Új privát üzeneted érkezett!

Ja és tényleg nem mindenki Édesanya aki ide ír, hiszen vannak még kismamák is! Ugye lányok? Kép

KépKép
jiny

Sziasztok Lányok!

Mi most fogunk csak belekezdeni az egész örökbefogadásos eljárásba és örülök, hogy Rátok találtam.
Most végeztük el az Ágacska tanfolyamát, és ezután megyünk majd a budapesti TEGYESZ-hez.
Örülnék, ha segítenétek minket jó tanácsokkal, ötletekkel,ami esetleg az egész kezdő "papírmunkát " úgymond könnyebbé teszi.
Ja, és ha van valaki aki direkt kórházon , keresztül fogadott örökbe, szívesen venném a tapasztalatát.
A párom már olvas Titeket régóta, én most döntöttem úgy , hogy akkor én is elkezdem az ismerkedést veletek.
Örülnék, ha azok is írnának,akik most a héten végezték velünk az Ágacska tanfolyamát.
Sziasztok
Judit

Kép;

Kép
angyalka1

Szokesz!

Hogy Te milyen meggondolatlan vagy, és még enyhén fejeztem ki magam, de azért mert én értelmesebbnek tartom magam annál, hogy különféle negativ jelzőket aggassak rád! Azt mondod nem fogsz ide tévedni, remélem azért ezt elolvasod:

Nekünk a férjemmel van egy örökbefogadott és egy vérszerinti fiúnk! Akkor a te véleményed szerint én csak "fél édesanya" vagyok? Hát ez jó..., bocsánat a szóért, de ezen, hogy "fél édesanya" röhögnöm kell!!!

Izig-vérig édesanyának érzem magam!

Az állatok példájához: ott is létezik ilyen, úgy nevezik: evoluciós kiválasztodás. De, ha ilyen okos vagy, akkor ezt is tudnod kell...

Az élet pedig majd egyszer megválaszolja a reakciódat, és még Te sem tudhatod, hogyan....

Tuzsi! Szeretettel látunk, irj nyugodtan! Kép

Bocsi lányok, hogy tegnap nem jöttem vissza, de nagyon hamar elaludtam, szoktam péntekenként ilyet csinálni, amikor kimerülök.

Szép hétvégét mindenkinek!
Vendég

Edit!

Elfelejtettem Neked irni, hogy megnéztem a profilodban a fiúkat: gyönyörűek! Kép Ha kérhetem irj magatokról.
Vendég

Jiny!
Jó, hogy itt vagy. Hogy érzed magad?
A kérdésedre a válasz-Dupla óraszám, a pénzről meg eddig nem volt szó csak a feledatokról, de gondolom az sem lesz rossz.

Kedves új hozzászólók. Itt mindenkit szeretettel látunk! írjatok nyugodtan.
Angyalka!
Én mindegyik gyermekem kórházból hoztam haza. Ez azért nagyon jó mert, ha nincs semmi probléma 2-3 találkozás után hazakerültek a kötődés pedig sokkal hamarabb kialakul.
simineni

Tulajdonképpen Nikinozso bemutatta a filmet az Ágacska tanfolyamán és mondta, hogy ő ide ír és ezért jöttem én is ide hozzátok.
Mint írtam a párom már régóta olvas Titeket, de nem volt ismerős, így Nikinozso elmondása után döntöttem ,úgy hogy írok én is nektek.

Kép;

Kép
angyalka1

Angyalka üdv köztünk! Kép

Simineni! Kép Jól vagyok, már egész sokat mászkálok is. Kép A dupla óraszám elég ijesztőnek hangzik, azért remélem a babanetre lesz időd! Kép

KépKép
jiny

Egy utolsó gondolatra, mert reagálok az általatok írottakra.

Simineni:
vakóban nem kívánom kipróbálni milyen is az, mikor valaki megszüli -netán együtt szüli az "édesanyával" Kép a gyermekét, amlyet, mint egy tárgyat átad egy vadidegennek. És örökbefogadni sem kívánunk tényleg.

Edit73:
nem mondanám magamat sekélyesnek. Kép Nekem is van gyermekem, akit az egyetemi évek alatt szültem(biológiához/kémiához nem kevés közöm van Kép) Nem épp a legoptimálisabb körülmémnyek között elhiheted.
Nem gondolnám, hogy bűnt követtem el, mert a véleményemet leírtam. Látszik, típikus keresztény leány vagy, hogy másnak kívánod, hogy milyen szenvedéseket éljen át.. Érdekes egy hitvallás hallod...

Matiba:
valóban egy hülye és főleg értelmetlen kifejezés, amit kitaláltál "fél-édesanya". Kép
Bátran mondhatom, hogy tisztában vagyok az evolúciós kiválasztódás fogalmával és általában a biológia témakörével. Abban pedig biztos vagyok, hogy életet kizárólag a SAJÁT gyermekemnek fogok adni, nem pedig egy vadidegennek. És örökbe sem kívánok fogadni.

További szép élményeket nektek ill. kívánom minnél kevesebb olyan nő legyen, aki lemond a gyermekéről! Mert ez nem egészséges. Mindennek megvan a biológiai magyarázata, azon elgondolkodtatok már? Miért nem lehet nektek gyermeketek?

