Új privát üzeneted érkezett!

Kiscsillag

én a szegedi kaáliba járok, úgyhogy nem tudunk találkozni Kép Te miért mész holnap?

Fanni

hát akkor csak jól alakulnak a dolgok, kívánom, hogy legyen nagyon sok sejted!!!
Jó nektek, hogy Kavicskával tudtok ott lelket önteni egymásba, Szegeden olyan gyászos a hangulat mindig a váróban, mintha mindenki a kivégzésére menne. Senki senkivel nem beszél. Amúgy megkérdeztem a dokit - mert éjszaka azért elég erősen fájt a hasam -, azt mondta, hogy valszeg megnagyobbodott a petefészek, igyak min. 3 liter vizet minden nap, ez az egyetlen, amit tehetek. Ezt csak azért írtam, hogy tudjátok lányok (akik punkció előtt álltok), hogy tényleg nagyon fontos sok vizet inni.

Tiko
köszönöm, hogy küldöd mindig az energiát. Most örülök annak igazán, hogy könyvelő vagyok. lehet, hogy a transzfer után nem fogok dolgozni pár napig, elvégre megvár a meló, úgyse csinálja meg helyettem senki.
Szerintem azon ne idegesítsd magad, hogy nem kaptál időpontot, nálam a rekord 3,5 óra volt egy 5 perces UH-ért. De most, a 2-ik lombikhoz sokkal nyugodtabban, lazábban álltam mint az elsőhöz, már a várakozás se idegesített. azt pedig, hogy a szülinapodon kell menni, fogd fel úgy, hogy ez az ajándék, hogy elkezded a 2. lombikot. én is mentem a szülinapomon UH-ra, és örömként éltem meg.
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Fanni!

Igazából sztem nem tudnak mit csinálni, muszáj engedniük, hogy menjek különben kicsúszom az időből. Hamarabb meg ugye nem tudtam bejelentkezni, miután nem tudtam mikor látogat meg miku bácsi. Úgy gondoltam odamegyek reggel 8-ra, hátha hamarabb sorra kerülök.

Zsuzsi!

Annyira nem idegesítem magam rajta, de persze jobb lett volna, ha van időpont Naná, hogy küldöm az energiákat, látod milyen eredményes volt. Kép
Sztem ne dolgozz pár napig. Nekem elég rossz időpontra esett az első is és ez is. Az első januárra, ez meg májusra. Gondolom nem kell magyaráznom miért. De már csinálom a mérlegeket, dolgozom előre. ET után én sem akarok dolgozni, januárban ezt nem tudtam megtenni. Szeretnék kérdzeni munka ügyben vmit. Adnál egy mail címet?
Köszi

Tiko

tiko

Zsuzsi Kép
Jó, hogy írtad ezt a folyadék dolgot, máris csináltam magamnak egy liter teát! Ezt persze tudtam ám magam is... de nagyon oda kell figyeljek, mert nem tudom, Ti hogy vagytok vele, nekem magamtól nem jut eszembe, magamba kell diktáljam a folyadékot.

Tiko Kép
Ez bizony igaz. Szerintem menj háromnegyed 8-ra. Én ma akkor voltam és egyből be is mehettem. Bár Kovács dokiról tudom, hogy korán szokott beérni... nem tudom, a drnő 3 gyerekkel hogy ér be. Április 3 már mindjárt itt van. Ezúttal sikerrel kell járj, én drukkolok!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Úgy vettem észre a drnő is korán bent szokott lenni. Igazad van, megyek 3/4-re, köszi. Kép
Hát igen, már nincs is 2 hét. Köszi a drukkot előre is!!!

Tiko

tiko

TikoKép
NAgyon örülök neked!Kép VAlóban nagy az esélye annak, hogy egyszerre haladunk majd!Kép Én 5-én megyek, ugyan még csak konzultálni. De mivel ma hozzám is befutott az öreg miku, én akkor a 13. napon leszek, remélem UH-t is csinál akkor a doki.

