Új privát üzeneted érkezett!

Dia,
örömmel látom, hogy jól vagytok már!Kép
Melyik játszóra jártok?
Holnap bölcsi?
Livinek is ilyen szép zőőőőd kádja van!Kép

Mancs,
hová növeszted még azt a pocit?!
Szép lett a frizkód!

Ilba,
kúúúúúl Beni sapija! Meg a pofika, amit vág!Kép

Megyek eszek párat azokbúú a kiflákokbúúú!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Megjöttünk a sétából és Szilvi még mindig alszikKép,ezért gyorsan megebédeltem.

Dia:
Végre jelentkeztél!!Ezek szerint már nem beteg DomiKépHolnap jösz a bölcsibe?
Milyen jó kis vizi játéka van Dominak!Kép

Gabi:
Nem beszéltük meg,hogy holnap hányra menjünk a bölcsibe!Fél 10 vagy 10?

Mancs:
Jó lett a hajad!A pocid nem kicsi,de szép!És jó barna vagy!Jársz még szoliba?Tudsz valami jó helyet?
A betegséged jó vacak lehetett!KépMég jó,hogy anyukád tudott segiteni.
Nekem is van kontaktlancsém,de mióta újat csináltattam nehezen tudom megszokni,a szemüveg meg kényelmesebb,bár nem nyújt valami épületes látványt!Kép

Ilba:
Jó talizást!Remélem csinálsz pár fotót!
A sapi nagyon klassz!!!
Mikor lesz az esküvő amire mentek?

Kép

Kép
novum

Ja, Mancs 17 éves korom óta vagyok szemüveges, de csak időnként jut eszembe, amikor nem látom a teletextet...

Timi,
a továbbalvás reményében lehet 10?
Tetszenek a képek?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,
nem tom, meddig nő még... Orbitális a mérete, erre nincs jobb jelzőKépKépKép Aha, a szemüveget én is így kezdtem, nem láttam a txt-t, bár én akkor már 19 voltamKép Aztán lett -0,5-ös, amit csak tv-hez, meg lövészetre vettem föl. Majd észrevettem kb. 3 év múlva, hogy talán mintha nem látnék olyan jól, úgyhogy elmentem szemészetre (Anyukám ott dolgozik) meg lencséshez, és így már ott tartok, hogy a bal -0,75, a jobb meg -1,25. De nem romlik azóta seKép

Novum,
néha-néha elmegyek, de van, amikor 3 hétig felé se nézek. És ha megyek, akkor is max. 5 percre. Nem olyan barna ám, csak kevés a fény. Elég világos bőrű vagyok. A Kaméleon szalonba járok, ez az 50-es vili Darányi Ignác u.-i megállójánál van, egy udvarba kell bemenni, és ott van. Nem lehet eltéveszteni, mert barna fakerítés van, és hatalmas narancssárga tábla jelzi a szalont. Minden narancsszínű bent, tök szép új, még nincs 1 éve, hogy megnyílt. Van 1 álló, 1 fekvő, infraszauna, masszázs, kozmetika stb. De én csak a szolit vettem még igénybe, az viszont tuti.
Milyen a kontaktlencséd? Nekem CibaVision van, a Focus Monthly, nagyon bevált. A szemüveg biztos, hogy kényelmesebb, de ha kint süt a nap, akkor már az zavar, és kell a napszemüveg. Meg ez a mhelyemen is szinte kötelező volt. Mármint a napszemcsó. Vízen anélkül lehetetlen megmaradni.

Tök jók a soppingolós képek!!!!

Kép
mancs

Ja, és heti maximum 1-szer megyek. Ennyi bőven elég. "Normális" esetben is, nemhogy pocival...Kép

Kép
mancs

Gabi:
Persze,hogy jók!!!!!!Kép
Oké akkor 10 óra.A kapu előtt mint múltkor?
Szikvi most kelt fel és megevett egy jó adag sütőtüköt.Ez a Kecskeméti finom!!Kép

Mancs:
Én is elég fehér börű vagyok,de még terhességem előtt jártam néha néha és olyan szép szint kapott a bőröm a szolitól.Nem is az a lényeg,hogy csoki legyekKépCsak azt nem tudom,hogy Szilvivel hogyan jutok el?KépÉs mennyibe kerül 5 perc?Be kell jelentkezni?
Az én kontaktom kemény lencse,a Tömő utcai szemészetre járok,mert nekem elég erős kell,igy fogalmam sincs milyen márkájú.Nyáron tényleg jobb a lencse,a napszemüveg miatt,bár nekem abból is van dioptriás,de azt folyton le kell kapni,ha sötét helyre érek.
A dokinő mondta,hogy van légáteresztő lencse is,de ezt már akkor amikor a mostani elkészültKépAz biztos kényelmesebb lenne.A tiéd biztos az!

