Új privát üzeneted érkezett!

Ja, nekünk nem volt bébikompunk mert engem megriogattak h nem fog járni magától meg görbe lesz a lába, gerince meg ilyenek... Nem tom annyira nem hiányzott de van pici aki láthatóan élvezi!
Vendég

Vero,
hja, növöget! Kép

Neked izgi-izgi holnapra, hogy beterpesszen a Babó!! Kép

nadine81

Köszönöm szépen a válaszokat, akkor majd holnap bemegyek a kórházba és megérdeklődöm!!!!

További jó pocakosodást mindenkinek!!!!!

KépKép
napraforgo13

Nadine!
Igen, most valoban lathatoan nott! Viszont olyan szep formas, se csik se semmi, szoval nagyon jo a pocid! Kép

Vero!
Amugy en is mindentol besz..ok, de a hazautazas mas. Tuzon vizen at is, de haza megyek, ugyhogy csak rugalmasnak kell lenni, kicsit kikapcsolni az agyamat a parabol kb. 12 orara. Vegulis "csak" 12 ora az eletembol, aztan mar otthon vagyok!!!!

Amica!
Nekem is az volt a legnagyobb felelmem, hogy a Bencet kire hagyom, ha szulni megyek. Itt mondjuk nem er az ember a korhazba 10 perc alatt, es ha meg a gyereket is el kell vinni valakihez, akkor az meg min. +20 perc, szoval tiszta fraszban voltam. Foleg, hogy mi van, ha ejjel kell menni, akkor milyen ciki valakit ugrasztani. (Meg nem is nagyon van kit ugye) Aztan a vegen az anyosom arra a hetvegere idejott amikorra ki voltam irva (pentek), es hetfon ment el. En meg vasarnap megszultem. 2 napot huztam ra, de o meg itt volt. Szoval ez az egy pozitivum abban, hogy itt volt, hogy a Bence itthon lehetett vele. Mondjuk 1/2 3-kor du. indultunk be a korhazba kb. 5 perces fajasokkal, 3-ra ertunk be, es 5-kor kesz is voltunk! Kép

Kép
Kép
agi

Ági!
Azért nem semmi, elvileg Te is megszülhettél volna útközben! Én az elsőt 3 óra alatt szültem, most akkor mi lesz? Igaz állítólag ez már megint első szülésnek számít olyan régen volt a másik! Kép

Viol!
Elvileg nincs sok különbség a 3 és a 4 dimensio között, hiszem valójában ugye csak 3 van! a 4D-t azt mondják azért hívják így mert a "éppen most" a 4. dimenzió. szerintem ez hülyeség. Nekem az nem tetszik ezekben a szupi X dimenziós Uh-okban hogy ugyebár 3 dimenzióban nem láthatod a gyereket, mert olyan érzékelőfej nincs ami körbelátja a hasat...
Amit pedig nem látsz a képen azt a számítógép valami pontok alapján kiszámolja és berajzolja a bábáról. (Hát köszi 8000 pénzért!)
Vendég

En ugy tudom, hogy a 4. dimenzio az ido. Vagyis a 3D-s UH az terbeli, de allo kep, a 4D meg mozgo.

Vero!
Meg az a szerencse, hogy a Pocsi utcabol 5 perc alatt a korhazban vagy. Kivancsi vagyok holnap kiderul-e, hogy fiu vagy lany a pocaklako? Kép

Kép
Kép
agi

Viol, majd csinálunk képetKép
Már a gondozóban sem fogunk találkozni...

Vero, azért most is gyors szülésre számíthatsz, nagyobb esélyed van rá mint egy 16órás szülés utánKép

Ági, szerencséd volt, én másodszor 37hetesen szültem, senki nem számított rá, először is épp39hetesen, szóval nekem nagyon kellene vigyázni, hogy legalább 38hétig kihúzzam. Nem lesz semmi, mert júniustól nincs ovi, itthon lesz mindkét gyerek, meleg lesz, egyedül leszünk, nem bírok a fenekemen megmaradni...
Mindenki azt mondja persze, hogy a munka megvár, no de akkor is csak rám várKép
Tegnap a spárnál összefutottam egy ismerőssel, most szülte a harmadik lányát, 35.hétre, bennt tartottták a "korán", egészséges szerencsére, de még nem jöhet haza. Na ezt jó lenne elkerülni, annyit mondott csak, hogy nagyon vigyázzak magamra, mert ő nem bírt nyugiban lenni és tessék.