üdv.
Szilvi
szokesz

Sziasztok

Tölti KépKépKépKép
Gratulálok ÁDÁM-hoz KépKépKépKépKép:
Nagyon sok boldogságot nektek KépKép:

Nikinozsó
Köszönöm , de azt nem tudom eldönteni ezt jó hírnek vagyem vagy rossznak Kép KépKépKépKép:
Ancsúr szerint jó, de én már csak 2 jegyűre számítottam Kép KépKép
Igaz még csak most rendeltem meg a falfestést (babának mesefigurákat ) szóval akár jó is lehet legalább végzünk majd mindennel időbe (sajna kicsit PatóPálosak vagyunk ) KépKépKép:

Gilice
ezek a csajok tündériek (én is én is ikreket , na jó biliből a kezem kikap ) KépKépKép

Edit
jesszum-pepi 4 fiú , KépKépKépKép
de gyönyörűek KépKépKép

Naninga (akimakimondottanjókedvűésderülátó )
naninga

szokesz

figyike én most nagyon szépen és nőiesen megkérlek hogy máshol osszál már eszet léccike mert itt senki nem vevő a te idétlen szövegedre.
egy semmi közöd ahhoz hogy kinek mi a baja és miért, a saját házad táján sepregessel,
és kapjál már a fejedhez miket beszélsz .!!!!

Köszke

Naninga
naninga

Kedves Szilvi!

Nem szeretnélek megbántani igazán. Tiszteletben tartom a véleményed, ez itt egy békés társaság. Sajnálom hogy az igazságérzetedet bántjuk, szíved joga hogy így érezd. Csak azt szeretném kérni hogy ha ennyire nem értesz velünk egyet, akkor ne olvass bennünket! Elmondtad a véleményed, mi tudomásul vettük. Attól hogy nem tartod mindezt helyesnek attól mi még nem fogunk megváltozni. Ahogy te sem fogsz a nézeteiden változtatni akármit is írunk ide.

KépKép
jiny

Szokesz-Szilvi!

Talán még csak annyit, igen mindennek megvan a maga biológiai magyarázata, és ezáltal annak is, hogy az itt lévőknek miért nem lehet gyermeke a megszokott, természetes módon.

Bár semminemű saját személyemet érintő biológiai magyarázattal nem tartozom neked, de amint látod példámat: később lett, mert szerencsére az orvosok, ott és akkor tudtak segiteni, amikor örökbefogadtam, akkor még nem. Úgyhogy nem hiszem, hogy a továbbiakban bármit bele kellene magyarázni. Igy hozta a sors, az életem, és egyáltalán nem bánom, sőt! Kép

Annak is megvan az oka, hogy Te irtál ide, semmi sem véletlen, én nem hiszek abban.

A "fél édesanyát" pedig úgy értettem, hogy ugye a vér szerintinek az vagyok, az örigyereknek nem, tehát akkor a fele..., ha belegondolsz a korábbi véleményedet figyelembe véve igazam van, még ha elsőre hülye és értelmetlen a kifejezés szerited.

Az pedig szived joga, hogy SAJÁT gyerekednek adj életet, és az is, hogy ne fogadj örökbe, mert szerencsére szülhettél. De mit tennél, tettél volna, ha nem? Lehet, hogy tudod magadnak rá a választ, de lehet, hogy nem, mert nem mentél át ezen teljes valóddal.

De van akinek csak az örökbefogadás adja meg azt a lehetőséget, hogy gyermeket neveljen.

Részemről a téma befejezett.

A gyermekednek jó egészséget, sok boldogságot az életében!
Vendég

Sziasztok!

Milyen jó, hogy van ez a fórum, amíg mi vártunk az örökbefogadásra, nem tudtam, hogy létezik ilyen, és milyen egyedül voltam a problémámmal!
A mi történtünk sem vidámabb vagy szomorúbb, mint amiket olvastam. Több évi próbálkozás után jöttek a lombik programok. 2 beültetés, 2 terhesség, 2 vetélés. A 3. hormonkezelés után tüdőembóliát kaptam, és egy életre elfelejtettem a terhesség lehetőségét, a gondolatát soha. Aztán a döntés, hogy gyerek nélkül nem élet az élet. 1 éven belül meg is született Márk. Életem legszebb napja volt, azóta is, ha rossz kedvem van, azokat a pillanatokat idézem fel magamba. Márk most 3 éves, nagyon okos és szép gyerek, hálás vagyok a sorsnak és az életet adó Anyának, hogy mi nevelhetjük és szerethetjük, mint saját gyerekünket. Kívánom, hogy ellentétben más "ellen-véleményekkel", mindenki élje át ezt az érzést, csodálatos.
tuzsi

Gondoltam, hátha örömet szerzek a topic lakóinak:

Aktuális kedvenceim:

Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!

Csillog-villog a lakás én meg kipurcantamKép

Marci-anyu
Vác. 34 m2. Fürdő, WC, folyosó, 1 szoba-konyha-nappali egyben. 3.emelet, lift nincs.

Jiny
Örülök, hogy itt vagy. Ezt Neked kell tudni, ahogy érzed. Remélem hamar elmúlik a fáradság is.

Steiff
Gratula. Reggel elhatároztam ismétKép, hogy ma kezdem a 90 napos-t. Csak a kamrában rámtámadt a nutellás üvegKép

Tuzsi, Angyalka
Isten hozott, örülök, hogy jöttetek. Kispapák is írhatnak ideKép ha van kedvükKépNem harapunk.Kép
Angyalka Kérdezz és válaszolunk.KépMire vagytok kíváncsiak?