KisKépKép
Az a kellemes, jó érzés a méhedben az az, ahogy megágyaznak maguknak a picurkáid!Kép Nem is lehet másképpen, a te optimizmusoddal!Kép
Miért mentek hétfőn megint a KAáliba?Kép

FAnniKép
Nagyon szófogadó az a kis tüszikéd, vagy csak te voltál nagyon meggyőző!!?Kép NAgyon drukkolok neked hétfőreKép

KAvicskaKép
Neked is ezerrel mennek a drukkok hétfőre!Kép

ZsuzsiKép
Õszintén örülök neki, hogy ilyen gyönyörűen fejlődnek mind a ketten. Nekem is az jutott eszembe, mennyire izgultunk azért az egyetlen embrióért az előző lombikodnál. Ez most sokkal jobban indul. Drukkolok, hogy a vége is nagy öröm legyen!Kép

Én tegnap óta kicsit magam alatt vagyok. Nem kellene leírnom itt, de tudom, hogy ti nem fogjátok félreérteni. A tesóm (3 kissrác anyukája)ismét babát vár, de nem igazán akarták/ják.Kép Milyen igazságtalan az élet!Nekik ez okoz most gondot, mikor mi évek óta kűzdünk egy babáért!
Kép
Sz.r az élet!

Borsi

Borsi
borsókás

Borsi!

Teljesen megértelek!!! A legjobb helyre írtad le a gondodat, nálunk senki nem értheti meg jobban!!! Okosat nem tudok mondani, csak hogy együtt érzek veled!!

Én amúgy a 11. napon leszek Uh-kor. Kép

Tiko

tiko

Borsi Kép
Az a szörnyű ebben látod, hogy nekik ez majdnem akkora trauma, mint nekünk az, hogy nincs babánk. Nyilván neki sem lesz könnyű döntés... De megértem, hogy szomorú vagy ettől.
Köszönöm a drukkokat!

Képzeljétek Kép, én tegnap voltam masszázson stresszoldás végett, s a masszőrlánynak van természetgyógyász végzettsége is. Megkértem, hogy a bal petefészkemnek úgy adjon energiát, hogy várjanak kicsit a tüszők, a jobboldalt meg serkentse. Szóval nem tudom, hogy én hatottam rájuk vagy ő, de lényeg, hogy most minden rendben van Kép
Én sosem akarok hinni az ilyesmiknek, mert ahhoz túl realista vagyok, de azért elgondolkodtat.

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

mindegy hogy ki hatott rá, a lényeg az, hogy minden rendben van.
én szerencsére mindig szomjas vagyok, szóval nekem nem okoz gondot a sok ivás, eddig ma már 2 l. vizet ittam, voltam is mát sokszor WC-n. hátha kimos valamit, mert most amúgy csak tompán érzek fájdalmat.

Borsókás

nekem sajnos több ilyen történet is van a környezetemben. az én barátnőim mindig azért imádkoznak, hogy nehogy terhesek legyenek. van 2 barátnőm, mindketten többször is terhesek lettek már a gyógyszer mellett.

Tiko

sz emil címem: cs.kriszta@freemail.hu

Kép
zsuzsi73

Tiko, FAnniKépKép
Köszönöm az együttérzést. Rossz, hogy nem tudok neki erőt adni, mert nekem is nagyon fáj ez a helyzet.Kép Õ nagyon szenved attól, hogy döntenie kell a dologban, mert nincs jó döntés.
Én meg attól szenvedek, hogy mindent odaadnék azért, hogy a helyében legyek.Kép

FAnniKép
Azt hiszem, mindegy is mi segített, lényeg hogy most minden tüszike egyszerre halad, és rövidesen meglesz a pungi.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Fanni!

Hát én sem hiszek az ilyenekben, de ez most nem számít: Igazából mind1, hogy kire hallgattak a tüszőcskék, lényeg, hogy rendben vannak.
Az ilyen masszázs az fájdalmas? Még sosem voltam. Kép

Tiko

tiko

Borsi!

Más téma. A Szmatonához mész végül? (remélem jól emlékszem és hozzá jársz)

Tiko

tiko

Zsuzsi Kép, Borsi Kép, Tiko Kép
Mind ugyanazt írtátok Kép és igaz is. A lényeg, hogy megoldódott a tüszőproblémám!

