshogy gondolkozik, neveli gyermekeit, csak fáj , hogy ennyire megváltozott, és elfelejtette a sok éves várakozásunk szenvedéseit, amikor még ő is drukkolt nekünk...
Nme értme az embereket...
Talán Szokeszt is zavarhatja az a fajta szeretet, és az a fajta boldogság ami nap mint nap a mi életünkben és a fórum életében történik, hogy esetleg így reagált...
Tudom, mindenki máshogy gondolkozik, ha mégis így lenne, kívánom neki a legjobbakat, és hogy találja meg ő is a boldogságát!!!
Hatalmas öröm, ha valaki sok-sok év szenvedés és szomorúság után Anya és Apa lesz!!!
A sok év alatt nagyon sok tapasztalatra tesz szert... Látja , hogy Anyák és Apák, hogy viselkednek az ő Kincsükkel, és azt is, hogy nem kellene...
Van ideje olvasgatni, gyermekneveléssel kapcsolatos könyveket forgatni, netezni, fórumokba be-beleskelődni, hogy annak a csodának ami rá vár egy kicsit részese legyen...
Arra is kedvet kap, hoyg mások babáinak fotótárát szemügyre vegye, és könnyes szemmel álmodozzon az ő babájáról, aki már évek óta nem jön...
Az is jó dolog, mikor -akár titokban- mások öröméről olvashat, netes babanaplókban, fórumokban böngészhet és könnyeivel küszködve, szívet facsaróan álmodozik, hisz még híre sincs a gyermekének...
Sok sok lemondás és próbálkozás...
De az álmodozás az mindig megmarad, mert azt lehet, azt nem veheti és tilthatja meg soha senki...
És még megannyi szívfájdalom, és újabb álmodozások...
Mire útunk (a gyermekünkért) végére érünk, addigra annyi mindennel lezsünk gazdagabb, annyi mindenben tájékozódunk, és annyi szeretetünk lesz, hogy az másoknak, akiknek "csak" pár hónapjuk volt a feladatra, talán zavaró...
Nme szeretném ha félreértenétek kedves nem örökbefogadó anyucik
Nme rólatok van szó akik itt írtok nekünk, És velünk vagytok!
Vannak olyan enberek, Szokeszhez hasonlók, akik nem látják, hogy mi mindne van mögöttünk, mennyi minden átértékelődött az életünkben. És mennyire tudjuk, hogy egy gyermek nem csak gyermek, Életünk értelmei ők!!!! A legnagyobb csodák az életben, akik mindig! képesek a szívünket megmelegíteni!!!!
Mi a hosszú évek alatt, lassacskán, de tényleg, igazi Édesanyává válunk!!!
Drága anyucitársaink, akik nem örökbefogadók vagytok, köszönjük kedves soraitokat, biztos vagyok benne, hogy mindent megadtok gyermekeiteknek!!! Legyetek nagyon Boldogok!!!!
Nem akartam ennyire hosszan írni, bocsánat... Nagyon remélem, hogy érthetően fogalmaztam.
Kívánom mindnekinek, hoyg átélje azt a fajta Boldogságot ami a mi életünkbe beköszöntött, hogy ne csak ÁLOM maradjon mindez a várakozók számára!
Nagyon rossz hosszú éveket várni, és olyan lassan telnek már a végn a napok is, az órák is végtelennek tűnnek....
De higyjétek el, lesz VÉGE, és az a ti gyermeketek érkezése lesz!!!!
Mi ngaoyn szorítunk nektek!!!!!
Ja, és még valami!
A biológia...
Túl azon, hogy látom fogalma sincs az illetőnek miről ír, hisz nem csak biológiai okok vannak, úgy gondolom, a betegségeknél nem gondol erre a dologra... Ha esetleg megbetegedne súlyosan, vagy súlyos rendellenességgel születne, magának is ezt mondaná, megvan az oka???
Egyébként meg:
Igen nálunk is megtaláltuk az okát.
Gyönyörűszép, egészséges, és Norisznak hívják
)) Hatalmas biológiai ok
Volt értelme a hosszú éveknek
BOLDOGOK vagyunk, még ha másoknak nem is tetszik ez a fene nagy Boldogság
És ez a biológiai ok -aki már féléves múlt- azt mondja a páromnak, hogy Apu ill. APA
És közben boldogságtól csillogó szempár figyeli az apukát, hogy hogy reagál
Most mondjam neki kedves Szokesz, hogy nem is???
Sajnálod tőlünk ezt is???
Csak sajnáld