EditKép
KöszönjükKép Gyönyörűek a fiúk, akkor nálatok tényleg férfiuralom vanKép

Matiba tényleg nagyon jó képek. Hogy nőnek ezek a fiúkKép

Szokesz
Mi itt nem ítélkezünk, képesek vagyunk rá, próbáld ki, boldoggá tesz.
Szeretettel Neked: Kép

Egy kismama, aki kb. ennyi idő múlva ÉDESANYA lesz:Kép

Ölel mindenkit: Süni KISMAMA, LEENDÕ ÉDESANYA
süni_renóca

Szilvia!
Mélységesen felháborít, amit csinálsz! Hogy van merszed bepofátlankodni közénk és ócsárolni olyan embereket, akiket nem is ismersz! Én most nem tudok kedves szavakat írni neked, a lányok ezt már megtették! Én azt ajánlom, sürgősen húzz el erről a topikról te szerencsétlen! Mitől vagy ennyire keserű? És ne vágj fel az egyetemeddel, nekünk is van!!! Ne merj mégegyszer írni, mert sokkal durvább leszek!!! Bújj vissza a saját topikodba, még az email címedet sem tudtad megadni, hogy priviben írhassam le a véleményemet!Kép

Kép
rayo

Bocsi lányok, de egyszerűen annyira felment bennem a pumpa, hogy nem tudtam megállni ezt a pár keresetlen szót! Ha lett volna emailje, priviben írtam volna nekiKép Mégegyszer bocs!!

Kép
rayo

Rayo:
szánalmas vagy.. És kettőnk közül nem én vagyok a megkeseredett. Kép

Nyugi ez tényleg nem az én társaságom, ez volt az utolsó hozzászólásom felétek. de a véleményemet (nagyon sok más emberé is ez) elmondtam.

sziasztok.
szokesz

Szokesz! Mintha azt írtad volna, hogy nem jössz többet! Akkor mit keresel itt még mindig?

Látod, a diploma sem ad észt, ezt most bebizonyítottad.Kép

Találj máshol élvezetet és nevelgesd a gyermekedet ÉDESANYA! Reméljük, ő szélesebb látókörű lesz.

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Kicsit szusszanok.

Végigolvastam a topicot és nagyon felment a pumpám de mire átgondoltam,hogy küldöm el jó messzire ezt a Szokesz bigét már meg is írta nem jelentkezik ide többé. Ugy legyen. Az ég mentsen meg az ilyen buta, korlátolt emberektől.

Voltunk meglátogatni Ádámot. Csodaszép:-)) Nikike is összeismerkedett vele..Símogatta:-))) Mosolygott neki:-))))

Csütörtökön megyünk a gyámhívatalba. Remélem hozhatjuk haza Ádámot:-)

Pusz Tölti

Kép

Kép
töltike

Lányok! Tudom, hogy forró a hangulat, DE senki nem látta meg a képeket????????????

Pedig direkt gyorsan feltettem, hogy mosolyt csaljak az arcotokra, még ha virtuálisan is.
Vendég

Lányok!

Kértem Apát, hogy segítsen a keletkezett problémánkban.Kép Bízom benne,hogy talál megoldást.Kép

Újak! Üdv köztünk! Remélem, nem rettentetek meg.Kép A kéretlen véleménynyílvánítók sosem ilyen stílusban szólnak a témához. Nem vagyunk egyformák! Istennek hála!Kép

Matiba! Köszönjük a képeket! Nagyon figyelmes vagy. A kisfiaid tündériek.KépBár bevallom, én nem tudom megkülönböztetni őket, annyira egyformák.Kép

Töltike: Milyen jó, hogy Nikike örül a tesónak.Kép
Szorítunk addig is, amíg hazaér a legifjabb Töltike is.Kép

Van egy törpikénkKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Topiklakók!

Én egy hűséges olvasótok vagyok, "egy okos ember" szerint szinte egyedül a véleményemmel: pár évvel ezelőtt közel álltam ahhoz, hogy nem lehet babám, egy nőgyógyászati műtét miatt. Mindent megadtam volna azért, hogy legyen: és meghallgattattam: egy évre rá megszületett a kisfiam. Rengeteg ismerősöm van, rokon, barát, akik ilyen-olyan módon küzdenek a gyermektelenséggel. Lehet itt a világban, életmódban, Csernobilban keresni az okokat. Egy biztos: soha ne jusson eszetekbe önmagatokat illetve hülye biológiai kiválasztódást okolni!
Mindannyian édesanyának születtetek! És ahogy olvasgatom, sokszor tűntök odaadóbb, türelmesebb édesanyának mint olykor jómagam. Ha már nagyon depis vagyok, csak bepillantok ide,(remélem ezért nem haragszotok, szerintem sokan teszik ezt) és derűsen kapcsolom ki utána a számítógépet. Én személy szerint szorítok Nektek, és mindannyiótoknak nagyon sok boldogságot és örömet kívánok imádott lurkóitokban.
Az ilyen Szokesz-féle értelmes lényekkel meg úgy tudtok elbánni, ha ezeket a véleményeket egyszerűen nem méltatjátok figyelemre sem.
Szokesz! Ha kiderült volna hogy nem lehet babócád, boldogan és érzelemmentesen elkönyveled,hogy ez van, ezt akarta a biológia? ( Remélem nem oktatod a bioszt, mert jajj szegény gyerekeknek!)Hát irigyellek a tárgyilagosságodért! Ja és ne válaszolj légyszi, mert nem kell tovább bolydítani a topik életét!

Sziasztok!
Ancsa
picipötty

Töltike: Nagy-nagy gratula nektek!KépKépKép Már olvastam, de még nem tudtam írni. Most meg alig kaptam levegőt...