Nercsi, Nici, Reni jó babázást!

Katus, remélem apukád jobban van már, jáértam mostanában felétek, de sajna téged személyesen még nem ismerlek...

Gabó, ügyes a legény, mindjárt szalad!

Eszti, nem ment végülis el a férjem, talán megfázott és a fogínyvel volt csak a baj, ha nem akkor persze elmegy. Gyógyuljatok!
Csilla elküldte biztosan a képeket nekesd is , ha nem szólj és küldömKép

Kép
Kép
Kép
amica

Jó reggelt minden gyerkőcnek,babának,anyukának kismamáknak.

Nadine!A fene se tudja.Három ismerősömnél is lány van mind a hármuknál 5-hósan felült aztán mászott és egy éves koruk előtt elindultak.Levi kb. 9-hósan kezdett el mászni most felállni és magától ülni.A fiúk állítólag lustábbak.De cáfoljatok meg ha ez nem így van.Szép nagy a pocód.Mennyit híztál eddig,mert semmi nem látszik?

Ági!És mióta adod neki ezeket a vitaminokat?Ha ilyenkor elkezded nem fog hozzá szokni a kis szervezete?A képen ami fent van egyáltalán nem látszik rajtad semmi felesleg.Én is gondolkodóba estem,hogy lecseréljem-e a babakocsit.ennek van lábzsákja v. ehez már nincs?

Vero,Amica!Ti gyors szülők vagytok.De jó nektek!!KépKép
Vero!Remélem megmutatja magát a lurkó.KépKépKépKépKép

Eszti!Jobban vagytok már?Szonja még lázas?
Vendég

Sziasztok!

Nem tűntem el teljesen, csak a Ragyogás teljesen elvette az eszemetKép
Minden szabad percemben olvastam, este is mikor aludni lehetett volna.
Nagyon tetszett!Kép
Vero még egyszer kösziKép!

Köszi apukám, jól van, megint újabb gyógyszereket kapott, jár ellenőrzésre.
Pénteken, meg jönnek anyukámmal, vigyázni a Mátéra, mi meg elmegyünk Graz mellé, kirándulni, pihengetni stb....Kép
Kíváncsi leszek hányszor fogunk telefonálni, hogy mi újság itthon, már most hiányzik a kis mókus.

Amica!

Én sem ismernélek meg az utcán, egyszer elmehetnénk együtt sétálni, ha van kedved.

Eszti!

Remélem, már jobban vagytok.

Reni!

Nagyon édes kislány Lara.

Most lépek, rengeteg vasalni valóm vanKépKépKépKép

katus78

Nadin!

Nagyon helyes a pocid, azért már jól látszik a különbség.
Hány cm, nem mérted?
Nekem a 36 héten (ugye akkor szültem) 104cm volt.

Gabó!

Máté is lusta, 5 hónaposan kezdett el forogni, de akkor is csak egyik irányba ment neki, most 7 hónapos, és forog minden irányba, de mást még nem tud!

Na most tényleg vasalok!!!

katus78

Katus!Levi is lusta baba és egyik pillanatról a másikra kezdett el mindent csinálni.Máténál is biztos így lesz.Oltás nem viselte meg?Milyen oltást kapott 7-hósan?Már most irigyellek a kirándulás miatt.De kijár nektek legalább anyukádék is kirándulnak hozzátok és az unokához.Jó vasalást.
Vendég

Eszti!
Küldök virtuális "enerdzsit", gyógyuljatok meg!!

Kép

Katus!
Örülök hogy tetszik a könyv én is imádtam! A DVD-k is nagyon jók és tényleg volt rajtuk angol hang annyira örültem! Köszönöm én is. (Van még Stephen King könyvem ám egy rakattal! Kép)
(Vasalás, de utálom...)

Ági!
Nem vagyok egy nagy fizikus, én olyat is hallottam hogy az idő a 4. dimenzió meg olyat is hogy a realitás, nem értek hozzá addig jutottam hogy magasság-szélesség-hosszúság a 4. nekem már meghaladja a képzelőerőmet...
Kép
De a Reni volt itt Sopronban 3d-sen!
Hol vannak a kiloid? Nem találom én sem!! Kép

Reni!
Te voltál 3D-sen a Larával, nem mozgott rajta csak képeket adtak? Az annyira durva lenne 8000 pénzért!!

