Új privát üzeneted érkezett!

Hááát, én is korábbra tenném... Szerintem a 18-i szexhez még túl koraiak lennének a jelek... Hátha benéz valamelyik szakértőnk Kép Kriszta, Anyapoc, Tlidi...

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Csakegy
Próbálj beírni egy negatív tesztet.Hátha továbbenged!(Õszintén szólva nem tudom biztosan,mert nekem pont 50 nap volt a leghosszabb ciklusom)

Beebeey
Háát!!!Nem tudom.Lehet,hogy igaza van a programnak,mert a 13.naptól megy felfelé a hőd,esés nélkül.
Még annyit tudok javasolni,hogy próbáld meg a fertyt.Az más szempontok alapján tesz p.é. dátumot.
www.Fertilityfriend.com

Ildi
Fincsi lehetett a spagettiKép

KépKép

KépKép
okr

Okr: nem ér semmit... szerintem ezek fel se tételezték, hogy valakinek PCO-ja van...
csakegysokadnick

Csakegy
Akkor passz!

Csajok!Átolvastok néha a babát szeretnénkbe?Moniról láttátok a híreket!
Szegényke!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Én kerestem, de nem láttam, mi történt? Már amúgy is rég hallottam róla!

Livi

bali78

Remélem nem gond,ha ide beírom:
Verus írta tegnap:
"Mónival az előbb tudtam beszélni. A komplikáció az az volt, hogy a laparon észrevették, h az egyik petefészke össze van nőve a méhével és mikor elkezdték leválasztani, nagyon vérzett vhonnan. Feltárták, sikerült mindent megoldani, de sajna úgy néz ki, hogy endometrózisa is van. Ezt a szövettan után tudják majd biztosra megmondani. Egyébkét jól van, a hasi sebe fájdogál, de a hangján lehetett hallani, hogy bizakodó nagyon.
Mindenkit üdvözöl, ha minden OK, akkor jöhet ki vasárnap. "

Verus írta ma:
"Móni-hír: tegnap kissé belázasodott, de szerencsére mindene negatív. azt gyanítják az orvosok, hogy pszichés eredetű, kapott kis nyugtatót este. Reggelre láztalan volt, most egy kis hőemelkedése van, remélem, hogy ennyi és innentől csak egyre jobban lesz. A sebe sem fáj már annyira. Üdvözöl mindenkit."

KépKép

KépKép
okr

Jaj, szegény! Ennyi szenvedés után bizony kijár a jutalom, ugye?!

Livi

bali78

Sziasztok jányok!

Angyal kedves, hogy döntöttél?
Továbbra is gondolok rád, de már magam sem tudom
hogy miért szurkoljak. Kép

Tontica!
Nagyon klasszak a képek. Tőtögesd csak nyugodtan fel őket. Úgy érzem egyébként jót tett neked ez a hazai lét. Még nem bújt elő a boszorkány. Kép

Ildi!
Jóóó hogy csatlakozhatsz. Sőt minden topikos, de jó is lenne együtt terhesedni. Nagyon jók a receptjeid.

Csakegy!
nem tudom ez a nemalvás mitől lehet. Nem jó az biztos. Az olvasás sztem is jó, a férjem is attól tud elaludni.

Bali!
Köszi a felajánlkodást, vigyázz mert élek vele. Kép Ennyire hiányzik a munka?

Beeb!
Nem tudom, nekem babásodás idejére mániám a magas hő. A tid elég alacsony. Ám ha tényleg 18-án volt akció és akkor besikerült a bébi, akkor még ráér fölkúszni a hőd. Én is egyébként azt gondolom hogy ha volt, akkor korábban volt a pé-d! 8 cn-en. De sokat mond a ciklushossz is. Neked hány napos?

