Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Olik!
Nagyon aranyos a kisfiadKép

Gréti!
Boldog szülinapot kívánunk neked!
Kép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Grétike!

nagyon sok boldog születésnapot kívánunk Neked!

Olik!

gyönyörű a kisfiadKép

sziasztok
enci
renci

Edina!
A M. György utcai kismami-torna mikor van? A Csapó u-i t-fprma fitness hétfő és szerda 10-től, de mivel én még dolgozom, nem tudok elmenni, pedig nagyon szeretnék. Irigylem azt, akinek van energiája munka mellett, babásan tornázni is járni. Én vagy másfél-két óráig csak magamhoz térek hazaérkezés után.De ha majd abbahagyom, megpróbálom magam elrugdosni. Kazettám már van, lehet, addig azt kellene alkalmazni.
pancsika

Era,
Ti hol voltatok Horváto-ban? Pag szigeten gondolkozokKép

Krisz
krisszie

Krisz!

Mi Vir szigetén voltunk.
Pagra áthajóztunkKép
Sajna nekem Horvátország nem lopta be magát a szívembe.
Ezerszer inkább GörögországKépKép

Era

Era
Kép
era75

Tisztelt édesanyák!
Kutatást végzek a szoptatás és Rooming-in rendszerről. HA van kedvük kérjem írjanak a címemre, és küldöm a kérdőívet.CSak a szakdolgozatomhoz használom fel az adatokat.
Előre is köszönöm. Tünde
Ápolónõ

Pancsika!
A M. György utcai kismami-torna hétfőn és szerdán van 16 órától 17 óráig. Elég korrekt időpont azt hiszem.
Hétvégén férjhez megyek. Utána 1 hét nászút. Utána jelentkezem. Nagyon izgulok.

Edina
edina77

Móni,
örökhálám a vörösáfonyáért, Dorka is imádjaKépKépKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Matyi baba még febr. 6-án megszületett (52 cm, 3610 gr), azóta nő és eszik 1000-rel, jól vagyunk, bár én tudnék aludni vagy 3-5 napot egyfolytában Kép
Remélem, már gyakrabban tudok jönni, puszi,
kismica
kismica

Sziasztok!
Rég nem voltam .Nem volt jó a netünk ,vagy a társalgó nem akart bejönni.
Krissz ,mi tavaly Makarskán voltunk két hétig ebből az első három napot tudtuk kihasználni
tengerpartozásra,utána 4napig nagyon erős szél fújt szinte ki sem tudtunk menni ,az apartmanból,
az ezt kövtő napok is inkább kirándulásra volotak alkalmasak.Nekem tetszett ,csak sajna mi rossz időt fogtunk ki.Nyáron Görögbe vagy Spanyolba mennék szívesen,még nem voltam egyik helyen sem.
Ja és megpróbálok neked válaszolni az e-mailreKép
Kata
jázmin

Sziasztok,

csajok jól lebeszéltetek Horváto-rólKép
asszem idén is marad KorfuKépKép

ilyen vacak időben hol van mindenki?
arra gondoltam most jól esne egy aquaticumozás, esetleg a jövő héten lehetne ott a taliKép

mit szóltok?

Krisz
krisszie

Sziasztok,

kicsit eltüntem, de sajnos Marci szombat óta beteg. Hvégén lázas volt, aztán még 3 napig hőemelkedés, mellé masszív takonykór és köhögésKép Szóval szépen búcsúztatjuk a telet.... Mostmár azért kezd visszatérni szegénykémbe az élet, de ilyen beteg nem volt elég régóta...