Gabóca!
A szomszédom is gyors szülő volt az elsővel, a másodikat meg "ripsz-ropsz" 12 óra alatt szülte meg! (??!!)
Az én fiam 7 hónaposan még csak forgott, nem mászott meg semmi, aztán egyszer csak felállt és 2 hónap múlva elindult! Összesen pár hetet mászott, míg más babák 4-5 hónapot is! Nem kell aggódni, van aki így indul el meg más dolgokat is másképp csinál! Albert Einstein állítólag 3 éves koráig nem beszélt és amikor megszólalt mondatokaban beszélt! Képzeld ha az anyja logopédushoz hordta volna!!
Kép
Vendég

Sziasztok!
Köszönjük már jobban vagyunk.Szonjának tegnap már csak hőemelkedése volt az is reggel.Azóta(kop-kop)láztalan.Ma kiviszem dél körül ebbe a jó időbe egy negyed óra 20percre mert olyan sápadt és karikásak a kis szemecskéi.Szüksége van egy kis friss levegőre,napsütésre.

Katus!
Régen én is bele tudtam bújni egy jó könyvbe úgy,hogy minden szabad percemben elővettem és olvastam.Mostanában viszont nem találok ilyen szupi könyveket.Utoljára a Vero hozott be nekem egy Dean R.Koontz(kedvenc Íróm Lőrincz L.László mellett)könyvet amikor 2 napig kórházban voltam tavaly szeptemberben,na azt(kb 400 oldal)ki is olvastam még ott.Kép

Gabóca!
Igen,szokták mondani,hogy a kisfiúk kényelmesebbek ezért később kezdenek el mindent de ez is-én szerintem-egyénre szabott.Vannak lányok akik később kezdik és vannak fiúk akik korábban.Kép

Amica!
Igen,tegnap kaptam képeket Csillától amiket el is raktároztam és ha nagyon hiányoznak nézegetem.
Én is kíváncsi vagyok a pocakméretedre!Kép

Vero!Hú de kíváncsi vagyok a kis rokon nemére.Írd ám meg azon nyomban ha megtudod!Remélem megtudjuk.Kép

Viol!
Szép a pocid és mennyire látszik a növekedés!Kép
Nem csináltam ám meg a nutellás sütit mert nincs elég önbizalmam a sütéshez.Kép

KépKép
eszti76

Vero!Logopédushoz ez jó.Nem akarom sürgetni ő úgyis tudja mikor mire képes.Mászni is sokáig nem akart aztán hipp-hopp egyszer csak mászott utánna fel is térdelt most meg már próbál állni.Eljön mindennek az ideje.Mi voltunk 4D 5.000 forint volt kaptunk 3-képet és egy 20 perces videót.Szerintem az élmény miatt megéri.A másodiknál is biztos megcsináltatjuk.

Eszti!Jó,hogy már jobban vagytok.Kell is ilyen szép időben a séta egy kicsit talán felfrissül.Úgy volt,hogy mi nem megyünk ma sehova,de lehet,hogy mégis.Reggel kicsit esett az eső,de most szép idő van.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm Mindenkinek a pocakdícséretet, való igaz, hogy most látszik egy kis különbség. Kép Hurrá! Kép

Ági,
csíkom tényleg nincs, meg az a köldök alatti vonal sem látszik nagyon, néha én is csak keresem... Kép De elkiabálni nem akarom, valakinek nagyon a végén reped ki, és azt hallottam, hogy akkor a lenti részen, mert hogy ott nyomja a baba súlya a pocakot, vékonyabb is a bőr, és repedhet. Hát nekem bírja már ki ezt a pár hetet! Kép
Utazással kapcsolatban szerintem ha az ember előre parázik, hogy biztosan most fog valami móka történni, akkor tuti fog. Igaz nem utaztam sem repülőn, sem máshol két gyerkőccel, de a tippem az, hogy fő a nyugalom! Kép Mintha csak egy másfél órás út lenne, úgy állnék hozzá... Kép

Vero,
hűűű, te 3 óra alatt szültél?? Mi volt ez, repülőrajt? Áron baba nagyon sietett ki hozzátok... Kép Hogy -hogy ilyen gyors volt? Honnan számítod ezt a 3 órát?
A 3 mg 4 Dimenziók világa tőlem is távol áll, annyit tudok, hogy ha én valakinek fizetek 8000 pénzt, akkor nekem mozogjon a gyerekem azon a felvételen! Kép

