Sziasztok!
Csak mostan tudok jönni, délelőtt muszáj volt picit házimunkálkodnom, bár semmi látszata.
Mostanáig meg sétáltunk egyet, Benőke még alszik a kocsiban. A tegnapi szerkóban voltunk kint, csak lábzsák nélkül. Úgy örültem, hogy picit jobban látszik a gyerek, többen megnézhetik, hogy milyen szép.
Képzeljétek, a játszónál a gyerekek kirúgták a labdát és átgurult az úttesten. Erre jön egy fiúcska, hogy "néni, tessék visszahozni a labdánkat!" én meg mentem tovább. Erre csak mondja, hogy "néni, néni, addig vigyázunk a babára" na ekkor körbenéztem. És igen, én voltam a NÉNI!
Eszti, Bubek,
Köszi a csillag felajánlásokat el is fogadom, de nektek tuti nem fog hiányozni????
Tücsökmami,
Na ne hülyéskedj már!!! Én hányszor sírtam el bánatom, gondom és Ti mindig jobb kedvre derítettetek és támogattatok! Tessék jönni és panaszkodni! Én 100%-ig átérzem a helyzeted, tudod, Beni is csinálta ezt.
Figyi, az, hogy kevés, miből gondolod, ha nem méred? Emlékszel, amikor Nálatok voltunk és Beni 2 perc alatt 100at evett? Lehet, hogy Gergő is erősebben szív.
És az én fiam is örülök, ha a napi 650-700at megeszi, de már így is 7 kiló! Õ a semmitől is hízni tud.
Lehet, hogy elmondta ennek receptjét a múltkor a Gergőnek.
Fel a fejjel, amíg ilyen mosolygós, cukorfalat, husi fiad van, addig nincsen gond.
Szilárd kaja bevezetésére még nem gondolsz? Livi is ilyen tájt kaphatott először, és úgy tudom, neki jobb lett a helyzet. Ugye Gabi?
Köszi a ruci felajánlásokat, még próbálkozom most egy pár napig, hátha sikerül valami jó megoldást találnom.
Mancsi,
Mi volt dokinál?
Gabi,
Jók nagyon a képek! Livit kezded már most felvilágosítani?
Eszti,
Na, ne várjuk már meg Mamackát, jó????
Mamacka,
Szép nagy babó lesz Áron, elvileg már most nagyobb, mint ahogy Beni született.
Sajtine,
Nem, nem megyek azt hiszem, csak a pénzt költeném.
Timi,
Csak nem? Jól sejtem, kezdhetsz aggódni Fanni miatt (is)?
Dia,
Szurira megy a drukk!!! ++++++++++++++++++++++