Naaa, itten vagyok, de csak addig, amíg meg nem jön az ebédem. Mert ma rendeltem finit.
Õrület, archívot kell olvasni ...
Tücsökmami,
Mit mondott az orvos? Figyi, nem Neked is meg akar jönni? Mióta csinálja ezt Gergő? Beni nekem is múlt hónapban 1 hétig csinálta, most is már péntek óta. (Még mindig nem jött meg most)
Annyira, de annyira drukkolok Nektek, csak ne készítsd ki magad, mert megérzi a kis kópé!
Több, mint 3 hónapos, csak anyatejes, ez tök jó! Erre gondolj!!!
Eszti,
Részünkről okés!
Akkor a 6-os busszal megyek be a Jászaira és onnan a Duna parton felétek. Hol talizunk? Ja, és mikor? Beni fél10-10 körül eszik, utána tudnánk indulni, úgy 11 körül lennénk ott. Jó az úgy?
Tej: én úgy tudom, hogy szobahőmérsékleten 24 óra, hűtőben 48 órát áll el. Figyelj a szagára, az elárúl mindent. Ha büdi, az összetéveszthetelen mindennel, akkor öntsd ki. Én is gyűjtögetem és utána szoktam lefagyasztani.
Igggen!!! A Sláger rádió szerint is ma van az uccsó ilyen sz@r idő, és jövő héten 20 fok lesz!!!
Mamacka,
Én is egyből kivettem Áront, Beniről is van egy hasonló kép, ami így a végén készült. Nagyon kis husi!
Timi,
Nagyon szép a keresztelőre a ruha, aztán majd fotózzatok ott is!
Azt hittem rosszul látok! Hát mekkora csajócád van már!!! Nagyon ügyes. És csini!
Nekem is van ilyen zoknim.
Coolasa,
Nincsen új kép Noémiről? És az Apukájáról?
A jányod akkora lesz nyáron, mint most az én fiam. Ha a kajálással minden rendben lenne, én mennék vele bátran, bárhová. Na jó, repülővel még nem, azt majd jövőre.
Mi júliusban és szeptemberben megyünk, akkor már nagy fiú lesz, már javában eszünk minden féle jót, nem kell a szopin görcsölni.
Mancs,
Köszi a címet.
Na jó, maradjon Gabi az első, picit csaltam.
Sajtine,
Na látod, Zsófi is ráérez az ízekre, győzd csak rakni a szájába a kanalat!
Gabi,
Cukorfalat a lányod, de nagyon!!!
Közben már falatozom, fini nagyon!!!