Amica,
várjuk a fényképet! Kép Terhesgondozóban már valóban nem találkozunk, nekem már nem kell mennem oda. És szerencsére táppénzes papírért sem kell odamennem, adja a házidoki. És rákérdeztem a házidoki asszisztensétől, hogy az az igazolás, ami nekik kell 4 hetente a terhesgondozóból, az kell-e még egy. Mert elvileg kellene, ha a heteket nézzük. De azt mondta, ha már nem kell mennem, akkor ezért ne menjek, csak az a lényeg, hogy ha bemegyek kórházba szülni, vagy már korábban befektetnek valami miatt, akkor telefonáljunk nekik.

Gabó,
tegnap este mértem magam (ez hozzájár a kétheti pocakfotóhoz... Kép), 11 kg-t híztam. Ezt talán azért nem látja az, aki ruhában lát, vagy eleve ritkán lát, mert a fejemen nem nagyon látszik, mást meg úgysem mutogatok... Kép Én érzem és látom, hogy valahol rajtam van ez a 11 kg, csak éppen eloszlik rajtam mindenhol. Van a lábamon, fenekemen, csípőmön, hasamon, kezemen, szóval mindenhol egy pici. Sosem voltam egy vékony alkat, ezért nem annyira látványos a dolog. De attól még valamiért annyit mutat az a szemét mérleg!! Kép

Katus,
a Ragyogás teljesen elvette az eszedet?? Kép Aztán nem ám befordulsz itt nekünk és leszámolsz mindenkivel??!! Kép Szólj, ha kezdene elborulni az elméd, és akkor elkezdjük ápolgatni a lelked, nehogy megjelenj mindenkinek a lakásán egy-egy baltával! Kép
Jót fog tenni az a Graz-i időtöltés! Kép Hány napra mentek? 2-3? Vagy annyit nem akarsz?
Ezt az üzit elküldöm, aztán utána lemérem a pocakot, mert még elő kell kototrni valahonnan a szalagot. Eddig csak egyszer mértem, valamikor a közepén, és nemtom merre lehet. Kép

Eszti,
örülök, hogy Szonja jobban van, vidd is ki kicsit levegőzni, had szívjon be egy kis energyt! Kép És ti hogy vagytok?
Dean R. Koontz könyvem nekem is van kettő, a "Téli Hold" és "Az éjszaka hangjai". Ha gondolod, egyszer valahogyan odaadom, ha éppen nincs meg neked. Bár ha nagy rajongója vagy, akkor lehet, hogy szinte mind megvan! Kép
A nutellás sütit bármikor megcsinálhatod, nem baj, ha most nem volt hozzá önbizalmad! Én is csak azért ugrottam neki, mert könnyűnek tűnt. Ha már picit is bonyolultnak tűnik egy süti, neki sem állok! Kép

nadine81

Katus!
110 cm a hasam! Kép Húúú, akkor az sok?! Kép
Megyek kipakolok a mosógépből, aztán sütök egy kis palacsintát a gulyás mellé! Kép

nadine81

Nadine!Az a 11-le is fog menni.A szüléssel kapásból lemegy a gyerek súlya ez bármennyi lehet nálunk 3650gramm volt a méhlepény súlya és a vizesedés.Ismerek olyat aki kevesebbel jött ki mint amivel bement.A csíkom nekem is halovány volt és egy-két hét alatt el is múlt.Lassan elkezdhetünk vissza számlálni?elkészítetted már a cumódat?
Vendég

Sziasztok!Nadine!Helyes kis pocid van.Nekem nem volt se csíkom,se véraláfutásos a hasam bár nem is volt nagy.Én 12kg-ot híztam terhesség allatt.Szüléskor leisment 10kg.Bár azóta híztam sajnos.
Tegnap voltunk az erzsébet kertbe .Nagyon sokan voltak:Virágom teljessen elfáradt a levegőn ,este fél perc allatt aludt is,.Jó ,hogy ilyen jó idő van.Remélem már marad is.