Kép

Kép
novum

Novum, én is a Tömő u-ba járok lencséért. Évekig Nádrai drnőhöz, most Görög Katalinhoz. Ismerősek ezek a nevek?

Kép Kép
coolasa

Novum,
a szoliba nem kell bejelentkezni, legalábbis én nem szoktam. De ha van előtted vki (bár ez nagyon ritka), akkor vársz max. 5-10 percet. Szerintem ezért érdemesebb délelőtt menni, akkor valszeg kevesebben vannak, de itt amúgysincs nagy tolongás. 5 perc asszem 300 Ft, ezt nem tudom pontosan. De lehet venni bérletet is, úgy jobban megéri. A lencsém lágy kontaktlencse, havi, tehát 30 naponként kell cserélni. Nagyon kényelmes, azt viszont nem tudom, hogy légáteresztő-e vagy sem. Aludni nem lehet benne, bár volt már rá példa, hogy leszundítottam vele, de semmi gáz. Olyan vékony, mint egy folpack, szóval tuti kényelmes. 1 dobozzal (ebben 3 havi azonos dioptriájú lencse van) 8000 Ft körül mozog, de sajna ezt sem tudom pontosan. Mindenhol változóak az árak, meg én sem hordom olyan gyakran, úgyhogy évente 1-szer kell vennem 2 dobozzal a különböző dioptria miatt.

Mamacka,
22-én mentek UH-ra? A kórházba? Mikor? Mert mi is akkor megyünk (azaz holnap) 10-re, az alagsorba! Egyedül leszel vagy a férjeddel? Én a férjemmel leszek, majd figyellek! Rikkants rám, ha elbambulnék!

Novum,
találtam a szalonról névjegyet:
Kaméleon szalon, Üllői u. 346. telefon: 290-55-44 Nyitva minden nap 08-21-ig. Kép Ha Kispest felől jössz, akkor leszállsz a villamosról, és azon az oldalon van, át sem kell menned az Üllőin, csak kb. még 20 métert előre, a Béke tér felől érkező villamos megállójában van pont a kapuKép

Kép
mancs

Mancs, csini vagy nagyon! Szép a pocid! Hát látod, összefutunk a nagyvárosban, aztán jól elszalasztom a személyes találkozót! Kép
Nekem két adag EDA is lefolyt, és marha jól esett. Azon kívül tágító hatása is van, ami egy nem táguló méhszájnál kifejezetten hatásos tud lenni. Nekem jók a tapasztalataim, nem fájt a beadás, viszont arra a másfél órára, amíg hat, tényleg nagyon jó. Nem fáj, viszont érzed az összehúzódásokat.
Persze, ha hipp-hopp megszülsz, akkor nem biztos, hogy kell, de ha tolódik a dolog, akkor nem baj, ha a végére nem tikkadsz ki teljesen. Kép
Remélem segíthettem. Kép

Ilba, köszi! Kép

Tényleg, így pici babával, szoptatás közben lehet menni szoliba? Én nem szoktam nagyon, de így tavasszal egy picit szoktam, hogy ne legyek annyira hóka. Szerintetek?

Tücsökmami, jobbulást nektek!

Pussz
Eszti

Ja, ezek tegnapi képek az én "nagyfiamról".

Kép

Kép
Vendég

Coolasa:
Én Pethesné Medgyes Ildikóhoz járok.Sajnos akiket irtál nem ismerem.Neked milyen lencséd van?

Mancs:
Köszi az infót!KépEgy délelőttöt majd megpróbálok!

Kép

Kép
novum

Novum, lágy lencsém van, de a kemény laborban írják föl nekem (remélem, tudsz követni..), ezért gondoltam, hogy esetleg ugyanaz az orvosunk..

Kép Kép
coolasa

Colasa:
Nekem is volt régen lágy lencsém és nagyon szerettem,mert kényelmes volt hordani.De mivel elég rossz a szemem,igy a dokinő javasolta,hogy a kemény lencse élesebb látást biztosit,igy lett kemény lencsém.Ez jó is volt,bár ha szempilla vagy por megy a szemembe baromira tud szúrni.Az volt a baj,hogy több hónapig nem hordtam az új lencsét és a szemem teljesen elszokott tőle.Akkor Te is állandóan hordod a lencsédet?

Kép

Kép
novum

Novum: félkeményt viseltem évekig, de pont azok miatt a kényelmetlenságek miatt, amiket vázoltál, váltottam lágyra. Állandóan hordom, kivéve éjszaka, szemüvegben ki sem teszem a lábam az utcára. Ez most úgy hangozhat, mintha azt hinném, hogy mindenki engem figyel szemüvegesen, pedig ilyesmiről szó sincs. Én t-u-d-o-m, hogy mindenki engem figyel...
(Amúgy nincs üldözési mániám, kivéve, ha követnek, mint pl most is már vagy 30 éve..)

