Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Itt vagyok, csak tegnap mire írtsm volna ideért anyuKép
Pont Judittal msn-eztünk.
Flóra tegnap elaludt negyed egykor az etetőszékben, kifáraztotta az éjszakai hányás meg a reggeliKép
Voltunk doki néninél is, kapott hányásra kúpot, B6 vitamint. egnap este óta nem hányt.

Tegnap mikor du felbredt hányt akkor adtam neki kúpot több mint 2 órát aludt jól elkábította, de azóta csak egy pici hányás volt kop-kop.
Az éjszka szépen aludt, igaz reggelre megint volt kaki, lányok plyan , de olyan büdi, húúúú el se tudom mondani, még jó, hogy csak napi 2x van.
Remélem most már kilábalunk belőleKép

Ildi:
Nem bújtam el csak nem tudtam jönniKép
Kép

Flóra a tegnapi du alvásának felét a kezemben töltötte, este meg nem akartam ott hagyni.
hogy vagyunk azt fent leírtam...

Ma nem megyünk anyósékhoz, mert már elkezdtek a balcsira járni, most újítják az alsó szintet.
Holnap anyuékhoz se megyünk ha Flóra még nem jól érzi magát.
Sándor, Gábor napot tartunkKép (Apukám, Tesóm)

Ezt elküldöm aztán válszolok mindenkinek mindenreKépKép

Évi

Süt a nap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szaisztok!!

Na akkor jön amit ígértemKép

Sok folyadékot iszik!!Tegnap este óta nem hányt, de most rggel óta 5x kakilt, szegénykém pelust kellett ráadnomKép
De megbeszéltük ha meggyógyuk akkor bugyit kapKép nagyon örült nekiKép

Anikó:
Nem is tudom mit mondjakKépKép
Jóban vagyunk, kedvellek, de most egyet értek Judittal.

Judit:

szuper ez a mirt korszakKépKépKép Igaz most szünet van, mert mostanában nem igen beszél amióta beteg, délelött már beszéltKép
Benci, de jó lenne látni ahogy fésülködik és rémezi magátKép
amúgy nem akadtam ki!

Ildi:
Már nem süt a nap, esni fog az esÕ, teljesen besötétedettKépKép
Az ebédeknél tartok olvasásban.Flóra ma ebédelt tésztát és egy kis hús levestKép
Nem tudom majd ez , hogy hat a hasmenésre??? De már 3.napja nem evett csak kekszet.
Nagyon szép a nárciszodKép

Készülök a húsvétra, festettem egy csomó matricát, egy része már fennt van az oldalamon.
Remélem a képek megmenekülnek!!!!!!!!!

Strucc politikaKép Legszíveebben azt választanám , mert mindenkit kedvelek itt a fórumon!!
Olyan rossz ígyKép de mindegy nem vegyunk egyformák és ahogy írtam a múltkor nem rágódom már ezen... (Nekem is rosszul esne ha megbántanának!!) Számomra viszont az sokkal rosszabb ha én bántok meg valakit, olyan lelkiismeret furdalásom tud lenni, hogy azt elsem tudom mondaniKép
Itt írtam már, hogy egyet értek Judittal, de én nem szeretnék egyikőtökkel sem össze veszni!!

Csilla:
MigrénKép Remélem nem sokára meggyógyul!

Dia:

3 hósan már gyümilé?? Nekünk 4 hót mondtak, igaz Gábor nem szopizik most... talán ezért.
Én csak 6 hósan kezdtem bevezetni, de flóra szopizitt szerencsére.
Sajnálom, hogy nem akar cicizni, de az is valami, hogy megiszsa ha lefejedKép
én 8 hónapig szoptattam , aztán flóra is csak üvöltött és nem akart szopizniKép
tápszert kapott 13 hós koráig onnantól. De nem aggódtam rajta örülem , hogy ennyi ideíg sikerült cicizniKép

Milyen mellszívót hazsnálsz?

Így elgondolkodva a kaki színén Flórának is volt furcsa színúű a kakija, de dokinéni nem mondta, hogy gondd lenne anno...

Mi nem szenvedtünk a hozzátpival, mindent megevett kivéve a tejpépeketKép Az összeset kipróbáltam, de csak addig kellett neki amíg megette a minta pép csomagotKép

Kép
Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Megint énKépKép

Azért írtam ilyen későn, mert közben ebédet főztem, Flórát elaltattam stbKép

Most megyek , emrt délután eljön a barátosném, hogy elkapjon egy kis hasmenéstKépKépKép
Jön egy kis dumapartiraKép

Remélem nálatok sokkal jobb az idő mint itt!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Roxmort!

Nagyon aranyos Benci, és biztos nagyon ügyes, büszke lehetsz rá. Hami terén majdnem egyformán étkeztetjük őket, én reggel mikor felébred Gábor utána gyümit adok neki, dél körül ha épp nem alszik akkor valamilyen főzeléket, esetleg husival (nem tudom nem lesz baja attol h sürün eszik hust?), uzsira változo h mit kap, általában olyat amit mi is eszünk, vagy valami üveges kaját, vacsira meg szintén gyümölcsöt, vagy kiflit sajttal (nem sok sajttal), de adtam már neki krémturot is, amit állitolag még nem szabadna. mikor kisebb volt kapott tejpépet, de engem leállitottak h nem jo mert tejpor van benne, és azota nem adom. A krémturot is csak egy honapja kezdtem el. Viszont még mindig nem elég változatos a étrendje, a netrol szoktam néha lenézni recepteket. ötletetek van h mit adhatok még neki? elég nehéz még négyszer kitalálni nap mint nap az aktuális menüt.

Ilgya!

én is regisztráltattam magam az msn-re mégsem tudom használni, segitség? Irigyellek, h neked már idén locsolkodhat Dávid, sajnálom h ez kimarad a kicsim életéből..legalábbis apai vonalon..( a migrén gyerekkorom ota jelen van az életembe de a 2.terhességgel lett rosszabb, azota két-három hetente előjön, és néha 2 napig eltart, akkor semmi nem használ.)sajnos terhesség alatt és most is csak algopyrint tudtam bevenni rá, az meg annyit ért mint halottnak a csók..Kép

Dia!

nekem is korainak tünik a gyümilé, de hát a dokinéni csak tudja..de szépen fejlődik Gáborka, gratulálok. Tarts ki az a kevés anyatej is nagyon sokat számit amit elfogad a pici. én még mindig ciciztetem, szerencsére kell neki.Fejni Boninál én is fejtem de csak kézzel, jobban boldogultam úgy, most viszont nem volt rá szükségem.
mi a helyzet a macsek ügyben?

Évi!

milyen volt a dumcsidélután?

jobbulást Florának, szerencse h legalább folyadékot iszik,nálunk pont az volt a gond, h Boni kevesett ivott/iszik, és ez vezetett főként korházhoz. De le is zárom, nehogy ujra megijesszelek..ne haragudj..
Most Gáborka is sztrájkol, nem akar inni, de legalább étvágya van most! Épp előbb vacsizott és ez el kell h meséljem...

Gyümit adtam neki(banánt turóval), és miközben hamizott hajolt a cicihez, és jelzett h kéri, megkérdeztem tőle h melyiket szeretné, cici vagy hami, és okosan döntött szerintem, cici mellett. tündéri volt, utána még kért enni, majd megint cicit..olyan édes..és ugy tud vigyorogni utána..Kép Kép Kép

Most mennem kell, pancsi idő van..

puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Judit:
Nem múlt el a hasmenés sajnosKép
Beszéltem a dokinénivel és vettem a gyógyszertárban egy port amit felkellne oldani és 2 csomagot megitatni vele.
Csak nem veszi be a trükköstKép próbáltam üdítőbe, teába és az elöbb kakaóba hátha megiszsza. a kakaónál is gyanakodott, de azért 50 ml megivott ez is több mint a semmiKép
Regel majd újra próbálom hátha sikerül.

a banánt a reszelt almát barnulva hagyva nem kultiváljaKép Pedig ezek is jók lennének.
a rizst holnap délben kipróbálom talán megeszi, de nem a kedvence.

A popója tiszta piros , ert kicsípte a kakiKép
Sudocremle kentem és tegnaptól kamilla teával, d enem javult.
dokinéni mondta, hogy kenjem canstenel vagy neorganormon krémmel.Az utóbbi szerintem ugyan olyan mint a sudó így maradtam a canestennél.
délután bekentem és kicsit javultKép
A kaposvári topicból ismert csajszi holnap átugrik biotrom lámpával(nem tudom , hogy kell írni), hogy azzal a fénnyel világítsam így hamar meggyógyul. Rendes csajsziKép és itt lakik tőlünk nem messzeKép

Tegnap este elaludtam Flórával úgy, hogy még a vacsimatis elfelejtettemKépAzért nem ettem, mert nem akartam ekötte olyat enni amit szert és most nem tud enni.elmentünk mesét olvasni aztán elaludtunkKép olyan jót aludtam, hogy már régen nem volt ilyenKépKép

Nagyon ügyes Benci!!! fogyokúraKép
A kép is nagyon jó apa hasa nélkül isKépKép

Csilla:
Jó volt a dumcsi délután jót bezsélgettünkKép
Flóra is kezdte produkálni magát, így tudjuk apával, hogy a gyógyulás van kilátásban és újra szövegel mint régenKépKép
Nem ilyesztettél meg a kórházas sztorival!!
Sajnos hall az ember ilyenekről, hogy kiszáradhatnek hasmenés vagy hányás miattKép
Szerencsére sokat iszik pici kora óta.Így nem volt gondd.
Aranyos lehetett Gáborka vacsi közbenKép
Én is msn-ezhetek veled??

A krémtúró ne spec. babáknak való vagy??
fló nemszereti, de apa nagyon örül nekiKép

Judit:
homeós cuccok miért nem jöttek be?
Aloés cuccoknak hol lehet utána nézni?
a mi házasságunk sem volt mindig fenékig tejfel, de mostanra a férjem teljesen megváltozottKépAminek nagyon örülökKép

Ildi merre jársz??