Horvátországgal kapcsolatban én elfogult vagyok, nekem borzasztóan tetszett.. Egyedül a tengeri herkentyűket hiányoltam, bár biztosan nagyon északra voltunk ahhoz...Mi Porecben voltunk, Isztrián, de körbejártuk az egész környéket. A szállodánk egy külön kis félszigeten volt, romantikus kis fenyőkkel teli kert, hemzsegtek a mókusok, kristálytiszta víz, fincsi kaják, kedves emberek, az isztriai kis városkák meg mint mini Velencék, szűk macskaköves utcácskák, boltocskák....hmmmm úúúúúúúúgy visszamennék...Igazából én voltam már Spanyolban is, Olaszországban is, és össze sem tudom hasonlítani.. Árban is sokkal "magyarbarátabb" hely, és annyira sok felfedezni való akad. A tengerpart is sokkal de sokkal tisztább, és nincs az a turista tömegnyomor sem...
Nekem még Mallorca tetszett nagyon, mi ott voltunk nászúton, de még így is Horvátország volt a legszuperebb hely, ahol jártam... Mallorca tele van természeti szépséggel, de az egész sziget arról szól hogyan lehet a turistákat megfejni, átvágni. Ráadásul iszonyú drága és zsúfolt is..
Hmmm nem bírom ki, teszek fel néhány horvát képet Kép)
Ilyen kristálytiszta a víz:
Kép
Babaúsztató Kép :
Kép
Macskaköves utcácska....nagyon csúszottKép
Kép
És végezetül egy mókuska:
Kép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Nagyon rohanok már megint, mostanában nagyon el vagyok havazva, totál időhiányban szenvedekKép Bár még mindig jobb mint a takonykórKép
Ha a tali az Aquaticumban lesz mi kihagyjuk, még kicsik vagyunk hozzá, de van két kuponom amivel a 2 órás felnőttjegy félárú. Ha mentek, szívesen átpasszolom valakinek. Ha mégis szárazföldi tali mellett döntötök, akkor lehet nálunk megintKép

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Gabi!
Remélem Marci jobban van már!
Ahogy leírtad Horvátországot, nekem is tetszik, de sajna én nem ilyen dolgokat tapasztaltamKépKép
Nagyon jók a képekKép

Kismica!
Hatalmas gratula a fiatalúrhoz!!!Kép
Jó egészséget nektek!

Krisz!
Én fürdőbe nem szívesen megyek egyedül Annával, vagy délután gondoltad?

Ditke!
Nekünk jó a péntekKép
Remélem összehozunk egy talit!

Mi hétvégén Síkfőkúton voltunk Enciékkel.
Nagyon, nagyon jó volt!!!!
Majd jövök még képekkel......

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

OK, akkor pénteki talira várom a jelentkezéseketKép

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Egyenlőre úgy néz ki, hogy a heti talit ki kell hagynunk. Bercinek 39 fokos láza van, egyfolytában folyik az orra, ma volt kint a doki, kapott gyógyszereket. Annyira rossz ez az egész, nézni, ahogy szenved, nem csinált ma semmit, csak ültünk és ő kapaszkodott belém...Mindehhez még én is beteg vagyok, állandóan tüsszögök és az orrom már ki van a sok fújástól. Na szóval nagyon elkapott minket a takonykór, úgyhogy ha csak valami csoda folytán meggyógyulnánk, akkor megyünk.

Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Kismica,
gratula nektek!!

Orsi,
jobbulást mindkettőtöknek!!

Era,
igen délutánra gondoltamKép
tegnap pesti barátokkal el is mentünk, persze a fényképező már megint a szekrényben csücsültKépKép de Dorka annnyira jól érezte magát!!!! szuper volt, 5-7ig voltunk, utána senkit nem kellett altaniKép

Ditke,
igen utána már láttam én is, hogy nektek az elég húzós lenne és talán ők még kicsik hozzá.
Tali kérdéses, mert úgy néz ki van programunk péntekre.

Gabi,
klasszak a képekKépKép
és tengerpartot nézni ilyen időben tiszta felüdülés!! mindjárt meg is keresem a korfui képeketKépKép

Marci meggyógyult már?

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Úgy látom a pénteki talira nincs jelentkezőKép
Mit szólnátok ha áttennénk jövő hétre? Remélem addigra már ki is tavaszodikKép
A kis betegeknek gyógyulástKép

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Már 1-2 hete olvasgatlak Benneteket, most már gondoltam írok is.
Debreceni kismama vagyok én is, van egy nagylányom - Lilla - aki már 7 éves lesz a nyáron,és egy kisebb - Jázmin - aki 2004.december 2-án született, tehát 15 hónapos múlt.Most ennyi, remélem csatlakozhatok Hozzátok!