Kép Kép
coolasa

Coolasa:
Nekem pedig azt mondták,hogy a legjobb a félkemény lenneKépAmig nem volt normális szemüvegem addig én is igy voltam,baromira zavart.De ez a mostani szemüveg nem került kevésbe,igy egy fokkal jobban nézek ki benne Kép

Kép

Kép
novum

Halihóóó!

Mi megint lent csavarogtunk, kiscsaj bevágott egy tál brokkolis pulykeszt, édes-drága volt utána is, mosolygott, csacsogott, na, mondom neki, akkor menjünk le megint, mit üljünk itthon!
Most (isKép) alszik.

Timi,
de jó, hogy Szilvicsek is ilyen jót hamizott!
Aha, a bölcsi előtt jó lesz.

Ezt csináltuk az első séta után:
Kép

Ezt meg a mostani után:
Kép
Épp vigyorog álmában.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti,
Bence nagyon szép!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Gabi,
A Margit kórházosokkal találkoztam, az egyik lánynál volt, a szomszéd utcában. Úgyhogy gyalog mentünk, Benit kézben vittem.
Na, akkor, hogy senkivel ne értsek egyet, nekem a szemüveges kép tetszik nagyon, a fekete-fehéret nem is említem, az szenzációs!!! Kép

Eszti,
Séta ... Szerintem fixáljunk le valamit, mert így soha nem fog összejönni. Bár most esőt mondanak, de hétvégétől megint jobbat.
Bence nagyon nagy lett! Kép

Mancs,
Ez nem hangzott valami jól. Kép Remélem már minden ok, pihenj sokat, hogy pihenten tudjál szülni menni!
Én nem kaptam EDA-t. Kép
Nagyon szép a pocakod és jó lett a hajad! Kép

Dia,
Jó, hogy jelentkeztél! A fotelban félig fekvős képen Domi nagyon huncut! Kép

Timi, Gabi,
Jók nagyon a képek, Timi az utolsón nagggyon jól nézel ki! KépKépKép
Gabi, látom jó az étvágyatok. Kép

Körkérdés: ti miben sétáltattok most? Benin ma csak egy body, harisnya és az anorák volt, betakarva lábzsákkal és tök vizes volt, mikor hazaértünk. Sok már az anorák? De akkor mit adjak rá? Livin mi ez a sok ruha?

És még valami. Az Avent mellszívómban az egyik csillag elszakadt, a másik is félig beteg már. Ha tönkremegy, akkor most, hogy nem szopik rendesen, nagyon meg leszek lőve. Szerintetek lehet ilyen csillagot kapni? Vagy a jótállás erre is vonatkozik? Tegnap a Kenguruban néztek rám, mint egy idiótára, hogy mit akarok.

Timi,
Esküvő április 8.

Nekem se szemüveg, se kontakt lencse, így ehhez nem szólok hozzá. Kép

Tücsökmami,
Mi van veletek, jól vagytok???? Csak 2 mondatot írj, ha tudsz!

Bubek,
mindig elfelejtem, van már DM-es jelentkezésid?

Kép
Kép
Kép
ilba

Mancs,
megírod a címed a mailemre és akkor el tudom a DM-es ajánló szelvényem küldeni.
Gondolom a tali már csak Petivel fog összejönni. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
sajna rettentően félek, hogy megint náthás lesz Lívi, ezért nem merem lengén öltöztetni. Délelőtt útközben levettem a kabátot róla, de délután már nem sütött a nap, ezért nem mertem.Kép

Viszont Szilvin, ha lól láttam, szintén body volt az anorák alatt.

Jééé, a Margit kórházasok közé hogy csöppentél? Nem volt köztük véletlenül egy Virág nevű lány a Zsombor nevű kisfiával?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Gabi,Timi!
Sajnos,holnap nem megyünk bölcsibe,mert még nem akarom zárt közösségbe vinni Domit.Jobb az óvatosság,hisz még a gyógyszerei se fogytak el stb....Megkérdeznétek tudják e már mikor lesznek a tvben a törpék?Kép
Játszóra vagy a Kazinczi utcához vagy a Hunyadihoz járunk.
Mikor jöttök már el hozzánk??KépNagyon jók a piacos képek.Kép

Mancs!
Nagyon csini kismami vagy,gratula hozzá!Kép

Eszti!
Gyönyörű a nagyfiad.Kép

Ilba!
Cuki a sapi.Kép

Mindenkinek puszi!Jó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gabi:
Mi is lementünk délután Fannival együttKépKözben beugrottunk a rossmanbe és vettem olyan gyümölcspürét amit meséltem.Azt hiszem Milupa és 4 db van benne.Szilvi egyet meg is hamizott belőleKép
Livi képek tök jók!!!Az elsőn már a foga látszik?Vagy csalóka a kép?