Jó éjszakát mindeninek!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Helló!!

Judit:
Recept nélkül kapható a neve(most elmentem megnézni , mert elfelejtem)Smecta 700-800Ft körül van.Csak ahogy írtam nehéz rávenni, hogy megigya.szerintem nins semmi íze(megnyaltam), de Flóra rögtön rájön, főleg, hogy ha beleöntöm vaalmibe barnás színt vesz felKép

Semmi olyan dologra nem tudom rávenni amit nem akarKép Hiába mondom neki, hoyg edd meg, mert finom, Anya is szereti az a vásasz akkor egyed meg teKépKépKép Raffinált egy nőKépKépKép

Az elöbb mikor altattam kérdezte kitelefonált.mondom neki, hogy egy néni majd hoz valmit amitől meggyógyul a popód és nem lesz piros.
Kitalálos mi volt a válasz???
--Miért????

Sajnáltam, hogy én ott neki állok kajálni ő meg nemtud enni, mert beteg.

puszika

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Hétvégi családozás és József napi buli közepette jelentkezem Kép

Délelőtt szakdogához kerestünk anyagokat a neten,majd játszótereztünk egy kicsit.
Úgy várom már a jó időt!!!!!!!!!!!!!!!
Pont akkor esett,mikor kint voltunk sétálni.
Kép
Judit gondoltam rádKép

Évi!

Gyors jobbulást kivánunk Flórának Dáviddal és együtt érzünk vele maximálisan!
Küldünk neki gyógytündéreket sokat!Kép

Sok boldog névnapot kivánok apukádnak és tesódnak!

Add meg lécci az msn címed!

Én is remélem,hogy a képek megmenekülnek,mert rosszul is leszek,ha nem. Képzeljétek még mindig nem lett elvive a gépem. Csütörtökön le mondtam ,mert be kellett mennem Pestre,pénteken meg ő nem jött.Nagyon sok dolga van,remélem hétfőn már elviszi. (Mondjuk mostmár nem sürgős annyiraKép)

Én is megyek megnézem a matricáidat!

A te nárciszod is gyönyörű!!!!!
És azok a huncutul mosolygó madarak????Nem semmi!

Biztos Flórának is tetszik!

Jót nevettem,hogy a barátósnéd hasmanókra vágyikKép Jót dumcsiztatok,mi?

Jó lehetett az elalvás Flóval mese közben.

Miért korszakKép
Kösd fel a gatyátKépKépKép

Judit!
Én már csak Benciben bízom,ha ő nem hozza meg a meleget,akkor senki. Mégiscsak egy pápaKép szólj neki,hogy járjon már közre az érdekünkben!Kép

Olyan ari Benci! Apa hasát meg kár volt kivenned,nem vagyunk szégyellősek,legalább láttunk volna egy izmos férfi hasat!

Nagyon tetszik az a könyv,amit Benci annyira olvas,biztos teli van szebbnél szebb versekkel.

Számokat?????Ez igen.
Ez a gyerek háromévesen olvasni fog,ha így haladKép Mini zseni!

Igen,tetszettek az animációk. Õ,a tavaly érettségizett hugom volt.
Itt egy kép róla:
(Volt velünk játszótérenKép
Kép
Mostanában sűrűn fog itt lenni,mert itt írja nálam a szakdolgozatát.(Pedagógiai aszisztens lesz,asszemKép)

Nem ám éheztetni Bencikémet!Úgy a sonkáival együtt gyönyörű!Hogy fogom meghamikázni a sonkáit,ha eltűnteted?KépKépKép

Csilla!
Sajnálom,hogy kimarad a Gáborka életéből a locsolkodás,de nem biztos,hogy így kell lennieKép
Nem hemzsegnek körülötted az apuka jelöltek? Csodálkozom!

Msn címedet add meg nekem is lécci!
Látom sikerült összehozni.

MigrénKép
Terhesség után rosszabb lett????
Pedig általában inkább elmúlni szokott.Kár hogy veled nem ez történt.Tudom milyen rossz,ha olyan volt mint nekem 2 éve (kb),akkor nem irigyellek.És ilyen gyakran előjön? Az még rosszabb.

Algopiryn az bakfitty,semmit sem ér erre.

Itt egy kép a mai játszóterezésünkről.

Kép

Jó éjt!

Holnap Józsefnap! Buli lesz!!!!!De azért bekusizom,irjatok!
(apósom JózsefKép)

Ildikó
ilgya1

Szisztok!!

Flóra tegnap este óta nem kakiltKépKép Hurrá!!!
Sikerült akakóba beletennem a gyógyszert, iagz nem itta meg mindet, de talán annyit ivott belőle ami hazsnált.
Reggel is bevett 2 kannállal.

Most jöttünk a játszótérről.Szép idő van csak azért még nincs melegKép fáztunk a végén már.
reggel hozta a csajszi a lámpát megis világítottuk flóra popóját, éerdeklődve figyelte, hogy mit csinálokKép
Mondtuk neki kifényezzük a popójátKépKép
Kérdezte is na fényes lett már????Kép

Aztán hülyéskedett jól tartom anya a popómat, így jó lesz??Kép
Ma megyünk anyuékhoz,de csak délután ha Flóra aludt.SándorozunkKép

Ildi:
Szép egy hugicád van, nagyon aranyos lehetKép
Látom jót játszottatok.
Köszi az együtt érzést, tegnap de. nagyon szenvedett szegénykémKép

Jó volt a barátosnémmal dumálni.
Nem aludtam el mese közben hanem utánaKépKép

"miért"korszák hááááááát kemény dologKépKép

Jó bulizást nektek is!!!

Többiek merre jártok??

Jó étvágyat mindenkinek!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Először is mindenkinek : itt a msn cimem: csillagabor1@freemail.hu, mindegyikőtökkel nagyon szívesen beszélgetek...alig várom..

Igyekszem sűrűn gépközelben lenni..

most pedig megpróbálok válaszolni, amíg Gáborka kint alszik a szép napsütéses időben.. úgy örülök h jó idő van, és nem kell szegénykémet szobában altatni, alig vártam h süssön a nap..

Roxmort!

aloés cuccot én még nem próbáltam, de annak idején amikor a mamám nagyon beteg volt vettem neki olyat ami segíthetett volna neki csak sajnos már késő volt..de biztos h jó, van egy barátnőm aki ezzel foglalkozik(van 5 gyereke), és mindig mindenre csak azt használják..én is tag vagyok, de még nem vettem hasznát, talán most..bármit ha elkerülhető a gyógyszer..de a homeos dolgok nekünk beváltak eddig, Gábor kapott már a pocakfájására, fogára, én a tejserkentésre és eddig jó volt, csak állítólag migrén és migrén között van különbség ezért nem tudták eldönteni a gyógyszertárban h melyiket adják..igy nem vettem még, és nem is próbáltam gyógyszeren kívül semmit. Nemrégen a mellem is be volt gyulladva, akkor kénytelen voltam Rubophent (remélem jól írtam), szedni mert lázas is voltam 2 napig..brr.. De köszi a tippet, sürgősen felveszem a barátnőmmel emiatt a kapcsolatot..

Gábor apja????1o honapja lassan h nem látta a fiát, utoljára nov. elején küldött smst azóta semmi. áprilisban meg lesz a tárgyalás ahol meg kell jelennünk, (én, ő meg a volt férjem), már előre félek, mi lesz velem..gondoljatok rám jó?!
Örülök h mostmár rendben van a házasságotok, nem jó senkinek ha nincs béke, megértés, szeretet..Kép

Krémtúró: nem tudom h igazság szerint kinek készül, babáknak, gyerekeknek, felnőtteknek, de Gábor imádja, Boni nem. ÉN sem vagyok oda érte, nem tudom h van e speciálisan készített változata.

Évi!

én is megjártam mikor Gábor beteg volt, akkor sehogysem tudtam beadni neki a gyógyszert kiköpte végül fecskendővel próbáltam meg, de így is kijött a fele, de ez már nálatok nem hiszem h beválna. Sajnos nincs tippem rá h mit kéne tenni, de a popójára van..eddig nem mertem leírni, de nálunk pár hete volt, h valami olyat adhattam neki enni, ami rögtön kicsípte a popóját, (mindig tudom mikor kakál, nem hagyom benne soha), és mégis vérzett neki, úgy sirt..annyira sajnáltam, és mi csak alsolt használunk születése ota..nekem bevált, bár most elfogyott (egy darab egy hétig elég), és egy próba nivea terméket használunk, ez is jó. Ugy látom a fiuk popója érzékenyebb mint a lányoké, de ez csak az én tapasztalatom. próbáld meg, árban ugyanott van mint a neogranormon, vagy a bepanten..ezek is jók nagyon. a sudo nagyon drága, és tényleg jó, csak én nem tudom megvenni sajna.. Neked is gratulálok (ha lehet ilyet mondani) h sikerült helyrezökkenteni a házasságotokat!!
A miért korszak nekem is tetszett, de mikor ugyanazt 50szer megkérdezte Boni, az már nem volt annyira jó..

Ilgya!

nem hemzsegnek a pasik körülöttem hiszen nem is nagyon járok el itthonról, csak akkor ha sétálni megyünk a fiammal, De akkor se messzire..meg ki nézne meg ismerkedés céljából egy kismamát??? társkeresőn próbálkozom, levelezek (talán nem kiabálom el), már 3 honapja valakivel, még nem találkoztunk de eddig kitartó volt..majd az idő eldönti..annyira nem akarok pasizni, leköt a két gyerek, itt lesz az építkezés nemsokára, időm sem lenne, és még bennem él a fiam apjának emléke..igazság szerint még mindig szeretem..pedig tudom h nem kéne..

ne haragudjatok h ennyire szomorkás lettem végére..