Én is minden kisbetegnek gyógyulást kívánok!
Zsuzsa
suzy27

Sziasztok!

Most estem be... kivagyok mint a liba és Zsani még fent danol az ágyában.... De jelentkezem hogy élünk, virulunk várjuk a tavaszt, de nagyon... (Szóltam Apumnak /Sándor/ meg a férjemnek /József/ hogy hozzanak meleget. Már csak egy Benedeket kell keríteni Kép

Ditke
Mi mentünk volna, de reggelre nekem tüszős mandulagyulladásom lett. Így a pénteki tali nekünk már szóba se jöhet, most azon szurkolok hogy a csajok ússzák ezt meg. Jövő héten pénteken meg szülinapi buliba megyünk, így akkor nekünk nem jó.

Orsi
Gyors gyógyulást, remélem már sokkal jobban vagytok.

Na megyek kidőlök és megpróbálom kialudni magam.

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Ditke!
Mi jelentkeztüüünk!!!KépKép
Akkor ne menjünk?

Nadine!
Remélem izzítják magukat ezek a Józsefek, Sándorok és jön már a tavasz!
Én nagyon várom!!!!
Jobbulást neked!

Orsi!
Szegény BerciKép
Remélem már jobban vagytok!

Zsuzsa!
Üdv közöttünkKép

Megyünk a piacra......

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!
Már nagyon régen jártam erre!
Vissza olvasni se nagyon van időm de azt látom, hogy nagyon sokan betegek. MIndenkinek jobbulást kívánok.

Lányok szoktátok a gyerekeket zenebőlcsibe vinni?
Szeretném Fannit vinni de nem sokat tudok az egészről. Közel van hozzánk a Thomas Mann utcán az internet kávézóban.jár oda valaki?

Üdv Móni
ducijuci

Sziasztok!

Húúú Era, bocs, ezt nagyon elnéztemKép(( Mindenki csak írta és írta hogy betegek, bennem ez maradt meg, meg az hogy mennétek az Aquaticumba, oda mi meg nem...(Igaz, mindig futtában érek rá csak olvasniKép) Már csináltam programot péntekre, boccccss.... De jövő héten bármelyik nap jó, csinálunk egyet, ígéremKép

Zsuzsa!

Üdv itt, Titeket is várlak jövő héten, kérek javaslatokat melyik nap lenne jóKép

Móni!

Én is szeretnék zenebölcsibe járni, csak igazából azt sem tudom milyen az. Csak olyan helyre megyek, ahol a közelben tudok parkolni, mert a két csajjal macerás gyalogolni, és csak oda, ahol nekem nem kell énekelgetni, mert azt nagyon nem tudokKép, szóval mielőtt megyünk szerintem körbejárok párat. Van a Garai utcán is meg a Katica a Domb utcával szemben, meg a Máltai játszótéren is szokott lenni.

Ha esetleg jár valaki, írjatok némi infót, köszi!
Érdekel még a Délibábban működő Helen Doron játszóház is, ez valamilyen angol nyelvű játszóház. Próbálta valaki közületek?

Nadine!

A barátnőm kisfia Benedek, úgyhogy az is van. Igaz, csak 6 hetes, de hátha már így is érti a dolgátKép
Sándor, József nálunk is van a családban több isKép Én is intézkedem az ügybenKép

Ditke
ditke62

sziasztok!

mostanában csak olvastalak benneteket.elég pörgösek voltak a napok mostanában. mostis florával kell "harcolnom" nert egyfolytában ő akar irniKép

először is minden betegnek jobbulást kivánok!

Zsuzsa!

üdv közöttünk

nekünk is jó lett volna a péntek de akkor ezek szerint nem lesz

Era!

mi azért talizhatunk. nem tom akkor a péntek este nektek hogy áll?

na megyek mert Flóri nem bir magávalkét perce nem vele foglalkozom.elveszi a klaviaturátés egyfolytába mondja ne irjál.erőteljes harc folyik miközben irok.
na puszi.majd ha alszik
enci
renci

Sziasztok!

Enci!