Jinny: Mindjárt megkereslek, köszi az sms-t.Kép

Matiba: Édes! KépKépKépKép

Angyalka, Tuzsi: Üdv itt közöttünk. Kép Meglátjátok nagyon jó kis társaság van itt, és nem szoktak ilyen trágár alakok megjelenni, sajnálom, hogy pont ilyenre érkeztetek.Kép

Steif: De jó neked! Rólam is legurulhatna most egy kevés!Kép

Edit: Úgy örülök, hogy így gondolod!Kép Ez azért valami, hogy úgy mond "kívülálóknak" ez a véleménye, nem pedig a szokesz féle dolog.Kép

Szokesz-vagy Szilvi: Ha szabad kérni, ne olvassál olyan fórumot amihez semmi közöd, ráadásul ne írj. És ha már az észt akarod osztani, akkor menj oda ahova gondollak... Jaj, de nagyra vagy a diplomáddal, azt hiszed itt nincs senkinek, csak azért mert nem tudott szülni. Na és milyen fene nagy következtetést tudtál levonni, hogy mi mért nem tudunk. Persze gondolom Te vagy hivatott az emberiség utánpótlására és nem mi! De tudod itt leszögezem ha tetszik ha nem, ÉDESANYÁK vannak. És bár én személy szerint, nem tudnám elhagyni a gyermekem, tiszteletben tartom az ÉLTET ADÓ döntését, mert legalább nem ölte meg, meghagyta az életét és biztosította neki, hogy szeretetben boldogságban nőjön fel a gyermek, ha már ő nem tudja megadni neki. Nos, nekem ez a véleményem, és itt írom, mert én ide tartozom. Nem tudom észre vetted-e, te nem tartozol ide, nyiss egy fújjolós, köpködős topicot, ahova a hasonszőrű rosszindulatú emberek mehetnek egymást szidni, mindenféle csudijó okból, bizti jól éreznéd magad.

KépKép
ancsúr

Sziasztok

Bocsi az én kirohanásomért is de annyira felment a pumpám hogy kijött belőlem KépKép
Bocsánat mindenkitől pedig nem is kellett volna reagálni az ilyenre csak átnézni rajta , de nem ment KépKép

(már lenyugodtam ) KépKépKépKép

Naninga
naninga

Kelimoni! Milyen szép Gergő baba! Kép Köszönöm! Első kép: Dancsi velem, másikon Mati.
Vendég

Kelimoni: KépKép Nagyon édike Gergő!Kép

KépKép
ancsúr

Naninga: KépÉn csak vigyorgok! Éppen msn-en beszélgettem az unokahugival és ama hsz-t beszúrtam neki, na azt nem írnám ide, ahogy ő kirohant.Kép És kérte az elnézéseket, szóval te nem is rohantál ki.KépKépKép

KépKép
ancsúr

ja a lényeg lemaradt
Matiba Kelimoni tündérek a gyerkőcök KépKépKép

Naninga

Kép
naninga

Köszi Ancsúr KépKép
Akkor eltudom gondolni kirohanását mert mint írtam ez a finomabb nőiesebb változat volt csak KépKépKép Szerintem akkor az unokahugoddal egyre gondoltunk KépKép

Naninga

na jó eltünök mert velem van ma tele a topic Kép
naninga

Naninga: Nem baj!KépKépKép Nagyon tetszik ez a popsirázós kép!Kép

KépKép
ancsúr

Matiba: hihetetlen a hasonlóság.Kép Olyan édesek az alvós képek, látszik az az ártatlan kis pofikaKép

Köszönjük a bókokat, átadom Gergőnek.Kép

Naninga: múlkor ígérted, hogy többet leszel velünkKép

Azt hiszem, nem gond a kirohanás, az lenne a fura, ha szemet hunynánk a bántó szavak felett.
Valahogy mindig az az érzésem, hogy az ilyen fanatikusoktól kell megvédenem majdan a gyermekemet és az érdekeit. Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Csajok, mindjárt elkezdek kételkedni, akkor én most mi is vagyok ezzel a 2 +1/3 + 1 gyerekkel?Kép

Na de inkább evezzünk boldogabb vizekre.
Nagyon aranyosak a gyerekek, Gergő, Gilice tündérkéi, és Matiba nagyfiai, Lilike, Regi és mind-mind a többiek.

És bárki bármit mond kívülről, én tudom, hogy nincs különbség, ők a mi gyerekeink és mi az édesanyjuk vagyunk. Pont. És most lehet irígykedni....

Töltike, nagyon gratulálunk a kisfiadhoz, majd várom a beszámolót, milyen is két korban ennyire közel álló lurkót nevelni. Aztán majd hasznosítom a tapasztalatokatKép