Nálam még mindig semmi izgalom. Lufi efektus van de szerintem ez az elevittől, bár csak minden másnap szedem. Kiváncsi vagyok mi/ki lesz ebből.

j.
Vendég

Ja Kriszta!
Én már április 1-től izgulhatok!

j.
Vendég

Csupa izgalom lesz az április 1-5-ig terjedő időszak. Kép
Vendég

Beebee: van valami amit viszont nem értek... Minek neked a Norcolut??? Nem késett a menzeszed.... Szóval nem értem...

Ha terápiás célból (progeszteronszint emelése) akkor meg gondolom erről a doki is tudott és azért mondta... de ha azért, hogy meghozza, akkor nem értem, minek és hová...

Ha pedig tényleg PCO-s vagy akkor ritka nagy mázlista mert egy átlag PCO-snak vagy egyáltalán nincs spontán peteérése vagy ha van is, akkor marha későn...

Szóval én igazából semmit sem értek....
csakegysokadnick

Ugy latom mar mindenki alszik!Kép
Elkoszonok akkor en is!
Jo ejszakat nektek!!!

Kép
Kép
ancsa81

Csakegy: a wunschkinder egyszerűen 50 napot enged beírni. Ennél hosszabb ciklust ő nem ismer! Ez van, csak egy program és így lett kitalálva. SST sicher azt jelenti "SchwnagerShcaft Test sicher" magyarul "Terhességi teszt biztos" tehát ekkor a teszt már biztosan az igazat mutatja.

Junkó! Lufi effektus nincs az Elevittől! Csak a négy gyönyörű Petikétől! Úgyhogy hajrá. Április elsején lesz az SST sicher pozitív?!!!

Szegény Móni!

Bee! üdv közöttünk! Hát ha ma télleg a 16. cn.-en vagy, akkor sztm. még korai volt a norcolut! Főleg ha tipikus progiszakaszos tűnetek vannak! Uh volt!?? Mert lehet,h abból az orvos tudta, h nincs semmi és azért adta! Azért ezzel a norcoluttal nem szabad ám nagyon dobálózni, mert lehet, h jobban belezavar a ciklusodba mint azt gondolnánk, persze meghozza meg minden de a köv ciklusnál lehet gond. Nem akarlak megijeszteni. De nekem azt mondta a doki a múltkor, "ha leesik a hőm a köv 5 napban akkor kezdjem el a Norcolutot, de a legjobb lenne ha nem kéne bevennem és magától megjönne, mert ha beveszem akkor kezdhetünk mindenféle ciklusrendezést előről!". Tehát jobb lett volna ha magától megjön. A ciklus végét felesleges piszkálni! Inkábbb az eljét kéne! Mert ha az lefut a peteérésig rendesen akkor a második szaknak is következményből jónak kéne lennie!
Vendég

Kép

Jó éjt!
Vendég

Sziasztok!Jó reggelt!
Kép
Ma tettek a programok p.é.-tKépIgaz,egy-két nappal későbbre,mint valójában volt,de tettek,ez a lényeg(nekem)KépKép
Íme:
KépKép
Ja,és végre uarra a napra rakta mindkét programKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

37,1? Hú ez nagyon jó kezd lenni. Kép
Nekem még mindig csak 37,0.
Jó ez a kép, elgyöngültem egy kávé irányába.
J.
Vendég

Junko
Rakd már fel,légyszi',légyszi',légyszi',a görbédet!Kép

Angyal
Izgatottan váron mi újság,pecsét,nem pecsét ügyben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Nincs görbém, fölöslegesnek tartottam eddig mérni. Csak ma mértem, meg tegnap. Mindkét nap 37,0.

Angyal!
Én is. Kép

Ildi!
Köszti, hát igen elég vicces lenne pont áptilis 1-én. Kép Bolond anyának bolond gyereke. Kép
Most nincs lufi, remélem akkor délutánra megint lesz. Kép
Vendég

Kriszta!!Kép

Én nagyon remélem, hogy már babás vagy, csak még nem tudunk róla!!!Kép

Puszi mindenkinek!!!