Zsuzsi Kép
Azért remélem holnapig elmúlik a fájdalmad. Szegeden is adnak szteroidot a punkció és az ET között? (Metypred)

Tiko Kép
Nem fájdalmas. Én ajurvédikus masszázson voltam. Nagyon kellemes. Egész nap is el tudnám viselni! Már voltam többféle masszázson is és nekem mindegyik jól esett. Egyik sem fájdalmas, sokkal inkább stresszoldó és pihentető. Egyszer feltétlen próbáld ki (és utána sosem hagyod abba).

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FanniKép
Szófogadó gyerekeid vannak, látod Kép
Hova jársz masszőrhöz?
Én úgy vagyok ezekkel a dolgokkal, hogy alapvetőan gyakorlatiasan szemlélem a világot, de sok mindent láttam és tapasztaltam már, ami miatt tudom, hogy vannak működő spirituális dolgok is Kép

BorsókásKép
Fel a fejjel, meglátod minden rendbe fog jönni, és lesz nektek is babátok. Sajnos az élet nem mindig úgy rendezi az eseményeket, ahogy az enkünk jó. Próbáld meg felfogni pozitívan. Ha a tesód ilyen termékeny, akkor valósznűleg neked is sokkal jobb esélyeid vannak arra, hogy megtapadjanak a babók Kép
(Azért megsúgom én is ki lennék akadva hasonló helyzetben)

wish

TikoKép
Hozzá megyek, úgy döntöttem. Engem is megdöbbentett a történet a családi neten. De mégis oda megyek. Ugyan a mobilszámát nekem sem adta meg, de a leszívás után nekem be kellett mennem hozzá, és a szánkba rágta, hogy a Szabolcsba kell menni, ha valami történik. Tehát én tudtam volna, hova forduljak. Ja, és a tájékoztatóban, amit aláírtunk, abban is benne volt. Tehát ez nem (csak) Szmatonán múlt, ami történt. Azt pedig, hogy pókerarccal fogadta a történteket, valóban rossz, de a szakmai értékéből a dokinak nem von le.
Ha ez a következő lombik sem sikerül majd, lehet hogy váltunk. De most még biztos nem. Nem ingott meg emiatt a bizalmam benne.

Gondolom többen nem értetek egyet velem. Most megyek melózni, de este szívesen megvitatom ezt veletek.Kép

Borsi

Borsi
borsókás

Fanni

de jó, hogy felhoztad ezt a témát, akartam is kérdezni, csak elfelejtettem: igen, én is kaptam szteroidot (Metypred). Ez mire jó? az első lombiknál nem kaptam ilyet. nagyon keserű, amikor beveszem.

Kép
zsuzsi73

Sziasztok!

Újra itt!
Szépen nődögéltek a tüszőkék.Jobb oldalon már 4-en vannak,a legkisebb 13mm,de van 18 mm-is.Hétfőn én csak 10-re megyek,de max . az őrzőben futunk össze.
Jó banda lesz,mert lesz mégegy ismerős csajszi.
Ma is kaptam 3 ampulla menopurt.Holnap este Ovitrelle.Hétfőn meg topik találkozó a Kaáliban.
Most megyek mert indulunk Karcagra.
Puszi mindenkinek!
Drukkok mennek visszafelé is!
Kellemes hétvégét!
kavicska

Fanni!

Köszi, gyűjtöm a bátorságot hozzá. Kép

Borsi!

Természetesen a te döntésed, ha te bízol benne mindenképp menj hozzá! Amúgy mi is azt beszéltük a párommal, hogy a tájékoztatóban tényleg benne volt, hogy hová kell fordulni, ha valami probléma merül fel. Este várlak!!!

Tiko

tiko

Wish Kép
Igen, édesek a skacok!
Engem mindig is vonzottak a természetfeletti dolgok... de félek tőlük. Ezért igyekszem magam távoltartani az ilyesmiktől.
A VI. kerületben lakom, s ott (Zrínyi utcában) találtam rá a lányra, aki masszíroz. Most az I. kerületben, a Batthyány térnél dolgozik egy lakásban, amit többen bérelnek.

Borsi Kép
Én is azt gondolom, hogy a lényeg a bizalomban van. Ha Te bízol benne, akkor mi úgyis hiába győzködnénk.

