sziasztok!
Nem nyelt el a piszok,csak majdnem!
A nappalit sikerült kitakarítanom(ez is valami),ablakot pucoltam meg minden, ilyen ügyes voltam.
Sőt főztem is,meg Dávidkáztam is.
Persze Dávid nem délben aludt,ahogy szokott,hanem fél 3 tól-fél 5 ig.
Kicsit így elcsusztunk,így nem tudtam jönni,sorry!
Délután meg ugrálóvár után rohangásztunk az Auchan-ba.Hívtam őket telefonon(Soroksárit),hogy van-e készleten,hogy ne menjünk hiába,de sajnos elvitték az összeset az orrunk elő,mire odaértünk.Még jó,hogy van egy pár Auchan a városban.
itt van:
Mire felfújtuk este lett,de Dávid nagyon élvezte.Amúgy is mostanában rájön a pörgés mánia,élvezi,hogy elszédül,utána meg töri össze magát,mert olyan lesz,mint aki be van rúgva.
Itt aztán pöröghet kedvére.
A vecsési topikban vett a barátnőm,és annyira megtetszett,hogy nekünk is kellett
Elég nagy helyet foglal,de majd nyáron kivisszük az udvarra.Ha meglesz még
Dia!
Szegényke! Együtérzek veled éjszakázásban,nekünk is volt benne részünk rendesen,sőt a mai napig nem alussza át az éjszakát Dávid.Tegnap kivételesen,egyszer ébredt,és a saját kiságyában találtatott reggel 6kor,ami mostanában elég szokatlan jelenség nálunk,általában reggel már mellettünk ébred
Most valami front lévén,vagy már nem tudom mire fogjam(lehet,hogy a tücsökzene volt rá jó hatással?)fogalmam sincs
Sajnálom,hogy így gondolod a kistesót,biztos nagy volt a trauma,de gondolj csak Gáborra,ő hogy érezné magát testvér nélkül? Reméljük meg gondolod magad
Szóval nálatok is vannak anyós ügyek? Ne is mond.Én is tudnék mesélni,csak mostanába nem nagyon hozom szóba,mert a sógórnőméknek is szélessávú netük lett,így sokat lógnak a neten,nem szeretném,ha idetévednének,és látnák,hog kibeszélem.
Kistesó
Köszi a biztató szavakat,tényleg jól esik,mert el vagyok keseredve,nem igaz,hogy nem jön már össze.Pedig annyira szeretném.
Ma összefutottam egyik volt gimis osztálytársammal az Auchanba,ő mindenáron le akart beszélni a tervemről.Meggondolandó amit mondott,de nem értek teljesen egyet vele. Az egyik barátnőjének 16 hónap különbséggel születtek a gyerkők,és a kicsi hatására a nagy teljesen "visszafejlődött".Sokkal később lett szobatiszta például,mint a vele egykorúak,és a beszédfejlettsége is messze elmaradt a korosztályától megszokottól.Meg nem tudom még miket sorolt fel.
Mondjuk ,lehet,hogy van benne valami,de a szülő sztem sokat tehet róla,vagy ti hogy gondoljátok???????
Tb-től nem várj sokat.
Én nem bántani akarom őket,de ha az ő pénzükről lenne szó,már behajtották volna
Akkor egybe fogsz kapni egy nagyobb összeget,nem? Novembertől mostanáig már jó sok idő eltelt
Babakocsi
A honlapunkon van egy oldal a babakocsi funkcióiról,azon belül van a babadiszkont,ott jó áron lehet venni babakocsikat,ahogy megnéztem.
itt Te tényleg a 18 ker-be laksz? Merre felé?
És tényleg ne izgulj a mozgás miatt,látom Judit már leírta,de ez tényleg így van,Dávid nagyon lusta volt,és nem erőltettem én sem semmit (tudom,hogy nagyon közhelyesen hangzik,de addig örülj,vagyis használd ki,hogy nem izeg-mozog,mert utána nincs megállás.)
Én is aggódtam annak idején,Judit bizti emlékszik
,de fölöslegesen hergeltem magam.
Judit!
Tényleg aranyos az a kabát Bencin.
Persze,mert Bencinek minden jól áll!
Elképzeltem Bencit,ahogy kockázik,biztos nagyon édes volt
Én is elkezdtem a Da Vinci Kódót,de nem fejeztem még be,sajnos az olvasást nagyon elhanyagoltam mostanában.
Előtte a Gésás könyvek voltak az egyik kedvenceim
Ha már a kultúránál tartunk
Olyan gyönyörűek a virágaid!
De ez nem Pistike!
Árvácska és szászorszép!
Imádom őket én is!!!!!!
Csilla!
Gratulálok Gáborkának!
Mi sem kapkodtuk el a fognövesztést
8 hónaposan jöttek az elsők alul.
Szóval nemsoká lesz jogsid?
Az tök szuper!
Én a Komocsiban vizsgáztam Kresszből(asszem
),de azonkivül nem vagyok ismerős arra.
Évi!
Remélem nem bántottunk meg,és nem azért hanyagolsz minket!
Örülnénk,ha visszatérnél!
Remélem nem maradt ki semmi,de ha igen szóljatok nyugodtan,nem sértődöm meg!
Ildikó