Dia!

nem tudom megvan e neked a szoptatós füzet, és h olvastad e, de megnyugtatás képpen neked, és annak aki sajnos nem tudott vagy nem tud szoptatni írok belőle pár sort...

"Eljuthatsz arra a pontra, maikor úgy érzed, nincs erőd tovább próbálkozni. A legfontosabb h ne gyötörjön bűntudat, köss békét magaddal! A szoptatás nem kötelező feladat, amit ki kell pipálni. Dolgozd fel magadban a történteket. Az is jó anya lehet aki nem szoptat, hiszen a kisbaba és édesanyja között létrejövő kapcsolat sokkal gazdabab annál, h csupán a szoptatástól tegyük függővé. Ha üvegből táplálod gyermekedet, biztosíts számára nagyon sok testközelséget, gyengédséget."

remélem segítettem,..

puszi mindenkinek.
Csilla

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Kép

csak egy proba volt..

lányok hol vagytok?

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Köszönöm szépen az építő kritikát.

Nem feltétlenül értek egyet. Mert én nem érzem, hogy bármikor is megsértődtem volna. Amit írtam azok a gondolataim voltak. Én pedig kiírtam magamból. Már látom hiba volt, mert mindenki félre érett és félre ismert. Nagyon sajnálom.

Eszem ágába sincs senkit innen elzavarni. Még csak nem is céloztam erre, tehát nem értem miért kell ilyeneket mondani.

Senkit nem állt szándékomban megsérteni, sajnálom ha félre értitek a gondolataimat. Kommunikációs problémák vannak közöttünk.

Ha így gondoljátok akkor én igazán nem jövök többször. Ezt sem fenyegetés.

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!

Hozom a formámat,ismét éjszakázomKép
Mostmár sosem fogom kialudni magam többet?Kép
Este alig bírok elaludni,reggel meg alig birok felkelni.KépKépKép Dávid meg ébreszt ám reggel,éjjel odakeveredik mellénk,és reggel csak azt érzem,hogy mászik át rajtam.Én alig látok kettőig,de ő meg teli van energiával.

Már megint mászós korszakát éli,ma le is esett a székről délután (este feléKép),én úgy megijedtem,mert térdre esett,és akkorát koppant,hogy nekem fájt. Nem sírt szegény csak meglepődött,de fájt neki,mert láttam,hogy torzul az arca,de nagyon erősnek mutatkozott,mert végül nem sírt.(Tudta,hogy rosszat csinált,nem mert sírniKép)
Azt hittem,hogy eltört a lába,de szerencsére még be sem kékült,sőt be sem pirult neki.
Remélem tanult belőle!

Évi!
Jót nevettem Flóra popómegvilágítós sztoriján.KépOlyan édes lehetett.Legalább használt? Olyan sok embertől hallottam,hogy jó az a biotronlámpa sok mindenre.De hogy erre is????Az nagyon jó,csak drága!

Nekünk is piros volt a popó a víruska alatt,de mostmár alakul,én Neogranormonnal kezeltem.

Néztem a matricáidat,(csak ma sikerült,nem működött a gportálKép)Nagyon jók! Ügyes vagy!

De ami nagyon tetszett,hogy csináltál egy talis menütKép Csak kissé hiányos!Kép

Tényleg Judit,te voltál a nagy fényképész,meg tudod még adni az album címét,vagy át küldöd imélbe (citromra) a tavalyi Margitszigeti talis képeket? Csak ha ráérsz,nem sürgősKép

Csilla!

Felvettelek a partnekrek közéKép Gondolom észrevetedKépKépKép
Nem sokat tudtunk dumcsizni,de nálam akkora felfordulás van hétvégén,mindig van valaki itt,vagy mi megyünk (igaz Judit? Minden hétvégén magadra hagytalak tavaly nyáronKép) most meg a József nap is betett,sőt még a Tescóba is voltunk délután (én vezettemKépKépKép)

Remélem tetszett a link amit átküldtem,majd még nézek neked,addig is az oldalunkon mazsolázgass!KépA Juditékén is vannak jók!

Bocsi,remélem nem gázoltam a lelkedbe a pasi témával ,nem szeretném,ha szomorkodnál.Kép
(De nem lehetsz örökké egyedül!Legalábbis ez az én véleményem. Főleg,hogy a Gábor apája miatt szakítottatokKép)

Drukkolok,hogy az "új" kapcsolatod sokkal szerencsésebb legyen!

Hidd el vannak még normális pasik,akiknek pont egy anyuka kell,mert valakinek ez ad biztonságérzetet,és ha valaki szerelmes,az nem azt fogja nézni,hanem elfogad a gyerekeiddel együtt.Biztos nehéz lehet elfeledni azt a sok szépet,amit együtt meggéltetek a volt pároddal,de ahogy tudsz lépj túl rajta,mert az idő gyorsan telik.Kép Remélem nem okoskodásnak veszed amit leírtam,csak a jó szándék vezérelt!Kép

Dia! Merre vagy?

Kedves Judit!
Remélem nem azért nem jöttél ma,amiért gondolomKép
Hol vagy??????Hiányzol!Kép

Mindenkinek további jó éjszakát!

Ildikó
ilgya1

Szaisztok!!

Gyönyörűen süt a nap!!!!

Ildi:

lámpa:
Igen azt mondta a csajszi, hogy jó ilyenekre is naponta 2x3 kelle világítani és elmúlikKép
Canestennel kenem meg sudocremmel.

Örülök, hogy végre megnézted a matricákat.A talis azért hiányos, mert egy cd vannak a képek, és nem volt még kedvem válogatni a képeket lekicsinyíteni stb.
Mászós korszak az semmi majd a miértKépKépKép

Csilla:
Nagyon nehezen ment a gyógyszer beadásaKép A rinathiolt a panadolt az örömmel beveszi meg amit kap néha antibiotikum, mert a doktornéni azt mondtaKépKép Sőt még repetát is akar kérniKép
Én sem hagytam a kakiban flórát, de mégis nagyon kicsípteKép
Milyen az az alsol??
Bephantent és neorganormont nem hazsnáltam.
sudót szoktam venni fél évente 800-900 Ft-ért(nem tudom ez mekkora kiszerelés, nem a legkisebb.)Nagyon kevés kell belőle.
Mikor flór még pelenkás volt akkor sima gyógyszertárival kentem és ha picit piros lett akkor a sudóval és másnapra elmúlt.

Felvettelek a partnerek közéKép
kicsi_evi@freemail.hu Ildi ez neked is szól!!

Délelött megyünk sétálni a helyi topicos csajszival.
Ha Flóra alszik akkor jövök.

Tegnap pelus nélkül aludt délutánKépKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hahó:

Judit:
Kép

Hagyd csak Bencit had csinálja mit akarKép
kis ToldiKép
Kaját én külön főzném...
Tej?
Az időjósok én is remélem, hogy csak viccelnek és jön a jó idő!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Jó reggelt!

Szia Judit!
Az a lényeg,hogy itt vagy!Hétvégén nekem is rosszabb a helyzet.

Bencike "elbutult" KépHát ilyet? Én olyan jót nevettem.
Nem lehetnek mindennap egyformákKép Nem butult el,csak ma az erejét próbáló nap van.Egyik nap agymunka,másnap fizikaiKép Fent kell tartani az egyensúlyt!

PaprikáskrumpliKép
Mennyire erős az a kolbász?Kép Mert nem árt ha van egy kis ize annak a kajának,most üres krumplit egyen??????Õ amúgy is egy jó evő kisfiú,izlene neki. De te tudod.
Kolbit azt ne adj,de az izét hadd szokja alapon,én így gondolkodom.Kép

Tejcsi?
Már a végét járja sztem.Biztos a hormonokKép
Volt még tejed?Vagy mikor "fogyott" el?

Évi!
Itt is süt! Olyan jó! Megyünk is sütkérezni.
Délután meg angolom van és nem tanultam semmitKép

Persze ,hogy ráérnek a képek,csak hűlyéskedtemKép

Felvettelek a partnerek közé.Kép

Jól van,már akkor alakultok,ha pellus nélkül aludt.Kép

Itt a jó idő!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bencike meghozta!De mostmár el ne vigye senki!!!!!

Ildikó
ilgya1

Kép
ilgya1

no comment!

vagyis csak annyi,hogy rosszabb,mint egy anyós.Kép

Pedig azt gondolná az ember,hogy nagyjából egykorúak vagytok,még jó is,hogy nem kell áthidalni a korosztályos próblémákat,erre tessék.
Neki is nem lenne jobb,ha jól kijönnétek? Összefognátok,aztán könnyebb lenne mindenkinek!
Ennyit az álszentségről.Mi az hogy ti vagytok a gonoszak???????????????????
ilgya1

Judit:

Az igazság odaát van!!!!!!!

pusssz

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

jövök majd alvás időben

Addig is jók legyetekKép

jó étvágyat mindenkinek!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

itt vagyok vissza olvasok és utána irok..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Ildi:

Olyan jó idő van a terszon, hogy már melegünk voltKép
gondoltam, hogy viccelsz a képekkel kapcs.
Láttam, hogy felvettél a partnerek közéKépKép

Ma is pelus nélkül alszik, de még bugyi sincs rataKépKép
SzellőztetKép

Judit
A múltkor nekem is jött egy csöpp tej. Nagyot néztem és én nem is nyomtam meg.
Nem tudom mitől lehetett??

Rokonaid:
Te szegény jól meg vagy velük áldva!! Lehet, hogy jót tenne aha elbeszélgetnétek egymással?
Mi még ilyen gonoszan is szeretünkKépKépKép
A boszit azért küldtem, mert viccelődtél a miért-elKépKép

Vigyázzzz, mert Benci turbó sebességgel fejlődik hamar s megkapod te is a kérdéstKépKépKép
Én mewghalnék ha nem lenne itthon rend!!!!!!
Pedig nem is vagyok rend mániásKép mi lenne ha az lennék, bár így is naponta képes vagyok felporszívózni, felmosniKép
Ha megezsi Benci adj neki kakaós csigát vagy túrós táskát.
Flóra nem szereti.