Eszti:
Bence nagyon aranyos!Látszik rajta ,hogy nyugis baba.Kép

Ilba:
Jól irta Gabus,Szilvin is body volt és harisnya erre adtam az overált,mert még nem volt könnyebb ruhája.De ma vettem!!!Kép

Na megyek Barátok köztözni!Jó magyarosan fogalmazvaKép

Kép

Kép
novum

Ilba,

most csak annyi gyorsan, hogy nekem a dobozban amiben a mellszívó volt, asszem volt mégegy csillag. Ha megvan még, akkor nézd meg. Ha nincs, akkor én is mindjárt utánanézek, és akkor jövő héten azt is elvisszük valamikor neked. Már ha megtalálom. Az asztalról holnap kapsz képet.
Igen a székek is összecsukva betehetők alá. Kircsi kis asztal, mivel mi is 45 négyzetméteren vagyunk, ezért kellett nekünk is ilyen kinyitható. És lehet hozzá még széket kapni, ha a 4 nem elég. És be is fér alá szerintem még +2 db.
Na csövi, majd még ha tudok, jövök, mert Marci itt van az ölemben, és már fickándozik...

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba, megnéztem, nekem megvan a pótcsillagom.Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Most csak ezeket a képeket akarom feltenni, fürdetés után jövök.

Na, akkor mit is kérek a névnapomra?
KépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
KépKépKépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, mit is akartam?

Gabi,
oda jártam tornára. Nem volt Virág nevű lány és Zsombor baba sem. Kép

Timi,
és mit vettél? Mit fogsz akkor mostantól ráadni?

Bubek,
köszi! De Neked nem fog hiányozni? Én már a pótot használom és ez is kezd elszakadni. A csillag ágainál. Lehet, hogy valamit rosszul csinálok? Kép

Na megyek zuhizni és aludni.
Jóccakát!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, azóta nem tudtam fejni, pedig csináltam elég sokáig, de nem jött tejcsi (amúgy kézzel jött), szóval a pótcsillagomat én is szívesen neked adom.
Mi a fenét csinálok rosszul?
Bence úgy felduzzasztotta a tejcsit, most meg visszaállt a 3-4 óránkénti evésre, hogy muszáj fejnem legalább egy picit, hogy ne durranjak szét.

Dehát ez a fejős dolog nekem nem jön be....
Vendég

Sziasztok!

itt vagyok. nem azért nem jövök, mert nincs időm, hanem olyan depis vagyok, nem akarok állandóan panaszkodni, ti mindig olyan vidámak vagytok. Gergő továbbra is nagyon keveset eszik, le sem merem mérni, mert biztos sírógörcsöt kapnék.

Gabuska:
úgy látom Livi már perfekt olvas Kép a fekete fehér kép szenzációs. egyébként amikor Gergő hányikázik mindig eszembe jutsz, és úgy csodállak, hogy ilyen jókedvű vicces csajszi maradtál. Tegnap szó szerint beterítette a pelenkázót. Úgy örültem, hogy egy nap egyszer végre 5 percnél többet szopizott, erre MINDEN, de tényleg minden kijött. Sugárban. A pelenkázóról belehányt az ágyba. Utána persze beültettem a lavórba, meg hajat mostunk mert még a kis buksiját bele is forgatta. Kép

Esztipeszti:
Bence nagyon aranyos, már kezd ilyen nagyfiús lenni Kép

Mancs, Mamacka:
nagyon szép kismamák vagytok mind a ketten. de jó, nemsokára ti is babáztok.
Mancs, mi volt a ctg-n? Együttérzésem a vírusaid miatt.

Lldicsi:
Domi továbbra is nagyon huncut kis ficsúr Kép

Sajtine:
Zsófi meg egy csupaszem lánykaKép

Vuka merre vagy?

Bubek:
jobbulást kívánok nektek, egyébként mi a helyzet, kiderült mi van Marcival? tudom, hogy nem jókor szólok, de áprilistól kezdődik a Pólus Hotelben a Picur Baba Mama víziprogram, pénteken 2-től van beiratkozás. Nem jöttök? Gyerteeeeeeeeeek!!