Zsuzsi Kép
A szteroid azért kell, hogy hamar helyreálljon a szervezetünk, mert leszíváskor azért mégiscsak a pocinkban túrkálnak és megsérthetnek ezt-azt.

Kavicska Kép
Akkor szerintem Te engem csak úgy fogsz látni, hogy alszom, mert engem mindig túlaltatnak! Nem tehetnek róla. Rám elég ha rámnéz az altatóorvos és már alszom is. De ez jól esik nekem, úgyhogy nem akarok szólni Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lányok Kép
Ezt a levelet kaptam a szerkesztőkről az elveszett levelezésünkkel kapcsolatban:

"Sajnos a leállás ideje alatti beirások nem hozhatók vissza... Remélem a következő héten már ki tudjuk cserélni a Társalgó programját (ezt előre fogjuk jelezni a hirlevélben) és akkor megszünnek ezek a kellemetlenségek.
Köszi a türelmet"

Remélem, senki nem tegnap délelőtt írta a legjobb topikbeírását, de ha mégis, akkor ismételje meg lécci Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FanniKép
Átküldenéd mailen az elérhetőségét a lánynak? Mennyivel elötte kell bejelentkezni és mennyit kér érte?

wish

Wish drága Kép
Persze hogy megadom, de csak otthonról tudom majd megírni, mert otthonmaradt a mobilom... és én mindent csak abból tudok Kép
Ha délelőtt tudsz menni, akkor elég 1-2 nappal korábban, de ha csak délután, akkor akár 1 héttel korábban is érdemes bejelentkezni. Azt hiszem, nem dolgozik minden nap... de azért eléggé rugalmas!
Én tegnap 8.500 Ft-ot fizettem, de 1,5 órás masszázsom volt. Egyébként 6eFt körül szoktam.
Tényleg ajánlom, mert jó keze van, értelmes, ért is hozzá (ha jól emlékszem Indiában tanult) és kellemes beszélgető-partner is!
Az elérhetőségeit majd a prividre küldöm!
Puszi

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzsi Kép
Nem talizunk. Kép Akkor is drukkolok! KépKép És küldök egy kis energiát is. Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsuzsi Kép Borsi Kép
Egy papírért kell mennem, amit a körzeti doki kért, hogy felvegyen betegácsiba. Ezért megyünk be csak holnap.

Inszem után is sokat kell inni???

Na, megyek egy kicsit kertbe, bár eléggé fúj a szél. Viszont szépen süt a napocska! KépKépKép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag,

persze, az inszem után is sokat kell inni biztosan, szerintem egy tekintet alá esik a lombikkal ilyen szempontból.
Táppénzre iratod ki magad? Mennyi időre?

Fanni

de akkor az első lombiknál miért nem kaptam szteroidot? szerintem a doki már a punkció után tudta, hogy ebből nem lesz semmi.
Képzeld el, a páromnak amikor elujságoltam, hogy mehetek reggel a transzferre, mert mindkettő szépen osztódik, ezt mondta erre: "Igen a fiaim élni akarnak". Úgy örültem ennek, hisz ő akkor, amikor belevágtunk az elsőbe, még gyereket se akart, csupán az én kedvemért vállalta ezt az egészet. mostanra ugy látszik, hogy megérett benne is a vágy. én írtam tegnap egy kérdést, ami elveszett, számomra ez fontos lenne, ha valaki tud, kérem válaszoljon:
A punkció során 4 tüszőm volt, ebből 2-ben volt sejt, kettőben pedig endometrioum volt. hogy kerülhet a tüszőbe endometrium? korábban kezeltek 6 hónapig endometriosissal, de ez akkor is furcsa. a doki is azt mondta, hogy meglepődött ezen, de én nem kérdeztem semmit, akkor még nem voltam annyira magamnál. majd holnap visszatérek erre a témára, de Ti hallottatok már ilyet?

Kavicska

neked is biztosan lesz sok szép sejted. nem feszít nagyon a hasad? jó lesz nektek hétfőm, hogy olyan családias hangulatban zajlik az egész, tiszta ismerősök.