Tök jó Ildi 777 levelet írtál márKép

Dia:
Merre jársz?

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

megjöttem ismét...Kép

Kicsit lefáradtam azt hiszem, annyit irtatok, probáltam válaszolni, de nem emlékszem h elküldtem volna..de akkor hova lett??? Képpersze nem az a baj h irtatok, hanem az h nem tudok én sem olyan sokat és sűrűn írni..

Ildi!

A mi éjszakánk sem volt sokkal jobb, tudtam volna én is irni éjjel..sajnos. Ugyanis Gábor éjjel fél 12kor felébredt mikor megprobáltam lejjebb tolni az ágyon, mert nagyon felcsuszott, és már a párnába kezdte befurni magát..ennyit a mély alvásrol..Kép ezután következett egy orás komás sirás, mert volt energiája siráshoz, de szegény annyira kába volt, h felültem vele az ágyban, adta neki cicit, két percenként felült, körbenézett, és fáradtan visszadőlt..nagy nehezen sikerült fél 1kor elaltatnom utána még kétszer felébredt, majd reggel 8kor keltünk.. Előbb utobb ti is tul juttok ezen szerintem, csak tarts ki, tudom milyen nehéz főleg éjjel, mert nappal még csak csak kibirja az ember lánya h ha nem alszik a bébi..de éjjel..Kép Kép Kép

Gábor apjával kapcsolatban persze h nem haragszom, miért is tenném. elmúlt és tul kell rajta lépnem, de ehhez még idő kell, és persze tulélnem a tárgyalást..Beszélni meg azért nem beszélek róla, mert nem akarok itt panaszkodni, nem ezért vagyok itt..

Emlékszem mikor mondtad h leesett Dávid, én is megijedtem, Boni mikor kicsi volt a mániája volt h fogott egy rongyot, vagy pelust maga elé tette és azt hittem biztonságban van azzal járt kelt mindenfelé..Gábor ugyanilyen, mindig pelusozik, és elbujik, azt hiszi akkor nem látom ha ő eltakarja magát..olyan édes..de ha meg feláll, örömében utána elfelejt kapaszkodni.. Kép

Örülök h tudtunk picit "dumcsizni.."

Esetleg ma 6 felé? Mindenkinek szolt, remélem sikerül beszélgetnünk? Tudom h egyszerre csak egy emberrel lehet..sajnos..

Köszi a linket, meg a tippet!

Az új kapcsolatból még nem tudom mi lesz.

Judit!

Már váltottunk képet az illető pasival, nem álmaim psija az fix.persze nem a külső számit, de azért lényeges, v nekem már mindegy? örüljek ha kellek vkinek...de meg kell mondanom h a fiam apja tényleg az a tipus akit a nők nagyon megnéznek, bár nem izompacsirta volt, de jóképű,és Gábor teljesen rá hasonlit. nem is értem h hogyan jöttünk össze?! Kép

krumpli: én ugy adom neki már egy ideje ahogy mi eszük, de nem nagyon sózva,általában nem teszek bele semmit, imádja igy is. neki egyébként még külön főzök. tojást is szoktam adni neki, de csak a sárgáját? és te?

süti: nem tudom h lehet e már adni neki, talán kérdezd meg a védőnőt, ha még tartod vele kapcsolatot.

keresztelő: nálunk sem volt még meg, ennek sok oka van, talán mikor egy éves lesz akkor megtartjuk, de mi katolikusok vagyunk (de olyan mindegy h katolikus vagy református vagy bármilyen más vallású az ember), nem attól lesz valaki keresztény h templomba jár, hanem attól h miben hisz. A rokonaidról inkább nem nyilatkoznék..Kép én nem tudom még h milyen körülmények között éltek, elmesélnéd h miért is költözne oda hozzátok? ti nem külön laktok a pároddal és Bencivel?

Tej: nekem boni 9 hoig cicizett, utána magátol elapadt, és nem is "tért vissza", de ez nem a mérettől számit, volt egy rokonom, alig látszott h van melle és több mint egy évig szoptatott..viszont ismerek olyat akinek hatalmas volt (95d), és nem tudott szoptatni, nem volt nagyon teje..nekem is majdnem ekkorára nőtt meg, most már olyan mint azelőtt volt, és annyi a tej benne ami Gábornak kell..szóval ez nem a mell méretétől függ, inkább alkat kérdése, és állítőlag az agyban dől el minden..olyat is hallottam nem tudom igaz e, h ha valaki nem szült, nem is volt terhes de nagyon akar, akkor tud szoptatni, ezt egy doki nyilatkozta a tévében nem régen..szerinted létezik?

Évi!

mindjárt jövök..örülök h tudunk dumcsizni..komolyan mondom!!

Alsol, nagyon jo, nem tul nagy kiszerelésű, olyan mint a bepanten, szerencsére nekem ingyen van mert apám ott dolgozik ahol gyártják..de régen én is gyógyszertárit használtam, csak a fiamnál nem vált be.

Lányok!

ma voltunk mérésen: Gábor 9,20 dkg, és 73 cm. Azt mondják szépen fejlődik, és mindent ehet tejen kivül,és erős füszereken kívül. Jó lenne, mert elég nehéz kigondolni h mit adjak neki annyiszor..

Képzeljétek tegnap jött haza alányom az apjától, szegénykém teljesen átfagyott. Az apja egy smucig, sza.rágó, nem fütenek, szegény lányom ott fagyoskodott két napig náluk. és én nem tudtam, ráadásul beszélni sem tudok azzal a fafejű apjával..de inkább nem ragozom tovább..

Védőnő szerint nem kell félnünk a madárinfluenzától nem fog kitörni ajárvány..remélem.

lenne egy kérdésem, nincs kedvetek tavasszal talizni? én nagyon örülnék neki..Kép

Remélem kitart a jóidő, elegem van atélből..

most megyek,

azt hizsem hosszúra nyúltam

puszi mindenkinek!
ui. bocsi a sok elütésért, de anyira igyekszem h mindenre válaszoljak, és időm meg alig van..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Itt vagyok!!!!!!!!

Angolon voltam délután,aztán meg Dávid kaparintott meg magának.(Na de azért Csillával dumcsiztunk egy jótKép)

Este meg zavaros minden,fürcsi,vacsi,ágyazás (,meg ágynemű csere,meg vacsora készítés stb....)így mire idekerülök,megint 11. Nem hiszem el.

Holnap ablakot akarok puceválni,remélem marad a jó idő. Vettem egy pár húsvéti díszt,koszos ablakra csak nem tehetem fel?!KépKépKép

Judit!
Nem hiszem,hogy elromlott az a hőmérő,legalábbis remélemKép

Mostmár tudom kitől kell megkérdezni a talin az időtKép

Adtál neki kakaóscsigát vagy túróst??Vagy csak holnap?Tényleg megérdemli.Kép
Jó idő lett!

Irigyellek téged,olyan szép helyen laksz!!!!!!
Cserélünk?Kép
És mindennap olyan szép helyeken sétálsz.Egyik nap Margit szg,most meg a Vár.

Sok sok puszi az ünnepeltnek!
Előnévnapi ajándék:Kép

Évi!

Flóra,nyáron már nem is fogja tudni,hogy mi az a pelenkaKép

Tényleg,mennyi levelet írtam már.Nem semmi vagyok.Pedig évvégén tavaly megígértem magamnak,hogy rendesebb kislány leszek,nem fogok ennyit netezniKépEmlékeztek?????Kép

Még jó,hogy apát nem zavarjaKép

Csilla!
Hát ez igen!Nem mondom,jó sokat írtál!
És a giffek????Nagyon jó!

Köszi a biztatást alvás ügyben,már letettem róla,hogy 10 éven belül kialszom magam rendesenKép

Nagyon szépen fejlődik Gábor!
Nem csak te vagy sztem bajban a "hogyan etessük változatosan a gyerekünket" kérdésben, a mai napig nem tudom felmérni,hogy eleget eszik-e és minden tápanyagot megkap-e,amire a szervezeténnek szüksége van?
Például alég kevés tejterméket eszik (a cicin kivül) csak joghurtot néha,azt annyi.Se sajt,se tejföl,se túró,szóval nem tudom.........
Tejpépet egyidőben evett,de az sem volt az igazi,már elég régóta nem kap azt sem.Vegyek vajon valami babatejet?

Örülök,hogy nem kell félni a madárinfitőlKépMár elég mindentől kell rettegni így isKép Nem hiányzott még ez is!)

Boni apa no commentKép

Mennem kell!
Jó éjt!

Ildikó
ilgya1

Kedves

Nagyon sok boldog névnapot kivánunk Neked Benedek nap alkalmából!
Kép
Sok puszit küldünk !

Ildikó&Dávid
ilgya1

Hello Lányok!

Eltünésem oka: múlt héten szabin volt a férjem. Azt hittem így több időm lesz, de nem, inkább kevesebb, alig bírtam utolérni magam, még a gyereknevelésembe is beleszólt, így alig aludt nappal éjjel meg elig tudott elaludni a túlfáradtságtól...nem részletezem..... Most meg próbálom utolérni magam, és persze a picit visszazökkenteni a régi kerékvágásba. Nehéz. Most csak délelött alszik meg éjjel, du nem lehet elaltatni pici időre sem, játszani kell vele, csikizni, zenélek, dumálok neki, nevetünk, stb, és persze mi is olyan 2x 1,5-2 órát kinn vagyunk, sétálunk.
Férjemtől megkaptam, tornáznom kéne. Mondom nyomom én, ne aggódj, attól még hogy Te nem látod. Reggel szoktam a hasizmot füri után, míg Gabika alszik, a többit pedig Gabival egész nap. Élvezi, nevet, tetszik neki ahogy ide-oda mozgunk együtt. Persze hogy a férjem nem látja, hiszen minden nap 10-ig aludt, míg én 6-kor kelek a töpivel, utána meg sose volt velünk napközben, mert vagy szgépet szerelt, vagy haverozott, vagy a volt koleganőit látogatta meg, vagy pedig lenn ügyködött a ház körül. Tulajdonképpen nem sokat volt velünk, mégis sikerült bezavarnia rendesen. Ja és nagy kegyesen elengedett 1 kerek órára, de csak azért, mert gyümilevet kellett vennem a dm-ben és azt nem mertem rábízni.

