Sziasztok!
Jó a téma! Nekem még semmi bajom, eddig inkább lágy volt a széklet, most ebben a ciklusban egész normális! De nem bánnám ha rekednék csak lenne eredménye!
Kriszti! Hétfőn megyek uh-ra! Kíváncsi vagyok nagyon!
Megfáztam, a fene egye meg!
Csakegy! én a huszonvalahanyadik cn.en nem vettem be(azért akartam mert nem akart felmenni a hőm, magyarán nem lett volna pé, és akkor nem is jött volna meg, de szerencsére nem így lett)!!! Nem a hatvanadik körül. Te tudod egyébként, hogy meddig bírod idegekkel! Ha bírod akkor várd ki mert csak az a természetesebb!
Angyal! Lehet, h már nem olvasol, de nagyon szorítok neked, hogy minen rendben legyen és utána költözzön a babó!!!
Zsazsóka! Akkor jó éjszakát Nektek!! Aztán majd látjuk az eredményt két hét múlva!!
Manka! Örülök, hogy jelentkeztél, de én olvastalak a másik topicban! Tudod,"ha Mohamed nem megy a hegyhez, akkor hegy megy Mohamedhez"! Örülök,h jobban vagy!
Junkó! Legalább nincs annyi időd a babán filózni, ha sok a munka! Lehet jót fog tenni! Azért túlzásba ne vidd!A kertel is foglalkozz!!
.Most lehet ültetgetni! Bár,ha nem tudsz rájuk szánni kétnaponta időt akkor megette a fene!És ha még nem laktok ott, akkor úgy nem nagyon lehet! De eljön majd a te időd is!
Köszönöm a kérdésed! Éppen ma vettem palántákat! Mustkátlit vettem 10-et. De még nagyon picirik, úgyhogy nekem kell nevelgetni!Tavaly sokkal nagyobbat vettem, úgyhogy ez lesz az első éles próba,hogy fel bírom-e őket olyan szépen nevelni, mint a bolotosok! Szóval vettem még petóniát (10-et), meg még egy fajta virágot, de neki nem tudom most a nevét, az egyik üres szobát beredeztem palánta nevelő szobának
. Az ablakhoz raktam a régi asztalt és így kapnak szép fényt is! Holnap fogom a muskátlikat balkonba raki. Úgyhogy jó lesz a programom. Nagyon szeretem csinálni! Amiket régebben ültettem hagymákat. Abból szépen növögetnek a tulipánok! Egy darab már félig kinyílott, az lila, de elég rövid lett a szára, mert sokáig bent volt a szobában és nem szeret 20 fok fölött lenni a tulipán. De így tanul az ember. Jövőre szebb lesz. Meg még mindíg hóvirágom van. De már bújnak ki a nárciszkák! Ibolya most nem tudom hol van?!!! Ilyenkor pedig már szokott lenni!!
Bali! Jó kilátások!
, de vállalom.
Ancsa! Pont elkerültük egymást!
. Pedig olyan rég dumcsiztunk!!