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép
Nagyon örülök, hogy a párod már ilyen pozitív lett! Bitzos ez is segíteni fog a megtapadásban és a babásodásban.
Sajnos a kérdésedre nem tudom a választ, de bízzunk benne, hogy Nóri Kép vagy Orsi Kép benéz, mert ők talán tudják mi lehet az oka.
Azért holnap kérdezd meg.

Amikor én voltam punkción, vagy ET-n, illetve előtte inszemeken, a bp-i Kaáliban mindig jó volt a hangulat. Többen mondták, hogy ez nem mindig van így... de eddig én jókor mentem, úgy látszik Kép
Végülis mindannyiunknak ugyanaz a célja, akik ott vagyunk. Egyszerűbb, ha fogjuk egymás kezét.
Nagy drukkokat küldök holnapra és az ET után tessék pihenni sokat! Hja és persze jelentkezz a hírekkel, amint tudsz!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

TikoKép
Most van egy órám, aztán megyek kicsit lelkizni a barátnőmhöz. Most itt vagy?Kép

Kis*!
Szerintem is mindenben az vonatkozik az inszemesekre, mint a lombikosokra, de biztos van aki ezt majd pontosabban meg tudja mondani.
Mindenesetre igyál sokat, és egyél sok fehérjét.KépEzek biztosan nem árthatnak!Kép

Borsi

Borsi
borsókás

ZsuzsiKép
TE az előbb teljesen kimaradtál. De sajnos én sem tudok segíteni,még sosem hallottam ilyenről, hogy endometrium van a tüsziben.Kép
Kérdezz rá mindenképpen, aztán tájékoztass minket is!Kép

Borsi
borsókás

Borsi!

Lecsúsztam rólad Kép De remélem jössz ma még, én mostmár lefekvésig itt vagyok.

Jó barátnőzést!!!

Tiko

tiko

Tiko!
Sajnálom, hogy ez a hónap sem jött be nekünk, de ami késik nem múlik. Kép

Borsi!
Én is csak azt tudom mondani mint itt mindenki sz... az élet és sokszor igazságtalan. De lesz babánk nekeünk is. Kép Kép
Én is pont 5-én megyek a Kaáliba konzultációra TE hányra?

Zsuzsi!
Ezek nagyon nagyon nagyon szép hírek. Drukkolok tovább értetek. Kép

Kiscsillag!
Biztos vetik a fészküket a babócák. Nagyon szép a hozzáállásod így csak egy lehet a vége. DRukk!!!!!!!!!!!

Fanni! Kavicska!
Kéz a kézben mentek punkcióra. Minden rendben lesz és nagyon drukkolok hogy ezúttal mindketten célba érjetek. Kép

Bocsi most nem tudok többet írni mert rohanok!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsuzsi:

" Az endometriosis oka ismeretlen. Számos elméletet dolgoztak ki, de ezek közül egyik sem látszik megmagyarázni valamennyi esetet. Az egyik a "retrográd menstruáció, vagy transtubaris migratios" elmélet -amely szerint a menstruáció során a menstruációs szövettörmelék a petevezetokön keresztül a hasüregbe jut vissza , ott megtapad a hashártyán és növekedésnek indul. Néhány endometriosis szakember véleménye szerint a nok többségénél retrograd menstruáció igazolható, valószínuleg hormonális vagy az immun rendszer elváltozása teremti meg a feltételeket, hogy a szövettörmelék a hashártyán megtapadjon és növekedésnek induljon- azaz endometriosis alakuljon ki. Másik elmélet szerint az endometrialis szövet a méhüregbol a nyirok- és vérkeringés útján terjedhet szét a test különbözo részeire. A genetikai elmélet szerint bizonyos családok génállományában endometriosisra hajlamosító területek fordulnak elo, amelyek endometriosis kialakulására hajlamosítanak.

Újabb elmélet szerint a nok embryonális korából származó szövet maradványok fejlodhetnek a felnott korban késobb endometriosissá- továbbá érett felnottkori szövetek megtarthatják azon képességüket, amellyel az embryonalis korban rendelkeztek- azaz bizonyos körülmények között a szervezetben endometriosis szövetté képesek átalakulni, transzformálódni."