Így kicsit be vagyok zakkanva!
Egyetlen szórakozásom volt az utóbbi napokban, Harry Potter 6. Megkaptam nőnapra Tőle, hiába mondtam, nehogy megvegye, mert úgyse tudom elolvasni. Hát az lett a vége, hogy mikor elaludt a gyerek én olvastam ezerrel, mondjuk napi 1 órát, de jó gyorsan olvasok, így befejeztem. Tök jó a könyv, csak kár hogy 1 évet kell várni a folytatásra.

Jó hogy msn-eztek, nekünk skype-unk van, az is olyan, csak ugye így veletek nem tudok társalogni. Sokan könyörögnek, hogy váltsunk, de a párom hajthatatlan. Kár, jó lenne veletek dumcsizni!

Judit,
a héten még nem jön össze a tali, páran bejelentkeztek, és még a babakocsit se tudom igazán feltennni a buszra, itt régi típusúak vannak, az emberek meg bunkók, nem segítenek. Most agyalok, hátha vmit kitalálok, mert már nagyon ki szeretnék innen szabadulni!

Jön csütörtökön a védőnő, megmutatom neki a kengurut, ami van, aztán véleményétől függ a szabadságom.

Csilla,
inkább itt válaszolok, mert nem tudok mailezni, időhiány miatt. Szóval bocsi, talán abból gondoltam a kiságy témát, hogy írtad, veled alszik a pici. ennyi. Most akkor a járóka milyen típusú?

Lányok,
járóka ügyben kérem tanácsotokat, milyet vegyek? Gondoltam fa rácsosra, emelhető lappal. Az jó?
A kertbe is akarok egyet venni, mert most már ha ilyen jó idő lesz, többet akarok kinn lenni vele. Tegnap de úgy elaludt séta közben, hogy egy fél órát még kapirgálni is tudtam kinn. Tök jó volt, csak az 1/3-dal sem végeztem, mert felébredt és nem tetszett neki a kocsiban fekvés.

A gyümilével jól állunk, ma már 8 kanállal fog kapni, imádja az őszilevet és a kakija is látványosan jobb lett.

Lehet mennem kell, ébredezik.

Rengeteg puszi mindenkinek!

Dia

Kép
dianab

dia!

inkább sms..mert ma nem hiszem h lesz időm..

Judit, Ildi, Évi!

bocsi, amint tudom potolom, de ma megyek megint fogdokihoz, és annyira félek, h nincs türelmem irni, meg Gábor is itt rángatja a nadrágomat h menjünk valamerre, ne haragudjatok...

igérem jövök és potolok mindent!!

gondoljatok rám kérlek!!

puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

judit!

boldog névnapot kivánok Bencinek!

Kép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Én is én is!!!!!

Benci, BOLDOG névnapot!

Kép
dianab

Roxmort,
olvastam az összeset, meg is vannak, egyszerűen imádom. Mostanság ez a könyv volt az egyetlen kikapcsolódásom, nagyon jót tett, többet ért, mint 10 óra alvás. A lelkemnek főleg.
A nevedből sejtettem ám.....!!!!
Puszi

Kép
dianab

Sziasztok!

Tényleg Évi hol vagy?

Szia Dia!
Örülök,hogy sikerült "visszatérni a rendes kerékvágásba"Kép

Nem irigyellek,hogy mindent neked kell csinálni Gáborka körül.Pedig kell egy kis idő magadra,hogy feltöltödj,mindhármatoknak jót tennE:o

Mi az hogy kolléganőit megy meglátogatni???Ezen kiakadtam (bocs), fordított esetben mit szólna? Nem kérdeztél rá erre?Kép

A másik,hogy sztem nem egyedül csináltad azt a gyereket,igenis kutya kötelessége lenne gondoskodni róla ,és néha átvállalni a terheket.
Ez olyan mérgesítő tud lenni,ne haragudj,hogy kiakadtam rajtaKép

Járóka ügyben nem tudom,hogy érdemben tudok-e segíteni.Mi nem vettünk,volt egy utazóágyunk és azt használtuk.De általában akkor volt benne,ha elmentem Wc-re,vagy biztonságban akartam tudni,mert ki kellett mennem valahova,de nem nagyon volt kihasználva (a járóka funkciójaKép az utazóágy igen,mert sokat utaztunkKép)

Anyósómék vettek lentre maguknak egyet,arra az esetre mikor lent van náluk a gyerek,de Dávid 10 hónaposan már ment,így ez se érte meg igazán a befektetést.

Ez saját tapasztalatKép

Örülök,hogy kakifronton minden rendbenKép!

Csilla!
Bocsi a délutáni tracsparti elmaradás miatt,de későn vettem észre,hogy írtál,utána meg te tűntél elKép Vagyis elkerültük egymást!Kép

Délután elugrottam zöldségeshez Dáviddal,aztán meg sógórnőmék áthívtak vacsizni. Jó későn értünk haza.

Gondoltam rád,remélem minden rendben van,és nem fáj már a fogad.Kép

Judit!
Ennyi mindent venni a Bencinek!Ez igen!
Végül is nagyon megérdemli,mert meleget hozott nekünk!

Jó az az óraKép A traktor is jó pofa nagyon.

Milyen nagyfiús már Benci is az első képen.
A talin már tudnak játszani a Dáviddal.Kép

Jót dumcsiztunk reggelKép

Holnap sűrű napom lesz,nem ígérek semmit.
Reggel tojásos nokedlit gyártok salival,majd 10-re Tücsökzenére megyünk a helyi Műv. Házban.
Majd délután angol,szóval holnap hol volt,hol nem volt leszek.......

Jó éjt!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Indulás előtt még gyors bekukkKép

Judit!
Nekem kell a Loszt! A citromra kérném egyelőre! Még mindig nem jött a szerelőKép

Igen, a járóka gyerekfüggő.Azért írtam,hogy ez a saját tapasztalatom.Nekünk marhára nem érte meg. Dávid utált benne lenni,nagyon keveset volt el benne.

A férjemet klonoztatni kéneKép (Csak nehogy anyós is megkettőzödjönKépKép)

Ünnepelt?Játszik az új szerzeményekkel?

Puszika mindenkinek,ha hazajöttünk,jelentkezem.

Ildikó
ilgya1

Szaisztok!!

Most nem reagálok , mert beteg vagyokKép
Tegnap lázas voltam, nem tudtam felkelniKép
Ma hasmenésem van, elég szarul érzem magamKép

Puszi mindenkinek!!

Flóra száj: (anyukámmal beszélgetett)
a tesómnak kukija lesz!
A:Lesz testvéred?
F:Igen
A:Mekkora lesz?
F:Óriási!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Gyógyulj meg gyorsan!

Mennek a gyógytündérek!Kép

Mi voltunk Tücsökzenén délelőtt! Nagyon jó volt!
Szerdánként van a helyi Műv. Házban,most voltunk először,de tetszett.

Igaz Dávid elég félénken viselkedett,de majd csak megszokja,feltett szándékom,hogy máskor is elmegyünk.

Most megyek angolozni,de délután talán tudok jönni.

Ti merre vagytok? Sétáltok?Ebben a gyönyörű időben?

Puszika:Ildikó
ilgya1

sziasztok!

megprobálok gyorsan válaszolni amig Gábor alszik..
Először is Évi, gyorsan gyógyulj meg, hiányzol nekünk!!!! sok gyógypuszit küldünk... De azért annyit árulj el h jön a tesó? már akartam minenkitől kérdezni h mi a helyzet tesófronton, kiváncsi vagyok..

Kép

Judit!

De gyönyörű a fiad, elképesztő..milyen nagy fiú már!! Bevallom én is imádom Harry Pottert az első hármat legalább 2o szor láttam, megunhatatlan számomra, de olvasni még egyet sem olvastam, nincs hozzá türelmem, meg időm se..igy is rengeteg könyvem van, és azokat sem olvasom..(
Irigyellek h jut rá időtök..de nem jutott eszembe h innene a neved..( bocsi Kép

Talival kapcsolatban ha lesz, nekem csak két három héten belül jó,mert ha elkezdjük a felujitást, meg az épitkezést, nem tudok sehova eljutni legnagyobb bánatomra.. Kép Kép pedig olyan szivesen összejárnék veletek..persze csak ha ti is szeretnétek..??????????????

A fogam: tegnap 4o percig köszörülték, kaptam rengetek érzéstelenitot, ami kevés is volt ujabb adagot kellett kérnem, h kibirjam, egy hét mulva lesz kész, alig várom. még van két lyukas, de azt egyenlőre még el tudo m huzni, mert nem vészes a doki szerint. Kép

Milyen pelust használsz Bencinek.? én most probálom az up&Go-t kaptam ilyen proba terméket, kiváncsi leszek bevállik e, idáig csak sima Liberot használtunk..

Ildi!

remélem ma tudunk dumcsizni, bekapcsolva hagyom a gépet a közelben leszek, remélem tudsz jönni .. Irigyellek én is a férjed miatt..

Már szerettem volna megkérdezni h kinél szültél, mert ugy tudom h az _Istvánba szültél te is..mesélj majd róla jo? persze csak ha lesz időd és kedved hozzá..

