Na sziasztok,
most nem tudom mennyi fér bele, hogy írjak, de írok, jár a kezem ezerrel, és remélem, hogy van most 20 percem, amíg Marci még nem kel fel, és nem ordítja a fülembe, hogy ő milyen éhes!
Ha esetleg valami kimarad most, akkor majd folyt köv.
Szóval...
Tegnap már nem bírtam, de MOST!!!!:
BOLDOG BENINAPOT KÍVÁNUNK AZ ÖSSZES BENINEK, ÉS BENCÉNEK IS BENCENAPOT!!!!
És köszönjük a jóidőt is ám!!!
Most úgy állunk, hogy Apa is, én is szinte teljesen meggyógyulva vagyunk (de szép magyarosan tudok írni....
). Marcinak tegnap dél óta nincs hőemelkedése. Hétfőn dokinéni látta, aszonta nem lát, nem hall semmit semmit.(
) De most van valami ilyen vírus a gyerekek között, hogy nincs más tünet csak a hőmérséklet emelkedés. Kaptunk homeopátiás cuccot, meg mostantól a cebiont, és Marci úgy megijedt hétfőn a dokinénitől, hogy mielőtt bármilyen szert adtam volna neki, már azelőtt leküzdötte a hőemelkedést, és már virgoncka, meg vigyorka.
De azért kapja a bogyeszeket.
Mancs,
szép a pocid és a hajad!
EDA : én kaptam. Az első adag nagyon jó volt, mert 1,5 óra pihi volt, és közben 3 cm-ről 8 cm-re tágultam. A 2. adag már nem kellett volna, mert ettől nem tudtam nyomni még több mint fél óráig, és közben pedig Marci elfáradt, és sürgősen ki kellett volna már nyomnom. De én így sem vagyok ellene, mert nekem nagyon sokat segített, ui. vasárnap du fél4h - kor kezdődött minden, és hétfő reggel 8.42h - kor született meg Marci. ÉS reggel fél6-kor kaptam az első edát.
Szóval nekem nagyon sokat segített, de a végén egy kicsit hátráltatott is. De én akkor is javaslom neked, hogy ha úgy érzed, hogy kemény, és fáradsz, és nem táguls mondjuk óránként 2 cm - t legalább, akkor szerintem nyugodtan kérhetsz. Segít. Sokat segít.
Tücsökmami
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Gyere és panaszkodj, mert akkor meg is tudunk vígasztalni.
Gergőnél meg csak az a lényeg, hogy legyen pisis a és kakis a pelus, a többivel meg ne is törődj.. Annyira édes kis husi, hogy tuti, hogy neki elég amit akar.
Mellesleg ahhoz képest, amit Marci az előző hónapban hízott - most, hogy sokat izeg -mozog, és forog - csak 60 dekát hízott egy hónap alatt. Ha egy kicsit hízik hetente, (már én is csak hetente mérem le) akkor már jó. Ráadásul most eléggé összevissza szopizunk, mert egyszerűen van, hogy másfél óránként, van, hogy 3 óránként kéri a cicit fejvesztve. Éjjel meg kétszer !!! kelünk már vagy egy hete. Ilyen valamikor egy-két hetes korában volt utoljára. De nem szopizik sokat egyszerre - max 80-100-at, és ezért csinálja nekem ezt a fesztivált ezzel a sok szopival. Ráadásul most hogy nem is megyünk ki, így sokkal kevesebbet is alszik napközben.
Na de jövő héten már megyünk hozzátok!
Pénteken? Beíratkozás? El merjem vinni? Igaz, ma már nem volt hőemelkedés (tegnap dél óta...kop-kop)
Ilba,
persze, én sem fejek olyan sokat a fejőgépemmel...
Majd azt is jövő héten...mindent jövő héten.
Addig még én is takarítok kicsiket.
És a képek az asztalról. A másik fele is ugyanígy kihajtható. (mi asszem tavaly szeptemberben vettük a kikában):
Sajtine,
Igen, köszi már egész jól vagyunk.
És Zsófi? Eszi már a répát? Tud már fütyülni?
Tuti hogy megyünk sétálni jövő héten!!!TUTI!!! Én már kezdek savanyúuborka ízt felvenni, hogy kint ilyen szép az idő, én meg nem mehetek ki Marcival. Már azt sem tudja szerintem, hogy van egy babakocsija is..
Mamacka,
igen egyetértek. Én is tökre örültm a pocakomnak. És szerettem kismama lenni nagyon.
Timi,
de jó nektek, ezzel a hintával, meg kinti sétákkal Gabival. ÉN IS SÉTÁLNI AKAROK MENNI!!!!MARCI IS!!!!
Gabi,
és mik azok a jótanácsok mosogép ügyben? Megosztod velünk? Vagy ez amolyan Gabus - szerelő közti titkos izé?
Eszti,
én úgy szoktam, hogy ha nagyon nem jön az Avent-tel, akkor egy kicsit fejek kézzel, és utána teszem rá a cicire az Aventet. Azért jó, ha használod - ezt most figyeltem meg - mert közben is belövell a tej. Szerintem a szopihoz hasonló mozgás meg a vákum miatt. Ha meg kézzel fej az ember, akkor iylen nincsen. Szóval próbáld azért még, ne tedd el, mert jó az ha néha használod. Ha sok a tejci a cicben kaja után, akkor próbáld. Ha kevés, akkor én is általában kézzel szokta. De naponta legalább 2x - 3x fejek azért az Aventtel is.
Wolga,
mi van nálatok? Elmentetek valahova? Biztos, ebben a szép időben...Nem baj a jövő hét tervbe van véve. VAgy az azutáni. Szép sorban mindenkihez eljutunk!!! Még Jucushoz is el kell menni ám! Mostmár tényleg kezd nagyok kafa idő lenni!
Jucus,
te is rég írtál? Mi újság van veletek?
Vuka, Natasa,
És ti?
És akkor egy két képecske a nagyfiúról:
A popeszemelés...(amikor nem megy egyszerre a fej, meg a popesz..
)
És nekem is van egy nagy Macihaverom, és nagyon szeretem ám!!!