Ahol előfordulhatnak: "Az endometriosis csomók leggyakoribb elhelyezkedése a hasüreg, magába foglalva a petefészkeket, a petevezetőket, a méhet függesztő szalagokat, a hüvely és végbél közötti réteget, a méh külső felszínét és a medence hashártyaborítékát. Ezen szigetek ritkán előfordulhatnak hasi sebészeti beavatkozások hegében, a gátmetszés hegében, a belekben, vagy a végbélben, a hólyagban, a hüvelyfalban, a méhnyakban vagy a szeméremtesteken. A hasüregen kívül a tüdőben, a végtagokon is észleltek már endometrialis csomókat. Ezek azonban igen ritkák."

Ezek után számomra teljesen érthetetlen, hogy egy tüszőben, ami ugye másfél hét alatt fejlődik ki, hogy lehet endometriózisos szövet. Nem tudom, nem vagyok orvos, de nem lehet, hogy még hatott az altató és keveredve jutottak el szavak hozzád, vagy félreértetted? Kép Max. a petefészkekEN lehet ilyen telepszerűen sejtburjánzás. De ha találok valami erre vonatkozó utalást vhol, szólok, mert lehet, hogy csak hülyeséget pofázok.
s_norka

Kavicska, Zsuzsi! ez szuper!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Zsuzsi, legalább azt a 2 furcsa gyanús tüszőt megőrízték a szövettanhoz, hogy lehessen vizsgálni...? Azt gondolom, ilyenkor neked kérdezned kell tőlük, nekik meg válaszolniuk, ezt nem lehet elintézni ennyivel.
s_norka

Lányok!

Április 2-án reggel megyek UH-ra a Bp-i Kaáliba. Nem jön valaki akkor? Talizhatnánk. Kép

Tiko

tiko

Tiszta hülye vagyok! Nem 2-án, hanem 3-án reggel megyek. Kép Kép

Tiko

tiko

Kiscsillag!
Írtam neked tegnap(?), de már sajna nem tudom reprodulálni újra. Aszem szabódtam kissé a negatív hozzáállásomért, (de ezt mindig megkapom a férjemtől is), és megírtam, hogy átgondoltam-megfontoltam mindenféle szempontot, tanácsot és nekifutunk az inszemeknek. Legalábbis elkezdjük, és majd közbe váltunk, ha esetleg rosszabbodna a helyzet. Már ápr. végén sor is kerülne az elsőre.
Most akkor ezek után mire számíthatok? Nem igazán tudom, hogy ezt milyen hormonkezelés előzi meg, csak azt, hogy lazább, mint a lombiknál. Te most vagy túl az elsőn ugye? Biztos meséltél róla, de a rengeteg hozzászólás közül már nem is tudom, miket írtál, meg a hormonkezelésed idején még meg nem voltam ilyen lelkes "tag" itt. Esetleg pár rövig gondolat erejéig mesélnél nekem is? Köszönöm előre is:
Lois

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Nem baj ha én mesélek? 6 inszemen vagyok túl. Kép
Szóval az inszemek előtt csak gyógyszert kaptam (Kiscsillag is) chlostylbegitet. Ezt 5 napig kell szedni,napi 2 szemet. Aztán 10-12 nap valamelyikén UH-ra kell menni és akkor megmondják, hgy mikor kell a tüsző repesztő szurit beadni és azt is, hogy mikor lesz az inszem.
Ha érdekel még valami nyugodtan kérdezz, sajna otthon vagyok a témában.

tiko

Tiko!
Ennyi az egész? Chlotilbegitet már korábban is kaptam, 2 X 3 hónapig szedtem már, azt hittem ennél komolyabb hormonokat adnak, így az inszem előtt. Most nem látom itt azt a táblázatot, hogy te kihez jársz, de akkor ez a Kaális protokoll? Vagy csak azok kaptak keményebb felkészítést, akinek van vmi hormonális gondjuk?

L (aki most csodálkozó arcot vágKép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Helló Lányok Kép
Maradt 150 egység Gonal-F-em. Március 23-án bontottam ki és +28 napig használható.
Szívesen odaadom (ingyen) annak, akinek szüksége van/lesz rá!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Lois!