Dia!

remélem tegnap sikerült egy kicsit lelket öntenem beléd, és örülsz h tudtunk beszélgetni.. jároka ügyben nem tudom mit mondjak nekem régi módi járokám van, hálós, nekem bevállt, de főként Boninál, ő nagyon jól érezte magát benne, fel tudott állni, meg ott tanult meg felülni, sokkal jobb mint a mai modernebbek, vagy a farácsos..de ez az én véleményem..Gábornak is ilyen van, igaz h használt, de minek vegyek ha ugyis kölcsön kaptam ujra..és neki is jo, csak viszonylag keveset van benne, inkább kint szeret lenni az ágyon, vagy kompozik, meg persze igényli h cipeljem a popoját..

Kép

most mennem kell felébredt, ezt a levelet több mint egy orán keresztül irtam...

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Judit,
engem is érdekel a lost, nem küldenéd el nekem is?
Jó lenne már nekünk is sokat sétálni egyszerre, de a pici egy óránál tovább nem marad benn a kocsiban, utál hátonfekve aludni meg lenni csak úgy, Õ pocak-típus.
Tegnap elött éni s kertészkedtem, rendet raktam, összeszedtem a faleveleket meg ilyenek, csak Gabika fölébredt, így be kellett rohannunk, mert üvölt, ha ébren kell a kocsiban feküdnie.

Ma voltam egyik barátnőmmel és apicivel kocsistúl busszal dm-be, hát nem volt semmi. Elég nehéz a kocsit föl-le pakolni ezeken a régi buszokon, főleg hazafele, mikor már megvoltunk rakodva....és persze a babkocsi helyén állnak, mert ott a kényelmes....komolyan mondom ez az egy óra fárasztóbb volt, mint ha két órát guriznék kinn az utcán. Kezdek aggódni, hogy fogok így kiszabadulni innen?!

Csilla,
jó volt tegnap csevegni!!!!

Kép
dianab

Sziasztok!

Én is itt........

Bár kissé fáradtan,de bírom még........

Judit!
Gyönyörű idő volt itt ma! Kicsit reggel borusan indult,de nagyon szépen kialakult.Kép

Tényleg jó volt a Tücsökzene. Ez független a Baba-mama klubtól. Itt egy szakképzett oktató tart játékos,zenés foglalkozást pénzért. 600.- egy alkalom,de lehet bérletet venni,és akkor 500.- ra jön ki. Ez minden szerdán van és kb. 20-25 percig tart. (Addig kötkhetők le egyhuzamban az ilyenkorú gyerkők,legalábbis ezekKép)Biztos van kivétel.

Dávid kicsit félénk volt,nem akarta csinálni a feladatokat,olyan szégyellős,hogy bújt hozzám folyamatosan.(Pedig éppen ezt nem akartam elérni sosemKép)Pedig itthon mindegyiket végig csinálja velem,ott a végén oldodott fel,meg egyszer mikor tojáscsörgőket vissza kellett adni,akkor hangosan kikérte magának. Tök ciki voltKép

De jó volt,én élveztem és ő is bele fog rázódni hamarosan,remélem. Szeretném máskor is vinni.

Remélem megmutizod az új szerkókat! Nem lányos a drapp,főleg ha egy olyan aranyos kisfiún van,mint Benci.Kép

De jó neked,hogy már virágokat ültetsz,én még az ablakokat sem pucoltam meg,pedig már megkéne.Csak mikor??????????????Valaki intézze már el 48 órás napokat.Help!!!!!

Csilla!

Tesófronton nálunk ott tartunk,hogy folyamatosan rajta vagyunk az ügyön,és ahogy telnek a hónapok egyre bánatosabb leszek,hogy most sem jött összeKépKépKépKép
Mi nagyon szeretnénk mégegyet,és minél hamarabb.Sajnos nem akar összejönni,pedig kisebb korkülönbséget akartam köztük,mint amennyi idő már eltelt.Kép

Állítólag a szopi miatt kevesebb az esély,de Dávidnak esze ágában sincs elválasztódni,én meg nem erőltetem,nagy szopi párti vagyok.A nődokim mondta,hogy nem lehet okos az ember,mert most melyik kezébe harapjon? Úgyhogy csak reménykedek,mert sok emberről hallottam már,hogy úgy esett teherbe,hogy még szoptatott. Biztos nincs még itt az ideje.De már nagyon várom........................................................................... ...................NAgyon,nagyon,nagyon.

Szegényke,a fogad miatt nem irigyellek! Mennek az energiák!!!!!!

Sajnos nem tudtam jönni élután dumcsizni,de nem is láttalak a gépnél.
Majd valamikor összehozzuk.

Én a Fazekas Ferencnél szültem,nem tudom,hogy ismered-e?És te kinél?

Mire gondolsz a szülés történetemre? Vagy miről meséljek? A dokiról? Vagy a kórházról?

Szia Dia!
Nem irigyellek a buszos rakosgatás miattKép Erről Judit tudna mesélni.
Nem csoda ha elfáradtál.

Jó éjt!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Itt vagyok újból, tegnap kicsit befejezetlenül hagytam az írást, mivel Gabika elkezdett üvölteni.
Kicsit horror volt a tegnapi nap, + éjjel óránként pakoltam a gyereket, mert felmászik az ágy végébe és üvölt hogy nics tovább. Így felkelek, visszateszem az ágy közepére és egy óra múlva minden előlről. Hulla vagyok!!
És persze reggelre tök büdös meg tiszta nyál és piros a pofija mert kidörgölte mászás közben.....

Ilgya,
tök jó hogy babát akartok!!!!!!!
Én nem hiszem hogy vállalok még egyet. :-(
Kicsit horror volt minden, és egyenlőre hiába van itt a kicsi és imádom, nem tudtam még elfelejteni a történteket, főleg hogy anyós jelenléte mindig felidézi bennem a múltat és pesrze keseríti a jelent.

Ja, Anyuék az én szopim alatt hozták össze Öcsémet és alig van köztünk 11 hónap korkülönbség, így anno le is lettem tiltva a ciciről 2,5 hósan, állítólag nagyon zokon vettem...ezt a fiam nem örökölte sajna.

Szopi:
hát néha 1x-2x cicizik egy nap, mindig megkínálom, de van hogy csak a pólóm húzom fel és már üvölt, mert Õ éhes és gyorsan és izibe a kaját Õ nem akar dolgozni. Így egyre kevesebb a tejem, fejem, de tényleg alig van már és ez nagyon rossz lelkileg. Féltem kis töpimet, azt akarom egészséges legyen mindig!

Busz:
még most is rossz visszagondolnom rá és töröm a fejem, mit lehetne... lehet hogy bevadászok vmi szuperkönnyű szuperkocsit, persze csak ha megjön a pénzem a TB-től.
Beszéltem velük hétfőn, azt mondták ápr. 28-tól elkezdhetem nézni a kártyámat, lett-e utalva. Nov. 16 óta húzódik, a hülye helyettesem elszúrta a papírt amit az irodának kellene beküldenie, hiába levelezett vele a TB, nem reagáltak semmit, így kaptak egy ellenőrzést is és most hiába van végre benn a jó papír, az ell miatt akkor is még egy hónap. Szuper helyettesem annyit nem mondott, bocsi. Igaz abból nem lenne pénz, de azért nem ártott volna legalább szánnia bánnia bénaságát.

Csilla,
kár hogy tegnap nem jött össze a csivit, remélem minden okés nálatok!

Mára ígértek nekem tök szép és fincsi húsvéti sonkát, de nem tudok lemenni érte, mert de jön egy netes 18.ker-i topikos csajszi, utána meg adja a kilincset a védőnőnek. Kigaggatom a kengurúról, meg a kiscipőkről, meg ilyenek.....

Kép
dianab

Jó reggelt!

Annyit irtatok,hogy nem érem utol magamKépKépKép
Gyorsan belehuzok a takarításba,hogy ebédidőben tudjak jönni!

Puszi:Ildikó

Judit,jól áll Bencinek a kabát!
Dia,köszi,a biztató szavakat!
Csilla,gyógypuszik mennek a fogadra!
Évi,ma remélem már jobban vagy!
ilgya1

sziasztok!

most csak a nagy hirrel tudok beugrani, később jövök legalábbis ebben bizom..

GÁBORNAK TEGNAP DÉLUTÁNRA KIBUJT AZ ELSÕ FOGACSKÁJA!!!!! ÉS NAGYON NAGYONÜGYESEN SZOPIZIK, NEM HARAPOTT MÉG MEG,DE MINDEN MÁST IGEN!!!

jövök még, puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla,
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rossz az idő....a netes csajszi még nem jött, a védőnő sem....múltkor elfelejtett! Remélem most nem így lesz....

Judit,
azon gondolkodtam, ha nem fogok tudni olvasni megkattanok. Imádom a könyveket! A Da Vinci kódot én is olvastam, pont szülésre fejeztem be. Van egy köönyv, ami a tudományos oldalát bizonyítja, megvettem Apukámnak, majd el akarom olvasni. De hogy mikor???? Mert a Hp6-ot is mire sikerült......
Én is állandóan suvickolok itthon, a párom szerint nem vagyok normális tisztaság-ügyben, de mondtam neki, addig míg Õ semmit nem csinál, mindent én, ne szóljon bele. Majd én úgy osztom be az időmet ahogy tudom. Nem értem, hogy se Õ se Anyós nem segítenek, de mindenbe belepofáznak, meg okoskodnak.

Ami nehezen megy, a főzés. Alig van rá időm és rendszeresen elfőzőm, meg kifut, meg túlsül.....ha végre kanyarintok vmi jót, az meg pill. alatt elfogy és másnap kezdhetem előlről. Sokszor csak zsömlét eszem. Tegnap elött megkaptam, hogy miért nem főzök minden nap. Elmodtam az érveimet, hogy mi van, és hogy szertenék food expressztől v máshonnan egy-két napra kaját rendelni, persze nem tetszett az úrnak, így marad a zsömle.