KépKép
kola2

Gabó!Nálunk a Viri 10hónapossan már fogta a butorokat ugy ment de csak 16-hónapossan indult el ugy,hogy nem fogott semmit.Jó későn!Most meg ugy kell utána futni.Beszélni hamar beszélt.9hónapossan már szavakat mondott,mire járt meg már rendessen beszélt.Szerintem minden gyerek más.

KépKép
kola2

Most már talán olyan nagyon hideg nem lesz.At Erzsébet kertbe én is nagyon szerettem kijárni sétálgatni húsvétkor ha megyünk haza remélem eljutok oda v. a Lőverekbe.Már évek óta nem voltam és imádom a helyet.Akkor biztos sokat játszott gondolom ő is élvezi,hogy már nem kell pufajkát felvennie szabadabban tud mozogni,játszani.
Vendég

Ó most láttam vasárnap lesz a pasim a tv-ben Vin Diesel.Imádom nagyon fincsi hapsi megkóstolnám szívesen kvül-belül.Na és hát a hangja rabul ejtett!KépKépKépKépÚgy döntöttem ma mégse megyünk be a városba lusti vagyok.
Vendég

Na a Vin Diesel-ért lesz konkurenciád!!!

És fiúúúúúúúúúúúúúú!!!

Kép
Kép
Vendég

Harcba szállok érte bárkivel!
Vendég

Nadin!

Szerintem nem nagy a pocid!
Szerencsés, vagy amiért nem repedezett ki, nekem ilyenkor már tiszta repedés volt a csípőm, meg a combom.
Szolok, ha indulok a kisbaltával!Kép

Eszti!

Örülök, hogy Szonja jobban van!
Azt az írót nem ismerem.

Vero!

Köszi, majd beszélhetünk róla (mármint a könyvről)Kép

Gabó!

Melyik film lesz? Én is imádom azt a pasit, nagyon jól néz ki.
Én is szoktam lusta lenni!Kép
Mi ma voltunk sétálni az Erikával, és az Alíz babával, nagyon édes kislány.
Láttam róla fényképeket, kis nyuszi.Kép
Te is rakhatnál képeket a Husiról mennyit változott már.
Máté jól viselte az oltást, nem lett csúnya a lába, de ma egy kicsit fájlalja mikor borogatom és hozzáérek a kezemmel.
Meg úgy vettem észre ma egy kicsit be van keményedve.

Zsani!

Sogornődéket mikor engedik haza?
Ti merre felé laktok?

katus78

Vero!!!

Gratulálok!!!!
Éjjen egy fiús kismamaKépKépKép
Na jó a lányosokat is szeretemKépKépKép
Áron mit szólt? Lackó?

katus78

Akartam róla képet feltenni,de ez a kis szemét nem engedi.
Vasárnap lesz a Halálos iramban.Ugye milyen tökös pasi?Nem tudok betelni vele.A Balázs leszedi a képeket a gépről,mert én nem tudom aztán teszek fel van egy csomó.Maszírozgatod neki v. nem engedi?
Vendég

Jaj Vero nem is gratuláltam,hogy fiúcska lesz.De jóóóóóóóóóóóóóóóó!Mi lesz a neve?Apa örült neki?Te nem bánod picit,hogy nem lány lesz?
Vendég

Napraforgo!!

En sopronba csinaltattam 4 D-os Uh felvetetlt! Elöször egy idöpontot kell kerni, ha jol tudom a terhesgondozoban es ott kapsz egy 8000 Ft-os csekket azt feladod es azzal mehetsz majd a felvetelre a földszinten ott hatul a röntgennel csinaljak! En nagyon meg voltam elegedve a minöseggel is, a baratnöm Györben volt neki mar nem volt annyira szep tiszta a kep! De ez sok mindentöl függ!

Viol!

Nagyon szep a pocakod es most mar tenyleg, hogy latszik a növekedes hetröl - hetre!

Milyen idö van otthon? Itt teljesen borus es mar hidegebb is van mint a hetvegen. Ma megint voltam tornaszni tök jo volt!
Mar csak 3 het es jönnek az anyuek hozzank!! Kép Mar nagyon varja, ha beszelünk telefonon es Lara eppen akkor gögicsel vagy sikogat az anyu teljesen elolvad a gyönyörüsegtöl! Kép

Eszti!

Te irtad, hogy ismered a Horvath Andit ugye? En mondtam neki, hogy üdvözlöd, de ö nem jött ra ki vagy!! Mi is a vezetekneved? Honnan ismeritek egymast? Alt. iskola ?