Igen, csak ennyi. A Bp-i Kaáliba járok Kováts drnőhöz, de az inszemek alatt nem hozzá jártam, hanem a Szmatona drhoz. Inszemnél nem szoktak erős hormonokat kapni ebben az intézményben, tudom, van olyan hely, ahol igen.
Te kihez jársz?

Tiko

tiko

Zsuzsi!
Már biztos visszaköltöztek a kismanók. Nagyon drukkolok neked, hogy mielőbb szépen megágyazzanak a mami pocijában. Kép

Zsebi Szép hétvégét mindenkinek. Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsuzsi Kép
Én már itthon vagyok! Remélem te is! Kép Nagyon drukkoltam és továbbra is mennek a drukkok! Fájt vagy éreztél valamit???

Lois Kép
Úgy van ahogy Tiko mondja, én azért mondtam neked, hogy sokkal jobb, mert kevesebb hormon. Én is 5 napig szedtem a Clostit. Aztán tüszőrepesztő szuri. És most inszem után pedig babatapi gyógyi. Kép Ettől biztos nem jön meg, de jobban örülnék ha másért nem jönne meg. Kép
Amúgy még valami fontosat akartam mondani. Hogy csodálkoztál, hogy csak ennyi. Nem tudom nálatok hol van a bibi, DE én beszéltem ott lányokkal és tényleg volt olyan, akinek inszem elött szintén rendes hormoninjekciókat kellett kapnia. Na, én ettől döbbentem le. A lánynak valami hormon problémája volt. Ezért értem a kérdésed, szóval akinek ilyen baja van, az mást kap. Ahol nincs, ott meg a clostit. Úgyis az orvos dönti el. Kép

Zsebikém Kép
Köszönöm szépen!! Mi is erősen reménykedünk!! Már csak 8 nap!! KépKépKép

Borsi Kép
Akkor sok víz és fehérje. Értettem! KépKépKép Volt már kiskatona számlálás nálatok? Ha nem, akkor mikor lesz? Kíváncsi vagyok, hogy javult -e a kép, mindenesetre én drukkolok nagyon, de nagyon!! Kép

Tiko Kép
Én megyek 3-án! KépKépKép Ha két csíkos leszek 2-án akkor tutti!! KépKép Talizunk?? KépKép

Tulajdonképpen kakaós csiga receptért ugrottam fel, de megint itt kötöttem ki. Kép Ha van jó receptje valakinek akkor lécci küldje el vagy ide. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

*!

Akkor lehet, hogy talizunk!!! De én reggel megyek, 3/4 8 körül akarok odaérni. Örülök, hogy jól vagy és pozitívan gondolkodsz! Kakaós csiga receptet nem tudok. Kép

Zsuzsi!

Gondoltam ám rád egész délelőtt! Gondolom már otthon vagy és pihizel. Beszélj az embrikékkel, hogy szépen ágyazzanak meg és vagy 9 hónapig maradjanak veled!!! Kép

Borsi!

Vártalak este. Kép Kép

Zsebi!

Te még nem döntöttél a kezdést illetően? Nem jössz velem? Kép Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Még konkrét elképzelésem nincs a kezdéséről, majd most megbeszéljük hogy milyen stimut javasol aztán meglátjuk. De valószínű, hogy nyár elején belevágunk.Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Ez jó hír, örülök, hogy eljutottatok idáig. Kép Nagyon örülök!!!
Én már kezdek parázni. Kép

Tiko

tiko

Kép
Kép
Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Tiko!
Megmondom az őszintét én most nem félek, de majd ha már konkrétan tudni fogom biztos engem is jobban elkap a gépszíj. Bízok remélek sajnos ennél többet nem tudok tenni. Megpróbálok most laza maradni és mással is foglalkozni. De majd 5-én számounk a dokival és meglátjuk mikor is kezdünk.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Seszi!
Most látom,hogy amit neked intéztem az is eltűnt. Remélem a párod már jobban van. Ha tudsz gyere és mesélj.

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Ápr. 5-én mész? Konzira?