Kép
dianab

tarts ki Dia, lehet h nekem sem lesz más megoldás..én is hallottam már erről, de szerintem ne engedj, legyen saját akaratod,még ha nehéz és békét szeretnél akkor is, előttem van rossz példa, nem szeretném ha te is igy járnál..ugye nem veszed okoskodásnak? nem akartam..

és köszi!!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla,
nem okoskodsz, jó hogy tartod bennem a lelket. Szerencsére elég vagány vagyok és nagy a pofám, így azért nem nyuszi van a ketrecben, hanem egy őrült nő.....

Judit,
köszi a lost-ot, jó volt picit mozizni...gondolatban! :-)
Beszélj a férjeddel kaja ügyben, mert ez így elég gáz....
Nálunk most párom osztja be a pénzt, mivel Õ keres, nekem jelenleg semmi jövedelmem, csak a családi pótlék, meg ha Tb bácsi végre utal. Olyan, mintha kisgyerek lennék, midig kérni kell, ha elfogy én meg úgy utálok bármit is kérni, hát még lóvét. De ad!!!! És ez a lényeg. Meg tudom mindig hogy állunk, megbeszéljük mire telik, mit tudunk beruházni, és szerencsére ilyenkor ad a véleményemre.

Szerintem sem Tom Hanksnak kellene játszani a kis sármos pasikát.....mert Õ nem az.

Szépek a virágok!!! Egy kis örömforrás, nem igaz?

Kép
dianab

Elfelejtettem írni, hogy védőnő most ment el és azt mondta, a gyereknek már forognia kéne, a mászás korai és a felülés is. Mert hogy tegnap óta próbálkozik felülni, de nem segítek neki, mert szerintem is korai az ülés. Viszont tehetem kenguruba, ma 5 percet bírt elsőre....meglátjuk!
De nem értem, a kengurúban lóg, de a popsiján nem? Szóval így nem terheli a gerincét????? És adhatok rá stabil talpú mamuszt, amit szintén ellenzek.
Megmutatta, hogyan játszak a picivel, hogy forgásra késztessem, de ez a gyerek olyan kényelmes.......Meg most miért baj, hogy mászik? Nem értem....

Kép
dianab

Ja, meg hogy 1 hónapig csak őszilevet adjak neki gyümiként, és 4 hótól a többit. Dokinéni meg azt mondta, két hét múlva adhatok mást is és akkor már nem kell a fokozatosság. Ebben inkább a dokira hallgatok, mivel a gyereknek jobb a széklete sokkal.

Nem tudtok vmi szuper könnyű babakocsit, amivel lehet közlekedni? Vmi típust v márkát v mit tudom én.....

Kép
dianab

Dia!

nekem van kettő is és egyik sem vált be, épp ma szitkozodtam..én is keresek egy jo könnyű kocsit, mert én is csak azzal fogok tudni közlekedni, de én csak alig használtat, mert olyan sokat biztos nem fogok utazni, nem lesz rá időm..Nekem van egy bergon tipusu nagyon jo, imádom, de nagyo nehéz, és nem fér fel a buszra.Kép és van egy graco amit most vettem, de olyan huzatos, vékony anyagbol van, h ma azzal mentünk sétálni, és gábort jol meg is fujta a szél..holnapra kiderül h lett e komolyabb baja..viszont könnyebb mint a másik és fel tudom rakni a vonatra...de még nem mentem vele csak itt helyben..szoval tippem nincs...de ha neked sikerül oszd meg velem, h én is milyet vegyek..

Anyagi témához nem tudok nagyon hozzá szolni, mivel én a bevételeimből igazság szerint az összes csekkemet fizetem ki ami után kb 1o ezer forintom marad, igy anyuék potolnak, vagy épp ők állják a kaját, rezsit pedig egyenlőre nem fizetek pedig igencsak megnőtt a fogyasztás mióta visszaköltöztünk (több mint egy éve)..Kép .Kép

Roxmort!

köszi, a virágaid gyönyörűek.. nem irnál magatokról, kicsit bővebben, kiváncsi lennék h mi lehet a gond nálatok, mert igy csak találgatni tudok.. priviben is megirhatod.. ugye nem baj h ezt kérem??

Ilgya!

köszi ahhoz képest a helyzet jobb, már nem érzékeny annyira a fogam (el ne kiabáljam,) csak be kell tartanom magam felé azt h csak langyosat midenből..különben visitok.. még pár nap..

Évi!

remélem már jobban vagy, gyere ha tudsz..

Lányok, ma voltam első kresz orámon, de csak megbeszélés volt..3án kezdjük, és ha megvan az elmélet, és lesz időm vezetgetni akkor akár két és fél hónap alatt meg lehet a jogsim..csak egy gond van, a Komocsin utca környékén kell vezetni, ott lesz a vizsga..ismeri valaki..én jártam ott állásinterjun de régebben, már akkor sem tetszett a környék..

Most mennem kell, holnap jövök..

puszi nektek!

ui. Dia vártalak a skypen de mennem kell, ne haragudj..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sziasztok!

Nem nyelt el a piszok,csak majdnem!KépKépKép

A nappalit sikerült kitakarítanom(ez is valami),ablakot pucoltam meg minden, ilyen ügyes voltam.KépSőt főztem is,meg Dávidkáztam is.
Persze Dávid nem délben aludt,ahogy szokott,hanem fél 3 tól-fél 5 ig.KépKicsit így elcsusztunk,így nem tudtam jönni,sorry!

Délután meg ugrálóvár után rohangásztunk az Auchan-ba.Hívtam őket telefonon(Soroksárit),hogy van-e készleten,hogy ne menjünk hiába,de sajnos elvitték az összeset az orrunk elő,mire odaértünk.Még jó,hogy van egy pár Auchan a városban.KépKép

itt van:
Kép
Mire felfújtuk este lett,de Dávid nagyon élvezte.Amúgy is mostanában rájön a pörgés mánia,élvezi,hogy elszédül,utána meg töri össze magát,mert olyan lesz,mint aki be van rúgva.KépItt aztán pöröghet kedvére.
A vecsési topikban vett a barátnőm,és annyira megtetszett,hogy nekünk is kellettKép

Kép

Elég nagy helyet foglal,de majd nyáron kivisszük az udvarra.Ha meglesz mégKép

Dia!
Szegényke! Együtérzek veled éjszakázásban,nekünk is volt benne részünk rendesen,sőt a mai napig nem alussza át az éjszakát Dávid.Tegnap kivételesen,egyszer ébredt,és a saját kiságyában találtatott reggel 6kor,ami mostanában elég szokatlan jelenség nálunk,általában reggel már mellettünk ébredKépMost valami front lévén,vagy már nem tudom mire fogjam(lehet,hogy a tücsökzene volt rá jó hatással?)fogalmam sincsKép

Sajnálom,hogy így gondolod a kistesót,biztos nagy volt a trauma,de gondolj csak Gáborra,ő hogy érezné magát testvér nélkül? Reméljük meg gondolod magadKép

Szóval nálatok is vannak anyós ügyek? Ne is mond.Én is tudnék mesélni,csak mostanába nem nagyon hozom szóba,mert a sógórnőméknek is szélessávú netük lett,így sokat lógnak a neten,nem szeretném,ha idetévednének,és látnák,hog kibeszélem.Kép

KistesóKép
Köszi a biztató szavakat,tényleg jól esik,mert el vagyok keseredve,nem igaz,hogy nem jön már össze.Pedig annyira szeretném.

Ma összefutottam egyik volt gimis osztálytársammal az Auchanba,ő mindenáron le akart beszélni a tervemről.Meggondolandó amit mondott,de nem értek teljesen egyet vele. Az egyik barátnőjének 16 hónap különbséggel születtek a gyerkők,és a kicsi hatására a nagy teljesen "visszafejlődött".Sokkal később lett szobatiszta például,mint a vele egykorúak,és a beszédfejlettsége is messze elmaradt a korosztályától megszokottól.Meg nem tudom még miket sorolt fel.
Mondjuk ,lehet,hogy van benne valami,de a szülő sztem sokat tehet róla,vagy ti hogy gondoljátok???????

Tb-től nem várj sokat.Kép
Én nem bántani akarom őket,de ha az ő pénzükről lenne szó,már behajtották volnaKép
Akkor egybe fogsz kapni egy nagyobb összeget,nem? Novembertől mostanáig már jó sok idő elteltKép

BabakocsiKép
A honlapunkon van egy oldal a babakocsi funkcióiról,azon belül van a babadiszkont,ott jó áron lehet venni babakocsikat,ahogy megnéztem.
itt

Te tényleg a 18 ker-be laksz? Merre felé?

És tényleg ne izgulj a mozgás miatt,látom Judit már leírta,de ez tényleg így van,Dávid nagyon lusta volt,és nem erőltettem én sem semmit (tudom,hogy nagyon közhelyesen hangzik,de addig örülj,vagyis használd ki,hogy nem izeg-mozog,mert utána nincs megállás.)
Én is aggódtam annak idején,Judit bizti emlékszikKép,de fölöslegesen hergeltem magam.

Judit!
Tényleg aranyos az a kabát Bencin.Kép
Persze,mert Bencinek minden jól áll!

Elképzeltem Bencit,ahogy kockázik,biztos nagyon édes voltKép

Én is elkezdtem a Da Vinci Kódót,de nem fejeztem még be,sajnos az olvasást nagyon elhanyagoltam mostanában.
Előtte a Gésás könyvek voltak az egyik kedvenceimKépHa már a kultúránál tartunkKép

Olyan gyönyörűek a virágaid!
De ez nem Pistike!Kép
Árvácska és szászorszép!KépImádom őket én is!!!!!!

Csilla!
Gratulálok Gáborkának!
Mi sem kapkodtuk el a fognövesztéstKép

8 hónaposan jöttek az elsők alul.

Szóval nemsoká lesz jogsid?
Az tök szuper!

Én a Komocsiban vizsgáztam Kresszből(asszemKép),de azonkivül nem vagyok ismerős arra.