(munkába el..)Kép

Kavics
(73 cn.)
Vendég

Junko
Gyorsan reggeliztem,és közben eszembe jutott vmi:Depes babákKépRemélem nyáron is elviszed majd őket!!KépKép
A 37C jó!!Nálad mindig 36.9 volt eddig,nemde?!Kép

Zsóka
UH-n mit mondott a doki?????

Ildi
Te mikor is mész?Hétfőn?
Teljesen leépülök már agyilag,nem bírok egy napra visszamenőleg emlékezni a dolgokraKép

KépKép

KépKép
okr

Kavicska
Jó munkát!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Depes bébik!Kép Ez nagyon jól hangzik! Simán elvinném őket. Mindig is arra vágytam hogy egy nagy koncerten vagy valamilyen zenei fesztiválon pocakosan vegyek részt, mert az tök vagány! Kép

Igen, összehasonlítottam az elmúlt 6 hónap méréseivel és ezeken a napokon még sosem volt 37,0. De hát mondtad, hogy a closty bezavarhat. Egyébként visszanéztem Eszterke görbéit, és neki végig 37,0 volt. Úgyhogy reménykedek azért, csak legyen már valami cickófeszkó. Kép.

De ugye azért te is reménykedsz? A 37,1 az 37,1. Tudod hogy mániám a 37 fölötti hő. Kép
Az agyilag leépülésről Bali már mondott ezt-azt. Kép

Kavicska! 73 cn???

j.
Vendég

Junko!

Tudjuk, hogy a mániád, de te is tudod, hogy a gyakorlatban...Kép Sem nekem, sem Reginának.... Öszintén hiszem,. hogy semmmi jelentősége, hogy 37 vagy 37,1... Szóval, mi van? Puffadsz? Az király!!Kép

Angel!
??????????

Livi

bali78

Jó reggelt , sziasztok!Kép

Mindenekelőtt Móninak mielőbbi felépülést kívánok!

Angel!Kép
?????????????????????????????????????????????

Én tegnap voltam UH-on.
Nyh.: 18mm
Bal oldalon: 34x28mm folliculus.
Ha most sem lesz semmi, akkor utána HSG.
Nagyon ideges vagyok... Bár még nem adtuk fel, hátha ebben a hónapban sikerül!!
Tud részleteket valaki a HSG-ről? (pontosan mivel jár a beavatkozás)

Kép
Kép
zsazsóka73

Üdv Csajok! Kép

Tegnap, mire hazaértem megjött, éjszakára meg be is indult szépen! Kép Biztos nem gondoltok épeszűnek, de komolyan, olyan boldog vagyok! Kép

Most kicsit azon izgulok, hogy tényleg elmúljon hétfőre! Emberi számítások és tapasztalataim alapján el kell múlnia, de már ki tudja... Kép

angel37

Zsazsó,
úristen, ekkora gigamega tüsző!!! Kép És micsoda mnyh! Kép Hát ezeken már nem múlik! Kép

A HSG-ről kiváló részleteket fogok tudni mondani jövő héten! Kép

angel37

Zsóka
Repiszurit is kaptál?Egyébként csodás tüsző!A nyh. meg király!!!
Remélem este akcióban sem volt hiány!KépKép

Angyal
Legalább nem barnáztál mensi előtt!Ez jó sztem!Hétfőre pedig tuti elmúlik!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
igen ez abszolút pozitívum! Kép
viszont úgy látszik ezentúl számításba kell vennem, hogy hosszabb ciklusom is lehet!

angel37

Nekem meg unalmasodik a hőm... 36,2 megint...

Tlidit olvasva meg úgy döntöttem, nem veszem be a Norcolutot...

Okr: azta... ez a görbe gyönyörűKép

(64. cn. asszem...)
csakegysokadnick

Sziasztoooooooooook Csajókák!

