Csőri!
Nagyon sajnálom, de szerencse a szerecséntelségben, hogy az ügyeletes tudta a dolgát.
Hol voltál UH-n?
Néha sajnos nem hisznek az embernek az orvosok, persze elég nehéz kiszűrni, hogy most ki állít biztos dolgot.
A nagymamámnál egy combnyaktörést diagnosztizáltak félre, 3 hétig szenvedett szegény,ekkor visszavittük a kórházba, és mikor a rtg-n látták a törést elkezdtek mellédumálni, hogy előzőleg rosszul feküdt a rtg-ben.
Ezt egy 78 éves emberről elég nehéz elképzelni, mármint hogy ficánkolna röntgen közben, meg sem bírt szegénx mozdulni
Megműtötték, majd 3 hónap múlva meghalt.
Szóval néha bizony rámenősnek kell lenni
Jó, hgy nem esett komolyabb bajod, apukám unokatesvére anno méhen kívüli terhességben halt meg, maga után hagyva két árvát.
Még annyi, hogy én is 4 hetesen voltam UH-n anno és nálam sem látszott még a baba, de a dokim, elmagyarázta, hogy lehet, hogy méhen kívüli terhességről van szó (pozitív volt a teszt), persze gyorsan hozzátette, hogy erre pici az esély, de ha erősen görcsölni kezdek, akkor roham a kórházba, amúgy engem is 1 hét múlvára rendelt vissza, de ekkor már látszott tücsi.
Fel a fejjel és pihenj sokat, élvezd a napsütést...