Tőled is bocs, csak Te nem írtál semmit (vagy csak azt is figyelmetlenül olvastamKép) Krisz meg az Aquaticumot javasolta, szóval kicsit összezavart a dolog. Jövő hét péntek mindenkinek jó?

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke: a Helen Doron állítólag nagyon jó, a barátnőm kisfia jár oda, és már sok kis verset, dalt tud - kapott egy cd-t és amikor játszik otthon az szól, és mostmár ő is énekelget, verselget angolul.
Én is szeretném vinni Jámit, de megkérdezte, és csak szeptemberben mehetünk új csoportba.

Én a Garai utcai zenebölcsit hallottam , hogy jó, de még mi se voltunk egyedül nem volt kedvem. A másikat én is az internet kávézóban tudom,de arról csak a orvosi rendelőbe láttam plakátot.
A Garai utcainak van weboldala a kinderkucko.hu -n megnézhetitek, hogy milyen.
Azt hallottam róla, hogy ez játszóház is, de nem olyan mint a Domb utcai, mert itt inkább készségfejlesztő játékok vannak.

Egyébként merre felé laktok?
És a Máltai játszótér az melyik? még nem is halottam róla. :$

Mindenkinek további szép napot!
Zsuzsa
suzy27

Szia Zsuzsa!
A Máltai játszi az Újkertben a Lehel utcánál van.
A Dienes L. szakközép suli mellett. Busszal a 31-15-32 buszokkal tudod megközelíteni.

Mi is járunk oda mert itt lakunk tőle 10 percre.Nagyon jó hely.

Móni
ducijuci

Sziasztok,

olyan nagyon ritkán tudok írni....Kép Szerencsére meggyógyultunk, remélem azóta már Berci is...
Sajnálom, h Horvátország ügyben egyedül maradtam Kép, úgy látszik igaz az, h nemcsak az ország számít, hanem az is azon belül hol jár az ember....

Mi jártunk az egyetem melletti zenekuckóba. Marci egészen kedvelte, de mostmár a spar melletti furcsa templomban van, szerda és csüt. délelőttönként. Előtte van kis játszóház, de be kell jelentkezni, mert eléggé zsúfoltak a csoportok. Mi szerdán 11-től jártunk, a helyünket átadjuk szívesen ;)
A Garaira is szoktunk járni. Ott régebben egy másik nőci tartotta a kuckót, az szuper volt, még hegedült is Kép Sajna ő már elment, az új minket nem fogott meg annyira. Játszóháznak nagyon kedves, barátságos hely, bár tényleg inkább a készségfejlesztő játékok vannak túlsúlyban. Mi csüt. esténként járunk angolra... Nem mondom, h ettől lesz a gyereknek nyelvvizsgája, de azért ennyi idősen ennyi épp elég... a Helen Doronról nekem nincs túl jó véleményem. Sztem nem kell a gyereknek 3 évesen perfektnek lennie 3 nyelvből... Tanulja meg rendesen az anyanyelvét, aztán majd 5-6 éves korban ráérünk "tanítani" neki idegen nyelvet is...
Szóval visszatérve, a Garai inkább nyugis játszásra jó, a Hangyaboly meg a kicsit őrjöngősebbre Kép Én még a Katicáról is olyan jókat hallok...Ott viszont még sohasem voltam Kép

más:
ma volt életünk első bölcsis napja Kép Egyelőre a héten én is járok még be, jövő héttől kell bennhagynom az én egyszem pici fiam Kép Kép(... Csak délelőttönként fog járni, mint Imike, remélem szeretni fogja Marci is. Egyelőre imádja, egész nap azt hallom, h bölcsi bölcsi, ma is sírva jöttünk el, h "méééég , vissza!!!" Igazából arra leszek kíváncsi, ha majd én elmegyek...Kép Eléggé aggódom, dehát majd meglátjuk Kép Ha beszoktunk sikeresen, akkor mi is mennénk majd megint talizgatni, meg jön mostmár talán tényleg a tavasz is, délutánonként járhatunk majd játszizni, akár a pagonyba isKép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Gabi!
Szorítok, hogy Marcinak könnyen menjen a beszokás.
Mi voltunk ovis szülői értekezleten, de nagyon szomorú a szívem, hogy ez a betyáros nőszemély nemsokára ovis lesz.