Nercsi!!

Nagyon szep kislanyod van! Mi lett a meres eredmenye?
Hanyszor szoptatsz egy nap? Es adsz teat a picinek szopizas melett?

Kép
Kép
reni76

Eszti!

Lara mozgott egy kicsit es nem csak kepeket csinalt a Szilveszter Peter hanem videofelvetelt is kb. 10 perc, de a vege mar eleg ertekelhetetlen szamomra, mert nem nagyon jönni ra, hogy mit is latsz! De az elejen annyira gyönyörüen latni az arcat . Mint ha csak most latnam!

VERO!!

Gratula a kisfiuhoz!!! Mi lesz a neve?

Kép
Kép
reni76

Reni!Na akkor már anyukádék visszaszámolnak.Mennyi időt lesznek?Most akkor apukád is megy?Õ még nem is látta Larat igaz?
Vendég

Gabó!

Szerintem azt én nem láttam, pedig a címe nagyon ismerős.
Ha haza érünk, addigra megnézem, ha tudomKép, mármint, ha alszik a Máté.
Ezért szeretek dvd nézni, mert azt akár több órán át is lehet nézni.

Vero!

Én bennem is felvetődött a kérdés, hogy te mit szólsz a fiúhoz.
Én el sem tudtam képzelni, hogy fiam lesz, mindig lányt szerettem volna, aztán meglepődtem rendesen.
Most meg már azt nem tudnám elképzelni, hogy lányom vanKép

Reni!

Ma itt szép idő volt, de most szerintem egy kicsit elkezdett lehűlni.
Gondolom, már alig várod, hogy menjenek a szüleid. Apukád még nem is látta Larát?
Meddig maradnak?
Anyukám is mindig hallgatja, mit gagyog a Máté.

katus78

Lányok!

Én tulképp örülök,az első pillanatban mikor megláttam csalódottságot éreztem.
Úgy volt hogy az Áron jött velem értementem a suliba (így az utolsó órát is ellóghatta, hogy örült!) és odamentünk. Nem volt a Nagy doki elutazott Győrbe, megint a Szilveszter Péter jött...
De most rendes volt megmutatta a szivecskéjét, az arcát (nagyon édi volt) megkérdezte az Áront milyen tesót szeretne. Erre Áron: kisöcsit!
Odafordította a képernyőt és egy nagy kuki volt rajta!!!

A Lackót felhívta az Áron, tök örült, szerintem titkon remélte a fiút...Én meg hát nekem mindegy volt, talán a kislánynak azért örültem volna mert az még nincs, meg a Szonjácska miatt is. Bár lehet hogy épp ezért lett fiú, mert csalódtunk volna hogy annyira más mint a Szonja. Így legalábba ő marad a családban a kishercegnő!

Névileg még hadilábon állunk 3 variáció van minden héten más győz:

Bertha Dániel
Bertha Dániel Iván
Bertha Iván

Nem tom, most az Iván tetszik múlt héten meg a Dani tetszett...

Eszti próbáltunk hívni, de egyikőnk se jól mentette el az új számodat! Illetve én rosszul a Lackó pedig sehogy! Ej-ej!

Kép
Vendég

Ja, és mégegyel kevesebb esély hogy a wc ülőkét lehajtva találjam!!
Vendég

Gabó!

Egyre gondoltunk Reni apukájával kapcsolatbanKép
Biztos nagyon izgi, alig várja, gondolom, hogy lássa az unokáját.Kép

Reni!
Szüleidnek Lara az első unokája, nem emlékszem bocsi, hogy van-e tesod, meg hogy van-e gyereke stb...

katus78

Vero!

megírom az Eszti számát e-mailban

katus78

Elküldtem!

katus78

Katus!Nézd meg nagyon jó film.