Ilba:
Beni a nagy sapivezér KépKép Olyan jó nektek, hogy Beni legalább lefejve elfogadja a tejet. Én is próbáltam tegnapelőtt, a hordozó bánta, mert az egészet kihányta. Ezt másodjára csinálta, úgyhogy asszem többet nem próbálom. Látod nálunk minden napra jut egy hányás Kép Inkább nem is fejek, mert úgy sem tudjuk felhasználni. Még a cumisüveget sem fogadja el. Lehet,hogy aszkéta akar lenni, és én most az ő öszinte vágyában akadályozom? Kép

öltözet: nekünk van kocsikabátunk, ami vékonyabb mint az overall. sőt van felesleges is, mert anyuék többet hoztak németből. nem kell? szívesen neked adom, vagy annak akinek szüksége van rá, mérete 70-es és így néz ki:
Kép

Gergőn egyszer volt, de kimosom. Nekünk van még 2 másik. De lehet, hogy le kellene venned a lábzsákot is és csak egy könnyű takarót ráadni. Egyébként én is bajban vagyok, hogy hogy öltöztessem, rendszerint túlöltöztetem.
Van egy másik bélelt rucink, amit szívesen felajánlok valakinek, ez is 70-es és így néz ki, még egyszer sem volt rajtunk:
Kép

látjátok már meggyógyult a fülim Kép
Kép

anya helyett a majmom ölelgetem:
Kép
Vendég

Ja még valami:
idősebb babás anyukák, mikortól lehet feljebb emelni a háttámlát a babakocsin? nem ülésbe, csak hogy egy kicsit jobban kilásson, mert amúgy is utál háton lenni.
Novum, látom ti sportra alakítva használjátok a kocsit, mikortól?
Vendég

Ilba,
megint csak: ahaaaaaaaaaaaaaa, már mindent értek!Kép

Elromlott a mosógépünk, tegnap kézzel csavartam ki a ruhákat.KépKépKépKépKép (Marha vicces...) Úgyhogy bölcsi ugrott, várjuk a szerelőt. Mindjárt megyek, kisminkelem magam.KépKépKép

Pápá, jó éjszakát!
Kép

Kukucccccs, ébren vagytok már?
Kép

Anya, ez kifogyott!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

tücsökmami, nehéz lehet most neked, és mégis milyen figyelmes vagy, mindenkihez van 1 jó szavad, ehhez őszintén gratulálok.

Kép Kép
coolasa

Tücsökmami, azért szerintem írj ide, egyáltalán nem mindenki vidám mindig, nem is lehetne ez így. És talán jó megosztani a gondokat is! Sőt kötelező! Kép Szóval gyere inkább, és panaszkodj! Kép

Lívi szokásosan nagyon édes!
Ahogy nézem, nálatok is körbe van bélelve az ágyrács. Hát én is gondolkozom, mert minden reggel úgy találok Bencére, hogy keresztben fekszik az ágyban, és a két lába kilóg a rácsokon. Kép
Milyen volt a mosógépszerelő????? Kép Kép
Vendég

Tücsökmami,
tök igaza van Coolasa-nak!
Már írtam assszem, hogy nagyon sokáig sírva keltem, sírva feküdtem, de a 7 hónap alatt "hozzászoktam". Mostmár csak káromkodok meg sajnálom a manót, de nincs görcsben a gyomrom egész nap. Szóval: idő!!!!!!!

Nem adod mégis Gergőnek a gélt? Hátha nátha.

A kocsit akkor emeld meg, ha már nem dől el oldalra Gergő. Mi itthon próbálgattuk először, hogy hogy tetszik a fennségnek, amikor már láttam biztosra, hogy nem kényelmetlen neki és nem is dől semerre, akkor lementünk úgy. Először csak a séta felénél, hazajövet visszaengedtem.
Mostmár félig ülve nyomulunk, ha elalszik, leengedem.
Nem csoda, hogy nem szeret háton lenni Gergő.

A közeli képen (isKép) nagyon édes!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Gabuska,
nagyon jó a fekete-fehér képKép
Zsófin is annyit szoktunk nevetni, mikor kikukucskál az ágybólKép Mostmár feltud annyira támaszkodni, hogy kinéz a tetején.

Ilba, Boldog névnapot BeninekKép
Végül is mész a bababörzére?

Bubek,
jobban vagy már?

Novum,
jobban megy már az evés, de még keveset eszik.
Kell adnom neki tápszert is, mert van tejcsi, de szerintem nagyon híg.

Tücsimami,
Nagyon szép a kis GeriKép
ne légy depis!!
Írd le ha gondod van, mert az jól esik az embernek ha kibeszélheti magából.
Te mész a Pólus hotelbe baba-mama úszásra?
Én is gondolkodtam rajta, de nem tudom még.
Meg bekéne szereznem valami búvár ruhátKép
Fürdőruhámat fel se merem venniKépKép

Mamacka, Mancs,
nagyon szép a pocitokKép
én soha nem tudtam kitalálni, hogy mikor milyét érzem. Csak azt tudtam, hogy már ilyenkor lent volt a feje. Szóval vagy a sarka, könyöke vagy a popsijaKéplehetett.

Ezzel az öltöztetéssel én is bajban voltam tegnap.
Jó sokat csatangoltunk.vvvv fghcv nn ezt zsófi írta nektekKép

majd később bekkukolok

Kép

Kép
sajtine

Eszti,
KépKépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

jajjj
a kis Bencének is Boldog névnapot kívánunk!!!