Benéztem hozzátok végre, remélem még emlékeztek rám, bár megigértem, hogy nem hagylak el benneteket, mégis hűtlen voltam. Bocsánatot kérek!
a két csíkos jel után az történt velem, hogy nagyon-nagyon rosszul lettem. A doki ágyba parancsolt haematoma miatt, aztán két hónapig nem is bírtam fel kellni többet, bár a haematoma közben felszívódott, olyan émelygés, hányinger, általános rosszullét kínzott, hogy majdnem beledöglöttem. Állandóan zöld volt az arcom, és nagyon le is fogytam. A végén iszonyúan befordultam, nem is gondoltam a babára, csak túl akartam lenni rajta. Akkor azt mondtam soha többet nem akarok terhes lenni.
Ma vagyok éppen 17 hetes. A 12. hét után jobban lettem, de máig folyton savas a gyomrom és nem tudok megenni akármit.
A 14. héten visszamentem dolgozni, ott jobban vagyok, mert enni is tudok és nem figyelek annyit magamra.
Most az az új, hogy gombám van és nem akar kiírtódni, most emiatt parázok.
Hát lányok, én sosem gondoltam volna, hogy ha terhes leszek az nem csupa gyönyörűség lesz számomra, kicsit csalódott vagyok, de sokkal nyugodtabb úgy általában és mostanában már derűsebb is mint valaha.
Azt kívánom sikerüljön végre mindenkinek, de többet senki ne legyen olyan rosszul mint én!

Kép
manka2

szia Manka!

Két pozitívumot tudok kiemelni a számodra...:
1: ezzel együtt nem sokára a legboldogabb nőnek fogod magad érzni a világon!!!! Kép
2: nem kell majd fogyókúráznod, mint nekemKépKép

Livi

bali78

Manka,
szegény, ez nem semmi Kép Kép és még a gomba is... Kép
Igen, most egyelőre nem ér tovább a szűkült agyam a teherbeesésnél... de az biztos, hogy onnan kezdődhet egy rakat más aggódnivaló!

angel37

Manka!

Akinek soha semmilyen nőgyógyászati problémája sincs, az is elkapja ilyenkor, sajna.... Nekem is volt anno, jött a gusztustalan kúpozás... kellemetlen, de azért nem annyira vészes, ne keseredj el még emiatt is!Kép

Livi

bali78

Sziasztok!

ZSAZSÓ!
Óriási tüsződhöz és hipervastag mnyh-hoz gratulálok. Húzzatok bele ne féljél. Kép

Szakmai mélyponton vagyok, kaptam koppintást az orromra, ezért ritkábban fogok jönni. (mondom most míg tart a megszeppenés Kép ) Elvette az eszemet a baba-kérdés, és ez sajnos a munkám rovására is megy.

Manka!
Jó hallani felőled, nemis gondoltam hogy a babavárás ilyen is lehet. Azért talán most már bódogság lesz inkább.

Angyal!
Na hál Isten, akkor most ennek örüljünk. Remélem tényleg elmúlik hétfőre.

Bali!
Na kár hogy mondtam ma már nincs is puffancs. Kép
Vendég

SZia! Kép

Egyszerűen el kell múlnia! Kép
Már most második napi mennyiségem van, így vasárnap lesz még kb 2Xfél négyzetcentinyi maszat, hétfőre meg nyoma se!
Kicsit tartottam tőle, hogy a későbbre tolódott ciklussal több vérzés jár, de hálisten nem!

Milyen puffancs?

angel37

Junko!

Majd visszajön, ne izgulj!!KépKép
Aztán a puffadást felválltaja a felhalmozódó szarKép Például, amikor sikerül egy héten egyszer elmennem budira, aznap már nem is nézek ki terhesnek...Kép

...öööö, elnézéstKép

Livi

bali78

Én akkor most elköszönnék, lehet, hogy már csak szerdán jövök!

Kérek szépen drukkokat hétfőre! Kép Kép

angel37

Kép
Kép
Kép

Livi

bali78

Angel!