Újaknak és mindenkinek üdv.
szuperboszi

Kedves lányok!KépKépKépKép
Ismét egy eddig csak olvasó topikoló jelentkezik be, köszönjük, hogy rólunk, csendes olvasókról sem szoktatok elfelejtkezni, hanem gyakran írásra buzdítotok minket is. Nos, akkor én is itt vagyok, mégpedig azért, hogy elmondjam, szuperek vagytok! Édesanyák, mind egy szálig. Süni, Amneris, Rvan, Naninga, Tviky, Moncsi és a többi izgatott kismama, és a már "gyakorló" anyukák. Ne higgye senki, hogy Szilvi véleményével osztozik a világ. Az az övé, legyen boldog vele. Sajnos a diplomával toleranciát nem osztottak, úgy látszik. Kép Nem kívánom, hogy valaha is hasonló megértést tanúsítsanak az emberek ő dolgaiban, ennél én érettebbnek gondolom magam. Csak azt javasolnám Nektek, Kép legközelebb az ilyen vérlázító beszólást egyetlen szóval se méltassátok, nem ér az egész annyit. Valószínűleg ez volt a célja, hogy ez a topik egy kicsit róla szóljon. Ne adjatok esélyt az ilyen hozzászólóknak, ez a ti topikotok, hadd maradjon ilyen szép, tiszta, másoknak is erőt adó nyugalom szigete. Sajnos az összes fórumon előbb-utóbb feltűnik egy ilyen feltűnési viszketegségben szenvedő hozzászóló, aki a saját frusztrációit így éli ki. Ez van, nem szabad megszólítani sem, mert akkor máris elére a célját.
Nagyon drukkolok, Amneris, hogy mint soron következő a csapatból minél hamarabb a karjaidban tarthasd a kisbabádat, és mindannyiótoknak köszönöm, hogy vagytok és írtok.
Élvezzétek a tavaszt és az anyaságot!KépKépKépKép
Szeretettel:
Galadrin, egy hűséges olvasótok, két kis vasgyúró anyukája
galadrin

Sziasztok Lányok!

Üdv az újaknak! Remélem a Szokesz-Szilvi nem jön többet. Rayoval és Naningával tudok egyetérteni. Szerintem a mi lelki nyugalmunkat akarta felzavarni, mert neki nincs.

Kelimoni
Gergő manó nagyon édes Kép

Matiba
a fiúk csodásak, de melyik-melyik? Biztos, hogy nem csak az egyikről tettél fel képet?Kép

Töltike
Gratula Ádámkához és szorítunk, hogy csütörtökön minden rendben menjenKép! Képet nem kapunk?

Picipötty
köszi a véleményedetKép

Kellemes (zaklatásmentes) hétvégét mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok! Kép

Én is szoktam olvasgatni néha a topikotokat, én a 2005.őszi babákhoz írok, lányom (2. bébi) októberben született. Tényleg olyan nyugisak, békések vagytok, ritkaság! Kép

Én írtam ide párszor, kérdeztelek benneteket mit miért, mert csomó mindent nem értettem. Ennek oka nyilván, mert nem éltem át. Édesanyák vagytok mind egytől egyig!

A bizonyos másik oldalt sosem fogom megérteni, van is egy véleményem az olyan nőkről, de hát ez megintcsak az ő dolguk, lelkiismeretük, nem az enyém.

Szokesz remélem, hogy balfenéken el. Hova írhat egyáltalán..

Mindenkinek jó egészséget, babázást kívánok! Kép

Dóri&Gergő&Viki
Vendég

Sziasztok!
Neharagudjatok hogy belekotyogok a topikba!!
Én egy 3 gyerekes anyuka vagyok ,mindig olvaslak benneteket!!
Tényleg nagyon megható és épitő ez a topik mindenkinek!!

És most bocsi mindenkitől:

Szerintem Szokesz te nem vagy édesana illetve nincs a szívedben szeretett igy megbántani másokat,
tapintat az meg főleg nincs!!!
Szegény saját gyerekeid!!
Nekem meg ez a véleményem és mélyen felháborít!

De látom amióta regisztráltál a babaneten összesen pár levelet írtál gondolom mindenhova ilyen "épitő", szeretett teljes" szöveget!!

Komolyan az állatok tapintatosabbak!!!

Mégegyszer bocsi mindenkitől !!!
Mindenkinek tovább drukkolok és szoritok minnél több édesanya legyen köztettek!!!

rita77

Lányok!! Kérlek segítsetek!! Hogy a túróba tudok körlevelet küldeni??????? Képet szeretnék küldeni Ádámról..

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

Teljesen egyetértek Picipötty véleményével!
Én is azért jövök ide,hogy erőt merítsek belőletek!A könnyen teherbeeső nők gyakran elfelejtik,hogy milyen kincs van a kezükben. Amikor "lemerülök",csak elolvaslak benneteket és mindig békességgel fekszem le. Igyekszem minden este hálát adni a sorsnak,hogy megszülethettek és egészségesek lettek a fiaim.Sejtem,mi mindenen mennek/mentek át itt sokan közületek,mert sok-sok reményvesztett hónapot hagytunk magunk mögött,mire kezünkben tarthattuk azt a várva várt 2csíkos tesztet.

Szokesz-Szilvi!
Sajnálom,hogy egy ilyen ember,mint te, gyermeket nevelhet.Remélem,valakinek sokkal nagyobb hatása lesz arra az ember-palántára és másokat szerető emberré válik!
Mellesleg semmi közöm egyik valláshoz sem.

Ancsúr!
Tényleg nagyon sok ember gondolja úgy,hogy tisztelendő az a nő,aki megszüli és inkább örökbe adja babáját,mint hogy a kukába tegye. Ennél már csak az örökbefogadókat lehet jobban tisztelni.Hihetetlen szeretet és tolerancia van az itt jelenlevő emberekben.

Minden baba gyönyörű!!!!Látszik a képeken a boldogság!Kívánok nektek legalább annyi örömöt,mint amiben nekünk részünk van!A várakozóknak pedig minél előbbi babásodást!
Most pedig újra háttérbe vonulok.

Edit

Kép

Kép
edit73

Matiba!
A fiaid nagyon szépek és nagyon hasonlítanak egymásra.
Kelimóni!
Csak sikerült Gergőre sapit adnod? Olyan édes benne.

