Banyóci!
Szupeeeer! Nagyon-nagyon örülök, és szívböl gratulálok a babához! Lassacskán meg is születik
. A lakáshoz meg külön gratulálok.
Gumicukor!
Írtad, hogy kész a cd. Én, vidéki lévén, nemigen jutok be Pestre
. De ha megírod a címed, küldök egy megcímzett, felbélyegzett bélelt borítékot, csak bele kell rakni, és feladni. De egyáltalán nem sürgös, ha elfér nálatok a következö taliig, akkor nekem úgy is megfelel, ha ott odaadod.
Halacska!
Gyógyulgatni!!! Ez az epe nagyon gáz lehet, de a vese sem jobb. Mikor Noémit vártam, és be kellett vonulnom, mert nem akart kijönni, volt bent a kórházban egy csaj, aki szinte a terhessége elejétöl bent feküdt, mert állandóan görcsölt a veséje. Remélem, azért a mütétet elkerülöd!
Kataa!
Hát ez az, fogalmunk sincs, hová írassuk Noémit
. A suli megvan, csak az osztály nincs. Ami tuti nem lesz, az a zenei, mert ahhoz sajna semmi adottsága nincs, és felvételizni kell (érthetö módon). Van még az a lehetöség, hogy rajzos osztályba menjen. Ez rendes állami müvészeti iskola, bizonyítvánnyal, mindennel, olyan, mint a zeneiskola. Tanulnak az elsö 2 évben grafikát, agyagozást, füzzománcot és még valamit
, aztán utána lehet választani, hogy ki mit akar továbbra is tanulni.
És van még a "normál" osztály, ahonnan elsö év 2. félévében lehet jelentkezni nyelvi elökészítöbe, és 2. osztály végén összeválogatják a nagyon jókat, és belölük lesz egy nyelvi osztály. Szóval, van választék. Ma megnéztüka a tanító néniket, hátha így könnyebb a válsztás, vagy amelyik Noéminek nagyon szimpi, ahhoz íratjuk. De tényleg nehéz választani. Akit nagyon jónak mondanak, ahhoz már nem férünk be, mert már vagy egy éve "le van zsírozva", hogy kik mennek hozzá. Ez csak azért baj, mert Noémi legjobb barátnöje is hozzá megy
. A rajzos nekem nem volt nagyon szimpi (bár állítólag jó), aki nekem a legjobban tetszett, az a másik sima osztályt fogja vinni. De ha az énekeseket és a rajzosokat kiválogatják, a "jó" tanító nénihez már betelt a lista, akkor hozzá a "maradék" fog kerülni. Rajzban nem kiemelkedö tehetség Noémi, de állandóan rajzol, fest, gyurmázik, szóval nagyon érdekli. A nyelvhez viszont van érzéke, akárhol hall egy-egy idegen szót, egyböl megjegyzi és aztán használja is.
Bocs, hogy abszolút OFF a téma, de nem tudjuk, hogy mit csináljunk.
Na jó, megyek, mert már késö van, és ezer a dolog.
Panda