Kép

Kép
sajtine

Na, ezt még azért nem kéne Anya!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bence is tegnap volt?
Akor mi is, mi is!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Azt mindig elfelejtem írni, hogy tudtátok azt, hogyha valaki baba kötvényt kap, akkor az nem kapja meg az anyasági segélyt??
Majdnem lepetéztem. Micsoda beetetés....

Kép

Kép
sajtine

Sajtiné,
nem is hallottam még ezt! Ezt nem kiáltozza Ferike sosem!
Egyébként nulla ismerettel rendelkezem politikáról, de a családdal kapcsolatos felfogás, az ahoz való hozzáállás miatt nem örültem 4 éve a kormányváltásnak. Persze az egész sokkal összetettebb ennél, de önző módon engem most ez érdekel leginkább.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Dia,
részemről nincs akadály!Kép

Hogy szuperál a szauna öv?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Micsoda????????????????????????????????
Sajtine, na neeeeeeeeeee! Nekem ilyet nem mondtak. Dehát a babakötvényt kapjuk, ha akarjuk, ha nem. Nekem a munkahelyemen nem mondták, hogy nem kapnánk anyasági segélyt....

Na, ezt produkáltuk ma.

Így eltolom magam az ágytól.

Kép

Anya, a jóból is megárt a sok!!!!!

Kép

Köszönjük a névnapi köszöntést! Kép
Vendég

Sziasztok!

Szilvi ma extra nyügiKépÉjszaka a szokásos volt.Már azon gondolkodtam,hogy lehet azért nyügős,mert érzi az esőtKépMint az öregekKép
Ebből Gabus gondolhatod,hogy nem mentünk bölcsibe,de azért sem,mert egyedül nincs kedvemKépIgy a kisasszonnyal elmentünk hintázni a játszóra amit múltkor néztünk.Addig végig orditotta az utat,de a hintába megnyugodott,vigyorgott,majd lassan lekókadt a feje.Akkor usgyi be a babakocsiba és mehettem is a dolgomat végezniKép
Most az erkélyen pihizik.

Ilba:
Egy vastagabb pulcsit és gatyót vettem.Remélem Tibi nem olvassaKépDe ma még nem adtam rá,mert fúj a szél és féltem,hogy megfázik.Igy maradt az overál.

Tücsökmami:
Nyugodtan panaszkodjál csak ,én is azt teszem/Lásd Fenn/KépAkit nem érdekel úgy se olvassa el!DE szerintem mi nem vagyunk ilyenek!
Ezen kivül kapsz egy kis lelki támogatáat a hasonló cipőben járó anyukáktól/Gabi,Jucus/.Lehet,hogy neked is egy kicsit kimozdulni kéne és talizni valakivel,bizti segitene.Merre is laksz?Már nem emlékszem a táblázatra.
Gergő különben egy cuki fiú,nem is látszik rajta ,hogy mennyit küszködik a kajával.Nagyon dögönyözni valóKép
Háttámla felemelés:Szilvi 4 hós volt mikor megemeltem,ha elaludt visszaengedtem,most már azt sem.De teljesen igaz amit Gabi irt.

Sajtine:
Mi is igy kezdtük,de fokozatosan többet fog enni.Jól csinálod!Kép

Gabi:
Jó már a mosógép?LiviKép

Dia:
Bocsi,hogy még mindig nem tudod meg,hogy mikortól nézheted a tévét,de akkor kb. 1 hónapot mondtak.Az már letelt?
Részemről is oké a dologKép

Eszti:
Bence sirva is édi!Néha az ő türelme is elfogy!Kép
Mi is boldog névnapot kivánunk!Eddig nem irtam,de az egyik kedvenc nevem a Bence.Mindig szerettem volna egy Bencét,de Szilvi lett belőleKép
Fanninak is a kedvence!Remélem sejtitek miért?Kép

Kép

Kép
novum

Gabi,Timi!
No,akkor tessék jönni!!!!KépKépKépHolnap szuri,de aztán bármikor jó.....

Timi!
Nem tudom letelt e az 1 hónap,de én 3 hétre emlékszem.Ti nem vagytok kiváncsiak???KépÉn felakarom vetetni a szomszéddal és elteszem az utókornak.Kép

Gabi!
Köszi öv már szuperál.Ami abból áll,hogy már nem csak a bőröm sül szép pirosra de már izzad is a hasam alatta.KépEgyszer majd csak leolvad a hájam.KépKépKép
Puszika.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
hámáhogynelennékkíváncsi!KépKépKép

Lehet, hogy minden nap felveszem egy nemtomhány órás kazira a kispesttévét, reggelente áttekerem.