Nagyon szorítunk!!!!!!!!!! ++++++++++++++++++++++++++. Siess vissza!!!!!Kép

Livi

bali78

Angyal
Hatalmas drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bali
Köszi a táblát!

Bővebben esteKép

KépKép

KépKép
okr

AngelKép
Drukk neked hétfőre!!!!!!

Manka!Kép
Neked innentől boldog babavárást!!!!

Junko, Kriszti!Kép
Aranyosak vagytok! Úgy tűnik, szépen hatott a Closty. Most akció minden mennyiségben!!
Szuri nem volt....

Minenkinek szép hétvégét és mielőbbi pozitív tesztet!Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Angyal!

Talán már nem tudsz majd olvasni, de gondolok rád hétfőn. Tudod, találjanak rendben mindent egy két véletlen odébb löködés, és HSG után babatapadás. Ez lesz. Kép
A puffans az az, hogy pár napja puffadok. De én ezt azóta tapasztalom mióta az elevitet szedem sajnos.

Bali!
Kép
Felhalmozódás is van már, gyanúsan szintén az elevit miatt.

Zzazsó!
Akkor hát termékeny hétvégét. Kép

Ildi!
Hogy áll a kerted? Virágok nyílnak? Ültetsz már valamit? Húúúú nemsokára nekem is lesz veteményes kertem, Annyira várom, és fel se fogom még egynelőre.

Mivel a hétvégén is dolgozni fogok és a gép elött tanyázom sztem végig, bizonyára foglak még titeket boldogítani.

Nem tűnt fel nektek Tontica hiánya? Mit csinálhat ez a jány? Kép Anyapocról már nem is beszélve.

j.
Vendég

Hát... én meg 5 percenként rohanok a WC-re... ma ugyanis a reggeli zabkorpát leszámítva csak ittam... és lenyomtam 3/4 liter céklalét is... azóta meg rohangálok... a hasam meg bluggyog... szóval napi 1 pohár céklalével szerintem megoldható a szorulásos helyzet... (izé... nekem eleve nincs, mert minden reggel lenyomok 2-3 evőkanálnyi forró vízben feloldott zabkorpát...)
csakegysokadnick

Junko!

És mióta szeded az Elevitet? Jaj, szegény akkor olyan vagy mint én, szenvedni fogsz, amikor kismama leszel... Egyszer Gergővel a piacon jött rám a kaki és ott ültem 40 percet... szó szerint kockásra martam az arcom kínomban...Kép aztn majd szülés után jön az aranyér... Csodás kilátások, mi?Kép De bánja a fene, a aztán ilyen fia lesz az embernekKépKépKép

Livi

bali78

Szia Angel!

Tudom, hogy a héten már nem látod az írásom, de gondolok rád, biztos minden rendben lesz.
Sajnálom, hogy nem kérdeztem meg hol csinálják.
Sokan a HSG után esnek teherbe én is erre várok!

Manka!

Fel a fejjel lesz ez még így se, a barátnőm fordítva járt előbb kezelték aztán jött a baba.
Bárcsak nekem is ilyen gondjaim lennének!!!!!!!!

A barátnőm javaslatára vettem Elevitet, azt mondta érdemes a teherbeesés előtt elkezdeni. (és ha még sem jön össze még hónapokig meddig szedjem?)Kép
Okr!

Jól olvastam este leszel?
Már megint csak átfutottam az oldalakat, mindenki folyamatosan rajta van az ügyön csak ennyi ragadt rám a sorokból.
gizmixxx

Sziasztok!

Jó a téma! Nekem még semmi bajom, eddig inkább lágy volt a széklet, most ebben a ciklusban egész normális! De nem bánnám ha rekednék csak lenne eredménye!

Kriszti! Hétfőn megyek uh-ra! Kíváncsi vagyok nagyon!
Megfáztam, a fene egye meg!