Ditke!
Nekünk a héten jó a péntekKépMeg a kedd kivételével a többi nap is.
Remélem végre összejön egy találkaKép

Betegek meggyógyultak?
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Nekünk is jónak tűnik a taliKép okés a péntek akkor?

Végre-végre tavasz van, de most meg annyira fáj a fejem tőleKép

Dorka már a nyárra készülKépKép

Kép

voltunk usziban isKépKép

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

nekünk is jó a péntek déllelőtti tali .Ditke akkor nálatok lesz?

annyira jo hogy kezd sütni a nap. tegnap az rtl-es időjós Zita azt mondta, hogy már beakaszthatjuka téli kabátot, nem lesz rá szükség. na remélem igaza lesz.

Gabi!

Örülök,hogy meggyógyultatok
remélem én is hogy könnyű lesz Marcinak a beszokás. ma Flori is nagyon nézte a bölcsiseket.

megyek felkeltema csajt, mert esitg durmolna ha rajta mulna

sziasztok
enci
renci

Sziasztok!

Era
Én ma írattam be Zsanit az oviba, láttam az egyik leendő csoporttársát, hát... nem vagyok nyugodt. De remélem feltalálja magát az én nőcim is. Grétit nyugodtabb szívvel hagynám bent egy csoportban hidd el, annyira erős személyisége van, hogy őt nem kell félteni, de Zsani főleg az elején mindig csendes visszahúzódó.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Akkor pénteken nálunk!
Aki nem tudja a címet, mailben írjon, elküldöm: tiedit@freemail.hu
8-tól hozzánk már lehet jönni, de gondolom ez a többségnek még korán van, szóval mindenki jön amikor akar:-)

Remélem mindenki meggyógyult és sokan leszünk. Várom az újakat is:-)

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Lányok ha a Máltain lesz tali mehetnénk mi is?Kép

MóniKép
ducijuci

Sziasztok!

Gabi,
miújság Marcival? hogy megy a beszokás?
(Képzeld Dorka még mindig emleget, a kindertojással beloptad magad a szivébeKép)

ma délután megyünk Dorkával a máltaira úgy 3 körül, hátha még tart a jó időKépKép
csatlakozik valaki?

Krisz
krisszie

Hello!

Ditke!
Megyünk majd péntekenKép

Krisz!
Dorka nagyon édesKép
Anna még csak most aludt el. Így nem tudunk menni sajna. Ha felébred megyünk a Sparba, tavaszi kabátot szeretnék venni neki.

Vagy van most valahol akció, ahol érdemes megnézni?
Én néztem egyet, ami tetszett, de 6 ezer voltKép

Más:
Valaki ismeri Póka Róbertet a Klinikán?
Jöhet a vélemény magánban isKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok,

jelentem a második napon is túl vagyunk. Valahogy nekünk nem jön be ez a a fokozatosság, Marci mindig sírva jön el , mert pont belejön a játszásba Kép Ma is a kapunál sírt, h "még játszani",én kinn álltam, ő még benn. Mondtam, h ha mostmár nem jön , itthagyom. Errefel ő : "oké, szia!", rámzárta a kaput és elszaladt egy kislányt kergetni. Alig tudtam elcibálniKép Persze kíváncsi vagyok, ha majd tényleg nem leszek ott mi lesz.. de azért hátha nem lesz nagy baj.

Játszizásban mi is nagyon benne vagyunk. nekünk viszont csak 4-5 körül jó, addig alszikKép Dehát jön mostmár majd a nagy kánikula ;) és akkor úgyis akkor lehet majd csak játszizniKép

Krisz,

a képek nagyon tutikKép Most akkor ezt bóknak veszem, bár azért remélem nem csak a kinder tojás miatt emlékszik még rám Kép Kép Kép

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Csajok!!