Vero!mikor megmutatták,hogy fiú mondta a balázs,hogy le kellett volna fényképezni,hogy milyen képet vágtam hirtelen.Én nagyon kislányt szerettem volna és csalódtam mikor kiderült,hogy kukacos,de aztán ez a csalódottság érzés elmúlt és most már nem is bánom,hogy fiúcska.Van két kiscsaj a környezetemben őrajtuk kiélem magam.most úgy vagyok vele,hogy a második is fiú legyen aztán majd meglátjuk.Szóval Lackó fiút szeretett volna.Akkor nagy volt az öröm.Á
ronnak is teljesült a kívánsága minden happy.A Dániel is szép és az Iván is.Máson nem is gondolkodtatok?
Vendég

Veroooo!! Kép
Gratula a kislegényhez! Kép Na, akkor megtörted a rendszert, mert aki eddig itt pocakos volt, az mind csjszit pottyantott... Kép Még Amica hátra van!! Kép
Nekem a Dániel variáns tetszik, de hát ugye nem az én fiam lesz! Kép
És én viszont picit fiúban reménykedtem magunk szempotjából, de most már nagyon örülök, hogy lány lesz! Kép De szerintem ez mindenkinél így van.
Ez sima UH volt? Enyire lehetett látni a fütyköst? Kép
Most akkor milyen fekvésben van? Befordult koponyába?

Gabó,
ej, ej, megkóstolnád kívül-belül??? Kép Nahát! Kép Mi a kívül és mi a belül?? Kép Na jó, megkíméllek, nem kell válaszolni, el tudom képzelni... Kép
A cuccom már hetek óta Kép be van pakolva! Még pelusokat kell betenni, illetve a pipereKépcuccot, de azt majd akkor, amikor indulandusz van. Kép

Zsanett,
és szerinted mitől híztál? Úgy értem lehetséges, hogy a szopitól? Mert hallottam, hogy valaki fogy, de azt is, hogy valaki hízik a szopi alatt.

Katus,
jujj, ne tessék bántani minket, csak "viccűtem" Kép Kép!

Reni,
itt ma jó idő volt, sütött a napocska! Kép

nadine81

Vero!Gratulálok a kis rokonlegényhez!Akkor a Szonja ruhácskáinak csak egy részét tudja hordani.
Legalább megtudom milyen a kisfiúkkal!Hú ez nagyon félreérthető volt!KépUgye ti nem értitek félre?!
Nekem nagyon tetszik az Iván név!KépIván és Szonja így szépen magyarosan.KépDe komolyan szép az Iván név!

Gabóca!Asszem én vagyok a legnagyobb riválisod Vin Diesel ügyben.Szivesen betolnám a papucsomat az ágya alá.Kép

Reni!
Bertha Eszter a becsületes nevem.KépA Dunnyuska osztályába jártam"B".be.Szőke hosszú hajam volt és az Ibolya úton laktam.
Apud még nem látta a kis Larát?

Katus!Köszi,hogy elküldted a Veronak a számomat.Kép

KépKép
eszti76

Eszti,
ha olyanokat írsz, hogy szívesen betolnád a papucsodat Vin Diesel ágya alá, akkor tuti nem fogjuk félreérteni azt a mondatodat, hogy "megtudom milyen kisfiúkkal"! Kép Mert ez a kettő tök üti egymást! Kép
De ugye azt tudod, hogy egy papucsbetolásból még nem történik semmi izgi? Kép Ahhoz más is kell... Kép Mert mi van, ha pl üres az ágy?? Kép

nadine81

Sziasztok!

Gyorsan irok, mert megyunk ma oviba, sietni kell.

Vero!
Gratulalok!!!!!!!!!! En a Bencevel ereztem, hogy fiu, es nem is akartam elore tudni, hogy mi lesz, de annyira ereztem, hogy amikor kibujt, es ha akkor azt mondjak, hogy lany, hat lefordulok az asztalrol. Masodszorra mar akartuk tudni, es akkor meg lanynak ereztem (vagy csak azt akartam?) es mikor lattuk, hogy fiu, en is kicsit csalodott voltam, de most mar nem cserelnek.
Itt egyebkent az 3 UH van osszesen, 12, 18 es 36 hetesen. Mindegyik olyan helyen, ahol van 4D, es ha kersz a vegen egy video lemezt, az akkor $20. (3200 ft) A 12 hetes felvetel nagyon jo volt, egybe latszott rajta, de a 18 hetesen annyira befordult a mehlepeny fele, hogy csupa arnyek volt, alig lehet kivenni valamit. A 36 hetesen meg mar olyan nagy volt, hogy nem is kertunk videot.

Gabi!
Ennek a kocsinak nincs labzsakja, de azt hiszem az itteni kocsik egyike sem kaphato azzal egyutt.

Reni, Katus!
Tok jo, hogy jonnek a szuleitek!!!! Nekem mar “csak” 12 het es megyek haza!!