Még nem vóóóót a szerelő...

De megnéztem volna Szilvit, ahogy hintáztik!Kép

Eszembe jutott, hogy még Connie írta egyszer, hogy rizst tesz a cumisüvegbe Ákosnak, had rázza. Én is megcsináltam kis üveges üdítövel, hát meg van veszve érte a kölök! Próbáljátok ki!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok kismamik! Kép

Ma voltunk dokinál és az az örömteli hír, hogy Áron valóban befordult és a fejecskéjével brékel a méhszájamon!
Ez volt az első NST-nk... nem nagyon akart mozogni, de nagy nehezen rábeszéltem, hogy produkáljon valamit.
Uh is volt 3100 gramm, fejecske 93 a többire nem emlékszem. ...és egy kicsit a pofiját is láttam az ultrahangon, bár a dokink szerint a kismamiknak nagy a fantáziájuk! ...ha lesz energiám beszkennelem a képet....
Képzeljétek dokibácsi azt hitte, hogy már van gyerkőcünk mert idézem "olyan tapasztalt kismaminak tűnt!" ...ez jólesett! főleg, hogy leginkább 13 évesnek néznek.

Méhszájat eddig még nekem sose néztek, vagy legalábbis nem közölte a doki, hogy mi a helyzet én meg elfelejtettem kérdezni. Lepényke kicsit meszes de nem vészes.

Végül választottam szülésznőt, de még mindig azon rágódom, hogy biztos, hogy kellett???!!! most már mindegy, de anyagilag így még megterhelőbb ráadásul ápr 3.-9. között nem fog ráérni, doki meg 10.-ére teszi a várható szülést... most már mindegy... remélem nem bánom meg.

Dokibácsi UH közben közli, hogy már nincs sok hátra... mondom igen... sajnálom is hiányozni fog! Nagyon szerettem várandósnak lenni. Azt mondta na ilyet ritkán hall, általában az emberek mindig mást akarnak mint ami van... ha éppen nem babások akkor babát, ha várandósok, akkor jaj lenne már vége, amíg kicsi a baba bárcsak nagyobb lenne.... Meg kellene tanulnunk örülni annak ami a miénk. ...hát igen ezt azért még nekem is gyakorolnom kell!

Képzeljétek olyan jó élményem volt máma... vásároltam az Árkádban.... egy kicsit elméreteztem a mennyiséget ezért le kellett ülnöm pihizni... üldögélek a padon a pocót simogatva erre odajön egy bácsika és megkérdezi, hogy "Félti a fiúcskát?" én meg pislogtam és mondom neki, hogy tényleg fiú... azt mondja "Látom a pocakján! Szép erős baba lesz!" Mondtam igen elég erős már most is... Búcsúzóul még annyit mondott, hogy "Maga gyönyörű így kismamának!"
Egy kicsit el is pityeredtem... Vannak még ilyen emberek is. Milyen sokat számít ha merünk egy-pár kedves szót mondani egy idegennek... bearanyozhatjuk a napját!

Mancs
Örülök, hogy jobban vagy! Vacak lehetett! Kép
Most olvasom, hogy ti is ma voltatok... én fél nyolcra mentem tízkor már az Árkádban randalíroztam! Kép

Eszti
Gyönyörű a kis lurkó! Kép

Dokinknak meg egyre terebélyesebb körszakála van! Kép

Ilba-Eszti
Lassan annyit vacakoltok a sétával, hogy már mi is csatlakozhatunk hozzátok! Kép előbb-utóbb azt is megvárjátok míg odaköltözünk! Kép

Tücsökmami
Nagyon aranyos Gergő! Kép

Sajtine
Ez komoly????
Hol lehetne utánna nézni? ...nem lepődnék meg rajta... sajnos elég sokminden beetetés... én már előre óvatos vagyok mindennel amit onnan fúj a szél.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
én is nagyon szerettem pocakosnak lenni, nem is tudom elmondani mennyire, de az utolsó hetekben már inkább túl lettem volna a szülésen. De ez csak olyan kislányos nyafi volt, mert az utolsó pillanatig imádtam a pocimat.

Annak a bácsinak igaza volt!!!! Kép Mármint a búcsúmondatában!