Évi!
Remélem nem bántottunk meg,és nem azért hanyagolsz minket!
Örülnénk,ha visszatérnél!

Remélem nem maradt ki semmi,de ha igen szóljatok nyugodtan,nem sértődöm meg!Kép

Ildikó
ilgya1

Judit!

Még jó hogy vissza néztem.

Sztem nem drága.
3990.- volt.A járóka helyett elférneKép
Benci a kis örökmozgó biztos élvezné.

Kistesó projektKép
Én is tisztában vagyok a nehézségeivel,de én meg úgy fogom fel,hogy milyen jó nekem,hogy a nagyobbik hugom és köztem csak 1 év és 3 hónap van.Mostanra olyan jól összecsíszolódtunk úgymond,persze gyerekkorunkban sokat veszekedtünk.

Biztos nehéz lehet,de én bevállalnám.Kép
Én egy még durvább példát olvastam valahol(már nem emlékszemKép),de a féltékenységgel kapcsolatban azt hozta fel a cikk írója,hogy az anya képzelje el milyen érzés,ha az apa beállítana egy újabb nőcivel?Ennek tudatában képzeljük el,mit érez a kisgyerek,mikor hazajön a kicsivel az anya a kórházból.Kép
Mondjuk én már erről lemaradtam,mert ha most leszek terhes,akkor is Dávid már bőven 2 éves lesz mire megszületik a kicsi.

Én most sem alszom,ez kilőve,erről nem maradok le.Sajnos!
Ha meg éveket várok,akkor meg kizökkenek úgymond,utána szeretnék visszamenni dolgozni is. Ha meg még várnák,akkor meg a munkahelyem lenne veszélyben ,most menjek vissza egy évre,majd megint jöjjek el háromra?Szóval ezt nem nagyon szeretik a munkaadók sem.
Nehéz egy nőnek!Na persze nem ettől teszem függővé,félre értés ne essék,de erre is gondolni kell!

Na nem filozok megyek aludni,holnap is hosszú napom lesz!

Puszi:Ildikó
ilgya1

Hello!

Csilla, bocsi a tegnapért, az történt, hogy védőnő megnézte és Gabikának jön a foga, ezért az érthetetlen-eddig az volt- hiszti. El kellett mennem a gyógyszertárba ecsetelőért. Hívtam férjem, hazafele ugorjon el, erre hazajött és leült a haverjával skype-olni. Így dühöngve elrohantam, mert 20 percnyire van a gyógyszt nekem meg 12 percem volt.....de sikerült!!!!!

Én is olvastam gésás könyveket, van egy csomó, egy időben az volt a mindenem. Szeretném majd a most elkészült filmet is látni.....

Most éjjel csak egyszer kellett visszapakolnom a kicsit, úgyhogy elég jó gatyában vagyok.
Állítólag ma jön a netes csajszi is!!!! De jó!!!!

A 18 ker-ben, Pestszentimrén lakom, a Podhorszky utcában, 82-es busz jár erre.

Tesó:
hát tegnap vettem egy tesztet-ez már a másodki, fő a biztonság-, mert jó rég nem jött meg, de semmi. Mázli...nekem legalább is. Elég gyenge ez a fogamzásgátló, ezért paráztam, de írja mellékhatásként a vérzéskimaradást, így most már nyugodtabb vagyok. Viszont még egy havit megeszek azt kész, megmondom dokinak írjon fel normálisat. Gyerek nem szopizik, alig van mit fejni-10-20 ml/NAP!!!!-, ez nem fog már 1 hónál tovább menni. Szomorú, de bele kell törődnöm.
Ha most bekaptam volna a legyet, el kéne vetetni a gyógyszer miatt, de ha nem szednék semmit, tuti megtartanám. Így hogy van Gabika, nem lennék képes abortuszra, az gyilkosság tényleg, viszont csak egészséges babát szabad vállalni szerintem, de ezzel senkit se akarok megbántani.

Így alapból még azt se akarom, hogy becsusszanjon. A terhességem horror volt, Anyós és a férjem a 16. hétig majd megőrjítettek, mert fiút akartak, és állandóan olyanokat hallgattam, hogy fiúnak KELL lennie, az a jó gyerek, meg stb.... Anyós még a szülőszobára is be akart pofátlankodni, holott a saját anyámat nem engedtem be, így a vajúdás alatt is tök ideg voltam, mikor töri rám vki az ajtót. A szülőszobán az összes dolgozónak megmondtam, hozzám senki, csak a férjem.
És mikor hazahoztuk a picit....állandóan ment a cirkusz. Nem segítettek csak piszkáltak, hogy ez nem jó az nem jó, megkaptam, hogy biztos vmit rosszul csinálok, hogy sír a gyerek, meg ilyenek...nem részletezem, mert csak ideges leszek. Anyum 2-3 hétig tudott jönni, kb a 4. héttől teljesen egyedül csináltam mindent, ezért is lett az egyik csuklómon vmi csomó, a másik kezem meg ki szokott akadni, nem tudom kb egy percig mozgatni. Utólag kiderült azért pukiztunk annyit a picivel, mert Anyós a levesbe belefőzte a kelkáposztát meg a borsót, stb és azt hozta fel, hogy szuperszopis leves, én meg megettem, mivel nem találtam benne semmit, hisz kivette. Véletlenül akadtam egy kelkáposztalevél darabkára, az egyik csonton, akkor borult kia bili.
Nem részletezem tovább....
A lényeg, két gyerekkel még nehezebb lenne, és a lakás is picike. 2 szoba van, nehéz lenne 4 embernek, így viszont a gyereknek is van élettere és ha nagy fiú lesz, akkor is pont elég a szobája, hogy kényelmesen ellegyen.

Kép
dianab

Mi is csatlakozunk Gáborkáknak sok boldog névnapot kivánunk.Kép

Dia!
Így már érthetőbb,hogy nem akartok másodikat!Kép
Nem könnyű döntés az biztos.de én arra is gondolok,hogy mi lesz,ha mi nem leszünk?(Mármint szülőkKép,akkor teljesen egyedül marad a nagyvilágban???,szóval nekem ilyen gondolataim is vannak,de nemcsak azért szeretnék több gyereket.)

Anyós helyzet ismerősKép

Csak azért kérdeztem,hogy merre laktok,mert mi Vecsésen,és Pestimre egy köpésre van.A múlt héten vagyis a névnapomra eső héten a Joe bácsiban vacsoráztunk.Bizti ismered Kép

Judit!
Ez gyönyörű!
Mindig olyan jó képeket teszel fel!Kép

Szerintem sem drága az ugrálóvár,de hogy lehetne máshol is kapni azt nem tudom.Lehet,hogy játékboltokban is van,de bizti ott drágább.

Ja megkaptam a Losztot,köszike,csak nem volt időm válaszolni.Jó neked,hogy ilyen jól tudsz angolul. Én sajnos nagyon lassan haladok, keveset foglalkozom vele,de most majd muszály lesz elővennem,mert jövőhét szerdán tesztet irunkKép

Puszika:
Ildikó&Dávid
ilgya1

Sziasztok!!

Először is azt hiszem megmaradokKép
Ma már sokkal jobban vagyok, nem vagyok olyan gyenge seKép
3 kg-ot fogytam!!!KépKép Most legalább össze szükült a gyomromKép

Annyít írtatok, hogy az egész napom rámegy a válaszokraKép de ez nagyon jó!!!

Csilla:
Sajnállak az éjszakai műsorok miattKép flóra anynit mászott álmában, hogy fél óránként rinyáltKépAzt án megúntam akkor volt 8 hós, tettem egy matracot a földre és ráraktam na onnantól kezdve rendesen aludt és nyugi voltKép

Hogy kinek menni teje van tényleg nem függ attól, hogy kinek makkora a melle.
Nekem "óriási" még is csak 8 hó- ig szoptattam.Csak a kinek kisebb annak könyebb nem kell még a mellét is tartani szopi közbenKép De pár nap alatt megszoktamKép

Jó lehet az a krém!! flórának teljesen meggyógyult a popója!!!Jó súllyban van GáborkaKép
Nekem van egy csomó kajcsi receptem ha kell átküldöm mailen??

Tali:
hát nem tudom, hogy bevállaljuk mégegyszer apávalKép
Így utólag szorítok a fog doki miatt!!!!

Judit:
CsalásKép

Tej:
Lehet, hogy hormon változásod volt azért csöpögött?? Nem haragszom a miért-reKépKép
a múltkor, hogy a fahéjas csigáról volt szó.anyu is azt hozott Flórának.Én meg itt azt mondtam nem szereti, erre mindd megetteKépKép
Szegény BoniKép

Ildi:
Megvolt az ablak pucerálás? Milyen matricákat vettél?
Remélem Flóra nyárra lerakja a "tojást" a fenekérőlKép
Április elején megyünk beíratkozni az oviba.
Most én is megfogadtam, hogy nem gépezek enynit, annyi időt el vesz már, hogy csak na!!Kép

Bencinek Bolodg névnapot kívánunk
Benci nagyon csini az új rucikban!!!!!!!!!jók a képek!!

Dia:
Örülök, hogy jelentkeztél, ugaz csak most tudok válaszolniKép

Ne aggódj aha az én férjem is itthon van ali tudok valamit is csinálniKép Nem tudom miért.
Pedig nem zavarKép
Nekem se segített a férjem nagyon sokáig, tök egyedül csináltam mindent a háztartást a gyerek ellátását stb, csak anyukám szokott segíteni. most már ha kérem meg csináll ezt azt, de még most is sikszor szenvedKép Mára képesek több időt egymással eltölteni, megtudja etetni, pisiltetni stb.

Nekünk hálós Brevi nagy járókánk van, csak arra haszáltuk, hogy Flóra abalatonon aludjon benne (nem sok sikere volt, de kibírtuk)

Ezt most elküldöm.....

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?