Na a Bence jol elrendezett engem tegnap! Amig a Balint aludt delutan, a mi agyunkon fekudtem vele, en olvastam, o jatszott. Aztan kesobb beszelgettunk, simiztem, olelgettem, es egyszercsak ogrott egyet, es a fejevel tizta erovel nekiugrott a szememnek. Azonnal kek lett es egy nagy dudor lett rajta. Nem a szemhejamon, hanem a szemem alatt az arccsont tetejen. Ez mara behuzodott a szemem ala egy fasza lila monokliva! Azt fogjak hinni az emberek, hogy vernek itthon. Kép A Balint meg a homloka oldalat utotte be tegnap eloszor a kisagy racsaba, masodszor az ajtofelfaba. Ugyhogy egymas alatt van ket kek folt. Gyonyoruen nezunk ki.

Na megyek, mert tenyleg elkesunk!

Kép
Kép
agi

Ági,
ez igen! Nem kell szépíteni, valld be nyugodtan, hogy néha bunyóztok otthon! Kép
Nem ám, elhiszem, hogy a fiad volt! Kép
És Bálintnak sikerült kétszer is, egymás után?? Szegény... Kép Majd csak elmúlnak a foltok.

nadine81

Hát ha én azt most elregélném!!!!!!Jujjjjjj!Nagyon mocskos a fantáziám.Össze gyűrnék vele jó pár száz lepedőt.

Most repülök kivenni a husit a kádból.Majd folytatom.
Vendég

Gabó,
csak okosan a fantáziáddal, nehogy Apa lássa kárát az "íccaka" folyamán... Kép Vagy előnyét... Kép

nadine81

Most én repülök, most én a kádba. Kép

Szerintetek nem gáz, hogy még mindig fürdök és nem zuhizok?

Kép

nadine81

Viol, jó fürdést! Én végig fürödtemKép

Vero, gratulálok! Egy osztálytársamnak négy fia van, lányt is szerettek volnaKép

Katus, ok, sétálhatunk valamikor.

Most megint ennyire futotta.
A gép aksija lemerült, magamról nem sierült igazán jót fényképezni, de ami késik...

Kép
Kép
Kép
amica

Viol!
Csak akkor tolnám be a papucsomat ha Õ is az ágyban lenne!KépHa nem akkor húznám a cipőmet és utána mennék.Kép

Ági!Egyszer a Szonja úgy megfejelt,hogy felrepedt a szám.Ömlött belőle a vér és 2 napig duzzadt volt.Na ezt nem volt könnyű kimagyarázni.Kép

Vero!Összevesztem az anyósommal mert ismét okoskodott és a porig alázott a gyerek elött.3 napja húzzuk a hajmosását mert mindíg megígérem neki(Szonjának)hogy akkor majd ha jobban lesz.Ma jól volt és nekiálltam tussal mosni erre az anyósom kikapja a tus alól és elkezd okosítani,hogy miért így mosom a gyerek haját és miért nem fektetem el és úgy.Basszus az anyukája vagyok és tudom mit hogyan szoktunk és azt is tudom,hogy a gyerek utál hajat mosni és minden egyes alkalommal nyöszörög miatta.
Persze a Szonja elkezdett sírni mert az anyós bezavart és alig tudtam megvígasztalni.
El is zavartam az anyóst!

KépKép
eszti76

Eszti!
Együttérzésem, nálunk rémálom a hajmosás! Márton mostanra kezdi elfogadni, de Janka üvölt végig és persze adják is egymás alá a lovat és így mindkettő rázendít! Persze ezt itt csak a szomszédok halljákKép

Kép
Kép
Kép
amica

Eszti!utálom én is ,hogy ha az anyós beleszól mindenbe.Nálunk 2hónapossan csokival akarta etetni.,és még ő sértődött meg amikor szóltam neki.Szerencsére nem sokat találkozunk.Meg hát ugye a lánya most szült:okoskodjon ott!Ti együtt laktok?

KépKép
kola2

Képzeljétek tegnap a Virág magára rántotta a számitógépet asztalostul,hát úgy megijedtem.Úgy huztam ki a gyereket az asztal alól.Nem lett semmi baja csak nagyon beijedt.egész este csak bújt hozzánk.Nem éltem volna túl ha valami baja lett volna.Még sírtam is .De azért ő már reggel megint az asztal körül matat.

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?