Hát még az milyen jó lesz, amikor majd a közértben megkérdezik (ez is egy bácsika voltKép), hogy ilyen aranyos gyereket melyik polcon árulnak? És amikor a pénztáros átkiabál a másiknak, hogy nézdd ezt a babát! (Kérdés, hogy jövő ilyenkor ugyanez a pénztárosnő mit mondd, ha toporzékol a gyerek a pénztárnál valamiért, amit nem veszel meg neki.Kép)

Szerintem a neten keresgéljetek babakötvény-anyasági ügyben. Mit szóltok, milyen épületes ötleteim vannak!!!Kép

Mosógépnek állítólag nincs komoly baja, csak nagyon vízköves, pedig használok NEMcalgont, de itt Dél-Pesten különösen sz@r a víz. Azé' szétszedegette, megnézte, ahol el volt tömődve (pelenka bolyhok, macskaszőr, miegymás) ott kitisztította, adott egy pár jó tanácsot (tényleg jókat!). És azért jött később, mert összekevert azzal, akihez du. kellett mennie, de mivel már ott volt, ott is maradt, ide meg utána jött. Egyébként nagyon szimpatikus középkorú emberke volt, mondta, hogy semmi esetre se vegyünk modern mosógépet, ha ez bekrepálna, bár ő úgy látja, hogy nagyon jó állapotban van még (9 éves Hajdú), hanem inkább szereltessük meg vagy ugyanilyet vegyünk. A modernek élettartama kábé 3 év.
Livicsek persze rajtam csüngött a kengijében, kíváncsiskodott végig, ha megpróbáltam bejönni vele, kikérte magának. Úgyhogy szerelőbácsit végig szórakoztattuk. Ja, a sminkemet meg sem dícsérte!KépKépKép

Így örül a rizses kóláspalacknakKép
Kép

Így meg nekem (hüpp, hüpp!Kép)
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vuka, Jucus, Évi77, Szorsi, rég jelentkeztetek!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Csak mostan tudok jönni, délelőtt muszáj volt picit házimunkálkodnom, bár semmi látszata. Kép

Mostanáig meg sétáltunk egyet, Benőke még alszik a kocsiban. A tegnapi szerkóban voltunk kint, csak lábzsák nélkül. Úgy örültem, hogy picit jobban látszik a gyerek, többen megnézhetik, hogy milyen szép. Kép

Képzeljétek, a játszónál a gyerekek kirúgták a labdát és átgurult az úttesten. Erre jön egy fiúcska, hogy "néni, tessék visszahozni a labdánkat!" én meg mentem tovább. Erre csak mondja, hogy "néni, néni, addig vigyázunk a babára" na ekkor körbenéztem. És igen, én voltam a NÉNI! KépKépKép

Eszti, Bubek,
Köszi a csillag felajánlásokat el is fogadom, de nektek tuti nem fog hiányozni????

Tücsökmami,
Na ne hülyéskedj már!!! Én hányszor sírtam el bánatom, gondom és Ti mindig jobb kedvre derítettetek és támogattatok! Tessék jönni és panaszkodni! Én 100%-ig átérzem a helyzeted, tudod, Beni is csinálta ezt.
Figyi, az, hogy kevés, miből gondolod, ha nem méred? Emlékszel, amikor Nálatok voltunk és Beni 2 perc alatt 100at evett? Lehet, hogy Gergő is erősebben szív.
És az én fiam is örülök, ha a napi 650-700at megeszi, de már így is 7 kiló! Õ a semmitől is hízni tud. Kép Lehet, hogy elmondta ennek receptjét a múltkor a Gergőnek. Kép
Fel a fejjel, amíg ilyen mosolygós, cukorfalat, husi fiad van, addig nincsen gond.
Szilárd kaja bevezetésére még nem gondolsz? Livi is ilyen tájt kaphatott először, és úgy tudom, neki jobb lett a helyzet. Ugye Gabi?
Köszi a ruci felajánlásokat, még próbálkozom most egy pár napig, hátha sikerül valami jó megoldást találnom.

Mancsi,
Mi volt dokinál?

Gabi,
Jók nagyon a képek! Livit kezded már most felvilágosítani? Kép

Eszti,
Na, ne várjuk már meg Mamackát, jó???? KépKépKép

Mamacka,
KépKépKép
Szép nagy babó lesz Áron, elvileg már most nagyobb, mint ahogy Beni született.

Sajtine,
Nem, nem megyek azt hiszem, csak a pénzt költeném. Kép

Timi,
Csak nem? Jól sejtem, kezdhetsz aggódni Fanni miatt (is)? Kép

Dia,
Szurira megy a drukk!!! ++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba néni, Kép ahogy nézem a fejési hatékonyságomat az Aventtel, úgy a pótcsillagot nyugodt szívvel neked ajándékozom! Kép Nekem az eredeti is elég lesz! Kép
Sétával szerintem is! Jövő hét???? Nekünk bármelyik nap jó! Kép
Általában 10 és 2 körül szoktunk menni!

Novum, örülök, hogy tetszik a Bence. Nekünk is Kép Bár sokan mondták, hogy minek adjuk neki a leggyakoribb fiú nevet, dehát ha egyszer ez tetszett.... És a környezetünkben egy Bence sincs. Kép

Hú, ez a rizses kóla teccik! Majd én is csinálok ha picit nagyobb lesz.
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?