Dorka rászokott a 6kor kelésre, ez szörnyűűű!!Kép
így viszont délben már ragad le a szeme, macerás egy nőKép

Era,
találtál kabit? a leo-poldikat nézted? azok olcsóbbak valamennyivelKépKép

Póka Róbert.. nem rémlik, hogy hallottam volna róla.

Gabi,
nem csak a tojások miatt, emléxik rád de én akkor jöttem rá, hogy rólad beszél amikor már nekem magyarázta, hogy tudod anya a Gabi hozta a tojást DorkánakKépKép

sztem akkor meg kár elhozni... tényleg nem kell mindenkit fokozatosan beszoktatni, sztem holnap hagyd ottKépKép

Krisz
krisszie

Pókához én véletlenül kerültem egy kisműtétre, Rendes volt, pénzt sem előtte sem utána nem adtam, nem is éreztem, hogy várja, többet nem tudok róla mondani.
kismica

Krisz!

Ha ez vigasztal mi 5:20-kor kelünkKép(

Póka szerintem rendesKép

Dit
ditke62

Sziasztok lányok

Ha ez vígasztal benneteket Fanni 2 napja 5-kor kel és nem eszik semmit Kép

Monic
ducijuci

Sziasztok!

Köszi a véleményeket PókárólKép
Az unokatesóm sógornője szeretne nála szülni, és Õ kért meg, hogy érdeklődjek egy kicsitKépKép

Krisz!
A Sparban már nem voltak Leo-poldi kabátokKép
Ma turiztam neki egy nagyon csinosat, csak egy kicsit nagyKép Az csak egy 1000-es voltKép
Annához vekkert lehet igazítani, 7:10-kor kelKép
De ma is csak nemrég aludt el.Sok dolga van, okat kell játszaniaKépKépKép

Ditke!
5:20Kép

Era

Era
Kép
era75

Monic!

Nem vigasztalKép
Ma dédinél ebédeltünk, és Anna nem vitte túlzásba. Szegény dédike teljesen kétségbe volt esve, hogy csak ennyit eszik.
Tegnap megmérték a szívgondozóban, és 12,5 kg.
nagyon csini csajKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Húúú, néha benéztem, de írni nem volt időm.

Mindenki elkapta a családban a betegséget. Úgy néztünk ki, mint egy kórházi részleg. Azért már kezdünk kilábalni a betegségből, de a heti talit még kihagyjuk. Nektek azért jó talit:o)

Nálunk is megy az ovi mizéria, mert hiába januri Berci, most kell őt is beiratni ahhoz, hogy legyen helye januártól.

Ditke 5.20...Krisz 6.00, hogy bírjátok??? Mondjuk Berci az utóbbi két hétben teljesen leszokott a délutáni alvásról Kép(( Így aztán semmire sincs időm. Este meg megy a műsor, mert persze már hulla fáradt és ilyenkor nem lecsendesedik, hanem pont ellenkezőleg...

Gabi! Ez tök jó, hogy Marci ennyire jól veszi ezt a bölcsi témát:o)

Era! Tavaly ősszel a Spar fölötti emeleten éppen várakoztam, míg Laci végignézi a MM-ban a műszaki dolgokat és unalmamban bementem az ottani kínai boltba. Na ott vettem egy őszi kabátot Bercinek egy számmal nagyobbat, így sztem jó lesz még tavaszra is. Egy szezont biztos kibír címmel még semmi baja nincs és egész jó, ráadásul 2000Ft volt.

Na megyek angolozni, mert még elő sem vettem a mai hf-ket...

Sziasztok! Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Orsi,
örülök, hogy kilábalóban vagytokKépKép
Bercit melyik oviba iratod?

Era,
hú a szívgondozóba nekünk is menni kell, jó hogy írtad kérek akkor időpontot.
Igazán rámszólhattál volna ezügyben is, nem akarsz a titkárom lenni?Kép

ja és hol turiztál? én soha sem találok semmitKép

asszem nem vigasztal, hogy 5kor és 5.20kor kelnek a csajok, de részvétem azért az tényleg húzós.