Köszönjük, hogy kiálltatok mellettünk így ismeretlenül is.Remélem visszatérhetünk a régi nyugis légkörbe, ami ez a topikot jellemezte.
Jó éjt mindenkinek!
Ne felejtsétek el az órát átállítani.
simineni

Töltike!
A nevek után a felsorolásban vesszőket kell tenni. Várom negyon!
simineni

Sziasztok

Az ember kiteszi a lábát egy fél napra, és mik történnek!

Steiff, hogy csináltad? Gondolod a csoki és süti evés segít.Kép Én nem szeretem az édességet. (ha még azt is szeretném nem tudom hány kiló lennék)Kép

Tuzsi, Angyalka1 örülök, hogy ránk találtatok, remélem sűrűn jöttök.Kép

Matiba, nem csodálom, hogy most ezek a kedvencek.Kép Nagyon helyesek a srácok, és már olyan nagyok. Megkülönböztetni sokszor én sem tudom őketKép

Töltike, remélem minden jól megy és hamarosan hazavihetitek Ádámot.Kép

Jiny, örülök, hogy már jobban vagy.Kép Szerintem, nem felelőtlenség, hogy nem próbálod meg a lombikot. Én két sikertelen terhesség (egyik sem lombik volt) után döntöttem az örökbefogadásról. Lehet, hogy más próbálkozott volna még, mi így döntöttünk.

Edit, gratula a négy gyönyörű gyerkőchöz, le a kalappal előttetek, szép nagy családod van. Máskor is szivesen látunk, írj nekünk.Kép

Picipötty, te is bátran írj máskor is, szívesen látunk.Kép

Edit, Picipötty, Galadrin, Dóri, Rita köszönjük a kedves szavakat, nagyon jólesnek. Titeket olvasva úgy gondolom, sokkal több kedves és együttérző ember van.Kép

Töltike, ha lehetséges inkább felhívnálak úgy egyszerűbben el tudom mondani, mint leírni a körlevél küldést.Kép

Lányok, valahol olvastam: a buta emberekkel nem szabad vitatkozni, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és ott legyőznek a rutinjukkal.Kép

Kép
Kép
atan

Edit és mindenki aki olvas minket és csak most írt: Nagyon szépen köszönjük a szavaitokat! Így látjuk azt, hogy van jóság, akkor is, ha néha a gonosz be akar költözni. De nem sikerült!Kép Kép Kép

Értettem! Óra át lesz állítva!Kép

KépKép
ancsúr

Sziasztok Kismamák és Édesanyák!! Kép
Elolvastam amit ez a nagyon empatikus Szőke Szilvia írt és most nem kapok levegőt. Felolvastam Péternek is, lehetett valami a hangomban, mert Marci szaladt oda hozzám és 10x mondta egymás után anya, anya, anya, anya... jbnb,(ezt Marci írta) Nem szeretném Szilviát minősíteni, csak a saját érzéseimről írnék. Nekem nagyon fáj, amikor ilyen támadás ér. Basszus, mi nem tehetünk róla, hogy nem lehet gyerekünk. Én például rosszkor ültem rossz autóban, mégcsak nem is én vezettem. Ez bűn?! Vagy Marci életet adója ment volna abortuszra, mikor a pasi otthagyta állapotosan? A gyilkosság jobb döntés?
Máskor hétvégén, ha jobban ráérek csak várom és várom a hozzászólásokat, most pedig alig győztem visszaolvasni. Szuperek vagytok lányok, akik eddig csak olvastatok minket és mos Ti is segítetek! Köszönöm!

Süni! Megnevettettél a Nutellával! Kép Engem ma egy hamburger támadott meg és hagytam magam... Ja, és utána anyukám töltöttkáposztát csinált... No komment! Kép

Jiny! Jobbulást kívánok és szerintem jól döntöttél! Hasonló döntést kellett nekem is meghoznom a februári műtét után, teljesen értelek!! Az egészséged a legfontosabb, pihenj sokat!

Tölti! Nagyon várom a képeket!!

Atan! Bocs, kicsit költőire sikeredett a kérdés, mert miután írtam annyi dolgom lett, hogy már nem tudtam újra benézni. Egyébként jó volt a börze, nem vettünk túl sok mindent, de nagyon jó ötleteket kaptunk. Elsősorban babakocsit néztem és kiságyat a nagyfiamnak. Egyiket sem kaptunk, de vettem neki két farmert és persze Lilikének is egy nacit.. Kép Áprilisban szeretnénk újra kinézni, ha gondolod, akkor egyeztethetünk! Kép

Matiba! Tündériek a fiaid! Imádom az ilyen összebújós képeket!! Kép

Kelimoni! Gergő megint szuperédes! Mi is vettünk ma Marcinak sapkát és úgy meg lett dícsérve, hogy nem vette le rötön! Kép

Szuperboszi! Sose szerettem a matekot, úgyhogy nem állnék neki kiszámolni, maradjunk annyiban, hogy ÉDESANYA! Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Ja, mielőtt Szilvia rossz anyának tartana, mert Marci ilyenkor még ébren van, megnyugtatnám, már alszik, a levél jó ideje íródik már... Kép

