Sziasztok!
Köszönöm Mindenkinek a pocakdícséretet, való igaz, hogy most látszik egy kis különbség.
Hurrá!
Ági,
csíkom tényleg nincs, meg az a köldök alatti vonal sem látszik nagyon, néha én is csak keresem...
De elkiabálni nem akarom, valakinek nagyon a végén reped ki, és azt hallottam, hogy akkor a lenti részen, mert hogy ott nyomja a baba súlya a pocakot, vékonyabb is a bőr, és repedhet. Hát nekem bírja már ki ezt a pár hetet!
Utazással kapcsolatban szerintem ha az ember előre parázik, hogy biztosan most fog valami móka történni, akkor tuti fog. Igaz nem utaztam sem repülőn, sem máshol két gyerkőccel, de a tippem az, hogy fő a nyugalom!
Mintha csak egy másfél órás út lenne, úgy állnék hozzá...
Vero,
hűűű, te 3 óra alatt szültél?? Mi volt ez, repülőrajt? Áron baba nagyon sietett ki hozzátok...
Hogy -hogy ilyen gyors volt? Honnan számítod ezt a 3 órát?
A 3 mg 4 Dimenziók világa tőlem is távol áll, annyit tudok, hogy ha én valakinek fizetek 8000 pénzt, akkor nekem mozogjon a gyerekem azon a felvételen!
Amica,
várjuk a fényképet!
Terhesgondozóban már valóban nem találkozunk, nekem már nem kell mennem oda. És szerencsére táppénzes papírért sem kell odamennem, adja a házidoki. És rákérdeztem a házidoki asszisztensétől, hogy az az igazolás, ami nekik kell 4 hetente a terhesgondozóból, az kell-e még egy. Mert elvileg kellene, ha a heteket nézzük. De azt mondta, ha már nem kell mennem, akkor ezért ne menjek, csak az a lényeg, hogy ha bemegyek kórházba szülni, vagy már korábban befektetnek valami miatt, akkor telefonáljunk nekik.
Gabó,
tegnap este mértem magam (ez hozzájár a kétheti pocakfotóhoz...
), 11 kg-t híztam. Ezt talán azért nem látja az, aki ruhában lát, vagy eleve ritkán lát, mert a fejemen nem nagyon látszik, mást meg úgysem mutogatok...
Én érzem és látom, hogy valahol rajtam van ez a 11 kg, csak éppen eloszlik rajtam mindenhol. Van a lábamon, fenekemen, csípőmön, hasamon, kezemen, szóval mindenhol egy pici. Sosem voltam egy vékony alkat, ezért nem annyira látványos a dolog. De attól még valamiért annyit mutat az a szemét mérleg!!
Katus,
a Ragyogás teljesen elvette az eszedet??
Aztán nem ám befordulsz itt nekünk és leszámolsz mindenkivel??!!
Szólj, ha kezdene elborulni az elméd, és akkor elkezdjük ápolgatni a lelked, nehogy megjelenj mindenkinek a lakásán egy-egy baltával!
Jót fog tenni az a Graz-i időtöltés!
Hány napra mentek? 2-3? Vagy annyit nem akarsz?
Ezt az üzit elküldöm, aztán utána lemérem a pocakot, mert még elő kell kototrni valahonnan a szalagot. Eddig csak egyszer mértem, valamikor a közepén, és nemtom merre lehet.
Eszti,
örülök, hogy Szonja jobban van, vidd is ki kicsit levegőzni, had szívjon be egy kis energyt!
És ti hogy vagytok?
Dean R. Koontz könyvem nekem is van kettő, a "Téli Hold" és "Az éjszaka hangjai". Ha gondolod, egyszer valahogyan odaadom, ha éppen nincs meg neked. Bár ha nagy rajongója vagy, akkor lehet, hogy szinte mind megvan!
A nutellás sütit bármikor megcsinálhatod, nem baj, ha most nem volt hozzá önbizalmad! Én is csak azért ugrottam neki, mert könnyűnek tűnt. Ha már picit is bonyolultnak tűnik egy süti, neki sem állok!