Én most még nem attól félek, hogy nem fog sikerülni, abban nagyon bízom, hogy fog. Inkább attól, hogy most elmegyek UH-ra és találnak vmit, ami miatt nem lehet elkezdeni. Meg attól félek, hogy lesz az ET utáni 2 hét, ami tiszta bizonytalanság. Attól jobban félek,mint az eredménytől.
Most néztem a táblában, te még fiatal vagy, nem szabad elkeseredni és olyan jó, hogy megint pozitívan gondolkodsz. Erőt adsz nekem is. Kép

Tiko

tiko

Sziasztok! Kép

Csak gyors hírekkel ugrottam be: végül nem szerdán, hanem pénteken volt a műtét. Képzelhetitek, hogy a szívünkhöz kaptunk, mikor kedden a betegfelvételen közölték a párommal, hogy nincs ágy. (Utólag kiderült, hogy ez nem is volt igaz, de ki érti ezt??) Aztán szerencsére a lélekjelenlétének és a prof. végtelenül helyes asszisztensnőjének köszönhetően csak 2 napot kellett várni, - keddi befekvés helyett csütörtök lett, szerdai műtét helyett meg péntek.
A kedd és csütörtök közti napokról inkább nem beszélek, halálra izgultuk magunkat, rosszabb volt, mint előtte 7végén. Kép De szerencsésen túléltük, és Vikiék is nagyon sok erőt öntöttek belénk. Kép A kórházban meg ott voltak a sorstársak, annál megnyugatóbb nem is lehetett a páromnak, mint látni, hogy milyen jól vannak a többiek. Kép A dokik sajnos mindig rohanásban voltak, senkit nem tájékoztattak rendesen. Nekünk mázlink volt, mert egy fiatal doki vizitelt csüt. este, aki nagyon készségesen válaszolt mindenre. Kép Akkor nyugodtunk meg legjobban.

Pénteken szerinem elsőként műtötték a páromat, mert n9-kor kaptam egy sms-t tőle, hogy "vizit, fürdés, műtét" (gyomrom mogyorónyi lett ekkor) és f9-kor már feküdt az asztalon és előkészítették. Gyorsan túl lett rajta, f11-kor már újra sms-zett, hogy ébredezik és minden rendben ment. Kép Háát, el sem tudjátok képzelni, hogy ezt milyen végtelenül felemelő volt hallani!!! Pár órával később már azt is megtudtuk, hogy az "anyag" is jónak tűnik. Kép
Úgyhogy, Csajok, hamarosan csatlakozunk hozzátok, és értünk is lehet majd hajrázni. Kép 6-án megyünk Krizsa Mágusunkhoz megbeszélni a továbbiakat. Kép

Kiscsillag! Kép Zsuzsi! Kép
Szurkolok értetek nagyon!!! Kép

Fannika! Kép Kavicska! Kép
Hétfőn ügyesek legyetek! Gondolok rátok nagyon! Kép

Ne haragudjatok, hogy mostanában kevesebbet tudok jönni. Most maxi-kényeztetem az én kedves oldalbordámat, mert nagyon ügyes volt, és tiszta hősiesen viselte a dolgot. Tegnap úgy volt, hogy ma ki sem engedik, mert ébresztésnél volt egy kis malőr. Úgyhogy ma reggel, mikor hívott, hogy mehetek érte (Kép), úgy éreztem, hogy Fortuna kegyeltjei vagyunk, és a párom lett az én hétvégi meglepim. Kép
Szuperül van egyébként, jobban bírta, mint mások ott az osztályon. Kép Kényeztetéses feladataimon túl pedig továbbra is rengeteg a melónk, fogalmam sincs, mikor lesz ennek vége, de már alig várom, hogy mi is nekivághassunk az első lombiknak. Kép Akkor majd biztosan tudok gyakrabban jönni!!! Már TÉNYLEG alig várom. Kép

Vigyázzatok magatokra!
További jó 7végét!
Seszi
seszi

Zsebi! Kép
Kár, hogy nem egy napon megyünk... Kép

VIKI!!! Kép ANDRÁS!!! Kép
Tök jó volt veletek beszélni! Még egyszer nagyon-nagyon köszi mindent!

Seszi
seszi

Seszi Kép
Köszönöm.
De jó, hogy már itt tartotok!
Nagyon drukkolok nektek!
Kényeztesd is a párodat, megérdemli.
Szép közös hétvégét nektek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73