Csakegy! én a huszonvalahanyadik cn.en nem vettem be(azért akartam mert nem akart felmenni a hőm, magyarán nem lett volna pé, és akkor nem is jött volna meg, de szerencsére nem így lett)!!! Nem a hatvanadik körül. Te tudod egyébként, hogy meddig bírod idegekkel! Ha bírod akkor várd ki mert csak az a természetesebb!

Angyal! Lehet, h már nem olvasol, de nagyon szorítok neked, hogy minen rendben legyen és utána költözzön a babó!!!

Zsazsóka! Akkor jó éjszakát Nektek!! Aztán majd látjuk az eredményt két hét múlva!!

Manka! Örülök, hogy jelentkeztél, de én olvastalak a másik topicban! Tudod,"ha Mohamed nem megy a hegyhez, akkor hegy megy Mohamedhez"! Örülök,h jobban vagy!

Junkó! Legalább nincs annyi időd a babán filózni, ha sok a munka! Lehet jót fog tenni! Azért túlzásba ne vidd!A kertel is foglalkozz!! Kép .Most lehet ültetgetni! Bár,ha nem tudsz rájuk szánni kétnaponta időt akkor megette a fene!És ha még nem laktok ott, akkor úgy nem nagyon lehet! De eljön majd a te időd is!
Köszönöm a kérdésed! Éppen ma vettem palántákat! Mustkátlit vettem 10-et. De még nagyon picirik, úgyhogy nekem kell nevelgetni!Tavaly sokkal nagyobbat vettem, úgyhogy ez lesz az első éles próba,hogy fel bírom-e őket olyan szépen nevelni, mint a bolotosok! Szóval vettem még petóniát (10-et), meg még egy fajta virágot, de neki nem tudom most a nevét, az egyik üres szobát beredeztem palánta nevelő szobának Kép. Az ablakhoz raktam a régi asztalt és így kapnak szép fényt is! Holnap fogom a muskátlikat balkonba raki. Úgyhogy jó lesz a programom. Nagyon szeretem csinálni! Amiket régebben ültettem hagymákat. Abból szépen növögetnek a tulipánok! Egy darab már félig kinyílott, az lila, de elég rövid lett a szára, mert sokáig bent volt a szobában és nem szeret 20 fok fölött lenni a tulipán. De így tanul az ember. Jövőre szebb lesz. Meg még mindíg hóvirágom van. De már bújnak ki a nárciszkák! Ibolya most nem tudom hol van?!!! Ilyenkor pedig már szokott lenni!! Kép

Bali! Jó kilátások! Kép , de vállalom.

Ancsa! Pont elkerültük egymást! Kép. Pedig olyan rég dumcsiztunk!!
Vendég

Okr!

Néztem a görbédet, ha felfelémegy az jó jel?
A kacsit látva megyek és iszok egy kávét.

Holnap dolgozok sajonos és lehet, hogy vasárnap is így nem lehetek veletek csak délutántól. Kép Kép
Bali78!
Mesélj még!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gizmixxx

Gizmixxx!

Most sajnos nem lehet, mert annak ellenére, hogy két gépünk van, elhajtott a két fiú... De! Az Elevitet szedd csak nyugodtan (sőt), neked sem fog ártani a vitamin, akár mikor esel teherbe. Az ember ettől sokkal nagyobb hülyeségekre is költ...Kép És nagyon aranyos vagy, hogy érdeklődsz...KépKép

Livi

bali78

Tildi!

Mikor ültetted a hagymákat, mi nem régóta lakunk kertesbe, és ezért eddig egynyári növényeket ültettem, de sajnos nem lett belőle semmi, csak büdöskémből lett valami, ja és, amit az előző lakó itt hagyott. Rózsákat is ültettünk de az még odébb van. Az a baj, hogy kutyák miatt nincs sok védett terület, szerintem ők nyirták ki az egynyári növényeket is. Kép
gizmixxx

Sehol senki???????????????????????
gizmixxx

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?