KépKép
KépKép
marci_anyu

Sziasztok!
Nem tudok aludni, és gondoltam elolvasom a mai termést. Hát, most végképp kiment az álom a szememből.
Én azért szeretek idejárni és szeretném nagyon sokáig tartani Veletek a kapcsolatot és persze minél többet találkozni, mert a gyermekemnek ez az érdeke, és mert nagyon megkedveltem mindenkit. Épp az ilyen szokesz-féle emberek döbbentenek rá arra újra és újra, hogy kell egy hely, ahol az én gyermekem nem kakukktojás, ahol mindenki olyan, mint ő. Mert sajnos, az ilyen emberek, azt fogják majd mondani az óvodába vagy iskolába járó gyereküknek, hogy "Ne barátkozz a Gergővel, Nikikével, Bobóval, Regivel...Hannával, mert tudod, őneki az a néni nem az anyukája, ő lelenc, stb." Nincsenek illúzióim, ezzel biztos találkozni fogunk, mégis boldog vagyok, hogy van itt egy nagyszerű közösség, aki kiáll egymásért és boldog vagyok, mert van egy csodálatos kisbabám, aki nem az én vonásaimat viseli ugyan, de tőlem tanul mindent, én vagyok felelős azért, hogy mi lesz belőle, milyen EMBER lesz. És én mindent meg fogok tenni azért, hogy előítéletektől mentes, toleráns, kiegyensúlyozott, boldog embert neveljek belőle.
Hildus
Vendég

Kedves "kismamák" és ÉDESANYÁK!

Most látom, valaki belerondított ebbe a fórumba.
Ne törődjetek vele, láthatjátok, hogy egyedül maradt, és sok kedves "olvasó" mellétek állt. Õk vannak többen "kint a nagyvilágban is!!!"
Egy gyermeknek szerető biztonságos család kell a felnövekedéséhez, és Ti ezt adjátok meg nekik ÉDESANYÁK ÉS ÉDESAPÁK VAGYTOK!!!
Akik megszülték Õket, Õk pedig az életetadók akár tetszik valakinek, akár nem.

Tegnap olyan rendkívüli szülés történt amilyen eddig nem, Töltike Nikikét csak születése után látta, és az életetadót is akkor ismerte meg. Most, hogy vérszerinti testvér volt várható (és mi is csak egy nappal a szülés elött tudtuk meg) Úgy érezte a szülő anya, hogy jó lenne, ha vele lenne a szülés alatt. Mindenki ettől fél, az ismételt találkozástól, de Õk az első szóra azonnal mentek, amíg vajúdtak beszélgettek, a "közös gyerekükről" is.
Az életetadó felhívott már a szülés után, és azt mondta szó szerint: Nagyon örül annak, hogy Nikikének (és majd Ádámnak is) IGAZI ÉDESANYJA VAN, és természetesen nem magára gondolt!!!
Ennél nagyobb értékű elismerés nem kell.
Biztos vagyok benne, hogy aki rátok bízta a gyermekét, az mind így gondolja, és ez a fontos!!!
nikinozso

Kedves ÉDESANYÁK!

Továbbra is Veletek izgulok, sírok és nevetek!
Jó olvasni a soraitokat,erőt ad.

Sok-sok szeretettel:

Kata,
aki nem Édesanyább attól,hogy vérszerinti gyermekei vannak

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok ÉDESANYA társaimKép, és Kismamik akik nemsokára édesanyák lesztek mindannyian!Kép

Most már jó a gépem, így tudok jönni sűrűbben...
Próbálom a lemaradásom behozni, és mindenkinek írni pár kedves szót!

Először is:

Gyezsu!
Gratulálok nektek, sok Boldogságot!!!

Töltike!
Nagyon örülök a Boldogságotoknak!!!
Én is egyből rád gondoltam, és arra hogy nemrég volt 1 éves Nikike és mekkora öröm lehet a tesó érkezése!!! Kívánom, hogy nagyon Boldogok és egészségesek legyetek!!!Kép
És örülök, hogy még ÉDESANYÁBB lettél Kép

Amneris!
Gratulálok a családtag hazatéréséhez!!!!Kép

Matiba, Kleimoni! Köszönjük a képeketKép Gyermekek gyönyörűek, a bújós kép nagyon ari, olyan igazi ÉDESANYÁS;)

Rayo!
Én is megcsodáltam múltkor Regit, nagyon szép kislány, az a tükrös bútor tényleg nagyon szupi!Kép

Utoljára:

Engem nem nagyon izgatott az a hozzászólás... ÉN ÉDESANYA vagyokKép Kép Kép
Ha más nem így gondolja, megvan hozzá a joga... De nekem is van ahhoz, hogy meglegyen a véleményem!!!
Nekem inkább az a bántó, vagyis inkább kiakasztó, hogy van ember, aki beír egy fórumba és gonosz módon olyat, ami talán a legjobban fáj nekik...
Nme értem, hogy tud valaki így élni, ennyi gonoszsággal...
Azért remélem, volt valaha BOLDOG is...

Még nem írtam nektek egy dologról, úgy érzem e hozzászólásnak is hasonló a "mozgatórugója"...
Van egy ismerősünk aki mióta megvan Norisz, teljesen megváltozott. Neki is van 2 gyermeke is, a legkisebb még 1 év alatti.
A lényeg, hogy mióta hatalmas a Boldogságunk, azóta többször beszólogat stb... Nme részletezném a dolgokat, de rá kellett jönnünk a beszólásaiból(egyértelmű mondataiból), hogy irigy/féltékeny az életünkre.
Mi nem vagyunk visszaszólós emberek, optimistán, vidáman szemléljük az életet. Tény hogy mióta megvan Norisz életünk teljessé vált, Nagyon Boldogok vagyunk.
Sokat törődünk Norisszal, vigyázunk rá, óvjuk őt (persze nem túlbuzgóan), megadunk neki mindent amit csak tudunk... odafigyelünk a nevelésére, tájékozódunk mindenféle dologgal kapcsolatban.
Párom egyre többet van itthon, távmunkában.
Az életünk szép és harmónikus, vidám, gyerekkacagástól, és a mi nevetésünktől is hangos most márKép Kép (Direkt nem "röhögést" írtam, bár...)
Tényleg nem hiányzik semmi sme az életünkből a tesókon kívül.