Bár óraátállítás lesz vasáranp így akkor már mindjárt 7óra lesz az a 6 szóval nem is gázKépKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Orsi!
Köszi az ötletet, oda még nem néztem be.
Örülök, hogy jobban vagytok!Kép

Krisz!
Ha tudom szólok hamarabbKépKépKép
De az óraátállításról nem tudtam....köszi, hogy említettedKép
Én ma a Jerikó utcai bababizományiba néztem be.Most nagyon jó dolgok voltak, tudtam volna vásárolni, csak pénz nem volt nálam (szerencséreKépKép )De a múltkor nem találtam ott sem semmit.

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

mi ugy tünik mégse tudunk elmenni a talira. a dokim, délelőtt adott időpontot, ugyhogy megyekmegnézem a kicsi fiamatKép

Mindenkinek részvét a korai keléshez.Kép
nekem szerencsére Flóri fél 8- 8 körül kel.

Era!

szerencsére nekünk amitvettem kabátot ősszel az még jó. mega nagyitól is kaptunk kabátot, ugyhogy most ezzel nincs gáz. nekunk inkább felső hiányunk van, ugyhogy holnap lehet én isbenézek a bizibe

Flori teljesen be volt ma pörögve. az eső hatásaKép meg egyfoltyába kérdezte, hogy Anna mikor jön?
szerencsére semmi baja nincs. nemtudom mi volt az a tegnapi láz. de az a lényeg hogy semmi azóta. éjszaka pedig készültem a hűtőfürdőre a jelek alapján, de szerencsenem kellett. remélem nem kiabáltam el. Flóra volt egyedül egy kicsit csalódott mert egyfolytában enni akarat a fincsi epresből(panadol)rosszul esett neki , hogy nem kaphatKép

Póka nekem csak annyiból ismerős, hogy talán ő csinál magzat fordítást a korházban? de lehet hogy rosszul emlékszem, de ismerős a neve. ha ő az akkor nekem is annyit mondtak, hogy rendes, de bővebben nem tudok semmit

Gabi!

szerintemis ha enyire akar, nyugodtan hagyd ott. beszéld megvele és hadd játszon

Krisz!

Nagyon édi Dorka a képeken, Flóri egyfolytában azt akarta nézni.

Orsi!

örülök, hogy megyógyultatok!

sziasztok
enci
renci

Enci,
szólj ha mennétek a bizibe, mehetnénk együttKépKép

Krisz
krisszie

Sziasztok,

a mai nap is szerencsésen telt Kép Ott kellett hagynom Manót 10 percre, ami fogalmam sincs mennyi volt végül, mert annyira aggódtam, hogy csak a nagy kagylózás közepette jöttem rá, h időt meg elfelejtettem nézni Kép) Mindenestre mikor visszamentem, a néni ölében ült, mosolygott, és mesét olvastak. így vissza kellett mennem még 20 percre.. aztán kis vigyorin fogadott, és szaladgált, rosszalkodott a másik MarcivalKép Kezdek kicsit megnyugodni, azt hiszemKép

Én Pókáról nagyon sok jót hallottam. Móni majd biztosan többet tud, de nekem sok ismerősömnek ő a dokija, és csak dícsérték. Annyi csak , h állítólag sokat kell rá várni, mert messze lakik.

Orsi,
jobbulást nektekKép És ügyes legyél angolon Kép

Korai kelés Kép Nálunk meg az esti lefekvés tragikus. Azazhogy az esti elalvás... Mert lefekvés van korán, de elalvás csak 10 után Kép átlagban 11-kor... De vannak ritkán napok, hogy éjfél után alszik csak el... Már mindent kipróbáltunk.... Bármilyen jó ötletért hálás lennék Kép

A Mikszáth turi is tuti, én oda járok...

És a legfontosabb: holnap lejár a 21 %os kuponom a DM-be. Este nem megyünk el??? 5 után nekem jó... Írjatok mailt, ha akartok jönni ;-)

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok Lányok!

Remélem senki nem felejtette el, holnap nálunk!

Krisz!

Ti jártatok Dorkával babaúszásra?
Nyáron olyan jó lenne a csajokkal eljutni a strandra, csak nem tudom hogy fogadnák a nagy vizet. Dorka viszont amint a képeket látom, kis sellőKép

Ditke
ditke62

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?