Az ismerősünk sajnos már nem barátian fordul felénk, teljesen megváltozott... Állandóan hibát keres a mi dolgainkban, egyzserű kis hülyeségekbe köt bele, miért nem adok már tejet Norisznak és egyéb butaságok...
Elfogadom, hogy ő máshogy gondolkozik, neveli gyermekeit, csak fáj , hogy ennyire megváltozott, és elfelejtette a sok éves várakozásunk szenvedéseit, amikor még ő is drukkolt nekünk...

Nme értme az embereket...
Talán Szokeszt is zavarhatja az a fajta szeretet, és az a fajta boldogság ami nap mint nap a mi életünkben és a fórum életében történik, hogy esetleg így reagált...
Tudom, mindenki máshogy gondolkozik, ha mégis így lenne, kívánom neki a legjobbakat, és hogy találja meg ő is a boldogságát!!!

Hatalmas öröm, ha valaki sok-sok év szenvedés és szomorúság után Anya és Apa lesz!!!
A sok év alatt nagyon sok tapasztalatra tesz szert... Látja , hogy Anyák és Apák, hogy viselkednek az ő Kincsükkel, és azt is, hogy nem kellene...
Van ideje olvasgatni, gyermekneveléssel kapcsolatos könyveket forgatni, netezni, fórumokba be-beleskelődni, hogy annak a csodának ami rá vár egy kicsit részese legyen...
Arra is kedvet kap, hoyg mások babáinak fotótárát szemügyre vegye, és könnyes szemmel álmodozzon az ő babájáról, aki már évek óta nem jön...
Az is jó dolog, mikor -akár titokban- mások öröméről olvashat, netes babanaplókban, fórumokban böngészhet és könnyeivel küszködve, szívet facsaróan álmodozik, hisz még híre sincs a gyermekének...
Sok sok lemondás és próbálkozás...
De az álmodozás az mindig megmarad, mert azt lehet, azt nem veheti és tilthatja meg soha senki...Kép
És még megannyi szívfájdalom, és újabb álmodozások...

Mire útunk (a gyermekünkért) végére érünk, addigra annyi mindennel lezsünk gazdagabb, annyi mindenben tájékozódunk, és annyi szeretetünk lesz, hogy az másoknak, akiknek "csak" pár hónapjuk volt a feladatra, talán zavaró...

Nme szeretném ha félreértenétek kedves nem örökbefogadó anyucikKép
Nme rólatok van szó akik itt írtok nekünk, És velünk vagytok!
Vannak olyan enberek, Szokeszhez hasonlók, akik nem látják, hogy mi mindne van mögöttünk, mennyi minden átértékelődött az életünkben. És mennyire tudjuk, hogy egy gyermek nem csak gyermek, Életünk értelmei ők!!!! A legnagyobb csodák az életben, akik mindig! képesek a szívünket megmelegíteni!!!!
Mi a hosszú évek alatt, lassacskán, de tényleg, igazi Édesanyává válunk!!!

Drága anyucitársaink, akik nem örökbefogadók vagytok, köszönjük kedves soraitokat, biztos vagyok benne, hogy mindent megadtok gyermekeiteknek!!! Legyetek nagyon Boldogok!!!!

Nem akartam ennyire hosszan írni, bocsánat... Nagyon remélem, hogy érthetően fogalmaztam.

Kívánom mindnekinek, hoyg átélje azt a fajta Boldogságot ami a mi életünkbe beköszöntött, hogy ne csak ÁLOM maradjon mindez a várakozók számára!
Nagyon rossz hosszú éveket várni, és olyan lassan telnek már a végn a napok is, az órák is végtelennek tűnnek....
De higyjétek el, lesz VÉGE, és az a ti gyermeketek érkezése lesz!!!!
Mi ngaoyn szorítunk nektek!!!!!

Ja, és még valami!
A biológia...
Túl azon, hogy látom fogalma sincs az illetőnek miről ír, hisz nem csak biológiai okok vannak, úgy gondolom, a betegségeknél nem gondol erre a dologra... Ha esetleg megbetegedne súlyosan, vagy súlyos rendellenességgel születne, magának is ezt mondaná, megvan az oka???

Egyébként meg:Kép
Igen nálunk is megtaláltuk az okát.
Kép Kép Kép
Gyönyörűszép, egészséges, és Norisznak hívjákKép)) Hatalmas biológiai okKép
Volt értelme a hosszú éveknekKép BOLDOGOK vagyunk, még ha másoknak nem is tetszik ez a fene nagy BoldogságKép
És ez a biológiai ok -aki már féléves múlt- azt mondja a páromnak, hogy Apu ill. APAKép És közben boldogságtól csillogó szempár figyeli az apukát, hogy hogy reagálKép
Most mondjam neki kedves Szokesz, hogy nem is???Kép
Sajnálod tőlünk ezt is???

Csak sajnáldKép Kép Kép

KépKép
napsugaracska

Töltike: Ez nagyon-nagy dicséret amit kaptál! És szuper, hogy kisteó érkezett hozzátok. Majd küldjél, vagy tegyél fel képet a gyerkőcökről. Annyira várom már! Kép Bizti zabbantani valók!Kép

KépKép
ancsúr

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?